WWE Elimination Chamber 2015. – Előzetes

20150520_EC2015_1600x1200

Az Elimiantion Chamber 2015. május 31.-én Corpus Christi városában, Texas államban kerül megrendezésre, ahol több csatára kerül majd sor, többek között harcba fog szállni két Szupersztár a WWE Bajnoki övért, valamint a szervezet történelmében először Elimination Chamber összecsapásban kell az aktuális címvédőnek remekelnie a Tag Team, valamint az Interkontinentális övért.

sethdean150531

Dean Ambrose vs Seth Rollins (WWE Bajnoki öv)

A WWE Bajnoka nagyon szerette volna elkerülni ezt a csatát egykori csapattársa ellen, ugyanis Dean eléggé komoly népszerűségnek örvend az utóbbi időben, valamint a mozdulat repertoárja is eléggé sokszínű. A publikum egyértelműen a Lunatic Fringe-et fogja támogatni, aki minden bizonnyal extrém és fordulatos csatát fog majd vívni a címvédővel. Ám a rajongókon és Roman Reigns-en kívül nem igazán támaszkodhat másra Dean, akivel szemben Seth-et valószínűleg a Vezetőség az egész csata alatt támogatni fogja. Kíváncsian várhatjuk, hogy milyen fordulatokat hoz majd a csata, valamint, hogy avatunk-e új Bajnokot az adás végén…

icec150531

Elimination Chamber Meccs (Interkontinentális Bajnoki öv)

A csatában ringbe fog szállni Sheamus, Rusev, Dolph Ziggler, Bad News Barrett, R-Truth és Ryback, hogy megszerezzék azt a Bajnoki címet, amit Daniel Bryan a sérülése miatt kénytelen volt leadni. Az Elimination Chamber mérkőzések értelmében 2 Szupersztár indít a kötelek között, míg a többi 4 résztvevő meghatározott időközönként lép be a ketrecbe a saját kis kalitkájából…A csata típusából kifolyólag egy kemény összecsapásra számíthatunk, amiben bárki is szerzi majd meg a Bajnoki övet, bizonyára nagyon nehéz dolga lesz.

tagec150531

Elimination Chamber Meccs (Tag Team Bajnoki öv)

A szervezet történelmében először láthatunk majd a Tag Team Bajnoki övekért folyó csatát az Elimiantion Chamber ketrecben. Ebben a küzdelemben a New Day-nek meg kell védenie Tyson Kidd és Cesaro, Los Matadores, Lucha Dragons, Prime Time Players, valamint az Ascension ellen a címüket.

kevincena150531

Kevin Owens vs John Cena (Champion vs Champion)

A hetek alatt Kevin Owens nagyon komolyan letette a névjegyét a szervezetnél, amikor két alkalommal is megtámadta John Cena-t és utána tiszteletlenségből rátaposott a United States Bajnoki övre. Cena-t ismerve keményen harcolni fog az Egyesült Államokért, valamint a saját igazáért, ám Owens debütáló mérkőzésén lehet, hogy meglepetést tud okozni és maga mögé utasítja majd a sokszoros WWE Bajnokot.

diva150531

Paige vs Nikki Bella vs Naomi (WWE Díva Bajnoki öv)

Egy Díva Bajnoki övért folyó küzdelemnek is szem, valamint fültanúi lehetünk, amiben a szervezet jelenlegi talán 3 legkiemelkedőbb hölgye fog szembe nézni egymással egy Triple Threat csatában. Itt Nikki-nek lesz a legkomolyabb feladta, hogy megvédje a Bajnoki övet a két technikás és komoly ellenféllel szemben. Naomi-t ismerve Tamina segítségére támaszkodhat, hiszen a küzdelemben nem lesz diszkvalifikáció. Vajon ez a segítség befolyásolja majd a küzdelmet?

nevillebo150531

Neville vs Bo Dallas

Nem Előzetesbe illő kifejezéssel: Ez amolyan töltelékmeccs. Itt szinte teljesen biztos, hogy Neville fogja megszerezni a győzelmet ellenfele ellen, akivel már hosszú hetek óta csatázik. Bo-t ismerve azonban érdekessé is válhat a küzdelem, mert Dallas is tud egyet és mást, hogy minél közelebb kerüljön a győzelemhez.

10 című bejegyzés “WWE Elimination Chamber 2015. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. ez a Neville Bo ez akkora egy Baromság nemis értem Bot még Smackdown-ba se engedném szerepelni nem Hogy PPV-ken

    Kedvelés

    1. Állitolag? Nem láttad hogy pont kivágták a jelenetet mikor megsérült? Gondolom valami baki lehetett és azért vágtak közbe valami reklámot vagy valamit és már húzta a lábát meg alig tudott menni, a kötélnek is nem nekifutott hanem neki bicegett nagy nehezen meg stb. Nagyon szánalom meccs volt onnantól kezdve és tutira “B terv” volt már csak az a “diszkvalifikáció”, nagyon úgy tűnt, hogy ott már csak minél előbb be akarták fejezni a meccset Rusev lábsérülése miatt…

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek