WWE Money In The Bank 2016. – Eredmények és videók

MITB_Ladder--b8dbc3d69e639ff90b4dad359b5a5e43

Kick-Off

A Money In The Bank 2016. június 19-én a szokásos Kick-Off Panellel indul, amiben a műsorvezető újra Renee Young. A hölgy mellett megjelent még Lita, Booker T, valamint Corey Graves. A szakértő stáb egy kicsit latolgatja az esélyeket a mostani adásra bejelentett mérkőzésekre. Azonban a promo videók mellett helyet kap két küzdelem is a PPV indításánál:

Golden Truth vs BreezDango

A küzdelem előtt láthattunk egy kisebb összefoglalót, amiben Fandango és Tyler Breeze eléggé csúnya leégésének lehettünk szemtanúi. A szoláriumuzásuk nem sikerült teljesen tökéletesre leendő két ellenfelük jóvoltából, azonban most megpróbálhatnak javítani…A heel csapat érkezése már teljesen bizonytalan volt. Látszott a Szupersztárokon, hogy egyáltalán nincsen kedvük fájó, leégett bőrrel ringbe szállni. Nagy nehezen, a játékvezető jelzését követően elindult az összecsapás, ami egy hatalmas szenvedés volt a BreezDango csapatnak. Ellenfeleik pár percig mulatoztak a hatalmas fölényükön, majd Goldust Finisher-jét követően sor került Fandango kopogtatására, amivel a Golden Truth csapata nyerte meg a mostani PPV nyitányának első mérkőzését.

A Backstage-ben Sami Zayn odasétált az éppen készülődőd Cesaro-hoz, akinek elmondta, hogy nagyon komoly felhajtás van a szerződés körül. Cesaro ekkor közbeszól és kijelenti, hogy Sami-vel nagyon hosszú ideje jó barátok, viszont a mai este kétségtelenül hatalmas és sorsfordító lesz. A svájci nagyon szeretné megszerezni ezt a bizonyos Money In The Bank táskát, amivel óriási lehetőséget szerezne meg. Sami teljesen egyetért leendő ellenfelével, aki szerint egyetlen egy dolog van, ami jobb érzés a táska megnyerésénél, ha be tudja váltani a szerződését a Nehézsúlyú Világbajnok ellen. Cesaro a beszélgetést annyival zárja le, hogy Sami is, valamint Ő is járja a saját útját, sok sikert kíván neki a küzdelemre.

The Lucha Dragons vs The Dudley Boyz

A küzdelem átlagosra sikeredett, amiben a győzelmet a Lucha Dragons csapata tudta megszerezni a Salida del Sol-t követően.

Money In The Bank

Az adás fő része a Kick-Off után egyből indult, ahol egy rövid összefoglaló erejéig láthattuk a mostani PPV pár fontosabbnak ígérkező összecsapását. Las Vegas közönsége már készen áll, hogy a bejelentett, fordulatosnak ígérkező összecsapásokat megtekinthesse.

The New Day vs Enzo és Cass vs The Club vs The Vaudevillains (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Pörgős és fordulatos volt a Money in The Bank, amiben teljesen érvényesültek a Tag Team Fatal 4 Way küzdelem szépségei. A győzelmet végül a New Day csapata tudta megszerezni, akik ezzel sikeresen megvédték a Tag Team Bajnoki öveiket.

A Backstage-ben Kevin Owens ad egy interjút, amit Chris Jericho szakít félbe. Itt a Szupersztárok próbálnak fölénybe kerülni a másikkal szemben a szócsatában. Chris ismét elmondja, hogy Ő maga a reflektorfény, valamint Ő az a személy, aki létrehozta a Money in The Bank Ladder küzdelmet. A beszélgetésük alatt megjelenik Alberto Del Rio is, aki kijelenti, hogy megszerezte a győzelmet a legelső olyan Ladder küzdelmében, amiben részt vett, így most sem fog neki problémát okozni a végső győzelem elhódítása.

Dolph Ziggler vs Baron Corbin

Többször találkoztak már a Szupersztárok egymással PPV valamint heti adások alkalmával. Ezúttal egy újabb küzdelmet tekinthetünk meg kettejük között, amiben egy teljesen átlagos küzdelemre számíthatunk. Pár apróbb finomabban kidolgozott látványelemet láthattunk az összecsapás alatt, amit követően Baron képes volt értékesíteni a Finisher-jét, majd kopogtatni a Show-Off-ot.

Charlotte és Dana Brooke vs Natalya és Becky Lynch

A két hölgy csapat megjelenését követően megszólalt a gong, ami a küzdelem indulását jelentette. Az első percekben a face csapat tudott fölénybe kerülni, akik jól működtek együtt csapatként és pát látványos Tag mozdulatot hoztak össze. A harcból a heel dívák duója is kivette a részét, akik képesek voltak a küzdelem végén Becky-t eltávolítani a ringből, így lehetősége nyílt Charlotte-nak a győzelem megszerzésére. A Bajnok nem hibázott, a Natural Selection-t követően kopogtatta Natalya-t.

A Kulisszák mögött Dean Ambrose ad egy rövid interjút, amiben elmondja, hogy a Money In The Bank Ladder küzdelem egy dzsungel, amiből egyetlen egy kiút van, ha valaki képes megszerezni a szerződést rejtő táskát. Ez a táska pedig nem másé lesz, mint a Lunatic Fringe-é. Miután megszerezte azt a bizonyos táskát, Ő lesz a dzsungel királya. Ezt követően megkérdezték még Dean-t a mostani PPV főeseményéről, ahol két korábbi csapattársa fog szembe nézni egymással, azonban a Szupersztár nem mondott semmi komolyabb információt a küzdelemről, valamint a saját véleményéről.

Apollo Crews vs Sheamus

A csatában mindkét fél tele volt lendülettel és tűzzel, aminek következtében egymásnak estek a gong megszólalása előtt. Sheamus folyamatosan próbálkozott kopogtatásokkal, amiből Crews képes volt megmenekülni. A győzelem megszerzésre végül Apollo-nak sikerült, aki az éppen reklamáló ellenfelét kopogtatta egy gyors, könnyed fordítást követően.

John Cena vs AJ Stlyes

Két hatalmas név feszülhet egymásnak a Money In The Bank-en. A Cenation Vezetője és a Phenomenal One…Hatalmas küzdelemre számíthatunk, ami hosszasan elnyúlva fog tartani. AJ és Cena karakterkét ismerve a Finisher-ek fogják a legnagyobb hangsúlyt kapni, valamint egy tapogatózóan induló mérkőzés kerül majd megrendezésre. Vajon melyik rajongótábor akarata érvényesül majd a PPV-n? “Let’s Go Cena” vagy “AJ Styles”?
A küzdelem elején inkább AJ akarata érvényesült, amit követően egyre nyitottabbá és kétesélyesebbé vált a küzdelem. Egészen az utolsó pillanatig nem lehetett megtippelni a mérkőzés pontos végeredményét. Hatalmas csatát varázsolt AJ és Cena, amiben több Finisher-re sor került, azonban kopogtatás csak egyetlen egy volt a küzdelemben…A küzdelem befejezésénél John a nyakába kapta ellenfelét és Styles lábával eltalálta a játékvezetőt. Hiába sikerült John-nak az Attitude Adjusment, a bíró nem tudott számolni. A Club másik két tagja megjelent, Anderson és Gallows nekiestek Cena-nak, akinek kiosztották a Magic Killer-t. A Tag Team Finisher-t követően Styles-t ráfektették John-ra, majd gyorsan távoztak az aréna területéről. A játékvezető, amint látta AJ kopogtatását, rászámolt Cena-ra, aki így elvesztette a mérkőzést.

Money In The Bank Ladder Meccs

A Money In The Bank Ladder Meccs minden egyes évben fordulatosra sikeredik, hiszen az extrém, kemény momentumok mellett hatalmas téttel rendelkezik ez az összecsapás. Egy szerződést kell megszereznie a Szupersztároknak, ami a szorító felett van elhelyezve. A táskával egy esztendőn belül, bárhol és bármikor kihívhatják az aktuális WWE Nehézsúlyú Világbajnokot…2016-ban az szerződésért: Dean Ambrose, Kevin Owens, Sami Zayn, Cesaro, Chris Jericho és Alberto Del Rio fognak versenybe szállni…A megjelenésüket követően kezdetét vette a harc, ami már a legelső pillanatoktól kezdve pörgős volt. Mind a hat résztvevő szerette volna megkaparintani a szerződést rejtő táskát, ami több extrém és kemény pillanatot jelentett. A létrák komoly főszereplői lettek a küzdelemnek, leginkább a küzdelem végén, amikor Dean Ambrose képes volt felmászni Kevin Owens-t eltakarítva az eszköz tetejére és leakasztani a táskát. Ettől a pillanattól kezdve az aktuális WWE Nehézsúlyú Világbajnok egyetlen pillanatra sem érezheti magát biztonságban, hiszen a Lunatic Fringe mondhatja magát Mr. Money In The Bank-nek.

Titus O’Neil vs Rusev (United States Bajnoki öv)

A United States Bajnoki övért folyó küzdelemben Titus komoly erőket mozgósított, viszont nem tudta legyőzni a Bolgár Bestiát, aki az Accolade-et követően megvédte a címet és megszerezte a győzelmet. Rusev a sikerét követően kisétált a közönség első soraihoz, ahol közölte Titus fiaival, hogy az apjuk egy vesztes…

Seth Rollins vs Roman Reigns (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

Hosszas és pörgős csatát láthattunk, amiben mindkét fél jól szerepelt. Seth Rollins és Roman Reigns nagy csatát hoztak össze, amiben több Finisher is szerepet kapott. A mérkőzés egyik legkiemelkedőbb pillanata Seth Pedigree-je volt, amit közvetlenül Roman Spear kísérletét követően értékesített. Azonban ez nem volt hatásos annyira, hogy kopogtatással tudjon győzelmet szerezni. Rollins később még egy Finisher-t értékesített, ami után már nem tudott a kopogtatásból kirúgni ellenfele, így Seth Rollins megszerezte a győzelmet és visszanyerte a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet…A nagy ünneplést a Bajnoki öv megszerzését követően Dean Ambrose zenéje szakította félbe, amit követően az össze szem a bejáratra szegeződött. A Lunatic Fringe hátulról érkezett és esett neki a frissensült bajnoknak. Dean átadta a játékvezetőnek a táskáját, amit követően egy újabb Bajnoki övért folyó küzdelem vette kezdetét. Ambrose egyetlen egy Dirty Deeds-et vitt be, majd kopogtatta egykori csapattársát.

Ezzel ért véget a Money in The Bank, aminek a legnagyobb győztese kétségtelenül Dean Ambrose lett, aki a Money In The Bank Ladder küzdelemben megszerezte a szerződést. Majd az adás főeseményén képes volt beváltani ezt és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övvel távozni.

KickOff Show:

Money In The Bank:

22 című bejegyzés “WWE Money In The Bank 2016. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ja de még valami.. azon agyaltam Triple H benyom-e még a Reigns elleni meccsén egy spearből jövő pedigree-t,sajnos nem. De Seth,na ő nem is akárhogy! Randy után abszolút kedvencem lett.

  Kedvelés

 2. Baromi jó PPV volt nem is cifrázom tovább mert mindegyik kommentbe itt ott megtalálható amit én is gondolok viszont az AJ-Cena meccs valami szörnyű volt…pedig ahogy hallottam év meccsét akartak na de ezzel ??? Két nagy név Cena megint nem teljesít pedig az Owens elleni EC meccsen amit mindketten leműveltek iszonyatosan jó volt és anélkül hogy bírnám Cenat kimondom hogy IGENIS TUD birkózni HA akar…. de minek fáradjon feleslegesen elég ha évente tol egy élvezhető meccset…és AJ-t így megalázni egy ilyen befejezéssel Owens debut meccsen kisöpörte Cenat a ringből aztán egy legendának meg segítséggel is nagy nehezen hogy úgy dobják rá mint egy senkit úgy hogy végig dominálta a meccset…lelombozó…év meccse? Még mit nem…Zayn vs Nakamura volt az eddig de szerintem a Bálor vs Nakamura is hozza azt…ez meg szégyen volt akárhányszor nézem vissza nem segít semmin ugyan az Cena pihi-Cena comeback- signature és AA…-.-“

  Kedvelés

 3. Nekem a leglényegesebb.. Seth sokkal jobb mint Reigns és győzött is!! Látszott a tehetségbeli/erőfölénye, minden téren. Az hogy Ambrose máris váltott,az borítékolható volt,mikor megnyerte a táskát csak kérdés kin váltja be. Félek viszont hogy Reigns visszanyeri majd és nem Rollins..
  Cena vs AJ, mint tudtuk előbbi nem sokat ,míg utóbbi nagyon sokat tud a ringben. Ez látszott is,de szerintem 2-jük harcát Cena fogja 2-1es aránnyal győzni,nehogy már a tehetség legyen a jobb.. :D:D

  Kedvelés

 4. Rollins annyira jó, hogy még a mocsok Reings bénaságát is ellensúlyozta. Olyan könnyedén kapkodta fel Reings-t mint ha rongybaba lenne, és dobálta, cserébe Reings a díváknál is lagymatagabb fizikummal szenvedett… 😀 A legjobb meccs egy Cesar-Rollins-Aj Thriple Threat lenne. A 3 elite harcos 🙂 Bár szerintem Rollins jobb Aj-nél, és Cesaro lábnyomaiban kullog, de Tónit megugrani már fizikai képtelenség. Ő az abszolút Number One. 🙂

  Kedvelés

 5. Hát ez azért ott volt.

  Imádtam a legendás Dudley Boys-t amikor 9 x es tt bajnokok voltak és mindenkit megvertek abban a brutális korszakban,ahol igazi férfiak harcoltak a ringben.Imádtam azt a korszakot.Ők voltak az igazi pankrátorok,nem a szelfizőbotos,táncikálós,agyonpusholt,verhetetlen,tehetségtelen bohócok.
  Az egyik legjobb tt páros az övék a wwe történelmében.Méltán legendák.

  Azok akik visszatértek,h felfuttassák a tt vonalat,nem voltak rosszak,de árnyékuk voltak egykori dicső önmaguknak.Odatették önmagukat,megmutatták,h öregember nem vénember,de hiába.Velük futtaták fel mindenidők egyik legrosszabb tt csapatát,a trombitás fattyúkat..és nem adták meg nekik azt,amitől halhatatlanokká válhattak volna.Nem lettek 10 x es tt bajnokok,és már soha nem is lesznek…Attól még halhatatlanok.

  Akik pedig lettek,akik jobbolnak és vesztenek,akik 9 x es tt bajnokok,de többször kapnak ki mint 4 csapat együtt..azok megalázott bábok.Akik csak arra jók awwe szemében h ko ban verjék meg őket simán…Nagyon sajnálom őket.Függetlenül attól h jó h visszajöttek,de jobb lenne ha már visszavonulnának..a szememben mindig is az egyik legjobb tt páros lesz az övék. Így fogok emlékezni rájuk.

  hófehérke kikapott egy tétnélküli,sztori nélküli,értelmetlen,babazsúr meccsen..pfff
  Ok apollo tehetséges elvileg,lehet belőle még akár valaki is,de egy többszörös volt világbajnokkal stb,mert sok mindent elért hipó is,vele futtatják fel?
  Ez olyan Jericos lol

  rusev nyert,tök jó,nerjen,maradjon bajnok,kapjon sorban új ellenfeleket,végre nem a törpe sárkánnyal meccselt,hanem a büntiből visszatérő titussal,aki tehetséges,de nem sok babér terem neki ezután se..A besenyő jó bajnok,anno is az volt amig müzli le nem amortizálta..de most lehetne egy jó kis karakterfejlődést nyomatni vele.

  müzli visszajött jobbolni meg cumizni egy jót lol
  Mindezt azért h a kövi ppv-n egy nagyon szoros meccsen nyerjen,amit utána való ppv-n megfejel egy győzelemmel,ahogy ezt szokta,ahogy csinálja ezt 10 x éve lol
  Fő a változatosság

  mib meccs

  Cezaro,ennyi. Ahogy leugrik a létráról,rá a kötélre,a kötélről meg nyom egy olyan csavart könyököst,hogy else hiszed..Profi ez a csávó. Imádom. Nagyon odatette magát,kár érte. Imádom a mib meccseket,de az elmúlt 3 gyenge volt. Ja meg talán ha nem lőnek fel a netre egy spoileres képet békapofáról még izgulhattunk is volna..
  Jericho..nyugger panki,de imádom. Még most is jól bírja a tempot,de fárad..öregszik na..Az pl amiko a ringen kívül állítja és fogja a létrát h nekiugorjanak..nagyon látszott..de jó volt.
  Ez a seth rogen hasonmás elég gyenguska,talán majd ha hagyják nyerni,megmutatja mit tud.
  el patronka se rossz,de nem sokra viszi már itt.
  medvebocs próbálkozott,de túl sokat ripacskodik,békapofa meg nekem már unalmas.
  Sose bírtam az ilyen nagyon erőltetett,megjátszott,a megjátszáson belül is megjátszott kamu mozdulatokat mint itt.3 ember 3 sarok 3 x 3 könyökös…meg a többi.
  Nem volt rossz meccs,de Cezaronak kellett volna nyernie…

  Szerintem még a 3 csicska..es se hitte volna soha,még akkor sem amikor a sufniban hulk hogan képére “örömködtek” h egyszer valaha bajnokok lesznek,főleg nem 1 este mind a 3an…
  Else hiszem h a lóember kikapott. Álmodtam,vagy ti is láttátok?Kikapott vazze nem is akárhogy.
  Tekertem a meccset,mert hányok tőlük,de a végén,az a mozdulat júdástól! Szép volt.Ennyit a lopott faltöröől muahahahhaha meg a lóemberről muahhahah
  Na,de h egy táska tasli után simán benyaljon egy piszkos táncot..és bukja az övét..amikor Kane,Sting,lesnara szart is kiverte belőle mégse nyerhettek ellene…R.I.P Sting karrier…
  Akkor jön sőt nem is jön,brekegve beugrál békapofa,a tavi rózsa királyfi és így kopogtatja???
  Ezt nem így kellett volna..mert ez egy vicc volt.Mindhárman bajnokok voltak,lettek 1 éjszaka,ennek ez volt alényege,mert kentaur ugyan ugy megy az övért,ahogy a tiszavirág bajnok is,és jöhet a teso teso teso 3 as feud 2049 ig,hogy megszakítsák a 10 milliárd 558576333. müzli uralkodással,hogy 2056 baj folytassák ezt…
  Rühelltem a csapatukat,mert a Wyatt family sokkal jobb volt tőlük,nemhiába végezték ki őket lol
  A Wyatt family átadta őket a múltnak muahahahaha
  júdás tehetséges,hiába egy rossz punk utánzat a karaktere,békapofa is tehetséges,amilyen meccseket feudot tolt Wyattel!! Példaértékű,na de a lóember..róla tényleg nem tudok,nem akarok,és nem lehet jót mondani.miss samoa egy igazi antitálentum,akihez csak müzli mérhető.
  És most ahelyett h júdás vs békapofa feud lenne,lesz 3 as feud…mert az lesz..
  És Wyatt?Amúgy ő hol is van?Ígérgetik 1 éve..Abigéllel együtt..és sehol.Tavaly a miben kezdődött a feudja a fürtössel amúgy..de most hol van?
  És hogy akarnak belőle wwe bajnokot csinálni?Amikor itt sincs meg 3 an vannak az övre..
  Majd jön..és magával hozza a sötétséget és a pusztulást muahahahahah
  A 3 tesó tesó tesónak akkor lesz cumi amikor szétszedik őket,mert biztos h mindhárman nem kerülnek egydásba,szerintem békuci sd a másik kettő raw.

  júdás is 2 x es bajnok,kentaur 3 vagy 4 már nem tudom,nem érdekel,brekeke 1 x-es.
  Remek,sőt,már már csodálatos.

  Csak így tovább wwe.

  Kedvelés

   1. Akkor ennyi erővel tetesd ki Hulk Hogant, hátha valaki még most jár azoknál a meccseknél ._.
    De viccet félre téve, ha még úgy is vesszük, hogy az illető a többi hírt jött megnézni, akkor is jócskán lejjebb kell tekernie az oldalon, hogy megpillantsa az aktuális bajnokokat. Tehát nincs az arcába vágva a “spoiler” . Ha meg az “eredményeket” jött olvasni, akkor szerintem nincs miről beszélnünk :’D

    Kedvelés

 6. Elég jó adás volt, Seth győzelmét vártam, de nem hittem hogy így fog nyerni, mármint tényleg nem kapott segítséget, volt a kis bírós téma, de semmi több, eléggé meglepett. Ambrosenak részben örültem mert kijárt már neki egy cím, de szerintem nem sokáig lesz bajnok, nem hiteles.

  Kedvelés

 7. Végre. Dean Ambrose a WWE World Heavyweight Champion. Nála nagyon jó helyen lesz az öv. Remélem( persze nem csak én) , hogy sok szép címvédést látunk majd tőle. Egyébiránt ezt az Ambrose vs Rollins vs Reigns triple treet meccset egy No Holds Barred megkötéssel lenne a legjobb. De azért egy Hell in a Cell megkötés sem lenne rossz. Picit visszatérve a Money in the Bank re. Szerintem ez nem volt egy rossz PPV . A New Day győzelmén kívül majdnem mindennel egyetértek.
  Utóirat: Valaki vegye már el ezektől a BUZIKTÓL a bajnoki öveket.
  Röviden tömören ennyi volnék.
  Have a nice day.

  Kedvelés

 8. Szerintem kár sírni 😀 Most egy estén belül két olyan ember is megnyerte a címet akik megérdemelték. Bár kinézem a WWE-ből, hogy holnap Boreman Lames visszavágót akar és 1 nap után vissza is nyeri az övet. Ugye eljátszották ezt már amikor olyanok lettek bajnokok akikre nem számítottunk volna vagy nem ilyen tipikus body builder alkatuk van amire a nők meg a kisgyerekek tudnak nyáladzani.

  Kedvelés

 9. Nekem is tetszett most kivételesen, bár nagy meglepetések nem voltak, de most jobban is jártunk vele szerintem 😀

  A New Day-t meddig akarják még bajnoknak? Én kb bármelyik párost szívesebben látnám bajnokként mint őket, bár nekem olyan nagyon komoly bajom nincs velük, de már nagyon unalmasak.

  Cena-AJ Styles meccs nekem tetszett, és a végén nyert is Styles, bár gondoltam, hogy Cena tisztán nem fog kikapni 🙂

  Money In The Bank meccs is jó volt, pörgős, bár a végeredmény egyértelmű volt mindenki szerint, de szerintem ez nem is baj most kivételesen 😀

  Rollins-Reigns meccs sem volt rossz, Rollins főleg nagyon jól mozgott a ringben, de azért Reigns-nek is volt most mozdulata (pl a 16. percben, a neve most nem jut eszembe), de valakinek feltűnt amúgy, hogy Reigns viszonylag (a bírót kiütős jeleneten kívül) tiszta meccsen KIKAPOTT? Furcsa 😀

  A táska beváltásnak meg nagyon örülök, végre Ambrose is annyi akadály után bajnok, a közönség is megőrült érte, ha meg Reigns ellen váltja be, szerintem nem is lehetett volna hallani a zenéjét 😀

  Összesítve szerintem a jelenlegi WWE-ből kiemelkedő PPV volt.

  Kedvelés

 10. Azta kurva ez de szar volt…AJ győzelme volt egyedül jó kb az egész PPV-n…Ja meg hát ugye Rollins győzelme végre valaki tisztán elveri a kentaurt erre jön ez a fasz azt ráadásul hátulról nem szemtől szembe pedig elvileg ő a face….szar volt minden mint mindig már évek óta. Sethet nagyon sajnálom de a Summer Slamon tuti vissza nyeri na és utána nincs táska meg nincs semmi sem és senki aki el tudná tőle venni az övet 😉 Ja és Orton azért jöhetne már vissza 🙂

  Kedvelés

  1. Szerintem azok után, amennyit szenvedett Ambrose, hogy kétszer is majdnem megszerzi az övet, de mégsem, mid cardra süllyesztik, stb, simán megérdemli már az övet. Rollins meg úgyis bajnok lesz nemsokára, de Ambrosenak már nagyon kijárt.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek