NXT Összefoglaló, november 7. – Velveteen visszavág

Két héttel a TakeOver előtt egyre inkább felgyorsulnak az események, amelyeknek továbbra is a Full Sail a forráspontja. Otis Dozovic és Tucker Knight nyitják az adást, vagyis tag team csatával startol az akcióáradat.

Heavy Machinery vs. The Forgotten Sons 
Kis túlzással ez a mérkőzés akármelyik TakeOveren megállta volna a helyét. A jövő szempontjából nyomhatott valamicskét a latban a kimenetel, így persze mindkét csapat a maximumot hozta ki magából. Itt is, ott is adódtak komoly sanszok a győzelem megszerzésére, ám Otisék végül legyűrték a túlerőt és bezsebelték a pinfallt.

Az arénához érkezé Candice-t a férjéről kérdezik, a lány azonban nem hajlandó beszélni róla. Ellenben Nikki Crossról, akinek legutóbbi viselkedését nem óhajtja annyiban hagyni. Azért van itt, hogy meccset kérjen Mr Regaltól.

Shayna Baszlert láthatjuk, méghozzá Marina Shafir és Jessamyn Duke társaságában. Shayna-t az esetleges visszavágóról kérdezik, amelyet Kairi érvénybe léptethet. Shayna nem érti, hogy hányszor kell még megvernie Kairit ahhoz, hogy rájöjjünk mennyire jelentéktelen valójában? Shayna úgy véli, inkább azzal kellene foglalkozni, hogy az ő az első kétszeres NXT Women’s Champion!
Mr Regal lép a helyiségbe. A két fogdmeg elkezd emberkedni, de Shayna lenyugtatja őket. Regal bejelenti, hogy Kairi igenis él a visszavágós záradékkal. Össze fognak csapni a TakeOver: Wargemesen, és a múltjukra való tekintettel ez a bizonyos mérkőzés 2 out of 3 falls lesz majd.

Dakota Kai vs. Taynara Conti 
Igazi hard-hitting csatát láthattunk a két lány között, mialatt a végletekig nyúzták egymást. Dakota végül egy nem hétköznapi Backbreakerrel megnyerte a találkozót!

Mia Yim ad interjút, Bianca megzavarja, szóváltásuk pedig megalapozza a jövő hétre kiírt mérkőzésüket.

Keith Lee és Matt Riddle találnak egymásra a színfalak mögött. Jókedélyűen tárgyalják ki Matt debütálását, de aztán belefutnak Ohnóba, aki nem túl pozitív a srácok láttán. Érződik rajta, hogy szíve szerint mindkettőt elkalapálná.

Miért, Johnny, miért?! Teszik fel a kérdést mindenütt – vallja Gargano. Mindkettejüknek megvan a maga útja. Johnny ezt választotta azon az éjszakán. Semmi személyes, pusztán járulékos veszteség volna Aleister, amiért akadály volt Johnny és a Ciampa által birtokolt cím között. Johnny szerint semmi sem változott. Ő még mindig jó srác, Tett valamit, mindenki megőrült tőle és elkönyvelték rosszfiúnak, de ő csak azért küzd ami helyénvaló. Néha bizony picit mocskosan kell játszani a partit. Johnny megérti és elfogadja, hogy Aleister vélhetően le akarja rúgni most a fejét. Johnny megvallja, hogy már nem tart a sötéttől, mitöbb: elkezdte kedvelni. Gargano leül oda, ahol megtámadta Aleistert. Mint mondja, itt gázolta le, és a TakeOveren megteszi majd újra.

Mr Regal második bejelentése, melynek értelmében jövő héten lesz egy singles meccs a Wargames két csapatának résztvevői között, és a győztes előnyhöz jut majd a gálán.

Velveteen Dream vs. Lars Sullivan 
A főeseményen az első számú kihívó Velveteen, és az emiatt igen bosszús Lars küzdelméből utóbbi jött ki jobban, köszönhetően Ciampának, aki nem bírta megállni a beavatkozást. Velveteen a könyökös helyett Ciampa-t fektette ki, így a ringbe csúszva tálcán kínálta magát Sullivannek, aki a Freak Accidenttel megnyerte a mérkőzést.

Ciampa megtámadta Velveteent, ő azonban visszavágott. Először egy Superkickkel, majd a Goldie-ra kiosztott Sister Abigail-szerűséggel. Ennyi viszont nem volt elég a kihívónak, hisz kisebb-nagyobb nehézségek árán még a Purple Rainmakert is odaverte Blackheartnak.

Velveteen magasba emelte a címet, kérdés viszont, hogy marad-e ez a mérkőzés egy az egy elleni, vagy Sullivan mostani sikere nyomán Triple Threatet láthatunk majd Los Angelesben?!

 

Egy gondolat a(z) “NXT Összefoglaló, november 7. – Velveteen visszavág” című bejegyzésnél

  1. Egyszerűen muszáj kiemelnem, hogy Gargano itt szerintem az év legjobb promóját vágta le. Kérdés nélkül. Azt hittem eddig, hogy egy Daniel Bryan a srác, de nem, sokkal szélesebb kelléktársa van. Remélem most engedik egy kicsit kibontakozni, mint anno Neville-t mikor Samy ellen pár hétig heelt játszott.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!