WWE Payback 2016. – Chicago hallatja hangját

20160501_POST_Payback_FateOfRaw--ab8b6fada1545545022d04946714d03c

A chicagoi Allstate Arena ad otthont az év negyedik PPV eseményének a Payback-nek. Nyolc mérkőzést jelentett be előre a szervezet, amik a maguk fényében mind érdekes összecsapásnak ígérkeznek. Az este legnagyobb kérdései közé tartozik, hogy Vince McMahon kinek adja majd a RAW irányítását. Shane-nek, akinek vezetése alatt az utóbbi hetekben szárnyalt a hétfői show, vagy Stephanie-nak, aki mindent elkövet azért, hogy ne az aranyifjú legyen a befutó. Emellett érdeklődve várhatjuk, hogy az este végén ki emelheti magasba a szervezet legdicsőbb övét. A címvédő “Big Dog” Roman Reigns, avagy a “Phenomenal One” AJ Styles?

Szokás szerint az egy órás KickOff vezette fel az adást, melyen a szakértők végigvették az előttünk álló mérkőzéseket, minden esetben állást foglalva a végső győztest illetően. Ezen felül két mérkőzést is megtekinthetünk, amiknek keretein belül egyrészt terítékre kerül az Országos bajnoki cím. Kalisto-nak ismételten Ryback ellen kell megvédni a nagy múltú címet, de vajon sikerül neki? Dolph Ziggler előtt is komoly feladat áll, hiszen Baron Corbin az utóbbi hetekben rendre megnehezítette a dolgát.

Baron Corbin vs Dolph Ziggler 

014_PAY_05012016dg_0026--88a625bbe1d90c5ec55c46175bc08825

Corbin végig irányítása alatt tartotta a küzdelmet, amiben Dolph csak felvillanásokra volt képes. Sokáig úgy tűnt, hogy a ShowOff nemfog bírni a LoneWolf-al, Corbin azonban elkövette a legnagyobb hibát. Lebecsülte a korábbi WWE Nehézsúlyú Világbajnokot, aki végül egy ügyes fordítást követően lekopogtatta Corbin-t. Ziggler győzött tehát, de a dühös Corbin láttán biztosra vehetjük, hogy ennek a történetnek még lesz folytatása.

Kalisto (C) vs Ryback – Országos bajnoki címmérkőzés 

030_PAY_05012016cm_0255--22635a5bd37fccb96b3d618fa5e138ca

Ryback már a bevonulásnál megbotránkoztatta Chicago közönségét, hiszen CM Punk-ot idézve letérdelt, végigsimította a földet, majd “órájára” nézett. A küzdelem egyébként elég jóra sikeredett, Kalisto pedig teljes mértékben fittyet hányt a méret különbségekre. Nagyon pörgős végjátékot produkáltak a felek, amit követően Kalisto értékesítette a Salida del Sol-t, ami egyben a győzelmet is meghozta a kis Luchador számára.

044_PAY_05012016dg_0205--71761b779f144c718e51c8c6e44d354c

A PPV nulladik kezdéseként a New Day érkezett a szorítóba, majd elmondták, hogy hamarosan egy csapat elnyeri a lehetőséget, hogy megküzdjenek velük a WWE Tag Team bajnoki címekért. Ők ezt a ring mellől fogják figyelni, hiszen ez az Új Éra első PPV adása. 

Láthattuk ennek a bizonyos Új Érának a promó videóját, amit követően hatalmas ováció közepette érkezett az arénába a Team SAWFT, azaz Enzo Amore és Colin Cassady. Mindent elsöprő hangulat fogadta korábbi NXT csapatot. Ellenfeleiket már nem fogadta ekkora szeretet, ami talán annak is volt betudható, hogy a közönség Enzo és Cass párosát látná szívesen a Tag Team övekért ringbe szállni..

Enzo & Big Cass vs The Vaudevillains – Tag Team Tournament Döntő 

071_PAY_05012016dg_0239--832b2535026d751b694df217f08a8042

A küzdelem sajnos nagyon hamar borzasztó véget ért. Egy rossz mozdulat következtében Enzo feje beleakadt az alsó kötélbe estében, amit követően magatehetetlenül esett a padlóra. A bíró azonnal vizsgálni kezdte, de érezhető volt, hogy komoly a baj. Pár pillanat múlva beszüntette a mérkőzést, Enzo-hoz orvosok érkeztek, majd nyakmerevítőt helyeztek a szupersztárra..

Kevin Owens vs Sami Zayn 

085_PAY_05012016dg_0859--d0e5db75cce1ed04b1e5a9d81024bfe2

Egyetlen szóval lehet leírni ezt a küzdelmet….fantasztikus! Owens végig kontroll alatt tartotta az összecsapást, amit Sami két egymást követő Blue Thunder Bomb-al próbált meg korrigálni. Az ezt követő kopogtatásból azonban képes volt kirúgni Owens. Pár pillanat múlva Eddie Guerrero szelleme éledt újra, amikor is Kevin egy hatalmas Frog Splash-el szállt bele Sami-ba. Kopogtatott, de Zayn kirúgott. Sami foggal körömmel küzdött tovább, jött egy Suplex, amit követően azonnal próbálkozott volna a Helluva Kick-el, Owens azonban egy hatalmas Clothesline-al kontrázott. Kevin ezután megpróbálkozott véget vetni Sami-nak azzal, hogy a ring szélén állva készült egy Powerbomb-ra. Zayn viszont átdobta a válla fölött, így Kevin háta közelebbi ismeretséget kötött a ring szélével. A hangulat fokozása érdekében, jött egy klasszikus Sami DDT a sarokvas, valamint a kötelek között. Felcsendült a This is Awesome, Sami pedig készült lezárni az összecsapást. Owens megtörten fordult meg a sarokban, Zayn nekirontott a Helluva Kick-hez, Kevin azonban kirobbant a sarokból, és egy kemény Superkick-el állította meg Sami-t. Azonnal a köteleknek lökte, majd egy bődületes Pop Up Powerbomb-ot osztott ki neki, amit követően kopogtatta korábbi barátját, megnyerve ezzel a háborút.

Kevin Owens vérző orral emelkedett ellenfele fölé, majd kijelentette, hogy legyőzte Sami Zayn-t, mert Ő a jobb. Elmondta továbbá, hogy megfogja kaparintani a lehetőséget az Ő Intercontinentális övére, és a soron következő mérkőzésen ott fog ülni a kommentátorok mellett..

The Miz (C) with Maryse vs Cesaro – Intercontinentális bajnoki címmérkőzés 

118_PAY_05012016cm_0812--6d7182f7811d03b49db1b24192936980

Ha az előbbi csatát a fantasztikus jelzővel illettem, akkor erre a küzdelemre csak a káosz a megfelelő szó. Cesaro fokozatosan őrölte fel a bajnokot, aki képtelen volt kitörni ellenfele nyomása alól. Utolsó mentsváraként Cesaro korábban sérült vállát támadta, ami meg is hozta a várt áttörést. Kiosztotta a Skull Crushing Finally-t, ebből azonban képes volt kirúgni a svájci bika. A mérkőzést kommentáló Owens-re ezután a visszatérő Sami Zayn vetette rá magát, rálépve ezzel a káosz ösvényére. Kettejük kis külön csatája elvonta a bíró figyelmét, aki így nem vette észre, hogy Miz kopog a Crossface-ben Cesaro által. A svájci erre dühösen levágta a ring széléről Sami-t és Kevin-t, de ezt kihasználva Miz tusba fogta, majd kopogtatta, megvédve ezzel a bajnoki címet.

Cesaro nem törődött bele a vereségbe, egy hatalmas felütéssel támadt le a bajnokot, majd kiosztott neki egy Neutrolaizer-t is. Kevin Owens elégtétel gyanánt az előbbi ütésért egy Superkick-el kínálta meg Cesaro-t, majd egy Pop Up Powerbomb-ot adott a tovább kakaskodó Zayn-nek. Ugyanez a sors várt volna Miz-re is, de a bajnokot Maryse mentette meg a teljes pusztulástól azáltal, hogy kihúzta a ringből férjét. Gyorsan menekülőre fogták, hátrahagyva a bajnoki címet, amit Owens köszönt szépen és magasba emelt, jelezvén, hogy igényt tart rá! Fatal 4 Way mérkőzés kibontakozóban az Extreme Rules-ra?!

Chris Jericho vs Dean Ambrose 

155_PAY_05012016dg_1841--a54020c2710b7e6c631d73775fd7a5b8

Fordulatos, és izgalmakban gazdag mérkőzést láthattunk az említett két szupersztár által. Jericho-t, vérző orra sem tudta eltántorítani a céltól, hogy legyőzze a Lunatic Fringe-et. Ambrose végül kiosztotta a Dirty Deeds-et, amit követően kopogtatta Y2J-t.

Charlotte (C) with Ric Flair vs Natalya with Bret Hart – Women’s bajnoki címmérkőzés 

192_PAY_05012016cm_1480--33f3768747208bdf8213246d6920b9f5

A mérkőzés pikantériáját a két sarokban “helyet foglaló” Hall of Famer-ek jelentették igazán. Mind Natalya-t, mind Bret Hart-ot hatalmas ováció fogadta. Bret először jelent meg azóta a WWE-ben, hogy prosztata daganatát követően sikeresen megoperálták. A kanadai hölgy rögtön egy Sharpshooter-rel próbálkozott, ám a bajnok résen volt, és kimenekült a fogásból. Charlotte később alaposan meggyengítette Natalya sérült lábát, de ez sem gátolta a kihívót abban, hogy tovább küzdjön. Végül elég érdekes vége lett a csatának, miután Charlotte befogta a Sharpshooter-be Naty-t, aki ugyan nem kopogott, Charles Robinson azonban véget vetett a küzdelemnek. 1997-ben Montreal Screwjob volt, most Chicago Screwjob. Végezetül még láthattunk egy zseniális pillanatot, amint Bret és Naty egyszerre fogják be riválisaikat a Sharpshooter-be..

241_PAY_05012016jg_3448--ce1c3726206ee4d5d0c919a45bc5e18e

Ezt követően Mr. McMahon érkezett a ringbe, hogy közölje döntését a RAW jövőjét illetően. Azzal kezdi mondandóját, hogy a Monday Night RAW a televíziózás legrégebb óta futó műsora a közel 1200 epizódjával. A közönség hihetetlen hanggal kezdte kántálni CM Punk nevét, amit a Chairman-nek látszólag nem tetszett. Azzal folytatta, hogy a műsornak rengeteg korszaka volt, amik közül az Ő személyes kedvence az Attitude Era, ez most azonban egy új korszak. Elmondja, hogy mi szükséges ahhoz, hogy valaki jó vezető legyen, mivel kell rendelkeznie. Ezután felteszi a közönségnek a kérdést, hogy vajon Shane-nek, vagy Stephanie-nak kellene irányítani a RAW-t. A közönség egyöntetűen Shane mellett voksol. Vince felkonferálta lányát, akit a közönség nagyon ellenszenvesen fogadott. Stephanie nemes egyszerűséggel állatoknak titulálta a közönséget ezen reakció után, majd azt mondta, hogy inkább tiszteletet kellene mutatniuk az iránt, amikor a Vezetőség futtatta a szervezetet. A hölgy felsorolja, hogy milyen dolgokat és személyeket adott a Vezetőség a cégnek. Nem érti, hogyan adhatná fiának az irányítást édesapja, miközben pont ezt a lehetőséget bukta el a WrestleMania-n Shane azzal, hogy vereséget szenvedett The Undertaker-től. Ezen a ponton megérkezett Shane-O-Mac is, akit a közönség nagy ovációval fogadott. A ringbe érve Ő is mikrofont ragadott, és elmondta, hogy nem szeret magáról beszélni, de ha most ezt kell tennie hát rendben. Megkérdezte testvérét, hogy ők Triple H-el mégis hány főcímben szerepeltek? Mutatott pár cikket, amiken mind elismerik Shane irányítását. O-Mac elmondja, hogy a Network sem az Ő ötlete volt, hanem Vince akarata. És a Network-on látható volt az a bizonyos ugrás a WrestleMania 32-n. Ott volt egy mérkőzés, amit külön érdeklődés övezett, mikor két fickó összecsapott abban a ringben. Hét éve távozott, mondja. Alapvetően a hangját sem hallották, hagyott maga után egy űrt, amit Steph és Hunter betöltöttek, de ahelyett, hogy jóvátettek volna dolgokat, telefecskendezték méreggel a szervezetet, és majdnem a földdel tették egyenlővé. Azért tért vissza, hogy biztosítsa a jövőt a gyerekeinek, valamint a következő generációnak. Vince végül nem tudott dönteni gyerekei között hiszen mindkettő mellett szóltak pozitív, ugyanakkor negatív dolgok is. Végezetül, elég meglepő módon úgy döntött, hogy Shane és Steph együttesen irányítsák a RAW-t innentől, ami minden bizonnyal még jó pár konfliktus forrása lesz. Egy kézfogással konstatálták a váratlan helyzetet, de hamarosan máris össze kell dolgozniuk a biznisz érdekében…

Roman Reigns (C) vs AJ Styles – WWE Nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés 

255_PAY_05012016dg_3695--feaf5ae68b779b7db8146d1eda7951f4

Ha egy kicsit is álmossá tett az éjszakázás, nyomban felébredtem a pillanatban, mikor a bajnok zenéje megszólalt. Óriási ellenszenv, és hatalmas hurrogás fogadta a címvédőt, akit ez egy cseppet sem zavart. A mérkőzés első szakasza borzalmas volt, de hát egy Styles féle klasszis sem tud mit kezdeni Roman tehetetlenségével. A közönségnek sem tetszett a mérkőzés képe, valamint irama, de hogy mindenki felkapja a fejét, Styles egy hatalmas Forearm-ot osztott ki Reigns-nek, amit követően összetört alattuk a kommentátorasztal. Styles nem volt képes időben visszavonszolni Roman-t a ringbe, így a mérkőzés kiszámolással ért véget. Roman Reigns ezzel megvédte a bajnoki címet. Pontosabban megvédte volna a régi érában, ahogyan az érkező Shane O Mac is mondta. Ez egy Új Éra, ahol ilyesmi nem fordulhat elő, így a csata újraindul, méghozzá kiszámolás nélkül. Újabb etap következett, de ennek is vége szakadt, ugyanis Reigns övön alul ütötte meg Styles-t, ami miatt a bíró diszkvalifikálta a bajnokot. A mérkőzés győztese Styles, de továbbra is bajnok Roman Reigns. Vagyis csak a Régi Éra szerint, az Új Éra nevében azonban az érkező Stephanie újraindította a mérkőzést, amin innentől nincs diszkvalifikáció. Minden eddiginél keményebb csata vette kezdetét, amiben Styles kétszer egymás után is elszenvedte a Superman Punch-ot. Reigns készült a Spear-re, de ekkor megérkezett Gallows, valamint Anderson. Megtámadták a bajnokot, alaposan helybenhagyták, amit AJ megpróbált kihasználni, de nem járt sikerrel. A még nagyobb kavarodás érdekében megérkeztek az Uso ikrek, hatalmas adok-kapok alakult ki, testek hevertek mindenütt, Styles pedig repült a kordonról, egyenesen Reigns arcába a Forearm-al. A kihívó begurította a ringbe Roman-t, felmászott a ring szélére, az Allstate Arena pedig lázba jött, hogy talán elérkezett a bajnokváltás pillanata. Styles a kötélre rugaszkodott, jött a 450 Splash, azonban Reigns ismét megcsillogtatta Szuperhős kvalitásait, miután kirúgott a kopogtatásból. Pár pillanat múlva jött egy bődületes Spear, amivel Roman Reigns pontot tette a kaotikus főmérkőzés végére, megvédve ezzel a WWE Nehézsúlyú világbajnoki övet.

A kép a színfalak mögé kapcsolt, ahol Vince, Shane, és Stephanie tárgyaltak a látottakon. Döntésük nyomán máris megszületett a három hét múlva esedékes Extreme Rules PPV Főmérkőzése, ahol is Roman Reigns-nek ismételten AJ Styles ellen kell helytállnia, méghozzá egy Extreme Rules szabályrendszerben vívott mérkőzésen.

És, hogy miért adtam ennek az összefoglalónak a ” Chicago hallatja hangját “ címet? Ez a közönség tökéletesen visszaadta azt, amit a nagyközönség akar, hiányol, vagy épp megvet. Akar egy olyan remek vezetőt, mint Shane McMahon, hiányol egy olyan egyedi klasszist, mint CM Punk, valamint megvet egy olyan bajnokot, mint Roman Reigns.

Ennyi volt a 2016-os Payback, aminek láttán alaposan felfog bolydulni a pankrációs társadalom. Holnap jön a RAW, méghozzá Randy Orton szülővárosából, St.Louis-ból.

Végezetül annyit, hogy az adás elején valós sérülést szenvedő Enzo Amore állapotáról, cikkünk készültéig nem érkezett friss hír. Utolsó információink szerint tudatánál volt, mikor elindultak vele a kórházba, többet azonban egyenlőre nem tudni annál, mint amit Michael Cole közölt az adásban, miszerint agyrázkódást szenvedett. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Enzo-nak ezúton is!

Payback KickOff:

Payback:

27 című bejegyzés “WWE Payback 2016. – Chicago hallatja hangját” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Barátnőmmel néztük a Payback-et és a Ryback meccs tetszett a legjobban. Szép mozdulatok, pörgős adok-kapok és Kalisto egy nyaktörés megmenekülését is köszönheti a nagy fiú reflexének hála. Persze az US öv nem érdemel csak kick.-off-ot már második főesemény óta. A kick-off végeztével jött is a főesemény, mely nem volt olyan rossz a főmérkőzést kivéve. Nézte valaki Reings arckifejezéseit? Annyira hiteltelen és póker arca volt, hogy semmit nem lehetett kiolvasni belőle, még az értelmet se. Aj tehetett akármit, ha ilyen tehetségtelen sz.rral kell meccselnie. Rengetegszer olyan érzés volt, mint ha lég harcolna. Olyanok voltak Roman mozdulatai és beleélése, mint ha kényszerből lépne fel, nagyon sz.rok voltak a mozdulatai, mikor a levegőbe volt kapálózott, mint egy partra vetett hal, és persze bajnok maradt. Komolyan ennél az embernél Cena is sokkal jobb volt, mert hiába hempereg sokat, de van mikor hatalmas meccseket hoz le (Cesaro) és van benne legalább erő is. A WWE öv egyetlen embert illet meg a rosterben az pedig Cesaro és annyira mint ő senki nem jogosult rá…

  Kedvelés

 2. Volt itt jo is, rossz is. Eloszor is Ryback karakteret lehuzhatjuk a WC-n. Teljesen hiteltelen, nulla lett belole. Nem tud lenyomni egy harmadakkora embert? OK, gyors a Kallisto es vannak nagyon szep mozdulatai. Na de egy akkora emberen, meg sem kellene, hogy erezze. Hiteltelen fos lett a big guy-bol, akinel velhetoen orokre lehuztak a rolot ennel a cegnel. En nagyon sajnalom ezt. A kovetkezo PPV-n Hornswoggle-lel lesz Steel Cage meccse es minden bizonnyal veszit.

  Na nezzuk tovabb, Zigler-Corbin csak nekem nem tunt fel a videoban, vagy tenyleg ilyen jelentektelen volt? De a leiras alapjan jobb is. Ismet egy tehetseges pankratort alaznak azzal, hogy egy kevesbe jo, kevesbe eladhato, de uj arc jatekszeret csinaljak belole. Corbin nulla, O inkabb a jobber kategoria kellene legyen. Mondjuk egy nagy darab tancikalo Fandango!

  OK, a TT dontotol sokat vartam, mert kezdtem megkedvelni ezt a valoszinutlenul osszerakott SWAFT-et. Nem tudom miert, talan az idiota szoveg miatt amit bevonulaskor es utana nyomnak, vagy eppen Mr Amore buta neve miatt, vagy a hajnak nevezett nevetseges szalmakazalnak a fejen elfoglalt helyzete miatt, de a league of nation utan ok voltak a legjobb opcioim, es szinte biztos voltam benne, hogy nekik kell elvenni az oveket a seggrazo ratyiktol. Tenyleg Darren Young-ot miert nem adjak hozza ehhez a csapathoz? Ugye nem kell reszleteznem melyikre gondolok… Errol a szegmensrol meg annyit, hogy Amore serulesebol latszik, hogy milyen komoly felkeszultsege van ezeknek a pankratoroknak. Most csak egy pici dolog talalt be szerencsetlnul, es korhaz a vege. de mi van, ha egy Skull Crashing-nel nem figyel Miz es aki kapja, vagy egy super kick vagy enziguri sul el rosszul? Azt nem ussznak megy egy agyrazkodassal. Ott nyakrores vagy halal lenne a vege…El sem tudjuk kepzelni milyen munka van ezek mogott…

  Ambrose-tol valahogyan tobbet vartam. De legalabb nyert! Ez a meccs lassan indult, de egy jo kozepesre felkuszott.

  Cesaro is tobbez erdemelne. Sokkal. Remelem ez a kezdete egy fatal 4 way temanak es nem a zsiros disznoember cim visszaszerzesehez aszisztal. Mert az maga lenne a szegyen. Miz az asszonya mentette meg a nagy zakitol, akit mellesleg szivesen kimentenek En is Miz kezei kozul…

  Ha mar lanyok, akkor a Bellak mellett, En Natalia miatt is neztem a noi meccseket. Tehetseg nem szamit, mas szempontoknak eddig rajtuk kivul senki nem felelt meg. Erre lemasoljak a Montreal screw job-ot, nyilvan nem veletlenul. Egyedul a dromedarszeru Flair lany orulhetett a vegen a cime megtartasa miatt. Most azonban legalabb nem az apja csalt.

  A fomeccs igy osszesegeben eleg jora sikerult. Lehet mondani, hogy Styles miatt, ami valoszinuleg igaz is, de ehhez is ket ember kellett. Lehet szidni a the guy-t, de most ott volt a meccsben. Foleg a masodik feleben.
  Nem lenne ilyen fos a megitelese ha mindig ilyen meccseket tolna.

  Kedvelés

   1. En mar ezen regen tul vagyok… De Te meg ugy latom csak most kezded 🙂 Hogy is mondtad, szerezz egy not! Vagy kuldjek neked? Ahol elek van sok, Mindenfele rasszbol. A nagy szamok torvenye alapjan gondolom tobben is kaphatoak, tobben nem undorodnak semmitol sem 🙂

    Komolyra forditva, a noi pankracioban en sporterteket nem latok. Mivel ez szorakoztatas elsosorban, azert van tele jo csajokkal! Mindenki megtalalhatja mi miert szorakoztatja ebben. En megtalaltam mit tudok nezni benne. Lattal mar Te igazi bunyos csajokat? Nezz meg parat es utana mond, hogy ezeket a tehetseguk miatt nezed.

    Kedvelés

 3. Rég nem írtam,most sem láttam értelmét (adásra nézve ) de rávettem magam.. Enzo & Cash vs Angol Betyár meccset vártam a legjobban.. talán ott nem lehetett előre kitalálni ki lesz a nyertes.. erre szegény Enzo épp hogy nem nyakát töri.. több okból is vérzik a szívem..
  1. hogy még így sokáig a NEW DAY-nél marad az öv(ek)
  2. hogy ez a Enzo and Cash páros pont szimpatikus volt..
  Térjünk rá a nőkre.. jelen állás szerint Natalya,Paige,Emma szerintem akik tudnak is valamit.. Lana-t, meg Miz nőjét nézni jó 😀 (de nagyon – Rusev és Miz megfogta az isten lábát.. na de visszatérve)
  Ez hogy Nat nem is kopog, hanem már CSAK ÚGY LEFÚJJA a szöszike köcsög a meccset ez azért már mindennek a teteje.. Amikor láttam h Bret is a meccsen lesz,na mondom talán nyer Naty.. PERSZE HOGY KURVÁRA DE KIBEBASZOTTUL ANNAK A CSÍRA BESZÉDHIBÁS FLAIR SÍROS KIS RIBANCÁT kell pusholni feljebb és feljebb..
  A még nagyobb vicc maga a WWE Universe.. nem Ti itt kommentelők, hanem maguk akik ott bent ülnek. Először is sok hülye beviszi kisfiát,kislányát ilyenekre (főleg h Enzo nyakát is törte). Másodszor megjelenik Bret Hart a rákból visszatérve és alig köszöntik?! WTF?:D ezeknek mi kell?? komolyan John Cérna vagy Roman Bitch Punci?? (jó utóbbit még mindig boo-zák aminek én felettébb örülök)
  Na de akkor most h kifújtam a dühömet jön a főmeccs.. AJ hozta amit kellett.. amikor Shane megjelent h a meccs megy tovább,na mondom még van esééély 😀 FASZT.. rá kellett jönnöm Shane is egy kibaszott bábú amit a WWE unipöcs bevesz h ő irányít meg Steph most.. ugyanmár.. az a vén fasz dirigál ez főleg ebből az adásból látszik.. Roman így is bajnok maradt.. szánalmas.. ROSSZ NÉZNI MÁR KOMOLYAN.. már úgy ülök az adás elé ,hogy tudom h Roman ma se kap ki.. arról nem beszélve h 2 ÉVE NEM KAP KI.. 😀 röhej.. na kb ennyi,tudom lesz aki Roman Bitch Punchi fan,de hát gyerekek,fel kéne nőni,nem fikát pöckölve orrot túrva itt kommentelgetni 10 évesen.

  Kedvelés

 4. Láttam írta egy kettő ember hogy nézte élőbe a Paybacket esetleg a mai RAW-ot is nézi valaki ? legalább tudnék valakivel beszélgetni közben :DDD

  Kedvelés

   1. Na , akkor már ketten vagyunk:D őő lenne egy olyan kérdésem az adminokhoz hogy az oldal nem bővülhetne egy “gyors” chat menüponttal ? és akkor az éjjeli adásokat is végiglehetne beszélgetni és nem más adáshoz spoilerezik az ember és gyorsabb lenne a kommunikáció az üzenet egyből megjelenne ott nem kéne fríssítgetni az oldalt…..mi a véleményetek erről ?

    Kedvelik 1 személy

     1. rendben 😀 vagy ha chat túl macerás akkor egy oldalt mint amilyen a fórum vagy gépház menüpont és akkor azon ne múljék hogy frissítek az oldalon 😀 csak jó lenne tényleg egy ilyen ls akkor más felhasználok akik visszanézik az adást nem futnak spoilerbe és akik meg nézik éjjel tudnak beszélgetni meg ilyenek 🙂

      Kedvelés

 5. Nos, én “élőben” néztem végig, végül is elment egynek, de már a WWE-vel kapcsolatban egyre kevesebbek az elvárásaim, szóval… 😛 Nem térnék ki minden meccsre, csak annyit mondanék, hogy egyrészről Enzo-nál nagyon megijedtem, egyből eszembe jutott a tavalyi mexikói dolog Perro-val (ugye mikor a kötél visszacsapódott a nyakára és sajnos belehalt :S), szerencsére megúszta. Annak még örültem, mikor Roman mélyütést csinált, tehát “bemocskolta a kezét”, kell is neki a heel turn már, mint a falat kenyér! AJ meg láthatóan visszafogta magát – azért akik ismerik a korábbi munkásságát, pontosan tudják, nem csak ennyit tud a ringben, de még így is letechnikázta a bajnokot, ezen röhögtem xD Félreértés ne essék, nem vagyok Roman-hater, de a Phenomenal One-t már kb. 10 éve ismerem/követem a pályáját és nálam az all-time top10-ben benne van^^ Viszont amiért leginkább felhúztam magam, az a vége: hol volt Finn?? Akkora lett volna, ha bejön festésben és nekimegy Reigns-nek, vagy akár Styles-nak! Esküszöm, bármennyire kedvelem, néha nagyon tudok rá haragudni, hisz össze-vissza szórakozik a közönséggel (Twitterre ugyebár kitette azt a képet kb. két hete a démoni fejével és a Payback felirattal, erre sehol senki -.-“) Na mindegy, mostantól azért se várom már, aztán majd hátha kellemesen meglepődöm, mikor egyszer csak beállít 😀

  Kedvelés

 6. A meccsekről semmit, nem azért mert rosszak voltak, hanem azért mert még nem néztem meg őket, csak belenéztem, meg elolvastam 😀

  Chicago amúgy tökéletes közönség, szerintem a legjobb a WWE-n belül. Néhány szóval és fújolással kifejezik a jelenlegi bajokat a WWE-vel…

  Ryback bevonulásán meglepődtem, Kalistoénál meg az egyik csávó 45:40 körül láthatóan csalódott 😀

  Főesemény meg, ki nem tudta hogy ez lesz? Mindenesetre a nagy bajnok Roman Reigns övön alul ütött… Elég érdekes lesz hogy az ER-on is AJ lesz a kihívó.. 2 hónap elég egy bajnok uralkodásának.. Reménykedem..

  Kedvelés

 7. Soha a büdös életbe nem írok ide többet ne féljetek nem kell olvasnotok többet a szánalmas írásomat befejeztem!

  Kedvelés

 8. Szerintem ahoz képet nem volt rossz pvp. A tag team meccs az jól elkúrták nem tom ki hibázott de ha jól vettem ki Enzo volt aki nem vetödött földre időben, ettől független jobbulást neki. Samy vs Owns fantasztikus meccs volt még jópár iylet akarok látni. Cesaro vs Miz szintén nagyszerű volt de már tényleg elegem van hogy nem adják meg Cesaronak azt amit már jó ideje megérdemelne. Főmérkőzés hát igen izgalmasnak izgalmas volt de ez csak Aj érdeme, Reigns nem sok mindent tett ehez, és igen sajnos bekövetkezett az ami a sok opció közül a legrosszabb volt hogy Reigns tisztességesen megnyeri… no commnet.

  Kedvelés

 9. Istenem miért kell ezt Mizzel és most már Maryse-al is csinálni ????? amikor visszajött azt hittem ő lesz az aki kihúzza Mizt a szarból de inkább őt is letolták mellé, ha már férj és feleség had ússzanak együtt benne nem ? -.-“”

  A Zayn vs Owens meccs nagyon adta és lesz folytatása és remélem egy jó kis meccstípus én egy 3 Stages of Hell meccset képzelnék el hoznák amit kell azt biztos :P:$$

  A női meccs igazából tudtuk mi lesz bírom mindkettőt de Charlotte karaktere ezzel nálam most már romokban van….

  A főmeccs meg :”DDDD Thankyou Chicago :DD vicces az első AJ winnél Roman egyből behal de azért a végén amikor még többet kapott akkor feltámad poraiból mintha semmi nem történt volna mert miért is ne…megteheti hiszen olyan sokan drukkolnak neki hogy tud honnan erőt “meríteni hozzá”

  Enzonak meg jobbulást az elején megijedtem utána is néztem elméletileg a kezét nem tudta mozgatni de “csak” agyrázkódása van

  Kedvelés

 10. Ez mennyire szánalmas már, hogy a feleség kimenti a férjét, ha szorul a hurok. Én azt mondom, hogy oké bekísérheti, de aztán húzzon az öltözőbe és onnan nézze a meccset!!
  Oké, hogy Sami és Owens megint összecsapott, de legyenek szívesek nem a címmeccs végén megtenni!!
  Bár lehet, hogy ez egy felvezetés akart lenni?? MIz vs. Cesaro vs. Owens (vs. Sami??) az IC címért??
  Cesaro megcsinálta visszatérése 1. Swinger-ét…jobb később, mint soha, kár, hogy nem ment vele sokra…
  Várható volt Cesaro bukása, úgy látszik nem nagyon akarják, hogy vigye valamire.
  A többi meccset nem néztem bevallom, mert nem érdekelt, de ahogy olvastam az eredményeket nem is számítottam másra.

  A mai Raw St. Louis-ban lesz Randy szülővárosában…
  Én a helyében kiosztanák a meccsek végén pár RKO-t, aztán az adás végén közölném, hogy hamarosan visszatérek és pusztítani fogok!! 🙂

  Kedvelés

 11. Veszett kutya rendesen szopóágon van,azt a ku.. övet ne tudja elvenni,de hát 3 avgy 4 x címvédés egy ppv ko jában..szánalmas ahogy az egész,nincs más kihívó csak vau vau aki természetesen most is kikap a törpétől..

  A kócos koboldnak az nxt ben kellet volna maradnia gyakorolni,mert ez a fejetlenség amit leművelt szánalmas…simán kitörhette volna a saját nyakát..

  Cezaro kikap..veszíteni jött vissza? maci laci ko egy szánalohalmaz..mizantériáról ne is bezséljünk..

  Jericho kikap és folytatódik ez a ratyi feud majd pfff

  A ló ember megver 3 embert,nyer,csalással stb mert ez a jó,meg a mély ütés ugye..ezt is folytatják majd amit persze ismét megnyer..szánalmas..

  Szánalmas ppv volt,de nem vártam semmit muahahahhaha

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek