WWE Money In The Bank 2017. – Az új Mr. és Ms. MITB

Múlt éjjel lezajlott a 2017-es Money In The Bank, melynek St. Louis adott otthont. Három címmérkőzés mellett két táskért zajló csatát, egy imprózott Tag Team meccset, valamint egy debütálást láthatott a WWE Univerzum. Hogy mennyire volt ez papírforma szerint alakuló este, mindenki döntse el maga.

A 2017-es Money In The Bank adása, a Scottrade Center-ből, St. Louis-ból jelentkezett, ahol mindenek előtt Renee Young üdvötölt minket a PPV Panel-ből, ahol helyet foglalt mellette Booker T, valamint Sam Roberts. A szakértők egyet értenek abban, hogy a mostani PPV jóval izgalmasabb és fordulatosabb lehet, mint a korábbiak, hiszen ezúttal sor fog kerülni a WWE történelmének legelső Women’s Money In The Bank Ladder mérkőzésére, illetve láthatjuk a ringben az ezidáig még „friss” Lana-t.

Dasha Fuentes jelent meg a Backstage-ben az Uso Ikrek mellett, akiknek a mostani adáson a New Day csapata ellen kell szorítóba lépniük, hogy megvédjék a SmackDown Live Tag Team Bajnoki öveket. A Social Media Launge alkalmával a rajongók kérdezhettek a testvérektől, akiknek egyáltalán nem volt kedvük válasszal szolgálni a szurkolóknak.

The Hype Bros vs The Colons

A Kick-Off mérkőzésén Zack Ryder és Mojo Rawley állhattak ismét össze, ahol Primo és Epico duója ellen léphettek szorítóba. A csata elindulásánál Epico és Zack kezdtek a szorítóban, amit követően megkapta Mojo és Primo is az alkalmat a bizonyításra…A küzdelem végéhez közeledve Mojo képes volt értékesíteni a Hyper Drive-ot, amit után Epico kirúgott a kopogtatásból.
A küzdelemben a döntő pont Zack Rough Ryder-je volt, amit követően sikerült a frissen összeállt duónak megkaparintani a győzelmet.

Women’s Money In The Bank Ladder Meccs

Byron Saxton, Tom Phillips és JBL köszöntöttek minket a kommentátorállásból, amit követően elindulhatott a Money In The Bank főadásának első összecsapása. 5 hölgy léphetett be a szorítóba, hogy megpróbálják megszerezni a WWE első női létrás MITB küzdelmében azt a bizonyos táskát és szerződést, amit már jól ismerhetünk.
Bővelkedett a küzdelem extrém és kemény momentumokban, aminek a végén Carmella mászott a létra teteje felé, azonban Becky Lynch érkezett és egy PowerBomb-al akadályoztam meg ellenfele sikerét. A rajongóknak szimpatikus volt az Irish Lasskicker bravúrja, amit követően elindult a létra teteje felé, hogy birtokba vegye az este egyik legfontosabb résztvevőjét, a táskát…Azonban akadt még valaki, akivel nem igazán számolt Lynch. James Ellsworth érkezett a szorítóba és borította fel létrástól az ír hölgyet, James felsegítette a padlóról partnerét, akinek szinte tálcán kínálta segítségével a győzelmet és a garantált övmérkőzést.

A Backstage-ben Dasha Fuenter jelentkezett, hogy egy interjút készítsen a SmackDown Live Women’s Bajnoki övért ringbe szálló Lana-val. A Ravishing Russian elmondta, hogy bebizonyítja minden utálójának és mindenkinek, aki valaha is kételkedett benne, hogy milyen komoly Szupersztár is Ő valójában és képes lesz megszerezni a Bajnoki övet.

The Usos vs The New Day (WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öv)

Xavier a ring mellől buzdította csapattársait, a gong megszólalását követően pedig Kofi indított a szorítóban Jimmy-vel szemben. A harc végén a New Day sikeresen bevitte a Midnight Hour-t, amit követően Jimmy kicibálta Jey-t a szorítóból, hogy ne veszíthessenek. Az Ikrek egyre távolabb kerültek a szorítótól, amíg a játékvezető 10-ig számolt. A mérkőzés győztese kiszámolással a New Day csapata lett, azonban a Tag Team Bajnokok továbbra is az Uso Ikrek duója.

Lana vs Naomi (WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki öv)

A harc nem volt olyannyira egyértelmű és előre lefutott, mint amilyenre sokan számítottak. Lana méltó ellenfélként szerepelt a címvédő ellen, azonban komolyabb nehézségekkel találta szemben magát. Ezek közül a legjelentősebb Naomi elszántsága és kitartása volt, amivel képes volt a küzdelem vége felé közeledve kirúgni ellenfele kopogtatásából, a Sitdown Spinebuster-t követően. A másik komoly problémát Carmella jelentette, aki a táskával a kezében, Ellsworth-el az oldalán érkezett a szorító mellé, hogy beváltsa a szerződését.
Ahogy odaért a kommentátori asztal mellé, meggondolta magát és inkább tartalékolná a szerződését. Lana ezt követően ismét szerette volna értékesíteni a Finisher-jét, azonban Naomi most remek védekezéssel átvette az irányítást és egy Submission fogással komoly nehézségeket okozott a Ravishing Russian-nek. Végül Lana kénytelen volt feladni a küzdelmet, amivel Naomi egy sikeres címvédést mutatott be.

Randy Orton vs Jinder Mahal (WWE Bajnoki öv)

A címmérkőzés alatt a rajongók egyértelműen a St. Louis-i Randy-nek szurkoltak, akinek az édesapja, a legenda, Cowbody Bob Orton is bekapcsolódott a harcba, ám ez úgy alakult, hogy ne legyen szükség diszkvalifikációra. A Singh testvéreket elküldte a ring mellől a játékvezető, akik ezt követően elkapták a rajongók soraiban elhelyezkedő Bob Orton-t. A Vipera ezt látva nem akármilyen komoly leckét adott a srácoknak arról, hogy hogyan illik megérinteni egy legendát, pláne ha az Randy apja…
A győzelmet végül Jinder volt képes megszerezni, aki értékesítette a Khallas-t, majd kopogtatta ellenfelét.

The Ascension vs The Breezango

Egy eléggé egyoldalú, átlagosnak mondható csatát láthattunk aminél a legtöbb heti adás is pörgősebbre sikeredik. A Breezango eléggé könnyű győzelmet szerzett.

Money In The Bank Ladder Meccs

Baron Corbin, Sami Zayn, Dolph Ziggler, Kevin Owens, Shinsuke Nakamura és AJ Styles kapta meg a lehetőséget 2017-ben, hogy a Money In The Bank Ladder küzdelemben részt vegyenek és megpróbálkozzanak a táska megszerzésével…Pörgős összecsapást láthattunk, amiben a győzelmet egy eléggé váratlan befutó tudta megkaparintani, nem más, mint a Lone Wolf. Baron-nak egy hatalmas ugródeszkaként szolgálhat ez a siker, ami aztán egy garantált övmérkőzést jelent majd neki.

Ezzel zárult a 2017-es Money In The Bank, amit majd a RAW adása fog követni, ahol a Hétfői Show résztvevői tovább fogják cibálni egymás idegeit, valamint komolyabb, keményebb és határozottabb lépéseket fognak meghozni a Great Balls Of Fire PPV-hez közeledve.

19 című bejegyzés “WWE Money In The Bank 2017. – Az új Mr. és Ms. MITB” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Smackdown adást nem néztem és nem is olvastam Mahal uralma alatt és ezentúl Smackdown excluzív PPV-t sem nézek vagy olvasok többet, amíg Mahal a bajnok!
  Orton karakterének értéke óriásit esett, ami hosszabb távon nagy mínusz lesz nézőszámban. Az emberek ugyanis szívesebben néznek egy érdekes Orton karakter, mint egy utált Mahal. OK, indiában biztosan nem, de eddig sem és ezután sem hiszem, hogy az adás tele lesz az indiai piacra szánt hirdetésekkel. (Mondjuk Mahal kanadai…) És egy olyan átlagosan szegény országban mint India nem fog minden kis … indiai gyerek WWE authentic Mahal pólóban szaladgálni. Mert az anyja meg az apja nem tudja megfizetni. Vagyis a hosszabb távú nyereség helyett a rövid távú hasznot tartják szem előtt, ami általában nem vezet sok jóra. Átmetenileg biztos dobja a cash flow-t, de nem lesznek képesek kitermelni indiai sztárokat, ha Mahal-t megunják. Azaz vesztik a piacot. De addigra már veszítenek sokat hazai pályán a nézettségből, azaz adtak a szarnak egy pofont.

  Arra meg már gondolni sem merek, hogy Cena-t is beáldozzák. Akkra lóvé biztosan nincs Indiában.

  Bármennyire is jó volt a férfi létra meccs, bármennyire is nagyot alakított Zayn, bármennyire is látványos volt TT meccs, Mahal győzelme akkora árnyékot vetett erre az adásra, hogy arra kifejezés nincs.

  RAW eddig is jobban tetszett, a heti adásai szerintem jobbak, de PPV szinten a Smackdown vitte a prímet. Szerintem.

  Kedvelés

 2. Baron győzelme papírforma volt, az lett volna váratlan ha Aj, vagy Nakamura nyeri meg, nekik semmi szükségük a táskára.

  Kedvelés

 3. Megleptek ezzel a PPV-vel, meglepően jobb lett bár alacsonyan volt az elvárásom. Női létrás meccs húztam a számat, kezdő meccsnek milyen lesz, aztán egy remek meccs lett belőle és szépen be is vonzottak végén annyira tipikus volt, hogy Ellsworth megszerzi a táskát és habár Charlotte remek volt a meccsben Carmellának ez egy hatalmas lehetőség. Tag-team meccs remek volt minden tekintetben végre mutattak az Usok valamit, hogy miért bajnokok egyáltalán és remek volt az ending ahogy inkább kimásztak a közönségbe hiszen a New Day fölényben volt és éppen, hogy nem vesztették el a címüket! Naomi mellé sokszor nem értem miért áll oda a közönség Lana már-már jobb volt, ha így folytatja biztos többre számíthat majd. Mike Bennett a semmiből, nem semmi, biztos nagyra törnek vele ha még az NXT-t is sikerült átugrania, ebben a rossz TNA-be eléggé pozitív csalódás volt mindig is,de Mariát ne hagyják birkózni. 😀 Randy hazai pályán azaz őt sem kerülheti el a WWE booking sorsa, hogy bizony akkor ő nem nyerhet. Nem is nyert, de a meccsük jobbra sikerül mint a Backlashen, viszont Mahal uralkodása számomra még mindig nem hiteles…

  Fiúk létrás meccse remek volt, mindenkinek tetszett a karakter munkája titkon nagyon bíztam benne, hogy a 3 face közül valamelyik turnöl a meccs végén és azzal nyeri a táskát, Corbin nagyon jó, de valahogy mégsem örülök a győzelmének, egyenlőre nem tudom megmondani miért gondolom így. Én Samynek ennyi szenvedtetés után simán odaadtam volna utóbbi hónapban 2x pinnelte Helluva Kick után Corbint, egyszer DQ-val nyert és itt a meccsen is betalált ezzel Corbinnak. Corbinnal feudolhatott volna még egy meccset, hogy miatta bukta el Corbin a táskát, de ez igaz lett volna Owensre is. Meglátjuk én egyenlőre úgy gondolom, hogy jön vissza Cena, Cena nyer Mahal ellen és rögtön rajta beváltja a táskát.

  Kedvelés

  1. Szénát ütni kell,ő már nem gyengül. Szerintem nem fogja( MOST ) elvenni Jindertől. ( illetve ha meccselnek majd,akkor,) Vagyis nem Ő fogja elvenni… ( remélem,nem így lesz 17*)

   Kedvelés

 4. Ez a James Ellsworth már jól felidegesit. Mi a francért kellett közbe avatkoznia számitottam rá de nem értettem.

  Egyébként Naomi győzelmének örültem.

  Kedvelés

 5. A női létrameccs tipikus nőies volt,de Ellsworth nagyon kellett bele persze….Tamina volt az,aki nagyon aktív volt,tetszett az aktívitása.
  A tag team meccs hihetetlen jóra sikerült, és nem is baj hogy kiszámolással ért véget, mert így legalább tudják húzni a story-t,két nagyon jó tt között.
  Lana…hát kellemes csalódás volt jól mozgott a ringben,egyáltalán nem lehetett látni rajta,hogy zavarban van,tökéletes bemutatkozás annak ellenére hogy kikapott.
  A bajnoki meccs…..őszintén mondva,jó hogy egy utált ember a bajnok,de nemár hogy pont Mahal…..a két csicskása nélkül kb 2 perc alatt kisemmizték eddig,most meg elver mindenkit hát hagyjuk már…utálják Zigglert,Corbint,Owens-t, belőlük miért nem lehet egy bajnokot csinálni? Dolph többszörös bajnok azt már oda jut ő is hogy az NXT-sek verjék el…ja,mert az ő hazája nem tud annyi pénzt adni mint India most jöttem rá. Randy-nél tény,hogy ez az uralkodása semmitérő volt,de ez hogy Mahal a bajnok és csak a pénz miatt,mert nem azért lett bajnok mert jajjj de megdolgozott érte…..ennyi erővel minden agyonveretett szupersztár lehetne wwe bajnok….nem érdemli meg. Más pankrátorok (Harper,Dolph,Miz, és még sorolhatnám) voltak bajnokok,jó meccseik,Jinder meg csak kiment két percre hogy elverjék,ezzel mit érdemelt ki?????? Nagyon kíváncsi leszek mikor akasztják más vállára az övet, mert elvileg Cena is csak azért megy ellene, hogy megszilárdítsa Mahal az uralmát. Itt kapcsolódik be a MITB meccs, én nem örülök Corbin sikerének,de legalább olyas valaki nyerte meg,aki ténylegesen tett azért, hogy az a táska az övé legyen. Cena júliusban visszatér, addigra nem tudom hogy lezárják-e ezt a Mahal-Randy szegmenst,de ha igen akkor nagyon kíváncsi leszek,kikkel fogják indítani a következő feudot.

  Kedvelés

  1. Így, hogy heel nyerte a táskát talán jön a Cena vs. Mahal. De ma olyan vad dolgot is olvastam, hogy a Battleground-on Mahal vs. Orton Punjabi Prison meccs lesz. 😀

   Kedvelés

   1. Azt a két csicskát,míg ki nem veszik,vagy valami Mahal mellől,addig nem látok esélyt öv-elvételre…. Csak már erősen unalmas,hogy Csicskák csinálnak valamit, jön Randy szétüti őket ( közönségnek persze nagyon bejön), majd visszagurul Orton és egy semmilyen fogással lezúzza Mahal és 1-2-3..

    Kedvelés

 6. A Tag Team meccs nekem nagyon tetszett, az Usok bejönnek most 😀
  A Női MITB mért nem lehetett hosszabb? Meg mért Ellsworth akasztotta le azt a táskát? Miért volt szükség az Ascension vs Breezango meccsre? Mi volt ez az elcsépelt finish Lana és Naomi között? :O
  Végül is örülök, hogy Lana nem égette le magát. Nem volt rossz a ringben és a mérkőzés előtti promója is tetszett, egy debut meccsnek nem is rossz, de szerintem ezt nem egy ppv-n kellett volna eljátszani, főleg nem egy övmeccsben. Az embereken látszott, hogy nem tudták hova tenni őt, amikor megjelent Carmella csak akkor tudtak valami “zajt” csapni.. aztán jött ez a tökre jelentéktelennek mondható finish…
  A főeseményen számomra érződött, hogy csak Corbin és Zayn-nek van keresnivalója ebben az egész táskáért folyó küzdelemben, KO konkrétan csak a nagyobb esések miatt volt ott. Csóri xD
  AJ – Nakamura face off nem volt rossz, lehet, hogy nem várják meg a WM-et és hamarabb összeeresztik őket 😀
  Összességében nem volt rossz ez az egész csak a Női létrameccset kicsit sajnálom, többet kilehetett volna hozni belőle. Én elhiszem, hogy tartogatni akarják a “meglepetéseket” későbbre is de ez a 13 perc semmi volt… inkább tették volna rá azt az időt amit a Breezango meccs elvett :/
  (Ja és szerintem Tamina dolgozott a legtöbbet a női mérkőzésben 😛 )
  Én azt mondom, hogy hála istennek Jinder még mindig bajnok. Mondhat akárki akármit a srác keményen dolgozott azért az övért + végre van egy Heel karakter akit tényleg lehet utálni! 😀
  Egy kérdés még így a végére: Mit kell tudni Mike & Maria Kanellis-ről?

  Kedvelés

  1. A Tag meccsre azért volt szükség, hogy ki legyen töltve az adásidő.
   Maria volt már a WWE-ben korábban, Mike még elvileg nem. TNA-ben szerepeltek, és a való életben is egy párt alkotnak.

   Kedvelés

   1. Tudom, hogy időkitöltés volt a meccs de mint írtam is, ezt az időt jóval értékesebb dolgokra is fellehetett volna használni a Női MITB meccsben.
    Köszönöm az infót a Kanellis kettősről!

    Kedvelés

    1. Nekem tetszett volna egy Dillinger open challenge, amire aztán kijön Bennett és Maria. Mike-nak egyúttal letudták volna a debut meccset.

     Kedvelés

     1. Egy ilyen szívecskés “promó,bemutatkozás” után nem tudom mit fognak kapni a közönségtől,de sok jót nem jósolok nekik. ( meccs közben egyből toltam is a tabeletet,hogy kik ezek…)

      Kedvelés

  2. “+ végre van egy Heel karakter akit tényleg lehet utálni! 😀”
   Miért is? Mert nem amerikai és néha megszólal egy másik nyelven az angolon kívül? Vagy mert folyton ráncolja a homlokát és rettentő kegyetlenül néz? Ezeken kívül nem sok mindent nyújt. Nem tudom még hányszor kell elsütni ezt a “külföldi vagyok ezért gyűlöljetek” témát, mint például a közelmúltban Rusev vagy éppen most KO…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek