WWE Battleground 2017. – Eredmények és videók

134_BATTLE_07232017ej_3316--1d81b075f9f9bf53a770182a5776de24.jpgPhiladelphia és a WWE Univerzum egyaránt készen áll, így következhet a SummerSlam előtti utolsó SmackDown exkluzív PPV. A Battleground-nak a Wells Fargo Center ad otthont, a közönség pedig fokozott figyelemmel várja, hogy mit tartogat magában az éjszaka.

KickOff:

A panelen természetesen a Punjabi Prison ütközet generálja a legnagyobb várakozást, de Sam Roberts szerint például AJ Styles és Kevin Owens mérkőzése lopja majd el a show-t.
A backstage-ben John Cena jelenik meg. A Franchise-t arról kérdezik, hogy kitart-e azon álláspontja mellett, miszerint készen áll a ma esti csatára. John úgy véli, hogy kiszámíthatatlan a dolgok alakulása. Ez nem egy szokványos összecsapás lesz, hisz meg kell ragadni a zászlót, majd leszúrni a célvonalnál. Emlékezni fogunk a kimenetelre, aminek értelmében az Amerikai zászló magasba emelkedik, vagy földre kerül. Nem állhat büszkén a WWE ringjében azt hangoztatva, hogy ő lesz a legjobb ha közben sikertelen. Magabiztosan kijelenti, hogy készen áll!
Ms Money in the Bank, Carmella is tiszteletét teszi – ráadásul roppant jó hangulatban a hölgy. Látszólag nyugtatja a tudat, hogy táskája kincset érő dokumentumot tartalmaz.
AJ Styles a következő interjú alany a színfalak mögött. A United States Bajnok elmondja, hogy az öv Amerikát képviseli, valamint azt, amit kiérdemelsz. Egészen addig míg valaki ki nem dolgozza őt posztjáról, meg fogja tartani a címet. Ami pedig Kevin Owens-t illeti: nem elég férfi a munka tisztes elvégzéséhez.
Az érintett is megkapja a nyilatkozat lehetőségét. Kevin egyértelműsíteni próbálja, hogy AJ szükségét érzi kihangoztatni, hogy ő a legjobb. Owens nézőpontjában viszont ez nem így van, hisz saját magát tartja annak. Az emberek tudják, hogy ő Amerika és a SmackDown arca. Előre bocsátja, hogy visszanyeri a címet, nyomtékot adva ezzel szavainak.

Aiden English Vs. Tye Dillinger 
20170723_BG_DillingerEnglish--359be097f89a6680cae6120fde2ab63eA tapogatózó kezdést követően Dillinger kapcsol egyel nagyobb fokozatra, ám English próbál ellenállni. Kisebb-nagyobb sikerrel, de pillanatokon belül stabilizálni tudja fölényét. Tye megszenvedi a csapásokat, miközben ellenfele a dicsőségben sütkérezik. Pici reklám, amit egy sikertelen tuskísérlet követ a Drama King-től. Mintha a düh jelei mutatkoznának Aiden-en, azonban egyelőre kordában tartja érzéseit. Tye-t a közönség próbálja kisegíteni a szorult helyzetből, szabadul is nagy nehezen, de szinte azonnal földre kerül egy könyökös miatt. Jönne a folytatás, English viszont beleugrik egy Dropkick-be. Dillinger lendületbe jön, felkészül a TyeBreaker-re, ám English menekül.. Nemsokkal később nagy igykezetében ellenfele karjaiba szalad, ami magából következtet egy Spinebuster-t. Dillinger kopogtat, Aiden kitör. Növekszik az iram, English előtt adódik nagy lehetőség, de képtelen élni vele. Jobb híján gúnyolódni kezd, kiosztaná a TyeBreaker-t, amit gazdája megkontráz. Dillinger a saroknál büntet a felségsértő mozzanatért, de ekkor Aiden bevet egy trükköt, majd értékesít egy meglehetősen kemény mozdulatot. Kopogtat, Dillinger vállai pedig megpihennek a szőnyegen!

Jinder Mahal-t láthatjuk megérkezni az aréna területére, amit követően az indiai szurkolóknak kedveskednek azáltal, hogy a WWE Bajnok anyanyelvén szól pár szót az előtte álló megmérettetésről.


Main Card:

Big E hangja zengi be a Wells Fargo Center-t, ami nem jelenthet mást, mint hogy a Tag Team övek kerülnek először terítékre.

The New Day Vs. The Uso’s (C) – SmackDown Tag Team Bajnoki övmérkőzés 
031_BATTLE_07232017rf_0779--ed7f0056e078b4b21bdaf1c0f8ed58eeKofi egy gyors Dropkick-kel indít, ami igencsak meglepte Jey-t. Jön a váltás Xavier-rel, aki tartani tudja a meglepetés erejét. Jimmy először besegít picit, majd élesben is gyepálni kezdi riválisát.. Meglepő, hogy ezúttal Big E maradt ki a csapatból. Vajon feltétlen előnyükre válik? Ismét Jey meccsben, és akasztja meg egy Enziguri-val Xavier támadásra irányuló akaratát. Felharsan a Let’s go Uso’s, Uso’s sucks, de ezzel mitsem törődve Jimmy keményen beleszáll Woods-ba. Megtartja tesójának Xavier-t, és következik egy tetszetős csapat-manőver. A harsonakirály nehéz perceket él, Jey gyötri, s próbálja minél komolyabb nyomás alá helyezni. Woods szabadulna, de legfőképp váltana. Előtte azonban kioszt egy Dropkick-ket, amit megtisztítja az utat. Kingston veti magát a csatába Jimmy-vel szemben, elég hatásosan. Most a bajnokok lehetnek bajban, de Jimmy menekül a szorult helyzetből. Az ikrek ringben kívül, Kofi a sarokról veti magát rájuk, azonban elkapják őt, majd egy Powerbomb-bal a padlóba vágják, hasonlóan Xavier-hez. Jimmy adná a Splash-t, Woods kontráz egy manőverrel, kopogtat, de Uso felrántja a vállát. Xavier befejezné a meccset, de egyenesen ellenfele karjaiba ugrik. Elszenvedi a Samoen Drop-pot, ám a tusból sikerül szabadulnia. Jey nekiront, viszont Woods könyökével találkozik…
037_BATTLE_07232017rf_0804--c87dacd85a8b8a2e080a4cacbc8e215eXavier annyira belefeledkezik a csatába, hogy figyelmen kívül hagyja melyik Uso van meccsben.. Egyikükre ugrana az Elbow-val, de a másikuk elkapja egy bődületes Superkick-kel. Hihetetlen módon ezt is túléli, de pillanatok múlva bekerül a bajnokok feladásos fogásába. Big E a közönséggel együtt hajtja őt, mire eléri a köteleket. Jimmy ezt követően meggondolatlan, így értékesítik rajta a New Day tag team manőverét. Kofi a győzelem reményében kopogtat, de nem jár sikerrel. Jimmy kiosztja a Trouble in Paradise-ra készülő Kingston-nak a Superkick-ket, amire azonnal érkezik Jey a Super Splash-sel. Kopogtatás, ám Kofi kitör. Egészen elképesztő.. Nincs más hátra, tudják az ikrek is. Bevetnék a Double Splash-t, de Jey-t hatástalanítják. Jimmy elvéti a jobb híján single Splash-t, majd bekapja a Trouble in Paradise-t, amit Woods Elbow Drop-ja követ. Jimmy ugyan közel a kötélhez, de hiába.. Xavier kopogtatja, így új SmackDown Tag Team Bajnokokat avatunk!
Fantasztikus mérkőzést láthattunk!!

AJ Styles melegít a színfalak mögött, majd vethetünk egy pillantást arra, ahogy Corbin letámadta Nakamura-t a Money In The Bank főmeccsét megelőzően.

Shinsuke Nakamura Vs. Baron Corbin 
Corbin trash talk-kal indít, amit megunva Shinsuke könyökössel válaszol. Ennyi Baron-nak épp elég volt ízelítőként, picit elhagyja a ringet, hogy rendezze sorait. Túlgondolja ellenfelét, így hamarosan kezdetét veheti a lecke feladása. Corbin igyekszik meggyötörni, de Nakamura addig-addig ficánkol, míg Armbar-ba fogja riválisát. Corbin különösebb nehézség nélkül szabadul, és folytatja pillanatokra félbehagyott tevékenységét. Nem hagyja érvényesülni Nakamura-t, aki egyelőre csak keresgeti az ellenszert. Úgy néz ki megtalálta, egy balost követően jönnek a mellkasra mért rúgások, könyökösök, térdesek. Felrakja Corbin-t a sarokra, amit két klasszikus Running Knee követ egyenesen Mr Money in the Bank gyomrába. Baron mintha megzuhant volna, de ezt a kételyt hamarosan egy bődületes Clothesline-nal oszlatja el.
Kivette vele a szelet a japán vitorlájából, de csak átmenetileg. Egy elhamarkodott emelés, és máris előnyös pozícióban Nakamura az újabb térdesekhez. Shinsuke értékesítené a Kinshasa-t, ám Corbin kontrázik a Deep Six-szel. Kopogtat, de csak kettőig jut. Nakamura fordít, és újabb megrendítő erejű rúgásokat mér riválisára, aki ezután jobbnak látja ha harcképtelenséget színlel. Nem várt fejlemény Shinsuke számításaiban, a következő mozdulat pedig egyben a mérkőzés végét is jelenti, ugyanis Corbin övön alul rúgja őt meg.
Elégedetten, mosollyal az arcán indul kifelé. Félúton meggondolja magát, visszamegy, gyomron vágja a táskával, majd kiosztja neki az End Of Days-t.

Kevin Owens-ről is megkapjuk a fókuszálós pillanatokat, hogy aztán ráhangolódhassunk a hölgyek csatájára.

A divízió regnáló bajnoka: Naomi érkezik elsőként, hogy közvetlen-közelről figyelhesse az összecsapást.

Becky Lynch Vs. Tamina Vs. Natalya Vs. Lana Vs. Charlotte Flair – 5 Way Elimination mérkőzés az első számú kihívói jogért 
093_BATTLE_07232017rf_1290--c834fda9c7832d04a2e3a835e107c0dfAzonnal egymásnak esnek a hölgyemények, Lana például bátran Charlotte-ot rúgja lábon, amiért ezután kisebb oktatásban részesül. Becky a póznával találkozik, Lana kiiktatja Natalya-t is, majd Tamina-val karöltve támadna Charlotte-ra, aki azonban első hősiesen állja a sarat a túlerővel szemben. Továbbra is az ő gyötrelmei vannak fókuszban, Becky és Natalya ringen kívül időznek.. De mire ezt leírom, Lynch visszatér és kezelésbe veszi Lana-t. Kiegyenlítődnek az erőviszonyok, hogy aztán Charlotte és Becky feszülhessen egymásnak. Földre kerülésüket Nattie használja ki keményen, de kopogtatási kísérlete egyik lányon sem hoz eredményt. Becky kifekteti, mint ahogy rövid úton Lana-t is. Tamina-val már nincs ilyen könnyű dolga, elszenvedi a Superkick-et, Natalya a Samoen Drop-pot, mire Charlotte véget vet a masszív rohamnak. Natalya villantja a Sharpshooter-t, Charlotte bajban, de Lana menti őt. Becky érkezik a Disarmer-rel, de se elsőre, se másodjára nem tudja feladatni Lana-t – Tamina miatt. Őt fogja be harmadszor, és ez már összejön!
Tamina ezzel kiesett! 
Lana pillanatokon belül újfent Becky karjaiba kerül, és az Irish Lass Kicker őt is feladatja!
Lana ezzel kiesett! 
Natalya érkezik villámgyorsan, és lekopogtatja Becky-t!
Becky ezzel kiesett! 
Natalya és Charlotte csatája következik a végső győzelemért. A Queen mindent bevet, de Natalya rég nem látott kitartással túléli a rohamokat. Moonsault kísérlet, Nattie térddel hárít. Kontraképp nyomban nekivágja ellenfele tarkóját a sarokvédőnek, amit követően kopogtatja!
Charlotte ezzel kiesett, így Natalya az első számú kihívó a SummerSlam-re! 

Kevin Owens Vs. AJ Styles (C) – United States Bajnoki övmérkőzés 
115_BATTLE_07232017jg_2846--d1ac66a782b4de29d83fc130180660ffOwens próbál fölénybe kerülni, de amint ellenállással találja szemben magát, azonnal menekülőre fogja. A közönség egyértelműen a címvédő mellett, miközben Styles kitörne ellenfele szorításából. Padlóztatja egy Dropkick-kel a Clothesline-ra készülő Owens-t, majd a ringen kívül kezdi osztani. KO a barikádnál, Styles rárepül egy Forearm-mal, de elvéti.. Owens kihasználja az adódó alkalmat, majd értékesít egy Senton-t. AJ kitör ugyan, viszont láthatóan megérezte az előző pillanatokat. Kevin magabiztosan tartja egy headlock-ban, mialatt elüvölti magát, hogy ő a Phenomenal One. Újabb Senton-t adna, ezt viszont Styles hárítja. A bajnok lendületbe jönne, ennek hatására Owens előrukkol egy DDT-vel. Visszatereli a headlock-ba, de ez most nem annyira hatásos. AJ-től láthatunk egy Clothesline-t, majd egy Flying Forearom-ot. Immár megvan a lendület Styles részéről, de érdemleges hatást nem tud kiváltani.
Styles Clash-sel is próbálkozik, Owens viszont blokkol. Kopogtatna, de Owens résen van. Villan a 450 Splash is, de ezzel sem talál be, sokkal inkább őt éri KO térde. Sikertelen tuskísérlet a kihívótól, majd egy Cannonball Senton. Kevin a sarok tetején kísérletezik, a baj azonban utoléri. Kiküzdi magát belőle, amit követően a Forearm közben irányt kell váltania.. Owens támad, így AJ a vállára zuhan. Oda-vissza dobálják a komoly manővereket, majd Owens nekivágja őt a sporinak, aki összezuhan. A srácok közben tovább viaskodnak, befogják egymást egy-egy feladásos fogásba, amiből érdekes tushelyzet alakul ki. A bíró nem épp tiszta állapotban kopogtat, egészen hármat. Mintha mindkettejük válla lent lett volna, de döntetlen helyett Owens zenéje hangzik fel.
Kevin Owens harmadszor is United States Bajnok!

Jinder Mahal melegít a főmérkőzésre, miközben megjelennek a Singh testvérek. Jinder fogadkozik, hogy önerőből is képes lesz legyőzni Randy Orton-t.

Rusev Vs. John Cena – Zászlós mérkőzés
142_BATTLE_07232017ej_3184--e3ba09dc967fcb3c8f539647b9214f2dRusev úgy tesz, mintha támadni készülne, de végül megiramodik a sarok felé, hogy leakassza a zászlót. John két ízben is megakadályozza ebben, majd headlock-ba fogja, hogy könnyebb legyen a dolga. Rusev viszont blokkol, majd leteríti riválisát. Mászni kezd a zászló felé, de Cena ott terem, majd egy pici kakaskodás után lerántja onnan a Bolgárt. Most Cena érzi idejét elindulni, ám mielőtt célt érne Rusev elkapja. Kemény jobbos, majd rúgások. Rusev dominálni kezd, valamint előkészíteni a terepet a minél könnyebb zászló-szerzéshez. Cena visszatámad ugyan, de ezek a kísérletek egyelőre túl erőtelenek ahhoz, hogy komoly nyomot hagyjanak Rusev-ben, aki kénye-kedve szerint mozgatja a szálakat. John taktikát vált, jönnek a vállasok, majd a Slam. Klasszikus Cena, aminek a vége a Five Knuckle Shuffle. AA kísérlet, Rusev viszont egy Spinebuster-rel hárít. Ismét megindul a zászlóért, már-már rajta az ujjai, de Cena megint keresztülhúzza a számításait. Ha már ott van a sarok tetején, kiosztana egy Legdrop-pot, de Rusev blokkol egy Powerbomb-bal. Ami meghozza a várt hatást, ugyanis Rusev a következő percben megszerzi a zászlót. Megindulna kifelé, de Cena betalál egy Dropkick-kel.
Rusev minden tőle telhetőt megtesz, Cena azonban egy kitérést követően felkapja a vállára, és kiosztja neki az AA-t. Mászni kezd a kötél tetejére, de mielőtt megszerezhetné a lobogót – Rusev elkapja. Próbálkozik egy újabb Powerbomb-bal, Cena viszont fordít és STF-be fogja. Rusev kopog, de hiába.. Ez nem az a meccs. John a sarok tetején, és ő is megszerzi, amit kell. Örömködnie nincs ideje, megfordulva belenéz egy jókora Superkick-be. Rusev megindul a zászlóval, Cena pedig a ring széléről veti rá magát, hogy aztán a lépcsőbe vágja. John a lobogó után siet, és talán győzelmet érezve célba veszi a bejáratot. Ellenfele gyorsan utoléri, és tesz róla, hogy ne legyen olyan sietős a dolga. A zászló-begyűjtés viszont annyi időt vesz igénybe, hogy Cena észbe kaphat. Belekapaszkodik Rusev lábába, majd egészen a bejáratig pofozza. Ott azonban ismét Rusev kerül fölénybe, olyannyira, hogy a Bolgár asztalokat hoz a harctérré alakuló bejárathoz. Tesz egy kósza kísérletet arra, hogy rávágja Cena-t, de ő ellenáll. Visszaveri a rohamokat, majd kúszni kezd a zászlóval a cél felé. Kis híján odaér, de Rusev menti a meccset. Acolade-et is alkalmaz, látszólag semmi sem választja el a győzelemtől. Egész pontosan csak Cena karjai, amik később egy újabb Acolade-et is meggátolnak. Mindez fordulópont, Cena felküzdi Rusev-et a vállára, majd kiosztja neki az AA-t a dupla asztalra! Megragadja a zászlót, és letűzi!
John Cena nyerte az összecsapást.

Mike Kanellis w/Maria Kanellis Vs. Sami Zayn 
Co-main eventként, íme a keddi meccsük visszavágója. Sami-nak van miért törleszteni, ennek megfelelően kezdte a csatát. Mike talpa alatt forrósodik a talaj, de gond egy szál se számára, hisz Maria árgus szemekkel figyel, hogy kisegíthesse férjét a szorult helyzetekből. Zayn innentől küzd az elemekkel, nem igazán van válasza a folyamatosan érkező rohamokra. Végül, ha nehezen is, de csak lendületbe jött. Maria második bezavarási kísérlete már haloványra sikerült, Sami nem zökkent ki, ehelyett magabiztosan értékesítette a Helliva Kick-ket, amit követően kopogtatott.

Randy Orton Vs. Jinder Mahal (C) – Punjabi Prison mérkőzés a WWE Bajnoki övért 
Orton nem késlekedik, és nekiront a bajnoknak. Jinder szabadul, s első dolga kérni az ajtónyitást. Kimászni nem tud, Orton visszatartja, mint ahogy ezután őt Jinder. Az ajtó lezárult, innentől csak három játszik a négyből. Jinder lassan átveszi az irányítást, amit követően büntetni kezdi Orton-t, apránként gyengítve testrészeit. Nyílik a második ajtó is, de Mahal ezen sem tud kisurranni. Megpróbálja ugye, Orton viszont könnyedén tartóztatja. Jinder lendületből mászna felfelé, Randy észleli a veszélyt, tartja, majd a kötélre rántja. A Vipera percei következnek, aminek végén villan egy Powerslam. Nyittatja az ajtót, miközben készül az RKO-ra. Mahal kontrázik egy térdessel, majd jönne a Cobra Clutch, de Orton kiosztja az RKO-t.. Ekkor felbukkannak a Singh testvérek, akik kihúzzák Mahal-t az ajtón. Randy hiába kúszik, lecsapódik az orra előtt. Mahal előnyben, nagy nehezen ráveszik, hogy másszon. Orton utána ered, és szinte pillanatok alatt ott terem mellett. Ádáz harc veszi kezdetét a két ketrec között, de ez Randynek innen egy a három elleni handicap. Jinder mindent bevet, többek között kendóbotot. Orton erőn felül áll helyt, és most ő forgatja ujjai között a botot. Elnáspángolja vele az útjába akadókat, majd a csatai nyomaitól viseltesen megindul felfelé a ketrecen. Orton útját az egyik Singh állja, a viaskodás vége pedig egy hatalmas zakó egyenesen a kommentátor asztalra. Randy folytatná útját, de Jinder nem adja olcsón. Visszakeverednek a padlóra, ahol Orton újabb kör tisztogatásba fog, a változatosság kedvéért ezúttal egy acélszékkel. Mikor már úgy érzi nyugta lesz, ismét nekiveselkedik a szabadulásnak. Mahal tehetetlen, de az egyetlen talpon maradt Singh se sokáig húzza.. Látszólag semmi és senki nem tartóztathatja Orton-t, hogy 14. alkalommal is a dereka köré csatolja a WWE Bajnoki címet.. Ekkor azonban megszólal Mahal zenéje, a közönség pedig kisvártatva hangorkánban tör ki. Hihetetlen, de nem más, mint Great Khali bandukol a Prison irányába. Látva Orton helyzetét, rázni kezdi a szerkezetet, amitől a kihívó kis híján lezuhan róla. Randy harcol a körülményekkel, tesz egy kósza kísérletet a kijutásra, de Khali megragadja a torkát. Idővel Mahal is felér melléjük, majd a “mester” szavára elhagyja a ketrecet.
Jinder Mahal továbbra is WWE Bajnok, Randy Orton pedig aléltan esik a padlóra.

Elképesztő képsorokkal zárul a gála, amit egy nem kevésbé izgalmas SmackDown követ majd.
Mit reagál Styles az elveszített címmérkőzésre?
Hogyan tovább John Cena számára?
Milyen szerepet tölt be Khali a folytatásban?
Orton újabb sanszot kap, vagy ezzel a jelenettel vonják ki a világbajnoki öv sztorijából?

Megannyi kérdés, amire kedden válaszokat kaphatunk!

PPV utáni Talking Smack:

12 című bejegyzés “WWE Battleground 2017. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Lassan sikerült megnézni ( ma jön csak a RAW,szerintem az sem végig ma 😀 ) de előttem leírtak mindent. Várakozással ellentétben fasza PPV volt, üresjárat alig , AJ veresége érdekes volt számomra ( nem a vereség,az egy dolog,hanem a hogyan).

  Kedvelés

 2. Harmadjára játsszák el, hogy a gyengének ígérkező PPV-t megint csak jóra megcsinálták… 😀 tag-team meccs már egy erős kezdést adott a shownak, várható végeredménnyel. Folytatva a csapatokkal Breezék ismét viccesek voltak, vajon kik támadhatták meg ismét őket, Fandangot ezúttal még el is rabolták. 😀 Női meccs is nagyon jóra sikerült főleg miután Tamina és Lana kiesett ( kettejük helyett kéne két normális ember még akár az ausztrál lányokat is eltudnám helyettük képzelni) Natalya nagyon remélem bajnok lesz borzasztóan unom Naomit. Corbin zseniális az igazi MITB, mit érdekelje őt a meccs neki csak egy pillanat kell majd amikor beváltja a táskát, kettejükre kíváncsi leszek, hogy folytatják. Owens meglepett, hogy nyert, de a US öv nincs rossz helyen nála. Rusev-Cena nagy csata volt, de tudható volt, hogy Cena JÚESZÉJ chanttel a háta mögött nem veszíthet. Sami győzelmének nagyon örültem, Bennett nem sokáig maradt veretlen. Fő meccs meglepően jó és kemény taktikai harcot hozott Khali miatt pedig zsinórban harmadszor is kikapott Orton neki így ez a végállomás kíváncsian várom az SD-t, megint sikerült meglepniük. 😀

  Kedvelés

 3. Szegény Khalit már előre sajnálom, megint csak a “szolga” szerepe jut neki 😦 Pedig világbajnok volt.
  Az adás amúgy elment

  Kedvelés

 4. Szerintem jó adás volt.
  English győzelmének nagyon örültem.
  Nakamura vs Corbin – jobban örültem volna egy Corbin győzelemnek, de így se volt rossz a zárása.
  Zayn reméltem, hogy nyer, ez a Kanellis páros egy nagy nulla Miz és Maryshoz képest.
  Natalya győzelme meglepő volt, de örültem neki.
  Rusev győzelemnek jobban örültem volna, mert kijárna neki a push, de maga a meccs is elég jó volt.
  Mahal vs Orton szerintem elég jó volt, Mahalt kicsit erősebbnek kellett volna feltüntetni ennél, de így is elég kegyetlen dolgokat toltak, Ortonról folyt a vér, szerintem jó volt.
  Styles vs Owens – elég fura volt, ha Owenst nem pusholják fel innen és csinálnak belőle egy olyan erős karaktert mint annó Cena volt a US címmel, akkor nem értem miért verették meg vele Stylest.
  A New Day győzelem meg szerintem a legvárhatóbb dolog volt az adáson.

  Kedvelés

 5. Natalya-n megdöbbentem, hogy nyert de szerintem Naomi nyer majd Summerslam-en és lehet Carmella ott használja a MITB táskát.

  Kedvelés

 6. A nagy Khalil??? Iszonyatos nagy húzás!!!!!! Kib***ott nagy!!!!! K.O. újra bajnok, ennek örülök, A.J. számomra olyan langyosviz. Heelnek jó, de pozitív hősnek nem az igazí. Legalábbis nekem. Hívj vissza. Rusev Lanával volt jó. Így semelyik sem az igazi. …..viszont a cikk megint jobb volt mint a műsor.

  Kedvelés

 7. Hihetetlenül jól sikerült PPV-t hoztak össze, még a kick off meccs is remek volt, csak a végeredményt kifogásolom.
  Összességében nem tudnék egy rossz meccset kiválasztani, talán Samiét de azt is csak Maria miatt, Mind a tt övért mind a us övért elképesztő csatát láthattunk, pörgős meccseket amik látványosak voltak és kellően hosszúak.
  Nakamura és Corbin meccse sem okozott csalódást, és a vége is remek lett, egyikük sem veszített a karakteréből.
  A női meccs rendben volt, a vége emelkedett ki nagyon, végre Natalya a kihívó, megérdemelte.
  Cenáék meccse pont jó volt melegítésnek a summerslamre, klasszikus Cenás meccset láttunk.
  És a végén: a punjabi prison 10 éve is és most is lehetett akármilyen, én élveztem a meccstípus miatt, és arra hogy Khali visszatért nem számított kb senki, pedig így visszagondolva nagy valószínűsége lehetett.
  Véleményem szerint az idei legjobb ppv-t láttuk, de mindenképpen a legjobbat a smackdownos lányoktól és fiúktól

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek