WWE Extreme Rules 2015. – Eredmények

 

er2015

2015. április 26-án Rosemontból jelentkezett a WWE következő PPV adása, az Extreme Rules. A Kick Off nyitotta az estét, Renee Young, Byron Saxton, Corey Graves és Booker T latolgatta az esélyeket.
Megtudjuk, hogy Daniel Bryan nem áll készen a címvédésre, így a WWE az utolsó pillanatban átírta a mérkőzést és a Kick Off-ban Bad News Barrett Neville-lel fog szembenézni.
Booker T szerint Nevill ügyes, de lehet, hogy Barrettnek lesz némi rossz híre…
Természetesen láthatunk rövid összefoglalókat a meccsekhez vezető konfliktusokról és megszólal néhány szupersztár is. A kommentátorok beszélnek a Tough Enough-ról, ahova szép számmal érkeznek a bemutatkozó videók.

Kick Off mérkőzés: Neville vs Bad News Barrett
Barrett jön be, mikrofont fog és azt mondja, arra készült, hogy ad egy Bullhammert Daniel Bryannek,ám van egy rossz híre. Daniel orvosilag nincs teljesen rendben, de ő úgy döntött, hogy dob egy csontot a chicagói jó embereknek és Neville-lel lép a ringbe. Ez azt jelenti, hogy Neville kapja azt a Bullhammert, amit Bryannek szánt. A fiatal tehetség érkezik is, ám nem úgy tűnik, mintha nagyon meg lenne szeppenve Barrett bevezetője után.
Megszólal a gong és talán nem meglepő, hogy a két angol közül Barrett kezd jobban. Neville azonban látványos mozdulattal fordít, sőt kopogtatni is próbál. Aztán ismét Barrett irányít, de csak pillanatokig, ugyanis az NXT egykori Bajnoka látványos mozdulatokkal földre parancsolja.
Barrett látja, hogy gond lehet, ezért elhagyja a ringet, de azonnal akcióba lép, amikor Neville utána menne. Rárántja a fiatalt a ring szélére, majd a barikádnak csapja.
A WWE képes az adás közbe is bevágni a Network reklámját, így amikor ismét az élő képet látjuk, a két szupersztár már visszatért a ringbe és épp Barrett fojtogatja Neville-t. Percekig Bad News irányította a mérkőzést és sikeresen hiúsította meg Neville próbálkozásait. A fiatal pankrátor bajban volt, Barrett közel állt a győzelemhez, sorban vitte be a mozdulatokat. Neville azonban ismét képes volt visszajönni a meccsbe, Barrett lábát támadta és ez eredményes volt. Bad News ismét elhagyta a ringet, hogy időt nyerjen, de Neville repült és letarolta. Amikor visszakerültek a kötelek közé, még egy suplexet is adott neki, a kopogtatás azonban nem sikerült.
Barrett bevitte a Winds of Change-t, Neville kirúgott a kopogtatásból. Két Wasteland közül a második sikerült, de BNB nem volt képes még most sem befejezni a meccset. Dühöngött és a Bullhammerre készült. Neville ellépett a mozdulat előtt és Barrett nyakára rúgott, majd máris mászott a ring sarkára, hogy ugorjon. BNB ezt megakadályozta és megpróbálkozott ismét a Bullhammerrel, de ugyanaz történt, mint pillanatokkal korábban: Neville elhajolt, rúgott, mászott… Jött a Red Arrow és a látványos ugrás után a kopogtatás. BNB nem tudott kirúgni.
A mérkőzés győztese: Neville.

Az Extreme Rules 2015. felvezető képkockáiból a mai este tömör bemutatását láthatjuk, majd beindul a pirotechnika és megkapjuk ismét az élő képet az arénából. Az Extreme Rules 2015. hivatalosan is elkezdődik, és nevéhez híven valamennyi mérkőzésen megváltoznak a megszokott szabályok.

Chicago Street Fight mérkőzés: Dean Ambrose vs Luke Harper
Ha már itt vagyunk Chicago mellett, a külvárosnak számító Rosemontban, nem maradhat ki a Chicago Street Fight sem. Nincs kiszámolás, nincs diszkvalifikáció, a győzelmet csak kopogtatással, vagy feladatással lehet megszerezni. Elsőként Dean Ambrose érkezik, majd jön Luke Harper is és már a gong megszólalása előtt sem vacakolnak, azonnal lendületesen kezdenek. Ambrose gyorsan fölényt alakít ki és meghátrálásra kényszeríti Harpert, aki elhagyja a ringet. Dean persze utána megy és nekivágja a lépcsőnek, majd székeket húz elő a ring alól. Előkerül egy kendóbot is, ezzel kezdi ütni az egykori Family-tagot. A közönség Ambrose-nak szurkol, ő pedig egy suplexre készül, de Harper megfordítja a mozdulatot és Dean nagyot csattan a saját maga által odakészített széken. Luke kopogtatná, de persze ez nem megy ilyen gyorsan, ezért felveszi a botot és visszaadja Ambrose-nak, amit az előbb ő kapott. Harper igyekszik kihasználni pillanatnyi fölényét és testi erejét, szinte dobálja Deant. ő megunja ezt, felkapja a jóval termetesebb Harpert és rávágja egy székre. Egy DDT következik, ami mindkettőjüknek fáj, majd Dean lendületesen támad, ezt a lendületet Luke egy-egy jól irányzott rúgással próbálja megfékezni.
Ambrose-nál kezd elgurulni a gyógyszer, végigveri Harpert egy bottal a rámpán, ki a backstage-be. Luke beugrik egy autóba, Dean utána a lehúzott ablakon, majd elhajtanak. A mérkőzésvezető tehetetlenül néz a jármű után, a kommentátori asztalnál Michael Cole, JBL és Jerry Lawler sem értik. JBL szerint talán egy helikopterrel kellene követni őket, hisz nincs kiszámolás. Az operatőr és a mérkőzésvezető az épületben, a két szupersztár valahol az utcákon…

Mivel Harper és Dean távozásának köszönhetően időnk van, benézünk a backstage-be, ahol Triple H-t látjuk. A COO a telefonját nézi, majd azt mondja a belépő Kane-nek, hogy meg kell találni ezt a két őrültet, mert ki tudja mire képesek Chicago utcáin. Jön Seth Rollins is és HHH figyelmezteti őket, hogy egy oldalon kell állniuk, ne viselkedjenek gyerekesen, legyenek profik. Ez Seth első címvédése PPV adásban, ráadásul Orton ellen egy acél ketrecben. Rollins azonban kérdőre vonja Kane-t, hogy miért lökte a SmackDown-ban Roman Spear-je elé, amikor épp a biztonságára kellett volna figyelnie. Kane szerint ez nem az ő hibája, vitatkozni kezdenek és ez ki tudja meddig tartana, ha Triple H nem állítja le őket. Próbálja magyarázni, hogy ma este semmi hiba nem történhet, ám úgy tűnik már a backstage jelenet hosszúra nyújtása önmagában is hiba, hisz a közönség hangosan kiabálni kezdi: Unalmas!
Kane megígéri: ma este azt fogja tenni, ami a legjobb az üzletnek, majd távozik.

Mivel Harper és Ambrose nem került elő, a mérkőzésük befejezetlenül marad egyelőre és következik a második összecsapás.

Kiss Me Arse mérkőzés: Dolph Ziggler vs. Sheamus
Jön Dolph Ziggler, majd a közelmúltban heel karakterként visszatérő Sheamus is megérkezik. A meccs végén a vesztesnek konkrétan seggen kell csókolnia a győztest, ezt leszámítva a szabályok megegyeznek egy sima mérkőzés szabályaival. A gong megszólalása után Sheamus azonnal ingerelni kezdi Zigglert, aki ezt megunván hevesen támad rá és püfölni kezdi. Kiesnek a ringből, Sheamus nekivágja Dolphot a lépcsőnek, ezzel sikerül megtörni a lendületét. Néhány percig a Great White van fölényben, ám Ziggler összeszedi magát és visszaveszi az irányítást.
Sheamus megpróbálkozik a feladatással, Ziggler azonban küzd, azon van, hogy elérje a kötelet. Sikerül kiszabadulnia és bevisz néhány mozdulatot, majd kap egy backbreakert. A közönségnek nem tetszik az állás, hisz Sheamus a Brogue Kick-re készül. Ez ugyan nem sikerül, de ezekben a pillanatokban komoly fölényben van. Felemeli Zigglert, ő azonban kifordul a mozdulatból, összegöngyöli ellenfelét és kopogtat.
Sheamus nem tud időben reagálni, így a mérkőzés győztese Dolph Ziggler.
A váratlanul gyors fordítás és győzelem után Sheamus elkerekedett szemekkel néz, nem hiszi el. Még a mérkőzésvezetővel is veszekedni kezd, mert érthető módon nem akarja teljesíteni a végső kikötést. Kirohan a technikushoz és azt akarja, indítsák újra a meccset. Aztán úgy dönt, simán elmegy és át akar lépni a nézőtérre, de a mérkőzésvezető visszatartja. Belép a ringbe, többször is nekikészül a dolognak, Ziggler pedig még ingerli is. A közönség hangosan kiabálja: Pucker up! – ami nagyjából arra biztatja, hogy csücsörítse már oda a száját végre.
Ziggler hol lejjebb, hol feljebb húzza a nadrágját és magyarázza Sheamusnek, hogy ez az ő választása volt, nem Dolph akarta. Sheamus térdel, majdnem sír, majd egy határozott mozdulattal hátulról beüt Ziggler lábai közé. Dolph megroggyan, majd mikor feláll, kap egy Brogue Kicket!
A mérkőzésvezető Dolph állapotát vizsgálja, közben Sheamus mikrofont kér és azt mondja: Nem fogja megcsókolni Ziggler seggét, különösen nem ebben a városban. Azt ígéri, hogy Dolph fogja seggen csókolni őt és nem okoz csalódást. Megfogja a meggyötört Ziggler fejét és a fenekéhez dörgöli, majd elhagyja a ringet.

WWE Tag Team Bajnoki cím mérkőzés: Tyson Kidd és Cesaro vs The New Day
A címvédők oldalán ott van Natalya, a New Day figyelő tagja ezúttal Xavier Woods. A kihívó csapat némi csalással jutott ide, hisz a No.1 kihívói jogért kiírt mérkőzésen Xavier a ring alá mászott és elkapta a visszamászni készülő Sin Cara lábát. Mivel Sin Cara így nem ért be időben, kiszámolással a New Day szerezte meg a győzelmet és a lehetőséget, hogy ringbe léphessenek a Bajnoki övért. A közönség a New Day csapatát itt sem szereti, ellenben örömmel fogadják a Bajnokokat.
Tyson és Kofi kezd, majd hamarosan jön az első váltás és Big E, illetve Cesaro. Tudjuk, hogy Big E nagyon erős, de már az első pillanatokban láthatjuk, hogy Cesaro is az, hisz könnyedén kapja fel ellenfelét. Az újabb váltást követően Kofi gyötri Tysont, ebből a párharcból Kidd jön ki jobban egészen addig, míg Big E a ringen kívül le nem tarolja.
Beindul a New Day Suck! – a szupersztárok ismét a kötelek között, ezúttal Big E és Tyson. Hol egyikük, hol másikuk végzi a ringen kívül, majd újabb váltás és jön Cesaro, aki kemény rohamot indít Kofi ellen, a kopogtatás azonban nem sikerül. Látványos mozdulatokat, kemény ütéseket láthatunk és egyértelműen a címvédő van fölényben. Újabb váltások és Big E másodszor is letarolja Tysont, sőt az érkező Cesarot és odavágja. Jön a csapat befejező és a kopogtatás, Cesaro az utolsó pillanatban azonban meg tudja menteni társát! Összeakaszkodik Big E-vel és kiesnek a ringből, a kötelek között pedig Kofi készül a befejezésre. Tyson elmozdul és elkapja ellenfelét a Sharpshooterrel! Big E érkezik és akadályozza meg a feladatást.
Cesaro és Tyson együtt dolgozik, jön a Swing Kofinak, majd közben a rúgás Tysontól. Aztán a kopogtatás is jönne, csakhogy Xavier Woods eltereli a mérkőzésvezető figyelmét, amiért Natalya ad neki egy méretes pofont. Woods közbelépése azonban eléri a célját. Visszaér Big E, akit Cesaro ugyan ismét kipenderít a ringből, ám közben a svájcit Kofi kapja el hátulról és kopogtatja!
A közel 10 perces mérkőzés győztese és a WWE j Tag Team Bajnokai: Big E és Kofi Kingston, azaz a New Day!

Egy kis visszatekintés az adás korábbi történéseire, majd Renee Young kapja mikrofonvégre az új Bajnokokat, akik azt mondják, sokan kételkedtek bennük, de ma egy New Day hajnala jött el! Új nap, új Bajnokok!

Egy autó rohan be mellettük az épületbe és dönt fel mindent. Harper esik ki az ülésről, majd látjuk, hogy Ambrose ugrik a jármű tetejéről, letarolja a friss bajnokokat. Harper után ered és folytatják, ami korábban félbemaradt. Mindennek nekivágják a másikat, majd visszajutnak az arénába. Egy ütésváltás után ismét előkerülnek az eszközök a ring alól. Harper szinte betemeti Ambrose-t székekkel, neki azonban ez meg sem kottyan. Hamarosan jön a Dirty Deeds a székek tetejére és Luke Harper nem képes kirúgni a kopogtatásból.
A Chicago Street Fight mérkőzés győztese: Dean Ambrose.

Russian Chain mérkőzés a WWE US Bajnoki címért: John Cena vs Rusev
A kezdés előtt egy összefoglalót kapunk a két szupersztár korábbi konfliktusából, majd elsőként a kihívó, utána a Bajnok érkezik. A láncot hurcoló Rusevet nem szeretik, a Bajnokot vegyesen fogadják. A mérkőzésvezető elmagyarázza a miheztartást, majd a lánc egyik végét Cena, másikat Rusev kezéhez rögzíti. A győztesnek egymás után meg kell érinteni a ring mind a négy sarkát. Ezt a meccstípust nagyon ritkán látjuk, ez pedig önmagában is érdekes lehet. Cena hátrányból indul, hisz mindketten bak csuklójukra kapják a láncot, ő pedig balkezes. Megszólal a gong, a két szupersztár pedig egy kötélhúzással demonstrálja erejét. Aztán Rusev hirtelen elengedi a feszülő láncot, John Cena pedig elveszíti az egyensúlyát. Rusev ad is egyet neki, amitől a sarokba zuhan. Cena azonban fordít és elindul a sarkok mentén, de Rusev megakadályozza abban, hogy mindet elérje.
Rusev osztja Cenát, a közönség pedig hangosan kiabálja az ismert rigmust: Let’s go Cena – Cena Sucks!
Az első percek Rusev javára írhatók, aztán Cena kívül kerül a ringen, az orosz pedig elköveti azt a hibát, hogy utána megy, de úgy, hogy a lánc a ring sarokvasán belül marad. Cena meg is rántja és ezzel Rusevet is nekihúzza a vasnak. Rusev elhagyja magát, Cena pedig indul a sarkok felé. A lánc miatt csak kettőt ér el, a harmadikhoz már az kell, hogy maga után húzza ellenfelét. Rusev a kötélbe akasztja a lábát, hogy ezt megakadályozza, majd pillanatok múlva támad. Most Cena kerül földre, de Rusev nem akarja megérinteni a sarkokat, inkább az öklére tekeri a láncot és még üti Johnt.
Hol egyikük, hol másikuk van fölényben, ez a macska-egér játék jellemzi az egész mérkőzést. Hol Cena rántja le Rusevet a kötél sarkáról a lánccal, hol Rusev visz be egy kemény rúgást a Bajnok fejére. A közönség kiabálni kezdi: Lanát akarjuk! A lány feláll a ring sarkára, ami a nézőknek tetszik, de Rusevnek nem. Azonnal odalép és leparancsolja onnan, sőt kiküldi az arénából is! Ez a kis ritmuskiesés épp elég ahhoz, hogy Cena támadjon. Földhöz vágja az oroszt, majd bemutatja a Five Knuckle Shuffle-t. Jönne az AA, de Rusev kivédi a mozdulatot és visszatámad, majd be akarja fogni Cenát az Accolade-be. Cena kifordul és elkapja Rusevet az STF-fel és szorítja. Aztán elindul, hogy a ring sarkán érintésével felkapcsolja a kis lámpákat. Háromig jut, a negyediket nem éri el, hisz Rusev kibújik a kötél alatt. Cena utána megy, visszatolja a ringbe, ám az orosz visszatámad, sőt sikerül bevinnie az Accolade-t! Cena küzd, végül hátára veszi Rusevet és feláll. Egyszerre indulnak, hogy érintsék a sarkokat. Rusev piros, Cena zöld lámpát kapcsol és három saroknál már mindkettő világít. Ki éri el a negyediket? Rusev ordítva indul, Cena azonban visszarántja és lendületből ad neki egy AA-t! Aztán azonnal a negyedik sarokhoz ugrik és felgyullad az utolsó lámpa is: zölden.
A mérkőzés győztese és a WWE US Bajnoka továbbra is John Cena.

A backstage-ben Renee Young vendége Roman Reigns. Renee a Big Show elleni meccséről kérdezi. Roman szerint Show bebizonyította, hogy le tudja ütni őt, de nem tudja lent tartani. Nem számít semmi, ma este ő lesz az utolsó ember, aki talpon marad – ígéri.

WWE Díva Bajnoki cím mérkőzés: Nikki Bella vs Naomi
Nikki most is a testvérével érkezik, míg Naomi egyedül jön be. Naomi nemrég közölte, meg fog ragadni minden lehetőséget. Láthatjuk, mi történt két hete Londonban, amikor Paige megnyerte a Battle Royalt és első számú kihívó lett. Naomi megtámadta, majd ő lépett kihívóként a sérült Paige helyére.
Egyértelműen Nikki kezdi jobban a meccset, mintha megpróbálná Naomi értésére adni, hogy nem adja könnyen magát. Naomi azonban visszatámad és nem egyszer látványos mozdulattal küldi földre a Bajnokot. Több fordítást és kopogtatási kísérletet is láthatunk, nehéz eldönteni, melyik lány a jobb.
Naomi belekapaszkodik a kötélbe, a mérkőzésvezető pedig minden energiáját beveti, hogy Nikkit távol tartsa tőle. Brie kihasználja a lehetőséget, hogy a csíkos ruhás a másik irányba figyel és alattomosan bevisz egy rúgást Naomi fejére. Nikkinek ezt követően nincs más dolga, mint felemelni a lányt és jön a Rack Attack és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese és a WWE Díva Bajnoka továbbra is Nikki Bella.

Egy kis Big Show és Roman Reigns összefoglaló, majd következik a Last Man Standing mérkőzés.

Last Man Standing mérkőzés: Roman Reigns vs Big Show
Show már a ringből nézi, ahogy ellenfele végigsétál a nézőtér lépcsőjén. Megszólal a gong és azonnal belecsapnak a közepébe. A meccset az nyeri, aki képes lesz talpon maradni, míg a vesztest kiszámolják. Roman első komolyabb támadását követően Show kiesik a ringből, a mérkőzésvezető pedig azonnal kezdi a számolást. Persze az óriás feláll, ennyire könnyen nem lehet őt legyőzni. Reigns előhúz egy asztalt, ami tetszik a közönségnek. Épp becsúsztatja a kötél alatt, amikor érkezik Show és lerúgja. Amíg Romanre számolnak, Show visszarakta az eszközt, úgy dönt, nincs szükség asztalra. Roman tehát kézzel-lábbal támad, lerúgja ellenfelét, majd ismét előkészíti az asztalt. A ring mellett állítja fel, ám érkezik Show, aki először a barikádhoz vágja Reignst, majd ököllel töri össze az asztallapot. Roman kendópálcával kezdi ütni, ám Show elkapja és a ring sarokvasának csapja. Roman hatnál feláll, ekkor Show visszalöki a ringbe, a pálcát pedig eltöri és azt kiabálja: Egy óriás vagyok! És igen, Roman szinte kicsinek tűnik mellette, de támadja. Sarokba szorítja és üti. Jönne a Superman Punch, ám Show még a levegőben hatástalanítja a mozdulatot és ellenfelét egyaránt. A hajánál fogva emeli fel, Roman pedig visszarántja a kötélre, majd egy széket fog. Ütni kezdi Show-t, végül egy DDT-t ad neki a székre. Kezdődik a kiszámolás, ám Show talpra áll, közben pedig Roman két asztalt tol a ringbe. Amikor maga is visszalép, jön a KO Big Show-tól! Hétnél feltápászkodik, ám nem bírják el a lábai, a kiszámolás újra indul. Show közben felállítja az asztalt és jelzi, hogy jön a Chokeslam! Megragadja Reigns torkát, ő azonban kifordul és Show fejét az asztalhoz csapja, majd felkapja az óriást és Samoan Drop! Az asztal recsegve törik darabokra a súly alatt, indul a kiszámolás, de mindketten talpra tudnak állni. Reigns a sarokhoz állítja a másik asztalt, ám jön Show és leteríti egy Spearrel! Nyolcnál feláll, ám Show visszaküldi a földre, majd ráugrik. Roman ismét összeszedi az erejét és talpra áll, Show pedig ismét felmászik a ring sarkára. Ugrani nincs ideje, Reigns megrántja a lábát. Show ordít a fájdalomtól, lába között ott a sarokborítás, Romannek pedig még van ereje nevetni rajta. Újabb asztalok kerülnek elő. Reigns gondosan a ring mellé állítja őket, majd felmászik, hogy lerántsa Show-t. Az óriás ellöki magától, ám ő visszamegy, felemeli és a ring közepére dobja a hatalmas testet. Mindketten fel tudnak állni, jönnek a Superman Punch-ok. Roman kettőt is kioszt az enyhén kóválygó Show-nak, a harmadiknál azonban az óriás elkapja és egy Chokeslammel durván kivágja a ringből, pont az odaállított asztalokra. Reigns mozdulatlanul hever a romok tetején, miközben Show elkönyveli a győzelmét és magasba emeli a karjait. A mérkőzésvezető kiszámol: Reigns tízre képes felállni, de talpon maradni már nem tud. Leül a barikád tövébe, pihennie kell kicsit. Show nem hiszi el, hogy még nincs vége, kilép a ringből és a lépcső elemeit rendezi, majd elküldi a kommentátorokat és lebontja az asztalt. Roman lassan visszamászik a ringbe, de a lábai még nem akarják megtartani. Show észreveszi, belép az ellenkező oldalon és újabb Spearre készül. Nekifut, ám Roman elmozdul, Show pedig hatalmasat csattan a sarokba állított asztalon. Miután kiüti saját magát, indul a kiszámolás. Mindkettőjükre. Show a ring szélénél teszi le a lábát, és talpra áll, Roman belül éri el ugyanezt. Show visszamegy a kommentátori asztalhoz és az odakészített lépcsőhöz, Reigns pedig megkerülve a ringet a másik oldalról fut neki: Spear! Ledöntik a barikádot és mindketten a földön maradnak, Show-t félig betemetik a határolóelemek. Ez azonban még mindig kevés. Felállnak, sőt Show torkon ragadja Reignst és a kommentátori asztalon készül a Chokeslam-re. Roman könyökkel üti a fejét, hogy kiszabaduljon és el is éri a célját. Távolabb lép, lendületet vesz és jön a következő Spear! Show egyik asztalon állva kapja, a másikra rázuhan. A spanyol kommentátorok asztalának romjain fekszenek egymás mellett. Show alig bír felkelni, épp csak annyi időre teszi, hogy a kiszámolás véget érjen. Azt talán nem is látja, hogy Roman nekifeszül az épen maradt kommentátori asztalnak, lassan felemeli, és ráborítja! Show deréktől lefelé az asztal alá kerül, Reigns még rá is áll a bútordarabra, hogy biztosan ne tudjon kimászni.
A mérkőzésvezető tízig számol.
A mérkőzés győztese: Roman Reigns.

Bo Dallas érkezik az arénába és azt mondja: Ma reggel a szállodájából meglátott egy feliratot, amin az állt: Wellcome to Chicago, the Second City! Chicagót Second City-nek nevezik, de szerinte ez az első számú város, a Number One! Ez tetszik a közönségnek, de folytatja! Number One a tekintetben, hogy a közönség nem zuhanyozott, mielőtt elindult az arénába és Number One abban, hogy tiszteletlenek egy inspiráló szupersztárral! A rajongók kedvesebbek lennének egymással is, ha becsuknák a szájukat és őt hallgatnák. Csatlakozzanak hozzá, emeljék magasba a kezüket és mondják: minden amit tehetnek: Bo-Live! Ryback zenéje szólal meg. Bo mosolyogva figyeli, ahogy közeledik, majd ahogy a ringbe lép, rátámad. Rybacknek nem kell sok idő, hogy visszaverje a támadást, gyorsan jön egy Spinebuster, majd a Shellshocked.

Byron Saxton mellett Lana és Rusev áll. Rusev döhös, kétségbe vonja Cena győzelmét, szerinte a Bajnok egy hazudozó. A lány bejelenti, hogy a Rusev vs Cena sztorinak még egy fejezete lesz: A Paybacken egy I Quit mérkőzés formájában! Rusev szerint ez lesz az ideális meccs és Cena fogja kimondani: I Quit! Lanán látszik, hogy valami nincs rendben…

Az utolsó mérkőzés előtt jön az Orton-Seth összefoglaló, majd láthatjuk, ahogy az acél ketrec lassan a ringre ereszkedik. Érkezik Kane, aki az ajtót őrzi, majd jön Randy Orton és Seth Rollins is. Kicsit meglepő, hogy J&J nincs sehol.

Steel Cage mérkőzés a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övért: Seth Rollins vs Randy Orton
A szupersztárok belépnek a ringbe, Kane pedig bezárja a ketrec ajtaját. Az RKO tiltott mozdulat, az nyer, aki képes kopogtatni / feladatni, illetve akinek a lába először érinti a talajt a ketrecen kívül.
Megszólal a gong, Seth azonnal mászni kezd felfelé, Orton pedig próbálja visszahúzni és támadni. A Bajnoknak nincs más lehetősége: vissza kell támadnia és ez először jól is sikerül. Amikor azonban Orton kerekedne felül, Seth azonnal a menekülő utat keresi. Orton durván rántja le a rácsról és pillanatok alatt többször is földre küldi. Seth egy ideig állja az ütéseket, majd visszatámad és a saroknak vágja Ortont. A Vipera a földön marad, Seth pedig ki akar jutni. Kane nyitja a kaput, de Seth nem jut ki, Orton visszarántja. Az ajtó ismét bezárul, Rollins a kopogtatással próbálkozik. Ez sem sikerül, így fölényét tovább növeli és folyamatosan támadja Randyt. A fölényét képes percekig megtartani, ám Orton összekapja magát és fordít. Seth elindul a rácson fölfelé, Orton a tetejéről húzz vissza, ám végül ismét Seth próbálkozhat a kopogtatással. Mindketten feljutnak a rács tetejére, ott folytatják, majd ismét a földön. Ekkor Orton irányít. A DDT-re készül, de Seth kifordul, sőt bevisz egy jól irányzott rúgást a Vipera fejére. A kopogtatás most sem eredményes.
Orton nehezen szedi össze magát, Seth pedig ezt kihasználva ismét mászni kezd fölfelé. Már a rács külső felén lóg, amikor Orton elkapja és a fejénél-hajánál fogva húzza vissza. Ekkor érkezik J és J, ők lefelé húznák a Bajnokot. Orton nyer, egy superplex-szel küldi Rollinst vissza a magasból. Kopogtatna, de a Bajnok kettőnél kirúg.
J&J Kane-hez megy és közlik vele: itt az idő, gyerünk, csináld! Kane elzavarja őket, mire mindketten könnyítenek a ruházatukon, majd két oldalról kezdenek mászni felfelé. Orton könnyen megoldja a problémát: felkapja Seth-éet és oda vágja, ahol testőrei másznak. A segítség lepotyog a rácsról. Seth nagyokat csattant, de van ereje visszavágni, ő is nekiküldi az acélnak Ortont, majd megint mászni kezd. A felső kötélig jut csak, hasonlóan jár, mint korábban Big Show: A kötél érzékeny helyre csap, amikor Orton lerántja. Aztán jön a DDT a felső kötélről. Orton hasra vágja magát, de nem teheti, nincs RKO! ő is tudja, ezért befogja a Bajnokot és ad neki egy Pedigree-t, mintegy szimbolikusan üzenve ezzel a Vezetőségnek is! A kopogtatás azonban még ezután sem eredményes, Rollins kirúg! Ortonnál lassan kezdenek elmenni otthonról. Nézi a lassan felemelkedő Seth-et, majd hátrálni kezd. Punt Kick?!
Seth időben rántja el a fejét és fordulásból azonnal fejbe rúgja a Viperát! Kane nyitja az ajtót, a Bajnok pedig lassan kúszik kifelé. Orton ismét visszarántja és egy backbreakert ad neki. Kane áll az ajtóban, még nem csukta be, ám amikor Orton kilépne, rávágja és nem engedi! Orton megkérdezi tőle, mégis mit csinál, de Kane hajthatatlan! Rollins repül hátulról, Orton azonban elmozdul, így az ajtót, azzal pedig Kane-t találja el! Nincs kapuőr, megindul a harc a kijáratért, ám Kane visszaér és dühöng. Rájuk csapja az ajtót, majd vetkőzni kezd. Belép a ketrecbe, J&J a nyomában mondja a magáét. Kane megunja, ad nekik egy dupla Chokeslamet, majd fenyegetően néz Rollinsra! Kinyújtja a karját, ám nem a vergődő Bajnokot, hanem Randy Ortont ragadja torkon!
Seth mindenkin átgázolva mászik a kijárat felé, de Kane elkapja őt is: Chokeslam! Látszik az arcán, hogy most engedte ki a feszültséget. Nem megy még el: megemeli Seth-et és ráfekteti Ortonra, a mérkőzésvezető számol. A Vipera kettőnél kirúg! Kane megáll, ismét megy fel benne a pumpa. Ortonhoz lép, felemelné, de RKO! Kane elterül. Jön hátulról Seth és RKO Ortonnak! A Vipera a saját mozdulatát kapja attól, aki betiltatta erre a meccsre annak használatát! Seth kilép a ketrecből és megnyeri a meccset, megvédi a címet.
Az RKO jogosságán a kommentátorok is vitatkoznak, majd közlik, hogy a mozdulat használója, azaz Randy Orton számára volt tiltott! Nem tudjuk, bekerült-e a kikötések közé, hogy Seth sem használhatja. Mint ahogy azt sem tudjuk, hogy Ortonnak csak Seth-tel szemben volt tiltva a mozdulat, vagy általánosságban. Egy biztos: RKO volt. Egy Kane-nek, egy Ortonnak. És biztos az is, hogy a Bajnok maradt Bajnok.

Az Extreme Rules véget ért. Majd minden meccshez külön szabályok tartoztak, láthattunk kemény és kevésbé kemény összecsapásokat is. Májusban a Payback jelentkezik, amire Rusev szerint már meg is van az első meccs, szintén extrém szabályokkal.
Addig azonban még van idő bőven és sok minden fog történni. Mindjárt holnap RAW, maradjatok velünk!

Kick Offw:

Extreme Rules 2015.

39 című bejegyzés “WWE Extreme Rules 2015. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az utóbbi idők legrosszabb PPV-je volt az idei ER.

  Az egyetlen értékelhető mérkőzés meglepő módon a Reigns – Show volt. Bár jórészt az is a szokásos Roman fetrengésből állt, de amikor bejöttek és törtek az asztalok, amikor a spanyol kommentátorállásra Show kapott egy speart, és a végén a nagy asztal rádobása… na, ez igen! A közönség is jól fogadta. Tényleg szórakoztató volt. Ilyen karaktert kéne Reigns-re erőltetni, mert ezen a meccsen tényleg “powerhouse” volt. Sajons 100-ból 1, de ha a kreatívok megfogadják a közönség reakcióit, akkor még jó is kisülhet a dologból.

  Még az Ambrose-Harper meccs tetszett.

  A főmeccs kritikán aluli volt. Dögunalmas, egysíkú, kiszámítható. Kane meg szánalmas.

  Kedvelés

 2. Már rég írtam, de ezt a fenomenális adást nem lehet szó nélkül hagyni…

  Kick off
  Általában a videókat nézem meg először , hogy érhessen meglepetés, nem mintha 2010 óta ért volna, de azért hátha alkotnak valamit. De megakadt a szemem Neville nevén az összefoglalóban, ezért gyorsan megnéztem mi is történt. Fényévekkel jobb lett mintha a kecske szerepelt volna, az egyik legjobb meccs.Erős kezdés.

  Ambrose vs Harper
  Ettől vártam a legtöbbet mert ez a két pankrátor ilyen meccstipussal … gondoltam ezt nem lehet elbaszni , hát mégis sikerült. Miután elhajtottam úgy vártam , hogy mutatják a rendes harcot az utcán és semmi…

  Ez után egy nagyon szépen felvezetett meccs … ami még egy meccs színvonalát is alig üti meg:/.
  Na mind1 mennyünk tovább.

  Tag:
  Átlagot elérte ez is,de PPV re azért valamivel több kéne, de ez csak az én véleményem.
  Megérkezik Ambrose és Harper , gondoltam hátha küzdenek backstage még 1 kicsit , de csalódnom kellett .Pozitívum, hogy Ambrose győzött.Remélem pusholják a közeljövőben.

  Cena vs Rusev:

  Papírforma.Nem tudtam a szabályokat előre , többet vártam ettől a meccstöl is. És! És! A feudnak lessz folytatása is!Bár mire kimondták az iquit szavakat az emberek 95% -a tudta, hogy cena megint övet véd…Reménykedjük izgalmasabb meccsben mint az iménti.

  Díva meccs:
  Ez átlagon felüli volt megállta itt a helyét, de azért van még mit fejlődni az NXT hez képest.

  Roman vs Show

  Ez volt az egyetlen meccs ami nekem megütötte az extreme rules színvonalat.Bár papírforma, de azért jobban megcsinálták mint a többit. Meg ha nem ez lett volna a7 . összecsapásuk tvs adáson.

  Rollins vs Orton

  A Steel Cage meccseket amúgysem preferálom, mert semmi különös csak ott van a ketrec, és egy gyengébb heel karakter könnyebben , karakterhez méltóan nyerhet, mint ahogy az imént is láthattuk.A meccs maga átlagos volt akár ketrec nélkül is megcsinálhatták volna, és akkor még Kane kínlódását sem láthattuk volna . A meccs vége értékelhetetlen volt számomra. Úgy érzem a régi , vagy legalább a maszkos Kane még nem fog egy ideig visszatérni.

  UI: remélem Neville kap egy rendes feudot amit megnyer és Ambrose főöv közelébe kerül vagy MITBt nyer.

  Szerdán pedig NXT!

  Kedvelés

 3. No csak szépen sorjában, de hogy minek,,,,

  BNB – Nevile
  Nincs kecske! Ez azért egy nagyon erős kezdés ismerjük el. Nevillet pedig azt kell mondanom egész jól pusholják, tekintélye már most van de mégsem veretlenségi marhasággal nyomatják, jó ez így. Barettet nem igazán bírom, szörnyen unalmas, ha éppen nem beszél és akkor is csak a mocsári kocsmatöltelék sztereotip angolja miatt. Mondjuk Nevillenek ennyije sincs karakter terén, dehát,,,

  Dean – Luke
  Tényleges kezdésnek a számomra legjobban várt meccs, ami nem volt rossz de egyáltalán nem emelkedett ki, csalódtam is, az tetszett viszont, hogy elhajtottak, reméltem értelmes időben hozzák őket vissza.

  Ziggler – Sheamus
  Ezt egyáltalán nem vártam, mert meccstípusnak egyáltalán nem érdekes csak ami utána van, amúgy is teljesen átlagos kör volt. De ami utána volt, az a kínos szenvedés,,,,

  Tag
  Nem volt…olyan rossz igazából, tény hogy gyűlölöm a New Dayt, ennyire karaktertelen erőltetett foste,,,,hagyjuk is. És ők nyerik meg! Persze csalással mert tiszta meccs is egy évben egyszer van. Csodálatos, újra egy tollvastagságú gimmick csapat az ostoba heel-face buzulás végett, pedig igenis jöhettek volna Kalistoék.

  És az az interjú…no de várjunk jön vissza a két kedvencem a, lehető legrosszabb időben…de legalább befejezték és Ambrose nyert. Mennyi is a Shielden kívüli ppv aránya? 7-1? Leírni is fájdalmas, kár hogy Harperé sem lehet jobb sokkal. Remélem tényleg Ambrosé lesz a MitB és nem Romané,,,,

  Orosz láncoskodás
  Ez még egész érdekes is lehetne és tökéletes alkalom, hogy erősítsék tisztán Rusev karakterét, tuti győz ha ellenfele nem Cena vagy Roman, dehát ez nem pipa így veszít. Minek nyernie Cenának egyáltalán? Mindent megnyert már, mi motiválja ezt a nyomorultat ennyire? Tényleg ennyire rá van izgulva a kisgyerekekre? Így már nem csodálom, hogy lassan negyven évesen miért nincs még sajátja. Amúgy maga a meccs szódával elment, de megint a vég, az a vég,,,

  Díva kör
  Mi a fene emberek? Egy értékelhető díva meccs?? Mi a fene történt? Persze még így is alázza őket az nxt női részlege, de azért na, ez már egész jó volt. De megint az a vég,,,,

  Roman – Show
  Royallal értek egyet. Ez komolyan nem lett volna rossz! Ha tudjuk, hogy nem Roman nyer, de legalább voltak Shownak is közelii. És ha nem ezredjére hoztak volna össze egy ilyet, hanem mondjuk másodjára. De legalább eddig eljutottak, ez azért WM meccséhez képest hatalmas előrelépés Reignsnek, aki amúgy esküszöm tud eladni mozdulatokat iszonyat szépen és mocskosul rosszul egyaránt, ezt nem tudom hogy képes összehozni.

  Nem hiszek a booldogságban.

  És jé, Rusev nemhogy vesztett de saját akaratából aláírta a halálos ítéletét.

  Seth – Randy
  Itt vártam, hogy elsőre ők jöjjenek és harmadjára Kane a régi öltözékében és természetesen maszkban, dehát…na sebaj lássuk magát a meccset. Ami valahogy nem működött. Randy mocskosul jó pankrátor, de valahogy senkivel sincs kémiája, ami engem rettentően idegesít a meccsi alatt. Tavalyi Hell in a Cellt ez meg sem közelítette, még Kane…rosszabbnál rosszabb beavatkozásai. Rémes volt nézni ahogy vacillál, hogy most kit is küldjön a pokolba. Na meg még be is kapott egy RKO-t, és persze Rollins nyer. Sebaj. Úgy is azt várom, hogy Dean vegye el tőle az övet egy brutálisan nagy verés után ahol lényegében szerepet cserélnek, Seth magába száll Ambrose meg megmutatja, hogy meg lehet verni Cenát eladásokban nem csak Punkkal és az ő karakterével.

  Nagyjából ennyi. Vártam én ezt. Akartam, hogy jó legyen. Dehát ez egyszerűen nem lett az, hatalmas csalódás az egész, pár nézhető meccsel de szinte az összesnek borzalmas lett a végjátéka és hát igen,,,,most mit várjon az ember ez után,,,,,,,,,,,,,,,,,,na még széphogy NXT-t!

  Kedvelés

 4. Mi volt ebben az Extreme? Extreme szar.Mick Foley volt extreme régen, ez az adás egy 0 volt nem extreme.még szerencse hogy ingyen láttam nem 9, 99ért.

  Kedvelés

 5. +bo dallas minek jött vissza?Minek?Az ő létezése,fanszőrzeté és rózsáé a mai napig nagy rejtély számomra.Egy ppv adáson ennyit érdemel csak ryback?Mi van itt kérem szépen?

  Az új tag team csapat a doom ivadékok hol vannak?Nekik kéne meccselniük és bajnoknak lenniük,mert piszok jó csapat,cska amilyen nagy elámmal érkeztek úgy is kerültek szopó ágra..

  Egyszerűen túúúl sok pankrátor van a rosterban és a felével nem tudnak mit kezdeni.Vagy baby face fejedelem valaki,vagy fő genya,mellék genya igen a hegyomlás és Kane is mellék genyákáá süllyedtek..vannak lázadók,akik szembe mennek a vezetőséggel,vannak jobberek,szopóágon sínylődők,tesze tosza sehova se való se illő karakterek és ennyi.Ez így jó amúgy?

  Kedvelés

  1. Dehogy jó… Aki valódi wrestling èlmènyre vàgyik, az Lucha Underground-ot nèzzen! Ne ezt a lebutìtott wwe-t! Sajnos èn is mèg èvekig nèztem, amikor màr règen nem kellett volna, vàrtam a csodàra, mert szeretem a wrestlinget – laza 30 ève… De ha ma csak a wwe lenne az egyetlen alternatìva, màra meg is utàltam volna az egèsz tèmàt! Olykor felnèzek hozzàtok, håtha törtènik valami èrdemleges, de sajnos làtom nem, èn meg mindig hàlåt adok az ègnek, hogy nem pocsèkoltam el òràkat ennek az igènytelensègnek a megtekintésère! Szòval kösz, hogy vagytok! Az El Rey cucca viszont kàpràzatos, szemet gyönyörködtető, pontos ès gyors akciòkkal, hibàtlan rendezèssel ès vàgàsokkal, jò karakterekkel, hamisìtatlan underground hangulattal!:-) 1 perc alatt làtsz annyi jò move-ot, mint amott lehet egy meccs alatt sem mostansåg – sajnos… Sebessègben, karakterekben, sztorivezetèsben, hangulatban egyèrtelműen etalon manapsàg az igazi fanoknak! Minden idők legkomolyabb mozgàskultùràjàval rendelkező wrestlere, Johnny Nitro-Morrison-Mundo ès extraklasszis mexikòiak főszereplèsèvel! Ajånlom mindenkinek szeretettel! Hatalmas buli! 2014 oktòberèben indult, mèg megtalàlhatòk az első adåsok is! Csak mert ùgy èrdemes… Kezdő dòzisnak, mondjuk a 2015 első adàsàban bonyolított össznèpi buliig ajànlanàm – aztán ùgyis tovàbb nèzed, mert addig ràjôssz, hogy bizony van mit!:-) Big Up ECW, WCW, TNA X-division, PWG, Lucha!:-)

   Kedvelés

 6. Kritikán aluli ppv adás volt.1 azaz 1 normális meccs se volt.

  jobber beretta mindenkitől kikap..Megszokott.

  hófehérke ezért tért vissza?Úgy akar heel karakter lenni,hogy a naracsbőrős undormány lábaival lányosakat rúg,meg a seggébe dörgöli pinki fejét?Ez menő?lol de ratyiiiiiiiiiiiii

  Nem követem a 3 negro meccseit,de most a paradicsom árus és abantu a bajnokok,és ki a 3?Na mindegy,le se szarom őket.cazero bajnok i slehetne,mert megvan benne minden mai ehez kell,de úgy látszik beéri ő is és a wwe is a B kategóriával,ahová lökték s ahol éldegél.Integet,bár könnyes szemmel,mert elvesztette az övet.cumi

  szuper kentaur vs hegyomlás Még akár jó meccs is lehett volna,ha 1.nem a szuperhős szerepel benne,2.ha nem ő győz,3,ha nem a 872363654546 x közös meccsüket láttuk volna,4,ha lett volna benne egy csipetnyi izgalom,5,ha lett volna értelme ennek az értelmetlen feudnak
  Persze,hogy a szuper hős nyert,ki más is nyert volna.

  besenyő vs müzli Meg se néztem,de az életemet felmerem rá tenni,hogy müzli maradt a bajnok.

  Összehozhattak volna eg ynormális meccset is a két eszelősnek,mert az egykori család tag és az egykori csicska….es bolondok,nem normálisak,eszelősök,jól is játszák ezt akaraktert,vagyis csak béka pofa,mert bogár szemű harper full beteg,látszik rajta,hogy a kakukkal szállt a fészkére…
  békapoda végre nyert jupijééé kelett már neki ez a sok jobberkedés után.Bár a meccs szar volt,untam,tekertem,de átlagosnak azért elment szódával vazzzze.
  Sokkal jobb is lehetett volna,sok hiba volt benne.békapofa nagy trükkös mozdulata amikor a kötelek között majdnem kiesik,majd lendületből visszajön ciki kategória,ő meg bele éli magát,hogy menő.

  Rakjuk egymás mellé a Wyatt vs békapofa meccseket és ezt a mostanit.Ég és föld,pedig hasonló kategória.harper is egy állat,de igazán jó meccseket Wyattal tolt a békapofa.Lesz folytatása,de remélem nem csak lógni fognak a levegőben.A sd oldalán írtam,hogy bitang jó páros lenne az övék,de úgy,hogy megmaradna a heel és a face karakter is,így lenne csak oltári a buli.Vagy nem.De.

  A fő meccs brutál szarr volt,tekernem kelett.Kane egy igazi szörnyeteg.Csak ki jött belőle.
  Amióta nézem a pankrációt,több évtizede már..sok szép mozdulatot láttam már,de számomra a legszebb,a legcsodálatosabb a dupla fojtó dobás.A könnyem is kicsordult,mikor a két hobbitot belevágta a ringbe.És még utána kettőt kiosztott.Kár,hogy ő is kapott jutalmat..van eg yoylan érzésem,hogy még ezek után se változik át nagy vörös szörnyeteggé..pl azért,mert a bajnokot csak rálökte vipera matyira.

  0,000000000000000000000 volt ez az adás.

  Nagy grat,csak így tovább.

  Kedvelés

  1. Hát persze, hogy Román nyert, ki más? És a sok hülye meg élteti, amikor voltak budapesten majdnem mindenki elájult, mikor bejött az arénába, én meg csak néztem hogy ezek tényleg ilyen barmok? Az ilyen hülyék miatt nyomatják a szánalmas karakterét 1000-rel, pedig ha tag team meccsről van szó, akkor semmit se csinál, csak a végén bepacsizzák és spear, ha meg 1vs1-ben harcol, akkor csak fekszik, mint müzli kolléga, aztán a végén spear.

   Kedvelés

   1. Nincs neki,semmit nem ért hozzá,de mindenkinél okosabb,amúgy a helyesírás mindig nagy erényed volt…most hol hagytad? 🙂

    Kedvelés

     1. Gyerekek, itt nem lehet tiltani valakinek a kommentjeit? Legalább, hogy én ne lássam. Annyira illúzió romboló, hogy letekerek jó kis kommentekért, de egy ember folyamatosan sületlenségeket beszél… hegyomlás, szuper kentaur, narancsbőrű…..

      Kedvelés

   2. Sok van,de vagy meghaltak vagy visszavonultak.
    A jelenlegi rosterbol jobber beretta,buci fejű cezaro,a maszkos törpék,veszett kutya rybakc,akivel évek óta nem tudnak mit kezdeni..a doom ivadékok stb azok akikre azt mondom,komálom a buta fejüket.Wyatt meg ugye egy személyben testesíti meg mindazt ami hosszú évek óta hiányzik a pankrációból.

    Kedvelés

  2. Kedves ROYAL, te olyan hihetetlen becsmérlően írsz a ppv-kről, a pankrátorokról, mintha mondjuk harminchatod annyit elértél volna mint McMahonék gőzhajótankolója. Most komolyan kinek érzed magad? Ja és ha nem tetszik, akkor ne nézd a WWE-t.

   Több évtizede nézed (minimum 20 évet jelent). Gondolom az Egyesült Államokban laksz, mert interneten nem érhető el 10 éve sem, arról ne is beszéljünk, hogy a ’90-es évek végén hol fogtad te a csatornát, amin adták a WWE-t? (Már ha akkor egyáltalán szobatiszta voltál…)

   Kedvelés

   1. Neked meg mi a bajod?
    Nem lehet neki véleménye?
    Oké az túlzás hogy több évtizede nézi, de akkor is.
    Egyébként meg a WWF-et lehetett fogni a 90-es években is a többi fizetős
    csatornán. -_-

    Kedvelés

 7. A WWE facebook oldalán feltettek egy kérdést, hogy élvezték-e az Extreme Rules-t a rajongók, 2900 ember volt elégedett a műsorral, ezzel szemben 6700-nak nem tetszett…azért ez mindent elárul. Én nagyot csalódtam most, pedig az Extreme Rules minden évben jó meccsekkel szolgált, de az idei…. a kickoff meccset élveztem a legjobban, a többi nevetséges volt. Román vs. Bigshow 20-adszor, Sheamus vs. Ziggler….ez volt a legbuzisabb jelenet, amit valaha láttam pankrációban…
  Dean vs. Harper meccsen ez a kocsis baromság nem hiányzott, de egyébként ez nem volt rossz és Ambrose végre ppv-t nyert!
  Fél éve egy csapatba egyesítették 3 legnagyobb jobbert a WWE-ben és létrejött a New day. Rémes egy csapat ez, a live eventen nem győztem skandálni hogy “new day sucks” és örültem hogy nem csak én rühellem őket, hanem a WWE univerzum 99%-a. Ennek ellenére mégis odaadják ezeknek a nyomorékoknak a tag team öveket, vicc…. Az Ascension-nél jobb csapat nincs jelenleg a WWE-ben, ők érdemelnék a bajnoki öveket…vagy maradhatott volna Tóniéknál is, mert ők sem voltak rosszak..
  Széna vs. Rusev sem volt valami izgalmas, és folytatódik ez a rémes feud, NEEEE. Ráadásul i quit meccs, 100% h megint Müzli nyer. Semmi értelme. Adhatnának másnak is esélyt már. És nem ilyen open challenge baromságra gondolok, hogy ilyen Stardust szintű karakterek kijönnek és 5perc után kikapnak, hanem komolyabb ellenfélre és persze egy jó sztorira.
  Főmeccs előre kiszámíható volt, kb. mindenki tudta hogy Randy nem fog nyerni. Ezért nem is volt izgalmas, hiába láttam a kedvencem győzelmét, nem igazán hatott meg.
  Egyedül az vígasztal, hogy hamarosan Kane visszatér. Mert mióta levette azt a maszkot, kritikán aluli a karaktere.

  Kedvelés

  1. Minél előbb térjen vissza,mert hiába imádom amióta először feltűnt a színen,amit jelenleg csinál az kritikán aluli.Remélem tényleg felveszi a maszkját és minél előbb elhozza az apokalipszist..

   Kedvelés

 8. Ja,és igen vagy teljesen vak vagyok vagy tényleg nem volt IC meccs??? Am meg Seth egy hihetetlenől jó,karizmatikus és hihetelenül tehetséges figura,csak kár hogy ilyen szerepet kapott na nem mintha nem állna jól neki,de többre is lehetne használni a karaktere miatt,ha esetleg láttátok régen miket csinált,most nyom egy enzigurit egy superkicket meg egy corner powerbombot és kész,ja meg a curb stompot….ja,mégse….

  Kedvelés

  1. Nem volt IC meccs, mert kecskepofa lesérült what a suprise….
   Annyira mondjuk nem bánom, Neville-nek jobban örültem

   Kedvelés

 9. Hmmmm……Igen,ha jól tudom,akkor az RKO bannolt finisher/mozdulat volt….hmmm…. sok dolog volt ami félre sikerül szerintem…emberek,ha a russian chain maccsbe valaki megüt vagy mozdulatot visz valakin akkor nem törlődnek a számolások? Pedig én így tudtam meg az első AA-nál így is láttam….na mind1 a dean vs luke menő volt bár ott is láttam néhány dolgot ami nem volt 100-as… a Roman vs Big Show egész jó volt bár a vége kicsit érdekesre sikeredett mert Roman elfelejtette hogy rá kéne az asztalt borítaní,így rögtönzésül Show csak úgy össze esett, DEAD! … a Randy vs Seth nagyon jól sikerült,nem hiszem hogy a végén lévő 2 RKO,vagy akár a pedigree szó nélkül fog maradni a ma esti rawon,nekem ez a gála olyan 10/7 nem rossz!

  Kedvelés

  1. Ne keress értelmet müzli meccseiben és győzelmeiben.A wwe történelmének legnagyobb baby face fejedelme,aki minden övet 150 x megnyert stb stb stb bajnok marad egy ideig.Nem akarják már a fő öv felé terelni,mert rühhelik a rajongók 90%a.Mindig mindent ő nyer meg,ő az 1.számú kihívó,mindig ott van ahol nem kéne lennie.Ő kapott legtöbb lehetőséget.Más életében 1 övet nem nyert,ez meg csak azt nyer és kap..Sajnos simán van még benne vagy 5 év,ha nem több..Hiába rühellem kecskepofát és szuper kentaurt,messze elmaradnak müzlitől minden tekintetben…pedig ők is ritka szánalmas karakterek..
   Az rko vipra matyinak volt tiltott.Szóba se került,hogy más nem használhatja.

   Kedvelés

 10. A csalós kurva annyát ennek a Rollinsnak, a kis testőrei nelkül egy szar. Ja és ha a RKO bannolva volt akkor nem értem hogy Rollins hogy a gecibe használhatta. Ezenkívül nagyon jó adást hozott össze a WWE. 10 ből 9 pontott adok rá. UI: A chains meccsből sokkal többet kilehetett volna hozni. Na mindegy, már nagyon várom a Paybacket

  Kedvelés

 11. Annyira vártam, erre tessék, kapunk egy szőke-barna herceget, aki azt sem tudja, hanyadikán van elseje, csak megvédi őt a kis testőrsége, plusz még ez a Kane se tudja mi a helyzet, csak osztogatja a folytókat,aztán meg fejeket vág xD Egyszóval a mostani Extreme Rules enyhén szólva borzalmasan színvonalon alul volt.. De azért a lényeg, hogy Reings nyert!!! 🙂 😀

  Kedvelés

 12. Ambrose harper.. na ez igen!!

  Ilyen meccsek kellenek a tobbi fos volt csak röviden igy tovabb wwe

  Have a nice day!

  Kedvelés

  1. Hát igen igazad van ha egy meccsen egy finisher tilltot akkor nem értem hogy seth mért használhata meg persze kane is kapott egyet jah es kiváncsi vagyok a véleményedre randynnek kivel lenne komoly sztoria ? 😊

   Kedvelés

   1. Egy anakondával.
    Amúgy az rko vipera matyinak volt megtiltva.Másra nem vonatkozott,és nem is tértek ki rá.Bajnok marad a júdás még egy jó darabig.

    Kedvelés

 13. Alig várta a csúszó mászó, hogy ki tudjon jutni a ketrecből. Lehet, hogy így kell koreografálni, DE GYENGE A GYEREK, /főleg egyedül/!!!

  Kedvelés

 14. Elég szar lett extreme rules-hez képest az összes meccs ki számítható volt egy meccs volt ami közelítet a jó felé az is dean vs harper. Randy sajnos nem nyert de lehetet rá számítani de arra nem hogy randy kapja az rko-t seth-től egêszébe eza ppv 10\3

  Kedvelés

 15. Aha… Kb semmi nem maradt meg benne kivéve az hogy Regins és Show megint agyba főbe verték egymást ki tudja hányadszorra. A másik Randy Vs Seth… És persze hogy a kis mitugrász nyer… Awsome….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek