WWE FastLane 2015. – Eredmények

fastlane0222

2015. február 22-én vadonatúj PPV adással jelentkezett a WWE. A Tennesseeben megrendezett gála az Elimination Chambert helyettesítette ebben az évben és ez volt az utolsó nagy megálló a WrestleMania felé vezető úton. A szervezet előzetesen hét mérkőzést jelentett be, ezek mellett pedig a Sting és Triple H találkozást is várhattuk.

A Kick Off-ban láthattuk, ahogy a rajongók özönlöttek a mephisi FedEx Forum épületéhez, közben az adás egyik vezetője, Renee Young köszöntött bennünket. Renee mellett Booker T, Byron Saxton és Corey Graves vezette a műsort és ők készítették a riportokat, elemezték a lehetséges kimeneteleket.
Szerepet kapott Miz, illetve a Miz TV is. A szupersztárt most is Damien kísérte, neki azonban a ring sarkában kellett helyet foglalnia. Hiába akarta a közönség Mizdow-t, “főnőke” nem hagyta neki, hogy a népszerűség fényében fürödhessen. Közölte vele, hogy a ring a szupersztároké és a vendégeké. Miz vendége ezen az estén Paul Heyman volt és Miz arra volt kíváncsi, hogy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Brock Lesnar ott lesz-e ma a PPV-n. Heyman hivatalosan közölte, hogy a Bajnok (ismét) nem jelenik meg. Miz megkérdezi azt is, hogy Heyman szerint ki lehet a mai mérkőzés favoritja: Bryan vagy Reigns. Heyman elmondja, őket egyáltalán nem érdekli, ki fogja nyerni a mai meccset.Mindegy, hisz a mai győztes a WrestleManián Lesnar ellen úgyis veszíteni fog. Hiszünk ebben – mondja Heyman, majd ledobja a mikrofont és távozik.

A Kick Off-ban – ellentétben a megszokottakkal – egyetlen mérkőzésre sem került sor. Az adás után reklámként rövid összefoglaló videót láthattunk, majd jött a tűzijáték és kezdetét vette a show. Dolph Ziggler zenéje szólalt meg elsőként és bejelentették, hogy a hat emberes tag team mérkőzéssel nyitjuk az estét.

Dolph Ziggler, Eric Rowan és Ryback vs Seth Rollins, Kane és Big Show
A régóta tartó Vezetőség vs jófiúk konfliktus újabb állomásához érkeztünk. Ezúttal a korábban kirúgott, majd visszavett három szupersztárnak kellett megküzdeni a Vezetőség csapatával, utóbbiak mellől most sem maradhatott el J&J. Bár látszólag a Vezetőség emberei lehettek a favoritok, biztosak lehettünk benne, hogy a másik csapat – Zigglerrel az élen – nagyon oda fogja tenni magát.
Az első pillanatokban Mr. Money In The Bank és a Show Off gyötörték egymást, majd Eric Rowan mutatta meg erejét Sethnek. A váltás után Big Show érkezhetett Rowannel szemben és a rőtszakállú volt Wyatt családtagot elkezdte gyorsan kikészíteni. Rowan nem tudott váltani, Show pedig módszeresen a lábát célozta, miközben a közönség hangosan kiabálta: We want Ziggler – Feed Me More!
Egyelőre azonban sem Ziggler, sem Ryback nem léphetett a kötelek közé, hisz Rowan még mindig képtelen volt eljutni hozzájuk. A másik oldalon jött Kane, majd ismét Rollins és ismét Show. Seth megpróbálta kopogtatni Rowant, Show a feladatást választotta, de sikertelenül.
Rowan végül képes volt talpra állni és kiosztott az óriásnak egy DDT-t. Jött ismét Rollins, aki először lerúgta Zigglert a ring széléről, majd maga is fölre került Rowannek köszönhetően, Ekkor történt a másik oldalon az első váltás, Eric Rowan Rybackkel cserélt helyet.
Ryback azonnal felkapta Seth-et és a sarokba vágta. Kane látta, hogy Rollins bajban van, belépett a ringbe, de Ryback őt is földre küldte. Talán jött volna a Shellshocked, ha J&J nem ugrik a ring szélére, hogy eltereljék Ryback figyelmét. Ez a figyelemelterelés pedig épp elég volt ahhoz, hogy Rollins be tudjuk vinni egy-két mozdulatot és megpróbálja kopogtatni Rybacket – sikertelenül.
Pillanatokkal később Seth megkapta Rybacktől a mozdulatot, de a befejezésre nem volt lehetősége, hisz Show megakadályozta.
Újabb váltás: egyik oldalon Kane, a másikon végre Ziggler érkezik. A szőke szupersztár azonnal Show képébe repül, majd Kane-t is nekilöki és ezzel eltünteti az óriást a ring sarkáról. Jön a Superkick Kane-nek, majd földre küldi Rollinsot is. Seth a ring közepén terül el és a mérkőzésvezető megnézi, mi van vele. Ezeket a pillanatokat használja ki Show, hogy a mérkőzésvezető háta mögött besegítsen Kane-nek és kiosszon egy KO-t Zigglernek.
Kane-nek így nincs más dolga, mint befejezni a meccset, hisz a szabálytalan KO után Ziggler nem tud kirúgni.
A mérkőzés győztesei: Seth Rollins, Big Show és Kane.
A Vezetőség emberei győzelmüket követően pózolnak a ringben Ziggler felett, majd Seth kioszt neki egy Curb Stompot is. Ryback és Rowan ezt nem hagyják annyiban, így ismét kezdődik a bunyó – mindenki mindenki ellen. Sethék öten vannak, így a két és félszeres túlerő legyőzi Rybacket és Ericket is. Rowan is megkapja a Curb Stompot, majd Rybackre is ez vár. Azaz várna, hisz váratlan dolog történik! Megszólal Randy Orton zenéje és a Vipera visszatér! Először J és J kapják az RKO-t, majd Kane is padlót fog. Seth – Show segítségével – a nézőtéren át old kereket, egészen a parkolóig fut.

Randy Orton tehát visszatért. Face szerepben, a Vezetőség ellenségeként, Tennessee közönsége pedig örömmel fogadja kedvencét.

Láthatjuk, mi történt Stardust és Goldust között. A testvérek ma este egymás ellen lépnek ringbe. Benézünk az öltözőbe, ahol Dusty Rhodes-t látjuk idősebb fia társaságában. Goldust azt mondja: ma este nem Codyval fog szembe nézni. Stardusttal, akit úgy meg fog verni, hogy beteg legyen még a gondolattól is, ha legközelebb ezt a ruhát és a festéket veszi a kezébe. Dusty arra kéri, próbáljon meg ne fájdalmat okozni a testvérének. Emlékezzen arra, amikor együtt mentek az ő meccseire és látták, amit ő tesz a ringben. Goldust megígéri apjának, hogy ma este nem hagyja el a ringet, amíg haza nem hozza Codyt.

Goldust vs Stardust
A testvérek korábban Tag Team Bajnokok voltak, egymást segítve haladtak útjukon. Aztán Stardust bekattant és Goldustra támadt, majd kijelentette: Cody halott. Vajon képes lesz-e Goldust helyrepofozni öccse agyát?
Stardust új öltözékben jelenik meg. Akkor látszik rajta legfőképpen a tudathasadás, amikor a közönség Cody nevét kezdi kiabálni. Goldust megpróbálkozik a béküléssel is, de eredménytelenül, így a kemény ütések maradnak csak.
Dusty Rhodes a backstage-ben figyeli, ahogy fiai egymás ellen küzdenek, ekkor Goldust van fölényben.
Amikor melegedett a helyzet, Stardust többször is elhagyta a ringet, hogy időt és energiát nyerjen. Komolyabb fölényt akkor tudott kialakítani, amikor Goldust ugrásánál nyújtott lábbal védekezett, ezt követően ugyanis Goldust fájlalta a karját. Próbálkozott feladatással és többször kopogtatással is, de képtelen volt eredményt elérni.
Aztán Goldust fordít. Megfordítja öccse mozdulatát, a mérkőzésvezető pedig kopogtat. Stardust kirúg, de már elkésve, így eredményt hirdethetnek: A mérkőzés győztese: Goldust.
A vesztes persze nem érti. Goldust kezet nyújt öccsének, haza akarja vinni, ő azonban inkább távozik – egyedül.

Az előző RAW-ból láthatunk egy részletet, azt amikor Seth Rollins John Stewart egykori műsorára, a The Daily Show-ra tesz lekicsinylő megjegyzést. Az Emmy-díjad producer-rendező ezt nem hagyta szó nélkül, és konkrétan kihívta Seth-et. Láthatjuk, hogy ő ezt el is fogadta, akár már ezen a PPV-n, akár élőben a RAW-ban hajlandó Stewart szemébe nézni. A történethez kiegészítésül: John Stewart – aki a WWE nagy rajongója – február 10-én elhagyta a Daily Show-t és visszavonult. A magát 160 font dinamitnak nevező Stewart most a WWE színpadán is megjelenhet, a kérdés csak az, hogy mikor. Lehet, hogy már a következő RAW-ban?

Backstage: Dusty Rhodes-ot és Goldustot látjuk. Goldust azt mondja: igyekezett nem ártani az öccsének. Cody jelenik meg és gúnyosan megjegyzi, úgy néz ki, mint egy családi parti, de őt nem hívták meg. Godustra támad és a tárolóknak löki. Apja többször is rászól, majd a nevét kiabálja. Stardust ismét ideges lesz és Dusty arcába vágja, hogy ő ölte meg Codyt, STardust pedig nem fog Dusty árnyékában élni! Még egyet belerúg Goldustba, majd távozik.

WWE Tag TEam Bajnoki cím mérkőzés: The Usos vs Cesaro és Tyson Kidd
A Bajnokokat Naomi, a kihívó párost Natalya kíséri be, majd megszólal a gong és Kidd kezd Jey ellen. Hamarosan Jimmy is akcióba lendül és a mérkőzés elején egyértelműen az Uso testvérek fölényét láthatjuk. Kiddnek sikerül pacsiznia, érkezik Cesaro és megfordítja a meccs állását, ráadásul Jimmy nem tud váltani, miközben ellenfelei felváltva támadják – főleg a lábát. Próbálják kopogtatni, feladatni, Jimmy azonban egyelőre még kitart, sőt sikerül felrúgnia Tysont. Cesaro társa helyébe lépne, csakhogy nem váltottak, s amíg ez megtörténik, az ikrek is helyet tudnak cserélni. Jey kemény támadást indít Cesaro ellen, több ütés után jön a Samoan Drop, majd be akarja fejezni a meccset. Amikor felmászik a ring sarkára, Cesaro lerántja a kötelet, megakadályozva a splash-t. Néhány látványos ugrás, majd máris Kidd próbál kopogtatni, de Jey kirúg. Pörögnek az események, először a Sharpshooterhez készülne Kidd, majd máris jön az ikrek dupla mozdulata és Tysont ekkor Cesaro menti meg a kopogtatástól. A ringen kívül mindenki elterül az ugrások és rúgások után, a mérkőzésvezető számol. Jimmy Uso nyalábolja vissza Tysont a köteleken belülre, ugrik, ám a kopogtatás nem sikerül. Sőt Tyson fordít és beviszi a Sharpshootert! Jimmy közel áll ahhoz, hogy feladja, de jön Jey és megmenti. Jön Cesaro is, ütik egymást és végül kizuhannak a ringből. Tyson és Jimmy azonban belül marad, Jimmy ismét megpróbálkozik egy kopogtatással. Hamarosan azonban újabb fordulat: Tyson Kidd következő kopogtatásából Jimmy nem tud kirúgni.
A mérkőzés győztesei és a WWE új Tag Team Bajnokai: Tason Kidd és Cesaro.

Egy összefoglalót láthatunk HHH és Sting konflikutából, majd Triple H érkezik az arénába. A megszokott öltöny helyett utcai ruhát visel, és ismét láthatjuk a jellegzetes vízfújó pillanatot.
Triple H azzal kezdi, hogy a múlt heti RAW-ban konfrontálódott minden idők egyik legnagyobb legendájával, a kétszeres Hall Off Famerrel, jó barátjával Rick Flairrel. A felfűtött kedélyállapotban túlreagálta a dolgokat és fellökte őt. Sajnálja ezt és bocsánatot kér tőle. Bocsánatot ezért, de nem azért, amit mondott azon az estén.
Ma este nem a WWE-COO-janként áll ebben a ringben, hanem a WWE szívveréseként. A WWE ringjében áll egy WWE arénában, úgy, mint The Game, King of King és Stingre vár!
A közönség azonnal rákezd: Stinget akarjuk, majd egy holló rikoltását halljuk és jön Sting. HHH látszólag nyugodtan szemléli, akkor mosolyodik el, amikor valaki WCW kiabálásba kezd. Megszólal és azt mondja: már túl vannak az udvariaskodáson és pontosan tudja, miért van Sting itt. Nem haragszik rá, de sajnálja, mert rossz lóra tett. Évekkel ezelőtt Sting a WCW lojális katonája volt, sőt a pokolba is: Sting volt a WCW! Aztán mikor eljött az idő, a hajó süllyedni kezdett és Sting vele süllyedt el. Triple H csodálja és tiszteli ezért, de az igazság az, hogy voltak srácok, olyanok mint ő, akik elsüllyesztették ezt a hajót. És az igazság az, hogy az öröksége zárta ki Sting örökségét az üzletből.
Ez az oka annak, hogy Sting azt tette a Survvivor Seriesen amit tett és megpróbálta őt és a feleségét, Stephaniet eltávolítani a WWE-ből. Mert Sting tudja, hogy ha ő, a felesége, a családja kívül kerül, a WWE meg fog halni. Ám ez nem sikerült Stingnek és az egyetlen, ami a nap végére jutott neki: a kudarc.
Triple H felajánlja Stingnek, hogy vissza tudja adni a hatalmát, az örökségét, az összes amit ezért tennie kell, hogy magasra emelt fejjel kisétál ebből az üzletből. Ők ketten megegyezhetnek és HHH tudja, mi a legjobb az üzletnek, hisz már McMahonná vált. Tehát ha Sting elmegy, az öröksége fennmarad. Sting öröksége örökké fog élni a WWE Networkön, DVD-ken Sting termékekben, akciófigurákban- ígéri neki. 2015-ben Sting ezek által nagyobb lesz, mint valaha is volt és az ígéretet HHH megfejeli még azzal is, hogy bejuttatja a Hall of Fame-be!
Sting mindvégig komolyan figyel, arcizma sem rendül akkor sem, mikor HHH megkérdezi tőle, mi a válasza az ajánlatra. Nem válaszolt, ezért HHH leveszi a dzsekijét és azt mondja: Vagy választhatjuk a másik utat…
Megígéri Stingnek, hogy ha tovább folytatja a tiszteletlenségét vele, kiverheti az öröksége maradékát belőle most azonnal és úgy végzi majd, mint aki soha nem is létezett! A választás Stingé, de HHH nem akar sokat várni.
Egymás szemét figyeli, majd HHH elterelésként beszélni kezd és közben támad! Sting blokkolja az ütést, majd földre küldi. HHH feláll és a kezében lévő mikrofonnal csap Sting arcába, majd mikor földre esik megrugdalja és ütni kezdi. Esályt adtam neked! – kiabálja HHH, majd ismét belerúg.
Benyúl a ring alá és előhúz egy kalapácsot! Nyilvánvaló mit akar tenni, de Sting is készült, és amikor HHH felemelné az eszközt, egy ütőt nyom a torkának. HHH a sarokig hátrál, a kalapácsot kívülre dobja. Sting kivár kicsit, majd elveszi a baseball ütőt HHH állától és felmutat vele a WrestleMania XXXI. logóra…
A két legendás szupersztár a WWE legnagyobb éves eseményén mérkőzik meg. Sting lassan távozna, de HHH még megpróbál rátámadni. Nem sikerül, Sting az ütővel vág oda, The Game pedig fájdalmas fetrengéssel rogyik a ring aljára, a karját fogja. Sting ledobja az ütőt, jön a Scorpion Death Drop. A kiterült HHH fölött Sting ismét felmutat a WM logóra, majd elhagyja az arénát.

Egy pillantás az adás elejére, majd az előző RAW-ba, ahol Paige más ruhájában kellett, hogy harcoljon. A díva mérkőzés következik.

WWE Díva Bajnoki cím mérkőzés: Nikki Bella vs Paige
Paige azonnal támad és Nikki csak némi védekezés után képes visszavágni, majd fordítani. Ezt követően a Díva Bajnok uralja a meccset és többször is megpróbál kopogtatni. Percek telnek el, mire Paige magára talál és egy rúgás sikerül bevinnie, majd jönnek az ütések és egy dropkick is. Ez azonban egyelőre kevés, Nikki minden arcára kapott rúgás után visszatámad és visszaveszi az irányítást.
Paige elkapja és feladásra akarja kényszeríteni, de Nikki eléri a kötelet így el kell, hogy engedje. A Díva Bajnok már ideges, gyorsan elkapja ellenfelét, összegöngyöli és kopogtat.
A mérkőzés győztese és a WWE Díva Bajnoka továbbra is Nikki Bella.

A kommentátorok hivatalosan is bejelentik a WresleManiára a Triple H vs Sting mérkőzést, majd újabb cím mérkőzés következik.

WWE Interkontinentális Bajnoki cím meccs: Bad News Barrett vs Dean Ambrose
Hétfőn Barrett ha akarta, ha nem, aláírta a szerződését a meccsre, most nem csoda, ha bosszútól fűtötten érkezik. Közben láthatjuk is az ominózus esetet, majd megszólal a gong. Összeakaszkodnak és Barrett támad először keményebben. Az ötszörös Interkontinentális Bajnok azonban hamarosan padlóra kerül, sőt nemsokára arra kényszerül, hogy egy pillanatra elhagyja a ringet. Aztán visszamegy, de továbbra is Ambrose irányít. Látszik rajta az eltökéltség, tényleg úgy néz ki, mint egy holdkóros őrült. Többször is keményen orrba könyököli Barrettet, aki aztán megunja ezt és bevisz egy kemény rúgást. Ambrose kibukik a ringből, Barrett utána megy és nekivágja a lépcsőnek. Ismét a ringben, Barrett irányít, de kopogtatásai nem sikeresek. Ambrose támad, de Barrett ezt a támadást egy újabb fejre bevitt rúgással fékezi meg és Dean kigurul, kiesik a kötél alatt. Barrett megint utána, most a ring oldalának csapja. Egy pillanatra hátat fordít, Dean Ambrose pedig azonnal tudja, hogy itt a pillanat és lecsapja a Bajnokot. Jön a DDT, a közönségből páran Ambrose nevét kiabálják, majd egyre többen szállnak be a szurkolásba. Ambrose talán ettől táltosodik meg, ismét kemény rohamot indít és bár többször is letaglózza Barrettet, a meccsnek nincs vége.
Barrett beviszi a Wasteland-et, de Dean kirúg. A Bullhammer-höz készül, de Ambrose kivédi. Barrett megunja, fogja az övet és távozni akar. Dean azonban nem hagyja, ráugrik és leteríti. Egyik oldalon belöki a ringbe, Barrett kimegy a másikon és már öv nélkül is elmenne, de Ambrose nem engedi. A barikádon át húzza vissza a nézőtérről és visszaadja neki a korábbi lépcsős dolgot. Megint ringbe rakja, Barrett megint elmenne, de Ambrose még eléri és visszahúzná, de nem sikerül, ezért rugdalni kezdi.
A mérkőzésvezető leinti a meccset, Ambrose azonban nem áll le és ez a döntés a közönségnek sem tetszik. A kommentátorok azon tanakodnak, hogy diszkvalifikálták Ambrose-t, mert elveszítette az önuralmát? Ők sem tudják , mi a helyzet. Dean megfogja az övet és megkérdezi Barrettől: Úgy gondolod, ez a tiéd? Majd kiosztja neki a Dirty Deeds-et.
A kommentátorok közben bejelentik a tényt: Deant valóban diszkvalifikálták, így a Bajnok továbbra is a megsemmisített Bad News Barrett. Ambrose fogja az övet és elviszi. Úgy gondolja, őt illeti. Barrett lassan éledezik és azonnal követeli, hogy valaki állítsa meg Deant, mert ellopta az övet!

Kéklő fény borítja be az arénát és druida ének hallatszik. A közönség feláll, a kommentátorok sem hiszik el, EZ Ő! – mondja Michael Cole. Bejönnek a druidák, sorfalat állnak és megszólal a harang! Az arénában mindenki felujjong, több tízezer ember ugrik talpra, hisz tudják, ez mit jelent. Egy koporsót tolnak át a ködön, Undertaker zenéje szól! Felnyílik a koporsófedél és széles vigyorral az arcán felül Bray Wyatt. Ennek ellenére nem a csalódottság moraja hallatszik, a jelenlévők értékelik a megtévesztő, de látványos bejövetelt.
Wyatt szerint micsoda érzés van a levegőben. majd elmondja, hogy soha nem felejti el, amikor először látta őt. A szeme hideg volt. Félt tőle, de mostanra ő gyenge és törékeny lett, mint amilyen Wyatt volt egykor. Elveszett a lelke és a bizonytalanságban ragadt a két világ között. Itt az ideje, hogy hazajusson.
Wyatt tudja a saját küldetését és tudja, hogy ez az ember hallja és figyeli őt. Már nem fél tőle, mert ő a szenvedés, ő a fájdalom, ő Bray Wyatt, ő a félelem új arca! A WrestleManián Undertaker lelkét akarja – jelenti be!
Bray Wyatt felnevet, a koporsó fedelét rázárják és kiviszik az arénából.
Bray Wyatt kihívta Undertakert. Vajon mikor és mit reagál erre a Dead Man?

A Kick Off műsorvezetői is Wyatt megjelenéséről beszélnek és arról, hogy micsoda energia töltötte be az arénát.

WWE United States Bajnoki cím mérkőzés: Rusev vs John Cena
Természetesen láthatunk egy összefoglalót a két sztár között történtekből, majd érkezik a Bajnok- Az arénában hangosan kiabálják: USA! USA! – ami csak bosszantja Rusevet. Idegesnek tűnik és ez még csak fokozódik, amikor megszólal Cena zenéje.
A fogadtatása most is vegyes, bár az éljenzők hangja jobban hallatszik, ami talán nem is csoda, hisz egy amerikai akarja megleckéztetni az országukat szidalmazó idegen US Bajnokot. Cena folyamatosan mondja a magáét, ő is feszült.
Megszólal a gong és harsog a Let’s Go Cena – Cena Sucks. Rusev rúg, Cena üt és elkapja. Mintha tudná, hogy az orosz erejével szemben esélytelen. Rusev gyorsan kiszabadul John szorításából és kemény ellentámadásba lendül. Rúgások sorozatát viszi be és pár perc alatt többször is padlóra küldi ellenfelét.
Rusev dühös – mondja Michael Cole, miközben ő valóban dühösen üti Cenát, majd egy rövid megingás után könnyedén arrább is dobja. Gyakorlatilag John Cena bevisz pár ütést és azonnal kap háromszor annyit. Nem képes komoly fölényt kialakítani, nem képes arra, hogy Rusevet meggyengítse, a kopogtatásokból azonban kirúg.
Így telik el az első bő 10 perc és talán a folyamatos biztatás ad Cenának annyi erőt, hogy mégiscsak sikerüljön nehéz helyzetbe hozni ellenfelét. Ügyesen elhajol az ütések elöl és hamarosan felkapja Rusevet. Bemutatja neki, illetve Lanának a Five Knuckle Shuffle-t, majd jön az AA. Azaz csak jönne, hisz Rusev kifordul és azonnal fejbe rúgja Cenát. John Cena ennek ellenére pillanatok múlva újra fordít és visszaadja a rúgást, de nem sikerül kopogtatnia. Az AA megint nem sikerül, de az STF igen! Rusev persze nem kopog, megmutatja az erejét és könnyedén dobálózik ismét Cenával. Alig telik el pár perc, jön az Accolade. Tudjuk, hogy Cena soha nem adja fel, de képes lesz-e szabadulni a mozdulatból?
Cena megfeszíti magát és próbálja lefejteni arca elöl Rusev kezeit. Kiszabadulni nem tud, kopogtatni nem fog. Összeszedi az erejét és feláll, hátán Rusevvel. Lana belép a ringbe és amíg a mérkőzésvezető azzal van elfoglalva, Rusev Cena lábai közé rúg, majd fejre is betalál egyet. A szabálytalan rúgást a mérkőzésvezető természetesen nem látja. Jön a második Accolade. Rusev fojtja, és mintha Cena nem lenne magánál. A mérkőzésvezető leállítja a mérkőzést és kihirdetik, hogy feladatással Rusev nyert, így továbbra is ő a WWE US Bajnoka.
A meccs után Rusev diadalmasan távozik, John Cenához pedig orvos jön. Kóvályogva, a közönség fújolása közben, de saját lábán hagyja el az arénát.

Daniel Bryan vs Roman Reigns – az első számú kihívói jogért
Nincs más hátra, mint eldönteni, melyik szupersztár lehet Brock Lesnar ellenfele a március 29-én megrendezésre kerülő WrestleManián, melyiküké lehet a lehetőség, hogy elnyerjék a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet.
Ne feledjük, az első számú kihívói jog Roman Reignsnek járna a Royal Rumble győzelemért, a Vezetőség döntése értelmében azonban ezt elvették tőle és a mai eredmény dönt.
Az arénában felváltva hallatszik a két szupersztár hangja, mindketten nagy rajongótábort tudhatnak a hátuk mögött. Össze-összeakaszkodnak, de óvatosan, egymást kerülgetve kezdenek.
Az első percekben szinte semmi nem történik, majd Roman padlóra löki Bryant, ami nagyon nem tetszik a nézőknek. Pedig hasonló történik egymás után többször is, míg Bryant át nem lendíti a kötelek fölött. Reigns utána megy, nekilöki a barikádnak és a ring oldalának is, majd visszarakja a ringbe. Daniel Bryan akkor támad, mikor Roman épp befelé mászik. Lábra célozza a rúgást, ettől ellenfele megroggyan. Még lábra sem áll Roman, amikor Daniel beviszi lábra a következő rúgást, majd még hármat. Elkezdi módszeresen Reigns bal lábát gyötörni, ő pedig komoly öklösöket mér rá, hogy szabaduljon tőle.
A két szupersztár mintegy 30 perces meccset hozott össze, de nem mondhatjuk, hogy lerágtuk a körmünket az izgalomtól. Persze voltak remek pillanatok, látványos fordítások, kemény csattanások is. Láthattuk, hogy a Yes Lockból is ki lehet jönni és a nagy pofonok után is talpra lehet állni. A legvégén Daniel Bryan készült a befejezéshez, ám lendületét megtörte egy Spear. Roman kopogtatott és megnyerte a mérkőzést.
A WWE igazságot szolgáltatott az eredménnyel, hisz lehetőséget adott Bryannek, de nem fosztotta meg a RR győztest a szerzett jogtól. Daniel Bryan nagyon sportszerűen gratulált Romannak a győzelméhez.

A WrestleManián tehát Brock Lesnar vs Roman Reigns mérkőzés lesz a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Persze, ha a WWE addig ezt nem írja át. És ne feledjük, ott van még Seth Rollins és a táska. Vajon, ha Roman Bajnok lesz, nála hagyják az övet, vagy Seth beváltja a tatyót és a Vezetőség megkoronázza hősét a címmel? És ha Lesnar megvédi a címét? Ismét lesz egy Bajnok, akit alig látunk?
Várjuk Undertaker reakcióját is Wyatt mai műsorára és talán leghamarabb azt fogjuk megtudni, mi lesz az ellopott IC öv sorsa. Érdekes lehet, hogy kit szánnak a face karakterként visszatérő Orton ellenfelének és érdekes lehet, hogy Sheamus milyen karakterként tér vissza.
Holnap RAW és 5 hét múlva WrestleMania.

Kick Off:

WWE FastLane:

32 című bejegyzés “WWE FastLane 2015. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az RR után nem vártam valami nagy durranást. Nagy durranás nem is lett, de nem lett rossz, egész tetszett. Visszatért Orton, aki nem a kedvencem, de már kellett ide. Tetszik ez a Goldust vs Stardust, érik a Miz vs Mizdow, remélem Miz-t feljebb helyezik, mert baromi jól játssza a szerepét. Ugyan Sandow-ban sok fantáziát nem látok, de ő sem rossz. Gondolni sem mertem volna, hogy itt cserélnek gazdát a TT övek, jó párost alkot Cesaro és Kidd. Jó volt a HHH és Sting közti szituáció, de én a Raw-n tett kihívást tettem volna erre a PPV-re és szerintem nagyobbat szólt volna, de sebaj így is jó. Wyatt… A kedvencem. Iszonyat jól csinálja és a közönség sem fújolta amikor ő ült fel a koporsóban. Kár hogy nincs a régi Kane. Ha UT kikapna a WM-en, Kane megbosszulhatná a következő PPV-n vagy ilyesmi. Hármójukkal nagyon sokat lehetne kezdeni, de sajnos az utóbbi 2 már nem a negyvenes éveiben jár, ez van. Cena kikapott feladatással, ami engem meglepett hiszen a “Never give up!” nem kaphatna így ki, de nem bánom egy kicsit se, US övnek tudna értéket adni. Dean-nel túljátszatják ezt az őrült témát, nekem nem tetszik. A főmeccs várható eredménnyel zárult és nem is volt sok értelme.
  Összességében tényleg nem láthattunk rossz PPV-t, aki erre azt mondja rossz az nézze meg a Royal Rumble-t.

  Kedvelés

 2. Ja azt elfelejtettem hogy Cesaro & Tyson Kidd győzelmének nagyon örültem,mert
  1. az UFO-kból elegem volt..
  2. Cesaro-t alapból feljebb kéne tolni!

  Kedvelés

 3. Szerintem nagyon jó adás volt!! Végre hozta majdnem minden elvárásomat! 😀 (kivéve, hogy Paige vesztett,őt sajnálom nagyon) Nyertek Rollins-ék és ez jó, hiszen Randynek volt miért berontania! 😀 Ja és emberek.. RANDY ORTON VISSZATÉRT!!! VÉGRE LÁTUNK ÉRDEKES ADÁSOKAT IS MAJD!!
  Rusev vs. Cena.. hát tudtam, hogy Rusev nyer és nem is bánom!
  Roman Reigns vs. Medve-Disznó-Ember.. nos,nyugodtan és kiegyensúlyozottan megyek aludni ma este, hogy nem Daniel Bryan megy a Wrestlemania-ra!!!! Na erre mondom azt, hogy YES YES YES.. !
  Végül egy megjegyzés. Hiányzik a régi Kane.. ez amit csinál, nagyon gyenge.. öreg már ide.. Dolph Ziggler-t se tudta már rendesen eldobni.. nagyon sajnálom, hogy az egykori Monsterből ,nagypapi lett.. sajnálom nagyon,de azt pozitívnak tartottam, hogy ő kopogtatott! Legalább ennyi és ez számít! 😀 (ez most független vélemény bármilyen face or heel nézettől)

  Kedvelés

 4. Dolph Ziggler, Eric Rowan és Ryback vs Seth Rollins, Kane és Big Show:Ehez a meccshez nem fűznék véleményet mert ez akkora töltélek hogy ezt elmondani nem lehet.

  Goldust vs Stardust:Ez a meccs olyan unalmas volt ,hogy majdnem elaludtam rajta.Cody ezt a csillaglányos buziságot otthagyhatná már a picsába.Ez nem hozzá való.Hol a régi cody akit én
  anno megszerettem.

  WWE Tag TEam Bajnoki cím mérkőzés: The Usos vs Cesaro és Tyson Kidd:Jó kis pörgös mecs volt ez tetszett.Köszönöm istenem hogy a benszülöttek elbukták az öveket már éppen ideje volt.

  WWE Interkontinentális Bajnoki cím meccs: Bad News Barrett vs Dean Ambrose:Ez a mecs egy rakat trágyadomb volt.de hogy még ezt a szaros ic övet se bírták odadni Ambrosenak az már maga a szánalom.

  WWE United States Bajnoki cím mérkőzés: Rusev vs John Cena:Gondoltam ,hogy Rusev fog nyerni ezzel csak a karakterét akarják erősíteni.Nem értem miért kell ilyen nagy pushban részesíteni.A ringben is egy nagy nulla. Biztos lesz közöttük még egy visszavágó a manian amit Cena fog megnyerni.

  Daniel Bryan vs Roman Reigns – az első számú kihívói jogért:Eléggé pörgösre sikeredett a meccs.Mind két szupersztár jól teljesített.Hálla a jóistennek Reigns nyert.Remélem a Fastlane utána eltünnik a picsába ez a hobbit kinézetű ember mert már kurva sok volt belőle

  Utóirat.Örültem,hogy visszatért Orton hiányoztak már az RKO-k

  Összeségében eléggé jóra sikeredett ez az új PPV.

  Kedvelés

 5. Az első meccs volt a legjobb a Fastlane-n amire sokan töltelék meccsként voksoltak. 😀 Visszajött Randy Orton és jól behízott, de majd itt leadja a felesleges kilókat. 😀 Roman is bemutatott pár szép mozdulatot, de ne mtért vissza a Sheamus, akiért elmorzsoltam egy könnycseppet, ő rendet rakott volna itt. 😀

  Kedvelés

  1. Kedves nem tetszikelő. Kérdezem tőled mi értelme lett volna a jövőben a Royal Rumble-nek,ha nem a győztes megy a Wm-re Lesnar ellen??? Gondolom Bryan fan vagy ezért ez a véleményed. Én utálom mind a kettőt,de ,ha már Reings nyerte akkor ő menjen!!! Az meg,hogy hárman meccseljenek a Wm-en unalmas lenne,tavaly is az volt a címmeccs és ráadásul a Royal Rumble-ön is az volt!!!

   Kedvelés

 6. Ortonnak én is örülök. Cesaro és Kidd az új Tag team bajnok- iiigggeeennn. Amin sokat röhögtem: Ambrose ellopta az ic övet. Remélem 2 héten belül megkapja. Triple h vs Sting- kiváncsian várom. Undertaker válasza is érdekelni fog, hogy mit mond majd Wyatt nek. És végül a WM 31 várható főmeccse. Azt is kiváncsian várom. Összeségében szerintem elment ez az új PPV. Várom véleményeiteket. 😉

  Kedvelés

 7. Hát nem vagyok Orton fan de most nagyon örültem neki, Wyatt ismét nagyott alakitott remélem hamarosan már bajnokként látjuk, Cesaroék nagyon megérdemelték ezt az övet a Gold vs. Stardust feud meg kifejezetten tetszik remélem a WM-re összeraknak egy meccset ahol az apjuk a biró. A BNB vs. Ambrose nagy csalódás volt számomra, Rusev pedig kifejezetten tetszett 😀

  Kedvelés

 8. A 6 fős Tag meccs elég átlagos volt, viszont Randy végre visszatért és feldobta a hangulatot…hiányoztak már az RKO-k. Face turn nagyon kellett már neki, mert h mindig Triple H utasításait követte már kezdett nevetségessé válni. Annyira örülnék ha Románt legyőzné Brock, utána meg Randy-t küldenék Lesnar ellen, de hát ahogy olvastam erre semmi esély, mert ugye Lesnar csak a WM-ig marad…pedig ez egy álommeccs, legalábbis számomra.
  Dean Ambrose vs. Bad New…bocsánat, BALJÓS Barett: Valahogy már az is felbaszott h Dean-t ráküldték egy jobber övre, de hogy még meg sem nyerte…ez röhej volt.
  Cody Rhodes-t hozzák már vissza, mert ez a Stardust karakter egy baromság, olyan unalmas volt a meccsük is h már majdnem elaludtam.
  De legalább új TT Bajnokok, köszönöm Istenem! Tóninak kellett már egy öv, meg jó csapatot alkotnak Tyson Kidd-del.
  Főmeccs is tetszett, és más végerdeménybe bele sem mernék gondolni.
  Wyatt meg nagy troll, de UT ellen érdekes mérkőzése lesz szerintem. 😀

  Kedvelés

 9. szerintem is ezek lesznek a WM de bryanek biztos nem zigler vagy a kelta lesz az ellenfele meg remélem a főmecsre még valakit beraknak az jo lenne mint tavaly aki nyer a HHH vs STING MECCSEN az megy a főmecsre

  Kedvelés

 10. Na végre Orton visszatért!!!!!
  Szerintem ezek lesznek a WM meccsek:
  Ambrose vs BNB
  Taker vs Wyatt
  Orton vs Rollins
  Ryback and Rowan vs Kane and Big Show
  HHH vs Sting
  Bryan vs Ziggler vagy esetleg Sheamus
  Lesnar vs Reigns
  Goldust vs Stardust

  Kedvelés

 11. ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON ORTON végreee

  Kedvelés

 12. RKO visszatért, Wyatt kíhivta Takert, nem nyert se Bryan se Cena, Sting vs HHH a WM-en, USOÉK KIKAPTAK, IGEN BASZKI USOÉK KIKAPTAK, hát ezt soha nem hittem volna…. a meccsek hát nem voltak valami jók, de olyan rosszak se voltak, meglehet nézni őket, nem volt most ez olyan rossz PPV, de azért a vérnyomásom nem volt az egekben a meccsek láttan, összeségében jobb volt mint a Rumble, de rosszabb mint a TakeOVer, remélem hogy ma valami értékelhető Rawt rakna össze, de azt vsszont nem tudom hogy meddig akarják még ezt a nulla, egymozdulatos, balfaszt IC bajnoknak, komolyan én reménykedtem hogy na talán most végre egy olyan valaki kapja meg aki meg is érdemelné, de nem baszki, nem, hát a tökömön jön már ki ez a nyomorék, és most is hogy nyert baszki, szégyen, elmenkül, utána meg már Dean elvesztette a fejét és a szart is kiverte belőle, komolyan WWE mostmár kapjatok a fejetekhez, a qrva életbe is, és minnél előbb adjátok már oda Deanek, ezt a nyomorékot meg tegyétek be valami jobber-nek, azt kész, mert kb az a szint…. egyszóval kap egy 3,5 pontot a 10ből….

  Kedvelés

 13. Elképesztően pocsék volt 😀
  Egyedül a Wyatt vs Taker,Meg a HHH vs Sting bejelentésnek örülök.
  Ja és amikor a végén Bryan csinálni akarta a running knee-t bármiben fogadtam volna hogy ott kapja meg a speart.Így legyen ötösöm a lottón 😉

  Kedvelés

  1. már vagy 5 éve minden mozzanatát eltalálom ezeknek a meccseknek.
   Nézzük csak meg mik várhatóak WM-re:
   WWE championship – Brock Lesnar vs. Roman Reigns: Bevallom kicsit csalódott vagyok hogy ez lesz a main event. Kicsit csúnya lett volna ha megint Bryan lett volna igaz, de én sztem a legjobb egy triple threat meccs lett volna. Remélem hosszabítanak Lesnarral s ő nyer. Még ha nem is értek egyet hogy egy parttimer a bajnok, de sztem Reigns-nek túl korai még ez, sztem maga main event is korai neki.

   ?Intercontinental championship – BNB vs. Dean Ambrose: Egy No DQ mecsre számítok.

   ?US championship – Rusev vs. John Cena: ennek itt még nincs vége, Cena úgy is diadalmaskodik majd, és hol máshol ha nem a Wrestlemanian. Ő lesz a hős aki legyőzi Russia-t. Annak idején amikor Rusev elvette Sheamustől az övet előre sejtettem hogy ez lesz.

   ?Diva championship: Nikki Bella vs. Paige: erősen sanszos egy viszavágó, bár lehet hogy ott lesz AJ is, bár őt megnézném Stephanie Mcmahon ellen.

   ? Tag Team championship – Cesaro,Kidd vs Uso’s: ebben a meccsben még nem annyira vagyok biztos. De jó dolog h jött Cesaro és Kidd, Uso-k kezdenek unalmasak lenni.

   The Undertaker vs. Bray Wyatt: Úgy gondolom a Fat Lane után ezt a meccset biztosra vehetjük. Taker egy győzelemmel fog búcsúzni (remélem).

   ?The Miz vs. Mizdow: ez a meccs is érik, ez egy tipikus Preshow meccs, nemtudom miért kellett Mizt ennyire levinni a ranglétrán, a WWE champion korszaka awesome volt 🙂

   ? Daniel Bryan vs. Sheamus vagy Dolph Ziggler: Ez egy nagy kérdőjel. Sheamus hamarosan visszatér, míg Bryan kampányol hogy Ziggler ellen mehessen a WM-en. De akkor vmelyiküknek turn kell, én egy Bryan heel turnnek örülnék jobban, már kellene a karakterének.

   ?Goldust vs. Stardust: Ez a mecs szinte biztos lesz. guest referee nek jöhetne Dusty Rhodes. Cody visszakaphatná a badass heel karakterét nem pedig ez a majom lenne, őneki már Main eventer-nek kéne lennie.

   ?Randy Orton vs. Seth Rollins: Ez a meccs is érik.

   Triple H vs. Sting: Fura lesz újra látni Stinget 🙂

   Gondolom lesz még meccse Big Shownak, Kane-nek ( talán egymás ellen), Rowan és Harper talán egymás ellen. Rybacknek biztos lesz meccse vkivel talán Sheamus. és sztem az ascensionnek is találnak ellenfelet.

   Kedvelés

 14. Usos vs Cesaro Tag Team championship:Örülök hogy új tag team bajnokok vannak megérdemelték és tehetségesek a mecs is tetszett!
  Six man tag team match:Várható volt hogy a vezetőséget kétszer nem verik el a mecs gyenge volt Elimination matchként jobb lett volna! Randy Orton végre visszatért és egyből 3 RKO! KIRÁLY!!!
  IC mecs: BNB egy nagyképű szánalmas gyáva nyomorék, azért lett diszkvalifikáció a vége mert másképp bukta volna az övet!! a Wrestlemanian lesz folytatás és remélhetőleg elveszíti az övet!
  Díva mecs:Kedvelem Nikki és Paiget is de ez már unalmas hogy vagy hamar vagy segítséggel nyer Nikki!
  Goldust vs Stardust:Fölösleges töltelék mecs, lehetett volna NO DQ match és az apjuk lett volna a bíró!
  Sting vs HHH duma:Beszólogatás és adok kapok ennyi volt kb remélem hogy a Wrestlemanian nem normal match lesz az övék!
  Bryan vs Reigns:Daniel Bryan szurkolóként örülök Reigns győzelmének, mert attól hogy Phliadelphiaban fújjolták attól még jó mecse lehet Lesnar ellen! Meg azért ne akarjanak már Bryanből szuperhőst csinálni!
  Cena vs Rusev US öv match:Pörgős adok kapok ahogy az kell csak a vége abszolút de nem tetszett! Ez egy vicc ez a Rusev, egy 130kg-os ugri bugri disznó aki nem tud mással nyerni csak az accolade-el! Nem is olyan nagy szám a srác nem értem miért kap pusht! Meg a másik! Cena-t Eddig max 5ember kopogtatta le, nem értem minek kellett jobbert csinálni belőle, mikor a feud elejétől látszott hogy Rusev csak úgy tudta eredményesen támadni Cena-t hogy belekapott a szemébe!! Szánalmas férgek Cena-t teljesen fölöslegesen megalázták! Ez a PPV nekem 10/1 az 1 pont is csak a Tag Team Championship miatt!!

  Kedvelés

  1. Cena-ból jobbert?Észnél vagy?
   Soha nem csinálnak belőle jobbert.Valamilyen szinten ő az “arca” a wwe-nek.Ha egyszer kikap akkor már jobber?Tudod mit jelent egyáltalán?

   Kedvelés

   1. Jó tévedtem, elismerem! Bocsánat! De akkor se kellett volna ezt csinálni Cena-val! Rusev fel van fújva! Én már régóta nézek pankrációt 18éve és láttam Mark Henry Big Show Cena mecseit és sokkal erősebb keményebb és jobb pankrátorokat is megvertek már mint Rusev!

    Kedvelés

    1. Ha 18 éve nézel pankrációt, akkor nem kéne olyan hülyeségeket írnod: “hogy Rusev csak úgy tudta eredményesen támadni Cena-t hogy belekapott a szemébe!!”
     Ez csak Script, nem kellene ezen felhúzni magad. Amúgy az megvan, hogy Rusev sztori kísértetiesen emlékeztet a Yokzunáéra? Jön, letarol mindenkit, aztán valami Hős legyőzi, mint anno Yokozunát Lex Luger.

     Kedvelés

     1. Azon húzom fel magam és azt írok amit akarok ha nem tetszik nem kell hozzászólni! Rusev egy 3 mozdulatos 130kg ugri bugri disznó semmi más aki beszélni se tud normálisan!

      Kedvelés

    2. 18 éve?
     A kommentjeidból ítélve jó ha 2 hónapja.
     Cenát pedig nem azért küldték Rusvre hogy elvegye az övét,hanem hogy tovább emelje Rusev karakterét,Cena már rég túlnőtt a US övön,Rusevvel pedig terveznek valami nagyot,ezért kellett megvernie Cenát.

     Kedvelés

     1. Ne legyél már ilyen nagy megmondó ember! Én ilyen nyílt vagyok! Szar PPV volt! Meg ahhoz hogy hány éve nézek pankrációt neked mi közöd? Elárulom:SEMMI!!

      Kedvelés

   2. Abban igaza van a srácnak, hogy Rusev egy szánalmasan fos karakter, és hogy azon a szaros Subbmission-jén kívül nem sokmindenre képes a ringben. Mellesleg minden Széna fan megnyugodhat, a WM-en ki fog kapni az orosz korcs. Ez 99 százalék.

    Kedvelés

   3. Nekem ezek a tippeim a wm-re:

    Wyatt vs The Undertaker hiac meccs lesz (mert taker 12 részvételével és 6 győzelmévep rekorder,szóval ő mr hell in a cell)

    Lesnar vs reigns

    hhh vs the icon sting

    daniel bryan vs ziggler vs sheamus

    paige vs nikki bella

    orton vs rollins

    bnb vs dean “sokkal töbet érdemelne mint az ic öv”ambrose

    adam “langyi” rose vs fostangó

    goldust vs stardust (guest refere dusty rhodes)

    Rusev vs cena

    ryback vs kane

    rowan vs harper

    kidd&cesaro vs ascension

    miz vs miz

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek