NXT Összefoglaló, március 28. – Újabb lépéssel közelebb a TakeOverhez

Két héttel a TakeOver előtt, szokás szerint a Full Sail egyetem ad otthont az adásnak, melynek nyitányán Tommaso Ciampa-t láthatjuk.

Mindenekelőtt nem árt tisztázni, hogy miként jutottunk el idáig. Ciampa az előző TakeOver végén tért vissza, s támadta szó szerint hátba egykori partnerét, Johnny Gargano-t. Johnny később egy utolsó title shotért hajlandó volt még a karrierjét is feltenni Andrade ellen. Ciampa ekkor is borsot tört Gargano orra alá, így Johnny Wrestling kénytelen volt távozni az NXT-ből. DE.. Nem adta fel, hogy a kezei közé kapja a bajkeverőt. Múlt héten visszatámadott, azóta pedig két ízben is megpróbálta elkapni Ciampa-t a Full Sailen kívül.

Kanyarodjunk hát vissza aktuális adásunkhoz. Ciampa érkezik meg az arénához, cseppet sem törődve a palival, aki interjúvolni akarja. Inkább Regalt pécézi ki magának, és panaszkodni kezd Gargano-ra, aki úton-útfélen zaklatja őt. Regaltól várja a csodát, ám a GM-nek kiábrándító híre van. Hivatalosít egy küzdelmet a két srác között a TakeOverre, méghozzá Unsanctioned keretek között. További kikötés, hogy ha Garago nyer; visszakapja az állását a brandnél.

Immár az aréna területén járunk, Mr Regal veszi birtokba a ringet.
A GM köszönt bennünket, majd rávilágít, hogy a hétről-hétre a világ legjobb előadóit hozzák el nekünk. Az NXT terjkeszkedésével, meg kell találnunk a zászlóvivőjét annak, hogy ki a legjobb a különböző régiókban. Épp ezért, New Orleansban bemutatásra kerül az új, NXT North American bajnoki cím, melynek lényege és felfogása hasonló lesz, mint ahogy a UK cím működött az elmúlt esztendő során.
Egy mindeddig ismeretlen zene szólal meg, melyre nem más lép ki a színfalak mögül, mint EC3! Az Impact Wrestlingből távozó Szupersztár, megérkezett! A lazára sikerült bemutatkozást követően – amelyet habzsolt a közönség – Regal tudatta EC3-vel, hogy helyet kap a címmérkőzésben. A TakeOveren öt másik Szupersztárral kell majd megküzdenie, miközben a cím fel lesz függesztve a magasban egy LADDER meccsen.

A harmadik alkalommal megrendezett Dusty Rhodes Tag Team Classic már az elődöntőknél jár. Ma mindkettőt lebonyolítják, egyrészt egy AoP vs. Street Profits, másrészt egy Sanity vs. Strong & Dunne találkozó képében.

Láthatjuk a TM61-t, akiket egyértelműen nem tört meg az AoP-től elszenvedett vereség. Igyekszenek megtalálni, majd kigyomlálni problémát.

Ember Moon és Shayna Baszler közben összeugranak a PC egy másik pontján, és csak nagy nehezen sikerült keríteni pár embert, akik gátat szabnak a bunyónak.

Újabb kinti kép, Andrade érkezik meg az arénához Zelina társaságában.

Street Profits Vs. Authors of Pain – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 1. elődöntő 
A vártnál sokkal rövidebb és simább mérkőzést láthatott a publikum. Montez Ford a ringen kívül kezdett bohóckodni, majd frissítővel kínálta Elleringet, aki nemes egyszerűséggel kiverte azt a kezéből. Ezzel elterelte Montez figyelmét, az AoP pedig a Last Chapterrel befejezte a küzdelmet Dawkinson. Akam és Rezar tehát címvédőként jutottak be a döntőbe, amelyre jövő héten kerül sor.

Cathy Kelley kérdezi Mr Regalt a North American meccs résztvevőiről. Regal bejelenti, hogy Adam Cole a második. Velveteen Dream jelenik meg, majd kezd kampányolni maga mellett. Regal nem lát akadályt a szerepeltetésében, így hát őt nevezi meg harmadikként.

Lars Sullivan Vs. John Silver
Lar továbbra is éhes a sikerre, továbbra is veretlen, és legfőképp; továbbra is megállíthatatlan. Silvernek esélye sem volt ellene. Kezdhet merészebb célokat szövögetni az NXT szörnyetege?

Talán igen, hisz Regal a találkozót követően hozzáadta őt a létrameccs mezőnyéhez negyedikként. Hovatovább, még egy egyéni mérkőzést is kiírt neki jövő hétre, méghozzá a másik termetes Szupersztár, Killian Dain ellen.

Dakota Kai érkezik a ringbe, ám ekkor a kamera másfelé irányul. Andrade “Cien” Almas a parkolóban kapta el Aleister Blacket. Végigpofozza őt, egészen az aréna területéig. Alaposan ellátja leendő kihívója baját, ami határozottan jó taktika lehet a mexikóinak, hisz ezzel talán egy nem 100%-os ellenfelet kap a TakeOverre.

Roderick Strong & Pete Dunne Vs. Sanity – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 2. elődöntő 
Az adás főmérkőzés kiélezett és izgalmas volt, vagyis a komplett ellentéte annak, amit az elsőnél láttunk. Strong és Dunne párosa elég hatékonynak bizonyult egyelőre, hisz egy csapatmanővert követően bejutottak az elődöntőbe. A Sanitynek ezzel még mindig várnia kell a revansra, amely Brooklyn óta érik az Undisputed Era-n.

Végül de nem utolsó sorban, újra a backstage-be kapcsol a kép. Cathy szeretné megtudni, hogy ki a címmeccs hatodik szereplője. Kisvártatva kilép az irodából Richochet, aki a gálát nevezi meg a viszontlátás jegyében.

Folytatás jövő héten, a TakeOver előtti végső epizóddal.

3 című bejegyzés “NXT Összefoglaló, március 28. – Újabb lépéssel közelebb a TakeOverhez” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!