WWE Extreme Rules 2017. – Eredmények és videók

Elérkezett az esztendő legextrémebb éjszakája. Baltimore-ból jelentkezik a 2017-es Extreme Rules, amire előzetesen hat mérkőzés került bejelentésre. A főeseményen Fatal 5 Way összecsapást figyelhetünk, melynek győztese megváltja jegyét Brock Lesnar ellen a Universal Bajnoki övért a Great Balls Of Fire PPV-re.

KickOff:


The Miz w/Maryse vs. Dean Ambrose (C) – Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzés (Ha Ambrose-t diszkvalifikálják, automatikusan elveszti az övet!) *20:00*
A közönség mintha Miz mellett állna, a kihívó akcióba is lendül, de Ambrose hamar megfékezi a lendületét. Miz megkezdi a taktikázást, és rámegy arra, hogy Dean-t diszkvalifikálják. A spori egyelőre nem adja olcsón mindezt, Miz-nek pedig pillanatokon belül újra a Lunatic Fringe rohamait kell kiállni. A Bajnoka kiosztja a Sucide Dive-ot, majd a kommentátorok mellett kezdi büntetni Mizanin-t. Használatba kerül a sarokvas is, Ambrose megragad egy széket, a bíró rögtön figyelmezteti, de Miz lerúgja a címvédőt. Maryse is kotnyeleskedik, ezt kihasználva Miz csapna le az eszközzel, ám Dean hárít. A ring szélére kerülve ismét túl hevesek Ambrose akciói, figyelmeztetik, Miz pedig ezt kihasználva megrúgja, végül pedig kioszt neki egy DDT-t a szorító legkeményebb pontjára. A Bajnok pillanatokon belül ismét lendületbe jön, készül a Rebound Clothesline-ra, de Miz hárít, és egy Neckbreaker-rel fejezi be a manővert. Mindez elég arra, hogy a következő időszakot irányítással és gyengítéssel töltse. Ambrose próbál kijönni a nyomásból, de csak pillanatnyi fellángolásokra futja tőle. Miz gondolkodik, majd a Dropkick-kek és Awesome Clothesline mellett dönt, mint következő kombináció. Mike a sarok tetején, elugrik, de Ambrose hasbarúgja, Dirty Deeds kísérlet, Miz viszont hárít. Hamarosan a Bajnok kerül a sarok tetejére, és ugrik ki a ringen kívül álló riválisára egy Diving Elbow-val. Kiszámolás veszély, ám mindketten megússzák. Dean lendületet szerez, Miz bajban lehet, de túléli a hirtelen feltámadt lelkesedést.
Dean mindent bevet amit a helyzet abban a pillanatban teremt, Mizanin viszont tökéletesen állja a sarat. Ambrose újra a sarok tetején, de a második Elbow-t kénytelen megszakítani, a talajfogás pedig nem jön össze tökéletesen. Térdét fájlalva indul tovább, azonban nem múlik el nyomtalan az előző eset. Miz azonnal kihasználja a dolgot, rámegy a Bajnok térdére, nemsokkal később pedig már a Figure Four-ba fogja be, Ambrose azonban menekül a kötél segítségével. A közönség immár fele-fele arányban bíztatja a feleket, akik a sarok tetején akcióznak. Ambrose kerül fölénybe, de kis híján olyat tesz amiért kizárás jár.. El is veszti picit a figyelmet, így Miz értékesíti Bryan Running Knee-jét. Kopogtat, de Ambrose szabadul. Következnek a szintén Bryan-féle rúgások a mellkasra, fejrúgás kísérlet, de Dean hárít, olyannyira, hogy a Figure Four-ral kontráz.. Miz hatalmas bajban, pokolian szenved, ám végül sikerül megragadnia a kötelet.. Pillanatokon belül egyfajta utolsó mentsvárként Miz arra kéri Maryse-t, hogy pofozza fel. Ez meg is történik, ám a spori levágja, hogy mi a szitu. Kizavarja Maryse-t, de Miz-nek van B terve ami abban nyilvánul meg, hogy nekivágja Ambrose-t a bírónak… Ő elindul, hogy diszkvalifikálja Dean-t, aki erre totálisan elveszti a koncentrációját. Miz kapva-kap a lehetőségen, kiosztja a Skull Crushing Finally-t, majd kopogtatja Ambrose-t.
Miz ezzel hétszeres Interkontinentális Bajnokká avanzsált!

Bayley érkezik interjúra, s meglepő módon a közönség – talán mondhatni nagyobb része – kifütyüli őt. A Hugger magabiztos és eltökélt, természetesen revansra készül az elmúlt hetekben elszenvedett támadások és sérelmek miatt, valamint arra, hogy visszaszerzi a RAW Women’s Bajnoki övet.

Alicia Fox & Noam Dar vs. Sasha Banks & Rich Swann – Mixed Tag Team mérkőzés *6:20*
Swann-t alaposan megünnepli szülővárosa, a mérkőzés azonban a hölgyek kezdik. Nem sokáig szerepelnek, szinte pillanatok alatt átadják a stafétát a srácoknak. Swann természetesen nagyon él, Dar pedig jobb híján Alicia karjaiba menekül, főként a váltás miatt. A csajok keményen esnek egymásnak, Sasha viszonylag gyorsan Bank Statement-be fogja Foxy-t, akinek Dar érkezik segítségül. Ennek köszönhetően Alicia fordítani is tud, és irányítani kezdi a mérkőzés folyását. Sasha nagy nehezen utat talál partneréhez, ismét érkeznek az urak. Rich lendületbe jön, Noam továbbra is epizódszerepet tölt be. Swann kiosztja a Heel Kick-ket, kopogtatni azonban nem képes. Sasha és Alicia kivergődik egymást a ringből, miközben Dar próbál visszavágni Swann-nak. Sasha Alicia-ra ugrana a sarok tetejéről, de Dar menti szerelmét. Banks-et viszont ez sem tántoríthatja, ennek megfelelően pedig ki is osztja Dar-nak a Double Knee-t. Swann visszagurítja kábult ellenfelüket a ringbe, már villan is a Pheonix Splash, amit követően a hometown boy simán kopogtat!

Elias Samson érkezett a ringbe, mégpedig egy dallal, amit az érezhető közutálat ellenére zavartalanul énekelt el.

Bayley vs. Alexa Bliss (C) – Kendo Stick On A Pole mérkőzés a RAW Women’s Bajnoki övért *5:10*
Bayley megindul a bot felé, de Alexa nyomban földre küldi. Ő is megpróbálja leszedni, ám Bayley hasonlóan gyorsan reagál. Bliss közel jár a fegyverhez, Bayley azonban az utolsó pillanatban odaér és menti a helyzetet, hogy aztán lerántsa a botot. Bár nem volt annyira egyértelmű. Megsínylik a zuhanást, Bayley bot híján a ringen kívül kezdi osztani Bliss-t. Hamarosan kezébe kerül az eszköz, amivel kergetni kezdi riválisát. Alexa könyörög, hogy ne csapjon le vele, Bayley pedig addig-addig habozik míg padlóra kerül Alexa által. A címvédő könyörtelen, felkapja a botot és minden erejét beleadva kezdi csépelni kihívóját. Bliss újra lecsapna, ám a Hugger hárít, majd a Bayley-to-Belly-vel kontrázik. Kopogtatni viszont nem tud, így Alexa megmenekül a szorultnak tűnő helyzetből. Sőt, újra lecsap a bottal, ez pedig döntő tényezőnek bizonyul. Rátesz a hatás kedvéért egy DDT-t, amit követően lekopogtatja Bayley-t.
Hihetetlen dominancia kíséri Bliss útját, miközben továbbra is a divízió csúcsán helyezkedik el.

Professional Warriors vs. Hardy Boyz (C) – Steel Cage mérkőzés a RAW Tag Team Bajnoki övekért *15:00*
Sheamus és Cesaro rögtön a menekülést választják. Sikeresek is lehetnének, de persze Hardyék sem a semmiért vannak itt. Matt Cesaro-val, Jeff pedig Sheamus-szel kezd foglalatoskodni. A Kelta egy Backbreaker-rel fekteti ki Jeff-et, így Matt magára marad a kihívókkal szemben. Tökéletes csapatmunka, amit újra a ketrecből való kijutás megkísérlése követ itt is, majd ott is. Nehéz helyzetben a kihívók, Matt és Jeff elkezd fölénybe kerülni. Nyílik az ajtó, de a kijutás még nagyon messze. Helyette inkább a Hardy Boyz büntet a Warriors kárára. Sheamus lerántja Jeff-et, aki húzza magával Cesaro-t. Matt érkezik egy könyökössel, majd mászna kifelé, Cesaro azonban utoléri és visszarángatja. Sheamus ennek köszönhetően kioszthatja neki a Rolling Senton-t, hogy aztán alaposan elpáholhassák. Cesaroék most abszolút fölényben, de Jeff egy váratlan manőverrel felszökken a rácsokra is megpróbál kijutni. Cesaro pedig sokadszorra ment a fürgeségének hála. Jeff kerülhetne bajba, de kikecmereg belőle, hogy aztán társa elé lökje Sheamus-t, aki elszenvedi a Tornado DDT-t.
Hardyék félig-meddig kívül, Cesaro viszont akármennyire is próbálja visszatartani, Jeff lezuhan a ketrecről. Matt marad meccsben, sikeresen ki is fekteti ellenfeleit, de a kijutásnál már útját állják hiába is akar neki nagyon segíteni Jeff.  Matt padlót fog, Jeff jobb híján kívülről próbál varázsolni, de Sheamus teliberúgja az ajtót. Matt ezután kioszt egy Twist of Fate-et, amit követően hamar esélye nyílik kijutni. Cesaro ezúttal is odaér, majd Sheamus-szel karöltve leszedik a ketrec tetejéről Hardyt. Jeff érzi, hogy testvérének segítségre van szüksége. Elindul, felmászik, majd leveti magát a kihívókra. A végső szakaszban Sheamus és Cesaro átkeveredik a ketrec túloldalára, miközben Matt épp Jeff-et élesztgeti. Kijut a ketrecből, húzza magával testvérét, viszont ha csak egy picival is, de Cesaroék hamarabb érnek talajt.
Új Tag Team Bajnokokat avatunk, Cesaro és Sheamus pedig az utolsó esélyt ragadták meg sikeresen ahhoz, hogy visszahódítsák januárban elvesztett öveiket. Érdekes lehet, hogy innen miként tovább. Jeff magánakciója ugyan látványos volt, de gyakorlatilag ez fosztotta meg őket az övektől. Eljött a szétválás ideje? Előkerül a sokak által várt Broken karakter? A RAW-on talán okosabbak leszünk.

Austin Aries vs. Neville (C) – Submission mérkőzés a Cruiserweight Bajnoki övért *17:35*
Feudzárónak megfelelő küzdelmet láthattunk a két mindenre elszánt rivális között. Végig egymás korlátait feszegették, miközben nem egyszer közel kerültek a győzelemhez. Aries-nek az extra is kevés volt, Neville egyszerűen mindenből szabadult, vagy utat talált a menekvéshez. A ringen kívül ugyan feladta a küzdelmet, de ez a legkevésbé sem számított a lényegi dolgok tekintetében. Aries egy Elbow-val rendítette meg a visszatámadni igyekvő Neville-t, aki ezt követően okosan ellépett a Suicide Dive elől. Mindez megpecsételte Aries sorsát, elszenvedett a Red Arrow-t egyenesen a hátára, majd bekerült a Bajnok feladásos fogásába ismét, amiben kénytelen volt kopogni.
Neville folytatja menetelését, és új kihívóra vár. Aries pedig a heel turn küszöbén.

Michael Cole még egyszer felhívja rá a figyelmet, hogy öt hét múlva következik Brock Lesnar első címvédése, méghozzá a soron következő Fatal 5 Way győztese ellen.

Bray Wyatt vs. Seth Rollins vs. Samoa Joe vs. Finn Bálor vs. Roman Reigns – Fatal 5 Way Extreme Rules mérkőzés a Universal Bajnoki öv első számú kihívói jogáért *29:15*
Wyatt támad Bálor-ra, Joe pedig Rollins-ra, miközben Roman magányosan áldogál a ringben. Joe tovább osztja Rollins-t, Wyatt face off-ol egyet Reigns-szel, de hamar belenéz a jobbosába. Erre jön a Samoan Drop, Joe hátulról rohanja le Roman-t, aki viszont neki is kiosztja a Drop-ot. Bálor érkezik a Big Dog-ra, mindent megtesz, de végül ő is a jobbos áldozatává válik. Seth bukkan fel utoljára, de mielőtt összecsaphatnának Wyatt és Joe egyszerre rohanja le Reigns-t. Rollins lefoglalja Joe-t, Wyatt kivágja a ringből Reigns-t, majd rámegy Seth-re. Bálor támadja Bray-t, Joe ostromolja Rollins-t, de csak pillanatokra míg Seth fordítani nem tud. Bálor könnyedén aprítja Wyatt-et, majd Rollins-t, végül pedig Joe-t. Nekifeszül a köteleknek, és jön a Top Con Hilo az előbb említett hármasra. A szorítón kívül viszont Reigns várja, és kezdi gyepálni a kordon, valamint a ring szélének közreműködésével. Wyatt az alsó kötélen, kiosztaná a drive bye-t, de Joe egy Clothesline-nal megtöri az akciót. Belevágja Roman-t a kordonba, amit követően picit összedolgoznak Wyatt-tel az előnyszerzés érdekében. Reigns a lépcsőben végzi, míg Rollins, Bálor azzal kap egyet az arcba.
A heel páros egyelőre tökéletes összhangban, Bálor képes nekik visszatámadni elsőként, de csak pillanatokra. Rollins jön lendületből, ledúrja Wyatt-et, majd Joe-t is. Mielőtt azonban túlságosan is belejönne, Wyatt megállítja. Bálor és Joe a ringben, utóbbi elkapja ellenfelét a Clotch-csal, de Finn hárít, majd egy double stomp-pal kontrázik. Wyatt igénybe vesz egy széket, amivel szépen megsímogatja riválisait. Ráhelyezi Bálor-ra az eszközt, hogy aztán Joe rásentonolhasson. Behelyezik Bálor mögé a széket, de az akció rosszul sül el. Reigns is megjön egy drive bye kíséretében, ami egyenesen vonja maga után Roman megszokott manővereit. Superman Punch kísérlet, Joe viszont mondhatni menti tőle Wyatt-et, aki nyomban ott terem, átveszi Reigns-t és egy Side Slam-mel a kommentátorasztalra vágja. Rollins is felbukkan, a kötelek fölött teríti le Joe-t, majd padlóztatja Wyatt-et egy Flying Clothesline-nal.
A Kingslayer pillanatit figyelhetjük, amit rendre Joe és Wyatt szenved meg. Utóbbi cseles, így egy kisebb előnyt csikar ki, ami mondjuk addig tart míg vissza nem keverednek a ringbe. Rollins támad, egyre csak támad, de ekkor belenéz egy Sister Abigail-be. Wyatt kopogtat, Joe pedig érkezik menteni a meccset. Az addig egymást támogató páros egymásnak feszül, Joe hengerel, Wyatt viszont megtalálja az ellenszert egy vállassal. Újabb Sister Abigail próbálkozás, amit Joe a Clutch-csal hárít. Bálor roham következik egy acélszékkel, amit a takarítás követ. Testek szerte-szét, Bálor senkinek sem kegyelmez. Letakarítja az asztalt, amire Wyatt-et szánja. Jelzi, hogy jönni fog a Coupe de Grace, ám Joe elkapja hátulról. Szorítani kezdi, ekkor azonban megjelenik Reigns, mint a helyi expressz vonat és keresztül speareli őket a kordonon.. Rollins megnézi élnek-e még, majd felmászik a sarok tetejére, és ráveti magát az asztalon heverő Wyatt-re egy Frog Splash-sel.
Nem meglepő módon, Reigns és Rollins áll talpra leghamarabb. Ismét szemtől-szembe kerülnek, megkezdődik a kóstolgatós rész. Rollins indítja a rohamot, Reigns a jobbossal válaszol. Kontrák közepette villan egy Superman Punch, amit követően hiába kopogtat Roman – Seth felrántja a vállát. Reigns készül a Spear-re, de Rollins blokkol, pillanatokon belül kioszt egy Superkick-ket, de ez sem elég a sikerhez. Már mászik is a sarok tetejére, hogy aztán telibe találja Roman-t a Frog Splash-sel. Újra kopogtat, Roman viszont ezt is túléli. Seth ezután a Pheonix Splash mellett voksol, de elrontja. A közbelépő Wyatt elkapja a Sister Abigail-hez, de Rollins hárít. Több kettőnél Reigns-t kapja el, de vele sem jár több sikerrel. Roman momentuma jön, kiosztja a Spear-t Wyatt-nek, amit kihasználva Rollins értékesítené a térdest, de végül újabb Superman Punch a jutalma. Roman a jobb eredmény reményében Bálor-ral próbálkozik, de az egy Slingblade-del kontrázza a Spear-t. Rögtön jön a Corner Dropkick, majd a Coup de Grace. Bálor kopogtatja Reigns-t, de az utolsó pillanatban beugrik a képbe Joe, lehúzza Bálor-t Reigns-ről, majd befogja a Clutch-ba. Finn kitart, nem kopog, de fokozatosan gyengül el. Végül nem reagál a bíró szavaira, így itt a vége!
Feladással, Samoa Joe az első számú kihívó!

A Destroyer ünneplésével zárult a gála. Öt hét múlva, a Great Balls Of Fire PPV-n tehát Samoa Joe lesz Brock Lesnar ellenfele a Universal Bajnoki övért.

Számos kérdés vár megválaszolásra a RAW előtt. Hogyan tovább Bliss számára, ki lesz az új kihívó? Talán Sasha? Mi lesz Hardyékkal az elveszített Steel Cage csata után? Mit üzen Joe a Fenevadnak, és mi lesz a sorsa a F5W vesztes tagjainak? Érdekes adás vár ránk.

13 című bejegyzés “WWE Extreme Rules 2017. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Extreme rules, de nem volt a nevéhez méltó. A csaj címmeccs lehetett volna rövidebb is,csak lestem, Bélíz kapott 8-10 ütést, Alexa egyet sem ,aztán vége. Neville/AA már igencsak unalmas. De Neville is eléggé over lett. Mizék jól tolták, rémélem lesz folytatás,mert ez nem vége. F5W elég jó volt,de Bálor modulatai ( + a cup de grace is) nálam rohadtul nem ütnek, és kinézetre “gyengék” is….
  Joe mehet egy 5 perceset Lesnar ellen 😀 . Boríték,hogy kikap.

  Kedvelés

 2. Nem volt egy rossz adás, eléggé a biztosra mentek szinte minden meccsen, női meccs megint gyengére sikerült kíváncsi vagyok ki megy Alexa ellen a következő ppv-n. Másik problémám az, hogy Aries kapott 3 lehetőséget is ahol 2 meccset nagyon jó okos befejezéssel oldottak meg aztán harmadjára örültem volna ha nyer Aries, de ő már csak lehet tényleg heelként fog újra lehetőséget kapni a jövőben. IC és a tag-team meccs mindkettő elment, a fő meccs pedig habár sok extreme rules pillanatot nem élt meg, de egy nagyon jó meccset hoztak össze 5-en. Reigns ahogy nézte elején a többiek verekedését 😀 Nagyon sokat dolgozott a két heel és Bálor is akire már-már picit összpontosult és amikor kifektette Reignst elhittem, hogy nyer, de Joe a semmiből elaltatta Bálort. Összességében nem volt rossz, de ez a card akármelyik sima ppv-re is ráfért volna így egy kicsi hiányérzetem maradt, de a ppv utáni Raw eléggé várós viszont.

  Kedvelés

 3. A Miz vs Amborse szerintem egyértelműen elvitte a showt, a fatal-5-way is nagyon ott volt, a tt meccs is egész jó volt. Összességében szerintem jó volt a PPV kifejeztetten. Neville vs Aries feudot viszont nem értem miért húzták el eddig. Meg most ki lesz a kihívó? Csak mert nincs senki aki hiteles Neville ellen.

  Kedvelés

 4. joe!joe!joe!joe!joe!!!!
  Sajnos övet nem fog kapni, de az ötből ő az egyetlen aki eladható Brock ellen.
  A Beast vs a Destroyer.

  Kedvelés

 5. Amúgy Bray és Joe elég sokat dolgozott a meccsen. Azt sajnáltam, hogy leginkább mindig csak hárman szerepeltek amíg ketten kint feküdtek ( csak azért zavart mert volt hogy már tênyleg sokat feküdtek).
  Meg nekem voltak gyanús hibák. Pl mikor fejbe rúgta a ring széléről Bálor Romant az lehet dúrvára sikerült. Vagy mikor a sarokba szorított szék kézen találta Joet az se lehetett kellemes..
  Érdemleges résztvevő akkor lett mindenki mikor törtêk a barikádot.

  Amúgy ahhoz kêpest , hogy ez egy extreme rules volt.. Hát lehet engem szidni, de akkor sincs rendben ez a pg dolog..
  Miznek örülök , de remélem nem szekálják egymást tovább. Elég volt a feudból. Miz lassan behozza Jerichot 😀

  Kedvelés

 6. Hát Gesztesi ténylég behúzta a Fatal 5 way meccset! 😀
  Biztos komoly meccset nyomnak,majd Brock-kal! 🙂

  Kedvelés

  1. Még annyit hozzáfűznék hogy én is nagyon kíváncsi leszek mi lesz a Matt-el és Jeff-el,remélem én is hogy tényleg megalapozzák a Broken gimmick-et,aztán:DELETE! DELETE! DELETE! DELETE! DELETE! 🙂

   Kedvelés

 7. Lehet én láttam rosszul de mintha Rollins mintha megsérült volna. Más is így látja hogy Rollins megsérült? Miznek a meccse nagyon jó volt és győzött is ennek nagyon örülök ahogy Samoa Joe győzelmének is.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek