NXT Összefoglaló, január 9. – Dupla főesemény a bejelentések nyomvonalán

Az új esztendő első számottevő NXT adása a szokásoknak megfelelően jelentkezik az Orlando-i Full Sail arénájából.

A nyitányon Johnny Gargano érkezik felfokozott hangulatban. Búldog új évet kíván, majd megjegyzi, hogy 2018 kissé hullámvasútszerű volt számára. Az ünnepek alatt volt ideje merengeni, és végül rájött, hogy errefelé két dolog határolja be a sikerességet. Győzelmek, és bajnoki címek. Nem számít mennyire tepersz, vagy épp milyen jó ember vagy. Ő jobb lesz 2019-ben. Győzni fog, és bajnokká válik. Hallotta, amit Ciampa mondott pár hete. Ne tévesszen meg senkit ami a ketrecben történt, mert az egy egyszeri dolog volt és soha többen nem ismétlődik meg. Ami Johnnyt illeti, részéről Tommaso még mindig egy szemétláda, akinél történetesen ott van, amelyre vágyik. Van azonban egy másik cím is, amelyet kínál a hely. Amint kiejtette a száján a potenciális találkozóját Richochettel, Richo máris szájalni kezdett neki. Johnny közli, hogy a Nort American Championshipet akarja és meg is fogja szerezni magában. Richochet röpködhet itt szuperhős módjára, de…
Érkezik az érintett, mondván ez volt minden. Csak kérnie kellett Johnnynak, de az azért túlzás, hogy csak úgy meg fogja szerezni magának a címet. Richót érdekelné, hogy szemtől-szemben megy-e majd a dolog, vagy esetleg, miután Johnny letámadta őt a parkolóban? Lehet, hogy Johnny Takeover lett Johnny Wrestlingből, de a TakeOver után változatlanul Richochet lesz az NXT North American Champion!
Megjelenik Ciampa, kezében Goldie-val. Nem szeretné ha szem elől veszítenénk a lényeget. Győzelmek, és bajnoki címek – mint azt Johnny is hangsúlyozta.
Gargano belefojtja a szót, kiemelvén, hogy ez most is cseppet sem szól Ciampáról.
A kivetítőn megjelent Aleister Black, aki figyelmeztette Ciampát, hogy legyen elég éber mert a TakeOveren utol fogja őt érni a végzete. Aleister megteszi, amire Gargano nem volt képes. Megveri Ciampát a címért.
A fények pár pillanatra kialszanak, de ezután Aleister már ott áll Ciampa mögött. Nekiesik a bajnoknak, majd kipofozza őt az arénából.. Richochet jót nevet a jeleneten, de aztán Gargano egy Superkickkel hervasztja őt.

Mr Regal bejelenti, hogy a TakeOver: Phoenix-en a War Raiders hívhatja majd ki az Undisputed ERA-t a Tag Team címekért.

Nikki Cross vs. Bianca Belair 
Az NXT-től ezzel a meccsel búcsúzó Nikkinek megintcsak soknak bizonyult a veretlen első számú kihívó. Ha nehezen is, de Belair behúzta az összecsapást.

Fabian Aichner & Marcel Barthel vs. Kunsman & Stanley Watts
Aichner és Barthel semmiből jött szövetsége meglehetősen hatékonynak bizonyult. Elsöprő győzelmet arattak.

Richochet a történtek után mindenképp akarja Garganót. Ez a Superkick új alapokra helyezte a Garganóról alkotott véleményét és szertefoszlatta a tiszteletet, amellyel tekintett rá. Vissza fog vágni neki.

Ohno múltkori viselkedése revansért kiállt, így hát Keith Lee kihívja őt jövő hétre.

EC3 vs. Adam Cole 
EC3 is búcsúzott, méghozzá Adam Cole-lal szemben. Ezúttal nem tudott kifogni a túlerőn, így az UE-beavatkozását követően Cole fordította meg a mérkőzés képét. A Superkickkel rendített, a Last Shottal pedig rövidre zárt.
Támadni kezdték EC3-t, de befutott a War Raiders és takarítani kezdtek a rendbontók között.

Folytatás jövő héten, amikor is már csak két hétre leszünk a TakeOvertől.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!