NXT Összefoglaló, január 23. – Ciampa életet lehelne a múltba

Négy nappal a TakeOver előtt sincs megállás, sőt! A Full Sail egyetem arénájába a bajnoki cím korábbi kihívója, Velveteen Dream érkezik elsőként.

Velveteen hangot ad abbéli vágyainak, hogy hamarosan megszerzi a North American Championshipet.. Az érkező Adam Cole és Bobby Fish igyekeztek lehűteni az ifjoncot, mondván 2019 az Undisputed Era éve lesz, ők pedig társaikhoz hasonlóan bezsebelik a még elérhető címeket. Dreamnek nem marad más, mint a folytatólagos álmodozás.
A duó megtámadná az incselkedő Dreamet, de ő fürgébb és csakhamar elslisszol..

Shayna és Bianca vetítik előre várakozásaikat a szombati címmérkőzésük kapcsán..

Fabian Aichner & Marcel Barthel vs. Danny Burch & Oney Lorcan
Pörgős és az NXT-hez mért színvonalas csapatmeccsel folytatódott a program. Aichner és Barthel rögtönzött partnersége jövedelmezőnek tűnt, de a lendületben lévő Burch és Oney végül megszerezték a győzelmet.

Ciampa és Black sem maradhat ki. Egyaránt a maguk győzelmében hisznek előzetesen, semmit nem bízva a véletlenre.

Io Shirai & Kairi Sane vs. Amber Nova & Tanea Brooks
Íme a múltkoriban már említett partnerség. A korábbi Women’s Champion Kairi és honfitársa Io nagyon meggyőző teljesítménnyel rukkoltak elő, amely jó előjel lehet számukra, hisz jövő héten Marinával és Jessamynnel kell mérkőzniük.

Velveteen Dream vs. Bobby Fish 
Bobby a méretbeli különbségeket próbálta eltüntetni azáltal, hogy lábra dolgozott, de végül a terve befuccsolt, hisz Dream felülkerekedett a nehézségeken és a túlerőn, majd a Purplee Rainmakerrel lezárta a találkozót.

A főeseményre a North American Champion, Richochet érkezik elsőként. Mikrofont fog és emlékeztet, hogy Gargano két hete a leadott rizsája ellenére sunyi módon rúgta le őt egy Superkickkel. Richochet közli, hogy a 2019-es kiadása Garganónak semmivel nem másabb, mint a 2018-as. Tavaly megmutatta a világnak a valódi arcát, amely tükrében nem több, mint hazug, önimádó alak. Richochet megvallja, hogy ő megmutatta az igazi oldalát 2018-ban, hisz megnyerte ezt a címet, és már csak ebből fakadóan is olyasvalaki, aki Johnny nem: bajnok!
Berobog az érintett. Elismeri, hogy a tavalyi énje már rég bepacsolt volna egyet Richochetnek az elhangzottakért, de Johnny mostanra gyakorolt egy kis önkontrollt és semmit nem tesz szertelenül..
Belép a ringbe, majd azonban nyomban nekiesik a címvédőnek. Richochet számít rá, így Gargano jön ki rosszabbul a szituból. Felbukkan Black, de nem Richo segítése végett, hanem hogy kiegyenlítse a Steel Cage-ből maradt számlát. Hamarosan becsúszik a ringbe Ciampa, így az erőviszonyok közel azonossá válnak. A #DIY tagjai felülkerekednek.. Ciampa és Gargano a bejáratnál néznek farkasszemet. Ciampa békejobbot nyújt, de mielőtt még Gargano elfogadhatná, beront Candice és észheztéríti férjét.

Folytatás szombaton, a TakeOverrel.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!