WWE FastLane 2017. – Előzetes

fastlane-645x366

Holnap este kerül megrendezésre a WWE történelmének harmadik FastLane PPV-je, ami két szempontból is különleges lesz. Az első, hogy a brand split miatt exkluzív gálát figyelhetünk majd, a másik pedig, hogy először kerül terítékre a világbajnoki cím az esemény folyamán. Az elmúlt két esztendőben egyaránt a világbajnok kihívóját keresték a PPV-n, most viszont Kevin Owens jóvoltából megvédésre kerül a Universal bajnoki cím, méghozzá a Brock Lesnar-t 1:26-alatt leigázó Ikon, Goldberg ellen.

KickOff Show

Eddig a pillanatig egyetlen összecsapás került bejelentésre a gálát felvezető órába. A Cruiserweight-ek veszik majd birtokba a szorítót egy Tag Team mérkőzésben, amiről nem sok mindent érdemes megjegyezni.

c5t3aqbuyaavzp6
Rich Swann & Akira Tozawa vs. Brian Kendrick & Noam Dar

Main Card:

c4q9qe-wyaeqjci
Gentleman Jack Gallagher vs. Neville (C) – Cruiserweight Championship Match

Folytassuk a Cruiserweight-ekkel, de immár a főkártyán. A Bajnok Neville, talán most először kerül majd komoly próbatétel elé, ugyanis a Brit szupersztár meglehetősen hatékony stílussal, valamint fegyvertárral rendelkezik ahhoz, hogy esetleges esélye legyen letaszítani az önjelölt királyt a trónról. Ettől persze: Neville a mérkőzés favoritja, valószínűleg ő megy majd a WrestleMania-ra is bajnokként. Utána már egy fokkal érdekesebb lehet a helyzet, hisz Tozawa is övközelbe kerülhet, és hát nem szabad megfeledkezni Austin Aries-ről, aki előbb, vagy utóbb csatlakozik a divízióhoz.


c5j2ug1ukaeuzb6
Big Cass & Enzo Amore vs. Anderson & Gallows (C) – RAW Tag Team Championship Match

Jókor jött egyáltalán ez a lehetőség a kihívóknak? Pont ahogy megkapták, a közönség érdeklődése elkezdett rohamosan csökkenni irántuk. Mert az azért beszédes, hogy Sheamus lerúgja a trash-talkoló Amore-t, amire jön a “köszönjük, Sheamus.” chant. Mintha egy kicsit veszítettek volna az erejükből, a kisugárzásukból. Pedig még csak túl sem voltak tolva, címmeccset is legutoljára a tavalyi Money in the Bank PPV-n kaptak. A hétfői Cass győzelemből ítélve címvédés várható, Gallows és Anderson most még valamilyen módon átvészeli a SAWFT-os srácok jelentette veszélyt, a Mánián pedig meglátjuk, hogy miként alakulnak a dolgok.


c5uvannu8aar9qt
Sasha Banks vs. Nia Jax

Sasha sokadik összecsapása a női divízió szörnyetege ellen. A Rumble-ön simán vesztett, mint ahogy utána is simán alulmaradt akárhányszor találkoztak. Ettől függetlenül nagyon fontos csata lesz ez mindkettejük számára, főként Banks-nek, hisz a háromszoros bajnok egy újabb vereséggel távolodhat a WrestleMania-tól, legalábbis, ami a bajnoki címet illeti. Jax a hétfői RAW-n pinnelte a címvédőt, nagy lépést téve ezzel a Mánián esedékes title shot felé. Ennek a küzdelemnek is ő a favoritja, Sasha-nak egy új, s egyben minden eddiginél hatásosabb stratégiára van szüksége ahhoz, hogy végre felülkerekedjen riválisán.


c5uavarwcaahb7x
Sami Zayn vs. Samoa Joe

Zayn számára nem számítanak újdonságnak a megoldhatatlannak tűnő feladatok. Monster után monster esik a legjobban, csak hogy érezze a törődést. Alapjáraton ez egy hirtelen jött párosítás, hisz Joe eredetileg Rollins ellen ment volna, Zayn pedig Jericho ellen a U.S. övért. Nem sok kérdést hagy nyitva a történet, Joe a toronymagas favorit. Sami-nak egyetlen esélye van a sikerre, ha mondjuk Rollins megjelenik és bezavar Joe-nak, bár erre kicsi az esély. A kérdés inkább az, hogy a mérkőzést követően érkezik-e valaki, az a személy, akivel Joe találkozik a Mánián. Igen, Bálorra gondolok, bár ez is valószínűtlen amiatt, hogy a folytatásban még szó esik két olyan visszatérőről, akiknek megjelenése indokoltabb és logikusabb az este szempontjából.


c4q-pkvwaauhwpd
Roman Reigns vs. Braun Strowman

Nagyon vissza kell nyúlnunk az időben ahhoz, hogy olyan ellenfelet említsünk Roman esetében, aki ilyen szinten volt képes őt dominálni. Talán csak Brock Lesnar, de ennyire még ő sem. A két szupersztár története januárban kezdődött egy double spear-rel. Strowman azóta utazik Reigns-re, és veri el lépten-nyomon. Az elmúlt négy hétben egyaránt a Monster Among Man standing-tallolt, annak ellenére, hogy az elsődleges jelentések szerint Vince McMahon mindkettüjet erősen akarta bookolni a küzdelembe. Meglátjuk, hogy mi történik vasárnap.. Legfőképp arra lehet számítani, hogy Roman megtörhetetlennek bizonyul. Egy-két Running Powerslam-ből való kitörés várható, de ez Braun-ra is igaz a Spear-nél. A legnagyobb kérdés, hogy jön-e Taker. Ha igen, Strowman ennek köszönhetően nyerhet. Elképzelhetetlen, hogy simán verje pinnel Reigns-t, mert ez egyrészt árt Roman-nek, másrészt súlytalanná válik a Taker elleni WrestleMania küzdelem. A DeadMan beavatkozása indokolt, hisz korábban elmondta: aki az útjába áll a Rumble megnyerésének kapcsán, az békében fog nyugodni. Reigns teljes mértékben megfelelt ennek a megjegyzésnek azáltal, hogy eliminálta a legendát. Egy szó, mint száz: Így, vagy úgy, de Strowman győzelemre van kilátás, amit követően az óriás torony magas esélyesként vehet részt a WrestleMania-n esedékes Andre the Giant Battle Royal-ban.


c5t5sthvuae5msw
Bayley (C) vs. Charlotte Flair – RAW Women’s Championship Match

Sajnos, vagy nem sajnos: az elmúlt hónapok eseményeit látva ki kell jelentenünk, hogy Charlotte a favorit. Az immár négyszeres bajnok PPV veretlenségéért mindent és mindenkit beáldoztak, de talán túlzásba vitték, hisz most már nagyon kevés embert foglalkoztat az, hogy Charlotte még veretlen a main roster-en, ami a címmérkőzéseket illeti nagy eseményen. Dave Meltzer pár hete tett egy olyan jelentést, miszerint az eredeti tervek értelmében Bayley csak a WrestleMania-n szerezte volna meg az övet, amit aztán az áprilisi Payback-en – hazai közönség előtt – védett volna meg sikeresen a Flair lánnyal szemben. Mindez változott, a Hugger pedig – mint ahogy Sasha – heti adáson fosztotta meg Charlotte-ot az övtől. A győztes kilététől függetlenül Fatal 4 Way néz ki a WrestleMania-ra, ami elég kényszermegoldás, hisz a kártya zsúfolt, így egyik divízió sem kaphat több egyéni mérkőzést. Mindazonáltal ha Bayley nyer, egyúttal újabb alapot kap Banks Heel Turn-je, hisz a Huggernek első sikerülne az, ami a Bo$$-nak háromszori nekifutásra sem: legyőzni Charlotte-ot PPV-n.


c5knefeueaaewyf
Goldberg vs. Kevin Owens (C) – WWE Universal Championship Match

El is érkeztünk a főeseményhez. Ha a Survivor Series-t és a Rumble veszük alapul, akkor ez egy alig több, vagy kevesebb, mint egy perces szösszenet lesz. Goldberg ígéretéhez híven villantja a Spear-t, a Jackhammer-t, majd kopogtat és megszerzi az övet. Ez a várakozás, és a realitás. Húzhatja valameddig Owens azáltal, hogy mondjuk az első pillanatban kimenekül a ringből, de nem gondolom, hogy érdemben meg tudná nehezíteni Goldberg dolgát – sztori szerint, szögezzük le. Ha viszont a fáma másik végét nézzük és azt, hogy milyen módon maradhat Owens-nél az öv, akkor abban az esetben számíthatunk Chris Jericho, vagy akár Brock Lesnar megjelenésére is. Sztori szempontjából kérdés, hogy Lesnar mit rendel alá a bosszúnak. Első körben megfosztja Goldberg-et a lehetőségtől, hogy bajnokká váljon, vagy a kényelmesebb utat választja, amivel két legyet üt egy csapára, hisz ha Goldberg nyer, az ő meccsük világbajnoki címmérkőzéssé változik a WrestleMania-ra. Jericho beavatkozása kissé értelmetlen, ha Owens veszít az csak olyan pont, ami megerősíti az embereket abban, hogy a Prizefighter nemsokra megy Chris segítsége nélkül, amit aztán a regnáló U.S. bajnok fel is hánytorgathat a WM felé vezető úton.


Tippek a győzteseket illetően: 

-Swann és Tozawa 
-Neville 
-Gallows és Anderson 
-Nia Jax 
-Samoa Joe 
-Braun Strowman (Taker megjelenik) 
-Bayley 
-Kevin Owens (Tudom, hogy valószínűtlen, de bízok abban, hogy borul a papírforma) 


A holnapi nap folyamán érkezünk linkekkel az élő közvetítéshez, de előtte még lesz egy nagyon fontos bejelentésünk is a számotokra, így javaslom, hogy fokozott figyelemmel kövessetek majd bennünket.

12 című bejegyzés “WWE FastLane 2017. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Eredmények szerintem:
  – érdektelen (lehet a pre-showt meg sem nézem)
  – Neville (amúgy ez is érdektelen)
  – Kopaszok (a meccs végén Cass nagyon csúnyán bámul utánuk szokás szerint, miközben ápolgatja Enzot)
  – Sasha (valamilyen trükkel, kiszámolással, stb)
  – Samoa Joe
  – Strowman (Takerrel) vagy no contest/DQ (beavatkozás nélkül)
  – Charlotte (Vince nem engedi el a “streaket”)
  – Goldberg

  Az utolsó meccsnél annyi beavatkozás lehet, hogy kiszámíthatatlan, lehet még Vince el sem döntötte. Sztori szempontjából Goldbergnek kellene nyernie. Valami miatt KO-t érzem nyertesnek, de a megérzésen kívül más nem indokolja, ezért tippelem Billt.

  Kedvelés

 2. Charlotte biztos behúzza a meccset és a PPV veretlensége a WM-en ér véget amit nagyon sajnálok bár be kell látni azért építették hogy valakit feldobjon a “csúcsra” na de így kit ? Sasha nyert már ellene RAW-onként Bayley szintúgy…akkor ? értelmetlennek találom Bayley övnyerésének ennek a módját de ők tudják, Owens-Goldberg háát hallottam olyat is hogy Evolution 2.0 alakul HHH-Joe-Owens hármasból mert ugye The Game megígérte Owensnek hogy majd segít neki hát vagy ez, vagy Goldberg vs Lesnar WM-en az övért

  Kedvelés

  1. WM-en többszemélyes meccs lesz, így ott elvileg nem érhet véget a veretlensége, mivel one-on-one title meccsekre vonatkozik, és hangsúlyozzák a dolgot. Ma kellene elveszítenie, hogy egyúttal Sasha turnje Bayley-n még indokoltabb legyen. Felesleges tovább húzni, jól mondta tegnap az egyik kommentelő: a kutyát nem érdekli ez a streak.

   Kedvelés

   1. Na látod azt el is felejtettem pedig régen még írtam is hozzá hogy Nia-t bele ne tegyék a meccsbe…:D hát elméletileg úgy akarták még régebben hogy Bayley vessen véget a streakjének a WM-en 1v1 keretein belül és ott váljon először bajnokká viszont így most már tényleg nem lényeges :/

    Kedvelés

 3. Csak 3 meccs érdekel a többi az kuka Braun Strowman Vs Roman remélem Strowman behúzza, a győzelmet bár kétlem, hogy tisztán győz. Samoa Joe vs Sami Zayn érdekesnek ígérkezik, de tuti hogy Joe fog győzni Bayley vs Charlotte Flair egyértelmű, hogy Charlotte ő a legtehetségesebb a mostani mezőnybe nagyon jó meccseket produkál és hihetetlenül jó karaktere van. Ko vs Goldberg érdekelne, ha nem Goldberg lenne, az ellenfél semmi esélye sincs Ko-nak szerintem maga bevonulás tovább fog tartani, mint maga a meccs pont ezért nem érdekel, de hát, ha lesz valami csoda és KO valahogy győz.

  Kedvelés

 4. Én bízom benne hogy Bayley nyer, nagyon unalmas már hogy Charlotte minden ppv-n nyer. Kutyát nem érdekli a ppv veretlensége.

  Kedvelés

 5. Az én tippeim a győztest illetően:
  kickoff: kendrick és noam ar
  main card:
  neville
  sasha banks
  enzo és cass
  samoa joe
  strowman ( undertaker beavatkozásával)
  charlotte ( mert vince ugyis tolni akarja a “streakjét”.)
  goldberg

  Charlottehoz még egy kicsit. Nem értem miért kellet baylenek oda adni az övet ha itt 80% hogy charlotte vissza nyeri. csak azért mert ő a rick flair lánya hu hova … értitek 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek