WWE Money In The Bank 2014. – Előzetes

wwe-money-in-the-bank-2013_crop_exact

A Money In The Bank-et 2014. június 29-én Boston városában fogják megrendezni, Massachusetts államban. Erre a PPV-re a szervezet több csatát is előre bejelentett, valamint a heti adások során folyamatosan kihangsúlyozták, hogy történelmet kívánnak írni. Hiszen ebben a show-ban a rajongók megtekinthetnek egy 8 , mint Emberes Money In The Bank Ladder Meccset, ami nem másért fog folynia WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övekért.

20140616_LIGHT_Match_DelRio_Sheamus_Orton_Bray_Cesaro_Cena_Reigns_Kane_HOMEPAGE

Money In The Bank Ladder Meccs (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A Június 9-i RAW kezdeténél Triple H ragadja meg először a mikrofont, aki kijelenti, hogy ez egy rendkívül nagyszerű este itt Mineapolisban. Ezt követően Steph szólal meg, aki elmondja, hogy mint a Vezetőség, sokszor döntéseket kell hozniuk kérdéses és nagyon komoly befolyású ügyekben. Ilyen volt az is, amiről most szó fog esni, ez pedig nem más, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv jelenlegi szituációja. Erről viszont akármit taglalhatna, nem lenne olyan értékes, mint amiket WWE sebésze, Dr. Joseph Maroon hozott nyilvánosságra…Ezt követően a kivetítőn láthatjuk az orvost, aki elmondja, hogy Daniel jelenlegi állapota nincsen annyira rendben, hogy az elkövetkező hetekben ringbe szállhasson, így a szereplését mellőzni kell, hiszen ez később még a Szupersztár egészségének kárára is válhat. A rajongók ennek hallatán természetesen letörten ellenkeztek, amire Steph kijelentette, hogy tudja jól, hogy mit éreznek most a publikum tagjai. A szurkolók tiltakozásának Triple H próbál véget vetni, aki kijelenti, hogy jó lenne végre rátérni a lényegre, hiszen ez nem egy Daniel Bryan fan club, hanem a WWE, egy komoly biznisz. Tehát muszáj az üzletnek továbbra is tartania, hiszen kell egy olyan ember, egy olyan Bajnok, aki képes a címét minden egyes PPV-n megvédeni, képes komoly és kemény meccseken is harcolni. Ahogy tudjuk, erre a feladatra Daniel Bryan egyáltalán nem képes.
Steph azzal folytatja, hogy ez egy szívszorító kemény pillanat, hiszen Daniel Bryan most először hallja ezeket a szavakat, tehát ez még neki is teljesen új. Viszont ez amiatt van, mert Bryan egyszer sem vette fel a telefont, amikor Mrs. McMahon asszisztense kereste őt. Valószínűsíti, hogy ez amiatt van, mert a hálátlan felesége, Brie kilépett a szervezettől. Sajnálja, hogy Daniel-nek így kellett erről értesülnie, viszont a show-nak mindig folytatódnia kell, ezért a következő PPV-n láthatunk egy Money In The Bank létrás csatát, aminek legelőször nem a táska lesz a tétje, hanem maga a két Bajnoki öv. Steph bejelenti, hogy ebben a csatában láthatjuk harcolni Alberto Del Rio-t, valamint Triple H elmondja, hogy a második harcos nem más lesz, mint a Vipera, Randy Orton.

Ezt követően pedig más Szupersztárok is kvalifikálni tudták magukat erre a csatára: Cesaro, Sheamus, Bray Wyatt, John Cena és Kane. Valamint Roman Reigns, aki egy megnyerte a Battle Royal csatát a június 16-i RAW-n. Minden bizonnyal egy fordulatos és izgalmas csatát láthatunk majd, amiben elképzelhető, hogy két Szupersztár is megszerezi a győzelmet és a WWE valamint a Nehézsúlyú Világbajnoki öv ismét két különálló cím lesz.

20140617_EP_LIGHT-Match-Rollins_Kofi_RVD_Ziggler_Ambrose_Barret_Swagger_HOMEPAGE

Money In The Bank Ladder Meccs (Kihívói szerződés)

Természetesen megrendezésre kerül majd egy Tradicionális Money In The Bank Ladder Csata is, aminek a tétje a szokásos kis táska, ami egy szerződést rejt. Ezzel a győztes egy esztendőn belül bármikor és bárhol kihívhatja az aktuális címvédőt. Erre a csatára 7 Szupersztárt nevezett a WWE, akik nem mások, mint: Seth Rollins, Bad News Barrett, Rob Van Dam, Dolph Ziggler, Kofi Kingston, Jack Swagger és Dean Ambrose.
Természetesen Triple H favoritja ebben a harcban Seth Rollins lesz, aki eléggé jó eséllyel indul ebben az összecsapásban, viszont kérdéses, hogy Dean Ambrose jelenléte mennyiben fogja befolyásolni Rollins nyerési esélyeit.

20140613_EP_LIGHT-Match-UsosWyatts_HOMEPAGE

The Usos vs The Wyatt Family (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Amíg Bray a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért száll csatában a Money In the Bank Ladder mérkőzésen a két társa a Tag Team címvédőkkel harcolhatnak majd. Az Uso Ikrek remekül szerepelnek mostanában, viszont az ellenfeleik már eléggé ki vannak éhezve valamilyen cím megszerzésére. Kemény és fordulatos csatára lehet számítani, abból kifolyólag, hogy milyen kemény pofonok csattantak el közöttük a hetek során. Jó esélye van a Wyatt Family-nek arra, hogy bezsebelje ezt a két címet, viszont ehhez a Bajnokoknak is lesz majd egy-két szavuk.

20140627_EP_LIGHT-Match-Rusev-BigE_HOMEPAGE

Big E vs Rusev

Kettejük előző összecsapását a Payback-en Rusev nyerte, ami egy eléggé rövid harc volt. Ezúttal Big E sokkal elszántabbnak tűnik, valamint az “Egész USA” mögötte áll. Kíváncsiak lehetünk erre az összecsapásra, amiben egészen biztosan a fizikai erő fog dominálni.

20140623_EP_LIGHT-divas-title_C-home

Paige vs Naomi (WWE Díva Bajnoki öv)

Paige a felejthetetlen debütálása óta védi a WWE Díva Bajnoki övet, amit ezúttal Naomi vett célba. Két face Szupersztár fog összecsapni ezért a címért, ami valószínűleg egy igazságos és korrekt harc lesz. Kérdéses azonban az, hogy Cameron jelenléte mennyiben fogja befolyásolni majd a történéseket, hiszen miatta akaszkodott össze az előző SmackDown-on a Bajnok és a kihívó…

20140620_EP_LIGHT_Match_StardustGoldustRybackAxel_HOMEPAGE

Goldust és Stardust vs RybAxel

Goldust talált magának egy csapattársat, méghozzá nem mást, mint Stardust-ot. Cody Rhodes teljesen új karakterrel jelent meg a WWE-nél, aminek hatására a régebbi “Cody Rhodes” el is tűnt az aktív Szupersztárok közül, így már csak ez a Goldustra hasonlító személyiség maradt fenn. Valószínűleg sikeres lesz a testvér duó, ám a RybAxel csapat mindig képes meglepetéseket okozni, most vajon fognak-e?

20140624_EP_LIGHT-SummerLayla_Homepage

Layla vs Summer Rae (A Speciális játékvezető: Fandango)

Fandangoért két hölgy harcol, akik a hetek során többször is hajba kaptak egymással, nem a legizgalmasabb csata lesz ezen a PPV-n, ám kíváncsiak lehetünk arra, hogy ki szerzi meg a győzelmet, valamint, hogy hogyan fog folytatódni ez a furcsa szerelmi háromszög.

Ezek a csaták lettek előre bejelentve a Money In the Bank-re, amiket látva egy kicsit elégedetlenek lehetünk. Láttunk már jobb mérkőzésösszeállítást is, reméljük, hogy a szervezet a lehető legtöbbet fogja kihozni ezekből a küzdelmekből.

6 című bejegyzés “WWE Money In The Bank 2014. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szerintem Roman Reigns és Seth Rollins nyeri a 2 létra meccset és a következő ppv-re beváltja a táskáját!! 😀 Aztán kitudja, de az biztos hogy Seth és Dean között nagy csata lesz, hiába van ott mellettük 5 ember 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek