NXT Összefoglaló, szeptember 26. – Többfrontos csalódás

A Full Sail egyetem arénájában már minden és mindenki készen áll, így csakhamar megérkezik az adást nyitó General Manager, William Regal!

Mikrofont fog, s belekezd, hogy az elmúlt hónapban folytatott vizsgálat nyomán egyre közelebb van Aleister Black támadójának a kilétéhez.
Regalt félbeszakítják, méghozzá az Undisputed Era triója.
Cole szerint semmi nem változott, ugyanazt folytatják a jól bevált séma alapján. Regal kijön ide, s ahelyett, hogy a dolgát végezné Sherlock Holmest játszik. Black helyzete stagnál, de Regalnak tennie kellene arról, hogy másokkal ne fordulhasson elő hasonló. Strong ezután a War Raidersre panaszkodik, O’Reilly pedig odáig megy, hogy nem érzi magát biztonságban tőlük.
Regal válaszként megjegyzi, hogy felettébb érdekes, miszerint épp akkor szakítják őt félbe amikor a nyomozás kerül szóba.
Cole nem érti mire megy ki a játék, nem is nagyon érdekli, pusztán meg akarja kapni a visszavágóját most azonnal, tekintve, hogy Pete Dunne is hamarabb kapott címmeccset nála.
Regal tisztába teszi a helyzetet, elmagyarázza Cole-nak, hogy mit miért nem lehet, ennek következtében pedig csak két hét múlva kap visszavágót. S mivel múlthéten beleavatkoztak a címmeccsbe, a szóban forgó North American Championship ütközet Triple Threat lesz Pete Dunne-nal kiegészülve. Továbbá, Strongnak és O’Reillynak három hét múlva kell megvédeni a Tag-címeket a War Raidersszel szemben.

Johnny Gargano érkezik meg az épülethez. Először a jövő heti meccséről kérdezik, amelyet Tony Nese ellen vív majd. Johnny elmondja, hogy hosszú idő után végre örölni tud valaminek. Legutóbb bocsánatot kért, amiért nem verte meg a címért Ciampa-t, de most már tisztán lát. Minden addiginél mélyebbre kell kerülnöd annak érdekében, hogy utána sose tapasztalt magasságokba kerülj. Ő nem olyasvalaki, aki panaszkodik és kesereg. Jövő héten azzá formálja magát, akinek mindig is lennie kellett.
Láthatunk még egy kis kakaskodást Lacey Evans és Candice LeRae között, amely nyilván meccshez vezet majd az előttünk álló időszakra.

Cathey Kelly próbálja interjúvolni Velveteen Dreamt, aki azonban nem mutat érdeklődést, főleg nem aziránt amit már tisztába tettek. A Gargano felett aratott győzelemnek se szentelne sok szót, mint ahogy az sem foglalkoztatja perpillanat, hogy arról beszéljen aki itt sincs.

Lars Sullivan vs. VIctor Orchant
Igen komoly erődemonstrációt láthattunk Lars részéről.. Ezt követően felbukkant a revansra szomjas EC3, aki bátran esett neki a hegyomlásnak.

Mr Regalt kérdezik a nyomozásról. GM-ünk közli, hogy sikerült szűkítenie a kört.. Ekkor Nikki Cross lép ki az irodájából. Miután megkérdezik tőle mit keresett ott, Nikki tudatja, hogy visszavágót akar Bianca Belair ellen. Regal megfontolja majd. Nikki ezután elkezd hajtogatni, hogy ő tudja.. Regal szavaiból kiderül, hogy nem tartja szavahihetőnek Nikkit abban, hogy ki támadta meg valójában Aleistert.

Street Profits vs. The Mighty 
Jó hangulatú és színvonalú iramban zajlott az összecsapás, amelyen mindkét csapat igyekezett a maga kénye-kedve szerint elvarrni a szálakat. Bár Montezék közel álltak a sikerhez, végül a hajdani TM-61 zsebelte azt be.

Kairi Sane vs. Vanessa Borne
Az NXT Women’s Champion alaposan megtorolta ellenfele kezdeti tiszteletlenségét, amelynek következtében viszonylag hamar villant az Insane Elbow.

Kairinak nem sok ideje maradt örömködni, hisz felbukkant a trónfosztott Shayna Baszler. Shayna felhívja rá a figyelmet, hogy ünnepeljen ameddig csak lehet mert az óra ketyeg és bizony ki fog futni az időből. Elismeri, hogy Brookylban Kairi volt a jobb, s hogy bizony nagyon fájt neki a vereség, de nem veri most le riválisán a port. Inkább életbe lépteti a visszavágóját, hozzátéve, hogy megkaparintja a címet.
Kairi egyel növeli a tétet, tekintve, hogy elfogadja a mérkőzést, de csakis az Evolution PPV-re.

Kona Reeves és Keith Lee akaszkodnak össze a színfalak mögött verbálisan egy jövőbeni meccs előfutáraként.

Tommaso Ciampa vs. Otiz Dozovic
Nagy lehetőség adódott Otis előtt, és bizony ennek megfelelően hajtotta, űzte, ostromolta az NXT Championt. Ciampa-nak meggyűlt vele a baja, egy ponton inkább ott is hagyta volna, de Tucker Knight érkezése visszaterelte őt a ringhez. Otis megpróbált egy mindent elsöprő rohamot a kiélezett végjátékban, de Ciampa túljárt az eszén és egy fairnak épp nem mondható manőverrel előnyt szerzett. Aztán jött a DDT-t, amely pontot is tett a találkozó végére.

Ezzel zárult az epizód: folytatás jövő héten!

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!