WWE Extreme Rules 2014. – Előzetes

wwe-extreme-rules-2014

Az Extreme Rules 2014. május 4-én kerül megrendezésre az Izod Center-ben, East Rutherford-ban, New Jersey államban. A szervezet erre a PPV eseményre előre több mérkőzést is bejelentett, amik eléggé vegyes reakciókat válthatnak ki a pankráció szerelmeseiből.

shieldvsevo140501

The Shield vs Evolution

A két trió konfliktusának kialakulására az április 14.-i RAW-ban került sor, ahol Triple H és Steph McMahon azt az utasítást adták Brad Maddox-nak, hogy írjon ki egy csatát a Shield három tagjának. A RAW General Menedzsere eleget is tett a kérésnek és ennek az adásnak a főeseményén összeállított egy bandát, akiket a Hounds of Justice ellen küldött szorítóba. A bejáratban felsorakozott Alberto Del Rio, Fandango, Jack Swagger, Jinder Mahal, Heath Slater, Drew McIntyre, Titus O’Neil, Ryback, Curtis Axel, Alexander Rusev és Bad News Barrett. A harc elindult, amiben először a Shield dominált, aztán pedig a másik banda. A csata kizárással ért véget, amikor Reigns levágott egy Spear-t Ryback-nek. Ezt követően a heel karakterek csapata nekiesett a három Szupersztárnak, akik tehetetlenül hevertek a földön. Kemény verésben részesítették őket, befejezésül pedig egy már régen hallott zene szólalt meg. Megjelent a bejáratban Batista, Randy Orton és Triple H, nem más számra, mint az Evolution bevonulójára. Együtt a ringbe meneteltek és közösen még azért rontottak a trió helyzetén.
Ezt követően a SmackDown-on HHH kijelentette, hogy a Shield-nek nagyon komoly szerepe lehetett volna a WWE-ben, ám nem tudtak élni ezzel a lehetőséggel. Emellett pedig kijelenti, hogy ennek nem kellett volna így alakulnia, hiszen, hogyha a legelső árulásuk után, hogyha térden állva odacsúsztak volna elé és bocsánatért esedeznek, akkor talán visszatérhettek volna a legnagyobbak közé. Ám inkább ellene fordultak, ami miatt megkapták a méltó büntetésüket. Mindent maguk mögött hagyva továbbléptek és hadat üzentek a Vezetőségnek. Emlékszik még arra, hogy a backstage-ben Roman Reigns-el összefutott és ekkor Roman azt mondta neki, hogy a királyok nem nyerik meg a háborúkat katonák nélkül. Viszont erre a kijelentésére válaszolna most Triple H, miszerint a királyoknak viszont van eléggé sok vagyonuk ahhoz, hogy bármilyen katonával felvehessék a versenyt. Hogyha így állnak, akkor, bár fáj neki, de nem tudta megvenni a Shield-et, így kénytelen lesz elpusztítani őket. Az Extreme Rules-on, május 4-én a Shield triója szembe fog nézni az Elovution triójával egy 6 Emberes Extreme Rules Tag Team Meccsen. Az viszont, még kérdéses, hogy mi is a hatalom…Vagy alkalmazkodsz a erősebbhez, vagy elpusztulsz, ez az evolúció.

Befejezésül az április 28-i RAW-n kiírtak egy harcot Randy Orton és Roman Reigns között. A csata elindulása előtt megérkezett az Evolution, valamint a Shield, akik felálltak a ringben egymással szemben. Triple H, Orton és Batista is megszólal, amit követően megjelenik az Evolution, illetve az egykori Evolution negyedik tagja, Ric Flair. A ringbe sétál és összeölelkezik HEvHH, Batista és Randy csapatával. Belekezd a beszédébe, amiben elmondja, hogy nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen látta már harcolni a WWE legmeghatározóbb alakulatát. Megvan ezekben a srácokban minden, erő, stílus és hatalmasság. Örömmel tölti el, hogy egy ringben állhat velük, mondta ezeket az Evolution felé fordulva. A dicsérő szavakat követően viszont Ric hirtelen megfordult és meglepően kijelentette, hogy akikről most beszél azok a Shield-es srácok. Flair kezet rázott Seth-el, Roman-el és Dean-el, majd távozott az arénából.
A meglepő és váratlan beszédet követően megszólalt a gong és elindult az összecsapás. Ebben Roman dominált, ám végül diszkvalifikációval zárult a csata, hiszen Triple H és Batista nekiestek Reigns-nek. Az Evolution keményen megtámadta leendő ellenfeleiket, ám végül a másik trió tudott válaszolni. A Shield Triple H bandája fölé kerekedett.

bryanvskane140501

Daniel Bryan vs Kane (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

Kane egy kicsit elhanyagolt karakter lett, akit a szervezet egy öltönybe öltöztetett és irodai munkára kényszerített. Egészen addig ezt a személyiséget játszotta, amíg Stephanie el nem kezdte komolyan kritizálni a “Vörös Szörnyet”. Ennél a pillanatnál Kane ismét felvett a maszkját és teljesen elszabadult. Az április 21.-i RAW eseményen a show kezdésénél Daniel Bryan zenéje szólal meg, amit követően a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka a ringbe ugrál, ahol már a újdonsült felesége Brie várja. Egy nagy ölelést adnak egymásnak, ám egyikük sem tud belekezdeni a beszédébe, mert megszólal Steph McMahon muzsikája, aki gyors léptekkel sétál a szorítóba. Stephanie elmondja, hogy első sorban gratulálni szeretne nekik, amiért Bryan feleségül vette a gyönyörű Brie-t, élete szerelmét. Ahogy már többször is kijelentették, a WWE egy óriási nagy család, ami minden tagjával törődik. Nem számít, hogy Daniel-nek kivel van konfliktusa, valamint, hogy miket csinált, illetve csinál. A szervezet nevében szeretnének átadni egy esküvői ajándékot nekik, bár ez nem egy túl tradicionális meglepetés lesz…Daniel meg kell védenie az Extreme Rules-on a Bajnoki öveket az ördög kedvenc démona ellen. Steph ezt követően kijelenti, hogy mivel tudjuk, hogy Kane teljesen kontrollálhatatlan és megállíthatatlan, jobban tenné Daniel, hogyha a csinos kis feleségét eltávolítaná a tűzvonalból.
Ebben a pillanatban fellobbannak a lángok és megszólal Kane zenéje. Steph mondja, hogy ez nem a megfelelő pillanat ahhoz, hogy a Vörös Szörny megérkezzen, maradjon ott ahol van. A zene alatt többször is kijelenti ezt, végül Daniel és Brie a kommentátori asztal felé indulnak el. A támadó Kane hátulról érkezik és a Bajnoknak esik neki. A későbbiekben célba vette Bryan feleségét is, ám Daniel képes volt eleinte felvenni a harcot vele. Stephanie folyamatosan kiáltozott a ringből, hogy elég volt, hagyja abba. Ám a szörnyetegnek nem tudott parancsolni, Kane teljesen irányíthatatlanná vált. Csak a bosszú vezérelte, kemény verésben részesítette a Bajnokot, akihez a második Tombstone után érkezett az orvosi stáb. Felhelyezték egy hordágyra és nyakmerevítőt kapott, ám mielőtt kisiethettek volna vele a backstage-be, ismét érkezett Kane. A Vörös Szörny a földre borította Daniel-t, majd kiosztotta neki a harmadik finisher-t is, ezúttal a kommentátori asztalra. Ez a befejezése volt már Daniel “földbe taposásának”, amit követően Kane a kijárat felé indult, Stephanie pedig meglepetten próbálta feldolgozni a lezajlott eseményeket. Mrs. McMahon egy szörnyet akart látni, amit ezúttal rendesen meg is kapott, Kane visszavette a maszkját és a tőle megszokott módon pusztított.
Ezt követően április 28-án Daniel megjelent a RAW-n nyakmerevítőben, hiszen Steph bocsánatot szeretett volna kérni tőle. Nagyon úgy tűnt, hogy Bryan ez ügyben hajthatatlan, ám Mrs. McMahon ekkor bejelentette, hogy az Extreme Rules-on Paige szembe fog nézni Tamina-val a Bajnoki övért, ám lehet, hogy ez a mérkőzés egy picit változhat. Engesztelés képpen kiírt erre a RAW-ra egy mérkőzést Brie és Paige között, aminek a tétje a Díva Bajnoki öv lesz. A két hölgy összecsapása nagyon rövidre sikeredett, hiszen felgyulladtak a lángok és érkezett Kane. Brie a szorítóban hevert a padlón, Daniel pedig várta, hogy a Vörös Szörny támadjon. Kane nem a bejáratból érkezett, hanem a ring alól. Átszakította a padlót, majd a ring alá lehúzta volna Brie-t, ám a lány minden csepp erejével ellenállt a támadásnak. Daniel próbált segíteni, de a sérült nyakával nem igazán tudott csatázni. Végül sikeresen “kimenekültek” a ringből.

Ezt követően a backstage-ben Steph sajnálkozott tovább és próbálta megnyugtatni Bryan-t, amire Brie egyszerűen besokallt. A Bella lány rákiáltott Mrs. McMahon-ra, hogy : “Takarodj innen, te kurva!”
Kíváncsiak lehetünk arra, hogy milyen fontos szerepe lesz ebben az Extreme Rules csatában Brie jelenlétének, valamint, hogy Daniel képes lesz e szembenézni az elszabadult szörnnyel.

cenavsbray140501

John Cena vs Bray Wyatt (Steel Cage meccs)

Kettejük konfliktusa még a WreslteMania XXX. előtt kezdődött, majd a jeles eseményen összecsaphattak egymással a felek. Ebben a harcban végül Cena tudta megszerezni az Attitude Adjustment után a győzelmet.
Április 14-én a RAW-n a Wyatt Family tagjai jelennek meg az arénában, akik körül Bray ragad mikrofont és mondja el, hogy ő még sosem hazudott egyetlen embernek sem. Viszont tud valakit, aki már igen, ez pedig az, aki azt állítja, hogy az emberek segítettek neki abban, hogy felépítse a karrierjét. Ez az ember pedig nem más, mint John Cena. Akkor megtéveszt mindenkit John, amikor szimplán csak besétál a kötelek közé, hiszen ő nem egy ember, ő egy fenevad, aki arra vár, hogy előtörhessen egy bájos álca mögül. Bevallja, hogy őt is megtévesztette az a maszk, viszont, ahogy már egyszer elmondta, a WrestleMania csatájuk alatt belenézett John szemébe és látta az állatot ,ami el akar szabadulni. Olyan érzés volt vereséget szenvedni, mintha egy szikláról lökte volna le a saját szövetségese. Viszont most már nincsen más választása, minthogy felveszi a harcot Cena-val szemben, előrántja Abigail egykori véres tőrét, hogy szembe szállhasson a fenevaddal. Viszont nem egyből akarja ledöfni, most csak annyit kér tőle, hogy jelenjel meg itt az arénában, hogy láthassák. Utána pedig megkérdezni, hogy: “Hogy tetszik ez John?”.
Ezt a kérdést követően megszólalt John Cena bevonulózenéje és érkezett az arénába a Szupersztár. John természetesen nem ért egyet Bray-el, sőt egyenesen gúnyt űz a Wyatt Family-ből, ami abból áll, hogy poénos összekreált fotókat mutogatott a nézőknek a kivetítőn. Végül Bray letérdelt a ringben és énekelni kezdett, majd ráközelített a vezérre a kamera, amit követően elsötétült az aréna és véget ért kettejük szegmense.
Ezt követően az április 21.-i RAW-n WWE App-on szavazhattak a rajongók, hogy John Cena-nak milyen csatája legyen ezen a RAW-n. 1 vs 1 Cena – Harper, 1 vs 2 Handicap meccs Cena – Harper és Rowan, vagy pedig 1 vs 3 Handicap meccs Cena – Wyatt Family. Végül a 3-1 elleni Handicap mérkőzés mellett döntöttek. Hosszas küzdelmet tekinthettük meg, amiben végül diszkvalifikációval nyert Cena. Az összecsapást követően kemény verésben részesítették John-t, majd Bray a ring közepén ülve, Cena-val az ölében énekelni kezdett.

Befejezésül az április 28-i RAW-n Cena érkezik a szorítóba, megragadja a mikrofont és többször is felteszi a rajongóknak a kérdést, hogy “Miért”? Hogyha volt a WWE szurkolóinak választása, akkor miért éppen arra szavaztak, hogy az egész Wyatt Family ellen kelljen ringbe lépnie? Cena egy fair csatát szeretett volna vívni, ehelyett viszont a mérkőzés diszkvalifikációval ért véget és egy megalázó kivégzést nézhettek végig a publikum tagjai. Mindhármuk ellen volt kénytelen ringbe szállni, ahol végül nem tudott már mihez kezdeni és elbukott. Felveti azt, hogy ezt azért szerette volna a közönség látni, mert a hosszas évek alatt Cena népszerűsége meglehetősen csökkent. Ezt követően pedig visszaemlékezik arra, hogy mi is történt Saint Louis városában 10 évvel ezelőtt. Ekkor Cena-t egy Draft alakalmából áthelyezték a Monday Night RAW-ra. Emlékszik még arra, hogy milyenek voltak az akkori rajongók, kommentátorok és az ellenfelek. Sok minden megváltozott, más lett az egész WWE Univerzum, egy valami viszont még mindig ugyanaz, az pedig nem más, mint Cena kitartása. Egyszer sem tántorodott meg és mindig elsőként próbált részt venni a harcokban, hogy jó példával járhasson elöl. Emiatt is teszi fel ismét a kérdést, hogy miért? Miért kellett ilyen módon elbánni vele? Cena végiggondolja és hirtelen megnevez pár kimondottan jó egyéniséget a szervezetnél, mint Roman Reigns, Cesaro, Seth Rollins, valamint a jelenlegi WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Daniel Bryan. Emellett pedig megemlíti az NXT-s pankrátorokat, akiké majd a jövő lesz, ezek előtt a Szupersztárok előtt verették meg brutálisan Cena-t. Ezek után már tisztán lehet látni, hogyha valaki egy kicsit is unalmas lesz a publikumnak, akkor az erre a sorsra jut.
Ezt követően nem érti, hogy miért is kéne majd ringbe lépnie majd Bray ellen egy Steel Cage meccsen, ahol nem lesznek szabályok. Tehát ebbe az összecsapásba Luke Harper és Erick Rowan akkor avatkozhatnak bele, amikor kedvük tartja. John miután ezeket a mondatokat befejezte, megszólalt a Wyatt Family bevonuló zenéjének első kis része, amit követően teljesen elsötétül az aréna. Cena egyedül állt a ringben és várta, hogy mikor fog érkezni Bray a két “testőrével”. Viszont énekhang szólalt meg, ahogyan pedig visszakapcsolódott a világítás jó pár gyerek tűnt fel a bejáratnál. A folytonos ének viszont lassan elhalkult és a gyerekek Erick Rowan féle maszkban állták körbe ringet. Bray a hintaszékében foglalt helyet, ölében egy kisgyermekkel. Pár pillanat erejéig bámulta Cena-t, majd nevetésben tört ki.

bigevsbadnews140501

Big E vs Bad News Barrett (Interkontinentális Bajnoki öv)

A hetek során megtekinthettünk egy kisebb tornát, amiben részt vett nyolc Szupersztár (Rob Van Dam, Sheamus, Dolph Ziggler, Bad News Barrett, Cesaro, Jack Swagger, Alberto Del Rio és Mark Henry). Ennek a győztese pedig végül ringbe szállhat az Extreme Rules-on a címvédő Big E ellen. Bad News Barrett az első körben sikeresen legyőzte Ziggler-t, a második menetnél Sheamus-ön kerekedett felül, végül a döntőben RVD-t terítette le a Bull Hammer-el. Minden bizonnyal izgalmasra fog sikeredni az összecsapás, hiszen a remek formában szereplő Bajnok egy nagyon komoly ellenfelet kap. Barrett nagyon meghatározó lett a hetek során, vajon ez a push elég lesz ahhoz, hogy megszerezze az Interkontinentális Bajnoki címet?

triplethreat140501

Rob Van Dam vs Jack Swagger vs Cesaro

Ez egy Triple Threat csata lesz, amiben az egykori Real Americans csapat két tagját tekinthetjük meg RVD mellett. Cesaro és Swagger között már egy-két hete tart a konfliktus, hiszen Paul Heyman “ellopta” a svájcit Zeb Colter-től, aki ezt nagyon rosszul viselte. Jack ellen két mérkőzést vívott eddig a King of Swing, amiket sikeresen meg is tudott nyerni. Ám az április 28-i RAW-ban bekapcsolódott a kettejük nézeteltérésébe RVD is, akivel csak izgalmasabb lesz az összecsapás. Kíváncsiak lehetünk arra, hogy mennyire lesz meghatározó Colter és Heyman jelenléte, valamint, hogy folytatódni fog e hármójuk között a viszály az Extreme Rules-ot követően.

rwoodsvsrusev140501

R-Truth és Xavier Woods vs Alexander Rusev

Rusev először fog szerepelni PPV Eseményen, ám elképzelhető, hogy ez a csata is egy villámmérkőzés lesz. Ugyanis ha visszagondolunk a frissen debütáló Ryback hasonló karakterként jelent meg az adásokban: nagyon rövid összecsapásokon szerzett győzelmet, úgy, mint egy romboló bestia. 2 vs 1 Handicap csata lesz közöttük, ami talán jóra is sikeredhet, ám első látásra Rusev-et tarthatjuk esélyesebbnek, vajon feldől a papírforma?

paigevstamina140501

Paige vs Tamina (WWE Díva Bajnoki öv)

A WreslteMania-t követő RAW-n AJ Lee jelent meg a szorítóban, aki nekiállt egy kicsit hencegni azzal, hogy sikeresen megvédte a Bajnoki övét. Ekkor érkezett a frissen debütáló Paige, akit a címvédő kihívta egy összecsapásra, ám AJ számára eléggé rosszul sült el ez a kihívás. Paige-nek sikerült lekopogtatnia a Bajnokot, amivel megszerezte a Díva címet. A Main Event-en megrendeztek egy Battle Royal harcot, amiben végül Tamina volt képes egyedül bent maradni a szorítóban. Kíváncsiak lehetünk arra, hogy az újdonsült Bajnok, hogyan fog szerepelni egy olyan kaliberű hölgy ellen, mint Jimmy Snuka lánya.

toritovshorns140501

El Torito vs Hornswoggle (Pre-Show)

A két kisember összecsapásával fog indulni a PPV. Látszólag ez a párosítás akkora sikert aratott, hogy a rajongók nem csak egy heti adáson szerették volna látni kettejük összecsapását, hanem egy PPV Eseményen is. Első látásra nem bizonyul komoly és érdekfeszítő mérkőzésnek ez a párosítás, ám lehet, hogy egy izgalmas kis csatát fognak vívni a apró Szupersztárok.

16 című bejegyzés “WWE Extreme Rules 2014. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Shield vs Evolution: Shield
  Bryan vs Kane : Bryan
  Big E vs Barrett: Big E
  Cena vs Wyatt: Cena
  RVD vs Swagger vs Cesaro: RVD
  R-Truth & Xavier Woods vs Rusev: Rusev
  Paige vs Tamina: Paige
  El Torito vs Hornswoggle: El Torito

  Kedvelés

 2. Írok már én is egy szösszenetet.
  Shield vs Evolution: Az a helyzet, hogy a 2 kedvenc bandám csap össze :3 Igaz, a régi Evo-t szerettem, de Flair nélkül is jó látni őket, majdnem megkönnyeztem, mikor meghallottam a RAW-n a tikk-takkot. A Shield-et heelként szerettem igazán, de a face turn is jól áll nekik… szóval, szerintem az Evo nyer és feloszlik a a Shield. Bár a double count out tetszene legjobban. 😛

  Kane vs Bryan: Majdnem biztosra veszem, hogy kecskénk nem veszíti el az övet, bár adná az ég, hogy Kane legyen a bajnok… de szerintem Bryan.

  Cena vs Wyatt: WM-n a szuperhíró nyert, gondolom most se lesz másként. A WM-et nem néztem meg, de az ER-t tuti végignézem, már csak a Shield meccs miatt is.

  Big E vs BNB: Reménykedek, hogy Barrett elveszi tőle az IC övet. Big E unalmas lett, BNB pedig már rég volt bajnok… nyerjen csak az angol.

  RVD vs Cesaro vs Swagger: Ha ez egy létra meccs lenne és lenne valami tétje, még izgi is lehetne… mondjuk egy No1. kihívói jog a US övért. Tippem RVD-re teszem amúgy.

  Woods, Truth vs Rusev: Bolgár.

  Paige vs Tamina: Imádom a fekete hófehérkét, és nagyon megörültem, mikor debütált… szóval Paige.

  A 2 törpe meccse nem különösképp érdekel, de inkább Hornswoogle.

  Köszi, ha végigolvastátok! 😉

  Kedvelés

 3. Tippjeim:
  The Shield vs Evolution – Evolution
  Kane vs Daniel Bryan – Daniel Bryan
  John Cena vs Bray Wyatt – Bray Wyatt
  Big E vs Bad News Barrett – Bad News Barrett
  Rob Van Dam vs Jack Swagger vs Cesaro – Cesaro
  R-Truth és Xavier Woods vs Alexander Rusev – Alexander Rusev
  Paige vs Tamina – Paige
  El Torito vs Hornswoggle – El Torito

  Kedvelés

 4. Shield vs Evolution-Win:Evolution
  Kane vs Bryan-Win:Kane
  Cena vs Wyatt-Win:Wyatt
  Big E vs BNB-Win: BNB
  RVD vs Jack vs Ceasaro- Win: Cesaro
  Truth Woods vs Rusev-Win:Rusev
  Paige vs Tamina -Win Paige
  Torito vs Swoogle-Win:Swoogle

  Kedvelés

 5. Tippjeim:

  Bryan vs Kane-Bryan
  John Cena vs B.Wyatt-Cena
  Evolution vs Shield- Shield
  Paige vs Tamina- Remélem Tamina, de Paige
  Cesaro vs RVD vs J.Swagger-RVD vagy Cesaro
  El Torito vs Hornswoggle-Hornswoggle
  Big E. vs BNB-BNB
  Xavier Woods(egy senki) és R Truth vs A.Ruseb-Rusev

  Kedvelés

 6. Tippeim:
  Shield vs Evolution Shield, de az Evolutionnak is szurkolok
  Kane vs Daniel Bryan Daniel Bryan, de Kanenek kéne nyernie
  Wyatt vs Cena, Bray Wyatt
  Big E vs Barrett- Big E, de én Barrettet akarom látni győztesnek
  Rob Van Dam vs Jack Swagger vs Cesaro Rob Van Dam, de Cesarot akarom győztesnek.
  Alexander Rusev
  Paige vs Tamina Paiga
  El Torito vs Hornswoggle El Torito

  Kedvelés

 7. Remélem Bryen megvédi az öveket.YES!YES!YES!
  Wayett -Cena meccsen Brey-nek szurkolok , hatalmas színész . A többi nem érdekel.
  Ja de evolution vs shield. Evolution elpicsázza őket!!

  Kedvelés

 8. Érdekes, szép és jó meccsek vannak kiirva csak egy a bajom… Hol van ebben az Extreme Rulez? Mármint…. oké hogy steel vagem css meg Extreme Rulez tag meccs meg Handicap dee… Emlékezzünk csak bissza tavaly azért sokkal komolyabb és érdekesebb meccstipusok voltak :S Gondolo kitt Sheamus és Mark Henyr Strap meccsére a WHC övért zajlő I quit meccsre vagy a Cena és Ryback Last man Standing meccsre. Egy ennyivel hogy Extreme Rulez Tag team meccs meg egy Steel cage… :?? Nem tudom ez igy nekem nem ER… Simán lehetne mondjuk NoWayOut is ennyi erővel… de kinek mi a vélemenye :-?? Más lehet másképp gondolja… :S

  Kedvelés

   1. Én a tavalyi TLC után nem lepődök meg semmit. Azt annyira elcseszték, hogy nem volt külön Tables, laders és chairs mérkőzés. A kedvenc PPV- met tönkre tették. Azt, hogy az Extreme Rules milyen lesz ilyen “furcsán”, arról csak akkor tudok véleményt mondani, ha már láttam.

    Kedvelés

 9. Shield vs Evolution –> Shield
  Bryan vs Kane –> Bryan
  Big E vs Barrett –> Barrett
  Cena vs Wyatt –> Wyatt
  RVD vs Swagger vs Cesaro –> Cesaro
  R-Truth & Xavier Woods vs A.Rusev –> Rusev
  Paige vs Tamina –> Paige
  El Torito vs Hornswoggle –> El Torito

  Kedvelés

 10. Tippjeim:
  Shield vs evolution(Evolution)
  Kane vs Unalmas nyomi kecske(remélem Kane de tuti kecske)
  Cena vs Wyatt(Mindkettőnek szorítok de inkább Wyatt,és Cena John Wyatt lesz.)
  Big Evs BNB(sima Big E)
  Rob Van Dam vs Jack Swagger vs Cesaro(RVD)
  R-Truth és Xavier Woods vs Alexander Rusev(Rusev)
  Paige vs Tamina(nem érdekel de ha választani kell Paige)
  El Torito vs Hornswoggle (a törpe :D(Hornswoggle)

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek