WWE FastLane 2017. – Eredmények és videók

258_fast_03052017ej_4664-66faa4e112badd4c7ec15f9084e5cbff

Összességében nagy várakozás előzi meg a RAW exkluzív PPV-jét, a FastLane-et. Több párosítás esetében is történelmi pillanatnak lehetünk tanúi a végső gongszó pillanatában, kérdés, hogy mennyire válnak valósággá a lehetséges forgatókönyvek. Kevin Owens augusztus óta tartó regnálása most kerül a legnagyobb veszélybe, hisz a Prizefighter ellenfele az a Goldberg lesz, aki valósággal megsemmisítette Brock Lesnar-t a Survivor Series-en, majd a Rumble-ön is. Mindenki előtt nehéz feladata áll, de nem lehetetlen. Lássuk, hogy ki mire vitte a WrestleMania előtti utolsó állomáson.

Kickoff

A felvezető műsor első felében a felvezetések mellett láthattuk Brian Kendrick és Noam Dar tanácskozását a soros Tag Team csatájuk előtt, valamint láthattuk Foley-t, aki Stephanie-val társalgott a PPV érdemi részével kapcsolatban. Ezúttal sem volt túl nagy az egyetértés a két vezér között, s mielőtt beszélgetésük vitába torkollhatott volna, megjelent Jinder, aki közölte Mick-kel, hogy már nem alkot egy csapatot Rusev-vel. Az indiai szupersztár egyéni mérkőzést akar ma estére. Megérkezik Rusev és Lana. A Bolgár felfrissült klseje meglehetősen jól hat, talán face turn-t hordoz magában? A korábbi társak végül kapnak egy összecsapást egymás ellen a PPV-re.
Joe a rajongók kérdésére válaszol, meglehetősen magabiztosan. Így áll a Sami elleni meccséhez, valamint a WrestleMania-hoz is. Utóbbira nem árulta el terveit, mindesetre hamarosan megbizonyosodhatunk róla – állítása szerint.
Kapjuk a hírt, hogy a holnap esti RAW-n btekintést nyerhetünk Seth Rollins rehabilitációjába, amiről exkluzív felvételeket kapunk majd.

Rich Swann & Akira Tozawa vs. The Brian Kendrick & Noam Dar – Tag Team Match
20170305_fastlane_205-7a473403aba54fbd5eb71cfc5a21e262Kendrick és Tozawa a kezdésnél, de Kendrick egyelőre nem kér riválisából. Beváltja Dar-t, aki már egy kicsivel nagyon elánnal veti magát a küzdelembe. Nem tud sok mindent kezdeni, Brian gyorsan vált miközben, Tozawa azt hiszi, hogy továbbra is Noam van meccsben. Hátulról csapja le a japánt, majd egy Suplex-szel próbálkoznak, de Swann menti társát. Kiosztanak egy double Dropkick-ket a heel duónak, majd egy double Dive jönne, ám Alicia odaáll pártfogoltjai elé. A reklámot követően is a face csapata van jobbára fölényben, Swann lendületbe jön Dar kárára, kopogtat az offenzíva végén, de nem járt sikerrrel. A ringen kívüli kavarodásból Dar jön ki jobban, ennek megfelelően átveszik az irányítást. Swann vergődik, Tozawa pedig akcióra készen várja a váltást. Ahogy megtörténik, a mérleg nyelve egyúttal lassan, de biztosan a face duó javára billen. Remek csapatmunka a végjátékban, Swann kiosztja a Heel kick-ket Dar-nak, majd Kendrick-nek is, aki pluszba megkapja a German-t Tozawa-tól. Swann a sarok tetején, értékesíti a Pheonix Splash-t, amit követően lekopogtatja ellenfelét.

Main Card

Sami Zayn vs. Samoa Joe 
040_fast_03052017kk_0821-cab13e36184250b5125d423723942ac9Óvatosan kezdenek, egyikük sem kapkodja el a támadást. Sami próbálkozik többször is, de mindannyiszor kudarcot vall, majd földre is kerül Joe rúgásának következtében. Újabb rúgások, Sami már-már kivédené, de ekkor Joe egy levitel után befogja ellenfelét abba a kneebar-ba, amit Cesaro is megsínylett hétfőn. Sami kijön belőle, amit követően jobbosokkal bombázza őt Joe. Ennek ellenére Zayn visszatámad, de komolyabb offenzívát ezúttal sem képes indítani, hamar földre kerül egy kemény ütést követően. Elszenved egy Enziguri-t is a sarokban, majd erőtlenül reagálni valamivel, de esélye sincs. Joe feladásos fogást alkalmaz, sikertelenül. Tovább ostromolja a kanadait, Sami nagy nehezen fordítani tud egy Clothesline-nal, majd második nekifutásra kiosztja a Blue Thunder Bomb-ot. Kopogtat, Joe azonban kitör kettőnél. Zayn tovább megy, jönne a Crossbody a sarok tetejéről, Joe viszont ott terem. Zayn lecsapja a kötélről, újra megkísérli az ugrást, de nem jár sikerrel. Egyenesen Joe karjaiba rohan, aminek ismét nincs túl jó vége. A Senton-t követően tus, Sami időben szabadul. Ezt követően az utolsó csepp erejével megpróbál egy minden eddiginél hatásosabb rohamot, de Joe megint útját állja. Egy Slam, majd a Clutch. Sami esélytelen, elveszti a mérkőzést.

Bayley interjú. A bajnok elmondja, hogy ma este Charlotte-nál az előny, hisz még veretlen az egy az egy elleni PPV meccseken. Bayley azt tanácsolja Charlotte-nak, hogy hagyja Dana-t az öltözőben a tiszta meccs végett, valamint, hogy kiderüljön melyikük a jobb. Megjelent Nia, aki kijelentette, hogy Sasha darabokra törése után a bajnoki címet veszi célba, legyen az Charlotte-nál, vagy épp Bayley-nél.

Enzo & Cass vs. Gallows & Anderson (C) – RAW Tag Team Championship Match 
20170305_fastlane_enzo-aa81ab6e198048f3ccc5c83c35394b47Cass és Anderson indít, Karl viszont gyorsan védekezni kényszerül. Nyeli a pofonokat, Cass vált Enzo-val, egy-két csapatmanőver, majd a takarítás. A bajnokok egyelőre csak árnyékuk önmaguknak, Gallows viszont végül hatásosan zavarja meg Amore-t, aki innentől totálisan elveszti a fonalat. Gallows és Anderson felváltva gyengíti, mindvégig ügyelve arra, hogy ne kerüljön Cass közelébe. Nem is sok esélye van erre, talán egy nagy, de azt Anderson menti is a maguk javára. Gallows ezután kétszer is homályra vetődik, ami egyben Enzo pillanata a váltásra. Érkezik Cass, szokás szerint lehengerlő teljesítménnyel. Gallows próbálja javítani előbbi hibáját, eltereli Cass figyelmét, aki így őt rúgja le. Anderson azonnal tusba fogja Cass-t, de nem tudja kopogtatni. Hamarosan földön is találja magát egy Big Boot-ot követően, Enzo jelzi, hogy készen áll, jön a váltás, majd a Splash. Amore kopogtat, Gallows viszont az utolsó pillanatban menti a meccset és ezzel együtt az öveket. Cass büntetne, de gyorsan a kordon tövében találja magát. Enzo magára marad, elintézi Gallows-t, de a ringbe visszatérve Anderson lerúgja, majd lekopogtatja.
Papírformának megfelelő címvédés.

Nia Jax vs. Sasha Banks 
20170305_fastlane_thumb_sashabanksniajax-04a96717d107a4b41a1e291d5ef089b2Voltaképp ugyanazt láthattuk, mint a Rumble-ön. Nia dominált, Sasha pedig minden adódó lehetőséggel próbált sikerre vezető hatást kiváltani. Összejött a Bank Statement is, ebből viszont Jax menekült, majd nemsokkal később kiosztotta a Leg Drop-pot. Itt talán hiba volt, hogy nem kopogtatott, ugyanis Banks-nek elég ideje maradt arra, hogy összeszedje magát. Egy fordítást követően kopogtatott, ami egyben a győzelmet is jelentette a Bo$$ számára.
Alakul a Fatal 4 Way.

Jinder Mahal vs. Rusev 
Jinder alaposan elkalapálta korábbi társát, így a mérkőzés gyakorlatilag el sem indult. Érkezett viszont Cesaro, aki nagyon szívesen odaállt, hogy megmérkőzzön Mahal-lal.

Jinder Mahal vs. Cesaro 
Összességében kiegyenlített csatát figyelhettünk, Jinder előtt nagy esélyt nyílt azáltal, hogy Cesaro háta meghúzódott az egyik akció közben. Az indiai szupersztár teljesen partiban volt, Rusev fenyegető tekintete azonban elég volt ahhoz, hogy Cesaro az Uppercutt-ot követően győzelmet érően kopogtasson.

Rusev vs. Big Show 
123_fast_03052017ej_2337-27254725b0304cfcd67479122b9c8245Rusev visszaadta a verést Jinder-nek, majd érkezett Show. A két félnek mondhatni befejezetlen ügye volt még 2014-ből. Show dominált, Rusev-nek csak fellángolásai voltak a csata során. Három egymást követő Superkick sem volt elég számára a győzelemhez, Show büntetett, méghozzá három egymást követő Chokeslam-mel, amit végül a KO Punch kiosztásával koronázott meg. Kopogtatott, és mondhatni nagy győzelmet szerzett a Strowman-től elszenvedett vereséget követően.

Owens interjú. Charley szerint ez a bajnok életének legnagyobb meccse. Owens kíváncsi rá, hogy miért is lenne az. Talán azért, mert Goldberg villámgyőzelmet aratott Lesnar ellen? Nem. Goldberg pusztán csak legyőzött egy személyt egyetlen egyszer, ellentétben vele, aki az elmúlt két évben szembenézett a szervezet legjobbjaival, és egytől-egyig legyőzte őket. Ma este pedig Goldberg-et fogja felülmúlni minden tekintetben, utána pedig bárkit, aki az útjába kerül, beleértve Zayn-t, Lesnar-t, vagy épp Rock-ot. Mindezt azért, mert ő a legjobb, ezen pedig még Goldberg sem változtathat.

Gentleman Jack Gallagher vs. Neville (C) – Cruiserweight Championship Match 
158_fast_03052017ej_2993-9bb0d6d8b59cfab85a4a26856c79ad53Gallagher képes volt arra, amire hivatott volt ezen az estén. Helytállt, és hozzáaadta a maga részét egy nagyszerű mérkőzéshez. Neville most először szembesült igazi kihívással, legalábbis ami a CW divíziót illeti. Egy-két alkalommal veszélyben érezhette az övet, de végül mindannyiszor kikecmergett a szorult helyzetből. A végén villantotta a Red Arrow-t, amit követően kopogtatta ellenfelét, akinek válla alaposan megsínylette az összecsapást.

Megjelent Heyman is, aki belengette Lesnar érkezését a későbbiekre. A képviselő szerint Brock Lesnar a mai főesemény legnagyobb nyerte, mindegy mi történik. Ha Goldberg nyer, viszi az övet a Mániára, ahol el is veszti Brock-kal szemben. Nem számít hogyan alakulnak a dolgok, Lesnar a nyertes.

Érkezik a New Day, velük együtt pedig a jégkrém-biznisz eredménye, amiről egyelőre nem rántják le a leplet.

Roman Reigns vs. Braun Strowman
210_fast_03052017jg_3082-43f6ebfb2cfa84521aca56522bb12c57A vártnál óvatosabb kezdés. Roman indítja a támadást, Strowman könnyedén ellenáll, betolja ellenfelét a sarokba, ahonnan áthajítja a szemköztibe. Roman tekintetén látszik, hogy kezdi unni a folyamatos tehetetlenséget. A következő kísérlete sem bizonyul hatékonynak, gyorsan a ringen kívül találja magát, majd amint ideális helyzetbe kerül, elkezdi osztani a jobbosokat. Egy kósza kísérlet a Samoan Drop-ra, de Braun ezt is könnyedén kontrázza a könyökösök kíséretében. Ismét bevágja a sarokba Reigns-t, nekiront, de a Jordan csukákkal találkozik hamarabb. Roman három jobbossal folytatja a támadást, majd egy Clothesline-nal kivágja a ringből az óriást. Ideje se nagyon van a következő támadáson gondolkozni, ugyanis Strowman kihúzza őt a ringből, majd a lépcsőnek vágná, de Roman ügyes mozdulattal átugorja az acélt, hogy aztán onnan ugorva osszon ki egy Flying Clothesline-t, ami nem különösebben rendíti meg Braun-t, aki válaszképp a póznának löki a BigDog-ot. A ringbe visszatérve Roman jut előnyhöz, egy térdest követően a sarokban kezdi osztani riválisát, aki végül egy Spinebuster féleséggel a ringbe vágja. Strowman pillanatai következnek, kioszt egy Samoan Drop-pot, amit egy hatalmas Splash követ. Kopogtat, Reigns azonban kitör. Próbál kijönni a nyomásból, de Strowman rendíthetetlennek bizonyul. Ismét a ringen kívül kezdenek harcba, Strowman letakarítja a kommentátor asztalt, de első próbálkozásra nem tudja rávágni Roman-t, aki jobb híján a póznának löki az óriást. Jönne a Drive-bye, de Strowman ezt is kontrázza. A ringbe visszatérve újabb rohamot indít, ami elől Reigns időben lép el, így Braun a póznának csapódik. Roman azonnal ráveti magát, és ütni kezdi. Pillanatokon belül a Samoan Drop is összejön, de a tusnál Strowman időben szabadul. Reigns úgy érzi eljött a Superman Punch ideje, ám Strowman nem így gondolja. Hárítja, majd egy újabb komolynak tűnő mozdulatot értékesíti, nagy reményekkel kopogtat, ismét sikertelenül. Ezt követően, már-már Zayn-t idéző módon Helluva Kick-kel próbálkozik, de Roman ellép, így Braun átzuhan a kötelek fölött. A barikádhoz vergődik, Roman a ringből kicsúszva készül a Spear-re, Strowman viszont felkapja ahogy érkezik, és a Running Powerslam-mel az asztalba vágja. Csak nagy nehezen képes visszatérni a ringbe Reigns-hez, aki ezt kihasználva a semmiből értékesít egy Spear-t. Kopogtat, de Strowman kitör.. Roman arcára kiül a döbbenet, hisz nagyon rég fordult elő az, hogy valaki kirúgjon a finisheréből. Roman improvizál, előkészíti az újabb Spear-t. Strowman időben kitér előle, de végül ő húzza a rövidebbet azáltal, hogy megfejeli a póznát. Reigns taktikát vált, kioszt két Superman Punch-ot, amit a Spear követne, de nem ideális a pozíció a többszöri kötélfutás ellenére sem.. Strowman lecsapja Reigns-t, majd elindul a sarok tetejére. Felmászik, majd tőle szokatlan módon onnan kísérel meg egy Splash-t, de elvéti.. A sorsa gyakorlatilag ezzel pecsételődik meg, pillanatokon belül elszenvedi a második Spear-t, ami egyben a győzelmet is meghozza Reigns számára.
Egy olyan győzelmet, mely egyben Strowman első veresége a WWE-ben!

Charlotte Flair vs. Bayley (C) – RAW Women’s Championship
237_fast_03052017kk_4021-fc5db0112621ce1d8b23634b9aa50048Bayley nem retten meg, magabiztosan kezd, Charlotte viszont még annál is inkább. Ennek megfelelően a mérkőzés első szakaszában a kihívó akarata érvényesült, Bayley-nek nem igen volt ellenszere jó pár percig. Ekkor viszont lendületbe jött a címvédő, ami Charlotte-ot kényszerítette védekező szerepbe. Bayley minden mozdulata talált, különösen az Elbow Drop a sarok tetejéről, de a kopogtatásnál Charlotte időben szabadult. Majd magára is talált, a következő komoly mozdulat a Natural Selection volt, de most Bayley tört ki a pinnből. Charlotte próbálkozik a Leg Lock-kal, Bayley hárítja, de végül mégis ő jön ki rosszul a helyzetből, Charlotte lerántja a ring széléről és a szőnyegbe vágja. Felmászik a sarok tetejére a Moonsault-hoz, de ekkor megjelenik Sasha.. Összecsapnak Charlotte-al (Charlotte ütött végig, így nincs DQ), majd a kergetőzésből Bayley jön ki jobban, elkapja a Flair lányt, és kiosztja neki a Bayley-to-Belly Suplex-szet. Visszagurítja a ringbe, kopogtatná, de Charlotte hirtelen lerántja és ő kopogtat. Sasha a ring széléről pöröl a bíróval a szabálytalan manőver miatt, ami végül eltereli Charlotte figyelmét. Bayley ezután újra kiosztja finisherét, majd kopogtat.
Charlotte elszenvedte első vereségét az egyéni PPV meccseket illetően, Bayley pedig bajnokként mehet a WrestleMania-ra.

Bill Goldberg vs. Kevin Owens (C) – WWE Universal Championship Match 
266_fast_03052017jg_4526-e99300be68c22a3a9d64bb82deb79d38Owens pár percet szórakozik, nem hajlandó a kötelek között maradni. Nagy nehezen rászánja magát, jelzi, hogy indulhat a meccs, de ekkor megszólal Chris Jericho zenéje. Érkezik a United States Bajnok, az ember, akinek Kevin Owens az eddigi uralkodását köszönheti. A Prizefighter figyelme odavan, megfordul, de azonnal elszenvedi a Spear-t. Jericho elégedett tekintettel konstatálja a látottakat, miközben Goldberg kiosztja a Jackhammer-t. Az Ikon kopogtat, Owens pedig képtelen kitörni. 21 másodperc.
Új Bajnokot avattunk, ami egyben azt is jelenti, hogy április 2-án a WrestleMania 33 főeseményén Goldberg a Universal Bajnoki övet teszi kockára Brock Lesnar-ral szemben.

269_fast_03052017kk_4883-b6f01eece63113f072672cb1a2688a49

Meglátjuk, hogy a ma esti RAW-n megjelenik-e Brock Lesnar, riválisa tiszteletére. Kérdés továbbá Bálor, valamint az Undertaker szereplése is. Holnap ilyenkor mindenre választ kapunk.

16 című bejegyzés “WWE FastLane 2017. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Átlagos PPV, semmi különös. Sok kihagyott ziccer, nagyon kevés váratlan esemény és pár átlagos meccs. Kb ennyi.

  A cruisereket ugrottam. Nőkből Sasha meccset tekertem, bejött a tippem, hogy nyert. A női címmeccset néztem, értékelhetőt csak Charlotte alkotott. WM-ig szerintem nem lesz Sasha heel turn, ha fatal4wayt akarnak, hogy két heel és két face legyen benne.

  TT meccs: elképesztően leépítették az egész divíziót, plusz Enzoékat is sikeresen megutáltam. A meccs scriptje végtelenül unalmas volt. Hányszor akarják még eljátszani, hogy Enzo végig fekszik, aztán jön Cass a 3 mozdulatával? Cesaro és Sheamus külön-külön többet felejtettek a pankrációról, mint amit a sawftos srácok eddig közösen mutattak. Empire Elbow és big boot, hagyjuk már…

  Rusev-Mahal szegmens: Mahal-on továbbra is látszik, hogy a WWE wellnes policy leghűségesebb követője. 🙂 Rusev meg jobbol Shownak, ez jelzi, hogy hol tart a pályafutása. Nem is olyan régen ez fordítva volt, pedig már Showt is csak Shaq vagy a Braun push miatt tartják itt.

  Roman vs Strowman: Braun nagy szkeptikusa voltam, de el kell ismernem, hogy fejlődik. Kettejük meccse messze a legjobb volt, leszámítva a végét. Nem csak az a baj, hogy megint Roman nyert (az is), de ezzel gyakorlatilag kinyírták Braun szörnyeteg karakterét. Egy ilyen pusztító addig a legfélelmetesebb, amíg veretlen, megállíthatatlan, stb. Ezután már fele annyira sem lesz hiteles.

  Főmeccs: Y2J beavatkozása az egyik opció volt. Amikor láttam, hogy bevonulásokkal és ünnepléssel együtt hagytak 10 percet a meccsre, már biztos volt Goldberg győzelme. Ennyi idő alatt ő még akkor sem bukhat el, ha hárman avatkoznak be ellene. Nincs bajom az öreggel, de part-timereknek nagy övet adni hülyeség, főleg, hogy a Lesnar meccs miatt kb nyárig garantáltam valamelyiknél ott is marad. Még azt is elfogadnám, hogy tisztelgés az öreg karriere előtt, de más veteránok nem hogy övet, egy tisztességes búcsút sem kapnak. 3D fiúk, Kane, Big Show, sorolhatnám, pedig még csak nem is part-timerként voltak/vannak a rosteren.

  Jöjjön a Rawn Taker, Hunter, Bálor, a húsvéti nyúl vagy bárki, csak rázza fel kicsit a vörösöket, mert ez WM szezonban eddig nagyon sovány.

  Kedvelik 1 személy

 2. Sok minden feljött bennem a ppv-vel kapcsolatban..

  a Rusev vs Jinder majd vs Cesaro,majd vs Big Show esküszöm tetszett 😀 nem voltak rossz meccsek.
  a TT nálam szart sem ért,egyik párossal se szimpatizálok semennyire..
  Női meccs.. hát lehet Charlotte-ból elég volt sokak szerint,de amit ő felépitett az kisujjból erősebb mint ami most van.. ez a zene,az a ruha,a szleng “HUG”.. kibaszott gyenge 😀 észvesztően fos 😀 Sasha,vagy Nia sokkal jobb lenne oda.
  Goldberg vs Owens.. a szánalom maga.. tehát az h Lesnar ellen ezt eljátszották mert fájt a nagy legenda válla vagy mi a fasz.. oké, de ez.. Owens egy tehetség,nem is kicsi és akkor visszajön az öreg és 1 perc se a meccs.. :DGoldberg eddig legenda volt,most már egy part timer senki 😀 az h néha mikrofont fog beszél,majd nyer,ez egy part timer senkihez méltó húzás 😀 imádtam, de ez már nagyon gyenge, meg a vicc,előre látni WM-n meg elveszi tőle az övet Lesnar,húha..

  Kedvelés

 3. Elég vegyes volt ez a ppv.
  Néha olyan érzésem volt, mintha csak egy mezei RAW-ot néztem volna….
  De voltak meccsek amik tetszettek:
  Joe vs. Zayn egész jó lett de kár hogy Zayn mostanában csak töltelékember. A tt meccsek is pörgősek voltak. A CW bajnoki meccs nagyon jó lett. Nem számítottam arra, hogy Gallagher ilyen jól szerepel majd. A legjobb szerintem a Reings vs. Strowman volt, mozgalmas és fordulatos. Én azok közé tartozom akik még Reings mellett állnak de nem neki kellett volna nyernie.
  A női rész most nem kötött le de legalább nem Charlotte nyert. 🙂
  A főeseményröl csak annyit, hogy én tisztelem Goldberget de ami régen volt az elmúlt. Most kapott egy tiszteleturalkodást aztán a WM-en Lesnar őt is megalázza és azzal el is tűnik az övvel augusztusig…
  Kíváncsi vagyok mi lesz ma este a RAW-on.

  Kedvelés

 4. Sziasztok csak annyit akartam hogy a mostani videok minosege nagyon jo es vegre kitudom nagyitani meddig lesznek igy ?

  Kedvelés

  1. Nem tudjuk, nem mi állítottuk át. Egyszer csak magától lett ilyen formátumú, szóval sajnos megjósolhatatlan. Reméljük hosszantartó állapot.

   Kedvelés

 5. Sokakkal ellentétben Nekem tetszett nagyon tetszett,-igaz elöbb az összefoglalót olvastam és csak utána néztem meg- az egész. Talán csak azt sajnálom, hogy az utobbi időben kezdik Rusevet gyengíteni holott egy időben szuper gonosz legyőzhezetlen volt. Charlotte szintén csúcs gonosz karakter. Kedvelem. A Goldberg vs K.O. csúcs volt és letisztult. Tetszett az egész😁

  Kedvelés

 6. Egy pár dolog nem úgy sült el, ahogyan vártam.

  Azt hittem Strowman nyer valami beavatkozással vagy simán csalással, amikor látja, hogy Reigns mindenből kirúg. Végül is el tudom ezt fogadni, de Strrowman szempontjából jobb lett volna ez a végkifejlet, Roman pedig így is, úgy is erősen jött volna ki belőle.

  kivételesen megnéztem a női címmeccset is. Azt godoltam a végén Banks megtámadja a bajnokot. És mivel Nia is kijelentette, hogy kell neki az öv, így tökéletes sztorit lehetett volna egy WM 4vs4 meccs mögé felhúzni.

  Azt hittem legalább 5-6 perces lesz a Goldberg meccs, de ez így vicces. Én csípem Goldberge-et. De nem így. Habár ha tovább bírta volna Owens mint Lesnar, akkor azzal Lesnar karaktere gyengült volna. Így belegondolva, talán ez is előrelátható volt. Csak nem nekem és nem most. Másban reménykedtem.

  Kedvelés

 7. Ezt a Goldberg vs. Owens rémálmot 3 módon lehetne megmenteni a Wrestlemanian.
  1. Lesnar vs. Goldberg mecs egy olyan meccs lesz ami megszólal. Legalább 20 perccel. (Ez elkepzelhetetlen)
  2. Bevonjak Owenst és Jericot is egy Fatal-4-Way mecs kerekedne belőle. (Ez sem valószínű, pedig ez még logikus is lenne)
  3. A Rawnak szerveznek egy Money in the Bank létrás mecset azt Owens megnyeri és az utolsó pillanatban beválltja a két Part timer ellen. ( Ez lenne a leg logikusabb szerintem, de valószínű ez sem történik majd meg, pedig erre volt már példa lásd:Wrestlemania 31 vége)

  Kedvelés

 8. Kissé negatív volt számomra a PPV nem a meccsek minősége miatt hanem kimenetelek?, nem is inkább csak két kimenetel miatt. Egyik a Zayn-Joe, Zayn túléli Strowmant, de Joeval megetetik érthetetlen számomra, Zaynt el kellett volna sütni még1x egy nagy feudban Owens ellen, illetve tényleg hihetetlen, hogy megint part-timer(ek) kezébe került a főöv, jönnie kellett volna Lesnarnak letarolja Jerichot és Golberget roll-upba pinneli Owens vagy leüti övvel akárhogy csak ne így. Pozitív viszont a Reigns-Strowman meccs és, hogy vége Charlotte felesleges streakjének ami közben kiderült, hogy tavaly a Battlegroundon már igazából véget ért. Raw elég érdekesnek ígérkezik, hiszen ideje feudot célegyenesbe helyezni.

  Kedvelés

 9. Sokaknak látom elég volt Charlotte-ból, hogy őszinte legyek meg tudom érteni, sokáig volt bajnok, de jobb lett volna ha Nia állítja meg, Bayley egy vicc, konkrétan az ellenkezője az erős női divíziónak amit felépítettek Charlotte és Sasha képére.

  Kedvelés

 10. Nekem vegyesek az érzéseim a gálával kapcsolatban.

  A Tag meccs szerintem nem volt rossz, és a CW bunyók is egészen klappoltak, főleg a címmeccs. A női mérkőzések továbbra is hidegen hagynak, Bayley-t nem tartom jó bajnoknak, de nem igazán baj, hogy Charlotte most kikapott, ettől még jelenleg a leghitelesebb női pankrátor a RAW-n.

  Joe és Zayn teljesen jó mérkőzést csináltak, az előbbi nekem nagyon klappol a RAW-ra mint heel, de az a véleményem, hogy Sami jelenleg bokszzsák szerepkörben díszeleg, ebből tovább kellene léptetni, mert ez így baromi unalmas. A Rusev-Mahal szegmensből Show volt, aki vitt egy kis színt a dologba, nem sokat ért a dolog.

  Az est legjobb mérkőzése meg magasan a Strowman vs. Reigns volt. Izgalmas volt, fordulatos, mindketten odatették magukat. Én úgy látom, hogy az utóbbi időben mind a kettőjük elég sokat fejlődött a ringben, főleg Braun, úgyhogy tapsvihar nekik.

  Két óriási problémám volt a gálával: Az első, hogy akármilyen elsőrangú is volt a Braun vs. Roman, érthetetlen, hogy miért kellett tisztán nyernie Reignsnek. Azt tudom elképzelni, hogy folytatódik a feud, és az jó is lenne, mert megnéznék még kettőjük közt további meccseket is. Vagy kellett a gálára egy face győzelem? Mert ugye a klub, Neville, Joe mind heelek, és győzelemmel zártak, dehát ugye ott volt Cesaro és Show győzelme is… tehát érthetetlen. Nagyon kíváncsi lennék, hogy Vince mit mondana el, ha megkérdeznék erről. Nem jó a közönségnek, nem jó a nézőknek, nem jó a szakmának, nem tesz jót a rosternek, és még magának Romannak sem.

  Az is kérdés, hogy ma este a Raw-n jön-e a Taker. Ha valóban Reigns lesz az ellenfele a WM-en, akkor annyiból érthető, hogy vereséggel kissé hiteltelen lenne, ha a WM-en találkoznának.

  A másik nagy negatívum pedig a főmeccs volt. Persze, mindenki tudta, hogy ez lesz. Eleve lehetetlen volt, hogy KO tovább bírja Goldberg ellen, mint Lesnar, de ez akkor is nevetséges. 21 mp. a ringben. Így övet szerezni? Na mindegy, meglátjuk este mi lesz.

  Kedvelés

 11. Nagyon helyes hogy nem Charlotte nyert, már rohadtul unalmas. Roman győzelme meglepett, azt hittem, hogy Strowman marad még veretlen.

  Kedvelés

 12. Roman Reigns vs. Braun Strowman a meccs jó volt azonban mégis elcseszték Roman nyer, hát persze mert ő az Isten Undertaker se jött siralmas volt a vége. Sami Zayn vs. Samoa Joe teljesen jó volt minden rendbe volt vele még jó hogy Joe nem vesztet. Bill Goldberg vs. Kevin Owens legalja volt tudom számítottam rá, hogy ilyen lesz és igazam is volt teljesen 1 percig se tartott a meccs. Charlotte Flair vs. Bayley meccs jó volt csak kár hogy nem Charlotte győzött. Nagyon gyenge volt ez a ppv leszámítva 1-2 dolgot.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek