WWE Backlash 2017. – Előzetes

A Backlash megrendezésére 2017. május 21-én kerül sor, Rosemont városában, Illinois államban. A SmackDown érdekeltségű PPV Eseményen több érdekfeszítő küzdelmet tekinthetünk majd meg, azonban ezek közül is kiemelkedik Jinder Mahal Bajnoki címért folyó ütközete, amiben az ellenfele Randy Orton lesz…

Jinder Mahal vs Randy Orton (WWE Bajnoki öv)

A Vipera ringbe szállhat frissensült kihívója ellen, aki nem más, mint Jinder Mahal. Jinder az elmúlt évek alatt nem igazán kapott komoly szerepet a cég adásain, illetve volt időszak, amikor nem a WWE Rosterjét erősítette. A visszatérését követően viszont eléggé fontos karakternek próbálja Őt feltüntetni a szervezet és egyből egy Bajnoki övért folyó küzdelemben vehet részt.
Mahal egy Six-Pack Challanget tudott megnyerni, amit követően elindultak a történetszálak közötte, valamint a WWE Bajnok között, amibe kis idő elteltével bekapcsolódtak a Singh testvérek, akik természetesen nem a Vipera mellett állnak…Vajon ez a hirtelen jött fellángolása képes lesz Mahal-t a SmackDown Live tetejére repíteni és egy Bajnoki övszerzést biztosítani neki?

Kevin Owens vs AJ Styles (WWE United States Bajnoki öv)

Egy nagyon jó összecsapást hozhat nekünk Styles és Owens küzdelme. Amint átkerült Kevin a Shake-Up-pal a SmackDown Live-ra több jelentkező is akadt a United States Bajnoki övért, azonban egyáltalán nem bánhatjuk, hogy így alakult és Styles lesz az ellenfele KO-nak. Ismerve a feleket egy hosszú összecsapást várhatunk, amiben sok-sok Finisher-rel fognak próbálkozni a felek. De vajon melyikük lesz az, akinek a kopogtatás vagy a feladatás össze fog jönni a harc végén?

Sinshuke Nakamura vs Dolph Ziggler

Ennek a küzdelemnek különösebb tétje nincs, mégis egy rendkívül jó csatára számíthatunk a két Szupersztár között. Nakamura még nem debütálhatott a ringben, mióta felkerült a SmackDown Live Rosterjébe az NXT-ből. Ezúttal nem is akárki ellen léphet majd ringbe, a nem régiekben heel karakterként tevékenykedő Ziggler lesz az ellenfele. A konfliktus kialakulása során Dolph több ízben kiemelte, hogy sokkal nagyobb Szupersztárnak tartja magát, mint leendő ellenfelét, valamint a viszály első lépéseinél még viccelődött is azzal, hogy Namakura-nak maga Dolph a kedvenc Szupersztárja és hatalmas megtiszteltetés neki, hogy egy szorítóban állhat a példaképével.
Kíváncsian várhatjuk, hogy a frissen debütáló közönség kedvenc, vagy pedig a “nagy öreg” fog győztesen kikerülni Sinshuke első PPV ütközetéből.

The Usos vs The Breezango (WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öv)

Egy Beat The Clock Challange-en vettek részt a Breezango tagjai, akik képesek voltak a legrövidebb idő alatt legyőzni ellenfeleiket és ezzel a rekorddal megszerezni az első számú kihívói jogot a jelenlegi Bajnokok ellen. Kimondottan komoly háttértörténetet nem dolgozott ki a cég a két duónak, azonban ennek ellenére is érdekes lehet az összecsapás, amiben a WWE Bajnoki övért folyó meccshez hasonlóan ezidáig eléggé “elhanyagolt” kihívók léphetnek ringbe címszerzés reményében.

Naomi, Charlotte Flair és Becky Lynch vs Tamina, Carmella és Natalya

Egy Six Woman Tag Team csatát tekinthetünk meg, amiben a frissen megalakult heel formáció ringbe léphet a legelső PPV Eseményükön, amiben az ellenfeleik a SmackDown Live Női Bajnoka, Charlotte, valamint Becky lehetnek.
A Shake-Up-ot követően Micke James és Alexa Bliss átkerültek a RAW-ra, ami után a frissen érkező CHarlotte lett az első számú kihívója a címvédőnek. Ezt a heel hölgyek formációja eléggé nehezen viselte el és létrehozták a csapatukat, aminek első számú célja, hogy megszerezzék a Bajnoki övet illetve megpróbáljanak mindenkit félresöpörni az útjukból, akik egy kicsit is közel kerül a Bajnoki övhöz…

Baron Corbin vs Sami Zayn

Nem igazán kaphattunk háttér-történetet a küzdelemhez. Ugyan a cég nem titulálta a küzdelmet Kick-Off csatának, azonban oda sorolhatnánk, aminek a célja leginkább a hangulat fokozása és a műsoridő kitöltése lehet.

Tye Dillinger vs Aiden English (Kick-Off)

Április 4-én Tye Dillinger megjelent a fő Roster-ben és Curt Hawkins legyőzésével bemutatkozott a SmackDown Live-on. Ezúttal részt vehet a legelső PPV Eseményén a Main Roster tagjaként, ahol az egykori Vaudevillains tag, Aiden English lesz az ellenfele.

Luke Harper vs Erick Rowan

Az egykori Wyatt Family két tagja léphet szorítóba. A két fél nem kapott komoly sztorivonalat, azonban egy jó küzdelemre számíthatunk.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek