WWE Night of Champions 2015. – Eredmények

noceredmeny

2015. szeptember 20-án Houstonban rendezték meg a WWE soron következő PPV gáláját, a Night of Championst. Az adásban – a névhez illően – valamennyi bajnoknak meg kellett védenie a címét. Lássuk mi is történt és gazdát cseréltek-e az övek!

A fő adást most is a Kick Off előzte meg, amiben a szokásos beszélgetések és elemzések mellett sor került egy tét nélküli, de annál látványosabbnak ígérkező mérkőzésre. Neville a Lucha Dragons-szal, míg Stardust az Ascensionnal alkotott csapatot.

Neville és Lucha Dragons vs Cosmic Wasteland

A 6 Szupersztár megérkezését követően Kalisto és Konnor lépett először be a szorítóba, akik közül az irányítás inkább az Ascension pankrátora kezében volt. Kalisto nem igazán tudott mit tenni 3 ellenfelével szemben, akik elkülönítették csapattársaitól és a saját sarkukban tartották a Luachador-t. A későbbiekben pár pillanat erejéig szerepelhetett fölényben a Face pankrátorok duója is, ám ahogy egyre jobban közeledtünk a küzdelem végéhez a Cosmic Wasteland ismét átvette az uralmat a szorítóban. A küzdelem befejezéseként Neville lépett a ringbe, aki egy hatalmas Comeback-et követően képes volt felmászni a sarokba, hogy onnan megpróbálja értékesíteni a Red Arrow nevezetű Finisherjét. Ez azonban nem sikerült, mert Stardust a sarokban guggoló ellenfelének nekilökte a csapattársát, Viktort. A váratlan húzás után képes volt értékesíteni a Finisherjét és megnyerte az összecsapást.

Ryback vs Kevin Owens (Interkontinentális Bajnoki öv)

A Kick-Off-ot követően a Night Of Champions főbb része is kezdetét vehette, amiben először Ryback és Kevin Owens léphettek ringbe, nem másért, mint a Interkontinentális Bajnoki övért…Egy eléggé fordulatos csatát tekinthettünk meg, amiben első sorban a fizikai erő volt a döntő. Mindkét Szupersztár próbálta minél keményebb és nagyobb mozdulatsorozatokkal maga alá utasítani ellenfelét. Kevin egy ringen kívüli mozdulat következtében sérülést okozott ellenfelének. Ryback bal karja a eléggé legyengült és érzékeny célpont lett, amit természetesen Kevin megpróbált minél jobban támadni, hogy harcképtelenné tegye a Big Guy-t. A küzdelem végén azonban Ryback a maradék erejét felhasználva a nyakába vette KO-t és a Shell Shocked nevezetű Finisherjét próbálta bevinni. A bírónak háttal álltak, ezért a játékvezető nem látta azt a pillanatot, amikor Kevin meg nem engedett eszközökkel szabadult ki ellenfele befejező mozdulatából. Miután Owens Ryback szemébe belenyúlt lekecmergett a válláról és egy fordítással képes volt három másodpercig Pin-ben tartani a Big Guy-t. Ezzel Kevin megszerezte a WWE Main Roster-jében az első Bajnoki övét, ami nem más mint az Interkontinentális Bajnoki cím.

Dolph Ziggler vs Rusev

Az összecsapásban mindkét fél hatalmas energiával indított, ám a későbbiekben ezek a tartalékok alaposan lecsökkentek, hiszen egyik Szupersztár sem hagyta magát és egy erőteljes adok-kapok fejlődött ki ebből. A ringen kívül Summer odaállt a ringkötelek mellé és megpróbálta kiáltásokkal elvonni a bíró és Dolph figyelmét ,azonban ez eléggé sikertelennek bizonyult, hiszen csak annyit ért el vele, hogy a játékvezető elzavarta Őt a Backstage-be. Dühében az egyik magassarkúját a földhöz vágta, a másikat pedig a mérkőzés vetetőhöz szerette volna, aki azonban elhajolt és a Bolgár Bestiát találta telibe. Ziggler ezt kihasználva kiosztotta a Zig Zag nevezetű Finisherjét és megszerezte a győzelmet ellenfelével szemben. (Mellesleg kicsit furcsa, hogy a játékvezető nem vetett véget a küzdelemnek diszkvalifikációval, hiszen Summer az orra előtt találta el Rusev-et).

The New Day vs The Dudley Boyz (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A küzdelem előtt láthattuk, ahogy a Backstage-ben a PCB csapatából Charlotte, a Team Bella csapatból pedig Nikki készülődik a hamarosan megrendezendő Díva összecsapásra, amiben a Díva Bajnoki övért fognak ringbe szállni a hölgyek…A Tag Team Bajnoki övért folyó összecsapásban mindkét fél jól szerepelt, ám a New Day eléggé nyögve nyelősen tudott csak versenyben maradni ellenfeleikkel szemben. A küzdelemben végül Xavier Woods akciója miatt a Dudley Boyz szerezte meg a győzelmet diszkvalifikációval, amivel azonban nem lehet Bajnoki övet szerezni. Tehát a küzdelem után a WWE Tag Team címvédői továbbra is a New Day csapata. Bubba Ray és D-Von a plusz poén kedvéért meg egy asztalt is eltörtek Xavier-el.

Nikki Bella vs Charlotte (WWE Díva Bajnoki öv)

A két hölgy az előző RAW-n is harcoltak egymás ellen, ahol Carlotte győzni tudott, ám a Bajnoki övet nem szerezhette meg, hiszen a Twin Magic-et követően Brie-t kopogtatta. Ezzel a sikerrel Nikki lett a szervezet történelmének leghosszabb ideig uralkodó Dívája…Azonban most Charlotte komolyan és elszántan érkezett ezúttal a ringhez, hogy megszerezze a Bajnoki címet. Itt egy jó küzdelmet láthattunk, amiben végül sor került a Figure 8 nevezetű Finisher-re, amit követően Nikki nem volt képes kiszabadulni a Finisherből, így befejezésül feladta a küzdelmet. Charlotte megszerezte ezzel a bravúrral élete első WWE Díva Bajnoki övét, amit természetesen a PCB és édesapja, Ric Flair társaságában ünnepelt meg.

The Wyatt Family vs Roman Reigns, Dean Ambrose és ?

A Wyatt Family, Roman és Dean bevonulását követően az egész aréna tűkön ült, hogy vajon ki lesz a titokzatos harmadik Szupersztár, aki majd csatlakozni fog a Face csapathoz. Egyszer csak a semmiből megjelent pár szám a kivetítőn, ami 10-től 0-ig számolt vissza. Ekkor már mindenki talpon állva őrjöngött, hiszen pontosan tudták, hogy ki is érkezik. Az egész aréna sötétségbe borult, és egy villogó kabát formája fénylett a bejáratban…A harmadik csapattárs nem más, mint Y2J, azaz Chris Jericho!
A küzdelem elindulását követően egy kemény és fordulatos összecsapást tekinthettünk meg, amiben mindkét fél jól szerepelt. Roman maradt végül a ringben, aki Braun-t készült végleg földre küldeni a Spear-el, ám ekkor Jericho társa hátára csapott és ringbe lépett. Ez nagyon nem tetszett Reigns-nek, akinek teljesen elterelte a figyelmét Y2J váratlan pacsija. Bray a ringen kívül Harper-el együtt nekiestek Dean-nek és Roman-nek, amíg Braun a Finisherjét követően a szokásos szorítását is értékesítette. Ebből Jericho nem tudott kiszabadulni és egy pillanatra nem reagált semmire sem. A bíró véget vetett a küzdelemnek, aminek a győztese végül a Wyatt Family triója lett. Az összecsapás után Roman és Dean kérdőre vonták Chris-t a kis magánszerepléséről, amire azonban nem válaszolt a visszatérő Szupersztár, hanem vállal arrébb lökte két csapattársát és távozott az arénából.

John Cena vs Seth Rollins (WWE United States Bajnoki öv)

Elérkezett az idő, hogy Seth Rollins ismét bizonyítson és egy dupla főeseményen helyt álljon két ellenfelével szemben. Az első összecsapását John Cena ellen vívhatja meg a United States Bajnoki övért. Ebben a küzdelemben inkább Seth kezében volt az irányítás, ám a küzdelem végén John Cena összeszedte magát egy egy Leg Drop-ot követően értékesítette az Attitude Adjustment nevezetű Finisherjét, ami után megszerezte a győzelmet és elvette Seth-től a United States Bajnoki címet.

Sting vs Seth Rollins (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

Seth a Cean utáni meccsét követően magához vette a Nehézsúlyú Világbajnoki övet és szeretett volna távozni az arénából, azonban John az útjába állt és szembesítette azzal a ténnyel, hogy még lesz egy mérkőzése Sting ellen, tehát nem engedheti be a Backstage-be. Seth nem törődött volt ellenfelével és egyszerűen arrébb lökte, amit követően John kiosztott neki a ringen kívül is egy AA-t és a szorítóba penderítette Rollins-t.
Sting megjelenését követően kezdetét vette a csata, amiben inkább Stinger kezében volt az irányítás, azonban Seth is képes volt szebb, jobban kivitelezett manővereket értékesíteni. Végül az Ikon bevitte volna a Scorpion Death Lock nevezetű Finisherjét, azonban Seth átfordult a földön és ezzel kopogtatta Sting-et. Egy szimpla fordítással ért véget a küzdelem, amiben végül Seth képes volt megvédeni a Nehézsúlyú Világbajnoki övet.
Az ünneplés azonban elmaradt, hiszen Sheamus jelent meg a bejárat felől, aki a ringbe érve kiosztott egy kemény Brouge Kick-et Rollins-nak, ami után be szerette volna váltani a Money In The Bank táskáját. Amikor a bíró a ringen kívülre érkezett a szerződéssel együtt kigyulladtak a lángok a bejáratban. Nem más ,mint a Big Red Machine, azaz Kane érkezett, méghozzá maszkban. A Démon Kane tért vissza, aki a szorítóba érve adott egy jókora ChokeSlam-et Seth-nek, valamint Sheamus-nek. Befejezésül pedig egy Tombstone Piledriver-ben részesítette a Bajnokot.

Ezzel zárult a Night Of Champions adása, amiben végül Sheamus nem váltotta be a Money In The Bank táskáját. Nagy kérdés, hogy mi is fog történni a következő RAW-n, ahol biztosan tovább fognak nyúlni a sztorivonalak…

Kick Off:

Night of Champions:

Külső linkek, ha letiltanák az adást:

Kick off

NOC 1. rész
NOC 2. rész
NOC 3. rész

38 című bejegyzés “WWE Night of Champions 2015. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na hát pár szót az adásról Kick Off, annyit róla hogy hadjuk is The Aschension és a Lucha Dragons csak erre jók ez is csak bizonyítja Vince papának el kellene már köszönnie na de akkor

  IC meccs: meg lepett hogy KO,nyert az hittem Ryback bajnok marad de nem baj, csak remélem ő tovább fog bajnok maradni és jó feudokat fognak vele nyomatni.Még annyit a meccs alapján biztos voltam hogy Ryback marad a bajnok de nem baj csak ne basszák ezt ell!! 😀

  Dolph Ziggler vs Rusev: Na végre nem csak a csajok bugyija villant hanem tényleg mind a 2 ketten oda tették magukat,fordulatos meccs volt és tényleg jók voltak szerintem ennyivel nem lest vége kíváncsian várom a folytatást. 🙂

  Volt még 1 Tag Team Bajnoki öv meccsünk is: Dudleyék előtt le a kalappal amit művelnek az elképesztő még jobb lehetett volna ha a három Negro veszíti is a címet de úgy vagyok vele ami késik nem múlik. Ez is jó meccs volt!!! 😀

  Nikki Bella vs Charlotte: Erről annyit ha már eleve megkapta volna az övet mért nem lehetett volna Hétfőn megkapnia de most komolyan?? mert szerintem nem most lesz hogy Miss csöcsöst valaki meg fogja előzni de itt is még szerintem be fognának olyat lőni hogy Paige és Becky féltékenyek lesznek Charlotte sikereire és fel oszlanak. De én inkább Beckynek adtam volna az övet ez nekem minuszosnak értékelhető!!

  6 Emberes TT: Nem volt jár hogy Wyatték nyertek kicsit hasonlított nekem ez a meccs a 2014 es meccsre Shield ellen de szerintem mindenki így látta, viszont a meccs egy részében jó volt láttni hogy Braun sem verhetetlen ha Roman re azt mondják hogy 1 mozdulatos akkor erre mit mondja?? A a Rawból tudom hogy Orton vissza tért, de nem tudom mihez fognak vele kezdeni. De ez is jó pont volt! 😀 már mint a meccs 🙂

  Az utolsó 2 meccs, na hát tippeltem pár végeredményre de nem hittem volna hogy így ér végett, na de részletesebben!!

  USA meccs: Fasza meccs volt ha hadják Rolinst ki bontakoznia akkor miket csinál!! 😀 erről beszéltem ténylég jó volt meccs volt, azt hittem ez az öv Rolinsnál marad és Kane vissza térése után őt folyamatosan foglya szivatni mint a Rawban és Rolins még a HIAC előtt bukja az ővet és akkor tényleg jól fel tudták volna építeni a feudjukat. Keserű a szám a meccs vége miatt de akkor is jó meccs volt. 😀

  WWE WHC meccs: Több szempont szerin is érdekes volt ugyan is Taker után még 1 legendát aláztak meg a második hogy ez az öv marad Rolinsnál Kane jöhetett volna miután Rolins nyert és utána Sheamus. Stinget sajnálom mert a Promo miatt nagyon öt titulálták bajnoknak na de ilyen a WWE nem tudtam ezen meglepődni. Remélem hamar meg rendbe jössz Sting!! 😀 Kane pedig jó lenne ha tovább folytatná a játékait Rolins ellen és úgy mennének a HIACre hogy Rolinsnál már nem lesz ott a WWE WHC öv és még jobb lenne ha Kane és Rolins ketrecben tolnák a meccsüket! 😀 Mindez a gála és a Raw után nézem tovább a Raw ot és valamit javított a WWE. De nagyon várom az NXT Takeover mert szerintem felül foglya még azt az adást is múlni!! 😀 🙂 De jó PPV volt és remélem egyre sűrűbben fogunk ilyeneket látni!! 😀

  Kedvelés

 2. Ez a gála teljesen rendben volt szerintem. Mondom ezt úgy, hogy olyanra én már nem számítok, ahol minden meccs jó, de ez azért most nagy pillanatok voltak.

  Y2J-nek mindig örülök, de nem igazán illett be harmadik tagnak. Legfőképpen azért, mert a fekete bárány ellen egy hasonlóan hatalmas állat kellett volna. A meccs teljesen jó volt. Jericho, Reigns és Braun vitte a hátán, Wyatt sem volt rossz, de keveset szerepelt. Ambrose meg Harper viszont eléggé parkolópályán volt, de ez nem baj, ennek a feudnak nem ők a főszereplői. Viszont én lefogadom, hogy lesz folytatás egy harmadik taggal. Ki jöhet szóba? Rowan biztosan nem. Egy külföldi honlapon olvastam, hogy még nem épült fel teljesen, de már edz. Marad valami NXT-s gyerek (Bálor??? Corbin???) vagy a Rock. Majd ma este meglesem a Raw-t, lehet, hogy közelebbit tudunk meg.

  Rollins vitte a prímet, nincs mese. Rohadt jó mozdulatokat csinált, odatette magát. Rendbe kéne hozni végre a karakterét, mert a main roster legtehetségesebb pankrátora, de tényleg idegesítő, ami körülötte megy. Komolyan, miért kellett Stinget megalázni? Rollins mindenki elől menekül, csalással nyer, és erre éppen Sting-et veri el tisztán? Nagyon kellhet a zsé az öregnek. A Cena meccs pedig az év egyik legjobbja volt. Én sem bírom a Cena-t, de Seth-tel nagyon jól működnek együtt, és piszkosul jó meccseket csinálnak.

  Kane- meg végre felkavarta az állóvizet. Nagyon nagy volt, amikor megjelent meggyulladó gyufa a kivetítőn, egyből tudtam, hogy maszkban tér vissza. Nagyot ütött a dolog.

  Aktuális Top 5 Superstar:
  1. Finn Bálor
  2. Seth Rollins
  3. Lucha Dragons
  4. Samoa Joe
  5. John Cena (szinte fájt leírni, de az utóbbi két PPV-n nagyot alakított)

  Aktuális 10 legjobb mérkőzés 2015-ben (nem sorrend):

  Randy Orton vs. Seth Rollins (Wrestlemania 31)
  Sting vs. Triple H (Wrestlemania 31)
  Roman Reigns vs. Brock Lesnar (Wrestlemania 31)
  Roman Regins vs. Big Show (Extreme Rules)
  Seth Rollins vs. John Cena (SummerSlam)
  John Cena vs. Kevin Owens (Elimination Chamber)
  The Undertaker vs. Brock Lesnar (SummerSlam)
  Finn Bálor vs. Kevin Owens (The Beast in the East)
  John Cena vs. Cesaro (RAW)
  Seth Rollins vs. John Cena (Night of the Champions)

  Kedvelés

 3. Cena megint bajnok! Jöhet a sok dislike, nem érdekel. Én igenis ezt akartam. Hogy ezután mi lesz, azt nem tudom. Az utóbbi időben az Cezaroval voltak jó meccsei. Az nem lenne baj, ha tolnának valami jó meccse(ke)t megint. Mondjuk beavatkozhatna valami heel karakter is, akár kettő is, és a végén egy fatal 4 way meccsen kapná meg a svájci a címet.

  Ryback… 😦 Pont egy ilyen féltehetségű “puhos pankrátor”-ral alázzák meg. Inkább Miz verje meg. 🙂 Szégyen. Owens egy nulla. Sanszos egy visszavágó, de ne legyen igazam, Ryback-et már nem látjuk egy darabig öv közelében. Megy jobber kategóriába, ami óriási hiba, az egyik legnagyobb, amit elkövethetnek.

  Y2J. Amikor megjelent, biztos volt Wyatt-ék sikere. Jó volt régen, de mostanában ritkábban nyer, mint Sting. Aki eddig ugye egyet sem nyert. Az a másik szégyen. Nem azt mondom, hogy neki kellett volna adni az övet. Azt, hogy nyernie kellett volna valahogyan. Akár diszkvalifikációval, vagy valami. De szerintem rohadt nagy pénzt kap azért, hogy a legendáját szép lassan lerombolja a McMahon család. Mert nem kérdés, hogy ez a cél, a kérdés ennek az ára, És úgy látszik van az a pénz amiért Sting is belement. Szerintem ez lesz a sorsa, még párszor visszatér, megverik és annyi.

  Kane szerepe szerintem nem tisztázott. Most akkor ő megy mindenki ellen? Face, heel, aki az útjába kerül pusztítja? Ez lenne a legjobb, ez áll neki a legjobban, nem kérdés. És talán visszaszerezhetne valamit az öltönyös időben megkopott hírnevéből is.

  Kedvelés

 4. Lehet KO a bajnok,Kane lehet megint monster,de az hogy y2j-t megint elveretni hozták vissza azzal nálam elásták ezt a ppv-t.

  Kedvelés

 5. Lehet,hogy Kane lesz a Wyatték következő áldozata,ujra..mivel face..beilleszthető atesokhoz és egyedül ő bírna el a szörnyeteggel

  monster vs monster

  Kedvelés

  1. Kane-nak most Rollins van soron, meg majd lehet Lesnar, Wyattéket most elég értelmetlennek tartom oda tenni

   Kedvelés

 6. Nem volt rossz PPV, még is csalódtam, de nem az övcserék miatt, hanem, hogy nem is harcolt meg érte az új gazdája igazán, de kezdjük a legelején.

  Lucha Dragons, Neville vs Stardust Ascension:
  Látványos volt, pörgős és meglepő a végkifejlet. Szerintem a Kick Off-nál jobb meccsnek minősül, mert 2 olyan Tag Team van ott, akik többre érdemesek, meg Neville is jobb ennél amit kap és Cody is. Ez a Kick Of Bo Dallaséknak való, nem ezeknek a tehetségeknek. Ez a meccs ettől függetlenül 6/10

  Ryback vs Owens:
  Kedvelem Owens-t, de ez a semmi amit a ringbe művelt nem, hogy övet még tapsot se érdemel. Ryback kezére nyomott 3-4 mozdulatot, egyszer eldobta, majd a szemébe nyúlt és nyert, ez egy nagyon szarul megírt vicc. Ryback vitte az egész meccset, majd kirobbant az energiától és akkor Owens a semmiből kinyomja. Sajnálom Ryback övvesztését, és azt, hogy Owens ilyen szar meccset nyomott, pedig ha valaki ő megérdemelte volna az övet egy jobb meccs reményében. Csak Ryback miatt 5/10

  Dolph Ziggler vs Puzsér Róbert:
  Jó meccs volt, Rusev tele volt energiával akár Zigi, nem hittem volna, hogy az elmúlt 6-7 unalmas sz.r meccs után ilyet produkálnak. 5,5/10

  The New Day vs The Dudley Boyz:
  Hát ez a Xavier Woods roppant idegesítő személy, mert a pankrátor fogalmától nagyon messze áll. Megérdemelte az asztalt. Felháborító, hogy Lucha és Ascension Kick Off-ba harcol ezek a nyomorult New Day horda meg övmeccsel. De Dudley-ék még ilyen idősen is veszett jól nyomják. Tegnap néztem meg a Hardy Boyz vs Dudley Boyz meccset. Az első percben tört asztal és még utána a ringen kivül is vagy 10, az meccs volt. Ott volt energia, volt látni való. Erre most Dudley-ék visszajönnek ilyen jellemtelen moslék banda ellen, ez nekik megalázó, még az se dicsőség ha ilyen semmirekellők ellen nyernek. A meccsre a két Dudley miatt adok 5/10-et.

  Nikki Bella vs Ric Flair fia:
  Megnéztem, de elég érdekes, hogy megdőlt AJ rekordja, mert akkor még nem kaphatta meg Charlotte az övet, de a NOC-on bezsebelte a semmiért. A meccs 3/10

  The Wyatt Family vs Roman Reigns, Dean Ambrose és Jericho:
  Ez a meccs 3 ember miatt volt kiemelkedő: Ambrose, Jericho,Wyatt és ennyi. Jerichonak még nem szólt senki, hogy már 45.ik éves? Úgy mozgott, mint egy 20-on éves. Nagyon jól tolta, mellette még nevetségesebb volt Reigns, hogy egy 1.5-szer idősebb is sokkal energikusabb. Ez a Braun unalmas. A ledönthetetlen szörnyeteg aki lenyomta Jericho-t. Ez majdnem akkora vicc, mint Taker csalása. A végkifejletet leszámítva 7/10-es meccs volt.

  Ring ellenőr vs Rollins:
  Megkapta a Vince bácsi kutyája az övet, bár ne mtett érte semmit, jó formán Rollins dobálta magát Cena helyett. Olyan tehetségek vannak a Rosterben, mint Neville, Cesaro, Owens, Ambrose, Wyatt és akkor ez a viccköltemény kapja vissza az övet? Szomorú és csalódásokkal teli. Ez a meccs Rollins miatt 6/10.

  Sting vs Seth:
  Rollins a két meccset pihenés nélkül nyomta le, és a színvonal nem esett. Sting kapott bőven, nem is értem, hogy 56 évesen, hogy mer asztalt és ringből kiugrást bevállalni, mikor még a mostani feltörekvők se nagyon teszik. Emelem kalapom, hogy ennyi idősen ilyen kunsztokat megcsinált attól függetlenül nem sértődnék meg, ha többször nem jelenne meg. Öreg már a főműsor időhöz és a csatákhoz is. Takerrel üljenek le teázni és beszélgessenek a múltról, ne akarjanak lerokkanni öreg korukra. Egyébként a meccs 7/10.

  Kane visszatérése hozta magával a 2 Chokeslam-et és a Tombstone Piledrivert. Ez a momentum és, hogy a magyaráző Sheamus-nak is illedelmesen elmondta, hogy ne okoskodjon neki 10/10. 😀

  Összességében a NOC egy 6/10 volt. 🙂

  Kedvelés

 7. Ryback vs Kevin Owens

  CHAMP OWENS CHAMP!! 😛 Jó kezdés, 80%-ban voltam biztos benne hogy megnyeri és hála Istennek így is lett. Imádom Owens-t, a meccs nem olyan volt mint amit tőle megszokhattunk de mit vártunk ? nem NXT PPV-t nézünk, de majd jön a változás szele!:$ (HHH, reméljük előbb mint utóbb)

  Dolph Ziggler vs Rusev

  Bele nézegettem, de csak is Ziggi miatt, Rusev se volt rossz egy két adás erejéig amíg még Cesaro-val űzték az ipart, de rájuk sem hederítenek akkor meg minek fáradozzanak ?
  A Summeres dologgal kapcsolatban most jönnek megint a “manager” miatti veszteségek, jaj csak nem balhéznak ők is össze a RAW-n ?:O meglepődnék…..

  The New Day vs The Dudley Boyz

  TT meccset nem nézek….a feudnak nincs vége Dudlyek bajnokok lesznek majd talán bízok benne hogy jöhet az Ascension ? *két pofon magamnak* ébredj fel! hülye vagy ? ennek az esélye max 10%

  Nikki Bella vs Charlotte

  Végre, végre , végre, most kéne a csapatokat feloszlatni és mehetne mindenki az övért a HiaC-on egy HiaC meccsen:P bezárni őket és indulhat a menet :”D

  The Wyatt Family vs Roman Reigns, Dean Ambrose és ?

  Amikor meghallottam Jericho zenéjét már tudtam hogy a meccs most dőlt el…és persze mindenki egy Roman heelt várt bevallom én is már azt vártam mikor csapja le a végén Christ de persze aki csak belép a BF BT.-be előbb megy át heelbe mint Reigns…-.-“””

  Majd végül a két Rollins meccs…
  Cena elleni meccse nekem tetszett és végülis az se nagyon ütött szíven hogy visszanyerte az övet mert talán egyik tehetség mehet érte (Cesaro), milyen meccseket nyomott már Cesaro nem olyan rég, kicsit foglalkoztak vele majd mit tudom én rá untak és jöhet a Jobber széria, és nem viszi “túlzásba” ahogy eddig, az US öv fellendíthetné mert lássuk be én arra tippeltem hogy jövőre RR-t nyer, de így nem nagyon, pedig kár elfojtani egy ilyen embert…

  Sting ellen…

  0-2..-.- jó Rollins megérdemelten nyert na de így ? érted mindenkitől elmenekül, Rybacket is Owens segítségével engedik legyőzettni majd egyszer csak Stinget ha így is de tisztán megveri xddddddd:D

  Remélem pálfordulás volt az hogy visszafordult, ha ezek után még csak egyszer is segítséggel fog nyerni akkor lesz agyf*sz lvl 5000-en, aki legyőzi Stinget ne hogy már nem tudjon mások ellen meccset nyerni TISZTÁN!:S

  Alapjába véve nem volt rossz, sőt rámondom hogy jó volt nekem tetszett de azért egy két bugyuta megoldást azért nem kellett volna belevinni…Kane jó volt a végén de nem így képzeltem el…csodálkoztam hogy nem jött a Vezetőség a végén majd Sheamus és utána Kane, és úgy írtott volna ki mindenkit Seth, A kelta, HHH, és Steph is kaphatott volna egy Tombstonet és akkor lenne már most egy hatalmas balhé köztük, jöhetnének kis “ördögi, démoni” játékok..kicsit beteges de nekem tetszett volna…végűlis Kane-t csicskáztatták a Vezetőség tagjai szóval igazán nagyon nagy hülyeség nem lett volna ha mindenkit elintéz végülis pusztítani jött nem ? ha régen Vickie megkapta a Tombstonet Takertől akkor Steph miért nem kaphatná meg Kane-től ?

  Várós a RAW :$

  Kedvelés

 8. szerintem jóra sikeredett de azt nem hittem volna sting ilyen könnyen kikap azt gondoltam hogy seth nyer de ugy hogy valaki közbelép vagy bejön Sheamus de az jo hogy kane visszatért

  Kedvelés

 9. Nem volt a legjobb de nem is volt a legrosszabb Night of Champions. Menjünk sorban. A Doom ivadékok gyözelmén meglepődtem. Remélem majd a Tag Team övet is célba veszik. Ryback vs KO. Lehetett volna jobb is de igy se volt rossz. KO győzelme várható volt.
  Ziggi vs Rusev. Annyira nem hatott meg. Dudley ékat sajnálom. Személyes kedvenceim és rossz volt azt látni hogy bajnoki öv nélkül távoztak. De az azért tettszett hogy szétkapták a Jó a kedved üsd a tenyered brigádot. Édes istenem köszönöm. Végre Charlotte az új diva bajnok. Shield és Y2J vs Wyatt ek. Nekem nem annyira jött be a meccs. Cena bácsi megint Us bajnok. Ez szót sem érdemel. Aztán jött a főmeccs. Számítottam rá hogy valami ilyesféleség lesz a vége. De örülök annak hogy a Big Red Monster ismertebb nevén Kane visszatért. Tetszett a pusztítása. Röviden tömören ennyi lenne a véleményem. Have a nice day.

  Kedvelés

 10. Én 1991 óta nézem a WWE t akkor még WWF volt. Ezt csak azért írom mert azóta ilyen rossz PPV t még nem láttam.Azon kívül hogy színes volt a kép az egész nem sokat ért.Semmitmondó üres volt az egész.

  Kedvelés

  1. Takernek ezen a meccsen nyernie kellene, de csak úgy simán biztos nem fog. Lehet Kane besegít neki. Vagy éppen Kane, Lesnarnak segít és megvan Taker ellenfele Kane személyében a WM-re egy hosszabb feud után. Bár harmadszor már sok lenne abból is.

   Kedvelés

 11. Most akkor Kane face lesz? gratulálok! félre ne értsetek, én nagyon örülök neki, hogy végre nem az öltönyös bohóc tért vissza, de face karaktert adni annak, aki az ördög kedvenc démona? Ez legalább akkora baromság, mint hogy Sheamus prómójában azt mondja h szereti a harcot, közbe pedig menekül…
  Igazából Orton is lehetett volna a 3. tag Románéknál,teljesen mindegy, mert egyik sem illett bele a képbe. Azért reménykedem egy Y2J heel turn-ben,bár nem lepődnék meg,ha megint csak jobberkedni tér vissza.
  Ryback egy jó bajnok volt, de sajnos a sérülését már nem tolerálták, így oda kellett adni K.O.-nak az övet…hát kíváncsi leszek.
  Széna címszerzésére már nem is mondok semmit. Alig várom h visszavonuljon ez a szerencsétlen…csak az a baj h kinézem belőle h még 65évesen is szerzi majd az öveket.
  Legalább Sting nem kapta meg az övet..lehet hogy egy legenda, de mióta itt van, egy nagy nulla amit csinál. Nem volt jó meccse sem HHH ellen, sem pedig most Rollins ellen. Survivor series-en sem csinált akkora dolgot…és amúgy 1 meccs után (amit vesztes) title shot? mert hogy? valaki írta itt a múltkor, hogy régen meccs volt azért is, hogy ki hívhatja ki a bajnokot, mostmeg szó nélkül kapja itt mindenki a címmeccseket.
  Ma RAW, kíváncsi leszek,milyen új feudok lesznek. Már ha lesznek újak.

  Kedvelés

  1. Kane mint face?Elmultak a team hellnos idők,és ha face lenne,maszk nélkül jött volna szerintem..
   Ő heel,attól,még h heel majmot támadt meg + heel hipót
   Faceként hát….nem tudom.Nem lenne értelme az egész karakterének.Már ez még miliárdszor jobb mint az öltönyös majom..Várjuk ki a végét.
   Sting akorához képest igen is jó volt koma.Nem egy 20 éves se nem egy 30 éves..és ha már korban közelebbit nézünk,jobb formában volt,van mint a hatalmas kedvencem,Undertaker…
   De..ezt ameccset látva,nem bánnám,ha végleg lelépne innen..persze a méltó búcsú így is jár neki..de…egyik sztoriba se illik bele,és nem is rakják bele..talán jövőre a wm re kap egy meccset,amit persze ismét elbukik aztán balra el..

   Kedvelés

 12. NINCS, blablabla és hasonló no name felhasználóknak üzenem, hogy az oldalatok reklámját már beraktátok, szívesen a lehetőséget. A spamszűrő nem engedi, hogy minden cikk alá benyomjátok a linket és jól is van ez így. Tehát felesleges próbálkozni tovább.

  Kedvelés

 13. Istenem…

  KANE VISSZATÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Az igazi pusztító szörnyeteg,akit imádok..Visszatért.Megéltem ezt a napot is..
  Ez volt az egész gála legjobb része..
  Huu mi lesz itt még te jó isten…extázisa,katarzis felsőfokon!!!!!
  Hát ez nagyon kemény…

  Gondoltam,hogy hipó jön,de nem tudja beválltani he he
  Kane szarik az övekre,szarik az egészre,szarik mindenkire.Ő pusztítani jött.Csak ez érdekli és a bosszú.
  Jobb lett volna egy Kane vs lesnar a hegyomlás helyett,mert mindenki tudja,hogy az óriás nem nyer mert nem nyerhet..Kane viszont..a szart is kiverte volna belőle.

  Sting..csori Sting.Mennyit fizethettek neki ezért?Az utolsó mohokán,aki sose volt a wwe univerzum tagja,aki a konkurenciánál csinált életművet,aki élő legenda,aki 60 felett is jól tolja..2 meccsből 2 x kikapott..Sajnálom,de tényleg..

  müzli ismét bajnok,a ribanca is bajnok és rekorder.Nem lehet mit hozzáfűzni.Úgy keverik a kártyákat,hogy aj rekordja vele együtt mr kuka,puncika kuka,és a rekordja is nemsokára..júdás megdönti..

  pinki győzelme nem érdekelt

  A doom ivadékok + csillaglány győzelme mondhatni meglepő,de nem volt nagy eresztés..pedig a jelenlegi 2 legjobb tt csapata volt bohóc meccsen..

  3d szopott egyet,ez viszont meglepő..Bár érthető,mindneki végigvertek,hatalmas push stb így még eltudják húzni,de komolyan.Ott tartunk h 2015 ben a 3d ellenfele egy címmeccsen a trombitás fattyúk?Amikor annyi de annyi mára már legendás csapattal harcoltak anno…

  gondos bocs vs veszett kutya még jó is lett volna,ha nem rontják el.Sokkal több volt ebben a meccsben,de azért nem volt rossz.harisnyás pippinek azért vannak jó mozdulatai és igazi aljadék gennyes heel,a jobb fajtából.És persze nyert,csalással,jöhet a feud..de idén már nem lesz bajnok a kutyuska.

  Kane visszatérésén kívül volt más is ami tetszett.Jericho visszatérése.Imádom őt is,de..most nem kellett volna ide..Sokat nem mutatott,nem nyújtott..csak volt,persze jó volt harcolni látni,főleg a szörnyetegek ellen,de ez kevés volt most..Viszont jöhet a feud közte és atesok között,mert ez egy sunyi heel Jericho:D Remélem marad és nem csak 1 xi elkalom volt.És nem merték meglépni most se szuper kentaur heel turnját ratyik.
  És maga a meccs…

  Az év egyik legjobb meccse volt.A Wyatt family elpusztította őket.Kurvajó volt.Rendesen kivégezték őket..még a szart is kiverték belőlük…Aszta..mennyire élveztem.
  Persze,azért kelett az,hogy 2 en legyőzzék ugymond a szörnyeteget..Jericho meg visszajött aludni..A lehető legrosszabb 3.tag lehetőség volt ő aszt mondom.Furcsa ezt tőlem olvasni,mert a 3.kedvencem,de ide egy nagydarabka kellett volna,vörösszakáll,rock,vagy Goldberg,vagy nxt-arc..
  A lényeg,hogy elpusztították őket.A Wyatt family még soha nem volt ilyen erős ilyen hatalmas és ilyen kegyetlen…Nagyon jó volt!!!!
  És végre,vége a feudnak Wyatt és kentaur között…Végre valahára..
  Ki lesz a következő áldozat?

  Jó ppv colt,idén ez tetszett a legjobban.2 kedvencem is visszatért,és az új kedvencem is jó volt

  MAUAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAA

  Kedvelés

  1. Lehet most majd Wyattnek Randy-vel lesz feudja. Nem lenne olyan rossz szerintem, főleg hogy még nem volt meccsük. Csak nehogy az legyen, hogy most Orton mellé fognak beállni Románék,mert akkor felakasztom magam.

   Kedvelés

   1. orton unalmas..pihizik..aktív tag lesz az áldozat.Az a baj,hogy megint 3 ember kell ellenük ugye,mert ismét együtt a család,ami jó,de 3 külön embert összerakni ellenük ujra és ujra..eröltetett lesz.

    Kedvelés

   2. Nem tudom, szerintem nincs vége a feudnak akárki akármennyire is ezt akarná… Jerrichoval ketten nem fognak bohóckodni, pláne, hogy ismerjük W2Y megjelenésinek gyakoriságát. Szerintem, most, hogy ő itt hagyta őket, megint keresnek egy harmadik tagot a következő meccsre, ami valószínűleg Hell in a Cell lesz. És talán akkor jön majd a nagy durranás.
    A meccset kicsit eltúloztat, a Wyatt family egyáltalán nem pusztított el senkit, itt a szintet most szerintem Braun és egy kb 10 százalékban Reigns hozta, kellemes meglepetés volt, hogy végtre nem csak azt a három mozdulatát engedték neki, ami szokott használni. Jerricho, jött, volt egy ikonikus Walls of Jerricho, hogy mégse menjen üreskézzel, na meg a Lionsault, de igazából többet nem nagyon tett hozzá. Ambrose pedig szerintem eléggé elhalványult, ahogy a család másik két tagja is. Kane pedig nem csak pusztítani jött, mert ha azért jött volna, talán engedte volna Sheamusnek a táskaváltást. így viszont szerintem az lesz a sztori, hogy ő maga akarja majd elvenni az övet Rollinstól, és Sheamus szerintem majd csak a kettejük meccse után fog váltani.
    Szénának szerintem egyedül én örülök ebben az országban, de nem értem, hogy milért.Nem nem bírom a 2 mozdulatos fajtáját (hozzáteszem a meccsén mot 3-mal több mozdulatot számoltam nála), de ameddig Sethnél volt az öv egyszerűen nem volt semmilyen kilátás egy normális feud kialakulására a US övért valamelyik fiatal szupersztárral.
    Sting pedig…Ötven valahány éves korára óriási respect neki, de nem fogok depresszióba esni, ha most pár hónapig nem látjuk viszont.

    Kedvelés

    1. 2-1
     Ha folytatják,és a ratyi tesok nyernek 2-2…aztán még 1 meccs?Elég volt ezekből ennyi.Csúnyán leszerepeltek.

     Kedvelés

 14. Rollins vs Cena volt a legjobb meccs. Tessék leírtam. Előtte lévők teljesen felejthetők szerintem. KO konkrétan legrosszabb PPV meccsét hozta össze. Wyattes feudba totál elcseszték a harmadik embert, mi értelme volt így ennek? Ja igen, így már nem tudják mégegyszer eljátszani, hogy találtak egy harmadikat,,,,,veszett feud, gratulálok kreatívok. Díva meccs teljesen értelmetlen, hogy most megkapta Charlotte, vagyis a múltheti sikertelen volt az, óvodás Punk gyűlölet,,,,,,Rusev most is hozott egy jó meccset csak ez a feud is másodjára fordul ki önmagából. A Kick offból Owens promója és a mérkőzés volt értékelhető, utóbbi kissé túlkoreografált volt, de egyáltalán nem rossz, de persze hogy el lehessen nyújtani ezt a marhaság történetet nyertek a heelek. A főmeccs pont olyan volt szerintem, mint amire mindenki várt, viszont a végkimenetel az keserédes. Most komolyan eljátszották UGYAN ÚGY MINT TAVALY, hogy beváltom a táskát, jajj mégse tudtam beváltani a táskát de azért pont nem is kezdem el a beváltást így nálam marad- marhaságot? Pofám leszakad. Kane remek, hogy maszkban tért vissza, én nagyon örülök neki, de igazán veszthette volna Seth a nagy övet is, és akkor Kane is maradhatna heel, Rollins pedig gravírozna face létbe, kétfronton, mivel Sheamusnál lenne a WHC. De hát ezt túl jónak találták a kreatívok gondolom. Ez több szót nem érdemel.

  Kedvelés

  1. Tényleg nem volt rossz a müzli vs Rollins, nem feküdte végig a meccset hanem valamennyire odatette magát. De ettől függetlenül én még mindig rühellem és ekkora pofátlanságot, hogy már megint kisírja magának az övet…a kurvájáról nem is beszélve.

   Kedvelés

 15. Élőben néztem az adást, es probaltam minden spoilert elkerulni tobb-kevesebb sikerrel. En egyaltalan nem csalodtam, szerintem egy nagyon korrekt adást hoztak össze.
  Owens ovnyerese nem volt szamomra meglepetes, a meccs nezheto volt teljesen, nem volt vele baj.
  Ziggler es Rusev nagyon latvanyos meccset hoztak ossze, szamomra ez volt a showstealer meg akkor is, ha teljesen tet nelkuli volt.
  A Diva bajnoki meccs boritekolhato volt mar elore, de kifejezetten jo volt, ahogy Nikki most mozgott a ringben es amiket csinalt. Vegig ezt keplett volna csinalnia, de mar keso banat, ujabb korabbi NXT noi bajnok van felavatva Divas Championkent. Ric Flair jelenlete kifejezetten tetszett.
  A TT ov nagyon nagyon nagyon jo helyen van a New Daynel, gondoltam, hogy a Dudleykat is az epitesuk miatt dobtak be az ov koruli pozicioba egybol. Nem ertem mi az emberek problemaja Kofiekkal, nagyon elvezetes meccseket tolnak hetrol hetre es egyszeruen szorakoztatok.
  A family vs family egyszeruen…. CSALODAS. Imadom Jerichot, de azert egy tankot kellett volna viritaniuk Ambroseeknak. Y2J jobbolni/felfuttatni jar vissza csupan, es ez igy van rendjen, o fel tudta fogni, hogy mar nem rola szol a biznisz. Strowmant nyomatni kell, most az egyik, ha nem a leghitelesebb karakter. Lesnar ellen megneznem kesobb 1v1ben, persze csak kelloen hosszu pallerozodas utan. Mindenkepp elvezetes lenne. A meccs utan azt vartam, hogy tortenik valami erdekesebb, de hat ez nem volt valami kreativ. Azert en remenykedem egy Shield reunionben. Most benne van a pakliban.
  Cena ovet nyert, ami egyaltalan nem baj, az US Open Challengek mindig feldobtak az adasokat. Szoval inkabb ez legyen nala, mint a WWEWHC. A meccs amugy nem volt rossz.
  Stinget nagyon feltettem, mikor az orvos bejott, hat mondom itt nagy cink van, de ugy latom szerencsere nem lett valos problema. Ha meg lett, akkor jobbulast a legendanak!
  A gala vegen levo kozjatek nalam elerte a hatast, mar akkor tudtam, hogy Sheamus itt nem valt taskat, mikor odaadta a bironak, az meg nagyban vonakodott. Aztan meghallottam Kane zenejet. Szamitottam erre, de arra viszont nem, hogy ennyire impressziv lesz. Kivancsian varom az utolso tombolast.

  Kedvelés

 16. Hát skacok én 2 dolgot fuznek hozza….
  KO mi a gecinek kap ekkora pusht azt kvara nem vagomm -.- utalja a kozonseg utalja midnenki b+ es szegeny Rybacktol elveszik a cimet pedig mi reg ota kijart mar neki egy hosszabb uralkodas……
  A masik dolog meg Y2J 😀 hat en azt hittem itt lesz Roman heel turnje, de azzal h a vegen Jerich meglokte Ambroset sztem hnap a Rawon dupla heel turn lesz ROman es Ambrose is megtamadjak Y2jt es heelek lesznek 😀

  A Rollins temahoz meg annyit h elegge szivatjak Stinget h a masodik meccsen is ki kell kapnia -.- Semmi bajom Rollinssal de Stinget sajnalom meg Sheamust is….remelem egyszer sikeresen bbevaltja a taskajat mert neki is kijarna mar egy ov….es WHC meg nem volt 🙂
  Charlotte-on annyira latszodott az orom meg Ric Flairen is … ott sirtak egyutt egyem meg 😀 de jo volt nezni….megvan az uj kedvenc divam sztem 😀
  Tag team nem erdekel reg szar, a US meg egyertelmu vt sztem h Cena-e lesz 😀
  Szoval roviden ennyi 😀

  Kedvelés

   1. Nem tudom te mit néztél de a közönség jobban fogadta Owens-t, mint Rybacket és megjegyzem okkal. A jelenlegi roster egyik legtehetségesebb pankrátora mind a ringben, mind a mikrofonnal.

    Kedvelés

 17. Ugy van es Cena megint nyer.. Leszopta Nikkivel együtt a vezetőséget.. Ja nem, nem kell hisz az egyik kabalaja Vince-nek.
  KO győzelmének örülök, bár szegény Ryback-nel sem sokat volt az öv.
  A tag team meccs nem volt valami nagy cucc. A család meccs szinten nem volt nagy szám es az, hogy Jericho jott.. hat nem tudom, annyira nem lepődtem meg. Összeségében nem volt jo adás szerintem.. (Charlotte-nak örülök, reméltem nem az implanto-szaurusz nyer)

  Kedvelés

 18. Miért Kane..? Miért? Csak hagynod kellet volna hogy beváltsa utána azt csinálsz amit akarsz… Pedig ohh… Jah és Ovens? Loooser… Valahogy nem bírom ahogy gurul minden hova. Amúgy nem volt rossz de volt már jobb.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek