NXT Összefoglaló, október 3. – Johnny Wrestling életre kel

Az intrót megelőzően Nikki Cross nem épp barátságos környezetébe nyerünk bepillantást. Nikki nem sok jóval kecsegteti a visszavágójukra Biancát, emellett emlékeztet, hogy tudja ki támadta meg Aleister Blacket.

Az adás ide kattintva tekinthető meg!

Candice LaRea vs. Lacey Evans 
A hölgyek csatája elég kigyenlített volt, de csak míg Lacey el nem kezdett Candice bőre alá férkőzni. Kijelentette, hogy a lány legalább akkora vesztes, mint férje, Johnny Gargano.. Candice erre nekiesett, ám Lacey egy váratlan jobbossal kifektette, majd kopogtatta a győzelem megszerzéséhez.

North American Championship meccs promó.
Adam Cole szerint, a cím a jelenkor generációját képviseli itt az NXT-ben. Több ez egy címmeccsnél. Ez most a divízió jövőjéről szól.
Pete Dunne a brand élére kíván állni, s ehhez úgy véli ez jelenti az első lépést.
Richochet világszerte védené meg a koronát. Örökséget akar építeni a címnek.
Cole úgy látja, miszerint ez az örökség nála kezdődik és nála is ér véget.
Dunne cáfol, mondván ő már véghez vitt hasonlót a UK Championshippel. Ezt tenné a North Americannel is.
Richochet hangsúlyozza, hogy tisztelik egymást Dunne-nal, hisz mindketten számottevővé teszik a maguk címét. A North American Championship jó kezekben van.
Cole úgy hisz csak miatta törődnek a címmel.
Richochet szerint Cole futása csak fellángolás volt. Nem aggódik a kettős fenyegetettség miatt. Ez a meccs is csak a cím presztízsét emeli majd.
Dunne tudatja, hogy győzelmét követően két kontinens címvédője lesz.
Cole előrevíteti, hogy kétszeres North American Championné válik.

Jövő héten eldől, melyiküknek van igaza.

Tommaso Ciampa próbál majd nyomatékot kölcsönözni a mondandójának, miközben magához képest finoman hívja fel Velveteen figyelmét arra, hogy ne gyanúsítgassa és ne üsse az orrát a dolgába, máskülönben az álom átcsap rémálomba.

Torry Kirsh, Vinny MIxon, & Cesar Rise vs. The Forgotten Sons 
A korábbi Tag Team Championnel felálló Forgotten Sons tagjai jobbára csak játszadoztak a fialat ellenfelekkel. De aztán kő-kövön nem maradt miután elszánták magukat a befejezésre.

Shayna Baszler felkészülésébe nyerünk bepillantást, miközben arról beszél, hogy változott a szemlélete Kairi-ról. Shayna sem maradt ugyanaz, mint a MYC idején. Megtalálta magát a pro wrestlinget illetően, sikerült megújulnia, Kairi pedig rájön majd, hogy a világ és a női birkózás mellett Shayna Baszler is fejlődött.

Bianca Belairt nem foglalkoztatja túlságosan Nikki, vagy amit akar. Bianca szerint továbbra is az a lényeg, hogy veretlen, ez pedig nem változik majd egyhamar. Nikkinek megvolt az esélye arra, hogy elkerülje ezt, de nem tette, így rosszabb sorsra jut mint első nekifutásra.

Johnny Gargano vs. Tony Nese 
Fantasztikus mérkőzést láthattunk, mialatt azért Gargano érzékelhetően megosztotta a közönséget. A Johnny Wrestling chantek rendre Johnny Failure párhuzamosan chantet vontak maguk után, de az érintett ettől még ugyanolyan szívósan küzdött. Épp mint ellenfele, aki igyekezett az NXT-ben is nevet szerezni magának. Nese erőn felülit nyújtott Gargano-val szemben, s nem bár nem egyszer megfogta őt, Johnny végül egy Superkicket követően ha nehezen is, de eljutott a GargaNo Escape értékesítéséig.

Danny Burch és Oney Lorcan visszaemlékezését hallhatjuk. Ellenfelekként találkoztak először, de a ringben történtek tiszteletet váltottak ki belőlük egymást iránt, és végül vállt-vállnak vetve küzdöttek tovább. Kiérdemelték a címmérkőzést, de amikor eljött a nagy este a közönség nem volt mellettük. Menet közben azonban megváltozott valami e tekintetben.. Veszítettek, de legrosszabb mégis a sérülés volt, amely Roderick térdesét követően érte Oneyt. Motiváltabb lett csak az esettől. Visszatérve nincs más céljuk, mint előbb-utóbb megkaparintani az NXT Tag Team Championshipet.

Lars Sullivan vs. EC3 
EC3 azonnnal támadott, Lars pedig csak nagy nehezen tudott mihez kezdeni a hirtelen jött rohamtól. EC3 abszolút partiban volt a behemóttal, akit igen komoly teszt elé állítottak ma este. EC3 mindent sőt még annál is többet tett a siker érdekében, de Lars előbb a Freak Accidenttel mattolta, majd egy Diving Headbuttal végérvényesen lezárta az összecsapást.

Folytatás jövő héten, amikor is az NXT Champion Tommaso Ciampa mellett a kolosszális Triple Threat main eventet is láthatjuk majd az North American Championshipért.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!