NXT Összefoglaló, november 21. – Vihar előtti csend

Szokásos TakeOver-utáni epizóddal rukkolt elő az NXT, vagyis három olyan összecsapás következik, amelyet még a gálát megelőzően rögzítettek a helyszínen.

Az adás ide kattintva tekinthető meg!

Keith Lee vs. Fidel Bravo
Szegény Fidelnek nem sok öröme volt ebben az estében, de legalább megmutathatta magát a nagyközönségnek. Keith műsorozott egy kicsit, majd viszonylag gyors véget vetett a találkozónak a Jackhammert követően.

Shayna Baszler címvédését nézhetjük vissza. Cathey interjúvolná őt arról, hogy voltaképp csak a segítőinek köszönhető a kimenetel. Shayna nem hajlandó ebben a formában folytatni a beszélgetést, hisz szerinte a dolgok ott kezdődnek, hogy ő a valaha volt legdominánsabb személy ebben a divízióban, az egyetlen kétszeres bajnok. Magabiztos, és úgy véli senki sem állíthatja meg hármójukat.

Matt Riddle villámsikerét is megnézhetjük újra. Triple H ezzel a “meccsel” alaposan rászedett mindenkit a jobbik értelemben, hisz eredetileg az adást megelőző tapingre hirdették. Ehelyett azonban, a góré élő adásban debütáltatta TakeOver-szinten a Bro-mestert.

Lars Sullivan vs. Keita Murray
Sullivan meglehetősen gyors és hatékony erődemonstrációt tartott.
Ezután mikrofont fogott, és kijelentette, hogy a látottak szolgáljanak példával és figyelmeztetéssel mindaddig, míg meg nem kapja a kívánt az NXT Championship meccsét.. Sullivan folytatta volna a fenyítést, ám ekkor berontott a ringbe Keith Lee, aki csakhamar kitakarította a ringből kollégáját.
Sullivant ugye elkezdték a TakeOver közben promótálni a Main Rosterre, de ez nem akadályozhatja meg, hogy jövő héten egymásnak feszüljenek Keith Lee-vel.

Gargano és Black káprázatos csatáját eleveníthetjük fel. Blacket a történtek következményeiről kérdeznék, de nem válaszol. Összefut Candice LeRae-val, aki viszonylag nyugodtan veszi tudomásul, hogy Aleister megelégedett a győzelemmel felérő bosszúval.

Nikki Cross vs. Candice LeRae
Hetek óta érlődő indulatmeccsel zárult az adás főeseményként. Candice nem tudja megbocsátani, amiért Nikki beárulta Johnnyt Aleisternél. Még férje feladásos fogását is bevetette, de Nikki szabadult, majd a Swinging Fisherman Neckbreakerrel megnyerte az összecsapást!

Folytatás jövő héten!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!