NXT Összefoglaló, október 10. – Triple Threat a North American Championshipért

Helyszínünk változatlan, az Orlando-i Full Sail egyetem arénájából jelentkezik az akcióáradat.

Elsőként a regnáló NXT Champion, Tommaso Ciampa veszi birtokba a küzdőteret.
Ciampa mindenekelőtt felhívja rá a figyelmet, hogy a legnagyobb sportszórakoztatóként most már a legnagyszerűbb bevonulózenével is rendelkezik. Szerinte az a legjobb benne, hogy elhallgattatja a birkákat – vagyis a közönséget. Ezután rátér Velveteen Dreamre, aki véleményének értelmében kivívta a figyelmét, csakhát a rossz szemléletben. Dream ujjal mutogat, teóriákat gyárt, és olyasmikbe üti az orrát, amelyekhez a legkevesebb köze sincs.
Érkezik az érintett. Dream multaságosnak tartja az elhangzottakat, különösen azt a részt, hogy Ciampa minden idők legnagyobb alakja a sportszórakoztatásban. Nem különösebben foglalkoztatják őt a fenyegető szavak, ellenben az NXT Championship, amely megérdemelne némi Dream-féle tapasztalatot.
Ciampa szerint, Velveteennek arra fáj a foga, amivel a bajnok rendelkezik. A főeseményre, a reflektorfényre, és a címre. Figyelemre vágyik. Ne féljen elismerni, bár a cím azt súgja, hogy nem Tough Enough – utal Ciampa a kevésbé jól sikerült showműsorra, amelyben három éve volt érintett Patrick.
Elég a köntörfalazás módon, Dream közli, hogy címmeccset akar.
Nikki Cross jelenik meg a semmiből. A két srác nem igazán tudja hovátenni az őrültkedést, mindenesetre Nikki leszögezi, hogy tudatában az igazságnak.

Kona Reeves vs. Keith Lee
A múlt heti szóváltás eredményeképp jutottak ide a felek. Lee-nek sikerült több nyomatékot kölcsönözni a szavaknak, így továbbra is veretlennek mondhatja magát a sárga kötelek között.

Shayna vetíti előre, hogy rekordgyorsasággal fogja visszaszerezni a címet. Brooklynban ő hibázott, nem Kairi érdeme volt a kimenetel. Tudja, hogy le fogja győzni Kairi-t. Az azonban dühíti, hogy az emberek Kairi érdemének tulajdonítják a történteket.

Kairi izgatott, hogy ringbe léphet az Evolution PPV-n. Azt mondja, Shayna edzhet ahogy akar, de ez még nem változtat a tényeken, nevezetesen, hogy újra le fogja győzni Shayna-t.

Ohno keveredik nézeteltérésbe Regallal, ám nem éri el a célját. Nikki viszont ráhozza a frászt azáltal, hogy odamondja neki tudja mit tett valójában.

Jövő héten Double Main Event, köszönhetően egyrészt a Tag Team Championship meccsnek, másrészt pedig Nikki és Bianca visszavágójának.

Adam Cole vs. Pete Dunne vs. Richochet (C) – NXT Nort American Championship 
A főesemény abszolút hozta az előzetesen várt fergeteges és kiélezett csatát. Dunne közel volt a sikerhez Cole kárára, majdhogynem kopogtatta is, de aztán Richochet a semmiből ugrott a képbe egy 450 Splashsel, amely egyúttal címvédést eredményezett számára.

Folytatás jövő héten, amikor is az említett Double Main Event mellett nagy visszatérőt is köszönhetünk majd!

2 című bejegyzés “NXT Összefoglaló, október 10. – Triple Threat a North American Championshipért” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Egy tökéletes adás
    A Ciampa vs Dream meccset látni akarom, Nikki Cross fullba nyomja de így is élvezetes, Lee zseniális és az a main event megint esélyes az év meccse díjra
    Imádom az NXTt

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!