WWE Money In The Bank 2016. – Előzetes

20160520_MITB_1920x1080--aa3486c661eff156438199f49436b5f8

A Money In The Bank 2016. június 19.-én fog megrendezésre kerülni Las Vegas városában, Nevada államban. A mostani PPV Eseménynek a T-Mobile Arena fog helyszínéül szolgálni, ahol a szervezet több izgalmasnak ígérkező küzdelmet kíván lebonyolítani. A Match Card-ot szokványos módon erősíti a Money In The Bank Ladder küzdelem, ami minden egyes évben jó pár kérdést von maga után.

20160523_MITB_Match_ReignsRollins--1522def70b96c1abbea271f33a3db693

Roman Reigns vs Seth Rollins (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

Az adás főeseményén két egykori csapattárs mérheti össze az erejét, a küzdelmük tétje pedig a szervezet legkiemelkedőbb és legfontosabb Bajnoki öve lesz. Roman Reigns birtokolja az előkelő díjat, az ellenfele pedig a nemrég sérüléséből visszatérő Seth Rollins lesz.

Seth 2015. november 4-én a WWE Dublin-i Live Event-jén vett részt, ahol Kane ellen léphetett ringbe. Itt sajnálatos módon az egyik földre érkezése sikertelen lett, aminek következtében Rollins térde sérülést szenvedett. “The Man” kénytelen volt leadni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet és kés alá feküdni, majd a műtétet követően lábadozni…2016. május 22-én tért vissza az Extreme Rules-on, ahol nekiesett egykori cimborájának, a jelenlegi címvédő Roman Reigns-nek. Kettejük konfliktusa sok meglepetést tartogathat, hiszen a Money In The Bank Ladder küzdelemben részt fog venni az valamikor Shield harmadik tagja, Dean Ambrose. Nagy esély van arra, hogy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv körül a trió mindhárom Szupersztárja megforduljon egy azon időben. A rajongók egyértelműen a visszatérő mellett teszik le voksukat. Vajon az utálat mennyire viselheti meg Roman Reigns karakterkének teljesítményén, valamint a cég visszaadná Seth Rollins-nak azt a Bajnoki övet, amit sosem vett el tőle másik Szupersztár? The Guy vagy The Man?

20160614_MITB_Match_Qualifying_six--05e3349fe080822343057b95061acd71

Money In The Bank Ladder Meccs

A Money In The Bank Ladder Meccs minden egyes évben fordulatosra sikeredik, hiszen az extrém, kemény momentumok mellett hatalmas téttel rendelkezik ez az összecsapás. Egy szerződést kell megszereznie a Szupersztároknak, ami a szorító felett van elhelyezve. A táskával egy esztendőn belül, bárhol és bármikor kihívhatják az aktuális WWE Nehézsúlyú Világbajnokot…2016-ban az szerződésért: Dean Ambrose, Kevin Owens, Sami Zayn, Cesaro, Chris Jericho és Alberto Del Rio fognak versenybe szállni. A rajongók heti adásokon produkált reakciójából következtetve leginkább a Lunatic Fringe-nek szorítanak majd a küzdelem során. Azonban nem csak ezt mondhatjuk biztosra, hanem azt is, hogy a bejelentett Szupersztárok névsora garancia egy jó küzdelemre…Vajon ki lesz az a karakter, akitől okkal retteghet a WWE Nehézsúlyú Világbajnok? Ki lesz az a Szupersztár, aki bárhol és bármikor címmérkőzést szerezhet magának?

20160609_MITB_Match_CenaAJ--0c6d126e6f9042da112a4886e6ff9bbd

John Cena vs AJ Styles

Két hatalmas név feszülhet egymásnak a Money In The Bank-en. A Cenation Vezetője és a Phenomenal One…John kénytelen volt sérülése miatt kényszerpihenőre vonulni, amit követően a Memorial Day-en május 30-án tért vissza. Ezen a RAW-n AJ Styles jelent meg az arénában Cena mellett, aki szerette volna újra a szervezetnél köszönteni a visszatérő Szupersztárt. A gratulációt követően megjelent a Club másik két tagja, Karl Anderson és Luke Gallows. A beszédük hangvétele okot adott nekünk arra, hogy azt gondoljuk, Styles ellen fordul a formáció. Azonban ez csak egy kisebb közjáték volt, aminek célja Cena figyelmének lekötése volt. Styles váratlanul nekiesett John-nak, akit egy kemény verésben részesített…A Money In The Bank előtti utolsó RAW-n Cena és Styles egy szerződéskötésen vettek részt, ahol AJ megkapta a lehetőséget, hogy döntsön: Cena ellen a Club támogatásával vagy Cena ellen a Club jelenléte nélkül. Styles végül az utóbbit választotta, így kénytelen lesz saját erejéből harcolni egyes egyedül a sokszoros WWE Bajnok ellen.
Hatalmas küzdelemre számíthatunk, ami hosszasan elnyúlva fog tartani. AJ és Cena karakterkét ismerve a Finisher-ek fogják a legnagyobb hangsúlyt kapni, valamint egy tapogatózóan induló mérkőzés kerül majd megrendezésre. Vajon melyik rajongótábor akarata érvényesül majd a PPV-n? “Let’s Go Cena” vagy “AJ Styles”?

20160606_MITB_Match_TagTeams--22876d7846fc1b4f3506c9de42d72676

The New Day vs The Vaudevillains vs The Club vs Enzo és Cass (Fatal 4 Way – Tag Team Bajnoki öv)

A New Day triója most találhatja magát eddigi uralkodásuk legnagyobb kihívásával szemben. Nem egy, nem két, hanem három másik Tag Team ellen kell bizonyítaniuk egy Fatal 4 Way küzdelemben, ahol a Tag Team Bajnoki öveket kell megvédeniük. Enzo és Cass duója rendkívül erősnek tűnik, hiszen nem csak a rajongók, de még a Vezetőség támogatását is élvezik. Egy kisebb hullámvölgybe került a csapat, amikor Amore kórházba került, azonban a felépülését követően készek ringbe szállni a címekért. Hasonlóan Enzo és Cass csapatához, a Club is most harcolhat először a WWE-ben a Tag Team Bajnoki övekért, így ők is komoly veszélyt jelenthetnek komoly heel csapatként a New Day-nek. Simon Gotch és Aiden English csapatában pedig mindig benne van a meglepetés, amit sokszor képesek is kamatoztatni…Fordulatos csatára számíthatunk, amiben bármelyik duó joggal pályázhat a végső győzelem megszerzésére. Melyik alakulat távozhat végül mosollyal az arcán és Bajnoki övekkel a vállán?

20160613_MITB_Match_CharlotteDanaNattyBecky--a1939d9cdcff776017f7c522ee145dd4

Charlotte és Dana Brooke vs Natalya és Becky Lynch

A WWE Women’s Bajnok, Charlotte partnert változtatott. Ric Flair nem jelenik meg folyamatosan lánya mellett a szervezet heti és PPV adásain. Az NXT-ből érkező Dana lett a társa, akinek a mozdulatait és fizikumát leginkább az egykori Dívához, Beth Phoenix-hez lehet hasonlítani. A két heel karakter hölgy erőteljes duót képez, azonban a másik oldalon a hatalmas tapasztalattal rendelkező Natalya és a pörgős, ígéretes Becky lesznek az ellenfeleik. Vajon a Women’s Bajnok és friss partnere képesek lesznek megbirkózni ezzel a mérkőzéssel?

20160606_MITB_Match_RusevTitus_nologo--8d3d8f33b72cf1ff2f1db42ff3fc94dc

Rusev vs Titus O’Neil (United States Bajnoki öv)

Titus eltiltását követően szerepelhet ismét a WWE adásain, amit Vince McMahon nem megfelelő magatartás miatt ítélt neki. A visszatérését követően nem csak folyamatos szerepet kapott a Chairman-től, hanem egy Bajnoki övért folyó küzdelmet is, amiben a Bolgár Bestiával harcolhat a United States Bajnoki címért. Vajon az a Push, amit jelen pillanatban Titus kap, magában foglalja a US öv megszerzését, vagy továbbra is Rusev lesz a címvédő?

20160608_MITB_Match_DolphBaron--331b824dad9ef003980f684fbd4fd100

Dolph Ziggler vs Baron Corbin (Kick-Off)

Többször találkoztak már a Szupersztárok egymással PPV valamint heti adások alkalmával. Ezúttal egy újabb küzdelmet tekinthetünk meg kettejük között, amiben egy átlagos küzdelemre számíthatunk. A szervezet nem szokta túlságosan komolyan venni a Kick-Off küzdelmeket, amik felvezetik a PPV Eseményt, így egy pár perces huza-vonára van kilátás.

20160613_MITB_Match_ApolloCrewsSheamus--fb2c2081528e31880835a9e775873c9e

Apollo Crews vs Sheamus (Kick-Off)

Egy eléggé gyermeteg sztorivonal kidolgozáson ment keresztül a két Szupersztár csatája, aminek legfőbb állomásain csak pár Backstage támadást említhetünk meg. Apollo első PPV Esemény lesz ez, ahol az egykori WWE Bajnok ellen léphet ringbe.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek