WWE Battleground 2016 – A várva várt háború

bg1

Több mint tizenötezer fanatikus WWE rajongó gyűlt össze a Verizon Center-ben, hogy megtekintsék a szervezet következő PPV eseményét, a Battleground-ot. A megrendezésre kerülő nyolc mérkőzés egyaránt megválaszolja a maga kérdéseit – Sasha Banks partnerétől kezdve – egészen az ex Shield tagok háborújának győzteséig. Melyik Brandhez kerül a WWE bajnoki cím? Többek között erre a kérdésre ad választ ez az összefoglaló.

Szokás szerint a KickOff-al hangolódhattunk az előttünk álló küzdelmekre. Renee Young, Booker T, Jerry Lawler, valamint Corey Graves taglalta az este történéseit.

The Uso’s vs Breezango 

A két SmackDown-ra került csapat mérkőzésével rajtolt az este, amiben a korábbi Tag Team bajnokok jó párszor esélyhez jutottak a győzelemre. Ezen sanszok egyikét sem sikerült kihasználni, nem úgy a túloldalon, amikor is Tyler Breeze egy fordítást követően behúzta a győzelmet.

Charlotte & Dana Brooke vs Sasha Banks & ?? 

A hölgyek Tag Team mérkőzésével vette kezdetét a program érdemi része. Sasha megérkezését követően minden szem a bejáratra szegeződött, hogy vajon ki lesz a Bo$$ partnere.. Sasha extázisban a hangulattól, testbeszéde pedig választ adott minden kérdésre.. Meg sem kellett szólalni a zenének, tudhattuk jól, hogy ki az a személy, akit Sasha ilyen tekintettel vár.. A következő pillanatban felharsant Bayley dala, amitől a Verizon Center valósággal felrobbant. Elképesztő pillanatnak lehetünk tanúi, hiszen ez a két hölgy szűk egy éve – minden idők legnagyobb rivalizálását tette le az asztalra.
Charlotte és Dana azonnal letámadta a közkedvelt Face duót, amit követően próbálták kontroll alatt tartani a meccset.. A kicsivel több mint tíz perces csatában, először a bajnok előtt adódott győzelmi esély, de a Natural Selection-t követően Bayley mentette a meccset.. Brooke kiiktatta Bayley-t, Charlotte készült a Figure 8-re, de Bank egy ügyes fordítás után befogta a Bank Statement-be. A bajnok komoly bajba került, de Dana kihúzta a csávából, szó szerint. Pillanatokkal később már nem volt menekvés. Előbb a Backstabber, majd újra a Bank Statement. Charlotte kitart a végsőkig, de végül nem tehet mást, mint kopog.

Sasha és Bayley megszerezték a győzelmet, s miközben ünnepelnek – Charlotte arcán látszik, hogy tudja mi következik. Nekünk sem kell sok, hogy kikövetkeztessük, Charlotte kontra Sasha a bajnoki címért Brooklyn-ban. Lejárt a Nature Girl ideje?!

New Day vs Wyatt Family 

Eléggé kiegyenlített csatát figyelhettünk, amiben Bray rendre megpróbálta mentálisan befolyásolni Xavier-t. Woods végül felülkerekedett a saját démonain, és bátran támadt neki Wyatt-nek. Strowman próbálta megtörni Xavier lendületét, de az érkező Big E egy kötelek közötti Spear szerűséggel kivonta a forgalomból az óriást. Woods megfordult, de rémülten ugrott meg Wyatt láttán.. Újra nekitámadt volna, de Bray elkapta, jött a végső csók, majd a Sister Abigail.
A Wyatt Family nyerte a háborút.

Rusev vs Zack Ryder – United States bajnoki címmérkőzés 

Sok izgalomban nem volt részünk, maximum Lana láttán. Rusev hozta a kötelezőt, s az Acolade-al feladatta a küzdelmet Ryder-rel. Zack segítségére Mojo Rawley érkezett, én pedig azóta is szüntelen kérdezem, hogy mit látnak ebben a fiatal emberben..

Sami Zayn vs Kevin Owens 

Nem tévedtem, mikor azt írtam az előzetesben, hogy ellophatja a show-t. Maximálisan így volt. Tökéletes, izgalmas, fordulatos mérkőzést láthattunk. Sami-n a végső pillanatokban nagy érzelem lett úrrá.. Az első Helluva Kick-et követően megtartotta az összerogyni készülő Owens-t, miközben az arcát fürkészte. Talán olyan gondolatok jártak a fejében, hogy miként juthatott idáig a kapcsolatuk. Zayn végül nem kegyelmezett, kiosztott egy második Helluva Kick-et is, majd kopogtatta Owens-t.
Megkapjuk a harmadik mérkőzést – egyenesen Brooklyn-ból.

Natalya vs Becky Lynch 

Becky nagyon akart bizonyítani, ez a teljesítményén is érződött. Natalya rutinosan küzdött, itt-ott kisebb trükköket bevetve. Kétszer is befogta a Sharpshooter-be az Irish Lass Kicker-t, és Becky a másodikban kénytelen volt kopogni.

The Miz vs Darren Young – Interkontinentális címmérkőzés 

Tökéletes mérkőzés volt arra, hogy elvégezzük szükségleteinket, együnk, igyunk, s felkészüljünk az utolsó meccsekre. Ahogy arra számítani lehetett, Miz megtartotta az övet, de csak diszkvalifikációval. Megütötte Backlund-ot, mire Young feladásos fogásba fogta Őt. A kettő között pedig jött a kizárás. Remek megoldás.

John Cena & Enzo Amore & Big Cass vs The Club 

Megkapták az időt jócskán a srácok, nem is unatkozunk. Bár azt meg kell jegyezzem, hogy hiába a 6 Man Tag – tökéletesen kivehető volt Cena és Styles viszálya. Előbb egy Cena AA, amiből Styles Gallows segítségével menekül. Utána a Styles Clash, ekkor Cass menti Cena-t a zakótól. A végjátékban egy kis kavarodás, egy nagyon bátor Enzo, majd a sarok tetejéről csapódó AJ, aki megkapja a második AA-t. Cena kopogtat, s egyúttal húzza be a győzelmet csapatának.
Újabb mérkőzést kapunk a SummerSlam-re, hisz ez a Cena győzelem kellett ahhoz, hogy ráforduljunk a Styles vs Cena II-re.

Érkezik Chris Jericho a Higlight Reel-hez. Y2J először is csendet követel, majd a legnagyobb Highlight Reel-ként aposztrofálja a mait. Elmondja, hogy a vendége kilenc hónapot követően tér vissza a WWE-be egy váll sérülésből. Ez a személy, történetesen Brock Lesnar-ral küzd majd meg a SummerSlam-en. Chris felkonferálja Randy Orton-t, akit nagy szeretettel fogad a közönség. 
Randy mikrofont fog és elmondja, hogy élvezte az elmúlt kilenc hónapot a családjával, de a ringbe lépve rádöbben, hogy mi hiányzott neki – a közönség. Annyira élvezi ezt most, hogy az sem érdekli, hogy mindezt Chris Jericho-val kell, hogy megossza. 
Jericho szerint Orton-nak inkább köszönetet kellene mondani azért, hogy Highlight Reel-ben térhet vissza annak az embernek a társaságában, aki a legjobb a világon abban, amit csinál. Valamint, aki pusztán azzal, hogy egy ringbe lép vele, egy teljesen új szintre emeli Orton-t. 
Orton úgy véli jó a hangulat, de ezen gyorsan lehet változtatni.. 
Jericho az RKO-t kezdi gúnyolni. RKO a semmiből – ahogy Randy vadi új pólóján is látszik. Chris szerint viszont ha Randy nem vigyáz – ebből akár Codebreaker is lehet a semmiből. Jericho adni szeretne valamit Orton-nak, ami szükséges ahhoz, hogy sikeres legyen Lesnar ellen a SummerSlam-en. Ez a valami nem más, mint Jericho ajándéka.. “Drink It In Maaaaaaaaan” – mondja Jericho, de ahogy kinyitja szemét, Orton vészesen közel. A hatszoros világbajnok megugrik egy RKO-tól tartva, amit Randy elégedetten konstatál. Jericho úgy gondolja, hogy Lesnar szét fogja rúgni Orton seggét, és elviszi őt Suplex City-be.
Randy készen áll erre, tudja, hogy egyik Suplex-et kapja majd a másik után, de Ő is képes akár egyetlen RKO-val Viperville-be juttatni ellenfelét. 
Jeriho szerint ezért a kis megjegyzésért Randy komoly árat fog fizetni. Y2J taktikát vált, és Brock nevében kezd beszélni. Mint mondja – Lesnar úgy véli, hogy Orton 15 éven keresztül elkerülte őt, de Ő hamarosan szét fogja szakítani a vállát, mi több, Chris szerint azt is mondta Brock, hogy Orton egy #StupidIdiot. 
Jericho tovább provokálja Orton-t, ismét gúnyolja az RKO-t, ami pillanatok múlva érkezik is. Y2J elterül, Orton pedig ünnepelni kezd a tömeggel. 

Eljött az idő. Következik a főesemény, ami előtt megtekinthetünk egy zseniális videó anyagot – benne a Shield múltjával, valamint a srácok jelenével.
Érkeznek a GM-ek, majd sorban a szupersztárok. Rollins-t ovációval, Reigns-t megvetéssel, Ambrose-t pedig szintén éljenzéssel fogadják.
A bíró magasba emeli az övet, s immár semmi sem állhat a két éve várt csata útjába.

Dean Ambrose vs Seth Rollins vs Roman Reigns – WWE bajnoki címmérkőzés 

Eléggé lassan jöttek bele a srácok, de aztán tolták, ami a csövön kifér. Az első komolyabb mozdulatsor Signature tűzijátékot hozott. Roman egy-egy Superman Punch-al indult meg, amit a Spear követett volna. Seth és Dean közös erővel tartóztatták fel, Rollins Enziguri Ambrose-nak, Reigns Superman Punch Rollins-nak, Ambrose pedig a Clothesline-al küldi földre Roman-t. Ambrose és Rollins ezután újra összedolgozott, és a Powerbomb-al ráküldték a spanyol kommentátor asztalra Roman-t. Előkerült a csapat vesztét okozó tárgy is, Rollins egy acélszékkel esett neki Ambrose-nak, majd Reigns-nek.. Seth és Dean csatája vette kezdetét, amiben az Arcitect került fölénybe, de mielőtt dönthetett volna – a meccsbe visszaérkező Reigns indított kemény rohamokat. A BigDog Ambrose-al volt elfoglalva, egy Superman Punch-ak likvidálta, de az ismét színre lépő Rollins egy Pedigree-t osztott ki neki. Seth kopogtatott, de Roman az utolsó pillanatban kitört. Seth következő manővere a Buckle Bomb volt, ezt azonban Reigns a Superman Punch-al kontrázta meg.. Rollins megrogyott, Reigns a köteleknek szaladt és kiosztotta a Spear-t. Éppen csak ráfeküdt volna Seth-re, Ambrose megemelte a kimerült Roman-t, és már adta is a Dirty Deeds-et.
Dean Ambrose megvédte a WWE bajnoki címet, amit megőrzött a SmackDown csapatának.

Hatalmas ünneplés vette kezdetét, amibe az egész SmackDown Roster becsatlakozott. Királyként ünnepelték a háború győztesét, aki egy jókora fricskával válaszolt mindazoknak, akik mindig is benne hittek a legkevésbé a Shield-ből. Ezekkel a képekkel zárult az adás, amit majd a mai RAW követ. Láthatjuk a debütáló Finn Bálor-t, akinek ezúton is nagyon boldog 35. születésnapot kívánunk. A bajnoki címeket illetően is felmerülnek kérdések, hogy a jövőben miként kerülnek megvédésre. Tartsatok velünk holnap délelőtt is, az első különálló RAW adás összefoglalójával.

KickOff:

Main Card:

26 című bejegyzés “WWE Battleground 2016 – A várva várt háború” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azért jó volt látni h milyen könnyen kopogtatta békuci lóembert.Máskor meg egy egész torony ház rádőlt,de akkor is kimászott alóla 3 ig..
  Minnél előbb el kell végre valahára takarítani az öv közeléből a lóembert.jobberkedjen meg feudoljon tét nélkül pl Cezaroval,Jerichoval stb és veszítsen aztán alakítson valakivel tt és menjen.
  Még mindig azt mondom,ez az egész szivatósdi ami most kezdődött sajnos hamar lefog csengeni,mert csámpika se hülye…pár hónap és ismét push meg öv,addigmeg sajnáltatja magát..hátha megszánja a közönség,de nem fogja!!!

  Kedvelés

 2. ÖÖÖÖHMMMMMM… Hát nem volt ez rossz. igazábol a 2 kisebb cimmeccsen kivül az összes meccs tetszett. véleményt most nem irok de azért annyit megjegyeznék hogy khm… bayley és sasha ölelgetik egymást akkor khm… inkább nem irom le 😀

  Kedvelés

 3. Én örültem Bayley-nek, hogy Sasha partnere lett. Én is vagy rá vagy Nikki Bella-ra tippeltem. Ha Nikki nem a Battleground-on tér vissza akkor valamelyik adáson. Mármint vagy a RAW-on vagy a Smackdown-on. Egyébként remélem a SummerSlam-en már Sasha-nál lesz az öv. Megérdemelné már.

  Kedvelés

 4. Kick off match : hat a senkik megverik a 2x-eres tt bajnokokat,jo fandango megverte meg anno jericho-t breeze meg zigglert..nem ertem..
  Noi tt mecsbe igen baylet-t v nikkit vartam,jo meccs volt. SASHAT BAJNOKNAK!!!!
  NEW Day vs. Wyatt : New Day-nek szurkoltam..de legalabb meg tt bajnokok
  Xavier h befosott..:D
  US cím : birtam volna ha Zack kijon az accoladből..csoda lett vna..
  Rusevtol most ki veszi el az ovet??? Mert Cena màr tuti nem..
  IC match : nincs véleményem róla..
  Natalya vs. Becky : natalya mar tulzasba viszi ezekkel a mutogatasokkal a heeleskedest amugy gecire jó nő..
  Becky szegeny ha jol latom egyedul maradt face a csajok kozul a sd-be,bar carmella enzoek oldalan volt es gondolom o is face ..alexa bliss nem nagyon ismerem..
  Owens vs Zayn: nagyon fasza mecs volt..szegény sami h “megolelte” owenst..szep volt az a dupla helluvar kick..
  Enzo and cass/Cena vs. Club : nagyon tetszett ez is, igaz john-t alig pacsiztak be…aztan bejott mikor mar enzo ko-ba volt adott egy “nem latsz engemet” azt fekudt egyböl..nem kell felreerteni nagyon birom..az a masodik kotelrol valo mm szep volt, szevasz stlyles..
  Azt est fenypontja nalam Randy visszaterese volt,kurvara vartam mar h visszaterjen..remelem a summerslam elotti sdk-be ott lesz..RKO ON THE BEAST!!!!!
  WWE CÍM : nagyon jo volt ez is,Rollins pedigreeje utan azthittem vege..rollins es ambrose osszedolgozott es ravagtak reigns az asztalra..deja vu erzesem volt mikor rollins hatba vagta dean-t egy szekkel..de jott reigns superman punch rollinsnak es vegul reignsnek a dirty deeds… nem ezt varta senki.. de gecire orulok h dean nyert!!!!!😀😀😀😀

  Kedvelés

 5. na erre aztán végképp nem számítottam
  mikor láttam hogy dean az sd-n míg a másik 2 a raw-on lesz már elkönyveltem hogy új bajnokot avatunk,és szerintem ezzel nem voltam egyedül
  de ezek szerint a wwe cím ismét az sd címe lesz,ami nem is rossz ötlet ha vissza akarják adni az sd régi fényét
  akkor gondolom a raw-on fogják visszahozni a whc-t,és a ss-en roman vs rollins a raw új címéért

  Kedvelés

 6. úúristeeen:D amekkora ovációt Bayley kapott nem csodálkoznék hogy a város másik felén is meghallották 😛 felnéztem most a WWE.com-ra de sajna nem írják hogy melyik adásba került gondolom majd ott bejelentik, bár nagyon remélem hogy az SD-be kerül még úgy is hogy akik nem voltak ott az adás végén azokat is oda képzeltem de még így is nagyon kevesen vannak:SS
  Amúgy nem tudom de nekem az US címvédés nagyon ott volt 😀 legalábbis addig amíg csak Lana volt a ringben:$*.* ez a nő kikészít:P:DD imádom:D
  Cena Club vs The Club a meccs vége felé már tényleg azt hittem jön Finn ahányszor lecsapták egymást a tagok mondom itt balhé lesz a meccs végén, de aztán mégse…mindegy majd ma….bár nem lepődnék meg ha ma Steph bejelent egy új övet Finn körülötte fog ólálkodni…Seth vs Finn feudot de meglesnék 😀 bár nem hiszem hogy egyből egymásnak eresztik őket mert Rollins-ot végre olyan szintre fogják emelni amilyen szinten neki állnia kell! a Főmeccs meg pazar volt ismét 😀 Dean és Seth hozta a szokásost és az új jobberünk is megvan :DD Welcome to Jobber Empire Roman:DD és ezt most nem azért mondom mert őt kopogtatták (na de az se utolsó:P) az egész meccsen alig engedtek neki valamit csinálni…hol a ringben feküdt hol körülötte hol a kommentátor asztalon szóval meg volt mindig a helye 😀 és aligha egy sztori része ez mert ahhoz a közönségnek meg kellene sajnálnia , amit soha a büdös éltben nem fognak 😀 a bevonulása is istenien szólt, Dean halad tovább , Seth is , Roman meg…ő is csak ellenkező irányba 😀 várós a mai RAW

  Kedvelés

  1. én sem rajongok de biztos hogy nem lesz jobber
   már a családja,és a rengeteg idő miatt amit beleöltek miatt sem
   amúgy esküszöm én már sajnálom ezt az ember
   igen nem tud promózni,szar a karaktere,és kevés mozdulatot használ
   ebből a wwe 2-n simán tudna változtatni
   promo:kaphatna egy managert(lásd lesnar-heyman)
   karakter:gondolom ezt nem is kell magyaráznom
   a ringben tényleg elég gyenge
   de nem gyengébb,mint wyatt,őt mégis mindenki imádja a kidolgozott karaktere,és a zseniális promói miatt,mert azok tényleg jók
   a karaktere miatt mindenki elfogult romannel holott a belét is kidolgozza…
   persze ez az én véleményem,és igen gondolom hogy ez a hozzászólás nem lesz túl népszerű de ha végre belátnák hogy változtatni kell a karakterén,akkor jobban reagálnának rá

   Kedvelés

   1. Tény hogy sok mindenen kéne változtatni vele kapcsolatban de tudod ha belép a ringbe a karakterre reagálsz, ez fontos, lehet hogy a való életben tök jó arc de ha ringbe lép ezt váltja ki, és ha ezen nem változtatnak akkor ezeket a hangokat el kell viselnie…

    Kedvelés

  2. ,,hol a ringben feküdt hol körülötte hol a kommentátor asztalon szóval meg volt mindig a helye”

   Mindig ezt csinálja, csak eddig általában nyert (kivéve, ha csal az ellenfél ugye, de legtöbbször még úgy is).

   Amúgy meglepett engem is Dean győzelme, akkor mégis csak ő a legjobb a Shieldből? 🙂

   Kedvelés

   1. A hempergés inkább Cena műfaja :DD Roman inkább: szétverhetsz agyon kínozhatsz állva maradok kirúgok akármennyi finisherből és a kemény 3-4 mozdulatommal nyerek típus…

    Őszintén ? Én Dean és Seth között nem tudok dönteni, ugyan olyanok mint Sami és KO ha összeengeded őket rossz meccset nem tudnak hozni, és úgy eltudják adni magukat hogy a szavukban szinte érzed hogy kitől mire számíts majd a meccsen..

    Kedvelés

 7. En 2 dolognak orulok kifejezetten. Az varhato volt, hogy Cena es csapata nyeri a meccset, mert ez kellett, hogy legyen folytatasa az ugynek.

  Aztan ott van Ambrose gyozelme. Az szamomra kiszamithatatlan volt, mert azt tuppeltem volna, hogy ez az ov visszamegy a Raw-ra. Habar nem vetettem el a lehetoseget annak, hogy viszik a Smackdown-ra az ovet. A masik csapathoz ugyanis sokkal jobban illik egy “uj ov” bevezetese, kitalalasa, csak azert mert elvittek toluk amit akartak.

  Viszont miert ne jarhatna a WWE bajnok mindket adast? Ugy olvastam ez a terv a tt bajnokkal is… Szerintem az jo lenne, mert esetleg mindket vonalon mehetne a cimvedes, ami a ket tabor egymassal szembeni ellentetet is megalapozhatja. Remek Smackdown vs. Raw ppv-ket lehetne osszerakni. Habar erre igy is sor fog kerulni szerintem, csak valami mas tortenet kapcsan.

  Kedvelés

  1. Ha marad 1 főöv akkor továbbra is háttérbe szorul majd azaz adás ahol éppen nem zajlik a feud a bajnoki címért illetve kevesebb pankrátornak tudnak lehetőséget adni.

   Kedvelés

  2. “Szerintem az jo lenne, mert esetleg mindket vonalon mehetne a cimvedes”
   pont az volt a draft lényege hogy elkülönítsék egymástól a két műsort,ezzel növelve a nézettséget
   ha a bajnok mindkét adáson ott lenne akkor az egész draft értelmetlen lenne
   külön-külön történetszálak és bajnoki címek kellenek mindkét show-ba

   Kedvelés

 8. Nyert a Wyatt family egy tét nélküli meccsen..megverték az 1 éve uralkodó vicc bajnokokat de hiába..Nem lettek tt bajnokok,maradtak azok a trombitás fattyúk…a család feloszlozz,búcsú meccsüket hozták,nyertek,de rém gyenge volt az egész…
  Remélem egyszer még teljes lesz harperkével acsalád az sd ben,a golem már nem kell ide.
  Addig is Wyatt kezdjen önálló karrierbe.Megnéztem volna egy Wyatt vs júdás meccset az övért,de majd talán 1 x….

  müzli nyert a majmaival,micsoda meglepetés
  1-1 kihitte volna…

  seth rogen is nyert így 1-1 micsoda meglepetés ez is,aszta…

  A dugni való kis bayley felhozásának örülök,bár nem nézem a díva meccseket,de ő tehetséges.

  rusev bajnok maradt..nagyon unalmas az a vonal..
  mojo rawley lesz az új ryback…ennyi…

  miz is bajnok maradt…azonnal el kell tőle venni az övet mert nem érdemli meg,főleg h jobbol neki mindneki érdekes mód..meg filmezget közben hónapokig de banok marad mindeközben pffff
  young akár még jó bajnok is lehetne,ha kapna rendes esélyt.

  Bajnok maradt békapofa,ez meglepő és az öv is az sd szerves részét képezi immár.Tök jó volt h cumizott a lóember,de pl a végén mekkora arconképse volt már mindennek az amikor júdás felkapta és a sarokba vágta,ezzel a mozdulattal vetet végett a legenda Sting karrierjének,erre ugyan ezzel amozdulattal a sarokba vágta lóembert az meg kipattanva superman lol ütést ad..és ha nincs békapofa nyeri az övet 100000 x is…
  Most ha lesz külön öv a vörösöknek akkor jöhet a júdás vs lóember feud 101232 éven át….
  Ha meg 1 bajnok lesz 2 adásban nem volt értelme draftolni…

  A végén ahogy a Wyatt kivételével kijött az összes sd-s és lecumizták a bajnokot,müzlit,meg egymást..szánalmasan tréé volt..akárcsak a bakkecske.
  Végre valahára megszabadulunk tőle a ringből,erre csak visszanyalta magát..

  Szokásos fos pp volt

  Kedvelés

 9. Remélem ez azt jelenti, hogy a RAW-n bejelentik a nehézsúlyú bajnoki cím visszahozását vagy esetleg kreálnak egy új övet mert akkor semmi értelme a brand splitnek ha a WWE bajnok mindkét shown ott van.

  Kedvelés

  1. Akkor miért nézted?
   Mindig mindent herotoztok,– így szar,-úgy szar, ez csicska,-az senkiházi, — akkor miért nézitek?!
   Iszonytatos munka, gyakorlás, edzés van egy egy előadás/meccs előtt. Nem beszélve a nagyobb főbb értékű műsorokról.
   Néha inkább elismerhetnétek a számotokra “gáz”-“tré”-“szar” és egyébb karakterek munkáját is amit te és a hasonló negatív kritikusok otthon ingyen, a kanapéról mindent jobban tudva csak fikáztok.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek