WWE Hell In a Cell 2015. – Előzetes

WWE-Hell-in-a-Cell-PPV-Wallpaper

A Hell In a Cell adása 2015. október 25-én Los Angeles városából, Kalifornia államból fog jelentkezni. Az idei PPV Eseménynek a Los Angeles Lakers stadionja a Staples Center fog otthont adni, ahol remélhetőleg több izgalmas és fordulatos csatát tekinthetünk meg. A szervezet jóvoltából ismét részesei lehetünk Brock Lesnar és Undertaker újabb brutálisnak ígérkező küzdelmének, a WWE Nehézsúlyú Világbajnok újabb keménynek ígérkező mérkőzésének, amiben újra helyt kell állnia, hogy a későbbiekben is birtokolhassa a cég első számú Bajnoki címét. Emellett pedig a Big Dog ringbe fog szállni a horrorfilmekbe illő alakítással parádézó ellenfelével…Azonban ez csak pár említésre méltó küzdelem az adásra bejelentett összecsapások közül.

takerbrock151015

Brock Lesnar vs The Undertaker (Hell In a Cell Meccs)

A WreslteMania XXX.-on Brock Lesnar képes volt sokkolni a világot, amikor a harmadik F5-ot követően kopogtatta ellenfelét, akinek ezzel megszakította a szinte felfoghatatlan veretlenségi sorozatát. Az egész világ a bestia bravúros szereplésével volt elfoglalva, azonban tudhattuk, hogy ez a történet még fog folytatódni a későbbiekben…
A SummerSlam-en 2015-ben ismét ringbe lépett egymás ellen a két legenda, akik közül Brock képes volt ismét felülkerekedni a Phenom-on. A Kimura Lock-ot követően Undertaker nem tudott kiszabadulni ellenfele szorításából, így kénytelen volt feladni a küzdelmet, ám a bíró ezt nem látta, hiszen a Dead Man bal oldaláról figyelte a történéseket, amíg Taker a jobb kezével kopogott. Brock és Heyman elkezdtek ünnepelni, ám a játékvezető nem értette, hogy mi is történt pontosan, ezért nem törődött a gongot kezelő stábtaggal és folytatta a munkát, mintha mi sem történt volna. Undertaker elkapta egyből egy Hell’s Gate-el ellenfelét, aki a középső ujját mutatta a Phenom-nak. Brock végül nem adta fel, hanem elájult a ring közepén, ami után Undertaker-t hirdette ki a spori győztesnek. Paul egyből mikrofont ragadt és több lassítást követően kijelentette, hogy a csata igazi nyertese feladatással Brock Lesnar…
Végül bejelentették, hogy az október 25-én esedékes Hell In a Cell-en Brock és Taker ringbe fognak lépni egymás ellen, méghozzá egy Hell In a Cell csatában. Heyman úgy harangozta be a küzdelmet, hogy a két Szupersztár utolsó találkája, nem számít, hogy mi is történt a WrestleMania-n vagy a SummerSlam-en, aki ezt a harcot képes lesz megnyerni, az lesz végül a háború győztese is…Nagy izgalmas, brutális, és meglepetéssel kidíszített küzdelmet várhatunk, hiszen hatalmas nevek fognak összecsapni ismét a szervezet kötelein, pontosabban a szervezet ketrecén belül.

sethkane151025

Seth Rollins vs Kane (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A Night Of Champions adásán megjelent Kane, aki megtámadta a WWE Bajnokát és Mr. Money In The Bank-et, aki szerette volna beváltani a szerződését. A maszkos démon megjelenése váratlanul következett be, akárcsak az Operatív Igazgató visszatérése, aki ismét munkába állt és a Vezetőség mellett folytatta a tevékenységeit. Azonban Kane amnéziás tüneteket produkált, hiszen akárhányszor felemlegették neki a támadást, mindig csak értetlen arckifejezéssel hallgatta a mesét…Több támadásnak is szem és fültanúi lehettünk, amiket követően a Vezetőség inaktív volt és Kane-re bízták a RAW levezetését. Itt kiírt egy Lumberjack csatát Seth Rollins-nak, ahol az ellenfele nem más lett, mint Démon Kane. Természetesen a harcot a Hell In a Cell-en tekinthettük volna meg, ami miatt Triple H és Stephanie felfüggesztette az Operatív Igazgatót, azonban a Red Monster csatáját nem törölte a PPV-ről.
A küzdelem tétje nem más, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv, azonban ha Kane ezt nem tudja megszerezni Rollins ellen, akkor Steph kijelentése értelmében elveszti a Vezetőség mellett betöltött pozícióját és ki lesz rúgva a cégtől. Vajon hogyan végződik a küzdelem?

romanbray151025

Roman Reigns vs Bray Wyatt (Hell In a Cell Meccs)

Egész június óta tart kettejük viszálya, ahol Roman Reigns elindult a Money In The Bank Ladder küzdelemben a MITB PPV Eseményen. Képes lett volna megszerezni a szerződést, azonban megjelent Bray Wyatt, aki úgy támadta meg a Big Dog-ot, hogy nem is szerepelt a harcban…Ezt követően hétről hétre, eseményről eseményre folyt közöttük az ellenségeskedés, amibe több másik Szupersztár is bekapcsolódott. Végül azonban csakis Ők ketten fognak most véget vetni ennek a konfliktusnak, hiszen júniusban csak ketten indították el. Egy Hell In a Cell küzdelemben mérhetik össze az erejüket, vajon ki fog győzelemmel távozni a PPV Eseményről?

diva151025

Charlotte vs Nikki Bella (WWE Díva Bajnoki öv)

A Díva Revolution-t követően Nikki képes volt megdönteni AJ Lee rekordját és Ő lett minden idők leghosszabb ideig uralkodó női Bajnoka. Azonban a Night Of Champions eseményén elvesztette a címet Ric Flair lányával szemben, akinek ez lesz az első komolyabb megmérettetése. A korábbi Díva címvédő ellen kell helyt állnia, vajon sikerül neki, vagy a Bella lány egy hónapot követően képes lesz visszaszerezni a díjat?

kevinryback151025

Kevin Owens vs Ryback (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)

KO Charlotte-hoz hasonlóan szintén a Night Of Champions-on volt képes győzelmet szerezni ellenfele ellen, amivel megszerezte élete első WWE övét, ami KO esetében az Interkontinentális Bajnoki cím volt. A hetek során folyamatosan alakultak ki nézeteltérések és kisebb ütésváltások kettejük között, azonban a mostani címmérkőzésük döntő fontosságú lehet…Ryback kész arra, hogy visszaszerezze a díjat, azonban KO minden bizonnyal nem fogja könnyen visszaadni az övet a Big Guy-nak. Valószínű, hogy kettejük közelmében inkább a fizikai erő fog dominálni, mint a taktikus harcfelépítés. Vajon ki tud egy ilyen kemény küzdelemben végül győzelemmel távozni?

tagteam151025

The New Day vs The Dudley Boyz (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A 2x-es WWE Tag Team Bajnok New Day elvesztette Xavier-t, aki egy kisebb sérülést szedett össze, amikor a Dudley srácok értékesíteni tudták a 3D nevezetű Finisherjüket egyenesen egy asztalra…A legendás Tag Team csapat azzal az szándékkal tért vissza a céghez, hogy megszerezzék a 10. WWE Tag Team címüket is a szervezetnél, azonban ahhoz felül kell kerekedniük Big E. és Kofi duóján.

usopenchall151025

John Cena vs ? (WWE United States Bajnoki öv)

A Cenation Vezetője ezúttal egy PPV Eseményen is meg fogja rendezni a US Title Open Challange-et, aminek értelmében bármilyen Szupersztár kisétálhat a Backstage-ből, hogy kihívhassa John-t egy azonnali címmérkőzésre. Kíváncsian várhatjuk, hogy mégis kit szán a cég egy ilyen csatában Cena ellenfelének, valamint, hogy az ellen a kihívó ellen képes lesz-e megvédeni a címet?

kickoff151025

Neville, Dolph Ziggler és Cesaro vs King Barrett, Rusev és Sheamus (Kick Off)

Az adást nyit Kick-Off csata egy eléggé átlagosnak tűnő 6 Man Tag Team küzdelem lesz, amiben azonban nagy nevek szerepelnek. Semmi különösebb sztori nem húzódik meg a trió mögött, azonban ettől függetlenül valószínűleg egy jó küzdelmet tekinthetünk meg.

25 című bejegyzés “WWE Hell In a Cell 2015. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Még egy ilyen igénytelen, ratyi meccset, amit ezek ketten nyomtak… Szerintem Albertoval a meccs előtt 20 perccel írták alá a szerződést, mert ennél álmából felkeltve is jobbat produkál.

   Kedvelés

 1. Brock Lesnar vs The Undertaker (Hell In a Cell Meccs)
  Egyértelmű, hogy Undertakernek kell győznie, hiszen ő mégiscsak egy legenda. Brocknak pedig erős a karaktere, így ezt a vereséget kibírja, nem gáz. De ha nem a Phentom nyer, akkor… mélységesen csalódni fogok. Nyernie kell a Halott Embernek és kész. Ettől függetlenül én egy sokkal jobb meccsre számítok, mint a Summerslamen. Ott nem voltak megfelelő “körülmények”, de most, talán. Egy Attitude Era feelinges mérkőzésben reménykedek.

  Seth Rollins vs Kane (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv,ha Demon Kane veszít, akkor Corporate Kane ki lesz rúgva)
  Kane a legmegfelelőbb kihívó, s felfuttatták úgy, mint Ambrose-t, hogy elhiggye a nép, hogy meg fogja nyerni. Pedig nem, nagyon nem. Vagy Sheamus jön és diszkó, vagy Seth csalással, de Kane nem lesz bajnok, bármennyire is szeretném. Sőt, ha véletlenül még megnyerné, akkor a fejemet tenném rá, hogy a RAWON elveszti. Így kétszeres WWE bajnok lenne, összesen két napig. Taps.

  Roman Reigns vs Bray Wyatt (Hell In a Cell Meccs)
  Braynak kell nyernie, ez szinte biztos. Szerintem nem lesz rossz mérkőzés, s remélem, hogy végre abbamarad ez a feud, amelyet felépítettek, olyan semmilyenre. Persze a másik három Wyattnak és Ambrosenek is lesz biztosan szerepe, de fogalmam sincs, hogy micsoda. Talán egy háttérbunyó lesz, talán bemennek ők is, talán külön mérkőzést kapnak? Igazából lényegtelen, de ennek a feudnak le kell zárulnia, hiszen Ambrose sokkal jobb meccseket vívott Brayyal, mint Roman. Bár egy Hell In a Cell ezt megváltoztathatja.

  Charlotte vs Nikki Bella (WWE Díva Bajnoki öv)
  Már láttuk. Ezért nem fogom megnézni, s Charlotte nyer. A nagy Díva Revolution annyi lett, hogy ez a kettő PPV-n harcol, a többiek pedig aszisztálnak hozzá. Bár Charlottnek már 3-0 PPV-s győzelme van, ez még a pankrátoroknak is becsületére váljon. (oké, Rollins). Paige még feldobná ezt a mérkőzést, de szerintem ő teljesen kimarad.

  Kevin Owens vs Ryback (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)
  Már láttuk. Azért meg fogom nézni, bár a múltkori meccseik sem voltak olyan jók, de hátha. Semmi különleges meccstípus, ezért szomorú vagyok, de biztos, hogy Owens nyer. Bár ennek örülök, hiszen megérdemli.

  The New Day vs The Dudley Boyz (WWE Tag Team Bajnoki öv)
  Már láttuk. Nagyon sokszor láttuk, így tuti, hogy nem nézem meg. Sőt, nem is érdekel, hogy ki nyer. Még egy meccstípust sem adtak ennek a meccsnek, hihetetlen. A legendák nyernének, ez kárpótolna engem, de akkor is. Felesleges.

  Neville, Dolph Ziggler és Cesaro vs King Barrett, Rusev és Sheamus (Kick Off)
  Még érdekes is lenne, ha nem láttuk volna már az előző RAWON. Így teljesen elvesztette a marék hitelességét is.

  John Cena vs ? (WWE US cím)
  Hát nem tudom, hogy ki nyer, hiszen még a résztvevőket sem tudom. Mármint Cenát igen, de értitek. Lehetséges: Ambrose, Show, NXT, meg valaki. Igazából a várva várt pankrátor után, aki Jericho lett, ráadásul veszített, után úgy gondolom, hogy nem érdemes találgatni, hiszen csak csalódás lesz a vége. Azért remélek egy Corbin-t és egy Rhinot. Samoa ugye NXT övért megy, de attól még lehet, bár kétlem. Rhino pedig túl szép lenne, Corbin pedig érdekes. Bár minden lehetőséget jobban be kéne harangozni,. Ja, s ha Zack Ryder lesz, akkor soha többé nem nézek WWE-t. + én még Sandowra is gondolok, szerintem a közönség nagyon pozitívan fogadná.

  Kedvelés

 2. Hogy ki lehet Cena ellenfele? Két nevet mondok, mást nem tudok elképzelni: Samoa Joe, Daniel Bryan. Sajnos utóbbi a valószínűbb, de reménykedem Joe-ban.

  Kedvelés

  1. Sami Zayn-nek mikor is kéne visszatérnie ? tudom hogy a kezével van valami de a felépülési idejét nem vágom…

   Kedvelés

 3. Brock Lesnar vs The Undertaker (Hell In a Cell Meccs)
  Nagyon-nagyon-nagyon nehéz a választás.

  Seth Rollins vs Kane (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)
  Itt is nehéz a döntés, de remélem a szörnyeteg nyer, habár a beszari bajnok távozik győztesen valamilyen csalást használva.

  Roman Reigns vs Bray Wyatt (Hell In a Cell Meccs)
  Wyatt, és teljesüljön be a jóslat: Heel Regins.

  Charlotte vs Nikki Bella (WWE Díva Bajnoki öv)
  Charlotte, de remélem, hogy Becky lesz a következő bajnok.

  Kevin Owens vs Ryback (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)
  Owens marad bajnok. Kevés az esély arra, hogy Ryback újra bajnok legyen.

  The New Day vs The Dudley Boyz (WWE Tag Team Bajnoki öv)
  DB-re szavazok. A new day nem idegesítő, hanem egyszerűen nagyon unalmas.

  Neville, Dolph Ziggler és Cesaro vs King Barrett, Rusev és Sheamus (Kick Off)
  Az első 3-ra szavazok, de igazából mind az 5-öt cena ellen dobnám be, mert mind a 5 ember többet érdemelne. (Sheamus-t a táska miatt nem soroltam ide.)

  John Cena vs ? (WWE United States Bajnoki öv)
  Itt igazából Tyler-re, Dean-re szavazok, hogy ők lesznek az ellenfelei. Cesaro-t is ide akartam sorolni, de mivel a kickoff-ban van…

  Kedvelés

 4. Kick off: Mivel legutóbb Sheamus ék nyertek igy ezt most Cesaroék behúzzák.
  U.S title open challenge: Ez 3 rpm esélyes. Vagy a Wyatt ek től lesz valaki ( Harper,Strowmann vagy Rowman), vagy az NXT ből ( Finn Bálor vagy Baron Corbin, mert mást nem igazán tudok elképzelni) vagy pedig Ambrose.
  Tag Team title meccs: Egyértelmű. Dudley fiúk megnyerik a meccset és 10 szeres Tag Team bajnokok lesznek.
  Intercontinental title meccs: Sajnos KO 1 hónap után nem fogja bukni az övet. Ebben Ryder nevű felszólalónak teljesen igaza van.
  Divas title meccs: Charlotte 1 hónap után nem fog címet veszíteni.
  Reigns vs Wyatt: Itt van egy olyan érzésem, hogy Wyatt nyerni fog, és talán TALÁN megtörténik a várva várt Reigns Heel turn is.
  WWE title meccs: Itt 50-50 % esélye van Kane nek is meg Rollins nak is .
  Undertaker vs Lesnar: Itt annak lenne értelme ha Lesnar győzne. D egyébként itt is 50-50 % esélye van mindkettejüknek.

  Röviden tömören ennyi lenne a véleményem. Have a Nice day.

  Kedvelés

 5. A John Cena Open Challenge nagyon felcsigázott remélem nem fog hideg zuhanyként érni…legelőször nem is Main Rosteres jutott eszembe hanem például egy újabb NXT debut pl: Sami Zayn és lesz egy fasza kis meccsük a “múltkori” RAW meccsük is tetszett függetlenül az eredménytől….de most hogy Cena pihenőre megy meg van az esély hogy megnyerje az övet, ( azt azért megjegyzem hogy sajna nem tudom mikor térhet vissza mert ha jól tudom akkor kézsérülése van..!?…ha valaki tudja akkor majd írja le 🙂 )
  Ha meg a fő rosterből nézünk valakit akkor lehet Ambrose , Cesaro,…de akkor inkább Cesaro…Ambrose-nak már főöv téren kéne mozogni de csak az árnyékát kergettetik vele az US öv meg szerintem nem kéne neki viszont Cesaronak meg sokat segítene, persze ott van Neville is de hát ő se azon az úton mozog amin kéne

  Ami meg amit a legjobban várok az a Főmeccs… “Never Summon The Dead” Taker a Streak megbosszulása miatt tért vissza és akkor a végén a legutolsó meccsen meg kikapna ?…őszintén nem tudom megtippelni se tudom…Lesnar az elmúlt másfél évben nagyon az egekbe emelték…na meg most a Suplex City-s korszaka…számomra kész borzalom, unalmas semmilyen látvány nélküli meccsek ami csak tizen x suplexből áll….. pedig aztán tudna ha akarna..de inkább a könnyebbik út….
  Viszont ha meg a valóságot nézzük akkor Lesnar nyeri, de ne így…ahogy szokta.. elismerem amikor ott vannak adásokon Paul-al akkor imádják őket meg én is elnézem de a meccsei borzalmasak, akkor inkább már valamilyen Reigns meccs mint sem egy városnyi szenvedés….

  Kane vs Rollins

  Imádom Rollins-t de nagyon elhalványult , elvették a hozzá illő Finishert most meg egy Pedigree-vel érje be…:S a phoenix splash-t mikor is adta be úgy igazából ? talán az RR-en ? 9 hónappal ezelőtt… Kane meg most hitelesnek mondható adhatna egy kis értéket az övnek ha nem szúrják el…Seth heel imidzsével sajna romlott az értéke pedig az emberrel semmi baj meg van benne aminek meg kell lenni csak sajna nem engedik ezeket a felszínre…heelbe egyáltalán nem hagynám mert nem lesz már jobb face-be viszont újra felerősödhetne és meglehetne menteni…

  Wyatt vs Reigns

  Wyatt egyértelmű, Reigns heel turn, nagyon kellemetlen lenne egy Roman győzelem , mindkettőjüknek ártana , Roman face-be már nem megy semmerre , Wyatt ha meg most is bukná a meccset akkor ki venné már komolyan ? hitét vesztené és mehetne a süllyesztőbe….. amit szerintem sokan nem akarnak

  TT meccs:

  New Day remélem elbúcsúzik az övektől végre és más csapatok is kapnak esélyt majd a DB után mert sokan várakoznak akik 10000x jobbak mint ezek 3-an (jelenlegi New Day formátumba)

  Díva meccs:

  Maga a meccs nekem mindegy csak Becky szakadjon már el Charlottetől…….

  Kedvelés

  1. Itteni idő szerint hajnali 1:00-kor indul a nagy adás, amit megelőz a Kick-Off. Nem sokkal az adás kezdete előtt fogunk a hivatalos Facebook oldalunkon több Live Stream Linket megosztani azok számára, akik szeretnék élőben végignézni az eseményt.

   Kedvelés

 6. Engem cak a Taker vs Lesnar meccs érdekel, amiben nagyon remélem, hogy egy 5 perces meccsen a Phenom fog győzni TISZTÁN.Ahogy olvastam a cikket, észrevettem, hogy a Taker vs Lesnar-hoz azt írtátok, hogy 2 legenda.Szerintem Lesnar rohatdul nem érdemelte ki a legenda jelzőt.2002-ben jött, majd 2 év múlva ment is.Visszajött 2012-ben, megtörte a streak-et, amit csak annak köszönhet, hogy neki volt a legjobban felépítve a karaktere.Szerintem egy legenda attól lesz legenda, hogy mindig ott van, meccsel, és még ráadásul tehetséges is.Hiába Lesnar a legnagyobb pusztító, Heyman nélkül nem vitte volna ennyire.Jericho meg lehet, hogy jobber, de aki 25 évet végigmeccsel, tehetséges is, és a mikrofonnal is az egyik legjobb, az rászolgált a legenda jelzőre, nem úgy, mint egy összesen 5,5 évet, abból is 3+felet idénymunkásként végigpankráló ember.

  Kedvelés

 7. Tippek : Undertaker de remélem nem faszon ütéssel, mert az már nem csak Lesnarnak lenne övön aluli.
  Rollins- 100 százalék. Ezen nincs is mit tárgyalni, annyira egyértelmű.
  A reigns – Wyattre 50-50-t mondok, nehéz megmondani, hogy ki lesz a győztes.
  Charlotte, Owens 100 százalék, ahogy Széna is, lehetne az ellenfele akár Stone Cold, The Rock, Umaga, Batista és mondjuk Jeff Hardy egyszerre, akkor is megtartaná az övet.
  A TT öveket igazán elvehetnék a retardált bohócoktól, mert amit csinálnak az minden csak nem szórakoztató.
  A kick off meccs meg nem izgat. Amúgy Ortonnak és Ambrose-nak végül nem lesz meccse a két hoppon maradt családtaggal?

  Kedvelés

 8. Kick Off meccs: Múltkor a Raw-ban heel csapat tudott nyerni, így most a face csapat nyer.
  Tag Team bajnoki meccs: Már eléggé unalmasak a Dudley Boyz vs New Day meccsek, itt valószínű nem lesz Xavier, ezért a Dudley Boyz megszerzi a bajnoki öveket tizedjére is.
  Díva bajnoki meccs: Bár erre nem sok esély van, de bízom Nikki Bella-ban és az ő győzelmét várom.
  Interkontinentális bajnoki meccs: Owens valószínű megőrzi az övét, de minek?! Nem tudom minek kellett oda adni az övet KO-nak, Ryback-nél tökéletes helyen volt. Ryback itt van már 3 és fél éve, ő igazán megérdemelte az övet, erre itt van KO 3 hónapja és máris oda adják neki az övet. Pláne úgy hogy semmi normális story nem volt felvezetve.
  United Stetes Open Challange: Ha Cena tényleg távol lesz az elkövetkező hetekben most elbukja az övét, bár ne így legyen. Kihívó akár Tyler Breeze is lehet, de akár a Wyatt Family egyik tagját is eltudom képzelni vagy ha leadja, akkor Dean Ambrose, aki megérdemelné és szóba jöhet.
  WWE Nehézsúlyú világbajnoki meccs: Seth szerintem még bajnok marad, talán DQ-val, bár így is ugrik Kane állása. Akár azt is eltudom képzelni, hogy a meccs közben Kane kiadja az utasítást, hogy engedjék le a ketrecet. De Rollins kiváló bajnok, így azt mondom, hogy nyer és ez így jó is.
  Sheamus nem váltja be a táskát.
  Roman Reigns vs Bray Wyatt: Kemény meccs a Hell in a Cell ketrecében és mivel a Bré Wyatt nem szokott feudot veszíteni sűrűn, így most is ő fog nyerni, mert ki is nyerne… Akár közbeavatkozik a hobó bagázsa akár nem ő nyer.
  The Undertaker vs Brock Lesnar: A mindent eldöntő döntő, ahol nem igazán lehet megmondani, hogy ki is fog nyerni. Broki Leszopnár-nak nagy feud győzelem lenne az biztos. Talán az öregember nyer, ha már a Hell ina Cell az ő játszótere.

  Kedvelés

 9. 1 dolgot elirtatok.. Kane nem a Summerslamen, hanem a Night of championson tamadta meg Rollinst, es nincs kint az Ambrose-Orton vs Harper-Strowman meccs.

  Kedvelés

  1. Köszönjük szépen az észrevételt, a hibát javítottuk. A mérkőzést Randy Orton sérülése miatt törölték a Hell In a Cell-ről. Orton ezért nem jelent meg az elmúlt egy-két adáson sem.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek