NXT Összefoglaló, január 16. – Veretlen, vagy túlértékelt?

Két héttel a TakeOver előtt a Street Profits duója hivatott megnyitni az NXT aktuális epizódját, amely a szokásoknak megfelelően Orlandóból jelentkezik.

Street Profits vs. JC Metro & Chris Metro
Sok idő nem kellett Monteznek és Angelónak a győzelem megszerzéséhez.. Ezután viszont kellemetlen meglepetésben volt részük, ugyanis a Forgotten Sons triója lecsapott rájuk.

Riddle közli, hogy orvosilag nincs tisztázva, így nem lehet ott a ring mellett a főeseményen. Mindazonáltal, reméli, hogy barátja neki is hagy valamit Ohnóból.

Aleister vetíti előre, hogy felszabadítja Ciampát a vétkei alól, nem utolsó sorban pedig visszaszerzi tőle a bajnoki címet.

Érkezik az NXT Women’s Championship első számú kihívója. Bianca emlékeztet, hogy hiába próbálta útját állni Nikki Cross. Ez az ő éve, ennek megfelelően pedig a címet is meg fogja szerezni – mitsem törődve a Shayna mögött megbúvú társakkal.
Shayna csatlakozik, oldalán Jessamynnel és Marinával. A bajnok nemigazán látja azt a bizonyos EST-faktort a kihívójában. Oké, hogy vannak a rekordok, amelyeket tart a Performance Centerben, meg hogy gyors és erős – ám nem valami furfangos. Ahhoz mondjuk egyébként sem kell sok ész, hogy tudja: Shayna darabokra fogja tépni őt a Takeoveren. Shayna szerint, Bianca retteg. Retteg, egyrészt attól, hogy el lesz törve a karja, másrészt pedig attól, hogy a veresége nyomán megszűnik az őt körülvevő felhajtás. Na és persze attól is fél, hogy Shayna túlértékeltet csinál a veretlen mivoltából.
Csakhamar durran a pofon Baszler arcán. A társai támadnának, e Bianca kicselezi őket, majd kigurul a ringből és hátrálni kezd.

Dominik Dijakovic vs. Adrian Jauode
Újabb ellentmondást nem tűrő teljesítmény Dijakovictól.

Johnny Gargano vs. Humberto Carrillo
Új év, új remények. Johnny Gargano nem sok momentumot engedélyezett Humbertónak, akinek így a Slingshot DDT jelentette a végállomást ebben az ütközetben.

Gargano azt üzeni Rochochetnek, hogy ha az tisztelet akar, jöjjön legközelebb és megkaphatja.

Ciampa – kezében Goldie-val – hívja fel rá a figyelmet, hogy Aleister szerint ő mestere az emberek dróton való rángatásának. Ha ez így van, Ciampa szerint Aleister a legnagyobb bábú mindközül. Ciampa nem megy bele az Aleister diktálta feltételekbe. Ha harcot akar, kénytelen várni a Takeoverig, ugyanis Ciampa csak ott harcol, ahol igazán számít.

Kassius Ohno vs. Keith Lee 
Lee komoly gondot okozott Ohnónak, aki nagyobb bajba kerülhetett volna ha nem használja fel a céljaira a bírót. Lee figyelme elkalandozott, Ohno pedig övön alul támadott rá. Innentől tiszta volt a terep: villant a könyökös, amely meghozta Ohno számára a győzelmet.

Riddle robbant be a ringbe zárszóra, de Ohno nem kért belőle..

Az NXT TakeOver: Phoenix hivatalos kártyája:

  • War Raiders vs. Roderick Strong & Kyle O’Reilly (c) – NXT Tag Team Championship
  • Matt Riddle vs. Kassius Ohno
  • Johnny Gargano vs. Richochet (c) – North American Championship
  • Bianca Belair vs. Shayna Baszler (c) – NXT Women’s Championship
  • Aleister Black vs. Tommaso Ciampa (c) – NXT Championship

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!