Money In The Bank 2014. – Eredmények és videók

MITB14_Photo_234

A Money In The Bank kezdésénél Renee Young köszönt minket, aki Alex Riley, Booker T és Christian társaságában kezd el egy kis esélylatolgatást. Tom Philips elmondja a rövid bemutatkozást követően, hogy a WWE folyamatosan fenntart egy szavazást, amiben a rajongók adhatják le a voksukat a két létrás csatával kapcsolatban. Tom tudatja a szurkolókkal, hogy a legtöbb szavazatot a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó csatára Roman Reigns, John Cena és Bray Wyatt kapta, míg a szerződésért zajló harcra Dean Ambrose-t és Seth Rollins-t tartják a legesélyesebbnek.
Visszatekinthetünk egy pár hetes RAW-ra, ahol Steph McMahon és Triple H bejelentették, hogy Daniel Bryan nem lesz képes ringbe szállni a Money In The Bank-en sem, ezért kiírnak egy Ladder csatát, amiben a tét nem más lesz, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv. Ezzel pedig egyenesen történelmet ír a cég.
Byron Saxton a Backstage-ben készít egy rövid interjút Roman Reigns-el, aki elmondja, hogy nagyon kemény meccsre számít, amiben a stratégiája csak a támadás és a támadás. Végül eléri azt, hogy ő legyen az egyetlen Szupersztár, aki feltud mászni a létra tetejére, hogy megszerezhesse a két Bajnoki övet. Mindenki higgyen ebben.

Michael Cole jelenik meg az arénában, aki bejelenti, hogy nem más lesz ezúttal a beszédpartnere, mint az a Szupersztár, akit “megfosztottak” a címétől, Daniel Bryan. Megszólal Daniel zenéje, ám nem bődül úgy fel a közönség, ahogyan szokott a pankrátor érkezésénél. Ahogy a bevonuló zene folyamatosan elcsendesül egyre hangosabban hallhatjuk a “Le’s Go Bryan” valamint a “Yes” kántálást. Végül Daniel megszólal és elkiáltja magát, hogy “Igen” amire az egész publikum állva emelgette a kezét az ég felé és együtt kiáltozott a Szupersztárral. Cole köszönti Daniel-t és felteszi neki azt a kérdést, amire sokan várják a választ: Hogy vajon mikor fog visszatérni Bryan a ringbe. Erre a Szupersztár kijelenti, hogy még nem tudja pontosan ezt, hiszen túl kell esnie egy újabb műtéten, de garantálja, hogy ahogy visszatér sokkal erősebb és jobb lesz, mint valaha. Utána pedig arra a kérdésre felel, hogy mégis mi a véleménye arról, hogy elvették tőle az öveket. Bryan nagyon felvidultan beszél erről, amit követően kijelenti, hogy ahogyan meggyógyul teljesen ismét ringbe száll az övekért, amiket visszaszerez.
Michael pár rajongó kérdését teszi fel Daniel-nek, amik közül az első úgy szól, hogy kit tart a legesélyesebbnek Bryan a mostani WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó csatában. Daniel egy kicsit elgondolkozik, ami után kijelenti, hogy vagy John Cena, talán Randy Orton, de leginkább Roman Reigns…Ám nem tudják folytatni a beszélgetést, mert megszólal Bo Dallas zenéje és a Szupersztár érkezik a bejárat felől, aki mond pár szót arról, hogy Daniel nem szerepelhet ezen a PPV-n a sérülése miatt. Viszont nem kell aggódnia, mert hamarosan biztosan visszatérhet és az egyetlen egy dolog, amit tudnia kell: Hinni. Bryan a sajátos stílusában kifigurázta Bo-t, aki lehajtott fejjel távozott az arénából, amíg Daniel ünnepelt egy kicsit a rajongókkal.

Ezt követően ismét Renee Young mond pár szót erről a Daniel Bryan megjelenésről, amit a Wyatt Family bevonuló zenéjének az eleje szakít félbe. Luke Harper jelenik meg a kivetítőn, aki csak annyit mond, hogy az Uso Ikrek ideje egyre inkább fogy…

The Usos vs The Wyatt Family (Tag Team Bajnoki öv)

A Kick-Off-ot követően a Jerry Lawler, Michael Cole és JBL is köszönt minket Boston városából, a TD Garden-ből. Legelőször az Ikrek bevonuló zenéje szólalt meg, akik a szokásos stílusukban vonultak a szorítóba. Luke Harper és Erick Rowan bevonulásánál pedig egy gyerek énekhang szólalt meg, ami rázendített a “He’s got the whole world, In his hands” szövegű nótára.
A gong megszólalását követően a küzdőfelek egyből egymásnak estek. Legelőször Jey Uso és Luke Harper csapott össze, amíg a társaik a kötelek mellett vártak arra, hogy hozzátegyenek valamit ők is a küzdelemhez. Egyértelmű volt, hogy a Wyatt srácok nagyon keményen fognak harcolni és mindent megtesznek azért, hogy megszerezhessék a két övet. Ennek megfelelően ők szerezték meg az összecsapás kezdetétől fogva az irányítást, amit nem igazán adtak ki a kezükből. Luke és Erick remekül elkülönítették az Uso srácokat, akik nem voltak képesek pacsizni egymással. Valóságos kivégzést rendeztek a Family tagjai, ami egészen addig tartott, amíg Rowan el nem hibázott egy Body Splash-t, ami után Jey váltani tudott. Jimmy teljesen felpörögve érkezett a ringbe és bevitte a Comeback-jét, amit követően kivágta a ringből Erick-et és két nagy Superkick-et levágott Harper-nek. Teljes fordult volt ez a harcban, amivel a Bajnokok kerültek fölénybe, ám a kihívók is tartogattak meglepetéseket. Végül Harper és Rowan maradt a ringben Jimmy-vel, akinek kiosztották volna a közös finisherjüket, ám Jey segíteni tudott. Jimmy viszont ezt követően csak-csak kapott egy befejezőt Luke-tól, amiből azonban bravúrosan szabadult. Ahogy folyt tovább a csata, a duó finisher-t is megtekinthettük, ám ezt követően sem tudták megszerezni a győzelmet a kihívók. Egy újabb hatalmas fordulatot láthattunk, amivel Jimmy és Jey együtt dobták le Erick-et a sarokból egy Superplex-el, amit követően Rowan két Diving Body Splash-t is kapott. Ebből már nem tudott kiszabadulni és az Uso srácok arattak győzelmet. Továbbra is Tag Team Bajnokok az Ikrek.

Naomi vs Paige (WWE Díva Bajnoki öv)

A harc előtt még a Backstage-ben láthattuk, hogy Dean Ambrose mond pár szót a közelgő csatáról, amiben biztosra veszi azt, hogy ő szerzi meg a szerződést és óriási verésben részesíti Seth Rollins-t.
A csatához először a kihívó érkezik, utána pedig a Bajnok. A rajongók Paige-et fogadták nagyobb őrjöngéssel, aki teljesen ki is élvezte ezt a felé áramló szeretetet. A hölgyek csatája eléggé fordulatos volt, ám nem láthattunk benne a hirtelen szorításokon kívül semmilyen komolyabb mozdulatot. Végül Paige sikeres volt és megvédte a Bajnoki övét, miután lekopogtatta Naomi-t.

Damian Sandow vs Adam Rose

Damian érkezett elsőként, aki mondott pár bíráló szót Boston városáról, amit követően pedig megszólalt a partiőrült zenéje. Adam a szokásos bevonulásával érkezett a ringbe és kijelentette, hogy Boston a buli városa, ezért senki ne legyen citrom…Legyen Rosebud. A csata elindulásától szint egészen a végéig Sandow kezében volt az irányítás, aki egyre komolyabb ellenfélnek bizonyult. Adam néha képes volt fordítani, mint például egy Punch Como-val, de nagyon rövid ideig tudott diktálni. Végül Damian kiosztotta a finisherjét Rose-nak, aki ki tudott szabadulni a kopogtatásból a mozdulatot követően. Adam nem sokkal ezt követően pedig bevitte a Party Fool nevezetű befejező mozdulatát, amivel megnyerte a csatát.

Money In The Bank Ladder Meccs (Kihívói szerződés)

A csata előtt az összes Szupersztár elmondta a saját kis verzióját az összecsapással kapcsolatban. Mindenki úgy gondolta, hogy megfogja szerezni majd a táskát, bár tudjuk, hogy csak egyetlen olyan Szupersztár lehet, aki végül megkaparintja a szerződést.
Egymást követve érkeztek a Szupersztárok a ringhez, ahol végül rendkívül gyorsan elindult a harc, mert Dean Ambrose a megjelenésénél egyből nekiesett Seth Rollins-nak. Ennek láttán pedig mindenki kiszemelt magának egy célpontot. A mérkőzés pont olyan volt, amilyenre számítani lehetett egy fordulatos és izgalmas csata, amiben minden egyes Szupersztár minél előbb szerette volna birtokába venni a szerződést. Kofi és RVD látványos mozdulataikkal teljesen megfűszerezték a csatát, ami Rollins-nak és Dean-nek köszönhetően meglehetősen keményen alakult. A csata legelső finisherjét Rob Van Dam osztotta ki, méghozzá a padlón heverésző Jack Swagger-nek. A 5 Star Frog Splash-t követően RVD megpróbálta megszerezni a táskát, ám állandóan akadt valaki, aki megakadályozta a gyors sikert. A későbbiekben láthattunk a harcban nagy Powerbomb-ot, óriási Superplex-et, valamint keményebbnél keményebb eséseket, ám ami ezek mellett még nagyon meglepő momentum volt, amikor az orvosi stáb kiparancsolta az arénából Dean Ambrose-t. Egy kemény DDT-t osztott ki Dean Jack Swagger-nek, akinek az orvosok nem engedték folytatni a mérkőzést. A harc közben a közönség nekiállt kiáltozni, hogy : “We want Ambrose”, amire egyből megjelent Dean, aki kitakarította a ringet és felmászott a létrára. Szinte már a kezében érezhette a táskát, amikor megjelent Kane az arénában. A Vörös Szörny a Tombstone és a ChokeSlam után megtartotta a létrát Rollins-nak. Seth felmászott és sikeresen leakasztotta a táskát, amivel elmondhatja magáról, hogy Mr. Money in the Bank lett. Ezzel Rollins az aktuális Bajnok ellen egy éven belül bármikor, bárhol beválthatja a kihívói szerőzését.
Rollins ünneplése közben megszólalt a King of Kings című bevonuló zene, amire Triple H és Steph McMahon érkeztek. A Vezetőség a magasba emelte Seth kezét és ünnepeltek együtt a friss szerződéstulajdonossal.

RybAxel vs Goldust és Stardust

A Tag Team csatában Goldust és Stardust duója szerepelt jobba. Ez a friss Stardust karakter eléggé érdekes és új a rajongóknak, akik izgatottan figyelik Cody Rhdoes új személyiségének mozdulatait. Az összecsapás során párszor sikerült megszereznie az irányítást a RybAxel csapatnak is, akik azonban nem tudták igazán kamatoztatni a tehetségüket. Végül a küzdelemben Stardust tudott kopogtatni, aki a finisherje után egy könnyed elhajolással elérte, hogy Curtis levágjon egy kemény Clothesline-t csapattársának. Befejezésül egy szimpla fordítással szerezte meg a győzelmet.

Rusev vs Big E

A csata előtt visszatekinthettünk ezt a bizonyos szerelmi háromszöget, ami után Fandango adott egy interjút, amiben kijelentette, hogy szereti a háromszögeket. Valamint megjelent mellette Layla és Summer Rae is, akik mondták pár szót, majd az összeszólalkozás után, majdnem egymásnak is estek a Backstage-ben.
Rusev érkezett először, akinek a bevonulása után Lana ragadta meg a mikrofont és mondott pár durva szót Amerikára, amit követően pedig kijelentette, hogy az Orosz Gépezet be fog indulni és Rusev valósággal összetöri Big E-t. Rusev ellenfele is megjelent, amit követően megszólalt a gong, ami a csata kezdetét jelzi. Ahogy az előző összecsapásukon, itt is keményen és gyorsan egymásnak estek a Szupersztárok, akiknek a csatájában egyértelműen a fizikai erő dominált. Bár Big E szerepelt jobban a harcot végül a szorítását követően Rusev nyerte meg, aki ezzel a győzelemmel tovább növelte a veretlenségét a WWE-ben.

A Backstage-ben a Bella Ikrek beszélgetnek, amikor megjelent Steph McMahon és elégedetlenkedett azzal kapcsolatban, hogy Brie megjelent a Money in the Bank-en. Brie, hogy kicsit még idegesítse a főnököt, megmutatja telefonon azt a videót, amikor Vickie Guerrero belevágta Mrs. McMahon-t az előző RAW-n, abba a medence csokiba. Végül Steph biztonsági emberekért kiált, akik eltávolítják az épületből az inaktív Bella-t.

Layla vs Summer Rae (Speciális Játékvezető: Fandango)

A Speciális Játékvezetőt követően Summer Rae, utána pedig Layla érkezett a szorítóba. A gong megszólalását követően egy kemény és durva táncot láthattunk igazából…Pár pofon elcsattant, ám Fandango a csata helyett inkább a hölgyekkel foglalkozott. Végül Layla kiosztott ellenfelének egy kemény High Kick-et, amit követően sikerült lekopogtatnia Summer Rae-t. Fandango felkérte el táncra a győztest, aki megcsókolt a ringben.

Money In The Bank Ladder Meccs (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A résztvevők bevonulása előtt megjelent Triple H és Steph McMahon, akik besétáltak az arénába, hogy minél privátabb helyük legyen ezen a csatán. A harcosok közül először Sheamus érkezik, akit Bray Wyatt, majd Alberto Del Rio követ. Utánuk Paul Heyman társaságában érkezett Cesaro. John Cena, Randy Orton, Roman Reigns, végül pedig Kane érkezett meg a szorítóba. Ahogy mindenki bevonult a szorítóba megszólalt a gong, amit követően egy hatalmas csata vette kezdetét. A Szupersztárok egy pillanat erejéig sem vesztegették az idejüket és egymásnak estek rohamos sebességgel. Az összecsapásban folyamatosan ment az adok-kapok, amit végül Kane szüntetett meg, aki rendesen kitakarította a ringet, majd kiosztott két ChokeSlam-et, egyet Del Rio-nak, egyet pedig John Cena-nak.
A harcban végül Orton mászott felfelé a létrán, amit Kane tartott, ám ekkor John Cena érkezett és mindkét Szupersztárnak kiosztott egy Attitude Adjustment-et, amit követően felmászott a létra tetejére. Ezzel John megszerezte az öveket és ő lett az új WWE Nehézsúlyú Világbajnok.

Így ért véget a Money In The Bank, amit majd hétfőn a RAW fog követni, pénteken pedig a SmackDown. Nem felejthetjük el, hogy Cena folyamatosan célkeresztben van ezzel a győzelemmel, az a kérdés, hogy Seth Rollins mikor szándékozik beváltani a szerződését…

Pre Show:

Money In The Bank 2014.

83 című bejegyzés “Money In The Bank 2014. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Leszogeznem az elejen, h az egesz ppv-ben a kezdö animacio tecett a legjoban. A kikofban visszatert Bryn, aki rizsalt egy sor jol cengö, biztato szoveget, aztán jott mindenki kedvence, es elmondta (csak hogy el ne felejtsük), h csak hinni kell. NEM sorrendbe irom a mecseket, mert mar nem emlexem a sorendre. A főmcse jol sikerált, de Csezaronak kelet volna leakasztania a leakasztanivalot vagy pedig anak a fickonak aki mindig a kozonseg soraibol jon elö. A taska mecsre Kofit tartotam eséjesnek, de Robi nak kellet volna nyernie. Tegtim mérközés a résztvevökhöz képest jo volt. Usoék ügyesek de hót unalmasok.Ruszev vs NagyI: Nó koment.
  Dustok vs RiBakszel + diva mecsek: Nem vok bennük intrisztid, de Ribackre ráferne 1 kisebb pus.
  Na enyi volt mara, csak azt akartam,h a rajongoim lasak a kritikamat, erol a ppvröl mert mar 2 hete ezel zaklatnak.

  Kedvelés

 2. a Mony in the bank egy jo esemeny, az 1ik kedvencem. Most is jo vot aszitem sokal roszab lesz. A tegtim chempionsipre roszab meccset vártam, heppy vok h tévettem. Uzóék jók csak uncsik mostansag. (Mongyuk inkabb legyenek bjanokok mint Wyattyék). Samdow vs Roze nem érdekel. Nem Ppv-re valo meccs. Az elso lajtorjás meccs kimondottan jó vol, higligts-bol nézve legalabb is. Set Rolings sokmindent kibir, ezigen. Sztem mongyuk Famdam-nok kellet volna menyernie. (1értelmű vólt, h Kofi nem fogja). Ruzsef vs Bigi: hát unalmas mert ugyanugy van vége mint az öszes töbi Rusef-es meccsnek. Camelclucc és tütütürürtü (=a zenéje, ju knóv). Az övekér fojó mecs is tecett, jol megvolt komponálva. Egyesek jönek, h szena jaj mer szena? Azer aranyom, mer ő 1 jo pankrator és barkivel lehet neki feudot csinni.Mongyuk birtam vona if az A kopasz Kig of Sing Sezaro vgay Román Reis nyerte vona, de nekem m1. Öszesegeben a ppv-re adok egy négyes alat.

  Kedvelés

 3. Miért nem lehet megnézni a videokat? (ezt írja ki:Content deleted.

  This video is no longer available because it has been deleted.)

  Kedvelés

  1. Természetesen tehetséges.A legjobb benne talán hogy van 40 – 50 mozdulata amiket változatosan használ.Karaktere jól kidolgozott highflyer beszéds kissé, de jó hogy nem
   csapatban van hanem solo a karrierje.Ezért szerintem a legjobb és az öv közelébe lenne a helye. Még Cenanál is jobban szeretik a gyerekek. Lehetne bajnok 10-12 évig mert érdekes! Új bruno sammartino, de még nála is jobb. Lehetne saját müzlije még kutyakajája is. Ryback forever!

   Kedvelés

 4. Szerintem Cena megérdemelte a győzelmet . és meg mondtam akár nem tetszikeztek akár igen akkoris nem tudjátok ezt megállítani , hogy Cena ne küzdene . Ő volt az egyetlen aki megérdemelte az öveket . Ti meg még annyira se vagytok képesek , hogy bevaljátok , hogy bray egy idióta fanatikus szihologusra szoruló fasz . hát ennyit akartam mondani és ha ezt nem tudjátok elfogadni megint megszűnik az adásból a wwe .. úgy mint legútóbb . de akkor az oldal is megszűnik és akkor nem lesz hova káromkodni .

  Kedvelés

  1. huzzál már innen te néger pattanás fejű félrekúrt ivadék.nem mondom mégegyszer úgy orrba rúglak hogy még a füled is vérezni fog

   Kedvelés

 5. Lehet vitatkozni, lehet gyalázni és lehet örülni. Cena nyert, nyer, és nyerni is fog (pont)
  Ő a bajnok (neki nem heel vagy face karaktere van… az ő karakterét úgy hívják bajnok)
  lehet fikázni lehet szeretni de el kell fogadni, hogy ő a cég arca. Ez is csupán egy történet ahol van egy felsőbb hatalom aki mindig legyőzi a gonoszat. Lehet, hogy gyermek mese, de ez van.
  Bármit nézel bármit olvasol bármivel foglalkozol végül a jó srác fog győzni MERT Ő A BAJNOK.
  A WWE-nek is kell egy bajnok és ő Cena. Ennek a bajnok karakternek is vannak tulajdonságai akárcsak egy Heel-nek aki folyton csalással győz, beszól a közönségnek és beletapos mindenbe amit mi jónak látunk. A bajnok is ilyen. Bármilyen akadályba ütközik, ő leküzdi ez a Cenation, ez a NEVER GIVE UP ez az amit a WWE tovább ad a közönségnek legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről. És a cél jó. Lehet bírálni és kell is, de Cena az aki a hátán viszi az egész szervezetet amióta ő a bajnok. Nem Randy Orton, Nem Triple H, és nem Dolph. (Nem azt mondom, hogy nem tehetséges, és nem jó pankrátorok épp ellenkezőleg, de nincs meg bennünk az ami a túléléshez kell.) Az embereknek kell ő, kell a bajnok aki bárkivel áll szembe, földre kerül, de onnan is győz.
  Ez az amit mond. Ez a Never Give Up. Ez az ami a legjobb dolog a világon bárhogy is nézzük.
  Egyetlen egy dolog van ami Cenát színes müzlivé teszi, ez az a dolog ami miatt a Let’s go Cena mellett ott van a Cena Suck, ez pedig nem más mint az, hogy nincs benne ÚJ. Nem újult egy cseppet sem mióta ő a bajnok és ez részben hiba részben pedig maga a tökély. Az amit átad az univerzumnak az megmaradt, de ahhoz, hogy szeressék a ringben is kell teljesíteni…. és ezért utálják sokan (Rosszul teszik). Sajnos Nem ő mondja meg, hogy mit csinál a négyszögletű körben és nem ő tehet róla, hogy 3 mozdulata van, de ezért nem lehet utálni max. nem szeretni.
  Utálni akkor kellene, hogyha az életben egy mocsok lenne de ez sem így van. Sok értetlen van aki nem ismeri őt, sok hülye paraszt van aki csak annyit tud mondani “hülye seggfej”. Nézzen utána bárki, amit ez az ember tett az élete során az amit az egész világnak követnie kéne és nem utálkozni felette. Senki sem tökéletes de tedd fel a kérdést magadnak… Te az vagy?

  Never Give Up!

  Kedvelés

  1. ember te komolyan hülye vagy szar a gimmickje is cenanának és csak a 10 év alatti rinya gépeknek tetszik akik nem tudnak választani egy cena póló és egy teás cumi között.ezen nem változtat semmi szína örökre suck marad az in-ringje nulla ahogy a te iqud meg a farkad mérete is.promói nullák,betennék egy néger csöves indiánt az érdekesebb promókat mondana.Bray-el meg ne hasonlítsd összes mert ő sokkal jobb pankrátor sokkal jobb pankrátort mint cennya.a promói meg az egyik legjobbak ha nem a legjobbak.te görcs

   Kedvelés

   1. Egyrészt .Az iq szint kitűnik mind a 2 írásból, és nem hinném hogy a tied sokkal magasabb lenne.Ilyen 6 általánossal is szégyellnék, másrészt meg honnan tudod hogy mekkora a farkának a mérete ? Láttad talán ? Eléggé szégyen vagy már ne is haragudj.

    Kedvelés

 6. vártam hogy lesz egy hatalmas Punk bevonulás BNB helyére de semmi… igen, én még mindig abban a hittben élek hogy Punk egyszer visszajön, nélküle a WWE olyan semmilyen… és már megint kocsok jani nyert.. nyasgem WWE :@… 100% hogy ez fog az SS-en lenni: kocsok jani vs rőtszakáll dani vs Lesnar, mert jani2-t nem lehet kihagyni belőle ártana a biznisznek…

  Kedvelés

 7. nah akkor mondja meg nekem valaki miért az a tetves cigányfejű zsidó pondré nyerte az öveket?komolyan már a farkát lekéne vágni a “kreatívoknak” egy vas flexxel és fenyegetni őket hogy cena lesz a következő hogyha mégegyszer övet nyer az anyszomorító pattanás.akkor talán beleraknák egy fandango elleni feudba és akkor a feudmeccsén visszatérne a néger santino aki egy 100 kilós baltával nyesné el cennya lófarkas torkát

  Kedvelés

 8. Megint Cena. Mások is vannak, azt sem tudom hogy Cena mit keres még ott. Nagyon elegem van már belőlle. Mit látnak benne azt nem tudom. De szerintem nálla vannak tehetségesebbek is a WWE-ben. Remélem nem lesz sokáig bajnok. Meg annak is örültem volna ha lett volna 1 WWE- és egy WHC bajnok. De itt már minden szar lett.

  Kedvelés

 9. Big E vs. Rusev
  Végre!Örülök mármint nem Bid E. vereségének hanem hogy egy meccs Rusev elllen ami nem 1 percig tart.(szerintem kár, hogy Big E. vesztett)

  Kedvelés

 10. Cena megérdemelte az öveket, hiszen előtte csak 15x-ös világbajnok volt……
  Mozdulatai változatosak, látványosak illetve veszélyesek voltak, ő tette nagyszerűvé nem csak a létrásmeccset, de az egész PPV-t. Nélküle nem is lenne WWE.

  Kedvelés

 11. Az Amerikaiaknak kell egy szuperhős, akit Cena személyében meg is találtak. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Őt még mindig többe nézem, mint a tehetségtelen és full átlagos még a 100 kilot el sem érő Danielt.
  Tehát Gratulálok Cena!
  A régi Kane is visszatérhetne már, aki pusztított, mert szerencsétlenből se sok van…
  Szerepet kellett volna adni Brock Lesnarnak is, hisz ő minden téren a szervezet legjobbja, és nem kis mma-s múlttal rendelkezik. Véleményem szerint, ha nem lenne lefojtva, akkor most ő lenne a WWE Nehézsúlyú Világnajnoka!
  Egyébént nem hiszem, hogy jó döntés volt az öveket egyesíteni, mert nem sok értékük van az utóbbi időben, hisz gyakran gazdát cserélnek.

  Kedvelés

 12. Előre látom, hogy a RAW-on Cena legyőzi Ortont, Kanet meg Triple H-et egy 3 on 1 handicap meccsen, majd jön Rollins, ő össze-vissza veri Cenat, majd hirtelen AA és sikertelen cash in.

  Kedvelés

 13. nemizgat , hogy nem tetszikeztek nekem van igazam . Cena nagyon is harcolt volna ha ütik ki egyfolytában . egyikőtök sem olyan nagy legény mint ahogy írjátuk mi ? ha Cena megjelenne előttetek úgy beszarnátok , hogy azt jó lenne nézni . nagyon szánalmasak vagytok nem veszitek észre ? a nyomába se értek . akkor dumáljatok neki ha majd olyan jó szinész , énekes és egyben jó pankrátorok lesztek mint ő ! ennyik vagytok !

  Kedvelés

 14. Meg se néztem,mert minek?Ismét szuper müzli diadalmaskodott.Nehogy már ő maradjon ki a dupla péló szopogatásból.
  Mivel 2 övről volt szó,és müzli 1894346352352444444457322222222222228963495123945 trilliószoros bajnok,persze,hogy ő nyert,ki más is nyerhetett volna.
  Sok tehetség pankrátor van ott a mezőnyben.Lehet utálni cezarot,de jó bunyós,jó mozdulatokkal,kő kemény,és király heel karakter,de persze nem ő nyert,sem mr wrong turn,aki az utóbbi évek egyik legnagyobb egyénisége,külön showműsora van,köré épül minden,de persze öveket,azokat csak és kizárólag müzlike nyerhet.
  Kane-t is megemlítem,de minek?
  Mikor is volt utoljára bajnok??????????
  És nem a team helll nos bohóckodásra értem.Mikor volt utoljára bajnok?????
  Igen,kurva rég,és már nem is lesz többet,mert ebben a mocskos rothadó cukormázas rózsaszín gyerek matiné világban csak és kizárólag szuper müzli nyerhet,senki más.
  Hatalmas grat mindenkinek,csak így tovább,mert a világ azon részének,aki él hal a pankrációért,arra van a legnagyobb szüksége,hogy aszt lássa hétről hétre,hónapról hónapra,évről évre,hogy a tehetséges pankrátorok boxzsáknak jók,jobbereknek,tölteléknek,majd amikor már végleg kizsigerelték őket,a kukába lökik őket és az ilyen agyonpushult,baby face fejedelem szuper müzli ráíz már több mint 10 éve ugyan aszt csinálja minden egyes adásban.
  A buta ostoba otromba majom fejét,amint a ratyi zenéjére tiszteleg,mint egy buzi,és beszalad rövidnaciban,deszkás cipőben,mert ugye a pankrátoroknak ez a hivatalos viseletük..és elmondja a hatalmas böszmeségekkel teletüzdelt,szájbarágós,ostoba értetlen ujra és ujra előadott szánalmas picsogós beszédét,és bárkit is kapjon ellenfélül,mindenkit megver,még aszt is akit nem lehet.
  Nekünk rajongóknak ugyebár erre van szükségünk,hogy eszt lássuk.
  Mindig is rüheltem puncikát,de elismertem,hogy tud a csaj eszt aszt,és amióta nincs jobb is persze,de kajakra asztmondom jöjjön vissza,bárki,csak ne müzli…bárki
  Persze a bárki alatt nem Undertakert a hatalmas kedvencemet értem,hisz ő évente csak 1 szer dugja oda a képét,és nem Jerichora értem,akiből boxzsák jobbert csináltak,s akivel felfuttatak egy kibaszott kretén buzeránst..és inkább hakiba folytotta “bánatát”,nem Jerichora gondolok,mert sajnos ő se lesz már no1 soha a büdős életben és jó rég nem tünt már fel..
  Akkor kire is gondolok?Bárkire..Bárkire aki él és mozog,de az se baj ha már rég meghalt.
  puncika,csicska,felbomlott…nem írjuk már le többé anevüket csapat,pedig ezeket azstán tényleg rühellem tudjátok,de inkább őket nézzük,mint ezt a kretén 3 mozdulatos nemnormális idióta tenyérbe mászó pofájú mártírkodó senkiházit.
  Kurváraelegem van már abból hogy mindig mindent ő nyer meg,és uralkodik a trónján,melyet elhulott tehetséges pankrátorok csontjaiból csináltak.
  És ott fent,a magasban vigyorogva tekint le,mivel övé az egész világ immár több mint 10 éve.
  Hiába utálja őt a rajongók bő 70 %a,ott van még az a 30 %amiben 5 éves taknyos picsogos kisgyerekek tartoznak,akik agyfaszt kapnak attól,hogy meghallják a ratyi zenéjét,és teljesen önkivületi állapotba kerülnek tőle.Csápolnakhisztériáznak üvöltenek,úgy,hogy a szüleik nem tudják visszafogni őket,pedig ők veszik meg a drága jegyet,hogy akibaszott taknyost odavigyék,hogy tapsikoljon és vérbeforgó szemekkel,olyan damienesen omesen beütéssel skandálja a sátán nevét…
  Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy ezeken a kis szarosokon kivül ki szereti még őt.Felnőtt emberek istenitik pedig..ami elég beteges….
  Hogy ők mit látnak amit mi nem,örök rejtély marad.szuper müzli volt,van és mindig is lesz.Ő nem fog visszavonulni.60 évesen is 6 övvel a derekán rohan be,taknyol el,sirja kimagát,majd felpattan és besétál a ringbe,és bütykös rákiz,meg nemlátsz engem meg tudatmódosító fasz,és bárki is legyen vele szemben a ringben,mindenkit lefog győzni.
  Nem született még meg a földön,sőt a vlágon,sőőőőőőőőőőőőőt,az egész tetves szájbabaszott univerzumban még az a személy,aki letudná őt győzni.És sajnos az orákulum elárulta,nem is fog ilyen lény születni..
  Sajnálom chuck norris,de még te sem tudod őt legyőzni…
  Minden hiába.Ő az örök no1,baby face fejedelem,aki örök uralkodásra van kárhoztatva.
  Amíg él,bajnok lesz,és mindnekit lefog győzni,s mivel ő szuper cena,halhatatlan,örök életű,legyőzhetetlen isten,a legfőbb istenség,akinek a fikás orrából kipottyant a föld s minden más.
  Ő a… erre már nincsenek is szavak…
  ő
  a
  M I N D E N
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………….

  Kedvelés

  1. ROYAL,nem értem,mit fikázod Cenat.Az igaz,hogy sokmindent megkapott már,de most az utóbbi időkben el volt nyomva ő is felső mid-cardba…

   Kedvelés

 15. xarfos, kette kellene mar venni az ovet megint es talan erdekesebb volna minden mint igy. Ezt a vergodest nem lehet birni, Cena elmehet a sunyiba nem erdemli meg egyaltalan, akarki leakaszthatta volna az ovet. Meg van jatszva az egesz ertektelen szar hulladek sztorikkal.
  Nalam Roman is kikopott a vegen ahogy Ortonnal nyeglodott az szanalmas volt, Siman Samoan Drop, Powerbomb vagy Superplex is lehetett volna a letranal…..

  Kedvelés

  1. mint minden szuperhős filmben egyszer fent, majd lent és a semmiből újra fent csak sokkal erősebb és mindenkit megver

   Kedvelés

 16. Cena b@szki Cena…hogy nem vinné már el a rák ezt a gyökeret az összes kreatív köcsöggel együtt…semmit nem csinál egész meccsen,azt a végén bedobja a 100 éves “mozdulatát” és nyer,jellemző…Orton egyébként szépen vérzett…

  Kedvelés

 17. Az év legszarabb PPV-je, már csak ROYAL hozzászólását várom, fél oldalt be fog tölteni, na és persze a Cena gyűlölettel.

  Kedvelés

 18. Szánalmas adás volt!A töltelék meccsekről nem is beszélnék, mondjuk a The Usos vs The Wyatt Family meccs elég jó volt!
  Az első létrás meccs is elég jó volt, bár így, hogy Barett nem vett rajta részt kb egyértelmű volt, hogy ki nyer…de a végét így elcseszni bejön Kane és segít Rollinsnak…Kaneből is egy csicska lett, szánalmas!Akkor lett volna ütős a vége ha Ken ledönti Rollinst a létráról felmegy és ő veszi le a szerződést!Tudom, hogy ő nem volt benne a meccsben de legalább így váratlan lett volna!Így egyértelmű, hogy az lesz, hogy Ambrose mindig megakadályozza Rollinst a táska beváltásában és később esetleg lehet egy meccsük a táskáért akár..
  Az övekért folyó létrás meccset hagyjuk is inkább tényleg akárki nyerhetett volna Cesaro,Wyatt,Reings, de akár Kane is!Erre Cena…szánalmas okádék!És megint a semmiből nyert,hihetetlen….

  Kedvelés

  1. Köszi, már felkerült a dailymotion 3+1 részes változata. Mivel az adásokat nem mi töltjük fel, előfordul sajnos, hogy várni kell, mire megfelelő minőségben és jó vágással felkerül a netre. Vannak persze más oldalak is, de többségüket rendszeresen blokkolják a malware szűrők, ezért inkább hanyagoljuk őket.

   Kedvelés

 19. Ti is ugyanolyanak vagytok . pont ez volt a lényege , hogy Wyatt minden gyereket cena ellen fordít . ti vagytok a szánalmasak . inkább örülhetnétek , hogy vissza tért a fílmvászonra a wwe ! mert akkor hoppá ez az oldal se létezne !

  Kedvelés

 20. Mivan Mindig Cena Romanrol szo sincs csak annyi hogy bejon es kesz szep volt usos varharto volt hogy rollins nyer k…vák fandangoek miatt verekedtek ez volt a legroszab adas az money is bankrol rusevnek nem big e elen kene verekednie hanem mondjuk roman vagy brayt ellen

  Kedvelés

 21. ez vicc, még csak a szöveget olvastam, de ez konkrétan vicc. egyszerűen hülyeség… de jó Cena a bajnok, a semmiből, ahogy AA-t osztani szokás, jön majd Lesnar a semmiből bajnok juhúúú…. A főöv face, a TT öv face, az US öv face, egyedül az interkontinál van Barett mint heel, meg lehet a díváknál, de azt nem ismerem 😀 gg WWE az még ok hogy Cena egymilliomodszorra is bajnok, de az istenért kell Usoékat ott tartani? ügyesek, de hót unalmasak..

  Kedvelés

  1. Tegnap élőben néztem a MITB-et. És biztosíthatlak róla, hogy a “hót” unalmas Usoék fantasztikus meccset hoztak össze, amely után megérdemelten győztek 😉

   Kedvelés

   1. oké, a ringben nagyszerűek nem vitatom, de nincs érdekes történetük, így értettem, hogy unalmasok, mert a beszéd nem igen megy… 😀 de nem tehetségtelenek és a meccseik is jók, de a történeteik uncsik, szerintem 😀 (Persze tévedek, biztos)

    Kedvelés

 22. Jó. Grat. Cena fan vagyok, de ez már egy kicsit sok.Unom már, hogy színes müzli itt ugrál, és mindig nyer. Neki egy US-t max. A kis öveknek is kell valami.

  Kedvelés

 23. Én szeretem Cena-t, de ez már nekem is unalmas. Lehetett volna egy Reigns, Wyatt, sőt még egy Cesaro is jobb lett volna.:) De örülök, hogy nem Orton nyert, mert az mindig azzal pofázna, hogy ő a WWE arca, meg HHH meg a r*banca mindig Orton-ról beszélne,k meg ilyenek…

  Kedvelés

  1. Ezt a hozzászólást nem nagyon értem. Ősszes? Nem az Összes-re gondolsz? És gondolom a hogy elé a menőknek nem szokás vesszőt tenni.

   Kedvelés

 24. Tudja valaki hogy készűlnek fel a meccsekre a pankrátorok? Forgatókönyvet tanulnak be, megbeszélik ki fog győzni, minden mozdulatot, ki mit fog csinálni a ringben?
  Nemtaláltam erre még infót.

  Kedvelés

  1. Mindenhol máshogy… Gondolom pl a HCW-nél a 2 ellenfélnek megmondják ki lesz a győztes, a többit ők találják ki, akár ott helyben… WWE-nél meg gondolom lépésenként meg van írva minden előre… (egyes drogos kreatív történetírók által, akiket a fél világ rühellhet mostanra…)

   Kedvelés

 25. WHAT??????
  Cena megint a WWEWHC bajnok ez komoly? DE hát nélküle nincs olyan hogy Ő pont Ő ne legyen WWEWHC bajnok olyan nem lehet. A pletykák szerint Brock kihívja ismét és megint lesz egy CENA s Brock ugyanaz lesz mint 2012-ben. Szégyen WWE

  Kedvelés

 26. Szerintem kijelenthetik a 10 év felettiek, hogy ilyen szar MITB még sohasem volt. Nem értettem az egész logikát. Uso-ék győztek, pedig szerintem unalmasak, tehetségesek, de beszélni sem tudnak. Paige megvédte, gondolom megveri az egész rostert, még nem jön egy újabb szerzemény. Adam Rose hogy a rákba került ide? Amikor külön volt a WWE és a WHC öv, akkor még sztori is volt rendesen, de már minden PPV-n van 3-4 töltelék meccs…
  Rollins győzelme várható volt, szerintem mindenki tudta, hogy ő nyeri. Goldust megtalálta az élettársát, a Stardust-nak öltözött Cody-val elvannak még pár hétig/hónapig, aztán jön a mély víz.
  Rusev mindenki meglepetésére megnyerte élete nagy meccsét… blamblam…
  Fandango kis picsái is harcoltak, amolyan már “nemtudoktöbbérdekeset” WWE…
  Aztán jött mindenki kedvence, ki más nyerte volna meg az öveket, ha Bryan nincs, mint SuperCena? Ismét egy kurva jó PPV-t hoztatok ki, remélem ilyen lesz a többi is. ^_^
  #FuckLogic

  Kedvelés

 27. Istenem mondd… miért Cena??? Miééért? :((( Miért nem tudták odaadni Wyattnek ha már nem Reigns… vagy miért nem Orton akkor már…Bárki jobb lett volna nála. BÁRKI. A RAW a PPV után általában izgalmas és fordulatos de most ebben sem bizok mert úgyis bejön Cena és abból fog állni az adás hogy arról beszél hogy ő a 86 szoros Interuniverzális bajnok.Taps-taps WWE.

  Szánalom a köbön. S mit fognak csinálni a többi résztvevővel? Mi lesz Reignsel Wyattel és Ortonnal? Jó szar volt…csalódtam nem is kicsit. HálIstennek az USO-k is nyertek mert..fő a változatosság. Azt hogy Adam Rose mit keresett ott azt szerintem még ő sem tudja.

  Diva meccset meg Fandango p*csáinak a meccsét nem néztem mert minek. Rollins győzelme várható volt… Ki tudja..alán még eljátszák azt is mint tavaly Sandown és Rhodes között…Csak most Ambrose lesz a tolvaj 😀

  Mi volt még… Ja igen…A hazafi, a nacionalista . a lokál patrióta, a mindenkit földbe döngöéő zsirfolt Rusev…. Mily meglepő hogy le tudta győzni ellenfelét…erre senki sem számitott volna.

  A Tag Team meccset szintén kihagytam…Leszarom az ilyen cirkuszista bohóckodást.

  Köszi ha vszántatok rá időt és végigolvastátok. A halvány remény még él…hogy a mai RAW jó lesz :S

  Kedvelés

  1. É még valami…Hol volt Barrettke. Sok értelme volt beletenni a meccsbe igy hogy meg se jelent. Ahelyett hogy IC meccset adtak volna neki hogy ne csak disz legyen az öv a vállán…Komolyan… Az IC és US öveket ha valaki magára tetoválna pont olyan lenni mint a bajnok…. Minek itt küzdeni érte….

   Kedvelés

   1. Barett lesérült még a hét közepén, bár nem mondtak róla semmit, valakit csak beállíthattak volna… bár lehet, hogy fölösleges lett volna, de legalább szólhattak volna, hogy ő nem lesz

    Kedvelés

   2. “Barrettke”ahhogy te mondod megsérült az SD-n,amikor Swagger nekivágta a kordonnak,kiroppant a válla.
    A legrosszabb pedig az,hogy nagy eséllyel ő nyerte volna mert nagyobb szerepet szánnak neki a wwe-nél.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek