WWE No Mercy 2016. – Előzetes

20161005_tunein_nomercy_sun-17cff2437747a9d04614517bc7d3ec50

Ma este kerül megrendezésre a SmackDown Live második exkluzív PPV eseménye, ami a No Mercy névre hallgat. A főmérkőzésen AJ Styles-nak egy Triple Threat küzdelemben kell kockára tenni a WWE Világbajnoki címet John Cena, valamint Dean Ambrose ellen. Hasonló, ha nem nagyobb izgalmakat tartogat az Interkontinentális címmérkőzés is, hiszen amennyiben Dolph Ziggler ismét alulmarad The Miz-zel szemben, úgy a ShowOff karrierje véget ért.

Jack Swagger vs Baron Corbin 

20161003_nomercy_swaggerbaron-a463723b262a04de796b353878700e89

Nagy előélete nincs ennek az összecsapásnak, Swagger úgy debütált a SmackDown-on, hogy megzavarta Corbin győzelem utáni ünneplését. Ezt követően kisebb Face-Off-ok voltak a szupersztárok között, egészen múlt keddig, amikor is Swagger meglehetősen vitatott módon győzte le Corbin-t, aki csak kapálózott a Patriot Lock-ban, ezt viszont a bíró feladásnak értelmezte, így a LoneWolf alulmaradt az igaz amerikaival szemben. Másnap Daniel Bryan hivatalosította az összecsapást a No Mercy-re, de bőven elképzelhető, hogy csak a Pre-Shown kap majd helyet a mérkőzés. Összességében Corbin győzelme várható, lassan ideje lenne komolyabb célok felé terelni, és kezdeni valamit azzal, hogy egy Andre the Giant Battle Royal győztesről beszélünk.

Rhyno & Slater  (C) vs The Uso’s – SmackDown Tag Team Bajnoki Címmérkőzés 

20160923_nomercy_tagteam-1a25538ba9d61ae2589cf59d1de81343

Egy az egyben megkapjuk a Backlash visszavágóját, hiszen Slater és Rhyno úgy lettek bajnokok az előző PPV-n, hogy az ikreket múlták felül, akik talán túl könnyelműen is vették azt a mérkőzést. Ezúttal hasonló biztosan nem fordul majd elő, nagyon elszántan és még agresszívabban léptek fel az elmúlt hetekben, hogy elbizonytalanítsák a címvédőket. A legnagyobb esélyük abban az esetben van, hogyha valamilyen úton-módon kivonják Rhyno-t a forgalomból, aki onnantól nem lenne képes kihúzni a csávából Slater-t. Új bajnokot avatunk? Minden esély megvan rá, és az Alpha & Uso viszály is érdekesebb lenne ha a címekért zajlana.

Nikki Bella vs Carmella 

20160927_nomercy_briecarmella-a57bca04a8aa419165b776e0fb93667f

A viszály alapjait a SummerSlam-en történtekre kell visszavezetni, ahol Nikki Bella hazai közönség előtt kopogtatta Carmella-t, aki később emiatt támadta hátba a Totál Dívát az egyik SmackDown-on. Onnantól minden héten eljátszotta ezt, amikor pedig nem tudta – inkább menekült. Ott tett keresztbe Nikki-nek ahol csak képes volt rá, így érthető, hogy a Bella lány is ég a vágytól, hogy kezei közé kaphassa Staten Island hercegnőjét.

Becky Lynch (C) vs Alexa Bliss – SmackDown Women’s Bajnoki Címmérkőzés 

20160923_nomercy_lynchbliss-6068d143b053e93e1be77ec361d696d4

A Backlash eseményeinek két véglete. Alexa elsőként esett ki a 6 Pack Challenge-ből, Becky pedig utolsóként maradva megnyerte a címet. Két nappal később Bliss kiharcolta a kihívói jogot egy Fatal 5 Way mérkőzésen, azóta pedig folyamatosan nyomás alatt tartja Becky-t minden tekintetben. Ezen a héten le is legyőzte egy Tag Team csatában, de ez minden bizonnyal azt vetíti előre, hogy vasárnap Becks hagyja el győztesen a ringet. Nincs is ok arra, hogy levegyék róla a címet, Alexa ideje pedig még nem érkezett el.. Igen ám, de a ma reggeli hírek szerint Becky Lynch sérülés miatt nem lesz képes ringbe lépni a PPV-n, így ez a csata nagy valószínűség szerint elmarad.

Randy Orton vs Bray Wyatt 

20160927_nomercy_ortonwyatts-498f36e0b8cca37730d60fade0265382

Az előző PPV-n még nem csaphattak össze Orton állapota miatt, de most már semmi sem állhat a csata útjába. A Live Eventek alkalmával alaposan összecsiszolódhattak, így minden adott egy jó mérkőzéshez. Bray-nek égető szüksége van egy győzelemre, de ettől függetlenül Orton a csata favoritja. Vince benne látja Styles következő kihívóját, ami még inkább megerősíti azokat a várakozásokat, amik szerint a Vipera hagyja el győztesen a szorítót.

The Miz (C) vs Dolph Ziggler – Title vs Career mérkőzés 

20160926_nomercy_mizzig-0c68821c170e826f60cba340c6a94dc8

Az este kétségkívül legizgalmasabb mérkőzése. Véget ér-e Dolph karrierje? A ShowOff végső elkeseredésében hajlandó volt feltenni a karrierjét még egy mérkőzésre, amiben szerencsés esetben bajnokként, rosszabb esetben pedig munkanélküliként távozik. Miz egója nem hagyhatta ki ezt a ziccert, hogy Ő lehessen az a személy, aki véget vet Ziggler pályafutásának. Nagyon ellentmondásos hírek érkeznek a kihívóval kapcsolatban, egyesek szerint 2018-ig szól a szerződése, mások szerint bármeddig is tart felbontják, hogy távozni tudjon, aztán van olyan, aki szerint a politikai és stand up karriert helyezi a jövőben előtérbe, és van az a véglet aminek fényében produceri szerepkört fog betölteni a szervezetben. Akárhogy is lesz, ha távozik az mindenképp érzékeny veszteség lehet a WWE-nek. Most aztán tényleg minden benne van a pakliban, meg is nyerheti a címet, de kikaphat egy újabb csalással is, aminek következtében Bryan semmissé teszi a felek megállapodását.

AJ Styles (C) vs John Cena vs Dean Ambrose – Triple Threat mérkőzés a WWE Világbajnoki címért 

20160923_nomercy_ajambrosecena-e7e44cdb51df417dc72e6268177b05df

Ambrose-t nyugodt szívvel kihúzhatjuk az esélyesek listájáról. A kérdés igazából az, hogy beállíttatják-e most Cena-val Flair rekordját. Ha nem, akkor Styles címvédése után kaphatunk egy Ambrose kontra Cena meccset a Survivor Series-re, ami azért is sejthető mert Cena hirdetve van a Kanadában esedékes PPV-re. Kettejük párharca hetek óta érik, érdemesebb lehet ebbe az irányba terelni a dolgokat. Ott van viszont a másik véglet, Styles. Hogyan tovább? Nem nagyon találunk kihívót, tényleg az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy Orton egy győzelemmel behúzza a Wyatt elleni feudot, és aztán kihívja AJ-t a Survivor Series-en. Vagy esetleg random előhúzzák Kane-t a kalapból? Napokon belül okosabbak leszünk.

8 című bejegyzés “WWE No Mercy 2016. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nekem ellenvéleményem van. Rhyno & Slater páros az eddigi legjobb döntés volt a wwe részéről. Rhyno egyénileg igaz tud alkotni, de jelenleg egyénileg sehogysem állja meg a helyét és ha maradt volna minden úgy ahogy akkor most valakinek jobbolna. Slater meg már régóta megérdemelte a kitőrést jobber életből. Jelenleg Rhyno & Slater a legszorakoztatobb csapat a wwe-ben és még jó meccseket is tolnak. Én amúgy amit legjobbban “vártam” volna az a Becky Lynch vs Alexa Bliss. Ha ez elmarad… Bliss pedig most megtudná mutatni hogy mire képes és hogy a jövőben számolni kell vele mint jövőbeli bajnok.

    Kedvelés

  2. Számomra most a főmeccset megelőzi az IC meccs, viszont nem tudom mi lesz Zigglerrel 36 éves csak, szerintem maradhatna még bár amennyit kezdtek vele…az is igaz csórinak mindig akkor jött be egy két sérülés amikor övet akasztottak a derekára. Szerintem itt a Miz-Bryan “feudot” fogják tovább vinni…

    Slaterék valamilyen formában biztos bajnokok maradnak de az is igaz hogy az Alpha vs Uso feud is jobb lenne övvel… és ha őszinte akarok lenni ez a Rhyno Slater páros igaz hogy megérdemelték hogy kapjanak már valamit DE nem igazán mozgatnak meg a RAW-on a Sheamus Cesaro páros valahogy jobban bejön ha már random embereket dobálunk össze…és az a backstage jelenet amikor megjöttek az adásra hétfőn :DD imádtam:D

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek