NXT Összefoglaló, október 31. – Riddle debütál

A hónap utolsó szerdáján sem maradhat el az NXT, ennek megfelelően a Full Sail egyetem arénája maximálisan készen áll a küzdelmekre.

Mindenekelőtt egy visszatekintést láthatunk, amely keretbe foglalja az elmúlt két hónapot, bezárólag azzal, hogy Johnny Gargano magára vállalta Aleister Black augusztusi megtámadását. Johnny Wrestling múlt héten szűnt meg létezni, hisz egy Superkickkel fektette ki a válaszokat követelő Aleistert.

Nikki Cross vs. Mercedes Martinez
Az est első összecsapásán Nikkinek kellett bizonyítani azok után, hogy háborút veszített Bianca Belairrel szemben.. Ha nehézkesen is, de végül legyűrte a Mae Young Classicból érkező Martinezt.

Ezután megérkezett Gargano felesége, Candice LaRae. Candice számon akarta kérni Nikkit, ő azonban csak nevetett és nevetett. Elhagyta a ringet, ám ekkor felbukkant Aleister Black. Bemasírozott a ringbe Candice mellé, majd megfogadta, hogy véget vet Garganónak.

Street Profits vs. The Mighty 
A régóta húzódó rivalizálás újabb fejezetét a Street Profits nyerte, ami nem is meglepő annak tükrében, hogy a srácok múlt vasárnap Tag-bajnokok lettek az EVOLVE szervezeténél. A két promóció oda-vissza együttműködésének gyűmölcse volt ez a siker Montezéktől!

Itt érdemes megjegyezni, hogy az EVOLVE World Championship is az NXT-shez került, köszönhetően Fabian Aichnernek!

Cathey kérdezi a TakeOverről Mr Regalt, aki bejelenti, hogy Velveteen Dream hívhatja majd ki Tommaso Ciampát az NXT Championshipért! Megjelenik Black, aki Garganót követeli. Regal tudatja, hogy ő utasította távolmaradásra Johnnyt. Ugyanakkor, Black megkapja őt egy az egyben a TakeOverre!

Lars Sullivan nem túl boldog a címmeccs bejelentésétől, ugyanis magát képzelte Velveteen helyébe. Megfogadja, hogy még a TakeOver előtt átveszi a helyét.

Matt Riddle vs. Luke Menzies
És akkor a várva-várt debütálás.. Megérkezett a kissé külön ex-UFC harcos, Matt Riddle! Abszolút közönségkedvencként vetette magát a harcba, bemutatva minimális szinten az arzenálját. A térdes ezúttal csak vezetett a sikerhez, hisz a  Bromission jelentette a végállomást.

Danny Burch & Oney Lorcan vs. Raul Mendoza & Humberto Carrillo
Burchék újabb meggyőző produkcióval rukkoltak elő.

A főeseményre az Undisputed Era érkezett volna elsőként, ám a War Raiders letámadta őket. Eszeveszett bunyó vette kezdetét, melybe aztán Richochet is becsatlakozott. Nem ismertek határt a srácok, körbeverték egymást a Full Sail területén, majd a ringben folytatták a harcot. Kisvártatva megérkezett Pete Dunne, aki kiegyenlítette az erőviszonyokat.. Mr Regal mindezek után bejelentette, hogy ez a nyolc szupersztár csatázik majd a Wargamesben a TakeOver főeseményén!

Folytatás jövő héten!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!