NXT Összefoglaló, december 5. – Ciampa promóternek áll

Helyszinünk immár és újra a Full Sail, amelynek ringjébe az adás nyitányán nem más érkezik, mint a közkedvelt King of Bros; Matt Riddle.

Matt Riddle vs. Punishment Martinez 
Kezdésként máris egy ilyen összecsapás, amely Martinez számára az első tévés jellegű a WWE kötelékében. A ROH korábbi sztárja megcsillogtathatta magát, de egy-két manővert leszámítva nem tudta felvenni a versenyt Riddle-lel, aki a Bromissionnel feladásra kényszerítette ellenfelét.
Az ünneplés rövidre lett szavba, ugyanis megjelent Kassius Ohno, aki lekönyökölte a rámpáról Riddle-t.

Richochet jövő héten akcióban lesz, méghozzá Nort American-címeccs keretein belül.

A Heavy Machineri duója készül az Undisputed ERA ellen. Újabb lehetőséget akarnak a címekre, amelyek nélkül nem teljes a karrerjük. Másfél éve nem álltak készen – most már azonban más a helyzet.

Három hét múlva megrendezésre kerül egy Fatal Four Way meccs, amelynek győztese első számú kihívó lesz az NXT Women’s Championshipre.

Raul Mendoza & Humberto Carrillo vs. The Forgotten Sons 
Cutler és Blake meggyőző teljesítménnyel, győzelem kíséretében lábaltak ki a kisebb gödörből, amelybe azután kerültek, hogy kikaptak Otisékkal szemben pár hete.

Cathey kérdezné Velveteent a Ciampa elleni vereségről, de mivel arra nem hajlandó kitérni, az kerül terítékre, hogy mi következik számára? Dream szerint még mindig ő a téma. Az internet és az öltöző is róla beszél. Triple H-et is róla kérdezik. Az álomnak vége. Tovább lépni innen – ez következik számára.

Az Undisputed ERA kvartettje igen magabiztosan áll mind a jövő héthez, mind a későbbi ütközetükhöz a Heavy Machinery ellen.

Dakota Kai vs. Shayna Baszler 
Nagy múlttal bírnak, és bár Dakota hellyel-közzel a határig tolta őt, a bajnok végül kihasználta riválisa apró hibáját, és a Kirifuta Clutchban feladásra kényszerítette őt.
A fenyítés tovább zajlott, de már három az egy ellenében. Marina és Jessamyn becsatlakozott, de csakhamar felbukkant Io Shirai, aki kitakarította a ringet Dakota biztonságának érdekében.

Bobby Fish jövő héten egy az egyben mérkőzik EC3-vel.

A főeseményen az NXT Champion, Tommaso Ciampa érkezik. Mint mondja, lezajlott egy újabb TakeOver, ő pedig ismételten az est legjobb perfromanszával rukkolt elő. Időről-időre újra bizonyítja, hogy ő bizony állja a szavát. Véget vetett a tündérmesének, leszámolt a misztikummal, és rémálmot faragott az álomból. Mindennek ellenére, az emberek továbbra sem fogadják el őt, mint NXT Champion. Végül az ővé lesz a történelem legpazarabb bajnoki futása. Övé volt 2018, és 2019 is az lesz..
Aleister Black csatlakozik, mikrofont fog, majd kijelenti, hogy a TakeOveren szembenállt Johnny Garganóval és feloldozta őt a vétkei alól. A vétkei alól, amelyeket Ciampa kreált. Ciampa a valódi vétkes, így hamarosan vele is hasonlóan jár majd el. A TakeOver: Phoenix-re életbe lépteti a visszavágóját a címre, és..
Johnny Gargano baktat be a kötelek közé, közölvén, hogy még nem végeztek egymással. Majd akkor fognak, ha ő azt mondja!
Ciampa kotyog közbe a ring széléről. Imádja, ahogyan Gargano a színfalak mögött hagyja Johnny Wrestlinget annak érdekében, hogy Johnny Badass legyen. Mindenki tudja őket is beleértve, hogy ha Johnny egyszer belekapaszkodik valamibe azt az istenért sem hajlandó ereszteni. Most pont ez a helyzet. Láthatóan befejezetlen ügyük van egymással, és ha ő volna a helyükben, a megfelelő módon zárná ezt le egyszer s mindenkorra. Egy acélketrec falai között!
Gargano kapva-kap rajta. Belépne a ketrecbe, és megütközne Blackkel mert egyáltalán nem fél tőle.
Blacknél elpattan a cérna. Üvöltve jelenti ki, hogy Johnny Wrestling halott. A történtek ellenére is könyörületes volt Johnnyval, de ha nagyon akarja, bárhol megküzd vele – még a parkolóban is.
Ott ahol legutóbb hagyta? – Gargano szerint az legutóbb sem működött igazán. Három hónapra kerül miatta parkolópályára Aleister. Mégis mit tenne vele egy acélketrecben?!
Black eleget hallott. Lerúgná Garganót, de az gyorsan kigurul a ringből. Ciampa jót röhög oldalt, de Black gyorsan megkínálja egy BlackMass-szal.

Folytatás jövő héten.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!