WWE Hell In A Cell 2016. – Eredmények és videók

113_hiac_10302016jg_0595-1d4f59b3ab8373afc46923300c191b6b

Boston, Massachusetts. A TD Garden telt házas közönsége epekedve várja, hogy a WWE egyik legpusztítóbb építménye leereszkedjen a magasból. Hét mérkőzés vár ránk, köztük három Hell in a Cell csata. Kezdetét veszi a három órás őrület, egy promó videóval hangolhatunk a PPV-re. Lana érkezik elsőként, hogy szokásához híven felkonferálja férjét. Rusev magabiztosan lép a ketrecbe, a közönség pedig lassan felzúg. A bajnokot elsöprő ellenszenv fogadja, de ez már egyáltalán nem meglepő. Roman kissé feszültebb, mint kihívója, de koncentrált tekintettel indul csatába.

Rusev vs Roman Reigns (C) – Hell in a Cell mérkőzés a United States Bajnoki címért 

Kőkemény csatát vívtak a srácok, amiben a főbb szerepet a ketrec falai mellett a lépcsők játszották. Rusev még egy láncot is előbányászott a ring alól, hogy megfelelően tudja büntetni riválisát. Roman viszont úgy tűnt, hogy megtörhetetlen ezen az estén. Két Acolade-ből, és több rúgásból is képes volt talpra állni, ami már-már a régi szép Main Eventer időket igézte. A Bolgár persze egyre stresszesebben konstatálta, hogy képtelen felülkerekedni Roman-en, aki végül egy hatalmas Spear-rel fektette ki a lépcsőn álló ellenfelét. A bajnok kopogtatott, és megvédte a címet.

Bayley vs Dana Brooke  

Furcsa meccs volt, papírforma végeredménnyel. Bayley a várakozásoknak megfelelően sima győzelmet aratott.

Enzo Amore & Big Cass vs Luke Gallows & Karl Anderson – Tag Team mérkőzés 

A küzdelem a megszokott séma szerint alakult. Enzo meccsben, gyötrik, majd jön Cass hengerelni. Mindez működött is, viszont Gallows-nak és Anderson-nak ezen az estén elég jó taktikája volt arra, hogy hatástalanítsák az óriást. Ezek után már könnyűszerrel intézték el Enzo-t, aki megkapta a Magic Killer-t, amiből nem volt kiút.

Kevin Owens (C) vs Seth Rollins – Hell in a Cell mérkőzés a Universal Bajnoki Címért 

Egy, sőt két fokkal komolyabb volt, mint az első Cella meccs. Owens-en egyáltalán nem érződött, hogy először jár a ketrecben, nagyon otthonosan mozgott, miközben Rollins-t gyötörte. Seth esélyei pedig csak rosszabbak lettek, miután Jericho is bejutott a Cellába. Ennek ellenére Rollins mindent megtett, hogy elkerülje a kettő az egy elleni szituációkat. Jericho kapott rendesen, de Owens is, aki két asztalon repült keresztül egy Powerbomb-ot követően. Ezt egy Frog Splash követte Seth-től, de a kopogtatásnál Jericho mentette a meccset barátja számára. Persze ezt sem úszta meg büntetlenül, Rollins a ketrec falának vágta egy Powerbomb-al. Az Architect visszatért a ringbe, de Owens egy Superkick-el fogadta, amit a Pop Up Powerbomb követett. A bajnok kopogtatott, Rollins azonban felrántotta a vállát a közönség legnagyobb örömére. Owens válasza minderre az volt, hogy hülyére veri egy székkel, de Seth még időben fordítani tudott, és ő kezdte el gyepálni KO-t, valamint Jericho-t. Ez a lendület sem tartott sokáig, Owens egy DDT-vel kontrázott a székre, majd két felállított székre osztott ki egy Powerbomb-ot, amit követően kopogtatta kihívóját.. KO megünnepelte a címvédést, Jericho pedig egy Codebreaker-rel búcsúzott Rollins-tól.

Brian Kendrick vs T.J. Perkins (C) – Cruiserweight Bajnoki Címmérkőzés 

A brutális Cella meccs után nem nagyon érdekelte a közönséget ez a címmérkőzés, hiába adtak bele mindent a srácok. Sokkalta jobb csatát hoztak össze, mint az előző PPV-n, Kendrick pedig szépen beültette a hintába TJ-t. Elhitette vele, hogy a térde komolyan sérült az egyik akció közben, majd ahogy a bajnok felsegítette volna korábbi mentorát, Kendrick egy Headbutt-al reagált, amit a Captain’s Hook követett. Perkins nem menekülhetett, kénytelen volt feladni az összecsapást.. Új bajnok született!

Sheamus és Cesaro tanácskoznak az öltözőben, eleinte meglepően nagy összhangban. Aztán persze rögvest eltérnek a nézőpontok, hisz mindketten a saját stratégiájuk szerint képzelik el a mai meccset.. Mi fog mindebből kisülni?!

New Day (C) vs Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés 

A bajnok csapatot ezúttal Xavier Woods képviselte Big E mellett, ami talán kicsit nagyobb sanszot biztosított a kihívóknak. Kellően izgalmas és fordulatos mérkőzést láthattunk, ami az utolsó pillanatig nyílt maradt. Mindkét részen volt egy-egy nagyon komoly lehetőség a győzelemre, de végül ezek kihasználatlanok maradtak. Sheamus lerúgta Cesaro-t (véletlenül) egy Brouge Kick-el, amit aztán úgy próbált meg javítani, hogy a trombitával megcsapkodja Big E-t, valamint Kofi-t. Előbbi sikerült, utóbbi már nem.. És miközben Cesaro a Sharpshooter-ben tartotta Woods-ot, Kofi lerúgta Sheamus-, amit a bíró pont észrevett, így természetesen azonnal beszüntette a mérkőzést. Szinte egyszerre azzal, hogy Xavier kopog a fogásban, de ezt a mérkőzésvezető nem látta háttal a feleknek.. Cesaro ünnepelni kezdett, de pillanatok múlva eszmélt, hogy a diszkvalifikációs győzelmük nem eredményez bajnoki címet.

Charlotte Flair vs Sasha Banks (C) – Hell in a Cell mérkőzés a RAW Női Bajnoki Címért 

Charlotte szavait alátámasztva, igazi királynőként vonult az arénába, amit látva a bostoni közönség is ámulatba esett kissé.. Magukhoz térve viszont rázendítettek a hazai közönség kedvenc nevének skandálására, és Sasha-t követelték. Megszólalt a címvédő zenéje egy hatalmas hangorkán közepette, oldalról pedig érkezett is egy autóval a bajnok. Lehet, hogy Charlotte a WWE királynője, de mint azt a járműből való kiemelkedéssel is bizonyította: Boston-é bizony Sasha Banks!

A bemutatások után a ketrec ereszkedni kezdett, a két lányon pedig elhatalmasodott az adrenalin. Charlotte nem várta meg, míg a ketrec leér, megtámadta a bajnokot. Ez egy Cellán kívüli bunyót eredményezett, ami egészen a közönség soraiban folytatódott. Visszatérve a ringhez, Sasha letakarította a kommentátor asztalt, Charlotte mászni kezdett a rácsokon felfelé, Sasha követte, majd lerugdosta onnan. Ezzel Charlotte került pozícióba, nyakába vette a bajnokot, és egy kíméletlen Powerbomb-al az asztalra vágta. Sasha látszólag komoly gondban, percek múlva nagy nehezen körbetámolyog a Cella ajtajáig, de előtte összerogy. A bíró berendeli az orvosokat és hordágyat, Sasha pedig zokogva kénytelen elviselni ahogy nyakmerevítőt helyeznek rá. Felrakják a hordágyra nagy nehezen és borzasztó amatőr módon, miközben Charlotte a címet követeli. A bíró átadja neki, JoJo pedig bejelenti, hogy mivel Sasha nem képes folytatni a meccset, a mérkőzés győztese… Nem.. Banks lefordul a hordágyról, ellök magától mindenkit, lecsapja az egyik orvost, és beszédeleg a Cellába. Jelzi a bírónak, hogy folytatja, a mérkőzés pedig hivatalosan is elindul. Innentől egymást nem kímélve kezdtek bele a mindent eldöntő háborúba, maximálisan kihasználva a Cella falai nyújtotta lehetőséget. Asztal is került elő, erre Charlotte-nak sikerült elég furcsán rázuhanni. Mintha ez az esés nem a terv szerint alakult volna, nosza: Sasha előhúzott még egy asztalt. Később ennek még nagy szerepe lesz, előtte azonban egy Figure 8-el adódik győzelmi esély Charlotte előtt, Sasha azonban egy székkel kezdi ütni riválisát, amivel eléri célját, hisz Flair elereszti. Újabb nagy rohamok, de ezekből is a kihívó jön ki jobban. Charlotte úgy dönt használtba veszi a felállított asztalt, felfekteti rá a bajnokot, amit követően megindul a sarok felé. Készül a Moonsault-ra, Banks azonban időben eszmél.. Ütni kezdi Charlotte-ot, majd átcipeli az asztalt a túlsó sarokba, és nekidönti a köteleknek. Ezután nyakába veszi ellenfelét, szemmel láthatóan Powerbomb-ra készül, de pár lépés után összerogy – alaposan megdolgozott háta nem bírja a terhelést. Charlotte ekkor Monster üzemmódba vált, kétszer csapja fel az asztalra Sasha-t, aki rongybabaként zuhan a földre, tehetetlenül, négykézláb várja a kegyelemdöfést, ami a Natural Selection formájában zúdul rá.. Charlotte kopogtat, Sasha nem képes felrántani a vállát, így új bajnokot avatunk!

Drámai fordulat a PPV végén. Charlotte Flair, mondhatni ellenséges területen, riválisa otthonában aratott győzelmet. Brutális mérkőzés végén, a Nature Girl háromszoros bajnoknak mondhatja magát. Hogy mi lesz ezután, nagy kérdés. A legváratlanabb övcsere valósult meg ezzel, aminek fényében nagyon érdekesnek ígérkezik a RAW. Charlotte viszont nem lélegezhet fel, hiszen a PPV-t követő RAW Talk-ban – Bayley egyértelmű kihívást intézett felé.

9 című bejegyzés “WWE Hell In A Cell 2016. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem volt rossz PPV, a múltkori SD ppv-nél nekem jobban tetszett.

  Rusev-Regins: átlagos meccs volt, főleg egy hiac-hoz képest. Nagyon kevés tényleges mozdulatot csináltak a srácok, egymás lépcsőhöz lökdöséséhez nem kell cella. A scriptet sem értettem teljesen, amikor előkerült a lánc, azt hittem Roman azzal fogja superman punch-olni Rusevet a végén, de hozzá sem ért a lánchoz. A lépcső túl közel volt a sarokhoz, a spear-hez nem volt elég lendület, nem lett olyan hiteles a mozdulat, hogy ezzel zárják a feudot. A legnagyobb pozitívum, hogy remélhetően ezzel vége a feudnak, én már a második meccset is untam.

  Bayley-Dana: tekertem, borítékolható eredmény, plusz Dana annyira suta a ringben egyelőre, hogy inkább kihagyom.

  Enzo/Cass-Club: a meccs nem volt rossz, a klubnak kellett már egy győzelem. Az egyetlen gondom, hogy amióta Enzoék itt vannak, minden meccsük ugyanilyen volt. Amikor Enzo sérült volt, akkor is, csak a Cass ringbelépése előtti 10 perc fetrengést megspóroltuk. Találjanak már ki valamit, vagy legyen Cass egyedül és dumáljon mellette Enzo, vagy történjen valami, mert lassan őket is csak a bevonulásuk alatti dumáig nézem. A Club jó csapat lehetne, normális, kemény script-tel, lezúzva mindenkit. Egyelőre a WWE kopasz Stan és Pan párosa, ami szégyen a képességeikkel.

  Owen-Rollins: a nők mellett az este csúcsmeccse. Bírom Y2J-t, sztori szempontból értem is, hogy miért hozták be a meccsbe, de sajnáltam. KO és Seth brutál jó meccset toltak magukban is, és mindkettőben lett volna még sokkal több is. Azt hittem a végén Y2J valahogy megszívja és KO megint cserben hagyja, elindítva ezzel a feudot, de semmi ilyesmi. Talán ma este.

  Kendrick-TJ: nekem semmi különös, a kick off cirkálómeccs jobban bejött. Kendrick-re kár az öv szerintem, de annyira nem érdekel.

  New day meccs: maga a meccs itt is jó volt, de Woods-nak vagy nincs ringrutinja (mivel általában tévés meccsen ringen kívül trombitál), vagy simán fejlődnie kell még. Cesaro ellen volt 2-3 olyan mozdulata, ami nagyon esetlennek tűnt, és mivel Cesarot láttuk, ismerjük, nem hiszem, hogy a svájci hibájából. A végeredmény miatt gondolom ma este visszavágó, amin megint megtartják az öveket.

  Charlotte-Sasha: nagyon jó meccs volt, két érdekes jelenettel. Az egyik a ringen kívüli asztal törés, szerintem ott Charlottenak csak rá kellett volna esnie, és Sasha ugrott volna, hogy törjék, csak a Flair lány rosszul esett. A másik pedig a vége, nem olvastam még külföldi oldalon utána (csak most néztem meg), de nem vagyok benne biztos, hogy ez volt a script. Cole teljesen meglepettnek tűnt, de még Charlotte is, kicsit Undertaker-Lesnar érzésem volt (csak a meccsnek nyilván nem volt akkora jelentősége). Az eredmény meglepett, sztori szempontjából sem szerencsés, de egyre inkább azt gondolom, hogy Charlotte jobb pankrátor, mint Sasha. Jobb a mikrofonnal (amióta heel lett, nagyon jól hozza a karaktert), több és változatosabb mozdulata van, erősebbnek és ügyesebbnek tűnik. Ebből a szempontból nincs rossz helyen az öv, de gyanús, hogy inkább Bayley miatt mentek ebbe az irányba, ami kár.

  Kedvelés

 2. Azért az szép hogy a Női meccs verte a Rusev vs Reignst :DDD Az eredmény meglepett nem is kicsit de amit láttam a ketrecben azok után nincs rá egy szavam se hogy Charlotte lett a bajnok (megint) imádtam mind a kettőt , már a bevonulásnál “tapsikoltam” főleg Charlottejenel mert Sasha-nak volt már ez a bevonulója az egyik TakeOveren de csodás volt főleg Bosstonban:$ nagyon érdekel most , hogy mi lesz a címmel, de kezdem azt érezni hogy ez nem volt feud záró meccs… nem tudnak kit adni kihívónak így a címeket cserélgetik a két lány között…. remélem a TLC-n láthatunk egy létra meccset ahol Sasha visszanyeri az övet aztán jöhet a feud Bayley-vel a WM-ig 😀
  A Rollins kontra Owens is tetszett de igaz is , hogy Kevin Chris nélkül nem sokra menne valamint Chris szerintem el is nyomja a “kanadai cimboráját” ezzel a listás hülyeséggel megveszi az embereket dekára :”D Kevint és az írókat bedobták a mély vízbe, bár a meccsben nagyon tetszett Owens munkája csak ringen kívül kell megtalálni azt a kis plusszt ami kell….az NXT-ben meg volt itt is meg van valahol csak meg kell találni…

  Kedvelés

 3. Micsoda meglepetések…kentaur még mindig bajnok,ki hitte volna..akárcsak a 3 trombitás fattyú…
  ko elég gyenge volt most,kap egy fülest és látványosan terül el és kb ennyi…júdás h odavágta már..felkapta becsülettel,bár alig bírta el,de megcsinálta.Jericho nélkül ko 0 bajnok lenne,vele együtt 0,5…és kb ennyi..

  Kedvelés

 4. A legjobb pillanat az volt amikor, Seth rugdosta Kevint – közbe mondta hogy Ő The Man Owens pedig egy senki. Erre Owens Shut up xD A többi sz@r volt, többet vártam.

  Kedvelés

 5. Nem akarom elhinni hogy charlotte már megint bajnok… Ez csak azért lehet mert nem akarják hogy Bayley Sashától vegye el a címet.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek