WWE Extreme Rules 2016. – Eredmények és videók

146_RULES_05222016MM_1040--515657a52a7122b4854536f660733f3f

Nyolc összecsapást jelentett be előre a szervezet az Extreme Rules-ra, ami a New Era második PPV adása. Lesz itt Asylum, Submission, vagy épp Extreme Rules mérkőzéstípus is, de az este legfontosabb kérdése, hogy ki távozik Newark-ból, mint a címvédő WWE Nehézsúlyú Világbajnok?

KickOff:

Dolph Ziggler vs Baron Corbin – NO DQ mérkőzés

Ez a csata, igazából csak nevében volt NO DQ, hiszen jellegében nem érdemelte ki ezt a nevet. Mintha csak egy átlag küzdelmet láttunk volna, kivéve a végét, amikor is Corbin egy övön aluli ütéssel támadta Ziggler-t, majd kiosztotta neki az End of Days-et, megszerezve ezzel a győzelmet.

Extreme Rules:

The Uso’s vs The Club – Tornado Tag Team mérkőzés

Kimondottan pörgős, és jó mérkőzést láthattunk, ami tökéletes alaphangot adott az estének. Mindkét csapat előtt adódtak komoly lehetőségek, de az Uso ikrek Superkick-je nem bizonyult elég erősnek. Gallows, valamint Anderson felülkerekedtek, majd a Magic Killer-t követően megszerezték a győzelmet.

Kalisto (C) vs Rusev – Országos bajnoki címmérkőzés

Ennek a küzdelemnek a legnagyobb kérdése az volt, hogy Kalisto képes lesz-e újra, egy nála sokkalta nagyobb ellenfél ellen győzedelmeskedni. Rusev irányította a küzdelmet, dominált, a bajnok pedig csak fellángolásokra volt képes. A végjátékban a sarok tetejéről próbált meg ugrani a kis Luchador, de a Bolgár Bestia lerántotta a ring szélére.. Ezen a ponton úgy tűnt, hogy Kalisto megsérült, a bíró kissé tanácstalan volt, Rusev pedig könyörtelenül, egy pokoli Acolade-al feladatta a küzdelmet a bajnokkal, megszerezve ezzel karrierje második Országos bajnoki címét.

The New Day (C) vs The Vaudevillains –  Tag Team bajnoki címmérkőzés 

Miután Lilian felkonferálta a soron következő küzdelmet, a közönség egy emberként ugrott talpra.. Big E hangja zengte be az arénát, amit követően érkeztek is a címvédők. Rövid beszédbe fogtak, aminek végén Xavier biztosított minket, hogy a mérkőzés után is Ők lesznek a mi WWE World Tag Team bajnokaink. A kihívókat meglepően nagy ellenszenvvel fogadt a publikum, de a korábbi NXT Tag Team bajnokok ezzel nem túlzottan foglalkoztak. A New Day-t ezúttal Xavier képviselte Big E mellett, Woods pedig kellően agresszívan kezdte a csatát, de a kihívók gyorsan belerázódtak a küzdelembe. Zseniális taktikát alkalmaztak, ártalmatlanná tették mind Kofi-t, mind Big E-t, így Xavier magára maradt. A Vaudevillains duója kiosztotta Tag Team Finisher mozdulatukat Woods-nak, amiből hatalmas meglepetésre kitört bajnokok egyik tagja… Innen már egyenes út vezetett a megrendült kihívókon át, s miután megmentette, meg is nyerte a csatát egy jól irányzott térdessel Xavier, megvédve ezzel a címeket a New Day-nek..

The Miz (C) vs Sami Zayn vs Kevin Owens vs Cesaro – Fatal 4 Way mérkőzés az Interkontinentális bajnoki címért

A mérkőzés ugyan látványos lett, de érzésem szerint túlírták.. Túl sok volt a kitörés benne, már-már követhetetlen, s egyben értelmetlen volt néha, ami zajlott. Cesaro ismét feladatta Miz-el a küzdelmet, de ezt persze a bíró nem látta.. Sami érkezett egy Helluva Kick-el, de hiába kopogtatott, hisz a félájult Owens kirángatta a ringből. Sami ugyan elégtételt vett riválisán, de közben Miz ráfeküdt Cesaro-ra, amit követően megvédte a bajnoki címet..

Dean Ambrose vs Chris Jericho – Asylum mérkőzés

Sokféle játékszer került elő Ambrose játszóteréről, köztük kendóbot, poroltó, kényszerzubbony, vagy épp egy zsák rajzszög. Nem kímélte egymást a két szupersztár, bár Jericho a mérkőzés elején inkább menekülésre fordította az ereje nagy részét, végül belátta, hogy küzdenie kell. Maximálisan kihasználták a ketrec adta lehetőségeket, olyannyira, hogy Dean egy Diving Elbow-al még a tetejéről is levetette magát. Chris-en sem a Codebreaker, sem a Wall’s of Jericho nem párosult győzelemmel, így végül miután belevágta a szögekbe, még egy Dirty Deeds-et is kiosztott az ezer sebből vérző Jericho-nak, aki elvesztette a WWE első Asylum mérkőzését.

Charlotte (C) vs Natalya – Submission mérkőzés a Women’s bajnoki címért

Nem csak feladásos küzdelem volt ez, de Ric Flair még a ring mellől is el volt tiltva, nehogy közbeavatkozhasson. Ha megteszi, lánya automatikusan elveszíti a bajnoki címet. Mindkét vehemens offenzívákat indított a másikra, több kevesebb sikerrel. Végül a piszkos trükkök mestere, Flair papa megtalálta a módját, hogy megzavarja Naty-t. Megszólalt a Nature Boy zenéje, s a bíró már emelte volna magasba Natalya kezét, azonban nem a 16x-os Világbajnok érkezett, hanem Dana Brooke, aki persze közbe is avatkozott Charlotte javára.. Natalya tehetetlen volt, a bajnok befogta a Figure 8-be, és lekopogtatta a kanadai hölgyet..

Roman Reigns (C) vs AJ Styles – Extreme Rules mérkőzés a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért

Elérkezett az este legjobban várt mérkőzése. A kihívó érkezett elsőként, Styles pedig ismételten nagy ovációt váltott ki a rajongókból. A bajnokot már közel sem fogadta ekkora szeretet, de Roman arcán látszott, hogy csak az érdekli, megvédje a bajnoki címet. A közönség egyértelműen AJ mellett állt, aki így kettőzött erővel ostromolta a bajnokot. Egészen a nézők közé pofozták egymást, asztalokat törtek, de még ez sem volt elég, Roman a You still sucks, valamint a You can’t wrestler chant-eket kapta sorban. A bajnok egy hatalmas Spear-rel próbálta megtörni Styles lendületét, ami kissé sikerült is. Ahogy arra számítani lehetett, megérkezett a Club, illetve az Uso ikrek duója is. Mindkét fél a maguk javára kívánta billenteni a csatát, de ahogy Reigns, úgy Styles is kitört a támadást követő tusból. A folytatásban, Styles két darab (!) Styles Clash-t is kiosztott a bajnoknak, de a BigDog mindkétszer szabadult.. AJ agya elborult, és brutális verésben részesítette egy székkel Roman-t, valamint az ikreket. Styles készült a végső csapásra egy Forearm kíséretében, de ahogy a levegőben repült, Reigns egy bődületes Spear-rel kapta el a levegőben, amit követően pontot tett a háború végére. Roman Reigns megvédte a WWE Nehézsúlyú övet, de ezzel még nem volt vége az estének… Miközben a kimerült bajnok ünnepelt, a közönség őrjöngeni kezdett.. Reigns háta mögött, becsúszott a ringbe valaki.. Valaki, aki fél év kihagyás után azért tért vissza, hogy követelje ami jár, s amit sohasem vesztett el.. Seth Rollins megragadta, majd egy Pedigree-t osztott ki Reigns-nek, aki elterült a ring közepén.. Seth tekintete lassan a címre vándorolt, majd felvette a földről, s diadalmasan magasba emelte Roman Reigns fölött a newarki közönség tombolása közepette..

Ezekkel a képekkel ért véget az adás, amit majd egy nagyon érdekesnek ígérkező RAW fog követni. Máris meglenne a június 19-én esedékes Money in the Bank főmérkőzése? Holnap minden kiderül..

38 című bejegyzés “WWE Extreme Rules 2016. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mondhatni erre hogy elment a PPV!

  Baron Corbinal azért ennél jobb meccset is ki tudtak volna hozni főleg hogy ott volt mellette Ziggy, valahogy ő már nem az mint akit az NXT ben láttam.

  Bullet Clubból csicska lett finoman is szólva már láttam az elején azért jöttek hogy Jobbol janak a Szamoai gyereknek ahogy AJ is kár értük!!!

  Kalistot sajnáltam a meccs után remélem nem lett komolyabb baja!! Jönn vissza a szuper hős és Kalistonak annyi nem fog nyerni a visszavágón ha kap?? Ryback úton a TNA felé bárt hová is mégy neked us azt tudom mondani mint Barettnek, legyen több sikerben és élményben részed mint amit itt elértél!!!

  Fatal 4 Way meccs: Egyetértek a cikk írójával túl írták egy kicsit, jó volt de az hogy az el ájult Owens ki szedte Samy-t a ringből megy hogy Miz így feküdöttrá na…. de össz egészében ez volt a 2. meccs ami jól sikerült.

  Asylum meccs: Az eleje szar volt de a közepe fele érdekes lett, örülök hogy nyert Dean és remélem most már a WWE WHC öv kőzelébben lesz, és meg nyeri.

  Díva meccs: Azóta ezt nem nézem ezt a meccset mióta Sasha-t és Becky-t be szópatták és Flair baba nyert a WM en is.

  TT meccs: Itt azért azt éreztem hogy ha találkoznák Vince papával 1x is élőben az utcán szarrá verném mert még 1 jó TT alázott meg és már nem 1x csinálta azt amit HHH azt NXT ben fel épített azt elbaszta rá adásul 8 perc alatt. Vicc Vaudevillains-t így meg alázni?? Nem volt neki elég amit a The Ascensional, PTP srácokkal, a Lucha Dragonsal és még sorolhatnám azokat a TT ket amit Vince papa eltemetett még a Vaudevillains-t is nem tellik el 1 hónap és Enzo és Big Cass is csicskák lesznek pont úgy mint a többi ezért a tehetségekért nagyon kár!!!!

  Fő meccs: Ugyan az AJ rendesen be szópaták és miért azért a csicskáért??? Szánalmas a Bullet Club ott is eltemet hetjük!!! Azért mondtam erre a PPV-re hogy elment mert Ambrose és Jerico, meg a IC meccs legalább közepesre mentette a gálát!!!!

  Kedvelés

 2. Orton mellé egy új kedvenc: Aj Styles. Hihetetlen az a csávó,de természetesen a legyőzthetetlen kentaur győz… És mivel Seth vissza jött Aj már valszeg elkerül az öv közelből

  Kedvelés

 3. Lehet mondani sok mindent Reigns-re, de ez így jó volt. Látványos is volt, ahogy valaki írta, működik a kémia Styles és Reigns között. Jól előadott meccs volt. Azt ugyan mindenki tudta, hogy Reigns nyer és előbb utóbb Rollins megjelenik, ez a levegőben van minden egyes címvédés után. Viszont remélem nem nyeri vissza Rollins az övet, mert akkor csak egy újabb csalásokkal, menekülésekkel védi majd meg. És ez miért rossz? Mert Ő ettől sokkal, de sokkal többet tud, amit szerintem – a múltból kiindulva – övvel a derekán nem muatathat meg. Viszont ha már így alakult remélem Ambrose-t is bevonják ebbe. Ő most úgy is “felszabadult”, és a nézők is nagyon csipázzák.

  Ha már Ambrose…Az ő meccse úgy indult, hogy majdnem bealudtam. Aztán begyorsult kicsit. Ez a Jericoh egy állat! Mennyit kapott azért, hogy ezt bevállalta. Lehet, hogy nem “proper” rajzszögek voltak, de vérzett! Na ezt sokan nem csinálnák utána!

  Miért nem adhatták oda a női övet Natalyanak? Miért kellett megint megalázni? Megérdemelte volna. Persze majd most egy olyan fogja elvenni Flair Babától, aki az első osztályban még semmit nem tett le az asztalra. Banks. Nem tudom, nekem egyáltalán nem jön be a stílusa. Sem.

  Miz. Nyert. Ez volt a második tippem. Rögtön Cesaro után. Az a faszi nagyon jó. Kíváncsi vagyok mikor fogják ezt legalább egy kicsit elismerni. Mondjuk amíg nem veszik úgy a cuccait mint Reignsnek, Cenanak, addig maximum csak takaríthat utánuk. Habár már nagyon sokszor megmutatta, hogy sokkal többre képes. Lsd. ez a meccs. Vagy a Cena-val vívott meccsei. Nem nagyon bánnám, ha a főöv közelébe kerülne, de sajnos annyi pénz nincs benne. Az NAGYON POZITÍV, HOGY NEM OWENS vitte az övet. Szövege jó, de ennyi. Nekem nagyon nem jön be. EGyébként kíváncsi vagyok mi lesz ennek a sztorinak a folytatása. Mert lesz.

  Seggrázó majmok… Sokkal, sokkal jobban örültem volna a “vidám operett gazembereknek”. Akkor fel lehetett volna építeni egy jó kis történetet a SAWFT-tal, akik valamiért az új TT kedvenceim lettek. Habár láttam vagy 2 NXT meccsüket összesen, de a hangulat amit teremtenek maguk körül, és egyébként az egész koncepció ami mögöttük mint TT csapat mögött van, az jól eltalált. Mind financiálisan mind, pedig ringbéli előadás szempontjából sokat hozhatnak. És szerintem a pénz az oka amiért a ratyik megvédték a címet most. Hónapok óta rengeted a sok Booty O’s-os pólós néző, szerintem nagyon beindult az értékestés ezen a vonalon. És ha elvesztenék az övet, akkor a pénzcsap is kiapadna. Azt meg igazán nem lenne jó. McMahon-nak.

  Rusev nem szimpi. Remélem Cena elveszi az övet tőle. Aztán begyűjti a főövet is, majd szépen kivonul ebből és átadja a terepet. Mondom ezt annak ellenére, hogy nekem Ő a kedvencem. De az sem lenne baj, ha Sheamus venné el Rusev-től. Amihez Albertonak is lehetne 1-2 szava. Itt is alakul egy 4 vs 4. Remélem.

  Kedvelés

 4. De nagyon nem értetetek hozzá…

  Dean vs Jericho meccs nagyon lassú és unalmas volt, dacára az eszközöknek. A végére jobb lett, de nem mentette meg. Ambrose eszköztára az utóbbi egy évben semmit sem bővült, megrekedt egy szinten.

  A legjobb a fatal 4 way volt, nincs mit hozzátenni. De az szánalom, hogy egy meccs éri el egy gálából az NXT színvonalát.

  A főmeccs eredménye borítékolható volt. Az ikrek és a japán import csapat megjelenése felesleges és kiszámítható volt. A Bullet Club egy nagy jobberteammé sorvadt, ami szintén kiábrándító. A meccs maga nem volt rossz, volt pár szép pillanat, de sok volt az üresjárat is, viszont a két szereplő között jól működött a kémia. Csak dögunalom már Roman uralkodása.

  Seth meg az este csúcspontja volt. Végre visszatért! Remélem az öv is hamarosan a derekára kerül…

  Kedvelés

 5. Srácok, nem azért de megint nincs videó, kénytelen voltam elolvasni a leírást. Lehet hogy én vagyok hülye hozzá, de ha van valamilyen aktiválási mód, azt eláruljátok? Köszi.

  Kedvelés

 6. Öröm volt nézni Ambrose és Jericho összecsapását! Itt aztán volt minden. Örültem volna, ha Owensnek sikerül elvenni a címet Miztől, de majd legközelebb! Rusev győzelme szerintem borítékolható volt, habár Kalisto nem rossz, de Rusev szerintem sokkal jobb képességekkel megáldott pankrátor. Bírom őt! Egyedül a New Day bohóckodása bassza fel az agyamat. Nem értem hogy lehet ezeket a szerencsétleneket ennyire szeretni Amerikában?

  Kedvelés

 7. Nekem tetszett egy a PPV nemtom ki hogy van vele…és jöhetnek a fikák de nkm most valahogy tetszett az amit Roman csinált tényleg milyen jó heel lehetne belőle, ugy lett volna a legjobb ha Rollins face ként tér vissza Reigns pedig heel…ezután a feud után nem tudom mi lesz Ambrose-al de szerintem bele teszik a Rollins Reigns meccsbe valahogy (vagyis remélem)…Styles marad a Club élén addig amig Balor fel nem jön a fő rosterre utána jön az amit mindenki tud 🙂 tag team no comment…legjobb az lenne ha a Money in the Bank-en elvenné tőlük az övet Gallows és Anderson mert más heel csapat nem maradt szerintem…IC öv mindenre gondoltam csak nem erre hogy Miz megvédi…Országos öv annak örülök hogy Rusev nyert de Cena ugyis elveszi

  Kedvelés

 8. Az Asylum meccs kurva jó volt most végre nem csalódtam! Előkerültek az igazi fegyverek!
  Ilyen meccsek kellenek mint az Attitude Era-ban!

  Kedvelés

 9. Istenem az az ováció mikor reigns megkapta a pedigreet…
  Ha heel ként akarták visszahozni akkor nagyon elcseszték.
  ezek után ha spermát öntene rájuk akkor is éljeneznék.

  Kedvelés

 10. Azert erdekes. Ryback-et nem engedtek nyerni Rusev- meg ovet visz egybol, tobbet erne ha o is otthagyna a szervezetet. Sajnalom Jericho-t megalazatak most is, csak szenved mar joidelye inkabb menjen turnezni neki is jobbat tesz.
  Az a harom rozsaszin buzi meg mindig TT bajnok, mar csak a latvany miatt is le kellene oket valtani.
  Aj-t jol megszivattak ismet, hiaba van nagyon jo inringje, karaktere, tehetsege, allokepesseg, ezt a festett kurvat kell nyomatni. Seth hiaba jott vissza szerintem nem lesz bajnok 😦

  Kedvelés

  1. Jericho-t miért alázták volna meg? A roster egyik legjobb pankrátorjától kapott ki, Fandango ellen az megalázás volt, de ez nem. Ráadásul ,,most is”, ha jól tudom multkor Ambrose ellen kikapott, előző feudja utolsó meccsét viszont megnyerte a WM-en AJ Styles ellen.

   Rusev meg tényleg érdekes, megint US bajnok? Akkor jönni fog Cena is és folytatódik ez a feud is..
   AJ-t tényleg megszívatták, de nem is vártam mást, Rollinson viszont nagyon meglepődtem, csak AJ-t sajnálom ,remélem lesz bajnok egyszer.

   Kedvelés

   1. csak úgy mellékesen nem hozzad szóltam és ha jól tudom neked sem felhőtlen a múltad a szerkesztőséggel szóval kösz de nem neked szolt !
    ezenkivul abban igazad van persze örülök és nagyon jó az írás is és a videó minősége is csak nem lehet kinagyítani és nem tölti be néha 😀

    Kedvelés

    1. Köszönöm az írásra vonatkozó szavakat. Nos, a kinagyításos probléma sajnos több olvasónknál is előjön, erre vonatkozóan most csak annyit tudok mondani, hogy próbáld meg egy másik böngészővel, hogy mi a helyzet. 🙂

     Kedvelés

 11. Roman összes meccse nézhetetlen.Bármilyen tehetséggel kerül össze nem lehet vele mit kezdeni.Hiába kűzdött AJ-el és hiába fogja megverni Rollinst is vagy a kárt Cesarot egyszerűen nem tud jó meccset összehozni,és ezt szerencsére már a közönség is felismerte,akinek a nagyrésze most nem lányokból és kisgyerekekből állt

  “You still sucks”
  “Roman Sucks”
  “THANK YOU ROLLINS”

  Kedvelés

 12. SETH ROLLINS IS BACK!!!!!!!!!!
  Istenem köszönöm. De az ő visszatérésén kívül nem sok mindennek tudtam örülni. Corbin nyert, oké de ezt a feudot zárják itt ahogy van. Rusev címszerzésének is kimondotta örültem. IC címmeccs jó volt, csak nem így kellett volna véget érnie. Tag Team címmeccs szót yem érdemel annyira egy kalap kaki volt. A The Club győzedelme az ungabunkák fölött szintén boldogsággal töltött el. Női címmeccs kaki volt meg se néztem. Na viszont az Asylum meccs az állat volt. Nem gondoltam volna hogy a szögek is bevetésre kerülnek. De végül ez is megtörtént. Ambrose győzött és ez jó az üzletnek. A főmmeccsen Aj pusztítása jött be a legjobban. Nagyon nagyon sajnálatos hogy nem nyerhette meg az övet. De majd Seth Rollins elveri ezt a tehetségtelent. BELIEVE IN SETH ROLLINS!!!!!!!!
  Ennyi szerettem volna mondani.
  Have a nice day .

  Kedvelés

 13. Csak a Fatal 4 Way-et és Ambrose-ékat néztem.

  F4W: izgalmas, pörgős meccs volt. Cesaro egyszerre 3 embert is a földhöz tud vágni, királyság!! Mindenki kitett magáért senki nem hagyott győzni senkit. Miz is viszonylag későn kopogtatott Cesaro-nál, kár, hogy nem lett belőle semmi. Maryse majdnem megjárta, mikor Miz-nek segített. Személy szerint Cesaro-ra vagy Sami-re vagy végül is KO -ra voksoltam IC Champion-ként, hát nem jött be, van ilyen. Bár a meccset főleg Cesaro, Sami és KO uralta? Miz-nek is voltak elég jó pillanatai. Nem tudom, hogy ezt a szálat, meddig akarják vinni, de talán ma este kiderül.
  Talán a Money In The Bank-en tétre teszik?? Lader Fatal 4 Way Match lesz??

  Steel Cage: Jericho nagyon nehezen indult be, valahogy látszott rajta, hogy nem nagyon akarja ezt a meccset, de hát ki akarná?? Ambrose győzelme nem lepett meg, bár az elején nem történt sok minden (bocsi!!!!). Mikor meglátta Jericho a rajzszögeket, hát én is úgy reagáltam volna!!! Kellékekben nem volt hiány az egyik kommentátor mondta is, hogy hát ez nem ,,Party Cage”. Most, hogy Mr. Crazy győzött, nem tudom ki lesz a következő ellenfele, vagy marad Jericho???

  Eszembe jutott ez a meccs: Randy Orton vs. Mick Foley Backlash-No Holds Barred Match (szögesdrót, rajzszög)

  ROLLINS hamarabb jött vissza!!!!!!! Menni fog a WWE Heavyweight Champion címért!!!!!

  Kedvelés

 14. Istenem az az ováció mikor reigns megkapta a pedigreet…
  Ha heel ként akarták visszahozni akkor nagyon elcseszték.
  ezek után ha spermát öntene rájuk akkor is éljeneznék

  Kedvelés

     1. nekem az működött még, hogy elindítod, aztán gyorsan megállítod és nagyítod ki, sokszor bejött
      Youtube: bár ott 2-3p-es összefoglaló van, a teljes meccset meg néha XBox féleségen lejátszák a rajongók és azt rakják föl
      Dailymotion.com-on is próbálhatod, beírod a keresőbe, hogy WWE Extreme Rules 2016 és kihozza elvileg a teljeset vagy meccsenként, ha úgy írod be
      Bocs, más ötletem nincs, olvass utána, ha nem oldódik meg, vagy próbáld telepíteni a Windows10-et, ha tudod és ott a Windows Edge-gel (netes weblapokat ugyanúgy behozza, csak tudsz az oldalon jelölni, írni stb. és teljes képernyőre veszi a pankrációt!!)

      előtte nekem is akadozott a lejátszás, kínszenvedés volt akár egy 10p-es meccset is nézni, aztán csomagot váltottunk, most 3x gyorsabb a net és nincs vele baj

      Kedvelés

 15. Helló Fejek!
  Íme a show értékelése az én szemszögemből.
  Fogadjátok nagy megértéssel. 🙂

  Kick Off:
  Már majdnem elaludtam, mire jött az első meccs.
  A meccs előtt a Dudley Boys baromkodott egy sort, majd jött Cass és szét rúgta a másik kettő seggét, ez jó volt, bár nem értettem, hogy mi szükség volt erre, de így legalább ők is szerepelhettek.

  Ziggi vs. Corbin: Semmi érdekfeszítő, DQ a meccs, de csak a nevében, meg a befejezésnél, Corbin tökön vágta Ziggit, nyert. A meccs nem érdekelt, a vége még kevésbé, jó, hogy volt, elég is volt!

  Extreme Rules:
  A fő műsort már nagyobb izgalommal vártam, volt jó dolog is, szerencsére ebből most több volt, és volt pár rossz is. Hajrá!

  Usos vs. Club: Hogy ebben mi volt a Tornado meccs azt nem sikerült megfejtenem, de örülünk neki, hogy volt, többet ne! Club győzelemnek viszont örültem, és ami meglepett, Uso-kat fújolták, mint az állat! 😀 Az US…O kántálás is olyan semmilyen volt, így kell ezt csinálni. 😀 Pedig én alapvetően bírom őket. 😀

  Kalisto vs. Rusev: Maga a meccs nem sok izgalmat tartogatott, viszont dobáljatok meg téglákkal, de örültem Rusev győzelmének. 😀 Bírom Kalisto-t, de Rusev legalább felfuttatja egy kicsit az öv értékét, igaz, tudjuk mi lesz ennek a vége… Johnny fiú ismét lenyúlja, azt nézhetjük tovább az Open Challenge-eit, remek lesz… Ja, végre hosszú idő után először, nem Kick Offban volt a meccs! 🙂

  The New Day vs. The Vaudevillains: Én a nem írom le még egyszer nevűeknek szurkoltam, de az a 3 balf*sz még mindig nem veszti el azokat a k*rva öveket, fasza… Már baromira elegem van belőlük, ha a másik kettő nyert volna, akkor azok ellen mehetett volna Cass és Amore, és Ők nyernek, de így…

  The Miz vs. Sami Zayn vs. Kevin Owens vs. Cesaro: Mi meccs volt ez már! 😀 Végig izgalmas, látványos, semmi durva dolog, pedig a Fatal 4 Way szabálya engedte volna, de szerintem nem is hiányzott innen semmi, ez úgy volt jó, ahogy volt. A befejezésről már más a véleményem. Miz-nek nem kellett volna védenie, vagy ha igen, akkor nem így!

  Dean Ambrose vs Chris Jericho: Ez is kib*szottul bejött. A meccs jó volt, pörgős, eszközök szép számmal kerültek használatba, és végre használták a szögesdrótos deszkát. Igaz, Ambrose kárára, de akkor is jó volt. Majd René otthon leápolgatja Dean-t. 😀 Aztán jött Ambrose a vödörrel, majd a zsákkal, én már akkor sejtettem mi van benne, és tényleg! De akkor még azt hittem, hogy nincs az az Isten, hogy itt valakit tényleg meghempergessenek a szögekben, de aztán mégis csak megtörtént, ezzel pedig Ambrose nyert. Szerintem most jutottak el odáig, hogy azt mondták: F*szom a PG-be, csináljunk jó show-t. Na, ez össze is jött! 🙂

  Charlotte vs. Nattie: A meccs jó volt, a vége már kevésbé. Dana nem hiányzott, az a vén f*sz Flair még annyira se, minden esetre öröm lesz nézni a SummerSlam-et, ahol Sasha a sz*rt is kiveri majd kicsi Flair-ből. 😀

  Roman Reigns vs. AJ Styles: És a főmeccs! Jaj, de szép is lett volna, ha Reigns nem b*ssza szét ezt is… Az az ember konkrétan az első ütésektől majdnem meghalt, ami nem megjátszott volt, de csak azért is kirúgott 2 Styles Clash-ből meg Forearm-ból, meg Styles jó párszor megcsapkodta székkel is, mind hiába. Ennyi erővel az is lehetett volna a meccs, hogy a gong megszólalása után Styles lefekszik a földre, Roman rá, 1, 2, 3 nyer. Az arénát is szépen körbekeringőzték, nem tudom minek. Azért a You still sucks! kántálás megvolt. 😀 Jött a Club, Uso-k, minek, nem tudom. Na, mind1 is, a végén a tehetségtelenség mintapéldánya nyert.
  Majd egy olyan mark out moment, hogy majdnem rám hívták a zsarukat is. 😀
  SETH ROLLINS IS HERE!!! Pedigree Roman-nek, öv a magasba, Thank You Rollins chant, esküszöm olyan szép pillanat volt, majdnem elsírtam magam.

  Várom a ma esti RAW-t, hogy mi lesz a folytatás. 😀
  Köszi, ha végigolvastad, ha nem akkor is.
  A viszont látásra, a viszont hallásra!

  Kedvelés

 16. Undorító volt a főmeccs ahogy vége lett. A styles clash nagyon erős finisher, már az elsőnél ki kellett volna feküdni, de amikor alá rakta a széket és ugy csinálta asszittem meglesz neki, de neeem…Roman bácsi innen is felkel. Akkor kérdem én hogy lehet legyőzni őt?? Remélem Seth elveszi tőle az övet. a Summerslamen meg örülnék egy Roman vs Ambrose vs Rollins mecccsnek. Roman a nyár végéig ugy is övközelben marad Ha szerencsénk van. Ha nincs szerencsénk akkor egész évben. Bár én most ahogy elképzelem az idei évben övközelben csak Wyatt-t érzem na meg természetesen Cena.

  Kedvelés

 17. Szokásos szánalom ppv volt ez is..

  2 kopasz megverte az ungabungákat,kit érdekel?

  miz a bajnok,nem tetszik amit csináltak Cezarobol,ko egy csicska az a szákállas taj paraszt meg egy nagy 0,ezért kárt volt átjönnie

  besenyő megverte a törpét,menő..jön müzli és elveri,tönkreteszi ismét a karrierjét és csiliárdszoros bajnok lesz megint.

  Jericho..vonuljon vissza.mert ez…imádom,de neki már nem kell ezt csinálnia. A meccs lapos,kiszámítható volt a rajszögek feltünése jó volt,rég látthattunk ilyen finomságokat.

  tt meccs egy vicc. szürke bohócok is ezért jöttek…de h a 3 majom 1 éve bajnok…és maradnak is..

  kentaur abajnok,mindenki meglepődött…aj szopóág,helyette júdás megy az övért…micsoda izgalmak..
  Sehol egy Kane,hegyomlás,Wyatt family,semmi…minek…

  Kedvelés

  1. Ko csicska?? Sami meg 0??? Kérlek mesélj még. Kane-t várod??? Ha Jericho visszavonulhat akkor ő meg pláne. ki kiváncsi már az 50 éves kane-re?? Inkább jöjjön Bálor. Inkább nézek technikás elemeket amin ugyanugy lehetnek rombolások, mint nagydarab embereket akik mást se tudnak csak chokeslam chokeslam hátán csinálni.

   Kedvelés

 18. Csak a Fatal 4 Way-t és Ambrose-t néztem.

  F4W: pörgős, izgalmas meccs volt, Cesaro 3 embert is a földhöz tud vágni egyszerre, királyság. Mindenki kitett magáért, senki nem engedett senkit győzni, Miz is viszonylag későn kopogtatott, de ugye nem ért semmit. Bár inkább Cesaro, Sami és Owens vívtak nagyobb csatát. Bár én Cesaro-ra vagy Sami-re voksoltam IC Champion-ként, hát nem jött be, van ilyen.
  Nem tudom, hogy ezt a szálat meddig viszik tovább, de ma este kiderül.

  Steel Cage: számítottam rá, hogy Ambrose fog nyerni, egy percig se gondoltam másképp. Jericho elég nehezen indult be, de mégis sikerült neki. Az a fej, mikor meglátta a rajzszögeket, én is így reagáltam volna. Most, hogy Mr. Crazy győzött, nem tudom, hogy ezt folytatják-e vagy mi lesz. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg összehozzák majd Rollins ellen, de az még odébb van.

  Eszembe jutott ez a meccs is: Randy Orton vs. Mick Foley Backlash -No Holds Barred (szögesdrót, rajzszöges meccs)

  Mellesleg ROYAL mindig azt hangoztatod, hogy Cesaro ezért jött vissza, hogy folyamatosan veszítsen??
  Hát most eléggé kitett magáért, és 2012-ben Randy-nek volt olyan időszaka, hogy az összes meccsét elvesztette, aztán összeszedte magát. Cesaro-nak meg még a vállára is kell vigyáznia, de ahogy egyre jobban lesz úgy javul majd a teljesítménye is.

  Kedvelés

 19. Dana Brooke-nak miért kellett be zavarnia Charlotte-ék meccsébe? Biztos Flair papa beszélte meg vele, hogy menjen ki. Dana-t annyira gyűlölöm Charlotte-al együtt. Kíváncsi leszek majd ki lesz az a lány aki Charlotte ellen versenyez és nem akadályozza meg senki azt a meccset.

  Kedvelés

 20. Na most merje valamelyikotok azt pofázni, hogy Roman Reigns jo bajnok.. 😀 AJ amit le művelt az valami emberfeletti es Ő mar azért korban van. Respect , komolyan jo volt nézni, ahogy egyedül elverte ezt a 3 majmot.” I say U you say uSUCK.. ”
  Persze az övet nem nyerhette el, hisz alig lehetett hallani hogy Reignst “boo”zak :’D
  DE!!!!! Végre!!! SETH istenem adást mentettel es meg az életemet is!!! Szarom le hogy face vagy heel lényeg , hogy visszatért!!
  Aminek örültem , hogy Rusev ujra pusztító mode ON, Kalisto ha nem lenne hajlékony , ott mar csak a Cosmodisc segítene 😀
  Charlotte-k szót se érdemelnek, mar nem tudjak hogy védeni a SeggFlair lányát.. Vicc.. Paige vissza es verje agyon őket! 😀

  Kedvelés

 21. Ahhoz képest, hogy Extreme Rules, nem sokban különbözött egy átlagos PPV-től.
  Az IC meccs elég jó volt, csak nem így kellett volna lezárni.
  Az Asylum meccs nekem tetszett, hozta a régi Attitude Era-t, de a végeredmény papírforma.
  És hát Reigns ismételten nyert. Hányadszorra is alázta meg AJ-t? Negyedszer? Rollins visszatérése viszont jó pont.
  A többi meccs meg jelentéktelen volt számomra.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek