WWE Royal Rumble 2015. – Előzetes

royalrumble2015

A Royal Rumble 2015. január 25-én Philadelphia városából fog jelentkezni, a Wells Fargo Center-ből. Ez a PPV szokásos módon az év első fizetéses adása, ahol a rajongók láthatják a rendkívül népszerű és kedvelt 30 Emberes Royal Rumble mérkőzést. Emellett viszont a szervezet előre több csatát is bejelentett, amik között helyet kapott a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó Triple Threat csata is…

RoyalRumbleMatchAI6

WWE Royal Rumble Meccs

Ebben a “Royal Rumble Meccsben” 30 Szupersztár fog meghatározott időközönként a ringbe lépni, hogy megpróbáljon minél több ellenfelet kiejteni és bennmaradni a végsőkig a szorítóban. Aki kiesik a kötelek közül úgy, hogy a lába a talajt érinti az automatikusan kénytelen búcsút mondani az összecsapásnak. Aki egyedül bent marad a ringben az lesz a győztes, aki egyből szabad utat kap a WreslteMania-ra, ahol az aktuális WWE Nehézsúlyú Világbajnok ellen léphet majd ringbe a címért. A cég előre csak 17 Szupersztárt jelentett be előre, így számíthatunk arra, hogy lesznek meglepetés résztvevők is, akik visszatérnek a céghez.

A bejelentett résztvevők:

 • Roman Reigns
 • Daniel Bryan
 • Rusev
 • Bad News Barrett
 • Bray Wyatt
 • Dean Ambrose
 • Goldust
 • Stardust
 • Big Show
 • Kane
 • The Miz
 • Damien Mizdow
 • R-Truth
 • Dolph Ziggler
 • Ryback
 • Fandango
 • Luke Harper

cenabrock150125

Seth Rollins vs John Cena vs Brock Lesnar (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A Nehézsúlyú Világbajnok, Lesnar ellen Cena az első számú kihívó, aki ezen a PPV-n léphetett volna ismét ringbe a Bestia ellen, ám ahogy folyamatosan haladt a sztori Seth Rollins is helyet kapott ebben az összecsapásban. A Vezetőség embere birtokolja a Money In The Bank táskát, amivel akármikor és akárhol kihívhatja a WWE címvédőt 1 esztendőn belül. Ez nagy lehetőség lehet neki, hiszen akár két címmeccset is lejátszat egymás után. Teljes a feszültség a 3 Szupersztár között, ami egy nagyon remek és fordulatos csatát eredményezhet. Vajon címszerzést, vagy újabb címvédést látunk a PPV-n?

tagteam150125

The Miz és Damien Mizdow vs The Usos (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Az adás második előre bejelentett övért folyó mérkőzésén The Miz fog szerepelni a dublőrjével karöltve az Ikercsapat ellen. Az elmúlt hetekben nagyon kiélesedett a viszály Miz és a társa mellett, ami annak köszönhető, hogy Mizdow-t egyszerűen imádja a publikum, amíg The Miz-el meglehetősen ellenségesek. Ez már sok fejfájást okozhatott az Awesome Szupersztárnak, aki már többször, csak a tekintetével elárulta, hogy a pokolba kívánja Mizdow-t. Talán előbb utóbb fizikai tettekre is sok fog kerülni kettejük között, ami a csapat felbomlását eredményezné?

949newday150125

The New Day vs Cesaro, Tyson Kidd és Adam Rose

Mindkét oldalon karizmatikus és karakteres csapatokat láthatunk. A New Day egyszerűen berobbant a WWE-be a saját kis pörgős és elragadó stílusukkal, amíg Tyson és Cesaro szintén frissen alakult csapata óriási mozdulatsorozatokkal keltette fel a rajongók figyelmét. Az utóbbihoz csatlakozott Adam Rose, aki szintén konfliktusba keveredett az ellenfél trióval. Vajon ebben a csatában inkább a Big E és Cesaro féle fizikai erő fog dominálni, vagy pedig a látványos mozdulatsorozatok, amikre a másik pankrátorok képesek?

NAOTA150125

New Age Outlaws vs The Ascension

Az Ascension csapata a debütálás óta most fog először részt venni PPV eseményen, ahol nem is akárkik lesznek az ellenfeleik, hanem a két frissen visszatérő, volt Tag Team Bajnok, Road Dogg és Billy Gun. Vajon a nagy öregek képesek a tapasztalattal és a csapatmunkával a fiatal titánok felé kerekedni, vagy pedig továbbra is veretlen maradnak Konnor-ék?

diva150125

Bella Twins vs Natalya és Paige

Az év első PPV eseményén természetesen helyet kapott díva csata is, amiben 4 hölgy fog részt venni. Egy tipikus face csapat fog ringbe szállni a Bella Twins ellen egy tag team csatában…

3 című bejegyzés “WWE Royal Rumble 2015. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jó cikk lett és eszméletlenül várom a rumblet! 🙂
  Egy kis önreklámot is szeretnék tudom hogy jönni fognak a dislikeok de minden wwe szerető oldalon megosztom ezt hát ha azért érdekel embereket! 🙂
  Elkészült a WWE2K15 Royal Rumbles videónk Gerivel! Ebben a sorozatban szeretnénk végig játszani az összes PPV-t! Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk a videóhoz!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!