WWE Elimination Chamber 2017. – Háború a pokolban

211_elim_02122017jg_1151-3389ca44d56cb614fc73daf9c5483d0f

Két év után újra Elimination Chamber PPV, aminek ezúttal Arizona állam, azon belül is Pheonix és a Talking Stick Resort aréna ad otthont. Sokakat vélhetően csak a főmérkőzés hoz lázba, ekkor ugyanis ismét kitárul az ördögi építmény ajtaja. Hat szupersztár lép be rajta azért, hogy egyikük végül a WWE legnemesebb bajnoki övével távozzon, s ezáltal biztosítsa helyét a WrestleMania kártyáján.

KickOff Show:

Renee Young, Booker T, Sam Roberts, valamint Carmella szokás szerint végigvette az előttünk álló mérkőzéseket, elemezgettek, valamint állástfoglaltak a győztes személyét illetően saját megérzés alapján. Egy ültetőmeccsel is készült a szervezet, Mojo Rawley és Curt Hawkins kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy idő előtt a székekre/ képernyő elé csábítsa a nagyérdeműt. A preshow legemlítésre méltóbb momentuma, amikor Booker T könnyesre neveti magát azon, hogy JBL elesett bevonulás közben. Pillanatokkal később kapjuk is a lassítást róla, JBL parádézni próbál, de hatalmas zakó lesz belőle, miközben az operatőr rémülten kap utána..

Curt Hawkins vs. Mojo Rawley
020_elim_02122017ej_0279-a67f67c23630c7a81ff3562b90c07ea8Mojo rohamozott, de Hawkins azonnal menekült. Ez a tendencia folytatódott egészen addig, míg Hawkins el nem jutott egy alattomos pofonig. Innentől viszont Mojo jött lendületbe, s kezdte büntetni ellenfelét. Hawkins azonban visszajött a meccsbe, és mondhatni átvette az irányítást. A ringen kívül kezdte gyengíteni Mojo-t, aki végül megúszott egy kiszámolás közeli helyzetet is. A reklámot követően is Hawkins-t láthattuk akcióban, komoly nyomás alatt tartotta Rawley-t. Egy-két kósza kísérlet Mojo-tól a feltámadásra, de Hawkins hamar megállítja a kísérleteket. Mindketten bemutatnak egy-egy komolyabbnak mondható mozdulatsort, de a tus egyik esetben sem eredményez győzelmet. Nem úgy, mint a pár pillanattal későbbi, amikor is Mojo valósággal kivégezte Hawkins-t, aki vereséggel kapitulál Pheonix-ből.

Main Card:

Becky Lynch vs. Mickie James
038_elim_02122017jg_0240-1f0ff88366ffa1d575579792ae1cee7cSzinte azonnal Headlock-ba fogják egymást, majd ki is forognak a ringből. Érződik az óvatosság, ugyanakkor az ellentétek is. Becky próbál kezdeményezni, de Mickie hamar kontrollálja. A rutinos szupersztár kézre dolgozik, de Becks is észnél van, nehogy komolyabb előnyhöz juttassa a kilencszeres bajnokot. Az Ír hölgy pillanatai következnek, Mickie nyeli a pofonokat, s nem igazán tud velük mit kezdeni egészen a DDT-ig, amit követően kopogtatni próbál, de Becky időben kitör. A DDT-t követően ismét Mikcie irányít, továbbra is ügyesen dolgozza meg ellenfele karját, hogy Becky minél nehezebben tudja majd alkalmazni a Disarmer-t később. James remek taktikával érkezett, Becky pedig csak nagyon nehezen találja az ellenszerét. Végül a könyökösökben leli meg, de csak pillanatokra, ugyanis hamarosan ismét ő kerül nehéz helyzetbe. Kilátástalannak tűnik a helyzete, csak úgy, mint a rohamok, amiket próbál indítani. Hirtelen viszont villantja comeback mozdulatsorát, amit a Suplex-el zárul, de Mickie kettőnél kitör.James újfent próbálja megtörni ellenfele lendületét, de ez most kevésbé sikerül. Becky kioszt egy Dropkick-et, Mickie azonban kitör. Nem csak kitör, de a következő támadást kontrázza, majd kiosztja a Mick Kick-et, de ezzel sem ér egy érdemleges eredményt. Kicsit kétségbeesett üzemmódba vált James, aminek az az eredménye, hogy Becky pillanatokon belül lekopogtatja.
Hatalmas győzelmet arat az Ír hölgy, Mickie pedig nehezen tudja feldolgozni a tényeket.

Apollo Crews & Kalisto vs. Dolph Ziggler
073_elim_02122017ej_1575-b61d077887f275fdaf4dcf94a9ae5f9dZiggler a bevonulásnál hátbatámadta Kalisto-t, így a küzdelem végülis nem handicap rendszerben indult el. Crews viszont nagyon dühös volt amiatt, hogy Dolph sunyi módon támadt a kis mexikóira, ezért minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy alaposan megbüntesse a ShowOff-ot. Lendülete viszont megtört, Ziggler dominált, s roppant kényelmesnek találta a szituációt, amit kialakított magának.A következő percekben sem láthattunk mást, de nem sokkal később megérkezett Kalisto.. Csak összejött a handicap, ami végül ki is fogott Ziggler-en, ugyanis sima vereséget szenvedett.
Ez után még nekiesett ellenfeleinek, főleg Crews-nak – a közönség pedig hangos chant-tel köszönte meg Dolph-nak, hogy végül csak elbánt a túlerővel.

SmackDown Tag Team Championship Turmoil
080_elim_02122017jg_0462-0eacc4d006a4b111db2b0723617f47a0
Rhyno és Slater, valamint Breeze és Fandango kezdték a csatát. Előbbi párosnál főként Slater ténykedett, ez még nem az a szakasz volt ahol túl sokat kellett a dolgokba fektetni Rhyno-nak. Ettől függetlenül az ECW legenda érkezett a végén, miközben Fandango a bíróval pörölt. Megfordult, pontosabban bele a GHORE-ba, amit követően Rhyno könnyedén kopogtatott.
090_elim_02122017hmm_1845-a9eef7be7b8b87b35fc9dea764d31f67Másodikként a Vaudevillains érkezett, és azonnal megpróbálták likvidálni Rhyno-t, több-kevesebb sikerrel. Slater a sarok tetejéről vetette rájuk magát, majd gyorsan visszatuszkolta a ringbe Rhyno-t, hogy válthassanak. Slater lendületbe jött, de a korábbi NXT Tag Team Bajnokok gyorsan felülkerekedtek rajta. Már-már befejezték volna az etapot, de ekkor Rhyno egy GHORE-ral kifektette Gotch-ot, ami igencsak meglepte English-t. Ismét Slater került pozícióba, és a DDT-t követően kopogtatott is.. Kettőből kettő a korábbi címvédők javára.
097_elim_02122017ej_2539-c8effe5054d43c3edc7728aa33a3a06fHarmadikként Jimmy és Jey érkezett, látszólag kitűnő taktikával. Slater-en ekkor már érződött a fáradtság, a tesók nem meglepő módon erre is alapoztak főként. A korábbi bajnokoknak itt már sűrűbb váltásra volt szükség, de így is a jóval fáradtabb Slater volt többet akcióban. Elszenvedett egy Samoan Drop-pot, de ebből még Rhyno mentette. Nem sokkal később viszont bekapott egy Superkick-et is, innen pedig már nem volt visszaút. Két sikeres kiejtés után, búcsúzunk az első S.D. Tag Team Bajnokoktól.
100_elim_02122017ej_2594-c8cfaadbc2ce45c363c851d6b3751ed3Negyedikként a címvédő páros érkezik. Az Alpha és az Usok rivalizálása hosszabb múltra tekint vissza, voltaképp ennek megfelelően esnek egymásnak már a ringen kívül. Az ikrek nagy lendülettel estek neki a kicsivel frissebb bajnok duónak, aminek mondhatni csúnya véget lett, ugyanis a ringbe visszaérve megérezték, hogy milyen is a German Suplex Alpha módra. Gable kezdte meg a mérkőzés érdemi részét, egy Crossbody-val vetette rá magát Jimmy-re, de a tus kísérlet nem járt sikerrel. Nem kellett sok az ikreknek, hogy magukra találjanak, ami abban nyílvánult meg, hogy erőteljes nyomás alatt tartották Gable-t, szépen ügyelve arra, hogy esélye se legyen eljutni Jordan-hez. Ez a taktika egy pár percig működött, de végül az Olimpiát is megjárt birkózó váltott.. Jordan nagy hévvel vetette bele magát a küzdelembe, Jey nem nagyon találta a dolgok menetét, Jimmy sem tudott rajta érdemben segíteni: Jordan valósággal tarolt. Az Alpha ezt követően megpróbálkozott egy csapatmanőverrel, ismét Gable van meccsben, de Jey ügyesen menti a helyzetet és próbálja tusba fordítani Jordan-t. Ez sikerül is, de mielőtt kopogtathatna ott terem Gable, aki viszonylag gyorsan két vállra fekteti és lekopogtatja.. Az ikrek nagyon nehezen, sőt egyáltalán nem akarták tudomásul venni a kieséssel járó vereséget, így jobb híján alaposan helybenhagyták a bajnokokat.
113_elim_02122017jg_0577-a2685fc0a5ef2f281e6de5accd5363f8Az Ascension érkezett utoljára, Viktor és Connor azonnal kiosztotta Jordan-nek a Tag Team Finisher-t, de Gable időben mentette a meccset. Mondjuk gyorsan meg is büntették érte, s ezzel két legyet ütöttek egy csapásra. Gable kikerült a képből, így zavartalanul gyengíthették tovább Jordan-t. Viktor próbálkozott egy Splash-el, Jordan okosan ellépett, majd azonnal villantott egy Suplex-et. Kiterelte a ringből Connor-t, beváltotta Gable-t, aki szépen kicselezte Connor-t, s ahogy visszagurult a ringbe – Jordan már adta is fel neki Viktor-t, aki elszenvedte a Grand Amplitude-öt.. Nehéz perceket élt át az American Alpha, de végül csak meglett a címvédés.

Nikki Bella vs. Natalya 
141_elim_02122017ej_3348-c2f80373930ee674a0c19af582164330Naty egy kis trash talk-kal indított a ring közepén, amihez John Cena ” U Can’t See Me ” mozdulatát használta a drámaiság kedvéért. Azzal a lendülettel le is kevert egy sallert Nikki-nek, majd egy gyors mozdulattal földre vitte, és Headlock-ba fogta. Nikki szépen szabadult a lábmunkájával, amit megismételt még egyszer. Pillanatokon belül ő vitte földre Naty-t, és befogta egy Armbar-ba a rutinos szupersztárt. “Ha neki is ment nekem is fog” alapon szabadult ki lábbal Natalya, de ezután visszakapta a meccs elején adott jobbost. Erre olyannyira pipa lett, hogy levitte Nikki-t egy takedown-nal, majd ütni kezdte ahogy csak tudta. Nem felejtette el közben a gúnyolást sem, ez és a közönséggel való pörölés elég időt adott arra a Bella lánynak, hogy kivitelezze a következő nagyobb mértékű mozdulatát, ami végül egy Kneebar volt. Szokatlan technika Nikki-től, meglátjuk, hogy mennyire fizetődik ki hosszútávon. Natalya nagy nehezen elérte a kötelet, de sok ideje nem volt arra, hogy észhez térjen, ugyanis Nikki a ring széléről vetette rá magát egy Clothesline-nal. Otunga fényezi a kommentátor asztalnál Nikki-t, miközben Naty menekülőre fogja. Ha taktika volt akkor mindenképp ügyes, hisz ezt követően a póznának vágta Nikki-t. A kanadai hölgy percei következtek, Nikki-t megfogta az előző találkozás a póznával, mert ebben a pár percben semmit sem tudott felmutatni ellenfele offenzívájával szemben. Naty azt csinált, amit csak akart: még a trash talk is belefért, bár azt egész meccsen nyomta. “Nem látsz engem, rib*nc!” – nyögi be Natalya, mire jutalma egy kemény szájbavágás, majd egy gyors fordítást követően a módosított STF. Hello Cena.. Natalya viszonylag gyorsa eléri a kötelet, s azonnal megragadja. Nikki nem esik kétségbe, egy vállas, egy Dropkick, pluszba megfejelteti ellenfelével a térdét, kopogtat, de Natalya kettőnél szabadul. A Fearless lány újra támad, Naty azonban hárít, és egy Michinoku Driver-rel odavágja. Kopogtat, de Nikki-nek sem akaródzik lent maradni. Sharpshooter kísérlet Natalya-tól, Nikki kivédi, majd egy hatalmas könyökössel válaszol.. Egyre komolyann manőverek jönnek, győzelemmel viszont egyik sem párosul. Naty a Sharpshooter-t veti be, Nikki pedig újra az STF-fet, de egyikük sem képes feladatni a küzdelmet a másikkal. A ringen kívül kezdenek ész nélküli bunyóba, amibe dupla kiszámolás a vége. Meccseltek egy jót, győztes viszont nincs.

Wyatt és Orton a kivetítőn. Bray ígéri, hogy az este végén egyesülnek, valamint köszönt minket a korszakában. Randy nem túl beszédes, mielőtt elindulna a meccsére, szimplán csak futásra bíztat.

Randy Orton vs. Luke Harper 
170_elim_02122017jg_0820-c2313d7aba2f8afc1768eb9e7bbfb456Harper magabiztosan, Orton pedig óvatosan kezdi a csatát. Randy elhagyja a ringet, hogy rendezze gondolatait, pillanatokon belül pedig a barikád mellett csapnak össze. Harper osztja, Randy nyeli a pofonokat. A Viperával megkóstoltatják a koemmentátor asztal ízét is, ezt követően Harper visszagurítja a ringbe, nekiront, de Randy könyökkel fogadja. Orton lendületet vesz a kötélen, Harper viszont rögtön megállítja egy Dropkick-kel. Nincs könnyű helyzetben a friss Rumble győztes. Luke a sarok tetejéről igyekszik rohamozni, de Randy lecsapja onnan.. A bíró számolni kezd, Orton pedig pózol a sarokban. Ha belefér az időbe, miért ne?! Nem kell sok idő: Harper már a Német kommentátorok között pihen, miután Orton rávágja az asztalra. A következő percekben hosszasan dominál a WWE Bajnoki cím kihívója, Harper csak nagy nehezen tud erőre kapni, de aztán elég hatásosan teszi. Alkatát meghazudtoló fürgeséggel szökken ki a ring szélére, kioszt egy jobbost, majd egy Senton-t, amit a BigBoot követ. Kopogtat, de Orton nem adja magát ilyen könnyen. Sőt, hamarosan pozícióba helyezi ellenfelét a DDT-hez, Harper azonban szabadul. Térülnek-fordulnak, majd láthatunk egy repülő Harper-t, s a Suicide Dive-ot, ami ezúttal Orton-t kirándultatja meg a Német kollégák közé. Kölcsön kenyér visszajár alapon: Harper rávágja Orton-t az asztalra, majd lerohanná, de Randy a Powerslam-mel hárít, meglehetősen szépen. Visszakeverednek a ringbe, azon belül is a sarokhoz. A szitu vége egy hatalmas Superplex, amit Harper szenved el. Ezt követi egy Slam, ami előkészíti a DDT-t. Villan is a Signature, Randy pedig jelzi az RKO idejét. Harper viszont hárít, nem is akárhogy: két egymást követő Superkick-et oszt ki, a tusból pedig csak az utolsó pillanatban tud kirúgni Orton. Harper alig akarja elhinni, de folytatnia kell. Kioszt egy újabb komoly mozdulatot, Sit-Out Powerbomb, de Randy ekkor is felrántja a vállát. Pofozni kezdik egymást, ebből megint Harper jön ki jobban, s ezen felbátorodva megpróbálkozik a befejezést jelentő Discus Clothesline-nal, de Orton blokkol és RKO #OuttaNowhere. Itt a vége.. Elképesztő küzdelem!

Nikki mondja el a backstage-ben, hogy történetüknek még nagyon nincs vége.. Natalya nyomban le is támadja, dulakodni kezdenek, ebből pedig Maryse jön ki a legrosszabbul, ugyanis csupa trutyi lesz..

Naomi vs. Alexa Bliss (C) – SmackDown Women’s Championship Match 
182_elim_02122017ej_4357-15f927912ad899296db940c76e4f910fAlexa rögtön megkezdi a pszichikai hadviselést azáltal, hogy rágóval dobja meg Naomi-t, aki viszont nem esik kétségbe.. Helyett inkább a tőleg megszokott robbanékony és dinamikus stílust veszi elő, csattan a Roundhouse kick a bajnok tarkóján, Naomi a kötélre rugaszkodik, de Bliss okosan lerántja onnan még mielőtt valami komolyabb manőver következne.. Ezzel az eséssel viszont kisebb hátrányba is kerül a kihívó, Bliss okosan kontrollálja a csatát, Naomi-nak nem igazán van momentuma percekig. Picit emelkedik a tempó, mindkettejük előtt komoly lehetőségek adódnak, de nem tudják kihasználni. Alexa minden lehetséges eszközzel védi az övet, csalna is, de a bíró hamar kiszúrja a próbálkozást. Naomi végül hárítja ellenfele finisher kísérletét, majd kiosztja a sajátját, amit követően kopogtat! Új Bajnoka van a S.D. női részlegének!

Dean Ambrose vs. Baron Corbin vs. The Miz vs. Bray Wyatt vs. AJ Styles vs. John Cena (C) – Elimination Chamber Match for the WWE Championship 
Elképesztő a hangulat már a bevonulásoknál, Styles-t kivételes ovációval fogadja a publikum. Ő és Cena kezdik csatát, öt percenként csatlakozik egy újabb szupersztár..
202_elim_02122017hmm_5070-13adb720ab42f7334903f684e36f767aAJ és John egymásnak feszül, AJ nem is vacakol sokat, hisz az első komolyabb mozdulata máris a Rack Bomb. Kopogtat, de Cena kitör. AJ tovább rohamoz, de elvéti a Splash-t, így Cena előtt esély nyílik a kontrára.. A Bajnok nem pepecsel, jönnek a vállasok, majd a Slam. Jelzi a Five Knuckle Shuffle-t, de ekkor már csak tíz másodperc van a harmadik szupersztár érkezéséig, így Cena nem folytatja, pontosabban nem fejezi be a mozdulatot..
204_elim_02122017hmm_5103-ef62bc01a83faafd6fa084ec653cc51eAmbrose száll be a meccsbe, ami innentől Triple Threat. Az IC Bajnok nagy lendülettel támad, és kivágja a ringből Cena-t (itt érdemes megjegyezni a Chamber-ben lévő azon egyik változást, hogy a ring széle és a ketrec széle között már nem rács, hanem szőnyeggel lefedett rész van, ami a puffanásból is érzékelhető). John közelebbi ismerettséget köt a ketrec oldalával, majd Styles is, aki Ambrose-t támadná hátulról. Kettejük között folytatódik a küzdelem, ismét AJ húzza a rövidebbet: Ambrose egy meg nem mondom milyen mozdulattal kifekteti – jön is rá a holy shit chant.. Cena visszatér, de Ambrose lecsapja, majd a kapszula tetejére mászik, és leveti magát egy Diving Elbow-val Cena-ra.. Újfent Styles és Ambrose kezd akciózni, próbálnak egymáson felülkerekedni, de érkezik Cena, mint a buli elrontója, és egy double German Suplex-szel odakeni mindkettejüket. Felharsan a Let’s go Cena, Cena sucks, miközben a Bajnok AA-t adna Styles-nak.. Közben eltalálják Ambrose-t, aki hátrál, AJ lejön Cena válláról is kifekteti egy EnZiguri-val, Ambrose pedig lendületből jön a kötélről a Rebound Clothesline-nal, ami Styles-t teríti le..
209_elim_02122017jg_1124-e40e9a105698f3db4561889affc150beÉrkezik a meccsbe Wyatt, innentől Fatal 4 Way-nek is beillik a csata. Clothesline Ambrose-nak, majd Shoulder Block a támadni készülő Cena-nak. Suplex – megint csak Ambrose-nak, Styles felé is megindul, de AJ okosan lehúzza a kötelet, így Wyatt átesik fölötte. Styles a kötélre rugaszkodik, Wyatt viszont elkapja, és azzal a lendülettel felkeni a ketrec oldalára. Styles visszatámad, elég sikeresen. Cena kezdi üldözni riválisát, felmásznak a ketrec oldalára, ahonnan végül Cena zuhan le, s offolja ki magát a következő percekre. Styles a kapszula tetején keres menedéket, de megjelenik Ambrose. Osztani kezdik egymást, csattannak a fejek a plexiben, míg végül Wyatt is csatlakozik a buliba. Az eredmény egy Superplex, amit a leginkább Styles érez meg – arckifejezése mindent elárul..
218_elim_02122017hmm_5295-b829a36f606ba9aedf32111133260c04Corbin érkezik ötödikként, Ambrose tisztességgel fogadja, de a LoneWolf frissességével nem versenyezhet, Corbin könnyűszerrel kifekteti. Corbin lendületben jön, padlóztat mindenkit, Styles indítana hatásosabb offenzívát, de Corbin villantja az End of Days-t.. Cena kihasználja, hogy ellenfele a földön, és azonnal befogja az STF-be. Corbin ebből mondhatni simán jön ki, pillanatokkal később pedig kiosztja Cena-nak is az End of Days-t. A LoneWolf ismét Ambrose-t veszi célba, s intézi el rendesen.. Miz ideje lejárt, legalábbis ami azt illeti, hogy csendben, menedékben végiglapítja a meccs érdemi részét.. Corbin tenyere már viszket a MoneyMaker-re, de közben Ambrose átfordítja Baron-t, és lekopogtatja. Megvan az első kieső! Corbin persze nem tudja magát túltenni az eseten, ennek megelelően pedig agyonveri Ambrose-t, beszakítja vele az egyik kapszula plexijét, mindennek a tetejébe pedig kiosztja neki az End of Days-t.. Ezt követően távozik, s amint tiszta a terep, Miz beugrik a ringbe, és kopogtatja Ambrose-t!
220_elim_02122017jg_1285-ec2ef16deee9eebf99fdb7ecab4e5a38Ezzel már csak négyen maradtak! Miz ünnepelteti magát, de a neheze még csak most jön. Előveszi a Bryan-t idéző mellkas-rúgásokat, amit Cena-n és Bray-en prezentál. Jönnek a Dropkick-kel is, az ellenfelek tehetetlenek. Bray próbálja megtörni Miz lendületét, de elszenvedi a Skull Crushing Finally-t a ring mellett.. Miz ezt követően a sarokról ugrik Cena-ra, aki viszont elkapja, átfordul vele, a vállára kapja, végül pedig kiosztja neki az AA-t és lekopogtatja! 223_elim_02122017jg_1327-5e356964a9f862c22e26bf8105c43f89Már csak hárman vannak.. Wyatt és Styles összefog Cena-val szemben, de a csapatmunka nem sokáig játszik tényezőt. Bray egy jobbossal kifekteti Styles-t, majd egy Senton-nal Cena-ra ugrana, de elvéti.. John jön ismét lendületbe, padlóztatja mindkét ellenfelét, majd kiosztja a Ten Knuckle Shuffle-t.. Felkapja a vállára Wyatt-et, és értékesíti az AA-t. Ezt megpróbálja Styles-szal is, de a Phenomenal One blokkol, és azonnal kontrázik a Styles Clash-sel. 231_elim_02122017jg_1437-93a8438e467c6acc587984f435782f74Kopogtat, de Cena felrántja a vállát.. SummerSlam, Royal Rumble.. Styles zsinórban a harmadik PPV-n próbálkozik azzal, amire most készül, nevezetesen, hogy Styles Clash után Forearm-ot adjon. El is rugaszkodik, de Cena elhajol, majd felkapja a lendületből visszaérkező AJ-t, és kiosztja neki az AA-t. Kopogtat, ám most Styles tör ki kettőnél.. Cena a kapszula tetejére mászik, miközben egy értelmiségi bekiabálja az első sorból, hogy “megölöd magad Cena!’. A Bajnok egy Crossbody-val veti le magát ellenfeleire, majd Wyatt-nek adna egy AA-t, de Bray hárít, és azonnal kontrázik a Sister Abigail-lel. Lekopogtatja Cena-t, amit azt jelenti, hogy garantáltan új világbajnokot kapunk! Styles és Wyatt megkezdi az ádáz harcot, amiből végül utóbbi jön ki jobban. Bray megkontrázza a Forearm-ot, értékesíti a Sister Abigail-t, majd kopogtatja Sryles-t! Bray Wyatt az új WWE Bajnok, s papíron Randy Orton ellenfele a WrestleMania-n! Micsoda főmérkőzés!

Megérkezik Orton is a bejárathoz, tekintetén pedig mintha az elégedettség jelei mutatkoznának. De vajon mikor támadja meg “testvérét”?

20170212_ec_p_bray3-7137c52fd5c9bce96f8e5f7cbedb913a

Összességében egy nagyon furcsa PPV-t láttunk, ami alatt sok esetben borult a papírforma. Becky, Apollo-ék, és Naomi győzelme mindenképp a meglepetés kategóriába sorolható, míg a papírforma szekciót Mojo, az Alpha, Orton, valamint Wyatt győzelme képviseli. Kíváncsian várhatjuk, hogy miként folytatódnak a dolgok. Ambrose több, mint valószínű, hogy feudba kezd Corbin-nal az IC övért, de Wyatt helyzete sem túl rózsás, hisz Cena-nak és Styles-nak is adós egy one-on-one visszavágóval. Luke Harper az este egyik legnagyobb pozitívuma, ma esti teljesítményével komoly nyomatékot adott képességeinek, őszintén reméljük, hogy a backstage-ben figyelő Vince is ugyanazt látta, mint mi. Ami a SmackDown-t illeti: folytatás kedd este, ma éjszaka pedig RAW, méghozzá Las Vegas-ból!

22 című bejegyzés “WWE Elimination Chamber 2017. – Háború a pokolban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jó estét, Mauro Ranallo vagyok, s ez itt a Hell in a cell, ja nem….ööö az Elimination chamber….( vagy legközelebb a Jackass….)
  az agyam eldobom lassan az embertől….

  Kedvelés

 2. Wyatt győzelme akkor vált biztossá, amikor Orton nyerte a Rumble-t.

  Nem volt rossz az EC meccs, de eddig a Cena vs Styles viszi a prímet, amikor Cena elnyerte az övet. Elég gáz 2 hétre övet rakni egy Cena-ra, ettől azért többet érdemelt volna. De sajnos mindenki tudta, hogy itt most Wyatt nyerhet csak. Úgy látszik mindkét brand-en a masszívan túlsúlyos bajnokok ideje jött el… Kinézetre nem bajnok alkat, karaktere ugyan jó, de majd meglátjuk, hogyan működik az övvel. Lehet még jó is.

  Női meccset már nem nézek, de örülök, hogy Alexa veszített.

  Ambrose vs Corbin-t elhúzzák a WM-ig biztosan. Sajnos Ambrose karakterének megsemmisülésével fog véget érni az a meccs. Kivéve ha Corbin csalással nyer. Mert nyerni fog, kétség sem férhet hozzá. Sajnos.

  Miz annyit utánnozza Bryan-t, hogy előbb utóbb ebből meccs kell legyen. Vagy ha nem, akkor nem tudom mi a cél ezzel.

  Kedvelés

 3. Nekem az adás nagyon lassan indult főleg a női meccs, Ziggler csak a végén volt jó, de kb annyira befásult a jó Dolph, hogy a heel turn után most is olyan semmi az egész mintha bajnok lenne, #1 contender akármi, nagyon sajnálom. Tag-team pörgetve kár, hogy nem nyert az Ascension ennek a Nikki-Natalya feudnak vége lehetne már, mert számomra hiteltelen az egész főleg a legutóbbi kínos interjús rész után az SD-n.

  Innentől viszont csak pozitív az adás. Orton-Harper meccs zseniális volt tényleg az átvert Harper mindent megpróbált (Harper különben nagyon alul értékelt a rosteren) azt hittem a meccs közben megjön Rowan, de végül Orton behúzta. Naomi hazai bajnokként mehet a WM-re vicces, hogy pont ő és az utóbbi hónapok hazai adásain a hazai sztárok szinte folyton kikaptak, ő se fog a WM-ről bajnokként távozni főleg ha az SD is fatal fourwayt rendez majd. Chamber először nem tetszett, hogy kivették a padlónak a rács széleit, de meccs közben már nem annyira zavart. Corbin nagyon jó volt azt hiszem Corbin-Ambrose a Mánián, de lehet triple threat, hogy Miz is odaférjen ha csak nem fog Bryannel meccselni amire sok esélyt nem látok jelenleg. Wyatt pedig kitette az utóbbi fél év két legnagyobb SD arcát, semmi segítséggel először Cena, majd végül AJ nem rúgott ki a Sister Abigailből. Megérdemelte Wyatt mióta az NXT-ben debütált ezzel a karakterrel megunhatatlan és mivel eredeti karakter nagyon jól működik. Viszont Cenara ezért felesleges volt rárakni az övet, hogy ilyen semmilyen két hetes uralkodással döntse meg Flair rekordját inkább tartogatták volna a SummerSlam után nem lett volna semmi belőle… Kérdés, hogy csak a WM-ig lesz bajnok Wyatt vagy legyőzi Ortont és igazából most még kijár egy visszavágó Cena, Stylesnak is. Vicces lenne ebből is fatal four way alakulna ki 😀

  Kedvelés

 4. Valaki árulja már el hogy Becky győzelme miért meglepetés kategória? Szerintem várható volt a győzelme. Naomi győzelem meglepett de örülök neki.

  Kedvelés

 5. Kár h Taker a vörösöknél bohóckodik.Jöhetett volna a wm visszavágó Wyattel az övért..orton meg elment volna addig zabot hegyezni..

  Kedvelés

 6. A meccsek nagyon jók voltak, persze voltak bajok is. Miz kiejtése szerintem a jelenlegi erősségéhez megalázó volt, 1 AA-t kapott összesen, ne már srácok. Szerintem a WM-en lesz egy Miz vs Cena, de ha ott nem is akkor is még idén újra lövik a feudot (Summerslamre), régen is jó volt, most is adni fogja. Braynek én nem adtam volna most címet, szerintem Orton ellen ez fölös, az a feud jó volt úgy ahogy volt. Szerintem így jobb lett volna:
  Cena megvédi a címet, mert Orton közbe avatkozik. Miz kap egy meccset Orton ellen a Smackdownon csak úgy, amit Bray miatt megnyer. Után Miz kér egy meccset a kihívói jogért, Bray miatt ezt is megnyeri. Wm-re Bray vs Orton, amit Bray megnyer, Miz pedig nyer Cena ellen, a Summerslamig bajnok marad, majd ott Braynek leadja a címet.

  Kedvelés

 7. Az nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy a SmackDown brand kb. mindent jobban csinál, mint a RAW brand.

  Ezen a gálán a női szekció meccsei kb. cseppet sem érdekeltek, de a Naomi vs. Alexa kifejezetten jó volt, és most egy nagyon tehetséges csajhoz került az öv (bár én a szöszit is bírtam).

  A TT meccs már majdnem jó volt, de nem túl érdekesek a csapatok. Az Ascensiont úgy látom kezdik felhozni, ami jó dolog. Az in ringjüktől én nem vagyok elájulva, de a gimmickjükből elég sok mindent ki lehetne hozni. Meglátjuk.

  Orton-Harper kifejezetten jóra sikerült, jól kiegészítették egymást a ringben. Azt remélem azért, hogy Harper nem lesz elásva ezek után, belőle nagyon sok mindent ki lehet hozni.

  Az EC meccs, meg eddig év mérkőzése. Kb. minden tökéletes volt benne. AJ és Wyatt rohadt jól működnek egy ringben, remélem lesz feud. A végkifejlet is kiváló volt, jól fel lesz építve a WM meccs Ortonnal (bár én még mindig azt tippelem, hogy Cenat is bedobják, olyan nincs, hogy ne legyen övmeccse a WM-en, de ne legyen igazam). Wyatt pedig nagyon megérdemelte ezt, és láthatóan az in ringje is fejlődött. Corbin pedig az a pankrátór, akiből még nagy dolgokat fogunk látni a jövőben.

  Eközben meg a RAW-n meg teljes a fejetlenség, káosz van, miközben a SmackDown meg letisztultan, logikusan, izgalmasan ível egyre feljebb.

  Kedvelés

 8. IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

  WYATT A BAJNOK!!!!!

  MUAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Nagyon megérdemelte már.Nem is tudom mikor láttam ilyen jó ppv főmeccset.Most is láthattuk h müzli a karrierjéhez híven végigfeküdte a meccset.Konkrétan a kapszulában többet állt mint a ringben..És a vége előtt kap ki lol mekkora egy kamu surmó már ez a pali..és 16 x os bajnok a kis övekről meg nem is beszélve..
  Wyatt és aj milyen jó feudot és meccseket tudnának összehozni!Működött köztük a kémia.
  békapofa meglepő,de most jó volt,corbinban meg hatalmas tűz ég,persze nem akkora mint Wyattben,de most megmutatta h sokkal többet érdemelne attól ahol most van.Remélem megy békapofa ellen és elveszi tőle za övet mert nagyon megérdemelné végre.
  miz meg mint egy jólfésült sznob hülyegyerek,nem mert kimenni a játszótérre lol
  Fain meccs volt,és igen.Wyatt az új bajnok!!!!
  MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH

  harpperke és orton is jó meccset tolt,meg is lepődtem.harperkének kijárna már egy push,mert nagyon tud.

  tt szekció,a doom ivadékok most se nyertek,pedig jók voltak a végén,de persze ismét ungabungáék mennek az övekért akik konkrétan a 21.század legunalmasabb tt je..pedig hatalmas a választék..

  Jó kis ec volt ez,soha rosszabbat.

  WYATT pedig felült az őt megillető trónra.

  Kedvelés

  1. Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes Wyatt, mint világbajnok, remélem nem lesz olyan erőltetett, mint ahogy AJ-t befogta a Sister Abigail-be.

   “…Konkrétan a kapszulában többet állt mint a ringben…” – nem Cena és AJ kezdte a meccset? 😀

   Kedvelés

   1. Állt,ez a varázsszó.A fekvés és a fetrengés ringen belül és azon kívül nem jelenti ugyan azt.muahahahahahaha

    Wyatt jó bajnok lesz,mivel ő a jövő.A wm legjobb meccsét fogja hozni ortonnal,amibe harperke belepiszkál majd.
    Kár,hogy heel vs heel feud nem divat mert Wyatt vs aj nagyot szólna.

    Kedvelés

    1. Nekem csak az a furcsa hogy most nem baj hogy nincs Kane stb most a többi meccs fölött kecsesen elsiklasz stb 😀 Elfogult vagy sajnos nagyon, pedig jó lenne ha lehetne veled érvekkel beszélgetni és véleményt cserélni :/ csak hat ahhoz ész érvek kellenének

     Kedvelés

     1. Kane egy jó ideje nincs már itt sajnos.Se sztoriban se feudban..sehol.Még egy normális meccset se kap..rr kihagyása megbocsájthatatlan..Ezt amúgy csak most veszed észre?pfff
      stb alatt kit értesz?A kék aktív rosteréből ki nem volt most itt ?A démonon kívül természetesen,mielőtt még ezt is félreérted ha ha

      Ha a nyálcsorgatás mellett végigolvastad volna a roppant érdekes véleményemet akkor láthatnád h írtam harperke vs orton meccsről ami eléggé tetszett.A tt szekció vergődése már kevésbé,de talán 1x majd a doom ivadékok is bajnokok lesznek,bírnám.
      pinki meccsét tekertem,nem érdekel a vergődése.

      Írtam korábban az egyik hozzád hasonló szürke kisegérnek,h segítek ahol tudok,szal bátran fordulj hozzám.

      Ha meg normálisan szeretnél velem eszmét cserélni a témán belül bármiről,múlt jelen s jövő,ahogy írtad,arról is lehet szó,mivel erről kéne szólnia az oldalról nem pedig aseggem minél fényesebbre nyalásáról lol

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek