WWE Great Balls Of Fire 2017. – Eredmények és videók

Texas állam, azon belül is a Dallas-i American Airlines aréna látja vendégül a RAW mezőnyét soros exkluzív gálájukon. A szervezet történelmének első Great Balls Of Fire PPV rendezvényének lehetünk tanúi. Előzetesen nagyon szépen csengtek a hivatalosított párosítások, a következő szűk három óra pedig arra a kérdésre is választ ad, hogy milyen eredménnyel kamatoztatják a meglehetősen ínyenc alapanyagokat.

A Cruiserweight Bajnoki övmérkőz rövidített változata ide kattintva tekinthető meg.

A megszokottnál szolídabb és lényegretörőbb Összefoglalóért előljáróban is elnézéseteket kérem, ugyanis az utóbbi hetekben technikai probléma hátráltat.

Seth Rollins vs. Bray Wyatt 
A 2K18 cover star-ja, a Kingslayer, az utóbbi időben év eleji önmagát keresgélő Wyatt-tel szemben.
Lendületes összecsapás zajlott a PPV nyitányán, több sikeres blokkal, amik mentették a felek számára a mérkőzést. A finishereket egyszer legalább sikerült mindkettejüknek elkerülni, ám végül Seth-et egy apróbb turpisságot követően utolérte a végzet. Wyatt értékesítette a Sister Abigail-t, és kopogtatta riválisát.

Enzo Amore vs. Big Cass 
Érdekesség, hogy most ugyanabban az arénában harcolnak egymás ellen, mint ahol debütáltak tavaly a main roster-en.
Talán mondhatni, hogy a várakozásoknak megfelelő ütközetet láthattunk. A háború elmaradt, Enzo nem tudta megnehezíteni egykori partnere dolgát. Cass legyőzte őt, majd a RAW Talk-ban kijelentette, hogy képes volna ugyanerre a Universal Bajnokkal szemben is.

Professional Warriors (C) vs. Hardy Boyz – 30 perces Iron Man mérkőzés a RAW Tag Team Bajnoki övekért 
Jeff és Matt előzetesen elmondták, hogy a cél érdekében a végletekig is képesek elmenni és bármit beáldozni. Látva Matt ábrázatát, igazuk volt.
Az összecsapást egy villámgyors tus nyitotta, miután Cesaro elterelte Matt figyelmét. Sheamus kiosztotta a Brouge Kick-et, majd eredményesen kopogtatott.
1:0
A második etap már hosszabb volt, de ez sem zárult túl fényesen a kihívók szemszögéből. Jeff a már-már előnyösnek mondható pozícióból vészesen nagy bajba került, elszenvedett egy felütést, majd a címvédők csapat-manőverét.
2:0
A horrorisztikus kezdés után összeszedte magát a testvérpáros, és hamarosan Matt kozmetikázott az eredményen a Twist of Fate képében.
2:1
Igyekeztek lendületben maradni, ám a bajnokok ismét utat találtak a siker felé. Matt ringen kívül bíbelődött Sheamus-szel, majd amint visszagurította a ringbe felbukkant Cesaro, aki tett róla, hogy Matt ne érjen időben vissza a kötelek közé. Így a kiszámolás sorsára jutott.
3:1
Hatásos együttműködés jellemezte a következő tushoz vezető utat. Cesaro irányított, kontrollált, támadott. Nagyon közel kerültek a lassan behozhatatlannak tűnő előny megszerzéséhez, de Hardyék villantottak egy abban a helyzetben váratlannak tűnőt és bezsebelték a pinfall-t.
3:2
Vészesen közeledett az összecsapás vége. Sheamus és Cesaro nem lehetett nyugodt a minimális előnytől, az után pedig pláne nem, hogy mindez el is tűnt. Arról, hogy így ilyen: Matt Twist of Fate-je gondoskodott.
3:3
Cesaro szerezte meg a mindent eldöntő pin-t.
4:3
Hiába kapott be ezután egy Twist of Fate-et, a kihívóknak nem maradt elég idejük az egyenlítésre!

Alexa Bliss (C) vs. Sasha Banks – RAW Women’s Bajnoki övmérkőzés 
Sasha mindent megtett, de még a Bank Statement is kevés volt ahhoz, hogy négyszeres bajnokként távozhasson. Bliss eddigi legnehezebb próbatétele volt ez címvédőként, de a túlvan rajta. Kiszámolással megvédte övét, de ezzel még nem volt vége az akciók sorának.. Sasha letámadta, és egész szép kis bunyót kerekítettek a közönség elé.

The Miz (C) vs. Dean Ambrose – Interkontinentális Bajnoki övmérkőzés 
Ambrose-nak komolyan meg kellett küzdeni a túlerővel ahhoz, hogy harmadszor is IC Bajnokká avanzsáljon.. Kiosztotta a Dirty Deeds-et, de Maryse felrakta férje lábát a kötélre a veszély elhárítása érdekében. Következett egy Sucide Dive, ám mielőtt Dean ismét fölénybe kerülhetett volna beavatkoztak a szárnysegédek. Dallas és Axel akciójának hála Miz kamatoztatta a Skull Crushing Finale-t, amit követően kopogtatott.

Roman Reigns vs. Braun Strowman – Ambulance mérkőzés 
Brutális volt. Kőkemény küzdelmet figyelhettünk, amiben nem spóroltak a srácok. Roman veszte végül a lendülete lett.. Megpróbálta spearelni (vagy talán be-spearelni a mentőbe) ellenfelét, de Braun okosan ellépet, majd a mentőbe továbbította riválisát – megnyerve a mérkőzést.
Roman persze nem nyugodott bele, és hihetetlen mészárlásba kezdett. Angle nem akart hinni a szemének, miközben a stáb azon volt, hogy kihámozzák Braun-t a megrongálódott autóból.
Érdekesen alakult a vége. Reigns talán emiatt lesz megfosztva a SummerSlam title shot-tól?

Heath Slater vs. Curt Hawkins 
Sima, Slater győzelem.

Braun-t végre kiszabadítják a járgányból, plusz megcsodálhatjuk, hogy milyen szép munkát végeztek vele a sminkesek a hatás kiváltása kedvéért.

Brock Lesnar (C) vs. Samoa Joe – Universal Bajnoki övmérkőzés 
Joe nem késlekedett, még a gong előtt letámadta a Fenevadat. A kihívó valóságos pusztításba fogott, ami igencsak kellemetlen perceket okozott Lesnar-nak.. A gong megszólalását követően is Joe maradt fölényben, Lesnar csak reakciókra volt képes. Villant az első Coquina Clutch, de Brock okosan a sarok segítségével szabadult, hogy aztán megkezdje a kapunyitást Suplex City-ben. Három German Suplex következett, ám a bajnok lendülete alábbhagyott. Joe újra pozícióba került, és ekkor már ténylegesen ült az a Coquina Clutch. Brock nagy nehezen szabadult, majd kiosztott három újabb German Suplex-et. Teljesítményét megkoronázta volna az F5-tel, de Joe nem adta könnyen magát. Tett egy újabb, s egyben végső kísérletet a fordításra. Lesnar megemberelte magát, elszabadította az F5-öt, ami meghozta a címvédést számára!

Folytatás ma éjszaka a RAW-val, ami egyben megindít minket a SummerSlam felé!

7 című bejegyzés “WWE Great Balls Of Fire 2017. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Annak ellenére hogy a feudban ő volt a heel érezhető volt, hogy a közönség Joe mellett áll.
  Tetszett, hogy nem játszották el azt, mint anno Cenával és tavaly Randyvel és nem lett Brock csicskája hanem inkább ő dominált a meccsben, nem hittem hogy egyáltalán ezt meg merik lépni.
  De ahogy látom ennek a Strowman-Roman feudnak még közel sincs vége, tehát a summerslamen egyik sem mehet Brock ellen, ebből pedig logikusan kikövetkezik, hogy Joe megkapja a visszavágóját, talán ez a dominancia is amit most láttunk csak arra volt jó, hogy előkészítse a kettőjük meccsét a summerslamre és elhiggyük, hogy ott már esélyes az övre de NEM AZ.
  Annak azért örülök hogy a main storyban fog mozogni, de nyerni biztos hogy nem fog.

  Kedvelés

 2. A meccsek jók voltak,a győztesekkel nem vagyok elégedett,nem igaz hogy megint így kapnak ki Hardy-ék 😦 leginkább az tetszett ahogy Joe tudott dominálni Lesnaron,Strowmant bírtam.Miz csak igy tud nyerni,lehet hogy emiatt többet ér az IC Öv a Universalnál de akkor is legalább ne ilyen csalásokkal nyerjen

  Kedvelés

 3. Rollins borzasztóan sablonos lett, mióta megverte Triple H-et abszolút nem tudják a kreatívok, hogy merre indítsák mi csináljanak vele. Joe ellen is bukta a feudot ráadásul egy sima Raw zárómeccsel, és most se tudott nyerni. Nem lepődnék meg ha összeraknák őt meg Ambroset aki szintén a veresége után elég légtérbe kerül, mert még egy visszavágót szerintem már nem fog kapni. Hardyék azt hittem nyernek azok után, hogy arról volt szó Sheamus szünetre megy, csajok meccse sem volt rossz, de a SummerSlamen remélem nagyobbat fog szólni a meccsük. Enzo mögé egész jól beállt a közönség, de Cass ellen így is esélytelen volt. Cassben viszont én még mindig nem érzem azt a nagy átütőerőt, karizmája sincs egyenlőre sok, nem tudom kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből a futásból. A Strowman-Reignsre nincsenek szavak. Reigns heelbe elkezdett dolgozni Strowman sérült karjára, de amikor rádöbben, hogy kb ez sem elég ellene remek pillanat volt, minden ütés minden mozdulat nagyon erőteljes volt, igazi harcot teremtettek. Aztán a befejezés sem lett rossz, hogy Reigns hiába ugrott mellé nem hagyta annyiban a dolgot, de ez a szabadítsuk ki Strowmant számomra egy picit kínos volt, addig nagyon tetszett amikor Reigns belenézett a tükörbe, hogy ezt tényleg ő csinálja, és belerongyolt a falba. Aztán idevenném már a main eventet, ahol Joe nagyon tetszett a meccsben és bár titkon reméltem, de tudtam, hogy Vincék úgyse lépik meg így maradt a Lesnar a bajnok és befejezés eléggé egy második meccsre mutatott előre. Jó PPV volt, Raw is remélem legalább ennyire jó lesz.

  Kedvelés

 4. Nagyon jó volt. Az ex shield tagok vesztettek. Végre összeállhatnak újra. Mint vesztesek bosszút állni mindenhol mindenkin. Brock végre küzdött. Tetszett volna ha veszít, majd visszaveszi késöbb egy visszavágón az övet. Végre nem a Hardy boyz nyert. Mindent egybevéve tetszett

  Kedvelés

 5. Nekem ez tetszett. Habar meglepeteaek nem voltak, minden a varakozasok szerint alakult.

  Kiveve talan ezt: A tt ovekert vivott csata vitte a primet, szerintem az volt a legjobb. Habar nem gondoltam, hogy Aheamus-ek nyernek, tudva, hogy hamarosan megy filmezni. Lehet, hogy holnap azaz ma este veszitik majd el? Azon sem lennek meglepodve ha nem a Hardy-k ellen.

  Strowman vs Reigns. Ok, azt tudtuk, hogy nem Reigns fog nyerni. Es azt is, hogy nem hagyhatjak a karakteret gyengulni. De azert erre nem szamitottam. Remelem viszont, hogy ennek mar nem lesz folytatasa. Strowman hangoztatjatja, hogy legyozte Reignst, az pedig megtette amit igert. Drive him straight to the hell… A kecske is jollakott es a kaposzta is megmaradt. Tokeletes finish, ez szerintem jo kreativ munka volt.

  Miz vs Ambrose… Na ezt is csak az nem latta elore aki nem akarta. Viszont ez egy konnyed kis gyakorlat lenne a Shield ujra egyesitesehez. Most Reigns ugyis elkerult a cim kozelebol egy ideig, Rollins is csak kinlodik. Keresve sem lehetne jobb alkalmat talalni.

  Annak viszont kifejezettem orultem, hogy a Szamoai Joska bajat ellattak. Nem alaposan, nem nagyon, de a vegen csak Lesnar orulhetett. A Summer Slam-re jo lenne egy visszavago, ahol mondjuk sokkal simabban, egyertelmuen nyerne Lesnar. Ez a Joska karakter nekem nagyon idegesito es sajnos nem tinik tobbnek, mint egy tulsulyos, kisebbsegi komplexusokkal kuzdo serult. Nem ov kozelebe valo. Most nem a tehetseget ertekeltem, ezt az egeszet amit kore epitettek.

  Kedvelés

  1. itt nem tudom hogy nekem se nagyon kedvencem Joe,de Lesnar már végre elmehetne szünetelni Öv nélkül.SS-en pedig inkább kapna ki Lesnar,mint eddig

   Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek