WWE FastLane 2015. – Előzetes

wwe-fastleane-2015.jpg

A WWE egy vadonatúj PPV Eseménnyel jelentkezik 2015. február 22-én, ami a FastLane nevet kapta. A FastLane az Elimination Chambert helyettesíti és az az utolsó nagy adás a WrestleMania XXI. előtt. Az PPV Memphis városában, Tennessee államban kerül megrendezésre, és a szervezet előre 7 mérkőzést jelentett be. Közöttük pedig kétségtelenül a legkiemelkedőbb a két face Szupersztár összecsapása lesz…

reignsbryan150222

Roman Reigns vs Daniel Bryan (Első számú kihívói jog a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért)

A szervezet Vezetősége a Royal Rumble mérkőzés után nem igazán tudott megbarátkozni azzal, hogy Reigns lett Brock Lesnar első számú kihívója, ezért ki is írtak egy mérkőzést egyből Seth Rollins és Daniel Bryan között. A csata végén a közönség egyik nagy kedvence tudta megszerezni a győzelmet, amivel egyből szabad utat nyert a FastLane-re. Itt Roman lesz az ellenfele, akitől a COO nevetséges, sőt mi több szánalmas módon próbálja megfosztani a lehetőséget az első számú kihívói jogtól. Bryan és Reigns csatája mindenképpen egy hosszú, fordulatos és kemény ütközet lesz, aminek a végén talán a legmegfelelőbb befejezés egy amolyan döntetlen lenne, amivel mindketten szerepelhetnének a WrestleMania-n. Azonban hogyha nem Triple Threat csata lesz a pankrációs világ legnagyobb eseményének a főmérkőzése, biztosra vehetjük, hogy valamelyik szupersztár szurkolótábora meglehetősen lehangolt lesz, ami következtében, akár többen el is pártolhatnak a cégtől… Vajon a WWE hogyan oldja meg ezt a nehéz helyzetet? Mi lesz a harc végkimenetele?

cenarusev150222

John Cena vs Rusev (WWE United States Bajnoki öv)

Rusev veretlensége még mindig áll (kopogtatás és feladatás tekintetében), ezúttal viszont eléggé komoly bajban van, ugyanis az ellenfele ezúttal John Cena, akiről köztudott, hogy feladatással a karrierje során még nem veszített mérkőzést. Ennek fényében eléggé nehéz dolga lehet a Bolgár Bestiának. Vajon ha a Cenation Vezetője ellen haszontalan lesz a The Accolade, akkor mivel fog próbálkozni a Bajnok? Esetleg elveszti a címet és veretlenségét?

stargold150222

Goldust és Stardust

A két testvér között pattanásig feszült a húr. A PPV előtti utolsó RAW-n megjelent a két Szupersztár édesapja, Dusty Rhodes, azaz The American Dream. Annak reményében, hogy egy kicsit összerázza majd fiait egy lelkesítő beszédet tartott a Backstage-ben. Látszólag ez teljesen felesleges volt, ugyanis Stardust nemcsak hátat fordított fivérének, hanem a csata után a meglehetősen rossz állapotban lévő Goldust-ot meg is támadta. Ezzel pedig talán végleg vége a kettejük csapatának… Vajon melyikőjük fog felül kerekedni a másikon a PPV-n?

baddean150222

Bad News Barrett vs Dean Ambrose (Interkontinentális Bajnoki öv)

Dean az egyik RAW adáson kijelentette, hogy szeretne kikerülni a Backstage falára, nem is akárhogy… Bajnokként. Ezért egyből egyfajta kihívást indított Barett felé, aki nem igazán mondott semmi kézzel foghatót, ám Ambrose annyira szerette volna, hogy létrejöhessen ez az ütközet, hogy a FastLane előtti hétfői show-n egyszerűen megbilincselte leendő ellenfelét és a kezét fogva aláíratta vele a szerződést. Ezzel létrejön hivatalosan is közöttük a harc, amiben mindkét pankrátor valószínűleg energikusan és keményen fog küzdeni.

usostyson150222

The Usos vs Tyson Kidd és Cesaro (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Kidd és Cesaro között is kicsit feszült lett a hangulat az előző RAW-n, amikor Natalya és a férje ringbe szálltak Jimmy Uso és Naomi ellen, ahol vereséget szenvedtek. Ekkor Natalya-t Cesaro próbálta vigasztalni, ám Kidd gondolkodás nélkül lekiabálta felesége fejét. Ez láthatóan nem annyira tetszett a svájcinak, aki nem szólt semmit csak elmerült a gondolataiban. Vajon ez a kisebb malőr meglátszik majd a teljesítményükön, vagy talán új bajnokokat avatunk?

3mantag150222

Seth Rollins, Big Show és Kane vs Dolph Ziggler, Ryback és Erick Rowan

A három kirúgott csapatot alkotott és először szerepelnek tag team mérkőzésen PPV-n. Az ellenfeleik pedig a Vezetőség által támogatott Seth Rollins, Big Show és Kane lesznek. Vajon a Face Szupersztárok triója képes lesz revánsot venni az elmúlt hetek sérelmeiért, vagy pedig Rollins bandája ismét csak megmutatja, hogy a “Mindig a Vezetőség nyer”?

paigebella150222

Nikki Bella vs Paige (WWE Díva Bajnoki öv)

Paige miden egyes csatája alatt kénytelen volt foglalkozni a Bella lányokkal, akik próbálták megnehezíteni a dolgát több-kevesebb sikerrel. Láthattunk fekete festéket, ruhalopást vagy egyszerű figyelemelterelést, aminek a következménye vagy vereség vagy pedig csak sima erőfitogtatás volt. A mérkőzésük eléggé jóra és fordulatosra ígérkezik….

6 című bejegyzés “WWE FastLane 2015. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hm hm, szívesen szidnám az összeállításokat, de most még valami érdekeset is kihozhatnak szinte mindegyikből!

  Roman – Bryan : mélységesen meg fogom vetni, ha Daniel győz, viszont neki kell…Reignsnek elengedhetetlen most az a heel turn, ennél tökéletesebb időt és helyet nem tudnak találni neki. Azt meg sosem értettem a cég arca miért legyen face, ha amúgy heel beállítottságú vezetőség van,,,,

  Rusev – Cena : nagyon remélem, hogy ennyi idő után normálisan akarják építeni Rusev karakterét és nyer Cena ellen, ha kell mocskosabbnál mocskosabb módon még Lana és dobálja meg a cipőivel, nemérdekel, de veszítsen már John,,,,egy darab ember sem fog elpártolni tőle, ha most veszít és legalább lecsillapítja az ellene dübörgőket.

  Dean – BNB : a meccs, amire mint meccs is kíváncsi vagyok. Halálosan értelmetlen és súlytalan még mindig az öv. Hívhatnák délszláv pulykatöltő bajnoki övnek is, semmi kritérium sincs, hogy ki szerezheti meg és ki nem….nagyon kijön, hogy kéne ide még vagy 3-4 öv (főövet visszaszedni kettőre, egy hardcore, egy woman meg esetleg egy középsúlyú, mindjárt értelmesebb és színesebb lenne minden). Ambrose győzelmét várom…vagy fél éve nem nyert ppv-n, és valóban ő nem az az arc akihez kell öv, hogy hiteles legyen, egyedül a hc övet tudnám nála elképzelni, ha lenne,,,,na igen.

  Cesaro/Kidd – Usos : mindenki nyomja a #PushCesaro-t, ami teljesen rendben is van, de hé, pont itt az övmeccse. Igen, nem egyéni és egyáltalán nem fontos és még lényegében nem is egy csapat, csak összeálltak, de legalább két rettentően tehetséges pankrátor akik tudnak együtt dolgozni.

  Gold – Star : itt jobban örültem volna, ha Golddust visszavonulását kezdenék felépíteni egy végső meccsre WM-re, bár lehet az lesz belőle most még inkább érzem a feudjuk reprodukálásának.

  Valahol itt jön ki a legjobban, amire már rég gondoltam, hogy a WWE nem azért szerződtet ennyi tehetséges pankrátort, hogy szerepeljenek nála, hanem hogy ne máshol legyenek,,,,,ez mekkora szarrágóság már?

  6 man tag-es bohóckodás valahogy nem érdekel. Ericben sosem láttam egy átlagosnál több potenciált, Rybacket nem engedik kibontakozni, Zigglerrel meghát nem tudnak mit kezdeni perpill. Ellenoldalon szintén az ötlettelenség tükröződik. És komolyan itt jönne vissza Randy? Akkor már inkább verje szét Romant és úgy kapjon ő heel turnt.

  Paige – Bellák : nem írom le újra a bellákról alkotott véleményem, itt egyszerűen Paignek kell győznie, ezerszer tehetségesebb…mint kombinálva a másik kettőt egyben. Amúgy csak én gondolok arra, hogy Paige mellé kéne inkább egy Férfi pankrátor? Egymást erősítenék és sokkal színesebb lenne a paletta a vegyes meccsekkel. Igaz rockeros gimmick most nincs a Férfiak körében, egyedül esetleg a frissen debütált Crowe, de az még minimum vagy egy év mire ő felkerülne….ehj de rossz volt ezt leírni.

  Nagyjából ennyi, most legalább ha csak minimális de történet létezik a meccsekben és 1-2-t leszámítva még érdekes is lehet az egész. Az továbbra is kérdéses, hogy itt értelmesen hogy a jó életbe hozzák vissza Randyt ÉS Sheamust is,,,,ha Dean győzelme előtt lerúgja őt Sheamus és BNB győz akkor rosszul leszek,,,,

  Kedvelés

 2. Szép sorjában.
  Roman vs Bryan:Ez az egyetlen meccs amiről fogalmam sincs mi fog történni,nem lenne fair Reignssel szemben ha MEGINT Bryan kapna mindent a tavalyi után,de én kinézem belőllük hogy megteszik.
  Ha ez létrejön akkor végeztem a wwe-vel,ez már rég nem az amit 5 éve elkezdtem nézni.
  Cena vs Rusev:”……ellenfele ezúttal John Cena, akiről köztudott, hogy feladatással a karrierje során még nem veszített mérkőzést…..”
  De igen:https://www.youtube.com/watch?v=RFCYIwFzCgo
  Szerintem egyértelműen Rusev fogja megnyerni valamilyen formában,ezzel csak az ő karakterét akarják erősíteni.
  Goldust vs Stardust:Egyértelműen Stardust,vagy talán döntetlen,de Goldust itt nem nyerhet,hacsak ez nem egy előkészítő meccs a WM-re.
  BNB vs Dean:Ez a meccs azért jött létre mert nem tudtak már mit kezdeni egyikkel sem,99% Barrett győzelem.
  Usos vs Kidd&Cesaro:Én vagyok az egyetlen aki szerint Cesaro többet érdemelne?
  Berakják Kidd mellé,hogy bohóckodjanak Usoékkal,persze jó csapat,de Cesaro többet érdemelt volna.
  Nagy jövő várt volna rá face karakterként,de még Heyman Guy ként is.
  Szerintem az MITB-n szúrták el,a szerződéses meccsbe kellett volna rakni,és meg kellett volna megnyernie.
  Stehnek nem lett volna szüksége arra a táskára,neki ott van Triple H aki bebiztosítja neki a reflektorfényt,és bármikor kaphat tőle egy címmeccset,akár úgy mint anno Batista Cena ellen az EC-n.
  Cesaronak nagyobb szüksége lett volna arra a szerződésre,mint neki,és persze nem kellett volna elvenni Heyman mellől.
  Azzal a táskával,és Heymannel mára már legalább akkora név lenne mint Seth Rollins.
  De hát ez van,ezt kell szeretni,amúgy tuti Uso győzelem.
  Ryback-Rowan-Ziggler vs Seth-Show-Kane:Ennek sem tudom biztosra a végkimenetelét,de szinte biztos,hogy itt tér vissza Randy,és talán Sheamus is.
  Nikki vs Paige:Tuti hogy Nikki.
  Számomra kb ennyi,azért kér volt az EC-ért.

  Kedvelés

 3. Roman Reigns vs Daniel Bryan :Szerintem ezt a meccset Reigsnek kell megnyerni mivel a Rumblet is ő nyerte.Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy Bryan menyjen Lesnar ellen a manian,de ha ezt mégis megteszi a wwe akkor nagyon nagy hibát követ el.

  John Cena vs Rusev (WWE United States Bajnoki öv):Ha tippelni kéne akkor Cena fogja megnyerni ezt a meccset.Nagyon unalmas lenne ,hogy ha Rusev nyerne megint.Olyan unalmas karaktere van hogy az valami hiheteteln

  Goldust és Stardust:Erre a meccsre nehéz mit mondani de ha tippelnem kéne akkor Satrdust nyeri ezt a meccset.

  Bad News Barrett vs Dean Ambrose (Interkontinentális Bajnoki öv):Amborse fogja nyerni a meccset és ezzel új interkontinentális bajnokunk lesz.Valahol egy kicsit sajnálom Ambroset mert ez nem az ő szintje ahol most elhelyezkedik.Ő ennél többet érdemelne az én meglátásom szerint.

  The Usos vs Tyson Kidd és Cesaro (WWE Tag Team Bajnoki öv):Remélem a benszülöttek elbukják az övet mert kibaszottul unalmasak tag team bajnokként.Még beszélni sem tudnak.Tyson Kidd Cesaro páros így is ezerszer jobb náluk.

  Seth Rollins, Big Show és Kane vs Dolph Ziggler, Ryback és Erick Rowan:Ez a meccs számomra egy töltelék meccs de ha tippelni kénte Zigglerék nyerenk.

  Paige vs Nikki Bella(diva öve):Ez a meccs nem hoz lázbe de ha tippelni kéne Paige nyeri a meccset.

  Kedvelés

 4. Egyedül a dean barrett mecset várom,ezt most jól eltalálták! Wayetre leszek kiváncsi,hogy kivel fog most kibaszni,nameg ,hogy rock segít e az unokaöcsinek! A többi csak töltelékmecs! De azt is el tudom képzelni,hogy bejön rock,lezuzza bryent,és bejön lesnar aki nekimegy rocknak ! Azt viszont nem tudom hoy a diszkvalifikáció ezen a mecsen,mit ér! Hol a taker? Na meg jöhet az ír is 🙂 !

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek