WWE Money In The Bank 2017. – Preview

Ma éjjel St. Louis-ban kerül megrendezésre a 2017-es Money In The Bank, mely SmackDown exkluzív PPV-ként vonult be a naptárba. Hat mérkőzés került előzetesen bejelentésre, ezeket fogjuk most sorba venni azt taglalva, hogy vajon ki mekkora esélyekkel indul a maga ütközetében.

KickOff  

Kezdés – 01:00

Hype Bros Vs. Colons – Tag Team mérkőzés 

Egészen a legutolsó SmackDown-ig kellett “várni”, hogy kapjunk egy ültetőmeccset a PPV-re. A frissen visszatérő Zack Ryder-nek köszönhetően a Hype Bros előtt ott az esély, hogy maradandót alkossanak – esetleg ott folytassák ahol télen félbeszakadtak a dolgok. A kékek Tag Team mezőnyére ráfér a frissesség, bár nem tudni, hogy mennyire lesz hosszúéletű Zack és Mojo partnersége.


Main Card 

Kezdés – 02:00

Lana Vs. Naomi (C) – SmackDown Women’s Bajnoki övmérkőzés 

Pályafutásának mindössze második érdemi csatáján – Lana máris title shot-ot kap. Rusev hitvese komoly szándékokkal és tervekkel érkezett meg a SmackDown-ra, de társai képtelenek voltak őt komolyan venni. Leginkább Naomi, aki nem igazán értette, hogy mit szeretne elérni az orosz hölgy annak tudatában, hogy még senkit sem győzött le a SmackDown-on. Lana válaszul kijelentette, hogy a címvédőt bizony lenyomná. Kiéleződtek az ellentétek, egy későbbi támadás pedig arra ösztökélte Naomi-t, hogy a revans érdekében még az övet is feltegye tétként. Shane jóváhagyta a küzdelmet, ami meglehetően érdekes lesz. Lana-ról semmit sem tudunk, de mivel a SD a land of opportunity; bármi elképzelhető. A Bajnok minden szempontból előnyben, és ahhoz is adottak lesznek a feltételek, hogy maximálisan kiaknázza a maguk között fellelhető különbséget.


Charlotte Vs. Becky Lynch Vs. Carmella Vs. Natalya Vs. Tamina – Women’s Money in the Bank létrameccs 

Újabb mérföldkőhöz érkeznek Női Szupersztárjaink. Egy minden bizonnyal látványos és kíméletlen létrameccsre van kilátás, melynek végén koronázásra kerül a történelem első Ms. Money in the Bank-je. Előzetesen öten szállnak majd harcba, de ha hinni lehet a pletykáknak és arra utaló jeleknek, akkor ez a szám a PPV közben könnyen hatra módosulhat. Az utolsó belépő személyére esélyes lehet Nikki Bella, Paige, vagy akár Maria Kanellis, aki Mike Bennett-tel együtt megérkezett a gála helyszínére.. A győztes kilétét is nehéz megjósolni, voltaképp bármilyekük leakaszthatja a magasban lógó fehér aktatáskát. Carmella megtartotta pozícióját, mint a legfőbb esélyes. A legnagyobb táborral azonban kétségkívül Charlotte és Becky rendelkezik. Mindketten voltak már Bajnokok, bizonyítottak is rendesen, de talán ideje megadni az esélyt Staten Island hercegnőjének, vagy Natalya-nak, akinek szintén kijárna egy futás a kékek övével.


The New Day Vs. The Uso’s (C) – SmackDown Tag Team Bajnoki övmérkőzés 

A PPV mondhatni a New Day köré épült, ők szerepelnek a gála főbb promóciójában is. A leghosszabban uralkodó Tag Team Bajnok csapat a Shake-up során került a SmackDown-ra, Kofi felépülése után pedig nyomban célba vették a brand regnáló alakulatát. Az Uso ikreket eddig az Alpha-n kívül senki sem tudta számottevően megszorongatni. Kimondottan sikeres és masszív futásban vannak, de hogy komoly veszélyt jelent-e számukra a New Day – csak este derül ki.

Shinsuke Nakamura Vs. AJ Styles Vs. Baron Corbin Vs. Kevin Owens Vs. Sami Zayn Vs. Dolph Ziggler – Money in the Bank létrameccs 

Természetesen az urak sem maradhatni ki, ha a táskért folyó létrameccs a téma. A hat fős mezőnyből egyedül Ziggler mondhatja el magáról, hogy korábban nyert már ilyen összecsapást. Tavaly Owens és Zayn is közel került hozzá, de végül rivalizálásukból Ambrose-t jött ki nevető harmadikként. AJ Styles továbbra is a WWE Bajnoki övet hajszolja, ehhez pedig a legkönnyebb útja jelenleg a táskával vezet. Nakamura abszolut az esélytelenek nyugalmával veti magát a küzdelembe, Corbin pedig talán a legnagyobb esélyesként, mint azt a fogadóirodák is bizonyítják.


Randy Orton Vs. Jinder Mahal (C) – WWE Bajnoki övmérkőzés 

Randy Orton hazai közönség előtt kapja meg a lehetőséget, hogy visszavegye trónját a WWE tetején. Feladata nem könnyű, ezt a Backlash-ből is leszűrhetjük. A Viperának nem pusztán ellenfelével, de annak segítőivel is meg kell küzdeni a sikeresség érdekében. A Singh testvérek egy hónapja főszerepet játszottak Orton bukásában, így ma éjjel sem lesz elhanyagolandó a jelenlétük. Mahal ezzel szemben nem pusztán hátvédjei, de a Bajnoknak járó előnyöket is élvezi. Címet véd kiszámolással és diszkvalifikációval egyaránt. A szokottnál is ellenségesebb területre érkezik St. Louis-ba, de persze nemcsak emiatt kell majd aggódnia. Mint ahogy Randy-nek sem. Ekkorra már vélhetően ismert lesz a 2017-es Mr. Money in the Bank, aki bármikor úgy dönthet, hogy beváltja a táskában lapuló kontraktust a WWE Bajnoki övre. Bárki is lesz tehát a győztes, egy pillanatra sem lélegezhet fel.


Tippjeim:

*Hype Bros
*Naomi
*Carmella
*Uso’s
*Nakamura
*Mahal


Szavazz a győzteseket illetően:


Szavazz egyéb történéseket illetően:


A Kickoff hétfő hajnali egy órától HD minőségben tekinthető meg a WWE facebook illetve youtube csatornáján, a hajnali két órakor kezdődő Main Card történéseit pedig ITT vagy ITT csekkolhatjátok.

Holnap @benbett szállítja Nektek a PPV Összefoglalóját.

Egy gondolat a(z) “WWE Money In The Bank 2017. – Preview” című bejegyzésnél

  1. Örülök, hogy 4 PPV óta legalább már a preshowra nem kell időt áldozni, de ha még ez lenne a legkisebb probléma. Elég szerény kártya lett, Backlash és az ER után itt se várok sok mindent, fiúk létrás meccse biztos jó lesz, de remélem jó helyre kerül a táska. Kicsit idén elvesztette a varázsát ez a PPV is, egy Raw táskás meccs és Raw csajok táskás meccse is simán elfért volna itt, vagy legalább mixelve a két létrás meccs…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek