WWE Great Balls Of Fire 2017. – Előzetes

Elérkeztünk a SummerSlam előtti utolsó brand exkluzív PPV-hez, legalábbis ami a RAW mezőnyét illeti. Dallas városából, Texas államból jelentkezik az első ízben megrendezésre kerülő Great Balls Of Fire, amire a szervezet meglepően jó kártyát rakott össze.

Felvezető műsor (KICKOFF)
Kezdés – hétfő, 01:00

Neville (C) Vs. Akira Tozawa – Cruiserweight Bajnoki övmérkőzés 

Némileg, vagy úgy is mondhatjuk nem kis meglepetés az, hogy ezt az igencsak jónak ígérkező összecsapást szánják ültetőmeccs gyanánt. A január óta regnáló Neville ellenfele ezúttal Tozawa lesz, az a Szupersztár, aki jelenleg a legjobb esélyekkel pályázik a divízió koronájára. Látványos, szórakoztató csatára van kilátás.


Főkártya
Kezdés – hétfő, 02:00

Enzo Amore Vs. Big Cass 

Véget ért a barátság, a szövetség, és minden, ami az elmúlt öt évben fonódott. Cass megelégelte a sikertelenséget, amiért teljes mértékben Enzo-t hibáztatta. Nem látott más kiutat a helyzetből, mint hogy hátat fordít addigi partnerének, akivel már-már testvérek voltak. Amore mindent megpróbált, hogy jóra fordítsa a dolgokat. A szép szóval semmire sem ment, így hát egyszemélyes hadseregként veszi fel a harcot – most már nyugodtan mondhatjuk – riválisával. Olvasóink – és úgy amblokk a WWE Univerzum – nem sok esélyt ad Smacktalker Skywalker-nek a hét láb magas Szupersztárral szemben. Meglátjuk, hogy mennyire lesz könnyű préda Enzo.


Seth Rollins Vs. Bray Wyatt 

Egész lavinát zúdított Rollins-ra az a pár elejtett mondat illetve jelző, amit Wyatt-hez fűzött. Bray meglehetősen zokon vette az elhangzottakat, amik elegendőek voltak számára ahhoz, hogy virtuális céltáblát biggyesszen a Kingslayer-re. Persze Seth-et sem kellett félteni, amikor lehetősége nyílt elmagyarázta szavai jelentőségét, majd mikor világossá vált számára, hogy Wyatt-et mindez a legkevésbé sem érdekli: a tettek mezejére lépett. Egyetlen Diving Clothesline. Ennyiből állt a fizikai kontaktus a sztorivezetés során. Bray – mint mindig – inkább a pszichikai hadviselésre helyezte a hangsúlyt. Seth igyekezett cáfolni, és a saját igazát bizonygatni. Picit lapos, picit érdektelen a történet. Meglátjuk, hogy végül mi sül ki belőle.


Dean Ambrose Vs. The Miz (C) – Interkontinentális Bajnoki övmérkőzés 

Eljutottunk a végére? Talán az utolsó felvonás következik. Az Extreme Rules-on Miz a végletekig feszítette a rendelkezésre álló lehetőségek végtelen tárházát, így végül vissza is szerezte az övet, melyet saját megítélése szerint csak ő képes nagy becsben tartani. Ambrose-t azonban nem olyan fából faragták, hogy csak úgy annyiban hagyja a dolgot. A következő időszakban szinte riválisa bőre alá férkőzött, és saját szabályai szerint alakította a játszmát. Maryse közben egyre inkább távolódott párjától, ami ugyancsak rossz előjelekkel kecsegtetett a MoneyMaker számára a Great Balls Of Fire közeledtével. A megoldás kulcsát végül Bo Dallas-ban és Curtis Axel-ben látta meg. Szépen beültette őket a hintába a mesével, miszerint általa kitörhetnek a szürkeségből. Valójában pusztán arra kellenek a címvédőnek, hogy meggátolják az éppen aktuális személyt, aki veszélyt jelent az övre. Általános szabályrendszerű küzdelmet láthatunk majd, amiben Miz-nek a bajnoki előnyök mellett további három szárnysegéde lesz a nemesnek vélt ügy érdekében. Kimondva-kimondatlanul: Ambrose-ra egy négy az egy elleni handicap csata vár.


Professional Warriors (C) Vs. Hardy Boyz – 30 perces RAW Tag Team Bajnoki IronMan mérkőzés 

Sheamus és Cesaro az előző PPV-n egy Steel Cage csatában múlta felül a Hardy Boyz-t. Matt és Jeff persze továbbra is elszántan hajszolták az öveket a revans jegyében. Kurt Angle végül úgy határozott, hogy egy 30 perces IronMan mérkőzésen dőljön el a címek sorsa. Ennek mindkét csapat örült, mi pedig majd meglátjuk, hogy mit hoznak a borzasztóan hosszú küzdelemből.


Roman Reigns Vs. Braun Strowman – Ambulance mérkőzés 

Leírni is félelmetes, de júliusban azt kell mondanunk, hogy a két úriember párharcának alapjait január elején kell keresgélnünk. A Royal Rumble kapujában Braun úgy gondolta, hogy leendő ellenfelei tudtára adja, hogy ő a küzdelem legnagyobb esélyese. A ringben álló Roman és Goldberg viszont másképp látta a helyzetet. Egymásra néztek, bólintottak, majd ami a csövön kifért. Dupla Spear. Strowman innentől megszállottan hajszolta Roman-t. Első körben megfosztotta őt a Universal Bajnoki cím megnyerésének lehetőségétől, ez pedig megállíthatatlan lendülettek sodorta őket a FastLane felé. Oda, ahová Braun veretlen érkezett. Giga-mega Reigns push ide vagy oda; talán meglepetés volt, hogy legyőzte Strowman-t, aki egyébként a vesztét egyetlen apró, de annál butább és súlyosabb hibának köszönhette a kötélről való ugrás miatt. A vihar elvonult, persze csak ideiglenesen. A WrestleMania után egyre nagyobb teret nyert a már kultikussá váló I’M NOT FINISHED WITH YOU, ami rendre kellemetlen perceket okozott a BigDog-nak. Olyannyira, hogy egy estén élete veresét szenvedte el. Ez volt az ominózus mentő-borigatós szegmens. Függetlenül a körülményektől, Roman kiállt a Payback-re. Közel sem fitten vagy egészségesen, de nem hátrált. Tisztesen helytállt, erre elég volt a megjelenés. Strowman megverte, majd a PPV-t követően láthattuk a backstage brawl-t, aminek következtében mindketten további sérüléseket szenvedtek. Az Extreme Rules-ra tervezett záró felvonásra nem kerülhetett sor, ugyanis Braun könyöksérülést szenvedett a cég európai turnéján. Alaposan borultak a tervek, tolódtak az addig és előre tervezett párosítások. Pár hete megtörtént a sokak által várt visszatérés és egyben a bejelentés, amivel vissza is kanyarodtunk a mai találkozóhoz. Ambulance, azaz mentőautós meccs. Az a Szupersztár győz, aki elsőként berakja ellenfelét a mentőbe, rácsukja mindkét ajtót, majd zökkenőmentesen “elindítja a kórház felé vezető úton”. Abszolút két esélyes összecsapás, meglátjuk, hogy ki marad talpon a végén.


Alexa Bliss (C) Vs. Sasha Banks – RAW Women’s Bajnoki övmérkőzés 

Alexa Bliss egyelőre megtörhetetlen. A WWE Goddess-e a Payback-en hódította el az övet Bayley-től, akivel szemben az Extreme Rules-on a vártnál könnyedebb módon őrizte meg. Új kihívóra várt, ezt pedig első körben Nia személyében kapta meg. A RAW-on megtartott mérkőzés nem hozott túl sok izgalmat, Alexa megúszta az Angle által hivatalosított kalandot. A divízió szinte összes hadrafogható amazonja a koronára tört, így hát megrendezésre került egy Gauntlet csata. Ebben Sasha Banks, utolsó érkezőként aratott győzelmet Ms. Jax feladatásával. A BO$$ lendülete kitartott, hisz a héten feladásra kényszerítette a címvédőt egy Tag Team küzdelem alatt. Ha ugyanerre ma éjszaka is képes lesz, négyszeres bajnokként távozik Dallas-ból. Vajon borul a papírforma, vagy Alexa tovább menetel a nyár legnagyobb eseménye felé?


Brock Lesnar (C) Vs. Samoa Joe – Universal Bajnoki övmérkőzés 

Joe azt vallja, hogy minden a tettekről szólt. Állítását attól a pillanattól fogva komoly eredményekkel és tettekkel támasztotta alá. Lesipuskásként – Bálor álomra szenderítésével vívta ki az első számú kihívó jogát, ami kikövezte útját Suplex City-be. Nem is késlekedett sokat, másnap este ellentmondást nem tűrő nyilatkozott tett a Beast irányába. Elkapta Heyman-t az adunak számító Clutch-csal, amit látva Lesnar-ban is feléledt a harciösztön. Egy héttel később visszatért, hogy szemtől-szembe rendezze leendő ellenfele vélt, vagy valós sérelmeit. Joe azonban ekkor sem hátrált, nekirontott a bajnoknak. Szupersztárok tömkelege kellett ahhoz, hogy megfékezzék a már-már megfékezhetetlent. Brock újra eltűnt, de kihívója ezeket a napokat sem lazsálással töltötte. Összeakaszkodott Reigns-szel, akit – Strowman visszatérése közben – legyőzött. A következő RAW-on hátulról rohamozta meg az épp bevonuló Lesnar-t, és kis híján a szuszt is kiszorította belőle. Több se kellett, onnantól gondosan szeparálták őket egymástól. Joe magabiztos, mint ahogy Lesnar is. Reméljük, hogy minél látványosabb harc alakul majd ki.
Szavazz a győzteseket illetően:
Holnap érkezünk az Összefoglalóval!

4 című bejegyzés “WWE Great Balls Of Fire 2017. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

   1. de hogy ne legyen félreértés nagyon bírom joet tényleg
    A raw rosteréből ő a kedvencem, nagyon szeretném hogy bajnok legyen, de nem lesz az, legalábbis most biztos hogy nem.
    Én pedig nem szeretem magam beleélni olyan dolgokba, amikről tudom, hogy nem fognak megtörténni.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek