WWE FastLane 2016. február 22. – ” Brother vs Brother vs Beast “

CbydsO1UkAEQWMp

Az év második PPV adásának Cleveland városa, azon belül is a Quicken Loans Arena ad otthont. Elérkezett a FastLane napja, ami egyenlő azzal, hogy most már végérvényesen ráléptünk a WrestleMania-ra vezető útra. Az év legjobban várt eseményéig még 42 nap van hátra, de addig még vár ránk ma egy izgalmasnak ígérkező este, melynek főmérkőzésén eldől, hogy Roman Reigns, Dean Ambrose, avagy Brock Lesnar lesz képes kiharcolni a lehetőséget egy WWE Nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzésre Triple H ellen a Halhatatlanok színpadára!

FastLane KickOff:

A szakértőhöz egy ponton csatlakozott Paul Heyman is, aki szerint ez a mai mérkőzés, különbözik minden mástól Brock Lesnar karrierjében. A Bestia ellazult és koncentrált. Ő a mérkőzés középpontja, Heyman pedig reméli, hogy Ambrose és Reigns csapatszellemben szállnak ma harcba, mert előbb utóbb az egyiknek el kell árulnia a másikat feltéve, ha túljutnak Brock Lesnar-on! A Manager ígéri, ügyfele ma meghódítja Reigns-t és Ambrose-t, azután pedig ő lesz a WWE Nehézsúlyú világbajnok a WrestleMania-n!

Ziggler is megszólal a Backstage-ben. Elmondja, hogy két hét alatt kétszer győzte le Kevin Owens-t így bizakodóan tekint a mai csata elé. A bajnoki címért megy, elhozza, és vele együtt ellopja a Show-t is.

Kalisto vs Alberto Del Rio – 2 out 3 Falls mérkőzés a United States bajnoki címért.

A küzdelem szabályai szerint három szakaszból kettőt kell nyerni a győzelemhez. Az első etapban Del Rio egy székkel támadt Kalisto-ra, a bíró pedig kizárással díjazta ezt. A bajnok ezzel 1:0-ra vezetett, de mivel ezután Alberto egy igen kemény és alapos verésben részesítette, könnyedén egyenlített a nem sokkal későbbi kopogtatásnál. Végül Kalisto egy ügyes fordítással lekopogtatta riválisát, megvédve ezzel a bajnoki címet!

FastLane:

Sasha Banks & Becky Lynch vs Naomi & Tamina

A hölgyek csatája nem hozott sok izgalmat, ahogy arra számítani lehetett, Sasha és Becky diadalmaskodott, miután a Bo$$ feladatta a küzdelmet Tamina-val a Bank Statement-et követően!

Kevin Owens vs Dolph Ziggler – Intercontinentalis címmérkőzés

Kitűnő összecsapást láthattunk, mely tökéletes lezárása volt ennek a párharcnak. A mérkőzés alatt felcsendült a This is Awesome is, amit követően ahogy Michael Cole fogalmazott, kezdetét vette a Superkick party. Fokozatosan emelték a tempót a felek, Dolph többször is közel került a győzelemhez, de a bajnok mindannyiszor túlélte a tus kísérletet. Végül egy kőkemény Pop Up Powerbomb-al vetett véget a mérkőzésnek KO, aki ezzel megvédte bajnoki címét.

A hat fős Tag Team csata előtt az öltözőbe nyerünk betekintést ahol Big Show és Ryback látható. A világ legnagyobb sportolója azt mondja, hogy ez ma este a dzsungel törvénye lesz. Ryback szerint a Family nagyobbat harapott, mint amit lebírnak nyelni. Megérkezik Kane is, a Démon pedig ígéretet tesz, hogy ma este visszaküldik Wyatt-ékat egyenesen a pokolba.

Wyatt Family vs Ryback & Kane & Big Show

Bray Wyatt a ring mellől figyelte a küzdelmet, ami alatt folyamatosan váltakozott az irányítói szerepkör. A végjátékban Show kiiktatta Strowman-t, Kane pedig Wyatt-et, így Ryback könnyedén értékesítette a Shell Shocked-et, amit követően nem kis meglepetésre megszerezte a győzelmet a Face szupersztároknak. Bray hitetlenül figyelte a győztes csapat tagjait, fejében pedig biztosan cikáztak az értetlen gondolatok, hogyan is csúszhatott be ez a vereség.

A backstage-ben, JoJo kérdezi Roman Reigns-t a ma esti mérkőzésről. Roman elmondja, hogy ma csak egy ember maradhat talpon. Ő lesz az az egy, és ezáltal megnyeri a mérkőzést. A BigDog azzal folytatja, hogy az este végére sok minden fog változni közte és Ambrose között.A Lunatic Fringe azzal kezdte, hogy közülük ma valaki a WrestleMania útjára lép, míg másoknak stoppolni kell. Természetesen ő is a saját győzelmét várja s ezen a ponton kissé összeszólalkoznak Reigns-el. JoJo ekkor szóba hozza Lesnar-t, amire Dean csak annyit reagál, hogy a Fenevad nagy, erős, veszélyes, de az teljesen biztos, hogy nem fog győzni ma este, mert ő maga és Reigns lesz az akik eldöntik a győzelem sorsát.

Charlotte vs Brie Bella – Díva bajnoki címmérkőzés

Brie kellemes csalódást okozott, hisz nem csak felvette a kesztyűt, de talán jobban is teljesített a bajnoknál. Remekül vegyítette saját mozdulatait Daniel Bryan, valamint Nikki Bella kombinációjaival s a győzelemhez is közel került, de végül a bajnok fordított, és a Figure 8 Lock-al feladatta a küzdelmet, megvédve ezzel a címét.

Jericho szólal meg a mérkőzése előtt majd elmondja, hogy a csütörtöki veresége egyáltalán nem csorbítja az örökségét a WWE-ben. Szerinte AJ ma nyomás alatt van, hisz ha győz kőbe vési a jövőjét a cégnél, de ha veszít már mehet is csomagolni. Elmondja, hogy tiszteli AJ-t, de most meg fogjuk tudni, hogy is mennyire fenomenális ő valójában.

Chris Jericho vs AJ Styles

Nagyszerű és fordulatos mérkőzést tekinthettünk meg a két szupersztár között. Jericho befogta ellenfelét a Wall’s of Jericho-ba, de AJ megmenekült. Y2J ezután kissé durván esett neki riválisának, amit egy CodeBreaker követett, de a tusnál, AJ karja a kötél alatt volt. A Phenomenal ezután bebizonyította, miért is ő a Phenomenal One, hiszen feladatással szerezte meg a győzelmet Jericho ellen.

Cutting Edge Peep Show a New Day-el

A már visszavonult Edge és legjobb barátja Christian visszatértek egy szegmens kedvéért, ahol a címvédő Tag Team bajnokok voltak a partnereik. A viccesre sikerült beszélgetést a Leauge of Nations csapata zavarta meg, akik a ringbe érve számon kérték a New Day rájuk tett célzásait, majd pedig Edge-n és Christian-on kezdték köszörülni nyelveiket, de a legendák hamar lehűtötték őket a New Day-el karöltve. Hatalmas fenékrázással ér véget a történet.

R-Truth vs Curtis Axel

Nem volt több ez a meccs, mint időhúzás a főmérkőzésig. Egy nagyon rövid összecsapásban, végül Axel tudta kopogtatni Truth-t, akinek figyelmét elterelte a segíteni próbáló Goldust.

Roman Reigns vs Dean Ambrose vs Brock Lesnar – Triple Threat mérkőzés a kötelező kihívói jogért a WWE Nehézsúlyú világbajnoki címre

Paul Heyman a csatát megelőzően maga konferálta fel ügyfelét. A Clevelandi hódítónak nevezte, valamint a Triple Threat fenevadjának.  A küzdelem kezdetét jelszó gongszó után, Lesnar azonnal támadott, és nagyon hamar ellenfelei fölé kerekedett. Suplexek sorát zúdította mind Ambrose-ra, mind Reigns-re. Kiosztott egy F5-öt a BigDog-nak, de a tust kettőnél Ambrose törte meg. Jutalma újabb Suplexek zuhataga volt, majd egy F5 következett volna, de Reigns egy hatalmas Spear-rel terítette le a Fenevadat. Tussal próbálkozott, de Lesnar kirúgott kettőnél. A Bestia megrendült, Reigns egy jókora Superman Punch-al küldte padlóra, amitől Brock a ringen kívülre gurult. Roman utána iramodott, jött volna egy újabb Signature, de Lesnar a vállára kapta. Már-már a kommentátor asztalra dobta volna egy F5-el, de a mocskos húzások mestere, Dean Ambrose egy övön aluli ütést mért rá hátulról. Ezután közösen az asztalra hajították Lesnar-t, majd egymásnak estek. Lesnar hamar erőre kapott, de ezután a másik asztalra is rádobták, megint csak kifektetve a Bestiát. Másodszor is megpróbálták a ” testvérek ” egymás között eldönteni, Ambrose el is jutott a Dirty Deeds-ig, de Reigns ki tudott rúgni a kopogtatásból. A küzdelem egyre jobban eldurvult, Roman egy Spear-rel terítette le Lesnar-t, de ahogy kopogtatni próbált volna, Brock befogta a Kimura-ba. Ambrose ekkor egy székkel érkezett, és mentve a meccset eszementen kezdte csépelni vele mindkét felet. Ekkor azonban szó szerint a semmiből Reigns felpattant, majd egy Spear-t követően lekopogtatta Ambrose-t, megszerezve ezzel a győzelmet s egyben a WrestleMania szereplést. Az ünneplő Reigns-t, az érkező bajnok Triple H zavarta meg, aki a ringbe vonulva leendő ellenfele elé tartotta az övet.

Ezekkel a képsorokkal ért véget a FastLane, aminek végén az előzetes papírformának megfelelően Roman Reigns tudott diadalmaskodni. A PPV-t a holnapi RAW követi majd, ahol a hírek szerint visszatér a Phenom, The Undertaker!

 

 

32 című bejegyzés “WWE FastLane 2016. február 22. – ” Brother vs Brother vs Beast “” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nyílt levél Vincent Kennedy McMahonnak:

  Kedves Vince!

  Őszintén tisztelem azt, amit az évtizedek során elértél, megtettél és létre hoztál. Átvetted az apád örökségét, és még erősebbre, még acélosabbra kovácsoltad. Tűzön-vízen át kitartottál amellett, amiben hittél, és nem csak kergettél egy álmot, hanem utol is érted, és te magad váltál eme álom megtestesülésévé. Valósággá tetted a mítoszt. Ezért ennek a furcsa, olykor érthetetlen, sokak által lenézett, de számunkra, értői számára mindig is gyönyörű műfajnak örökké te leszel az első számú alakja. Nem az apád, nem Ted Turner, és nem is máspok, akik majd utánad következnek. Amikor a viharfellegek gyülekeztek, te akkor is kitartottál, tudtál a széllel szembe fordulni, és végigjárni az utadat. Örök tisztelet jár neked.

  Minden tiszteletem mellett, ki kell mondanom azt, amit neked is régóta tudnod kell: elbuktál egy csatát. Nem egy másik promóció ellen. Nem az üzleti világ ellen. Nem egy tv társaság ellen. Egy sokkal prózaibb csatát buktál el, ami miatt nem tudlak vádolni. Azért nem tudlak e vereség miatt vádolni, mert mindannyian elbukjuk ezt a küzdelmet, egytől-egyig. Mert az ellenfél nem más, mint az idő. És akármennyire is tiltakozol, akármennyire is hét évtized után is emelgeted a súlyokat, fekszel alá plaszitkai műtétnek és szúrod a fenekedbe a szteroidot, ezt a csatát nem nyerheted meg. És bár a tested meghazudtólja egy 70 éves ember fizikumát, az elméd cserben hagyott.

  Tisztelem a múltad, és megbocsátom, hogy megöregedtél. De egy valamit nem tudok neked megbocsájtani: hogy önző vagy. Hogy rá bírsz taposni azokra a tömegekre, akik egykor naggyá tettek. Hogy nem hallod sem a közönség, sem az idő szavát. Hogy embereket folytassz meg, akik tehetségüket meg akarják és meg képesek mutatni a nagyvilágnak. Hogy nem tudod, hogy kinek mi a szerepe abban a világban, amit megteremtettél.

  Te vagy ennek a világnak a királya, ezért a felelősség is a tied. Vállald hát! Ez a te sakktáblád, és kiemeltél egy sötét gyalogot róla, és azt mondtad, hogy őt véded foggal körömmel, akár annak az árán is, hogy az egész sakktáblád elhull. Majd hátradőlsz, és széttárod a karjaidat. Te végignézed, ahogy a gyalogot ölik meg a király bűneiért. Ahogy azt is végignézted, és kaján, korcs vigyorral konstatáltad, hogy minden bábúd nevetségessé vált. Ahogy a kedvenc gyalogod is. A király nem király a birodalma nélkül. És egyre többen látják ezt, hidd el. A korona a fejeden van, de már csak egyedül álldogálsz, a kedvenc fekete gyalogoddal, akit úgy dédelgettél. Pedig ő csak egy gyalog. Nem több, de nem is kevesebb. Neki is lett volna haszna, neki is lett volna szerepe, de te nem ezt akartad. Hát edd meg, amit megfőztél! Csak az a baj, hogy én pedig sajnálom…. a gyalogot is, de legfőképp a többi elhullott bábút.

  Amit felépítettél tégláról-téglára, csodálatos volt. Most viszont azt kívánom, hogy az egész várad, boruljon rád, úgy, hogy többet ne tudj kikászálódni a romok alól. Kedves Vincent Kennedy McMahon! Soha nem akarom hallani a nevedet. Számomra már csak egy átok.

  Üdvözlettel:

  Warlock

  Kedvelés

 2. Gyenge PPV volt. Az eredmények kiszámíthatóak voltak, de WM előtt ezt még elnézném, nyilván nem itt fognak már teljesen új bajnokokat, stb. avatni.

  Meccsek:
  Kalisto – Del Rio: nem volt rossz, csak az előző meccseikhez képest sok újat sem hozott. Abban sincs sok következetesség, hogy itt pl miért nem jött be a LoN. Nem hiányoztak, csak döntsék már el végre, hogy frakció vagy sem. Azt mondjuk nem értem, hogy miért ez lett a kick off, a Truthos bohóckodás vagy így utólag a Wyatt family meccse helyett.

  Díva meccs1: ezt megnéztem, mert Sashát és Beckyt szeretem, az eredményt, sőt még a dupla-tapet is lehetett sejteni. Taminát kellene elfelejteni, a mozdulatai, viselkedése kísértetiesen Roman Reignsre emlékeztetnek. Csak amíg Reigns-nek ez valamilyen szinten jól áll (a nők nem véletlenül éljenzik), Tamina olyan, mintha egy suta, elhízott trampli a ringbe tévedt volna a leszbibár helyett.

  KO vs DZ: iszonyatos izgalmak ismét. Én KO-t bírom, iszonyat mennyi mozdulatot tudna, brutál jól el is tudja adni őket, kár, hogy a main rosteren lekorlátozták 4 mozdulatra. DZ mikrofonnal nem rossz, karaktere is van, de a ringben egyedül a szenvedése hiteles (iszonyat hitelesen tudja eladni a rajta bemutatott fogásokat), a mozdulatai nevetségesek (zigzag, anyám borogass!). Adja isten, hogy a feud itt véget érjen.

  Wyatt vs melákok: azért művészet úgy összeghozni egy 3v3 meccset, hogy a 6 emberből legfeljebb kettő legyen képes értékelhető produkciót nyújtani a ringben. Kane és Show már rég kiöregedett (sajnos), a két kecskegida meg nevetséges, különösen a fekete (Rowan-ben még lenne potenciál). Ryback és Harper többre lennének hivatottak. Wyatt győzelmet vártam, bár az gyanús volt, hogy Gumimaci Bray kiült, ilyenkor ritkábban nyernek a tulkok. Összességében ez egy kick off meccsnek lett volna jó. Nagy negatívum még, hogy el kellene végre dönteniük, hogy mit akarnak a családdal, mert hol mindent elpusztító heelek, hol meg töltelékbohócok.

  Charlotte-BB: édes istenem… Sárlott már face-ként is idegesített, a félig elhülyült faterjával együtt meg már nincsenek is rá szavak. Annyi pozitívum volt, hogy Brie nem nyert, az új dívageneráció megcsúfolása lett volna, ha most bajnok lehet, miközben talán még a nővérénél is sutább a ringben.

  Peep Show: teljesen értelmetlen, koncepció és humor nélküli szegmens. Értem én, hogy gyerekek a célcsoport, de ez a seggmutogatós vicceskedés már mindennek az alja. Mi lesz a következő, bohócok seggbe rugdossák egymást vagy leöntik magukat vízzel? Az egész két módon sülhet el: a valószínűbb és legnagyobb félelmem egy New Day vs LoN a WM-en. Halvány remény van rá, hogy azért sorolták fel a New Day-nél, hogy mindenkinél jobbak, mert ezzel vezetnek fel egy új TT-t az NXT-ből.

  R-Truth vs Outcasts: az egész szegmens, plusz a Goldustos történet a WWE szégyene. Komolyan ezeket kell nézni, miközben az NXT-ben sorban állnak a tehetségek?

  Főmeccs: nekem a meccs tetszett, a végkimenetel előre sejthető volt. Sokkal nagyobb szégyen Reignsnél a WM főmeccsére, hogy Hunter lesz benne. 50 éves és még mindig neki kell a főmeccs. Minek? Lehetett volna bárki, az Authority találhatott volna bármilyen régi/új pankrátort, de nem, neki kell mennie. Ja és plusz a Royal Rumble győzelem is neki kellett, nehogy valaki lehetőséget kapjon. A SS, RR és WM fő PPV-kből kettőnek róla kell szólnia 50 évesen.

  Nem tudom milyen lesz az idei WM, de elég aggasztó jelek vannak. Lehetne jó meccseket összehozni, Takernek egy nagy visszatérőt, Heel Ambrose vs KO, New Day vs Enzo/Cass, stb. Ehelyett jó eséllyel olyan csodák lesznek, mint Stardust vs Amell, Undertaker vs Sting (a kórházi ágyakat nem árt előre bekészíteni), New Day vs LoN, R-truth/Goldust vs valaki (Ascension pl, ők járnak ide szívni).

  Kedvelés

 3. Nem mondom, hogy szörnyű volt, mert azért volt benne meglepi is. De tényleg láttunk már sokkal-sokkal jobbat és sokkal-sokkal kiszámíthatatlanabbat. Na jó, na jó, nem tegnap.

  A Kick-Off kit érdekel. Tehetséges a “kicsi” nagyon látványos is amit csinál, de sajnos nem az kell a nézőknek. Pedig szerintem jó.

  Női tag team áttekerve. Nem a tehetség miatt kezdek egy női meccset nézni, de amiatt nem tekerek át rajta. Na, ezt el sem kezdtem nézni.

  Owens a puhos megint bajnok és megvédi a címet?? Ne már. Antipankrátor Ő is. Biztos majd most jön, hogy milyen tehetséges, meg ilyenek és ez nem fitnessz verseny. Mit lehet csinálni, ha egyszerűen nem illik bele abba a képbe, amit egy pankrátorról alkotsz? Nem nézed, mert szar. Baromira nem ide való ebben a formában, ebben az évtizedben.

  Wyatt vs RBK. Na itt volt egy kis meglepi, aminek örülök. Ha számokkal lehetne leírni a képességeket egy 0-10 skálán, akkor mondjuk Braun: -2, Rowan: -2, Harper: 4. Na, ha ehhez hozzáadod a családfőt, aki egy bazi nagy nulla, akkor is nullán vagy. Azaz nem kell sokat belerakni egy képzett pankrátornak, hogy föléjük kerekedjen. Remélem ezzel BigShow és Kane karrierje lezárásra kerül. Majd. Szerintem mondjuk még ez eltart a WM-ig, és remélem ott is nyernek, és akkor szépen visszavonulhatnak. Majd a Wyattek meg kezdhetnek új életet, élükön a főnökkel, akit a WWE beírat majd fogyi táborba. Owens-szel együtt. Mondjuk Bray-nek, annyi az előnye, hogy egy baromi jól kitalált karakterrel indult ez a szerepe. Amibe tökéletesen belefér a kinézete. Csak kezdeni kellene vele valamit.

  Díva öv. Hát… Brie miatt elkezdek nézni egy női meccset, de általában 1 perc után tekertem. Most nem. Sajnos ez a Flair lányt nem éppen iparművészek tervezték, miatta tuti nem nézek egy nő meccset sem. Brie az utóbbi évek legjobb teljesítményét nyújtotta. És vissza akar vonulni. Járna neki egy cím előtte. De mindenki tudta, hogy nem ez lesz. Majd a WM-en megy a 3 bánya… megy egymás ellen. Tuti jó lesz. Irónia.

  AJ Styles meccs. Sajnálom Christ. Na nem azért mert ezen a meccsen részt kellett vennie, mert az este szerintem legjobb előadása volt. Azért sajnálom, mert semmire nem használják őt, mint felhozni az újakat. Lefekszik nekik, hogy meg legyen a kezdőlökés. Megérdemelne egy utolsó IC övet, aztán menjen nyugdíjba! Mondjuk pl, a VM-en, lehetne egy Puhos vs. AJ Vs- Jericoh. Ott nyer Chris, majd 1 hét múlva lemond a címről, mert visszavonul.

  R-Truth vs. Axel. Szerintem az történt, hogy a műsor kicsit gyorsabban haladt, mint azt tervezték. Kellett valami töltelék. A főnök pedig a ringbe rendelte az első két embert, akivel a büfében összefutott.

  És a vége. 1. “Tudtam, tudtam! Csak nem sejtettem!” Sokakkal összecseng a véleményem, hogy Ambrose-t kellett volna kihozni győztesnek. A közönség imádja és nagyon jól el lehetett volna adni ezzel a fordulattal Roman heel turnjét. De ezek után megy a levesbe. Sajnos. Az hitető volt, hogy Lesnar ellene neki esélye nincs. De az is kicsit meglepi volt, hogy Lesnart ketten intézték el és nem egy harmadik fél avatkozott közbe. Majd a WM-en megnyeri Roman az övet, eljátszanak a hell turnt vett Ambrose-zal a Summer Slamig, ahol majd belép Rollins is a viszályba és jöhet egy 3 vs. 3. Nem tudom miért erőltetik Reigns címnyerését, és amúgy az egészet, mert utálják. Ezt szerintem mindenki látja. Valami tutira van a háttérben, amit mi nem tudhatunk. Kizárt, hogy ez szimpla butaság legyen.

  Kedvelés

  1. A Jericos hozzászólásod az tényleg jól hangzik, de ismered a vezetőséget… Charlotteot pedig a saját apja rontotta el. Owenst komolyan nem értem miért utálod. A legnagyobb általánosítás amit leírtál, hogy antipankrátor. Láttad már milyen beteg módon nyomja az ipart? NXT? Vagy nézted a függetleneknél? NEM Ő TEHET ARRÓL, hogy ilyen MÉLYPONTON van. Kövér? Képzeld én is az vagyok, de imádok bukfencezni és szekrényt ugrani. Ő meg úgy nyomja a szaltót, mint Damien Walters.
   Az utolsóelőtti mondatodra a válasz csak 1 szó: pénz. Mível nincs cena, ezért mostantól fogva regins lesz az új profittermelő. EZ csak egy fikció.

   Kedvelés

 4. Mostanában nem néztem pankrációt, s ezt a ppv-t is kár volt… de Reigns miért örvend ilyen kirívó utálatnak?

  Kedvelés

  1. mert érdemtelenül hatalmas pusht az elmúlt úgy másfél két évben…. tavaly megnyerte a rumble-t, aztán megnyerte a fast lanen DB ellen a kíhívó jogot is, aztán mehetett WM főmeccsre, amit majdnem meg is nyert, aztán egy kis időre eltünt, és visszatért feudolt egyet Wyattel amit ha jól emlékszem meg is nyert, aztán ráment a főövre, ott is egyből megnyerte megint a kíhívó jogot, aztán meg is nyerte, vagy 5 percig volt bajnok, aztán elvesztette, a kövi ppv-n nem tudta megszerezni az övet, ezért szarrá verte HHH-t meg az egész Lúzer Nationst, utána a rawn megint kapott egy címmecset, azzal a kikötésel ha nem nyer mehet isten hírével, nagy meglepetésre nyert, utána a 30 emberes rumble-n kellett volna megvédje az övet, ő volt az első résztvevő, de a lúzer nation gyors elpicsázta ezért a meccs kb 70 százalékat a backstageban végignezte, utána visszajött mint superman, de visszatért HHH kibaszta a picsába, és megnyerte az övet, és most újfent megnyerte a kíhívó jogot, és újfent WM főmeccset kapott, zsínorban 2szer, míg CM Punk 1szer sem….. na pontosan ezért utálja szinte mindenki, van vagy 2-3 mozdulata és azzal akár elverné az egész rostert ha az kéne…. vicc

   Kedvelés

 5. Csatlakozok az előző kommentekhez. Dühös vagyok, de nagyon. A fő meccsen konkrétan csak Ambrose és Lesnar volt a rivaldafényben, de regins… pff… Nincsenek szavak. Csak egy bábú volt Ambrose és Lesnar kezében. Az egész világ arra számított, hogy vagy Ambrose vagy Lesnar nyer, de egyikük sem nyert. Ha regins megnyeri a WM32-t, akkor b*ssza meg, és a vezetőség is. Néhány hónap leforgása alatt 2x-es bajnok lett, SŐT a legrosszabb, hogy akár még 3x-os is lehet. Csatlakozok RandyOrtonWWEChampion hozzászólásához; engem sem érdekel már a heel turn. Komolyan a WM32 siralmas lesz. Van olyan érzésem, hogy meglesz az öv új gazdája, de még egyenlőre igyekszek optimista maradni és hátha lesz valami fordulat. Csak könyörgöm; NE regins legyen újra a győztes!

  A többiről: Brie jobban szerepelt, mint az undorító nővére, de mi az, hogy nem nyerhetett még útóljára, ha már a WM32 után visszavonul? Big Show karakterért komolyan úgy dobálják össze-vissza, mintha tudathasadása lenne. Most face, de néhány nap/hét/1 hónap múlva megint heel lesz. Az már tényleg a legalja, hogy egy ÖVMECCSET a kickoffba raknak. Flair meg mit keres még a lánya mellett? Komolyan nem látja, hogy tönkreteszi a lánya karakterét? Wyatt már nem is fog bunyózni csak ülni? A KO vs DZ is már hányszor volt? Komolyan a sok ember közül nem bírnak találni neki egy ellenfelet? És még egy csomó megválaszolatlan kérdés van.

  Szörnyű volt ez a ppv.

  Kedvelés

  1. Helyesbítek,a világ azt szerette volna ha Dean vagy Brock nyer de tudták hogy Roman fog.
   Reménykedtek hogy az ic öv elvesztése esetleg egy Ambrose győzelmet jelent,de a szívük mélyén tudták hogy ez csak azért van hogy ne legyen olyan egyértelmű,hogy nem ő nyer.
   A WM en biztos hogy Reigns megint bajnok lesz végig az volt a terv hogy a WM en megszerzi a címet,kár reménykedni.
   De mindezt félretéve azért volt némi meglepetés is a gálán pl a Wyatt Family nem jelent meg a meccsen,ráadásul a saját meccsüket is bukták.
   A többi papírforma volt.
   KO most lett bajnok,nyilván nem fogja elveszíteni a címet 1 hét után,Brie hamarosan visszavonul ráadásul “elégedettek” a jelenlegi bajnokkal,tahát ez is egyértelmű volt,ahogy Sasha és Becky győzelme is.
   Szerintem a wm után Ambrose fog heel turnt venni,és célba veszi Romant a címért.
   Ami már azért is hülyeség mert Deant egyszerűen imádják!
   És valószínűleg neki fognak heel turnt adni,nem annak akire tényleg ráférne.

   Kedvelés

 6. Te jó isten!Ilyen fos ppv-ét Én még nem láttam,pedig mostanában évek óta csak fos szar gálák vannak,na,de ez…huuuuuuuuuuuuu kegyetlenül szar volt.

  Wyatt family nem támadta meg lesnart,ennyit a feudjukról úgy néz ki..

  Kane slepje vs Wyattek

  Mi volt ez?MI VOLT EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ?
  Kettőt pislogtam oszt vége..Wyatt nem játszott,helyette volt egy áldozati bárány,nagy tahó felföldi vöröske,aki ismét,megint,szokás szerint egy nagy 0 volt..Én nem tudom mi van vele,vagy nem tudja hol van vagy nem adnak neki teret vagy szimplán fogyatékos..de ez amit leművel amióta itt van..amióta Wyatt tag majd a feloszlás után face!!ként mindenki szarrá verte..és azóta h visszatért..nem csinál semmit..erős,van benne lehetőség,de ennyi idő év után nem mutat semmit..elmegy a ge..e

  harperke szívós teermtés jó pankrátor erre lábtörlőt csinálnak belőle?Ütik verik dobják újra és újra,közben a család motorja,és ezt csinálják vele?A bogárszemű bolond meg örül neki…mi a fasz…van itt.

  Wyatt a jövő,hawai ingben farsangozott a ring mellől pffffff

  szörny rt,fekete bárány,lemondtam róla végleg.Adtam neki egy esélyt amikor már mindenki lemondott róla,mondom van benne spiritusz,elöjön az.Hát kurv..a nem jön elő és nem is fog.Ez egy akkora ormótlan állat,hogy ha vándorcirkusz jön a városba azonnal elviszik!
  Ilyen szörny nincs még 1 a földön.Nagyon erős,láttuk súlyokat emel meg mákostésztát zabál 2 pofára,de amit eddig a ringben “mutatott” az kritikán aluli.Nincsenek rá szavak.
  Ha kidobják,nem tud kiesni normálisan se,ha kiesik magától,rosszul esik,ha rúg,elba..a ha üt,azt is,ha dob azt is,megindul majd az utolsó pillanatban látszik h visszafogja magát.Tény,ott tépné ketté lesnart de még a hegyomlást is ahol a legvastagabbak..és nem a zsebüknél..de ez az ormótlan bumfordi mutáns aki benne lesz az új x men filmben..annyira kretén nagy 0 semmi,hogy ilyent Én még nem láttam…
  nagy khali se arról volt híres,hogy egy akrobata a ringben sőt..de egy igazi pusztító heel volt,egy hiteles nagy batár dög,ez meg…annyira semmilyen,hogy az semmilyen..mintha a szürke szint megerőszakolnák sorban..na ő pont olyan.A semminek az új szinonímája.
  Egy nagy 00000000000000
  Mit csinál?Ott ólálkodik a ringben mint a medve a lépes méz után,aztán megtorpan mint aki beszart,majd idétlenkedik…mi ez?ki ez?te jó isten….vedd el őt innen!!!!
  KEGYETLEN
  Annyi de annyi potenciál van benne mint 10 másikban,de egy kretén.Miért ne megy le gyakorolni mint atöbbi?Miért?Mit csinál ez?Tulipánt szed a réten amig a család többi tagja gyakorol?
  Vagy gyakorlás után ilyen rossz?Nem találok rá szavakat.Nem tudja megfogni rendesen az embert,se felemelni,semmit,ez egy nyomorék.
  Mintha lenne egy fogyatékos t-rexed..nagy jó mutat de nem jó semmire,mert szellemileg alultáplált..
  És ezt akarta a csámpás uralkodó Undertaker ellen küldeni?Ezt?
  Hát ott tépte volna szét helyben..
  Kriminális,kritikán aluli,egy szennyedék.Ez…nem is tudom mi.Minek szólitsalak?
  Azonnal törölni kéne a wwe történelméből.Nem hulkot aki niggerezett ami csúnya dolog,de egy legenda,hanem ezt zs kategóriás film +os rémet…
  Ez nem jó még elrettentő példának sem…
  fujjj te!!!

  Kane.Lehet szidni,nem szeretni mert sokat majomkodott legutóbb,meg benne van a korban,de piszok szívós,és kur..erős még mindig!
  Ő jó volt,de ez az idétlen face erőlködés pfff Vonuljon vissza!
  Hányszor is keveredett viszályba a Wyatt familyvel?a 10.után már Én se számoltam…ő meccselt velük a legtöbbet,többet mint kentaur meg békapofa egyben…nem értem miért pont ő..mindegy

  veszett kutya,ennyi?Ilyen egy olcsó Goldberg utánzatot se láttam még..csak míg ő egy legenda addig ez a papmuskaszájú egy kiaknázatlan tehetség,ami 3 vagy hány év alatt se érte el szinte semmit.És már nem is fog.Annyira lelkesen térdelget h majdnem fejjel kiesett a ringből..csodálatos.Megújultmár kisgatyában feszít..csak így tovább

  hegyomlás,mennyit volt a ringben?1-2 percet?Mit csinált?Ringen kívül alkotott kidobta harperkét,rá Kan-re is..meg egy finomabb elcsúszott faltörő,oszt csá

  Ratyi meccs volt…pedig volt benne lehetőség..és ezért nem volt lesnar molesztálás?

  Jericho nagy kedvencem,de vonuljon vissza mert vérzik tőle a szívem…pusmogják h a wm en ő meg aj meccselnek egy karrier meccsen..no comment.Az egyik visszavonulás eltőtt álló legenda a másik egy tapasztalt,de a wwe ben friss husi,szerinted?hagyjuk már..

  ko egy vicc úgy ahogy van,visszanéztem pár meccsét nxt ben egy állat,itt megy egy megk…t kis köc..g aki előszeretettel dugja fel magának esténkén az övét,annyira odavan érte meg vissza

  törpe sárkány 2. nyert,és?kit érdekel?Kit?0 a karaktere,piszok tehetséges,de egy nagy 0,vagyis egy kis 0,és az is marad itt sajnos..irány a lucha és legyél bajnok!

  lesnar annyiszor ba..meg a két köc..t amennyiszer nem szégyelte.Aztán ennyi.lesnar te egy túlértékelt seggfej vagy..semmi más,egy kib..idénymunkás.Takarodj el örökre!
  Látszik h heel turnt ráerőszakolták békapofára aki jó face imádja a közönség..bajnoknak kellene lennie,de nem lesz..hogy is lenne..
  kentaur átfeküdte a meccset,de a végén felpattan lopott faltörő 1056565 miliárszorra és nyer…

  A legkegyetlenebb pillanat most jön

  kimura amit rég láttunk..”szenved” kentaur,és a “szenvedés” közepette,hátra”tört” állapotban megigazítja ahaját,kisimítja,kifésüli a szeméből…mekkora egy köc..bu..te jó isten..és megint bajnok lesz immár 3x pár hónap alatt….müzli utána a 2.legnagyobb antipankrátor,egy igazi antitálentum.

  pfffffffffffff

  fas..ak nézem Én még ennyi csalódás után is ezt a szánalmas fost amit pankrációnak akarnak eladni nekünk..miért????

  Kedvelés

 7. És én még ezt akartam élőbe nézni te jó isten…azt már megszoktuk hogy állandóan Reigns nyer meg mindent de hát most….az egész feudban mi szerepe volt ? az egész Dean és Brockról szólt majd ez aki csak azért volt benne a meccsbe hogy megkaphassa a visszavágói jogát valamilyen módon megint ott lesz a WM főmeccsén….adja a szerencse hogy megint a közönség miatt ne lehessen bajnok….annyira szánalmas ez az egész és bosszantó hogy aki szart se tud az mindent megkap aki meg magasabb színvonalra emelhetné a céget nem kap semmit mert nem ő a főnök kis kedvence…-.-” jól van Roman ettől a pillanattól számomra megszűnt létezni.

  kíváncsi vagyok milyen WM-et hoznak össze mert eddig tuti nem a főmeccs miatt csalogatnának a TV elé ott van ha igaz ez a hír hogy Sasha vs Charlotte vs Becky az övért már ez jobban érdekel mint a főmeccs akkor az utolsó sornak nagyon megörültem Taker a mai RAW-on visszatér na már az ő meccse is jobban érdekel….akármelyik másik meccs jobb lesz mint a főmeccs és persze ne feledkezzünk meg a TakerOverről…ha Vince tovább csinálja a marhaságait az “újjoncok” lepipálják a Halhatatlanok Színpadát mint a huzat!

  Kedvelés

 8. Mit is mondhatnánk? Mit is mondhatok kb mindenki nevében? Mondjam h tudta mindenki , hogy ez lesz? Volt halvány remény Ambrosra, Lesnarra akar. De nem .. Reigns megint.. Ujabb unalmas WM döntő lesz.. Köszönjük Te vén fasszopo , hogy ennyire kreativitás mentes aggyal rendelkezel.. Hogy nem hallod , hogy szarnak ra kinek a faszat szopod (épp egy egész csaladet) .. De itt nem csak Ambroserol van szo.. Hat bárkiről könyörgöm. Ambrosenal meg vannak tehetségesebb pankratorok is es kapnak kick off vagy hasonló “leszarom” státuszú meccseket. Az egész kibaszott WWE-t értelmetlen nézni mert mindig tudjuk ki nyer ki a király.. Román picsa mindig győz. En mar a heel turnjet is leszarom mert ezek után az se lenne hiteles.. Mert akk heelkent lenne legyőzhetetlen.. A műsor minden varakozasomat alul múlta. Vissza Zigglert,Swaggert,Mizt,Ortont,Rollinst főszerepbe a fo öv köre. Azokba meg volt fordulat vagy izgalom. Ebbe h Vki vs Reigns ÁLLANDÓAN.. Undorító.

  Kedvelés

 9. Royal véleményét szeretném már olvasni.Hol vagy? Mindíg szórakoztató ,jobb mint az aktuális műsor amiről ír. 🙂 🙂 Nem is fogom nézni csak elolvasom Royal hozzászólását. 😉 🙂

  Kedvelés

 10. román gyerek 2 év alatt 2 WM főmeccset kap, az az ember aki 434 napig védte az övét, volt karizmája, tudott a mikrofonnal bánni (!!!!!!) és jó volt in-ringben sose kapta meg, hogy egy WM főmeccsen legyen… szerintem mindenki tudja kire gondolok 🙂

  Kedvelés

 11. A harag, az undor és a teljes elkeseredettség halmazai kavarognak bennem. Mikor melyik erősebben. Az egy dolog, hogy kick-off szintre süllyed egy övmeccs, az is egy dolog, hogy az Owens-Ziggler már századjára történt, az is megszokott, hogy tehetségtelen pankrátor épp aktuális valós családi történések miatt kap övmeccset, az sem meglepő már senki számára, hogy Big Show évi negyedik turnje után már a közönség se tudja, hogy az istenbe reagálja le őt, mikor színre lép, de…hogy közel tökéletes módon felvezetik a Pip Show segmentben, hogy már senki sem jobb a New Daynél, úgy, hogy mikrofonpárbaj van, és NEM debütáltatják Enzot és Big Casst…az vért kíván. Főleg miután behívják a szerencsétlenek ligáját és még a ND-t állítják face szerepbe,,,,,,de igen, ezt még megbocsátottam volna, mindet. Ha végre egyszer a műsor utáni szájíz nem lenne keserű, hogy az ember csak köpni tudjon utána. Annyira bíztam benne, hogy Vince meghallja, hogy Romant már a promók alatt kifütyülik az arénából, hogy átírják a végét, vagy legalább kap egy heel turnt, az utolsó pillanatig megvolt rá az esélyük, mikor Ambrose low blow és székes püfölés után is csak éljenzést kap, hogy kopogtassa Romant, utóbbi pedig megragadva a legkézenfekvőbb esélyét arra, hogy heel legyen, de nem lépték meg. Egyszerűen képtelenek. Komolyan. Jöjjön vissza Cena. Őt legalább tényleg tudom szívből gyűlölni, de Romanon még mindig ott a Shiled védjegye, a szerelés, és a zene, legalább ezt ne mocskolná tovább saját magával,,,,

  Kedvelés

 12. Én nem értem . Romant a közönség hogy kifujolta mikor vonult be 😀 oszt neki adják a főmecset?:D már 2 szorra? most is tavaly is óó istenem..
  Lesnar kurva jó wwe bajnok lenne pedig a közönség imádja . Romant meg ugysem fogják ezzel csak mégjobban elbaszintoták ..
  Ambrose meg hát nem is tudom neki már anyi.. ez után mit kezdenek vele? nagy ló pucut
  De arra kiváncsi vagyok h mi lesz most Lesnarral mit akkarnak vele ha már nem mehet az övért? ..

  a többi mecs papirforma volt egyedul big show-ék győzelme lepet meg ..

  Kedvelés

  1. Lesnar Valószínűleg Wyatt-ékkel fogja elb@szni az idejét a wwe-ben:Ambrose-nak msot már tényleg annyi,ez lett volna az utolsó esélye,Roman Boreings-t meg hálistennek mégjobban utálják.

   Kedvelés

  2. Azt hogy Roman Reigns-t kifújják arról nagy mértékben a WWE tehet, egy esetleges heel turnnal elkezdhették volna építeni újra Romant, de ezzel végérvényesen beütötték az utolsó szöget is. Kiváncs vagyok mi lesz ma a Rawon, de az én véleményem az hogy Reigns örök babyface marad, akit még jobban fognak utálni miint Cena-t.

   Kedvelés

 13. Sejtettem hogy ez lesz a vég kifejlett de reménykedtem! Kár volt! 😦

  Díva TT meccs: Papírforma, meccsel nem volt baj és a vége is tetszett, de jó lenne ha Flair baba bukná végre az övet és Sasha, Becky Paige 3 as feud lenne érte!

  KO vs Ziggler: Nem érdekelt túlságosan ez a meccs pörgettem bele, de remélem ennek a feudnak itt vége és KO mások ellen is címet!!

  Wyatt family vs Ryback, Kane, Show : Arra számoltam Wyatték elnyomják őket mint a magzat vizet, de nem Ryback ék nyertek és ezzel még lejjebb nyomták a családot. Bebizonyosodott hogy Wyatt nélkül 0 lák Harper ért valamit az egészből más senki. Kérdés most mi lesz a családdal mert vannak bajok bőven!!

  Díva címmeccs: Meglepetés volt hogy Brie ilyen jó volt 😀 Jól van Flair baba még itt megvédte de a WM en végre bukja ost már az övet , vagy elég lenne annyi hogy Flair papát vágják ki onnan tőle. De nagyon szar Heel t csináltak belőle. Fos!!

  Jericho vs Styles : Őszintén a fő meccs érdekelt itt is a felét néztem. DE pont jó részt kaptam, ahogy Rolins Cena val nyom jó meccset ez a Styles Jericho val is össze hozott jó meccset. Elméletileg mivel KO lett az IC bajnok így Jericho továbbra is Styles ellen feudól és a WM en Jericho karrierje lenne a tét.

  Fő meccs: Ezt vártam a legjobban, nagyon bíztam a csodában de nem volt! 😦 Gyakorlatilag papír forma a vége. Nem volt ez rossz meccs, csak szerintem mindenki így volt vele Lesnart a család ki vonja a forgalomból és a 2 tesó dönti el a meccset azért a végére tudtak bele csempészni kis izgalmat amikor Lesnar be fogta Reings a kimurába azt mondtam magamba kopogj Reings kopogj aztán jött Ambrose a székkel, és amikor Reings et is püfölni kezdte déjá vu érzésem volt, mikor Seth el árulta őket, aztán a semmiből jött a Spear és az álmoknak vége lett. Faszom pedig bele éltem magam Ambrose megy HHH ellen a WM en erre ez. Ami a legjobb Lesnar vs Wyatték feud is értelmetlen lenne most már mivel az RR előtt támadták meg Lesnart és utána közük sem volt egy máshoz!! Főleg mivel Wyatték itt bukták a meccset is!! Szóval ennek az egésznek értelmetlen lenne!! Jó szar WM lesz idén de erre számolni lehet Ambrose története hogy ő legyen a WWE WHC bajnok sajna vége lett Hamupipőke története végett ért sajnos!! 😦 ;(

  Kedvelés

 14. Reings nagyon rossz,baromi rossz és látszik hogy a PPV-kre főként felnőtt(ebb) emberek járnak,mert rendszeresen ki van fújolva ami teljesen érthető,mert unalmas amit csinál,és ráadásul megint nyert.Ezt a ziccert is kihagyták. Ambrose-nak kellett volna nyernie,de lesnar is elment volna.Ráadásul tipikusan ezzel a földrölfelugrokmajdszupermindentelsöprőmozdulattalnyerek .Már csak azért nézem meg a Wrestlemania main eventet hogy lássam ahogy egyszerre 5x ennyi ember utálja ezt a szerencsétlent.Lesz ott Boo-Yeah HHH javára….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek