WWE Battleground 2017. – Előzetes


Ma éjszaka kerül megrendezésre a SummerSlam előtti utolsó SmackDown exkluzív PPV, a Battleground. Bizony, szűk egy hónap és már itt is van a nyár legnagyobb eseménye. A kékek ígéretesnek tűnő kártyát raktak össze. Erről első ránézésre azt a következtetést vonhatjuk le, hogy dúskálni fogunk a visszavágókban.

KICKOFF:
Kezdés – Hétfő, 01:00

Aiden English Vs. Tye Dillinger

Ismerős párosítás, ami nem is olyan rég – a Backlash felvezető műsorában – egyszer már szolgált ültetőmeccs gyanánt. A WWE Univerzum azóta is hiányolja a heti adásokról Tye-t, aki feltehetőleg ég majd a bizonyítási vágytól.
MAIN CARD:
Kezdés – Hétfő, 02:00

Shinsuke Nakamura Vs. Baron Corbin

A felek az elmúlt hetekben rendre összeakaszkodtak, köszönhetően annak, hogy az előző PPV-n Corbin hátbatámadta Shinsuke-t. A japán fenomén mindezek után félelmet vélt felfedezni riválisában, aki újabb támadással igyekezett cáfolatot nyújtani. Kiírtak ugyan számukra egy meccset két hete, de az indulatok idő előtt szabadultak el. Jobb híján – hivatalosították a csatájukat a gálára. Mindketten lendületben vannak, hiszen Nakamura továbbra is veretlen, Corbin pedig a címmérkőzést érő táskával vet árnyékot a main event térképre.


Sami Zayn Vs. Mike Kanellis w/Maria Kanellis

A kedden látott mérkőzés visszavágója. A konfrontáció alapjait pár hétre visszamenőleg kell keresnünk. Ekkor történt ugyanis, hogy a szerelmespár előadását félbeszakította a mérkőzésre érkező Sami. Később ugyan elnézést kért, de Mike és Marie jól láthatóan nem elégedett meg ennyivel. Mike jól elátta riválisa baját egy backstage szegmens során, amit követően Zayn kijelentette, hogy a legközelebbi találkozásukkor móresre tanítja majd Kanellis valagát. Mint említettem, erre kedden nyílt esélye. Élni azonban nem tudott vele az elszenvedett vereség miatt. A vezetőség nem sokat teketóriázott, szinte nyomban kiírták nekik a visszavágót.


The New Day Vs. The Uso’s – SmackDown Tag Team Championship

A tavasz óta regnáló ikrek kerültek már szorult helyzetbe az elmúlt hónapokban, de nemigen találkoztak törekvőbb és elszántabb alakulattal, mint a New Day. A móka nagymestereinek ez lesz a második lehetőség az övek megszerzésére, és reményeik szerint jobban alakulnak majd a dolgok, mint korábban a Money In The Bank-en. Mindenképp akarták a visszavágót, ami kis híján kútba esett – legalábbis az ikrek ellen, akiknek menet közben a Hype Bros ellenében is helyt kellett állni. Mint azt a mellékelt ábra is mutatja, sikerült. Xavier-ék kapva-kaptak az alkalmon, és nyomban tudatosították a címvédőkkel, hogy a Battleground-on ismét találkoznak. A rap-háborút megnyerték, de az igazi próbatétel éjszaka érkezik el.


Natalya Vs. Becky Lynch Vs. Charlotte Vs. Tamina Vs. Lana – Fatal 5 Way Elimination az első számú kihívói jogért

Lana háromszori nekifutásra sem tudta megkaparintani az övet, így most egy olyan kihívói meccsben találta magát, amiben az esélyei igencsak kedvezőtlenek. Ugyanakkor akár előnybe is kerülhet, amennyiben Tamina az ő segítését helyezi előtérbe a title shot helyett. Akárhogy is, dolguk cseppet sem lesz könnyű. Becky komoly lendületben, a cél érdekében pedig Ellsworth gatyába rázását is háttérbe szorította. Charlotte nagy lépést tehet ígéret felé, melynek értelmében ő lesz az első személy, aki birtokolta már az NXT, a RAW, és a SmackDown Női övét is. Végül, de nem utolsó sorban pedig Nattie, aki rutinját akármikor előnyre válthatja.. Naomi nyílván árgus szemekkel figyeli majd az eseményeket, viszont ezzel párhuzamosan a háta mögé is pillantgatnia kell Ms Money in the Bank miatt. Carmella vélhetően készen áll, és igyekszik majd a legváratlanabb módon lecsapni. Biztosan új kihívót avatunk, de könnyen lehet, hogy közben új bajnokot is.


Kevin Owens Vs. AJ Styles (C) – United States Championship Match

Két hete élménydús hétvégénk volt, ami többek között tartalmazta, hogy AJ Styles a Garden-ben rendezett Live Event-en megverte Owens-t az övért. Viszonylag hamar kamatoztatta tehát a kihívói státuszt, amiért duplán és kőkeményen megharcolt a SmackDown-on. Az új bajnok első dolga volt, hogy aktiválja a korábban már menetrendszerűen zajló US Open Challenge-et. Erre elsőként nem más érkezett, mint Styles nemezise: John Cena. Összecsapásuk végül nem írt új fejezetet a történelembe, köszönhetően Owens és Rusev párosának. KO-nak megmaradt a kihívói jog, amit ma éjjel aktiválhat. Kevin elszántan hajszolja a címet, ami nem mellesleg mérhetetlenül sokat jelent Styles-nak, így biztosak lehetünk benne, hogy foggal-körömmel óvja majd a Prizefighter-től.


John Cena Vs. Rusev – Flag Match

Július 4-én, azaz a Függetlenség Napján tért vissza a WWE Franchise Player-je. A megemlékezésen túl azonban újfent cáfolnia kellett azokat a pletykákat, melyek már tavaly decemberben is övezték őt. Sok kollégájaval, és a rajongókkal ellentétben nem tartja magát part timer-nek, sokkal inkább all timer-nek. Minden egyes ringbe lépéskor az a célja, hogy a legjobbakkal vegye fel a kesztyűt. Emellé most még az is társul, hogy lakatot tegyen minden olyan Szupersztár szájára, akik tévesen ítélték meg helyzetét, valamint állítottak valótlant jövőjével kapcsolatban. Felélesztve a 2015-ös nemzetek közötti rivalizálást, megérkezett Rusev. A Bolgárnak elege van Cena-ból, a SmackDown vezetéséből és úgy amblokk mindentől, ami eddig az útjában állt céljai elérésében. Szópárbajuk végén John indítványozta ugyan a Zászlós meccset, ám Rusev inkább a maga szabályai és kedve szerint akarta alakítani a párharcot. Kapott egy pici haladékot, egészen a Battleground-ig. Amire ő mehet nagyobb lendülettel, tekintve, hogy pár napja a ringszőnyeggel tette egyenlővé a tizenhatszoros világbajnokot.


Randy Orton Vs. Jinder Mahal (C) w/Singh brothers – WWE Championship, Punjabi Prison Match

Következik a harmadik, s talán utolsó felvonás. Orton viszálya még javában zajlott Wyatt-tel, miközben Jinder személyében új kihívót avattunk. A többség talán legyintett, mondván egyszeri lehetőség mialatt szem előtt tartják az indiai piacra való betörést. Elérkezett a Backlash éjszakája, Orton szinte dominált, és villant is az RKO. Ekkor viszont beavatkoztak a Singh testvérek, akik a szóban forgó párharcban – és Orton sikertelenségében – központi szerepet töltenek be. Randy elveszítette a címet, amit a Money In The Bank-en kísérelt meg visszahódítani. Hazai közönséggel a háta mögött, valamint édesapja első soros megjelenésével minden adott volt, de.. Ismét jött a tesók akciója, amiből egyenesen következett az újabb kudarc. Ez viszont egy minden addiginál veszélyesebb, kiszámíthatatlanabb, agyamentebb Orton-t keltett életre. Semmitől sem riadva követelte a visszavágót, amire a rég nem látott Punjabi Prison-ban kerül sor. Jinder látszólag magára van utalva, a körülmények pedig meglehetősen nehézzé teszik majd, hogy emberei döntően befolyásolhassák a küzdelmet. Kétségünk se legyen viszont, hogy meg fogják próbálni.Szavazzatok a győztesekre!
A KickOff műsort ITT vagy ITT, a Main Card izgalmait pedig ITT vagy ITT követhetitek élőben.

Holnap délelőtt érkezem az Összefoglalóval.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek