Royal Rumble 2013. – Előzetes

A Royal Rumble PPV 2013 első fizetéses adása lesz, amit majd Phoenix-ben, Arizona államban fognak megrendezni. Ez a show nagyon nagy népszerűségnek örvend, ám most még nagyobb nézőközönségre számíthatunk, mint eddig, hiszen The Rock visszatér ismét a kötelek közé, hogy megpróbálja elhódítani CM Punk-tól a WWE Bajnoki övet.

30 Emberes Royal Rumble mérkőzés

A harc egyszerű, minden szupersztár arra törekedik, hogy végezetül ő maradjon benn egyedül a szorítóban, aki kiesik a ringből, annak számára véget ért a csata. Fontos, hogy csak azoknak kell abbahagyni a harcot, akiknek a lába érinti a padlót. A küzdelemben időközönként mindig más szupersztár fog belépni a kötelek közé, aki pedig végül bennmarad, az lesz a győztes és szabad utat nyert a WrestleMania-ra, hogy kihívja vagy a Nehézsúlyú vagy a WWE Bajnokot. Az előző Royal Rumble csatában Sheamus lett a győztes, aki a WrestleMania-n Daniel Bryan-t győzte le 18 másodperc alatt és megszerezte a Nehézsúlyú Világbajnoki övet.
A csatára eddig csak pár ember van bejelentve, ám ha ilyen kaliberű szupersztárok fognak részt venni rajta, akkor nem fogunk unatkozni a PPV-n.

Az indulók:

John Cena
Randy Orton
Sheamus
Dolph Ziggler
Heath Slater
Jinder Mahal
Drew McIntyre
Antonio Cesaro
Wade Barrett
The Miz
Ryback
Egy meglepetés ember a mostani NXT Szezonból
Daniel Bryan
Kane
The Great Khali
Kofi Kingston
Darren Young
Titus O’neil


The Rock vs CM Punk (WWE Bajnoki öv)

The Rock, az Emberek Bajnok hatalmas bejelentést tett a WrestleMania XXVIII. után, megjelent a RAW-n és fürdött a győzelmében. Óriás szeretetet kapott, sőt külön sikerként elmondhatta, hogy ennek a generációnak a legjobbját, John Cenát Miami-ban, a szülővárosában verte el. A Hétfői RAW-n elmondta, hogy a csata utáni éjszaka volt egy látomása, amiben ő volt a WWE Bajnoka. Tehát ezzel elszántan kijelentette, hogy készüljön a WWE címvédője, mert Rock érkezik és 2013 első PPV-jén, ahol ringbe fog lépni ellene.
CM Punk ezen a WrestleMania-n már Bajnok volt és azóta minden alkalommal sikeresen végrehajtotta a címvédéseket. Survivor Series-en a WWE Bajnoki övét John Cena és Ryback próbálta megszerezni, de sikertelenül, hiszen megjelent 3 NXT-s szupersztár és beavatkoztak a mérkőzésbe. Dean Ambrose, Seth Rollins és Roman Reigns megalkották a Shield nevű csapatot, ami eddig CM Punk-nak sokszor segített. Külön tényezőként figyelembe kell venni, hogy a csapat bele avatkozhat a mérkőzésbe, ám The Rock nem fogja hagyni, hogy az álmait meghiúsítsák. CM Punk-nak kétségtelenül ez lesz a legkomolyabb mérkőzése, ahol meg kell védeni a címét. Minél tovább birtokolja az övet annál nagyobb a nyomás rajta és egyre keményebb feladatokat kap. Mindig volt valaki mellette, ám a Shield 2013. január 21-én a RAW-ban megtámadta Rock-ot és ekkor a színész/pankrátor sérülésekkel tért haza. Vince McMahon, a szervezet tulajdonosa kihirdette, hogyha a csapat beleavatkozik a Royal Rumble-ön vívott WWE Bajnoki öv mérkőzésbe, akkor a csatának azonnal vége szakad és Punk elveszti a címét. A Hangtalanok Hangja ez után a SmackDown-on jelent meg és a Shield-hez szólt, hogy mivel ő még nem kért semmit sem a Shield-től tegyék meg azt a szívességet, hogy eltakarodnak a Bajnok útjából. Nem fog választ adni azért, hogy mért támadták meg Ryback-et, nem fog választ adni, hogy mért estek neki The Rock-nak és Punk nem fog válasz adni semmire ami eddig az életében megtörtént. A karrierje legnagyobb pontja az lesz, mikor legyőzi The Rock-ot a Royal Rumble-ön, és nincsen szüksége semmilyen külső segítségre. Magabiztosan ezt elmondta Punk, ám nem tudjuk, hogy a külső komolyság és elhatározottság mögött mennyire is tart az Emberek Bajnokától. Biztosra vehetjük, hogy nagyszerű csatát fog vívni a kéz szupersztár, feledhetetlenre ígérkezik az összecsapás.


Big Show vs Alberto Del Rio (Nehézsúlyú VIlágbajnoki öv)

Alberto Del Rio face karakterként szerepelt a szervezetnél és a 2013. január 11-i SmackDown-on volt egy címmérkőzése, ahol Big Show volt az ellenfele. Ez a csata egy Last Man Standing kihívás volt, amiben a mexikói lenyűgözött mindenkit, hogy elhódította a díjat az óriástól. Mire a játékvezető 10-ig számolt csak Alberto állt talpon. Show nem tudta elviselni, hogy már nem mondhatja magáénak az övet, ezért a Royal Rumble-ön kihívja a Mexikói Arisztokratát. Nem lesz rossz mérkőzés közöttük, majd kiderül, hogy az óriás felül tud e kerekedni a gyűlöleten, vagy Del Rio továbbra is Bajnok marad.


Team Rhodes Scholars vs Team Hell No (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A kihívók Damien és Cody, ők fognak megpróbálkozni a Bajnok csapattól elvenni a címet, már több első számú kihívó mérkőzésen győztek a Rhodes Scholars-os srácok, de az övet még nem nyerték meg.


Pre Show: The Miz vs Antonio Cesaro

The Miz és Cesaro csatája jó mérkőzésnek ígérkezik, hiszen Antonio, aki Svájci születésű többször is nevetség tárgyává tette Amerikát. Amerika adta neki a munkáját, de ő mégis folyton azt hangoztatta, hogy ez a kontinens koránt sem ér fel Európához. Végül ezt Miz elégelte meg, aki komoly szavakkal válaszolt neki, majd többször is keresztbe tett neki. Ennek végét, vagy akár folytatását jelentheti a Royal Rumble csata, ahol akár új Bajnokot is avathatunk, ha figyelembe vesszük The Miz remek formáját.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!