WWE Night of Champions 2014. – Eredmények

noc14

2014. szeptember 22-én Nashville adott otthont a WWE következő PPV adásának, a Night Of Championsnak. A Bridgestone Arénából jelentkező egész estét show műsor első fejezete ezúttal is a Pre Show volt, amit Renee Young, Big Show, Booker T és Alex Riley vezetett.
Miközben látjuk, ahogy a nézők lassan elfoglalják a helyüket, a kommentátorok beszélnek Roman Reigns szombati műtétjéről, majd láthatunk pár meghatározó Brock Lesnar győzelmet, például az Undertaker feletti 21-1 streak megtörést is. Big Show beszél Lesnarról, Riley pedig megjegyzi, hogy a SummerSlamen milyen meghatározó győzelmet aratott John Cena felett. A WWE legfontosabb címéért, a Nehézsúlyú Világbajnoki Övért kiírt ma esti visszavágó komoly latolgatások tárgya.
Fontos összecsapás lesz a Mark Henry vs Rusev meccs és a Randy Orton vs Chris Jericho mérkőzés is, így természetesen ezekről is beszélnek. Utóbbi összecsapás győzteseként Booker T Ortont várja, míg Show szerint Y2J emelheti a végén magasba a kezét.
Érdekes lehet a Miz vs Dolph Ziggler csata is, ahol a ring mellett egyik oldalon Damien Sandow, a másikon pedig R-Truth fog állni.
A Tag team cím mérkőzés kapcsán Booker T Goldusttal beszélget, aki nem aggódik, és azt mondja, a régi Goldie eltűnt. Testvére, Stardust szerint övék lesz a cím ma este.
Renee népszerűsíti a dívák mérkőzését és ennek kapcsán egy kis összefoglalót is kapunk. Riley szerint Nikki Bella lehet előnyben a vezetőség támogatása miatt.
AJ jelenik meg és egyértelműen közli, hogy a Díva cím az övé, nem érdekli sem a főnökasszony, sem Paige. Úgy véli, Nikkinek nagy a szája, de nem harap.
A közösségi médiákon keresztül Tomk Phillips tartja a kapcsolatot a rajongókkal, akik között az egyik fő téma Reigns állapota. Sokan várják azt, hogy mégiscsak megjelenik ma és komoly csapást mér valakire…
A reklámok után Karizma Kapirány, azaz Christian érkezik, akit örömmel fogad a közönség, ő pedig elismeri, hogy hiányoztak neki a rajongók. A kommentátori asztalnál már ott ül JBL, Michael Cole és Jerry Lawler. Christian Peep Show-jára kerül sor, vendége, aki ezúttal Chris Jericho érkezik is azonnal. Azt mondja, nagyon izgatott, hogy itt lehet a Peep Show-ban és még izgatottabb amiatt, hogy Christian végre itt van. Viccesen beszélnek kicsit azokról az időkről, amikor még csapatot alkottak. A ma esti fő téma azonban Orton. Jericho alig kezd el beszélni róla, a Vipera megjelenik a kivetítőn és először Christiant veszi célba, mondván ő már nem tud verekedni többet. Ma este a meccsük után Chris Jericho sem lesz másra jó, mint hogy a Tital Divas epizódjaiban szerepeljen. Y2J szerint Orton show-ja pedig a Total Jackass lesz. A mérkőzést megelőző szóváltás után kezdődik az első mérkőzés a Tag team Bajnoki övekért.

WWE Tag Team Bajnoki cím mérkőzés: Goldust és Stardust vs The Usos
A Meccsek sorát tehát a csapatok nyitják, ahol az aktuális Bajnok Uso testvéreknek kell megvédeniük címüket a másik testvérpárral, Goldusttal és Stardusttal szemben. Goldust és Jey kezd.
A párosok pörgős, látványos elemekkel tarkított mérkőzést produkáltak, mindkét csapat remekül dolgozott együtt. A mérkőzésvezetőnek egyszer kellett kisebb dolog miatt közbeavatkoznia. Negyed óra elteltével az egyébként is tempós meccs még jobban felpörgött. Stardust kapott egy Samoan Drop-ot, ám jött testvére és a segítségére sietett. hamarosan már Jey szenvedte el a Dark Matter mozdulatot, ám a kopogtatásból ki tudott rúgni. Jimmy avatkozott közbe, és annak ellenére, hogy gyorsan a padlón végezte, ez a közbeavatkozás épp elég volt ahhoz, hogy az Usok visszajöjjenek a meccsbe. Látványos ugrások után mind a négyen elterültek a ring mellett: Testek mindenfelé – mondta Michael Cole. Jey Superfly splash-sel ugrott Stardustra, aki felhúzta a térdét, így hárított, majd azonnal összegöngyölte ellenfelét és kopogtatott.
A mérkőzés győztesei és a WWE új Tag Team Bajnokai: Goldust és Stardust.

A backstage-ben Dolph Ziggler népszerűsíti Miz elleni mérkőzését és (Damien Mizdow után szabadon) R-Zigglert, azaz R-Thruth-ot, aki ott lesz mellette.

WWE United States Bajnoki cím mérkőzés: Cesaro vs Sheamus
Újabb érdekes mérkőzésre számíthatunk, hisz mindkét pankrátor jó képességű és kellően motivált.
Felváltva irányítottak és az aktuális Bajnok Sheamus többször is nehéz helyzetbe került. Voltak pillanatok, amikor már azt hihettük, nem lesz képes kirúgni a kopogtatásból, ennek ellenére valahányszor talpra állt. Cesaro sikeresen védte a Brogue Kicket, majd beindította a pofozógépet. Sheamus beszorult a ring sarkába és ez valóban úgy hatott rá, mint egy sarokba szorított vadállatra. Egy darabig tűrt, de látszott, hogy lassan eldurran az agya, összeszedte minden energiáját és a semmiből húzta elő a következő Brogue Kick-et. Cesaro ezt már nem tudta védeni és a kopogtatásból sem tudott kirúgni.
A mérkőzés győztese és a WWE US Bajnok továbbra is Sheamus.

A backstage-ben Mark henry járkál, Big Show megy oda hozzá. Henry tudja, hogy az egész ország figyel rá és ígéri, hogy nem hagyja cserben az embereket. Show szerint ma este több millió amerikai a csapattársa a Világ Legerősebb Emberének, tehát nincs más dolga, csak szívja fel magát és szakítsa le Rusev fejét!

A FLorida Georgia Line csapat jön ki és csatlakozik a kommentátorokhoz. A banda fellépett a WWE Tribute To The Troops gáláján.

WWE Interkontinentális Bajnoki Cím mérkőzés: The Miz vs Dolph Ziggler
Érkezik The Miz és dublőre, Damien Mizdow, illetve Dolph Ziggler és kísérője R-Ziggler, azaz R-Truth.
Ahhoz képest, hogy – akárcsak az előző két esetben – itt is címvédésről volt szó, a srácok nagyon gyorsan alig 5 perc alatt lerendezték a dolgot. Mindkettőjüknek volt lehetősége, The Miz egyszer a győzelemhez is közel állt. A végső eredményhez azonban kellett Ziggler rúgása Sandow, azaz Mizdow felé. Ez a félrenézős mozdulat elég volt ahhoz, hogy Miz elkapja ellenfelét és kopogtassa.
A győztes és a WWE új Interkontinentális Bajnoka: The Miz.

Láthatjuk a WWE Network hírét, amiben bejelentették Roman Reigns sérülését, illetve az azt követő műtétet. Az orvosok szerint a szupersztár akár 6 hetes kihagyásra is kényszerülhet, így természetesen ki kell hagynia a mai PPV-t is. Megmutatják a kórházban készült videófelvételt, láthatjuk a lábadozó Romant és megszólalnak az orvosok is.

Seth Rollins érkezik az arénába. Mr. Money In The Bank mosolyogva mondja,: egyik pillanatban még fent vagy a világ tetején, a másikban már Roman Reigns vagy. Seth úgy véli, egy műtéti beavatkozás nem indok arra,a hogy Roman ma ne jelenjen meg. 10 másodpercet ad Reigns-nek, hogy kijöjjön és szembenézzen vele, vagy kénytelen lesz elfogadni az eredményt. A mérkőzésvezető számol, majd tíznél hivatalosan is bejelentik győztesnek Seth Rollinst, aki kéri, hogy emeljék a kezét a magasba és ez meg is történik. Bár furcsa módon, de a korábban kiírt, majd törölt Rollins vs Reigns mérkőzés így győztes kikiáltásával “ért véget”.
A szokatlan eredményhirdetést követően Seth tovább folytatja. Szerinte Roman nem elég férfi, hogy kijöjjön és megküzdjön vele, ezért neki kell tennie valamit, hogy a rajongók is boldogok legyenek. Mivel a vezetőség megteremtette ennek a lehetőségét, most nyílt kihívást intéz bárkihez, aki bent van az öltözőben egy meccsre most azonnal.
Seth gyorsan elkönyvelné, hogy senki nem jelentkezik, senki nincs, aki kiállna ellene, de téved! A kivetítőn látszik, hogy egy taxi érkezik és látszik az is, ahogy dühösen ugrik ki belőle Dean Ambrose és siet az aréna felé!
Seth láthatóan kiáltja, hogy “NO”, de már késő. Ambrose beront a ringbe és azonnal püfölni kezdi. Áthajítja a köteleken, majd keresztül löki a palánkon, végül a nézőtéren keresztül szó szerint kipofozná az arénából.
Seth Rollins gyakorlatilag vissza sem tud ütni, ám érkezik Triple H és Stephanie néhány biztonsági ember kíséretében, hogy megfékezzék a hívatlan vendéget, de hatan sem képesek megfékezni elsőre a feldühödött Ambroset. Visszajutnak a ringhez, Ambrose elővesz egy széket. Már ütne, amikor ismét hatan rontanak rá és leteperik. Jön HHH is és gyorskötözőt hoz, hogy összekössék Ambrose kezeit a háta mögött! Így sincs könnyű dolguk vele, de végül kiviszik az arénából.
Seth magabiztossága azonnal visszatér…

Mark Henry vs Rusev
Presztízs mérkőzés, aminek a végén megtudjuk, képes-e megállítani Henry az erős és orosz-imádó Rusevet. A Világ Legerősebb Emberét örömmel és USA, USA kiabálással fogadja a közönség.
Farkasszemet néznek, majd Rusev támad elsőként, de nem ér el eredményt, ezért inkább kigurul a kötelek alatt, hogy összeszedje magát. Második nekifutásra ugyanez játszódik le, aztán harmadikra is. Rusen nem tud eredményt elérni, Henry pedig megunja, hogy állandóan ellenfele visszatérésére kelljen várnia, ezért ő is kimegy a ringből.
Ez hiba: Rusev azonnal nekiugrik és a ring sarkának löki. Henry földre zuhan, de van ideje összekapni magát, mert Rusev is a palánk tövében ücsörög. Ismét számol a mérkőzésvezető, Mark visszamegy a ringbe, de látszik a mozdulatain, hogy az előbbi ütéstől fáj a dereka.
Rusev – kihasználva ellenfele fájdalmát – támadja, többször is nekirohan, végül Mark Henry elterül. Rusev tovább üti, rúgja és gyorsan eljut odáig, hogy megpróbálja bevinni a befejező mozdulatát. Már majdnem sikerül befogni Mark Henryt az Accolade-be,ő azonban összeszedi minden erejét, feláll és jön a World’s Strongest Slam. Kopogtatni azonban nem tud, mert az orosz/bolgár nehezen, de kigördül a kötelek alatt ismét. Henry utána nyúl, de Rusev visszarúg. A Világ Legerősebb Embere felállni is alig tud a derék, illetve hátfájdalom miatt, Rusev végül bevisz egy rúgást, majd ismét jön az Accolade.
A mérkőzés győztese: Rusev.
Mark Henry fekszik a ring mellett, alighanem ismét nem látjuk egy darabig a Világ Legerősebb Emberét.

Randy Orton vs Chris Jericho
Chris Jericho és Randy Orton, a WWE két vitathatatlan bajnoka. Jericho 2001-ben nyerte el a címet, amikor az akkori World Championship és a WWF Championship egyesítésre került, ráadásul két komoly ellenfelet, The Rockot és Steve Austint kellett legyőznie ahhoz, hogy övé legyen először az egyesített öv. Randy Orton a WWE két fontos címe, a WWE Bajnoki és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övek egyesítésekor, 2013. december 15-én a TLC gálán győzte le John Cenát és lett az új Bajnok, az új WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv birtokosa.
Melyikük a nagyobb vitathatatlan Bajnok? Melyikük képes legyőzni a másikat? Mielőtt eldöntenék, visszanézzük a két héttel ezelőtti RAW adásban Orton Jericho elleni támadását, ami a Vipera elmondása szerint csak a bevezető volt.
Jericho maga is úgy véli, hogy Orton mindent ajándékba kapott az élettől és HHH-nek köszönhető az is, hogy az új egyesített övet elsőként ő nyerhette el. Ennek ellenére úgy tűnik, a Viperából egyre jobban előjön időnként az a karakter, aki már emlékeztet egykori önmagára, az Apex Predatorra. Most is ő támad keményebben és a közönség biztatása ellenére sem alakít ki Jericho komoly fölényt.
Küzdenek kívül és belül, nem marad ki a kommentátori asztal sem a sorból. Jerichonak látványos mozdulatai vannak, de Orton dominál inkább és a Punt Kick-re készül! Chris Jericho azonban ismeri ellenfelét, kivár és akkor kapja el, amikor már nem bírja visszafogni a lendületét! Összegöngyöli, de nem tud kopogtatni, viszont jön a Walls of Jericho! Orton küzd. Először nem adja fel, inkább megpróbálja elérni a kötelet. Mikor nem sikerül, már majdnem kopog, jelezvén, hogy megadja magát, ám mégsem. Összeszedi erejét, kifordul a mozdulatból és elrúgja magától Y2J-t.
Jön a DDT a kötélről, Jericho fekve marad. A közönség egy emberként biztatja, de ez most kevés. Orton már az RKO-hoz készül, de ebben a pillanatban Jericho ismét fordít! Kopogtatni próbál, de csak kettőig jut, ezért felmászik a ring sarkára, hogy onnan ugorva terítse le végleg a Viperát. Gyerünk, állj fel! – kiabálja Orton felé, aki lassan emelkedik is. Jericho ugrik, Orton szintén. Y2J a levegőből kapja az RKO-t, ami után már nem képes feleszmélni.
A mérkőzés győztese: Randy Orton.

Egy kis összefoglaló a dívák, illetve Nikki és Brie Bella konfliktusából, ami a következő, bajnoki övért folyó meccset vezeti fel. A backstage-ben Byron Saxton Brie-vel beszél pár szót és megkérdezi a lányt, milyen érzés, hogy a nővére lehet a díva Bajnok. Brie szerint Saxton az első ember, aki ezt megkérdezi tőle és elmondja, hogy bármerre megy, azt kérdezik tőle, mikor kapja meg Nikki, amit érdemel. Az elmúlt hetek történései után azt kell mondania, Nikki nem lehet Bajnok! AJ és Paige tettek valamit, hogy megkapják ezt a lehetőséget. De Nikki olyan, mint a karma. Mindketten ribancok…

WWE Díva Bajnoki cím mérkőzés: Paige vs AJ Lee vs Nikki Bella
A Triple Threat mérkőzésre elsőként AJ érkezik, majd arcán cinikus mosollyal nézi, ahogy Nikki bevonul. Végül jön az aktuális Díva Bajnok, Paige, ám ekkor AJ már nem mosolyog.
A lányok már a gong megszólalása előtt kakaskodnak, a meccs kezdetekor pedig AJ azonnal lerúgja mindkét ellenfelét. A közönség kiabálni kezdi – mint minden alkalommal – CM Punk nevét. Nikki szorítása után AJ kicsit kiszáll a harcból, majd a megfelelő pillanatot kivárva kívülről elkapja Paiget és a földre rántja, de Nikki sem ússza meg. Nem tudni, hogy a CM Punk miatti szimpátia okán, vagy saját érdemeként, de a közönség soraiból felhangzó biztatások AJ-nek szólnak. Nikki is be-beszáll a küzdelembe, de AJ és Paige között valami egészen másfajta kapcsolat van. Azt tudjuk, hogy AJ néha egészen őrültté képes változni, most ennek a pszichózisnak a jeleit lehet felfedezni Paige viselkedésében is. A Bajnoknő keményebbre veszi a figurát.Miután Nikkit lerúgta, AJ-t osztja először fejjel, majd rúgásokkal. Nikki is begurul, egy időre ártalmatlanná teszi Paiget, majd a helyére lép és folytatja AJ gyengítését. Csakhogy AJ-nek sikerül bevinnie a Black Widow-t, amiből Nikki csak Paige segítségével szabadulhat. Ez a segítség azonban nem önzetlen, hisz máris egy rúgás követi és Paige kopogtatni próbál. A sarokról bemutatott hármas zuhanás látványos, de egyikük szempontjából sem eredményes. A lányok még kakaskodnak egy kicsit, majd miután Nikki ismét kirepül AJ-nek köszönhetően a ringből, jön a következő Black Widow Paige-nek. A lány nem képes kiszabadulni és némi esélytelen küzdelem után feladja a meccset.
A mérkőzés győztese és a WWE új Díva Bajnoka: AJ Lee.

Stephanie terve tehát nem sikerült, Nikki egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és nem lett Díva Bajnok. Hogy ezek után ő lesz-e a díva divízió arca…?

Egyetlen mérkőzés van már csak hátra, a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért kiírt összecsapás.Erről beszélgetnek a Pre Show vezetői, kommentátorai is, majd kapunk egy kis összefoglalót az elmúlt hetek történéseiből, láthatjuk, ahogy a SummerSlamen Lesnar legyőzte Cenát.

WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím mérkőzés: John Cena vs Brock Lesnar
Tehát SummerSlan visszavágó. Volt már a két szupersztár között korábban is konfliktus. 2012-ben az Extreme Rules-on John Cena győzedelmeskedett. Az volt Lesnar első meccse a WWE-nél 2004. óta.
Láthatóan nem akarták túl hosszúra ereszteni a dolgokat. Cena támadott, Lesnar kivédte és befogta a karját. Cena nem adta fel, hisz könnyedén elérte a kötelet, így szabadulhatott a szorításból. Lesnar kemény, tudjuk. Most sem kímélte ellenfelét, sorban vitte be az ütéseket, miközben harsogott a Let’s Go Cena – Cena Sucks!
Hamarosan jött a második Kimura és Cena láthatóan kevesebbet bírta használni a meggyötört bal karját. Ütött hát jobbal (bár ő balkezes), ütötte Lesnart egészen a következő suplexig. Aztán újabb és újabb suplexek jöttek és úgy tűnt, John Cena a bokszzsák szerepét kapja. Akárhányszor megpróbált visszatámadni, Brock Lesnar elfojtotta a kísérleteit és ismét padlóra küldte. Az egyoldalúságot Cena váratlan könyököse, majd a hamarosan következő AA törte meg. Lesnar megpróbálkozott egy F5 mozdulattal, de John Cena kivédte és befogta őt az STF-be. Lesnar azonban nem feladós fajta, nem is adta fel, ő is kifordult és máris Cena karja fájhatott ismét az újabb Kimurától. John cena bajban volt. Csak úgy tudott szabadulni, hogy felemelte a karján csüngő Brock Lesnart és a sarokoszlophoz próbálta csapni. Lesnar szorítása végül engedett, balszerencséjére, mert azonnal kapott egy AA-t majd STF-ben találhatta ismét magát. Nem engedte Lesnart, ahányszor előre kúszott, hogy elérje a kötelet, annyiszor húzta vissza és szorította tovább. Jött egy újabb (már a negyedik) AA, ám jött más is! Seth Rollins rohant be és támadt Cenára Money In The Bank táskájával! A gong azonnal megszólalt, a mérkőzést így diszkvalifikációval John Cena nyerte, a bajnoki öv azonban marad Lesnarnál.
Azt hihettük, Seth beváltja a földön fekvő Lesnar ellen a táskát. És igen! Az éledező Brocknak nyomott egy Curb Stompot, majd mikor a bestia visszafeküdt a földre, azonnal beváltotta a kontraktust. Indult a ringbe, ám Cena elkapta, nem engedte harcolni!
Seth Rollins megfutamodott és táskáját hátrahagyva kiszaladt az arénából.
Lesnar ekkor fejezte be részéről e meccset. Elkapta Cenát hátulról és jött az F5. Már fogta az övet, amikor hivatalosan is bejelentették John Cena DQ győzelmét.

A félreértések elkerülése miatt Michael Cole összefoglalja az utolsó percek történéseit és elmondja, hogy mivel a Seth Rollins vs Brock Lesnar mérkőzés hivatalosan nem kezdődött el, Seth továbbra is a Money In The Bank kontraktus tulajdonosa és bármikor beválthatja a táskát az aktuális Bajnok ellen.

A Night of Champions véget ért. Három öv került új tulajdonoshoz, tehát új Tag Team Bajnokokat, új Díva Bajnokot és új Interkontinentális Bajnokot avathattunk. A címvédés csak Sheamus-nek és Brock Lesnarnak sikerült.
Hétfő este RAW, mi is jövünk.

Pre Show:

WWE Night Of Champions:

43 című bejegyzés “WWE Night of Champions 2014. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Mint már többször elmondtuk, a videókat nem mi töltjük fel, mi csak beágyazzuk. Az a helyzet, hogy a szerzői jogok miatt a WWE nagyon gyorsan letiltja a feltöltött adásokat. Ez a PPV is kb. másfél napig volt nézhető. Ahogy lesz másik, cseréljük a kódot.

   Kedvelés

 1. Meglepő,hogy az aranyember és a csillaglány ismét bajnokok,ahelyett,hogy a 2 vadember vagy a 2 tonna móka lenne helyettük a bajnokok…de hát mit várjon az ember.Ilyen tré felhozatalnál.
  A többi meccs kiszámítható szar papírforma.müzli vs bestia meg lol

  Kedvelés

 2. Cena érdemelte volna (MOST) az övet,de nem bánom, hogy Lesnar-nmál maradt,mert így más szálon fut majd tovább a műsor! Orton fölényben volt ki is használta,bár az RKO elég szarra sikeredett,mert Jericho valami észveszejtően szarul játszotta el,hogy “fáj” (meg az ugrás is béna volt),de ahogy kell Orton nyert! YES,YES,YES!! Miz meccset nem értem,mert elég vicc volt az egész.. megint a nagypofájú “csillag” lett a bajnok,de jó neki,kár, hogy nagyobb öv közelében nem is lesz.. Mark ezzel a “USA” dologgal,már egyre gázabb,de úgy önmagában,jó karaktere a WWE-nek. Rusev-et hagyjuk… Sheamusek meccse full unalmas volt, végig Cesaro kínozta aztán a semmiből boom.. ugyan,mint Cena régi meccsei.. bevallom a tag team meccs nem érdekelt,de annak örülök, hogy a csillagharcosok nyertek végre,kijárt ez nekik! A csajok meccse nagyon jó volt,de a végeredmény,nem túl okos.. AJ csak megint vicsorgott.. Paige majdcsak vissaszerzi az övet!

  Kedvelés

   1. Azért írtam,mert csak vesztegeti az idejét, aki ezt a ppv-t megnézi ugyanis semmi izgalom nem volt benne. Csak ezt nem akartam leírni, ezért inkább ajánlottam egy sokkal jobb tevékenységet, de látom egy fogyatékos vagy és erre nem jöttél rá.
    Az ilyen emberek minek ülnek amúgy gép elé, ezt nem is értem…

    Kedvelés

 3. Az adásból 2 dolgot kiemelnék, ami nekem személy szerint tetszett:
  Dean Ambrose megjelenése.
  És a díva meccs…végre valahára egy szerintem kimondottan jó díva meccs (bár nincs magasra téve a léc).
  Talán még a végén a Rollins momentum, ami érdekesnek mondható, remélem lesz az esetnek valami folytatása.
  Az adás többi részét inkább hagyjuk.

  Kedvelés

 4. hát ez jó ppv gála volt a legjobb az évben örültem hogy Miz bajnok letté s annak is hogy Lesnar még bajnok meg hogy Goldust és Stardust lett a bajnok ezek voltak a tipjeim uis 😀

  Kedvelés

 5. Nevetséges, hogy olyanok osszák itt az észt, akik még csak kölykök. Mit tudtok ti a pankrációról? A két EUsportos balfasz is jobban ért ehhez, mint ti. Valaki azt írta, hogy Rusevből szuperhőst csinálnak…. Miféle sziperhőst, ha heel? Szidjátok Seth Rollinst, aki egy kiváló wrestler és jó booking-al egy hatalmas heel lehet. Randy Ortont meg mindenki szereti, pedig ő már lejárt, Jericho-val együtt. Ja, és még valami: Orton kb. egyszinten van Cenával. Ú, most lehet összetörtem a kis sziveteket és felbasztam a tyúkagyatokat…. Az adás egyébként lószart se ért…

  Kedvelés

  1. Az a nevetséges, hogy most médiumot játszol itt. Honnan tudod, hogy “kölykök”? Haver, ha te ezzel keresed meg a kenyered akkor elég szarul kereshetsz az ilyen “látásokkal”. Mit tudunk a pankrációról? Azt amit leadnak nekünk hétről hétre. Te talán többet? Mesélj még, csak nem a WWE-ben dolgozol? Randy Orton és Jericho lejárt? Lehet, hogy lejárt de az a sajnálatos dolog, hogy még így “lejártan” is többet, élvezetesebb meccseket tudnak összehözni, mint a te Seth Rollins-od. Orton kb. egyszinten van Cenával, és még te mered megkérdezni tőlünk azt, hogy mit tudunk mi a pankrációról? Kérlek fejtsd ki nekem bővebben, hogy Orton miért van egyszinten Cenával. Mert Orton és Cena ég és föld. Na csá.

   Kedvelés

  2. Mennyi gyűlölködés és fröcsögés… Pedig ROYAL még nem is írt 😀 De am tényleg egy ritka szar adás volt, ilyen ótvar meccseket ritkán látni… Néhány jó volt, (Orton vs Jericho) a többivel a seggemet se törölném ki…

   Kedvelés

   1. Ember Orton még csak 34 hogy járt volna le?????
    Korábban ő maga jelentette ki,hogy neki ez az élete,és hagy nem igazán tudná az életét ringen kívül elképzelni!
    Ráadásul 2019-ig stabil szerződése van,szóval el kell szomorítsalak,egy jó darabig még nézni fogod.

    Kedvelés

 6. Alapjába véve nem volt rossz.
  Néhány meccs nem igazán tetszett de a végeredmény igen!
  Leszámítva a Randy vs Jericho meccset,mindketten példátlan dolgokat vittek véghez a múltban,Y2J a WWE történetének 1.vitathatatlan bajnoka,az ember,aki egyesítette a WCW övet a WWF övvel,6x-os bajnok,9x-es IC bajnok,egy élő legenda!
  Randy Orton,a történelem legfiatalabb világbajnoka,az 1.WWE Nehézsúlyú világbajnok,az ember,aki egyesítette a WWE övet a WHC-vel.
  34 éves létére 12x-es bajnoknak mondhatja magát,szintén egy jövendőbeli legenda.
  A meccs tetszett,leszámítva a végeredményt,tudtam,hogy Jericho veszíteni fog,mivel több oldalon is hirdették,hogy elmegy,ennek ellenére reménykedtem a győzelmében,de minden megy forgatókönyv szerint.
  Ha a régi kegyetlen Randy tért volna vissza akkor persze nem ezt mondom,de ez van.
  IC-US meccs:elment itt csak a végeredmény tetszett.
  Diva meccs:jó volt,itt is a kedvencem nyert.
  WWEWHC meccs:Egész jó volt,nem számítottam rá,hogy Brock így fog címet védeni,de gondolom így akarják kihozni Cenát a képből,és összehozni egy Cena-Seth feudot.

  Kedvelés

 7. Az Usok végre nem bajnokok többé. A szar ebben csak az hogy két cirkuszi bohócnak adták át az övet, akikből a WWE megpróbált heelt csinálni de nem sikerült. Megkockáztatom, hogy jobb lett volna ha marad a benszülötteknél.
  Shaemus egy félelmetesen jó bajnok lenne ha még meccsei is lennének. Mint például a mai. Nagyon jó meccs volt egy gyönyörű Brouge Kick-el a végén. Ha lesznek minden PPV-n ilyen meccsei, áldásom az övére.
  A f-szarcú filmsztár a homokozóból toborzott selejtjével, persze megint bajnok lett. Nem birják ki hogy szerencsétlen Zieggler bajnok legyen két teljes PPV-n át. Nem. A buzikat kell nyomtani mert bennük van a pénz.
  Amikor a melirozott cicababa szabad kihivást ajánlott bárkinek gondoltam hogy visszatér az idegbeteg Ambrose 😀 Jó volt csak kár hogy nem engedték neki hogy a szart is kiverje Rollinsból.
  Persze a kommunista cigány korcs nem veszithet meccset mert ő az Atyaúristen.
  Ahhoz képest hogy Ortonnak és Jerrichonak annyi közük volt egymáshoz mint Pákónak a magyar nyelvhez, jó meccset hoztak ki belőle, bár…kicsit töltelék meccsenk tűnt, annak ellenére hogy nézhető volt.
  Csámpás liba vs áruló testvér vs a legjobb diva az elmúlt 4-5 évben. Természetesen a rózsaszin kurvának kell adni az övet mer ki másnak…. Nem birja ki öv nélkül mert belehal. Jó sokat cumizhatott érte. Sajnálom Paige-t, hogy ennyire nem hagyják az övet nála, de ez van…
  Jön Széna János kontra Mr.Izomagyú állat:
  Aztán ami itt a végén volt az… kegyetlen. Már azt hittem hogy Gethes Jani megint erőre kap a műzlitől és visszaszerzi az öveket. Aztán jött a cicababa beadta a csomagját ügyesen, végre megszabadult tőle mert már csak disznek volt nála. Bár jobban örültem volna ha ő lesz az új bajnok de minden jó csak Szina ne. Kérdés…Ki lesz a következő kihivó?

  Kedvelés

  1. Ha arra érted, hogy Rollins leadta a csomagot hogy beváltotta akkor arra azt kell mondanom, hogy nem! Nem szólt a gong csak be akarta váltani szóval még mindig nála van tatyó! Hála az égnek! 😀

   Kedvelés

   1. Mivel a bemondó bejelntette hogy beváltotta ezért azt hittem hogy már hivatalos de ezek szerint nem 😀 Köszi a felvilágositást 🙂

    Kedvelés

 8. Nekem a diva meccs tetszett, és nem értek azokkal egyet akik szerint AJ unalmas. A Diva öv úgyis elfog jutni előbb utóbb Nikki Bella hoz. A mai divák közül a number1 AJ. Még szerencse hogy itt van Paige is már, mert sztem a Diva rosterben csak AJ és Paige ér vmit, meg még talán a Bella ikrek. Ha nem csak a ringbeli tudásokat veszzük, hanem a gimmickjét és mikrofonbeli tudását akkor messze AJ a legjobb.

  Kedvelés

 9. Mielőtt ismét tömegesen írnák a hibát kereső olvasók: Igen, tudjuk, hogy változtak a Bajnokok 😀 A jobb sávban és az aktuális bajnoki öveknél is hamarosan frissítve lesz. 🙂

  Kedvelés

 10. Tag Team mecs:Usos vs Goldust és stardust:Fordulatos pörgős izgalmas mecs volt tetszett!
  IC mecs:Miz vs Ziggler:Ennek az elveszítem visszanyerem az övet dolognak hogy mi értelme van nem tudom! Rövid volt nagyon, Ziggler a saját hülyesége miatt bukta az övet!
  US:Sheamus vs Cesaro: Pörgős adok kapok ahogy kell, tetszett, örülök Sheamus címvédésének!
  Díva mecs:Paige vs Aj vs Nikki:Ez az a mecs ami csak úgy lehetett volna jobb ha Brie bejön és nekiment volna Nikkinek! Aj-től nekem már unalmas hogy mindíg feladással védi meg az övet!
  Randy Orton vs Chris Jericho:Itt is pörgős adok kapok ahogy ez várható volt az eredmény nem lepett meg!
  Mark Henry vs Rusev: Ez a mecs egy katasztrófa, Henry jobb mint Rusev ez tény, nem nem értem minek kell Rusevből szuperhőst csinálni szánalom az egész, Henryt teljesen fölöslegesen megalázták, kb olyan volt mintha jobberkedni Rusevnek!
  Cena vs Lesnar: Kemény bunó, german supplex f5 stf attitdude adjustment minden volt ami kellett egy címmecsbe!

  Rollins táskabeváltása és közbeavatkozás:Hülye és gyenge húzás volt, nem értem Rollinst sem, mit várt??? Azt gondolta hogy egy ütéssel elintézi Cenát, meg egy “fejbetiprással” elintézi Lesnart? 1000% hogy nem lett volna bajnok Rollins, Lesnar megeszi reggelire!! Lesnar sunyi gyökérként még adott egy f5-t!!

  Az adás nekem 10/3 Gyenge mecsek és ratyi sztorik hozzá! Szégyen ami itt megy!!

  Kedvelés

 11. Kane sokra nem mész a hozzászólásaiddal még mindig jobb brok lasner mint cena aki már 100szor megnyerte az övet. ha cena nem támadja meg sethet akkor már talán más bajnok lenne.. a paródiád meg szánalmas….

  Kedvelés

 12. Lesnar nem való bajnoknak, mikor lesz a kövi meccse??? Oktober 26.-án ugyanmár! Ha nincs a köcsög Rollins Cena lenyomta volna Lesnart, ha tetszik ha nem!!

  Kedvelés

 13. Örüljetek Cena gyűlölők a fasza láthatatlan nehézsúlyú bajnokotoknak, nem látjátok egy darabig, majd mikor kedvetartja előbujik.Gratula wwe.

  Kedvelés

  1. Így kell ezt jön lát győz supermen végre nem nyer meg mindent egymás után.Ja bocs. Ő nyerte ezt a meccset is,csak nem kapta meg az övet……….

   Kedvelés

 14. Hát ez…nem tudom mi volt…
  A TT meccs hidegen hagyott, de annak mégis örültem, hogy nem az Ikreknél vannak az övek…de jobban örülnék egy érdekesebb TT csapatnak…
  Dean megint Rollins-t kergette, de mondjuk nevettem, hogy úgy vitték ki, mint egy bolondot…Hatan vitték ki, megkötözve 😀
  Jobbra számítottam a US Bajnoki címmeccsen…De hogy egész végig Cesaro dominál, és a végén egy Brouge Kick-kel Sheamus győzni tud…Emlékeztet ez John Cena meccseire…
  Miz egy szimpla leszorítással nyerte el az IC övet…ink nem is részletezem tovább…
  A Díva meccsen vártam, hogy megjelenik Brie, és elkezdődik egy érdekes díva adok-kapok, de mégsem…Arra viszont nem is számítottam, hogy AJ fog nyerni.
  Az Orton vs Jericho meccs volt talán a legjobb meccs ebben az egész PPV adásban…Remélem, hogy Orton ezután teljesen visszanyeri régi mivoltát…Jó is volna, de amit mostanság csinálnak a forgatókönyv írók, ezt is rendesen el fogják cseszni…
  Rusev/Mark Henry meccsről csak annyit mondanék, hogy Henry-ből egy igazi bohócot csináltak…
  A főmeccs pedig…Persze, hogy Cena dominál egész végig, hiszen nem lehet kétszer egymás után tisztességesen megverni…Aztán jött Seth Rollins, és majdnem beváltotta a táskát…De nem tudja, mert Cena Rollins-t is eltakarítja… -_- Ezután végre kapott a Szuperhős egy F-5-öt, ami talán a legjobb dolog volt ebben a meccsben…De kérdem én: Mi a jó istent keresett ott Rollins? Mi értelme volt őt odazavarni? Na mindegy, ez a PPV 10/kegyelem 5-ös

  Kedvelés

  1. Nem tudom te milyen meccset néztél mert a főeseményen Széna ugyanúgy csókolgatta Lesnar térdét mint a Summerslamen, egy jó darabig, aztán Szina erőre kapott és leverte a világot. Szóval egyáltalán nem végig dominált nevezzük inkább a meccs felének 😀

   Kedvelés

 15. Nem tudom nekem tetszett ez az adás főleg, hogy a hellek domináltak! 🙂 Végre Usoék elbukták az övet ennek örültem! 😀 Az országos övben biztos voltam, hogy megtartja a nagy fehér de az intekonti meccsre nem számítottam hogy a Miz behúzza! Ez a Rusev mindent megnyer már baromi unalmas de nem csak én gondolom így szerintem! Orton vs Jericho tetszett és nagyon örültem a kedvencem győzelmének most már mehetne a főövért végre! 😀 Rollins szövege nagyon bejött de amikor megjelent Ambrose megállt bennem az ütőér főleg ahogy megérkezett hatalmas volt kirázott a hideg! 😀 Csak kár, hogy nem tudják még elkezdeni a shieldes viszályt mert ugye Roman kórházban van! (Jobbulást neki) Hát a díva meccs…. AJ menjen a f*sz*mb* nem hiszem már el mit kell annyira futtatni unalmas már! Meg nem is jó az üzletnek akárhányszor bárhol megjelenik egyből elkezdik skandálni “CM Punk CM Punk” ez kell a vezetőknek? Megnéztem volna Nikki győzelmét is de persze Paignek drukkoltam az viszont meglepett hogy Brie nem avatkozott be! De miért AJ????? A főmeccs nekem csalódás volt, megint superherocena lett volna hála az égnek seth megmentette a helyzetet és persze az a rohadék Cena nem engedte, hogy beváltsa a táskát! A végén az F5-ön nagyot nevettem megérdemelte Cena! Nagyon remélem, hogy Brock letudta Cenat ő meg mehet filmezni akár 20 évig is és végre kap egy normális ellenfelet pl Ortont! Ez lett volna a véleményem várom a Rawot hogy ott milyen dolgok fognak kisülni!

  Kedvelés

 16. Valahogy már megint nem volt olyan ütős egy adás. (ppv) annak örültem hogy végre dean visszatért. Az meg nem igaz hogy rusevet senki se győzi le… Brok lasner vs john cena.. Cenát nem igen szeretem de még mindig jobb hogyha egy olyan bajnok van aki megse jelen adásokon. Amikor jött Rollings akkor örültem ő lessz az új bajnok. Erre a mocskos cena megjelent hát azt nem hittem mi értelme volt hogy cena meg veri rollingsot… Utána már cena megérdemelte az f5-broktól…. Ez az adás se volt valami jó

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek