NXT Összefoglaló, szeptember 12. – Ciampa mindent tagad

Hosszú az út a Wargamesig, így hát nincs idő lassítani a TakeOver szellemében. Helyszínünk szokás szerint a Full Sail egyetem, melynek ringjébe a néhány hónapja még címközelben lévő Danny Burch és Oney Lorcan-duó érkezik először.

Danny Burch & Oney Lorcan vs. Adrian Jaoude & Cezar Bonini
Az Undisputed Era-tól elszenvedett vereség óta ez volt az első fellépésük. Végül is megoldották, szóval a folytatásban bátrabban szövögethetnek merészebb álmokat. Újra sikerül a bajnokok közelébe férkőzniük?!

Az NXT Bajnok, vagyis Tommaso Ciampa érkezik a kötelek közé – meglepő módon már egy új zene kíséretében. El is mondja róla, hogy személyes jellegű üzenetként funkcionál mindannyiunknak. Rátér, hogy hallotta a spekulációkat, valamint szembesült az ujjal mutogatásokkal. Tudják, ki vonta ki a forgalomból Aleister Blacket.. Tommaso Ciampa volt! Ciampa kíváncsi, hogy mire alapozzák ezt? A képzelet szüleményére? Ciampa a való világnak él és a tényeken alapuló dolgokat szereti. Amikor összetűzésbe kerül valakivel, nagyközönség előtt kerít rá sort. Amikor kedve támad valamihez, azt a rendelkezésre álló legnagyobb színpadon teszi annak érdekében, hogy láthassuk a mestert akcióban. Nem fog hazudni, hisz a bajnok sem tesz ilyet. Elismeri: a világ összes indítéka a rendelkezésére állt, hogy likvidálja Blacket a TakeOver előtt, de valaki más végezte el a piszkos munkát. Ugyanakkor, Ciampát is fordulja a kíváncsiság, hogy ki lehetett az? Ha tudná, vörösszőnyeget terítene elé és gratulálna neki a történtekhez. Ne zavarjon össze egyetlen pillanatra sem a képlet, hisz az eredmény így is úgy is ugyanaz lett volna; Johnny és Aleister veszítenek, ő pedig bajnok marad. Amikor azt mondja meg fogja tenni ezt vagy azt, úgy is lesz. Ez teszi Tommaso Ciampát az NXT történelmének legnagyobb sikersztorijává. Ez teszi Tommaso Ciampát az NXT BAJNOKÁVÁ! Van még valami, amiről szólni szeretne. Elárulná, hogy miben rejlik a sikeresség titka, hogy mi kell a győzelemhez és a bajnoksághoz. Nincs más dolgunk, mint követni őt.

Shayna Baszler vs. Violet Payne
Gyors győzelem a címét elveszítő, s igencsak megsebzett Shaynától.

Ciampa balhézik össze minimálisan a Heavy Machineryvel, ám az érkező Mr Regal közli, hogy látni akarja a bajnokot az irodában. Ha bunyózni akarnak, kénytelenek új időpont után nézni..

Az Undisputed Era négyesének van néhány keresetlen szava a War Raidershez, Adam Cole-nak pedig a jövő heti álommeccs résztvevőihez. Előrevíteti, hogy bárki is nyeri majd a Title versus Title-t Dunne és Richochet között – később ellene veszít majd el mindent.

Raul Mendoza vs. Lars Sullivan
Lars Sullivan is visszatért, méghozzá igen meggyőző teljesítmény kíséretében.

Hallhatjuk Dunne-t és Richoche-t is: természetesen mindketten dupla bajnokként képzelik el a karrierjük folytatását.

Kassius Ohno sérelmezi kissé, hogy kegyvesztett lett, ennél fogva mindenképp bizonyítani szeretne. Regal egyúttal tisztázta őt, mint Black potenciális támadója. Ohno-nak Kairi Sane biztosított alibit.

Nikki Cross vs. Bianca BeLair 
Dupla kiszámolással és káosszal ért véget a főesemény, vagyis Bianca továbbra is veretlen.

Folytatás jövő héten, amikor is a UK bajnok Pete Dunne és a North American bajnok Richochet egyaránt kockára teszi címét a másikkal szemben. Nem érdemes majd kihagyni!

5 című bejegyzés “NXT Összefoglaló, szeptember 12. – Ciampa mindent tagad” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. ” Adam Cole mentions the match between Pete Dunne and RIcochet and calls it the Adam Cole Invitational because the winner will face him and lose the titles.

   Pete says that Ricochet has been champ for five minutes while he is the longest reigning champion. He says he needs to find a way to fit both belts into his bags.

   Ricochet says he wants Pete to think that he doesn’t have what it takes to retain his title in these high pressure situations. Ricochet has been in high pressure situations his entire career. Pete is another mountain he has to climb and another hurdle he has to leap over. It does not matter how long you are champion and Pete will find out when he retains the North American Title and he will walk out as the UK champion.”

   De, terítéken lesz mindkét cím.

   Kedvelés

 1. Minden elismerésem!
  Triple H-nek és az NXT-nek azért, hogy a folyamatosan main rosterre kerülő sztárjai ellenére is képesek ilyen színvonalas teljesítményre.
  A cikkírónak meg kb ugyanez, hogy idő hiányában is képes kiszolgálni minket!

  Kedvelés

  1. kiket húztál fel ennyire hogy még ezzel is lepontoznak így? 😀
   másik névvel írnád mindenki szeretne 😀

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!