WWE (RAW Exkluzív) Elimination Chamber 2018. – Összefoglaló

Február 25-én Nevada állam, és a fényűző Las Vegas városa látta vendégül a WWE vándorcirkuszát, hogy megrendezésre kerülhessen a RAW-gálaként prezentált Elimination Chamber.

Felvezető műsor:

 

Renee Young mellett már fel is bukkan hatalmas önnneplés közepette a visszatérő Booker T, de hallhatjuk még Pete Rosenberget és David Otungát is. Természetesen rögvest központi szerepet tölt be Ronda Rousey jelenése, amelynek keretei között rákerül a neve egy RAW-kontraktusra. Az aréna területén mozog továbbá Paul Heyman is, így vélhetően árgus szemekkel figyeli majd az ügyfele kihívójáról döntő ütközetet.
A hölgyek Chamber-meccsét vesézik ki először, a társalgáshoz pedig csatlakozik a korábbi kétszeres Díva bajnok Paige. Mondanunk sem kell, hogy meggyőződése, miszerint Sonya vagy Mandy távozik a kalitkából bajnokként. Persze, ha egyikük nyer az egész csapat nyer – vélekedik az Anti Diva. Ronda kapcsán elmondja, hogy tényleg nagyon szép és jó az érzése, ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a WWE egy egészen más kávéház. Itt nem két meccs van egy évben, mint a UFC-ben.
Bayley és Sasha a backstage-ben, s mint kiderül egyelőre nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget az Absolutionben rejlő esetleges veszélynek. Már-már készülnek arra, hogy végül ők ketten maradni az érdemi dolgok eldöntésére. Mindketten a maguk győzelmében reménykednek, miközben a barátságuk sem szenved csorbát. Felbukkan Mickie, aki azért igyekszik nyomatékosítani a lényeget, vagyis, hogy a kalitkában megszünnek a barátságok. Mégicsak a bajnoki cím a tét.
Miz nem boldog az első belépő miatt, viszont ettől függetlenül sem apadt a magabiztossága. Továbbra is szentül hiszi, hogy győzni fog és megváltja a jegyét Brock Lesnarral szemben a WrestleMania főmeccsére.
Matt Hardy agymenése is folytatódik, mégpedig Wyatt DELETE-elésének legnagyobb szándékában.
Charley a színfalak mögött kérdezi Sethet, aki ismételten elmondja, hogy csak a ma este számít. Élete meccsét vívta hétfőn, de hogy őszinte legyen ez mit sem nyom a latban. Ellenben a ma estével, ami nagyon is lényeges. Meg akarja nyerni a Chambert, majd Brock Lesnart is le akarja nyomni azért a Universal övért a WrestleMania-n.
Kurt Angle következik, és először is megtudjuk, hogy Jason Jordannel minden a legnagyobb rendben. Vissza ugyan csak a Mánia után térhet, de apja ígéri, hogy jobb lesz mint valaha. A női meccset illetően Alexa Bliss mellett voksol, arra a kérdésre pedig, hogy szerinte a mostani hetes-mezőnyből kivel hozhatná össze Brock Lesnar a legjobb meccset – Kurt megnevezett triója Strowmanből, Reignsből, valamint Rollinsból áll. Ronda miatt is nagyon boldog, elvégre minden idők egyik legjobb atlétájáról beszélünk.

The Miztourage Vs. The Club – Tag Team mérkőzés 
Axelék hihetetlen önbizalommal kezdtek, és nem is akartak alább adni belőle. Nagy sanszuk ugyan nem volt a győzelemre, de tisztesen helytálltak. Először még Axelnek sikerült mentenie Dallast a szorult helyzetből, ám pillanatokkal később villant a Magic Killer, amelyet követően Anderson könnyedén kopogtatta Axelt.
A találkozót követően még láthattuk a backstage-ből figyelő Revivalt, akik közölték, hogy a Club produkciója nem ütötte meg a mércét. Sokkal inkább volt ez a tag team birkózás paródiája, sem mint mondjuk igazi csapat-birkó, olyan, amelyet Revival szervíroz.

A műsor ezen részét Paul Heyman zárja, miszerint Brock Lesnar ellen ringbe lépni a WrestleMania-n a legnagyobb lehetőséget jelenti akárki számára. Ma esten heten lépnek kalitkába a lehetőségért, hogy aztán megméressenek a címvédő Universal Heavyweight bajnokkal a Mánia főmeccsén. Bárki éli is túl a mai csatát, az holnap este szembesül majd a sorsával Lesnar által. Bárki is győzzön ma, 24 óra múlva karrier meghatározó pillanathoz érkezik.

Főkártya

Szokás szerint, egyfajta ráhangolódásképp a gála promóját láthatjuk. A hölgyek nyitják a tűzijátékot, ennek megfelelően érkezik is a RAW címvédő Women’s bajnoka: Alexa Bliss. Alexa mindennek nevezhető, csak épp nyugodtnak nem. Sasha következik, négyszeres bajnokunk arcán keverednek az érzések. Mickie James, tekintélyt parancsoló módon – mint hatszoros bajnok foglalja el a harmadik kalitkát. Paige kíséretében érkezik Sonya és Mandy, utóbbi pedig a tanácskozást követően bevonul a plexi rejtekébe. Végül, de nem utolsó sorban Bayley, aki tavaly februárban – szinte napra pontosan egy éve – itt, ebben az arénában nyerte meg a címet Charlotte-tal szemben.

Elimination Chamber-meccs a RAW Women’s övért 
Bayley és Sonya kezdenek, a közönség pedig egyöntetűen áll be a Huggable One mögé. Mindketten igyekeznek közelebbi ismerettséget köttetni a láncokkal, de ülnek a blokkok. Az első komolyabb manőver Bayley nevéhez fűződik, miután a sarok tetejére megugorja kívülre a Diving Elbowt. Mandy lép a küzdelembe, ám Bayley résen van és hamar kiosztja őt. Azzal lendülettel Sonyát is, így elmarad a várt Absolution-fölény. Ideig-óráig, hisz a társak végül hatásos módszerrel terítik le Bayleyt. Kisvártatva megérkezik az átmeneti felmentősereg, amelyet Sasha szolgáltat. A BO$$ nagy elánnal veti magát a harcba, és nem is kell sokat várni az első kiejtésig. Sasha elkapja Mandyt, aki a Bank Statementben ragad. Sonya segítene ugyan, de Bayley likvidálja. Mandy kopog, ezzel pedig kénytelen búcsút inteni a bajnoki reményeknek. Mickie következik a negyedik helyről, nagytakarításba kezd, majd hamarosan a kalitka tetején találja magát. Sonya védtelenül tekint felé rá, Mickie ugrik, és a sikeres Thesz Presst követően eliminálja ellenfelét. Öröme azonban nem sok van, ugyanis elszenved Sasha-tól egy Backstabbert, amelyet Bayleytől követ a Belly-to-Belly. Mickie el sem akarja hinni, hogy kiesett – de nála talán csak Alexa döbbenete nagyobb. Másodperceken belül feltárul az utolsó ajtó is, mire Bliss nyomban menekülőre fogja.
A kergetőzésnek nagy nehezen gátat szabnak Sasha-ék, utóbbi a kalitka tetején adagolja a dózist a bajnoknak, majd azzal a lendülettel megpróbálja felsegíteni maguk mellé Bayleyt. Ám ekkor, hirtelen egy rúgással levezényli barátnőjét. A közönség örömmámorban tör ki, miközben Sasha sokat sejtető mosollyal nyugtázza Bayley puffanását. Bliss újra menekül, ezúttal már a földön. Sasha követi, de már meg is jelenik mögötte a revansra szomjazó Bayley. Addig-addig bűvészkednek, hogy Alexa előnyhöz jut és egy könyökössel kifekteti Bayleyt. Elszabadulnak az indulatok, Sasha és Bayley egymásnak ugrik – Alexa pedig nevető harmadikként jön, és kioszt Bayleynek egy Superplexet a sarokról. Sasha már húzza is fel magát, gyorsan megfordul, és a Frog Splashsel betalál Bayleynek. Kopogtat, de nem jár sikerrel. Hamarosan fordul a kocka, Bayley a Belly-to-Bellyvel nullázza le Sasha-t, de még mielőtt bármit is kezdhetne vele – ott terem Bliss, majd átfordítja és kopogtatja Bayleyt.
A következő nagy momentumot a bajnok mutatja be, hisz Twisted Blisst ugrik a kalitka tetejéről. Inkább szebb volt, mint eredményes, ugyanis Sasha egy fordítással a Bank Statementbe zárja Alexát. Megy a helyezkedés ezerrel, Alexa nagy nehezen talpra áll, és a sarok segítségével szabadul. Sasha lezárná a meccset, kacérkodik a kalitka tetejével, de ekkor Bliss nekilöki őt a kalitka oldalának. Sasha-nak ezzel harangoztak, Bliss befogja őt és kiosztja neki a címvédést érő DDT-t!
A győztes, és ezzel változatlanul a RAW Women’s bajnoka: Alexa Bliss! 
Renee érkezik hozzá, így hallhatjuk a gyors-reakciót. Alexa elmondja, hogy a világot jelenti ez a siker, és szól minden olyan kislánynak itt az arénában vagy otthon a képernyők előtt, akik mernek nagyot álmodni. A győzelem bizonyíték arra, hogy bárki lehetsz aki csak akarsz, és hogy lehetnek nagyratörő vágyaid. Ekkor jött a csavar, hisz benyögte, hogy körbenézve rájött, miszerint ezek az emberek soha nem váltják valóra az álmaikat. Ma este minden ellene szólt, mégis győzött. Bizonyította, hogy csakis egy igazi Istennője van a WWE-nek.

Kurt Angle kopogtat Ronda Rousey öltözőjében.

Braun Strowmant hallhatjuk, amint előrevetíti, hogy ma este mindenki megízleli majd ezeket a kezeket, utána pedig Brock Lesnar és a Universal bajnokká válás következik a WrestleMania-n.

Titus Worldwide Vs. The BAR (C) – A RAW Tag Team övekért 
A mérkőzés nagyrészében kiegyenlített küzdelmet figyelhettünk, ráadásul Apollo-nak és a Titusnak komoly sanszai is adóhattak volna. Mindketten teljesítették a maguk rohamát, a Clash of the Titus után például csak pillanatok hiányoztak, de Cesaro időben visszaért menteni a meccset. Cesaro elkezdte kiterelni Sheamust, mintha ezen a ponton megelégelték volna a próbatételt. Apollo úgy volt ezzel hogy csak ne olyan sietősen.. Megugorta a Dive-ot, majd Sheamusszel kezdett foglalatoskodni, miközben Cesaro semlegesítette Titust. A kocka el lett vetve, innentől csemege volt az igazi tag team specialistává váló BAR-nak a befejezés, amelyet Apollo szenvedett el.
A győztes, és ezzel továbbra is RAW Tag Team bajnok: Cesaro és Sheamus! 

Egy Asuka-maszkot láthatunk, majd egy arra méreteset taposó csizmát.

Nia Jax Vs. Asuka – Ha Nia nyer, a RAW Women’s övmeccs Triple Threat lesz a Mánián 
Asuka még viselte a hétfői verést nyomait, így nem meglepő, hogy Nia igyekezett addig ütni a vasat míg az forró volt. Összességében egy nagyszerű és intenzív találkozó volt, amelyben Asuka egyre inkább idegállapotba került. Aktuálisan megvillantott arzenálja hatásosnak bizonyult Niával szemben, pláne, hogy ellenfelének nem akartak összejönni az igazán nagy fegyverténnyel bíró manőverek. Annál inkább egy bődületes Samoan Drop, de Asuka kivergődte magát a tusból. Nia tovább rohamozott volna, ám Asuka egy villámgyors fordítást követően Armbarba zárta. Niának sikerült talpra állni, sőt: ki is tudta emelni Asukát, aki viszont hamarosan fordított és kopogtatta riválisát.
A győztes, és ezzel még mindig a streak boldog tulajdonosa: Asuka! 
Persze, Nia nem volt képes lenyelni a békát. Nekiesett alaposan megtépázott ellenfelének, akit ráadásul még a barikádon is átspearelt, hogy aztán távozzon, mint aki jól végezte dolgát.

Alexa mindeközben a backstage-ből figyelt, na és persze majd ki ugrott a bőréből örömében amiatt, hogy barátnője lenullázta a cím következő kihívóját.

Charley kérdezi Romant arról, amit korábban Heyman mondott a felvezető műsorban. Roman kijelenti, hogy nem foglalkozik olyasvalakivel, aki tíz napot dolgozik egy évben, és emellé még tetteket sem képes helyezni a szavak mögé. A Big Dog magabiztos, hangot is ad neki, miszerint megnyeri a Chambert a Lesnar elleni a címmeccsért.

Matt Hardy Vs. Bray Wyatt 
Brayt a ringbe teleportálva vaskos meglepetés érte, hisz visszanyalt a fagyi. Matt sehol sem volt, pusztán a kabátja emlékeztetett róla, hogy ott járt. Ami késett nem múlott, a Woken-hadvezér visszatért így kezdetét vehette az agyament bunyó, amelynek során Michael Cole váltig állította, hogy Matt megbuggyant. Nem áll messze az igazságtól, mindenesetre Hardy se nem látott, se nem érzett. Egy Big Bootot követően fordított, és a Twist of Fate-tel megnyerte az összecsapást!

Következik az este egyik legjobban várt pontja. Kurt Angle vonul ki elsőként, kezében a szerződéssel. Az asztalon négy mikrofon hever, de ha ebből nem vágnánk le azonnal ami jön – biztosítékként felhangzik Hunter zenéje. Triple H és Stephanie a ringbe masíroznak, üdvözlik Angle-t, majd belekezdenek mondandójukba. Ma este mindannyian a történelem részesei vagyunk, mint ahogyan szerződtették a sport egyik legnagyobb alakját. – mondja Steph. Hunter közli, hogy kutattak világban, keresték azt a személyt, aki arra a bizonyos következő szintre juttatja a WWE-t. Hunter megadja a módját, alaposan megágyaz Rondának, majd fel is konferálja a cég vadiúj üdvöskéjét.
Rondát kitörő örömmel fogadja a pubikum. Mikrofont fog, és meg is jegyzi, hogy nehéz bármit is mondania. Nem gyakran esik meg vele, hogy eláll a szava, de egy ringben állni ezekkel az emberekkel – különösen egy Olimpiai bajnokkal, mint Kurt – igazán nagyra értékeli a pillanat jelentőségét. Megtiszteltetésnek érzi. Megemlíti Roody Pipert, aki nélkül talán nem is lehetne itt. Belőle merített erőt, például az MMA-s karrierjéhez is, most pedig itt van. Ki akarta fejezni a tiszteletét, és a gondjaira bízott névnek megfelelően büszkén cselekedni.
Triple H rátérne az üzletre, melynek kapcsán szeretné tisztázni, hogy Rondának nem voltak különleges kívánságai. Nem akart kiváltságos helyzetbe kerülni, ugyanazokat a feltételeket akarta, amelyek mindenki másnak is adottak. Amit kért, az a WrestleMania-n való részvétel. Hunter tudatja vele, hogy amint aláírta ezt a szerződést, nem pusztán ott lesz a Mánián, de ringbe is lép majd. Nem címmérkőzésen, de ringbe léphet.
Steph intézni kezdi a papírmunkát Rondával, miközben Hunter igyekszik elhallgattatni Angle-t. A közjáték Ronda figyelmét is felkelti, így megkérdezi, hogy akar-e mondani valamit Kurt. Akar bizony, mégpedig, hogy Trips és Steph zseniálisak, hisz csak elérték amit akartak. Ronda itt van, ugyanis manipulálni akarják azért, ami a WrestleMania 31-en történt. Mit is mondtál pár órája? – kérdezi Angle HHH-t. Három évig tartott, de most már a birtokunkban van. Rousey és Steph szája egyaránt tátva marad, Hunter pedig szeretné menteni a menthetőt. Ez nem róluk szól, hanem Rondáról, a történelemről, és hogy a lányból WWE Szupersztár lesz. Trips szerint Angle beteg volt a héten, így nem csoda ha zöldségeket beszél. Gyorsan ki is tereli a ringből, a többit pedig a lányokra hagyja.
Steph is úgy van vele, hogy Kurt hallucinál. Ugyanakkor egy dologban igaza van, mégpedig, hogy Ronda pár éve szégyenbe hozta őket. De ezzel párhuzamosan le is nyűgözte, és ezért akarták őt annyira a WWE kötelékébe csábítani.. Angle ekkor visszaszól a bejáratról, miszerint Steph azt mondta neki korábban, hogy Ronda már a múltté, és hogy le tudná nyomni őt.. Ennyi olaj épp elég volt a tűzre.. Rousey belemászik Steph arcába, jön is Hunter hogy csitítsa a kedélyeket. Ronda tőle sem enyhül meg, egyre inkább befeszül, így Hunter jobbnak látja ha kitereli onnan a feleségét. Visszalép az asztalhoz, ám ekkor Ronda felkapja őt és az asztalra vágja. A WWE COO-ja alatt reccsen a berendezés.. Több se kell Stephnek, visszamegy, majd kisvártatva lepofozza Rondát. Ronda nem üt vissza, Steph rövid úton menekül – régi új riválisa pedig aláfirkantja a szerződést. Rousey vs. Authority 2:0!

Elérkeztünk a főeseményhez, amely a valaha volt legnagyobb Chamber-meccset foglalja magába.

Elimination Chamber-meccs a Universal öv kihívói jogáért 
Triple Threat szabályrendszerben kezdtek a srácok, Miz megpróbálta behízelegni magát mindkét félnél, de végül Rollins és Bálor együttes erővel mondott nemet. Cena csatlakozott be legközelebb, rögtön egy pikáns kis face off kíséretében. Külön csatába kezdett Seth-tel, rögtön bevetette a shoulder tackles-okat, de nem váltott ki velük elég hatásos eredményt. Miz igyekezett résen lenni, de az ő taktikája sem volt profitáló. Roman Reignst szólított ötödikként hadba, kiosztott mindenkit a jobbosaival, míg nem aztán fordult a kocka és Mizhez került az előny. Körberugdalta a brigádot, de hamar a szőnyegbe paszírozva találta magát. Roman nem lubickolhatott felhőtlenül, hisz hamarosan érkezett Strowman. A régi nagy rivális először Rollinst leckéztette meg, majd szépen lassan mindenkit aki jött. Mizzel külön eljátszadozottt, még a kalitka tetejéről is levágta a többiekre, hogy aztán a Powerslamet követően pinnelje őt. A többiek rájöttek, hogy könnyebb lesz egységben. Strowmanen azonban látszólag semmi sem fogott.. Kapott pedig tömeges Powerbombot, AA-t, Speart, Coup de Grace-t, de mindenből kitört. Cena kiosztott egy AA-t Romannek, de mielőtt még kopogtathatta volna Rollins lerohanta őt. Elias végre kimerészkedett a kalitkából, de hiába próbálta levadászni a pinfallt. A zenész pillanatai következtek, de mivel nem tudott belőlük hasznot húzni – fájalmas véget ért a kirándulása. Az idő közben észhez térő Strowman, őt is kiejtette a Powerslam után. Nemsokkal később, Cena ugyanerre a sorsra jutott. Braun Strowman három eliminációnál jár, és még hol a vége..
Bálor közben Reignst találta meg, ráadásul elég hathatós módszerekkel. A Corner Dropkicket követően jött a Coup de Grace, de a kopogtatás előtt Strowman felkapta mint egy rongybabát, és a Powerslamet követően távoztatta. 4/4! Rollins és Reigns összefogott az óriás ellen, ám Seth rövid úton taktikát váltott és ráment Romanre. A szekvencia vége az lett, hogy Seth benyalta a Buckle Bombból jövő Superman Punchot. Ismét megtalálták egymást Strowmannel, de Seth egyszerűen képtelen volt áttörő eredmény elérni. Se a Frog Splash a kalitkáról, de a Superkickek tömkelege nem volt képes lenntartani Braunt. A vége persze az lett, hogy Strowman őt is kiejtette a Powerslam után. Reigns, vagy Strowman? Rövid úton választ kaptunk a kérdésre. Roman beküldte őt az egyik kalitkába plexistől, majd rádurrantott pár Superman Punchot, valamint két Speart. A második már elég nyomatékkal bírt, így Roman Reigns kiharcolta magának a kihívói jogot!

Strowman viszont begőzölt, és régi jó szokásához híven – valósággal átgázolt Romanen, aki végül az egyik kalitka belsejében tért nyugovóra.

Ezekkel a képekkel zárult a PPV.

RAW TALK (Levezető műsor)

John Cena érkezett elsőként az adásba. Elmondja, hogy amikor legutoljára itt járt a Roman Reigns elleni vereséget követően, eufória kerítette a hatalmába, és az érzet, hogy hatalmas súly került le a vállairól. Másfél évtizeden át egy fantáziában élt, és a logika súgdalja, hogy sokat tett a szervezetért, odaadta az életét, valamint feláldozta a testét. Nem volt őszinte magával ezzel kapcsolatban, de most annak kell lennie, szóval egyáltalán nem biztos abban, hogy ott lesz a WrestleMania-n. Nincs ellenfele, ugyanakkor van egy terve, amelyhez talán el kell térnie a bevett módszerektől.

Stephanie következett, mondván nem volt valóságalapja Kurt állításainak, és hogy bocsánatot kell majd kérnie a szavaiért. Tisztázni kell a dolgokat, hisz szemmel-láthatóan Ronda elhitte a hallottakat. Steph biztosít, hogy a RAW-n lesz folytatása az ügynek, viszont arról is, hogy minden rendben lesz.

Roman Reigns zárja a sort. Izgatott, de azért érzi a meccs nyomait. Ez volt az első ilyen csatája, és az acél bizony felejtehetetlen élmény. Elvégezte a munkáját, Braun pedig nyilvánvalóan nem volt boldog miatta, így le is verte rajta a port. Nem jött jókor, hisz a WrestleMania felé a legjobbját kell nyújtania. Kicsit talán olyanok ők Braunnal, mint Batman és Joker: örökké viaskodniuk kell. Lesnar kapcsán elmondja, hogy sosem zárta le azt a fejezetet, és akarta a visszavágót. Nem tudja, hogy Brock ott lesz-e a RAW-n holnap, de Roman igen. Ott lesz, és várni fog rá, hogy szembenézzen vele. Ígéretet tett, hogy megváltja jegyét a Mániára, megszerzi a címet, majd megvédi azt szerte a világon.

19 című bejegyzés “WWE (RAW Exkluzív) Elimination Chamber 2018. – Összefoglaló” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na csak sikerült Rondara találni egy normális kabátot 😀

  Asuka és Reigns győzelme számomra teljesen hiteltelen. Tudta mindenki, hogy nyerni fog Roman, de ez kevés volt nagyon (Biztos féltették egy sérüléstől). Nia meg szinte beledöngöli a földbe aztán jajj kikap, ezeket nem lehet lenyelni.

  Kedvelés

 2. A meccsek zömét felejtsük is el, de a férfi chambers meccs scriptjét egyszerűen nehéz megérteni. A Brock vs Roman meccset másfél-két éve tudja mindenki, Romant továbbra is nehezen fogadja el a közönség, erre ez?

  A chambers meccs megtestesített mindent, ami miatt utálják Reignst. Gyakorlatilag nem csinált semmit, viszont pinnelni nem lehetett, aztán egyedül kifektette Braunt, akit előtte egyszerre négyen sem tudtak ezer finisherrel.

  Persze, Braunt erősen kellett kihozni, de ezzel a scripttel túltolták, plusz Romant is még jobban megutálták. Plusz gondolom az volt a cél, hogy megmutassák Roman megoldja egyedül a lehetetlent és hiteles Brock ellen, de ezt egy jó teljesítménnyel és látványos meccsel kellett volna megtennie, nem így.

  Aztán meg jött a szokásos meccsen kívüli megveretése, hogy ne fújolják. Ennek majd jön a második felvonása ma a Rawn, meg gondolom majd a WM győzelme után is leveri valaki, hogy ne döntse rá a közönség az arénát.

  Braun meg gondolom mehet majd az André memorialba a töltelékemberek közé.

  Kedvelés

 3. Ez is meg volt. Reigns győzelmét mindenki várta, de Strowmant nem így kellett volna kirakni a meccsből. Inkább amikor 4-en mentek rá. Az hihetőbb lett volna. Nagyon erősen jött ki, de ezek után ott a baromi nagy kérdés, hogy mi lesz vele? Mert sajnos a közelében nincs senki, akiről elhinnéd, hogy esélye lehet. Mondják itt Miz-t az IC övvel. A múltkor még az volt a hír, hogy lehet pont akkor születik meg a gyermeke. Amihez gartulálunk, de egy Strowman szintű karakternél nem engedhető meg az, hogy vagy lesz WM meccse vagy nem. A másik, hogy hiteltelen lenne. Még Cena is nagyobb reakciót kapott amikor bejött, mint Miz. Ő menjen babázni, majd térjev vissza egy frissített karakterrel, mert ez már dögunalom.

  Ronda. Akkor most Olympic Gold Medelists vs. Authority a WM-en? Szerintem Kurt-től tud tanulni sokat, mert az nem kétséges, hogy szüksége van rá. Nekem az jött le, hogy nem szokta meg az ilyen tömeg előtt való beszédet, hiába van tapasztalata élő műsorokkal. Nem ugyanaz egy talkshow-ban ülni, mint több tízezer ember előtt szerepelni. Gondolom. HHH-től rendes volt, hogy bevállalta, hogy egy “csaj” elintézi, amit egyébként szerintem “éles” helyzetben valóvan meg is tenne. Nem tudom mit hoz pankrációban, de a múltja miatt lesz hitele.

  Asuka.Unalmas. Ki fogja meverni, ha nem Nia. Nála erősebb nincs a keretben.

  A női övet most odaadtam volna Bayley-nek. Szerintem most jó volt, és a győzeleme után teljes heel turnt, vehetett volna rajta Banks. Így a végén még majd kimagyarázzák, hogy mindenki magáért felel, stb… Ez csak félig turn.

  A Bar pedig tud ettől sokkal jobbat is.

  Kedvelés

 4. Ahhoz képest, hogy ez egy papírforma gála volt, a meccsek közben volt néhány kellemes meglepetés.
  Az egyik, hogy Nia a meccs végén letarolta Asukat, bírom a kis japánt, de jó volt látni, hogy bár a meccset megnyerte, de ő sem érinthetetlen.
  A másik ilyen pedig Strowman volt.
  Reméltem, hogy erősen hozzák ki a meccsből, de azt nem gondoltam, hogy ennyire.
  Mostanáig nem volt olyan az EC-k történetében, hogy egy ember képes volt mindenkit kiejteni, egy kivétellel.
  Hihetetlenül erősen bookolták, viszont így nagyon hiteltelen, hogy Roman a végén 1v1 be képes volt lenyomni.
  De öröm az ürömben, hogy még így is Braun nevetett utoljára.

  Kedvelik 1 személy

 5. Nem bal lábbal keltem fel ma, de ez a Chamber áh………… Én 2009-ben mikor a WWE-t elkezdtem nézni a Chambert mindig is egy pokolnak képzeltem el. Már tavaly se tetszett az új Chamber, de akkor két tűrhető meccsel és Wyatt győzelmével eltudták velem ezt feledtetni. Jó a női meccs először járt ilyen terepen, de ez Absolution kezd kifutni Paige nélkül, mert Sonya és Mandy habár NXT talentek birkózni kb annyira tudnak mint Dana Brooke és Paiget meg értem miért nem vállalja be már a WWE, hogy most mi is a tényleges helyzet vele. Behúzzák megint a Sasha turnt (jött is rá a hatalmas yes chant) erre csak úgy mint a Rumbleben megint nem tudja véghez vinni a tervét és behúzni a győzelmet, mert megint amatőr módon van bookolva a meccs vége. Most akkor kapunk egy Asuka vs Alexát én imádom Alexát, de ő is egy picikét elkezdett szürkülni és eddig amikor Asukával egy szegmesnben szerepelt kb összetojta magát. Rousey jött ő most egy olyan faktor a WWE-ben, hogy borzasztó kíváncsi vagyok mondjuk egy év múlva hol is fog ő tartani. Férfi meccsbe nulla meglepetés, egyedül talán az, hogy a végén Strowman standing tall volt hátha bekerül harmadiknak a WM főmeccsbe.

  Kedvelés

 6. Hát miután kirúgott mindenki finisheréből 4x és legyőzött mindenkit egy superman punchal és egy spearrel 1000 évig…..nem amúgy nála szerintem az lesz mint cenánál hogy nem feltétlen az idő lesz sok hanem a bajnoki cìm száma…..és lehet bárki bármekkora roman fan ne mondja senki hogy az normalis hogy ennyi idő alatt 4. Wm maint event punk egyet se kapott anno és stone coldnak meg a többi nagynak sincs sokkal több sőt van akinek szerintem mar kevesebb van egy karrier alatt….na ez a felháborító és bárki mondthat bármit ez az ember NEM ÉRDEMEL ENNYIT…..

  Kedvelés

   1. Ne aggódj én számítok arra hogy kreatív csapat következő lépése az lesz hogy Romant beöltöztetik csajnak átnevezik Ramonának és Asukát is vele veretik el a következő WM-en. 😀

    Kedvelés

 7. Braunt 4en nem tudták lenyomni de aztán Roman egyedül megoldotta
  nevetségesen volt megint megoldva ez a meccs
  aztán persze Braun is hirtelen feléledt és gyorsan össze is törte Romant
  nehogy annak is legyen egy pillanata
  csoda hogy azt a ketrecet nem borította rá…

  Kedvelés

  1. a többivel nagyjából meg lehetett elégedni
   Alexa zseniális, Ronda erős de nem kap címmeccset, készül a sasha-Bayley feud végre, Asuka nyert
   és a Chamber meccs arra jó volt hogy most látni akarok egy Seth vs Finnt is

   viszont megint előkerültek a strandlabdák… hirtelen azt hittem hogy Bray meccse kezdte el ennyire lázba hozni az embereket de nem
   ezért nem kell foglalkozni azzal amit a “fanok” akarnak mert idióták

   Kedvelés

 8. MIt is lehetne mondani.. igazatok volt és mindenki sejtette is, de azért mégis.. ezt hogy képzelik? Senki nem nyeli le Reigns pusholását, mondhatom szinte mindenki nevében, hogy Seth, Miz, Balor sokkal inkább mint Reigns. Cena is már hol RAW hol Smackdown-on. Really N*gga?!
  Alexa győzelme is borítékolható volt, de annak örülök is, viszont a kínai,japán,koreai kutyaevő streak-je teljesen alaptalan és unalmas már.. Nia igazán megtörhette volna. Na mind1, megszokhattuk már az előre borítékolható meccseket, csak kérdem én akkor mit vár a WWE?? Hogy akarnak nagyobb bevételt, ha unalmas, kiszámítható meccseket, storykat produkálnak.. 😀 érthetetlen

  Kedvelés

 9. A Ronda Szegmens egész jó volt végre valami akciói is. A főmeccsről nem nyilatkozik meg se néztem úgyis tudtam kinyert A többi viszonylag átlagos volt szerintem Rollins múltkori meccse sokkal jobb volt.

  Kedvelés

 10. Whaaaat a surprise :OOOO
  roman vs lesnar a mánián :O na erre nem számítottam….ja de mert egy éve tudja mindenki…..ettől függetlenül a meccs jó volt és strowman még mindig hihetetlen pl hogy ilyen méretekkel milyen magasra mászott….zseni és egyszerűen nem értem miért nem ő a top karakter….na mindegy hátha a csodás roman uralom letelt akkor lehet hogy ilyen kiemelkedő tehetségek is megkapják végre amit érdemelnek mint mondjuk strowman
  Csak ma sajnos ezek után követni kell a raw-t hogy kiderüljön cena megy az öreggel last ride-ot vagy nem

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek