WWE Royal Rumble 2015. – Eredmények

RR152015. január 25-én Philadelphiában rendezték meg a 28. Royal Rumblet, egyúttal az év első PPV adását. Az RR minden évben az egyik legnézettebb show, ami megnyitja az utat a WrestleManiához.

 A show most is a Kick Off-fal indul, amit Renee Young, Byron Saxton, Booker T és Corey Graves vezet. Természetesen ez a műsorrész legfőképpen az elemzésekről, esélylatolgatásokról szól most is, ugyanakkor a WWE – mint mindig – most is ingyenessé tett egy mérkőzést, ami úgymond egyfajta ráhangolódás is lehet a fő adásra.

A legnagyobb hangsúlyt érthetően a 31 emberes Royal Rumble mérkőzés kapja, amin bizonyára lesznek meglepetés érkezők, hisz előzetesen jóval kevesebb résztvevőt jelentettek be. A kommentátorok ezúttal is tippelnek a győztesekre: Saxton Bray Wyatt, Graves Roman Reigns, Booker T Rusev, Renee pedig Daniel Bryan mellett teszi le a voksát.
Szó esik a Díva Tag Team meccsről, illetve a New Age Outlaws vs The Ascension összecsapásról is. Ennek kapcsán kapunk egy kis összefoglalót arról, mi is történt a fiatalok és az idősebbek között a RAW-ban. A backstage-be is bepillantunk, ahol Tom Phillips az Outlaws tagjait kérdezi. Road Dogg elmondja, hogy az Ascension már kapott egy kis leckét, ez pedig ma folytatódni fog. Nem aggódnak.
Megszólal Shawn Michael is, aki arról beszél, mélyen érzés megnyerni a Rumblet, majd Bajnoknak lenni a WrestleManián. Beszél Daniel Bryanről és Bray Wyattről is, de elismeri, hogy több favoritja is van.

A beszélgetések után elérkezünk az este első mérkőzéséhez, ami kicsit eltér a korábban bejelentettektől. Az arénában Michael Cole, Jerry Lawler és JBL kommentálja az eseményeket.

Kick Off mérkőzés: Big E és Kofi Kingston vs Cesaro és Tyson Kidd
Annak ellenére, hogy az összecsapást hat emberes meccsként reklámozták, Adam Rose és Xavier Woods végül csak a ring mellől biztathatta társait, de ott van a RoseBuds és Natalya is.
Big E és Tyson kezd, majd az első váltásnál Kofi és Cesaro lép a ringbe, utóbbit a közönség üdvrivalgással fogadja. Újabb váltás az egyik oldalon, és Casaro a New Day erőemberével találja szemben magát. Többszöri váltást láthatunk és remek mozdulatokat – főleg Kofitól és Cesarotól. Persze Tyson és Big E odateszi magát, kopogtatási kísérleteik azonban egyelőre megmaradnak a próbálkozás szintjén. Tyson a Sharpshootert is beviszik, Big E azonban közbeavatkozik, így megmenti Kofit.
Adam Rose megpróbálkozik egy kis figyelemeltereléssel, Kofi azonban résen van hárítja a hátulról támadó Tyson mozdulatát. Pillanatok telnek csak el, és Tyson Kidd máris újabb támadást indít és kopogtat – ezúttal már sikerrel.
A mérkőzés győztesei: Tyson Kidd és Cesaro.

A WWE megpróbálja megmozgatni az Univerzumot és a közösségi médiák tagjait arra biztatják, hogy kérdezzenek a szupersztároktól, egyúttal meg is mutatnak néhány tweetet. Rybacktől megkérdezik, hol volt a kényszerű távolléte alatt, ő azonban csak annyit válaszol, most még éhesebb. Ziggler azt mondja,általában nem szurkolnak John Cenának, de most, hogy a munkájuk volt a tét, drukkoltak neki. Rowantől azt kérdezik, hogyan élte meg, hogy ki kell maradnia a RR meccsből, ő pedig bevallja, hogy amikor a Vezetőség kidobta őt, az bizony frusztrálttá tette. A kérdés azonban ilyenkor nem az, hogy hogyan kezeljük a helyzetet, hanem hogy hogyan oldjuk meg.
A három szupersztár természetesen úgy készül ma, hogy meg is fogják nyerni a 30 emberes mérkőzést.

A Kick Off végeztével a 2015-ös Royal Rumble PPV adás egy videó-összeállítással indul, majd máris érkeznek az első mérkőzés résztvevői.

The New Age Outlaws vs. The Ascension
ERgy héttel ezelőtt a RAW-ban a már visszavonult szupersztárok megleckéztették az Ascension fiatal tagjait. Igaz az is, hogy az “öregek” jóval többen voltak. Ma este kettő a kettő ellen mutathatják meg a világnak, mire képesek. A mérkőzés nem tartott túl sokáig és igazából nem is volt más tétje, mint hogy egy lépés legyen az Ascension felemelkedésének útján. Talán nem meglepő, hogy az egyébként jó képességű fiatal szupersztárok képesek voltak revansot venni az egy héttel ezelőtti fiaskóért.
Az Ascension bevitte a Fall of Man mozdulatot, majd Konnor kopogtatta Billy Gunnt.
Győztes: az Ascension.

A reklámblokkot követően megnézhetjük ismét Sting egy héttel ezelőtti megjelenését, majd a backstage-be nézünk be. Triple H és Stephanie az irodában épp arról beszél, hogy kerülhetett a RAW estéjén Sting az épületbe. Steph szerint lehet, hogy Sting a WCW-nek dolgozott, ez azonban McMahon ház, amit meg fognak védeni Stingtől, tehát valamit tenniük kell. HHH megígéri, hogy megvédi az épületet és ha Sting visszajön, el fogja pusztítani!
Pazul Heyman lép be és felveti, hogy a problémát oldják meg Lesnarral…

WWE Tag Team Bajnoki cím mérkőzés: The Miz és Damien Mizdow vs The Usos
Miz és Damien közül most is a dublőr a sikeresebb és kedveltebb, ennek ellenére Miz kezd Jey Usoval. Az ikrek jól dolgoznak együtt, Miz azonban Damien többszöri kérésére sem hajlandó társát a ringbe engedni, önző módon viselkedik. A közönség is Mizdow-t akarná, de hiába, nem jöhet. Aztán Miz belefut egy rúgásba és elterül a földön, aztán rövid időn belül többször is visszaküldik a padlóra. Mizdow megpróbál közbeavatkozni, de sikertelenül.
Kezdődnek a kopogtatási kísérletek, Miz annyira összeszedi magát, hogy kirúg, sőt fordítani próbál.
Ne feledjük, hogy a mérkőzésnek komoly tétje van, hisz a tag teamövért megy, és ezt nem felejtik el az ellenfelek sem. Láthatjuk a Flying Usokat és repülésük után mind a négyen elterülnek a ring mellett. Pillanatokkal később már Jey ugrik a ring sarkáról, de Miz elgurul a splash elől, sőt jön a Skull Crushing Finale, de a kopogtatás sikertelen. A közönség Mizdowt akarja, ám Miz nem engedi át a helyét és ismét belefut egy talpba. Jey a felső kötélről ugrik és kopogtatna, ekkor azonban jön Damien és megmenti csapattársát! Sőt kioszt ő is egy Skull Crushing Finalet, Miznek csak kopogtatnia kell, ám Jey kirúg! A középső kötélen állva ütik egymást, amikor jön Jimmy és ő is beszáll. Mizdow nem tud segíteni, egy rúgást követően épp a földön van…
Az Uso fiúk összedolgoznak, egy powerbomb, egy splash és jön a végső kopogtatás, amiből Miz már nem tud kirúgni.
A mérkőzés győztesei és a WWE Tag Team Bajnokai továbbra is az Uso testvérek.
A Bajnokok ünnepelnek, Damien Mizdow pedig stunt double szerepét adja elő.

A backstage-ben Joey Mercury a WWE Immortals játékkal játszik, amikor Jamie Noble kérdezi tőle, mit is csinál. Jamie is nekiáll, hogy letöltse a játékot. Megérkezik Seth is, aki mérges, amiért egy ilyen fontos éjszakán játszadoznak. Azt mondja, fáradt már attól, hogy azt hallja, mi lesz a jövőben, mikor ő a jelenben van.

The Bella Twins vs Paige és Natalya
A dívák mérkőzése ezúttal tét nélküli, mindössze egy presztízs értékű összecsapás a lányok három héttel ezelőtti összeakaszkodása után. Ennek ellenére harcosak voltak a hölgyek és úgy küzdöttek, mintha az övért ment volna a dolog. Többszöri fordítás után a győzelmet végül a Bella ikrek szerezték meg, amikor Brie semlegesítette Paiget, Nikki pedig egy sikeres mozdulat után kopogtatta Natalyát.

Láthatjuk, ahogy több szupersztár is arra készül, hogy megnyeri a 30 emberes mérkőzést és főszereplő lesz a WrestleManián. Hamarosan megtudjuk, kinek sikerül…

Triple Threat mérkőzés a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért: Brock Lesnar vs John Cena vs Seth Rollins
Következik az egyik olyan meccs, amit bizonyára sokan vártak. Eldől, hogy képes lesz-e Brock megtartani a Bajnoki címet, esetleg Seth Mr. Money In The Bank-ként Bajnokká válhat, vagy John Cena nyeri el sokadszorra az övet. Érkeznek a szupersztárok, közben ismét megnézhetünk néhány képkockát az előzményekből.
Megszólal a gong és Seth azonnal kimenekül a ringből, Cena pedig hátulról kapja el Lesnart. A gyenge próbálkozás vége egy German Suplex. Rollins J&J között, a ring mellett állva úgy figyeli az eseményeket, mintha ő nem is lenne a címmeccs résztvevője. Megteheti, hisz itt, most nincs kiszámolás és nincs diszkvalifikáció sem…
Lesnar elkezdené suplexekkel sorozni Cenát, amikor Seth mégis támad. Lesnar könnyedén felkapja, de azonnal érkezik J és J, hogy megmentsék és kimenekítsék a ringből. Seth ki is jut, a testőrök azonban nem: Brock felkapja és egyszerre dobja el őket. Cena kihasználná ezt és az AA-re készül, amiből Lesnar kimozog és ellöki Cenát, egyenesen a kötél mellett álló Seth talpába. John Cena elterül, Brock pedig elkapja Rollinsot.
Lesnar kíméletlen, a bestia láthatóan elszabadult. Sorban osztja a suplexeket és könnyedén küldi földre mindkét kihívóját. Aztán elkapja Cenát, méghozzá a Kimura Lock-kal. John küzd, érthetően nem akarja feladni és hatalmas erőt kifejtve, ölében Lesnarral feláll! Seth ugrik a kötélről és mindkettőjüket leteríti.
Talán rájönnek, hogy egyetlen megoldás van, így mind a ketten Lesnart támadják és közösen kiosztanak egy suplexet viszonzásképp a korábbiakért. Látszik, hogy Brock kicsit megszédül, John Cena el is kapja és jön az AA! Kopogtatni nincs ideje, mert Seth kihajítja a ringből és ő próbálkozik meg a befejezéssel, persze sikertelenül.
Brock összeszedi magát és folytatja a két szupersztár gyengítését. Újabb suplexek, újabb ütések.
Aztán mindhárman a ringen kívül vannak. Cena nekirúgja Lesnart a lépcsőnek, és amíg a Bajnok ülve marad, megkergeti Rollinsot és kioszt neki egy AA-t. A közönségnek nem tetszik a dolog, a búgásból egyértelmű: nem akarják, hogy John Cena legyen a Bajnok. Nem is lesz – legalábbis egyelőre – mert nem jut el a kopogtatásig Lesnarnak köszönhetően, sőt újabb suplexet kap.
Rollins is kezd bekeményíteni, a Cenával bíbelődő Brockot fejbe rúgja, sok mindent azonban nem ér el vele.
A három szupersztár folytatja ezt a kemény, de egyelőre eredménytelen játékot. Gyengítik Lesnart, majd egymást akadályozzák meg a kopogtatásban. Ez történik akkor is, amikor Lesnar elkapja Rollinsot és jön az F5! John Cena lép közbe, így a Bajnok nem tudja befejezni a meccset. A mozdulattól Seth egy időre harcképtelen, így Lesnar nyugodtan oszthatja a suplexeket tovább Cenának. Aztán gondol egyet és elkezdi lebontani a kommentátori asztalt. A spanyol kommentátorok azonnal elhagyják helyüket, Brock földhöz vág egy monitort.
Visszalép a ringbe, ahol John Cena várja és ad neki ismét egy AA-t, aztán még egyet és végül egy harmadikat! Kopogtatna, de kettőnél Seth elkapja a lábát és kihúzza a ringből! Nekicsapja a sarokvasnak, majd láthatóan arra készül, hogy az épp feltápászkodó Brocknak kiossza a Curb Stompot. Meg is teszi és Seth Rollins kopogtat! Persze, hogy érkezik Cena, és kettőnél most ő lép közbe. Elterülnek, közben pedig hallani, hogy ez a fajta bunyó tetszik a közönségnek.
Lesnar kigurul a kötél alatt, próbálja összeszedni magát, amikor máris kapja az oldalába Cenát és a barikádnak csapódnak, majd elterülnek a földön. Cena áll fel először és már majdnem belép a ringbe, amikor látja, hogy Lesnar is emelkedik és egy szék van nála. Azonnal letámadja ismét és ezúttal az acél lépcsőnek vágja neki, majd felemel egy lépcsőelemet és azzal üt. Brock a letakarított kommentátori asztalon fekszik, amikor Seth ismét beszáll: először Cena kap tőle egyet hátulról, majd felmászik a felső kötélre és onnan ugrik a Bajnokra!
Az asztal darabokra törik, ők elterülnek a romokon…
Cena megfogja Seth-et és visszalöki a ringbe, de minden megmozdulása sikertelen, hisz Seth kivédi a mozdulatát és visszatámad, sőt kopogtatni is próbál. Az AA sikertelen, mégis eljut Cena is a kopogtatásig és egy pillanaton múlik csak, hogy Seth nem késve rúg ki. Jön az STF. A feladatás talán eredmények is lehetne, ha nem lenne ott a J&J Security, akik ekkor ismét közbeavatkoznak és megmentik Seth Rollinsot, sőt meg is rugdalják Cenát.
Közben látjuk, hogy a ring mellett érkezik az orvos és egy hordágyat is begurítanak. Lesnar még mindig a földön fekszik, vizsgálják az állapotát.
A ringben ezalatt újabb sikertelen kopogtatás Rollins részéről, így Mr. Money In The Bank kezébe veszi a táskáját és azzal akarja leütni ellenfelét. Cena számít a mozdulatra és átlendíti Seth-et a kötélen, aztán csomóra rakja a két testőrt is. Kapnak egy dupla AA-t, majd a visszaérő Sethnek is jár egy. Rollins ismét az utolsó pillanatban tud csak kirúgni, és közben a kamerát Lesnarra irányítják, aki már a hordágyon fekszik. Beszél, de a tekintetet mintha nem lenne teljesen tiszta…
AZ arénában harsog a Let’s Go Cena – Cena Sucks, Seth és John pedig felváltva osztja a pofonokat. Jön a Curb Stomp és hihetetlen módon Cena ezt követően is kirúg! Seth sem hiszi el, felmászik a sarokra és látványos ugrással zuhan rá. Ekkor azonban a Lesnar jelenik meg és elkapja Rollins derekát és ad neki egy suplexet, rögtön utána Cena kapja a másikat! Mintha percekkel ezelőtt nem is hordágyra tették volna…
Jönne az újabb suplex Seth-nek, ő azonban kimozdul, felkapja a táskáját és azzal támad a harci gépezetre! Lesnar megtántorodik, Seth pedig ismét üt, majd készül a Curb Stomp-ra. Brock elkapja a lendülő lábat és az F5 az utolsó mozzanat. Lesnar lekopogtatja Seth Rollinst és megvédi a címét.
A mérkőzés győztese és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka továbbra is Brock Lesnar.

Nincs más hátra, mint a 30 emberes Royal Rumble mérkőzés. A kezdés előtt egy összefoglalót láthatunk a korábbi Rumble eseményekről, a legjobb pillanatokról, a győztesekről.
Mivel a WWE hivatalosan nem jelentette be a meccs valamennyi résztvevőjét, kíváncsian várjuk, kik lesznek a meglepetés emberek, a visszatérők. Kíváncsian várjuk azt is, ki lesz az utolsó, aki talpon marad és ezzel elnyeri a jogot, hogy a WrestleMania fő eseményén elhódíthassa az övet az aktuális Bajnoktól.

30 emberes Royal Rumble mérkőzés
A korábban megállapított sorrend szerint 90 másodpercenként érkeznek a szupersztárok, akit átlendítenek a felső kötélen és a lába földet ér, kiesik. Nincs barát, nincs csapattárs, egy cél van: utolsónak maradni.
Az első ember a a ringben The Miz, a második pedig R-Truth, tehát a korábbi tag team partnerek kerülnek szembe egymással. Megszólal a gong és egyúttal elindul a visszaszámlálás is. Miz és Truth egyelőre spórolnak az energiáikkal, így mindketten a ringben várhatják a harmadik érkezőt. A közönség tíztől már hangosan számol vissza, a másfél perc elteltével pedig megszólal a jelzőhang és megtudjuk, ki a következő ember.
“Bully Ray” Bubba Dudley, a Dudley Boyz egykori tagja, a WCW és a WWE Tag team Bajnoka, Hardcore Bajnoka jön be! Miz elkerekedő szemekkel csodálkozik rá a 44 éves szupersztárra, a közönség felállva üdvözli.
Mivel R-Truth még mindig a sarokvason ül, Dudley jellegzetes mozdulatait Mizen mutatja be, végül pedig Truth-tal közösen küldik padlóra. Egy újabb közös mozdulat, majd megvan az első kieső is: Mizt “Bully Ray” Bubba Dudley lendíti át a kötélen.
Újabb visszaszámolás és Luke Harper zenéje szólal meg. Mire ő bejön, Bully Ray R-Thruth-ot is kidobja a ringből és felkészülten várja az egykori Wyatt Family tagot. Természetesen még mindketten a ringben voltak, amikor máris újabb szupersztár léphetett a kötelek közé, aki nem volt más, mint Bray Wyatt, így Luke Harper szemtől szemben állhatott egykori “főnökével”. A találkozás azonban nem nekik, hanem Dudley-nek volt kellemetlen, hisz Harper rúgását követően Bray átlendítette a kötélen.
Curtis Axel zenéje szólalt meg, de az egykori Heyman-srác jóformán csak az arénába ért be, amikor Eric Rowan rátámadt, nekivágta a díszletnek, majd bement helyette a ringbe. Rowan egykori csapattársát, Luke Harpert nézhette ki magának, ám meglepetésre nem ez történt, hanem a két tag a volt főnök, azaz Bray Wyatt ellen fordult! Végül a helyzet úgy alakult, hogy Bray Wyatt és Eric Rowan közösen ejtették ki Luke Harpert.
Sorban érkeztek és sorban estek ki a szupersztárok, az érkezők / távozók listáját az alábbi felsorolásban tüntettük fel. Wyatt jól állta a sarat, öt embert dobott ki egyedül – köztük Daniel Bryant – és egy kiesésében közreműködött. Hasonlóan jól szerepelt Rusev, aki 15. érkezőként lépett a ringbe és hat embert ejtett ki. Big Show és Kane összedolgoztak, ketten közösen négy embert dobtak át a köteleken, míg Show neve mellé mnég oda kell írnunk Swaggert is. Dolph Ziggler volt az utolsó érkező, de nem ő volt az utolsó maradó. Roman Reigns a 19. helyen jött be és bár remek formát mutatott, nem sikerült a közelébe kerülni a tavalyi Royal Rumble eredményének, már ami a kidobott emberek számát illeti.
Természetesen most is láthattunk egy időben mintegy tucatnyi szupersztárt a ringben, a legvégső küzdelem azonban a Big Show, Kane és a Dean Ambrose, Roman Reigns páros között alakult ki. Gyakorlatilag a Vezetőség emberei a Shield egykori tagjaival szemben. Kane és Show képes volt kiejteni Ambrose-t, így már csak Reigns maradt. A fiatal szupersztárt elkapták, közben azonban ők is összeszólalkoztak, egész pontosan Kane arcon csapta Show-t, ő visszaütött, ebből pedig beindult a verekedés. Reigns felismerte a lehetőséget, az egymással hadakozó Kane-t és Show-t egyszerre lendítette át a kötélen!
Megszólalt a gong, a kommentátorok pedig bejelentették, hogy Roman Reigns nyerte a Royal Rumble-t és a jogot, hogy ott legyen a WrestleManián!
Kane és Show nem így gondolták. Visszarohantak a ringbe és a már egy ideje vérző Romanre támadtak. Reigns-nek már védekezni sem volt ereje és megkapta a közös chokeslamet támadóitól.
A közönség hangosan kiabálta: Rusevet akarjuk! Nem csoda, hisz őt senki nem ejtette ki, hanem a Kane-től kapott chokeslam után önként gurult ki a kötél alatt!
Ekkor megszólalt egy zene és az arénában lévő összes ember egyszerre ugrott talpra: The Rock érkezett! Jött és az unokatestvére, Roman Reigns mellé állt! Szembeszállt a hegyomlás Show-val, elintézte Kane-t, majd mikor Show ismét bepróbálkozott, lazán berúgott a lábai közé. A megrogyó óriás a másik oldalról máris kapta a Superman Puch-ot, végül pedig járt neki a Rock Bottom is.
Rock kiment a ringből, talán tudta, hogy még nincs vége, hisz az eddig lesben lapuló Rusev most támadt Reignsre! Tehát a Royal Rumble-nek ekkor még nem volt győztese, ők ketten dönthették el, ki lesz az. Rusev gyorsan megkapta a Speart, fekvő teste fölött Reigns felmutatott a WrestleMania XXXI. logójára, majd az oroszt/bolgárt kidobta a felső kötélen át. Utolsónak tehát Rusev esett ki és Roman Reigns maradt. Ismét megszólalt a gong, ez azonban most már vaklóban azt jelentette, hogy a 2015- ös Royal Rumble győztese Roman Reigns! The Rock gratulált unokaöccsének, megölelték egymást, Brock Lesnar és Paul Heyman pedig a bacstage-ből figyelte az eseményeket…
Végszóra bevonult Triple H és Stephanie McMahon, arcukon pedig nem az elégedettség tükröződött. HHH-nek láthatóan nem tetszett Rock jelenléte és a győztes személye. A WrestleManiához vezető út megnyílt és március végéig ezen fogunk haladni.

S hogy beszéljünk egy kicsit az érkezőkről és a távol maradókról is:
Meglepetés ember a hetedikként ringbe lépő Boogeyman, illetve a 14-ként érkező Diamond Dallas Page volt. A novemberben sérülést szenvedett Sheamus az orvosok szerint még nem állt készen a visszatérésre, bár már jól érzi magát és egy héttel korábban ott volt a RAW-n a backstage-ben.
Randy Orton sem tért vissza és a Vipera állapotáról egyelőre semmi hivatalos közlemény nem áll rendelkezésre. A PW Insider információi szerint Orton a Royal Rumble idején Philadelphiában tartózkodott.
Távol kellett maradnia az ugyancsak sérült Mark Henrynek is és hiányzott az NXT-ből a main rosterbe került Bo Dallas, annak ellenére, hogy az ő érkezését több hírlap is biztosra vette. Hogy ki és mikor tér vissza, egyelőre rejtély marad, bízzunk benne, hogy a következő hetekben új szálakon indulnak el az új ellentétek és ebben már a hiányzók is szerepet kapnak.

Az érkezők sorrendje:

 1. The Miz
 2. R-Truth
 3. Bubba Ray Dudley
 4. Luke Harper
 5. Bray Wyatt
 6. Curtis Axel / Eric Rowan
 7. The Boogeyman
 8. Sin Cara
 9. Zack Ryder
 10. Daniel Bryan
 11. Fandango
 12. Tyson Kidd
 13. Stardust
 14. Diamond Dallas Page
 15. Rusev
 16. Goldust
 17. Kofi Kingston
 18. Adam Rose
 19. Roman Reigns
 20. Big E
 21. Damien Mizdow
 22. Jack Swagger
 23. Ryback
 24. Kane
 25. Dean Ambrose
 26. Titus O’Neil
 27. Bad News Barrett
 28. Cesaro
 29. Big Show
 30. Dolph Ziggler

A kiesők sorrendje – zárójelben a kiejtővel

 1. The Miz (Bubba Ray Dudley)
 2. R-Truth (Bubba Ray Dudley)
 3. Bubba Ray Dudley (Bray Wyatt)
 4. Luke Harper (Bray Wyatt és Eric Rowan)
 5. The Boogeyman (Bray Wyatt)
 6. Sin Cara (Bray Wyatt)
 7. Zack Ryder (Bray Wyatt)
 8. Tyson Kidd (Daniel Bryan)
 9. Diamond Dallas Page (Rusev)
 10. Fandango (Rusev)
 11. Daniel Bryan (Bray Wyatt)
 12. Adam Rose (Rusev)
 13. Kofi Kingston (Rusev)
 14. Goldust (Roman Reigns)
 15. Stardust (Roman Reigns)
 16. Damien Mizdow (Rusev)
 17. Titus O’Neil (Roman Reigns és Dean Ambrose)
 18. Big E (Rusev)
 19. Ryback (Kane és Big Show)
 20. Jack Swagger (Big SHow)
 21. Bad News Barrett (Dolph Ziggler)
 22. Cesaro (Dolph Ziggler)
 23. Dolph Ziggler (Kane és Big Show)
 24. Bray Wyatt (Kane és Big Show)
 25. Dean Ambrose (Kane és Big Show)
 26. Kane (Roman Reigns)
 27. Big Show (Roman Reigns)
 28. Rusev (Roman Reigns)

Figyelem! Ne feledjétek, hogy a scriptet a böngészőben sajnos még mindig engedélyezni kell, enélkül a videó nem jelenik meg! Jó szórakozást! 🙂

 

Kick Off:

Royal Rumble:

Backstage Pass:

71 című bejegyzés “WWE Royal Rumble 2015. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ezen a gálán látszódott, hogy alapvetően bajok vannak jelenleg a WWE-vel. A Triple Treat meccs kifejezetten jó volt, azzal nincs bajom, és én örültem Lesnar győzelmének. A gála nagyrésze teljesen érdektelen volt, az RR meccs pedig tragikusan kiszámítható.

  Szerintem a jelenlegi problémák összefoglalva a WWE storyline-okkal globálisan:

  1./ Kiszámíthatóság, lieáris, ostoba történetvezetés

  Egyszerűen ugyanazokat a sémákat ismétlik agyba főbe, valódi dráma és fordulatok nélkül, mindezt úgy, hogy arra érdemes karaktereket, jó pankrátorokat bagatellizálnak el teljesen. Kit érdekelt pl., hogy hónapokon át elvették Zigglertől az interkonti címet, amikor két adásra rá úgyis mindenki tudta, hogy visszakerül hozzá. Ráadásul teljesen súlytalan mérkőzéseket vívott. Értem én, hogy a hatéves kisfiúk lettek a célközönség, de egy idő után nekik is büdös lesz, hogy mindig ugyanazok az arcok forognak körbe, körbe, kb. ugyanolyan mérkőzéseken. Tegye már föl a kezét, aki szerint egy gálára való az Uso-k 1275. mérkőzése Mizék ellen! Az rendben van, hogy a végén valahogy ki kell hozni a face-t győztesnek, de azért szerettük meg sokan ezt a műfajt, mert azt láttuk, hogy valódi drámában, valódi közdelemmel jutott el a céljáig. És az én magánvéleményem az, hogy nem kell mindig valami váratlan deus ex machina miatt eldőnie egy meccsnek, sőt nem is kell mindig kiegyenlítettnek lennie. Szerintem bőven elfér, hogyha egy karakter éppen ledózerolja az ellenfeleit akár meccseken át. Ez legalább ad némi karaktert.

  2./ A karakterek rossz megírása, elpocsékolása

  Ez a legnagyobb probléma. Egyre inkább afelé megy az egész WWE, hogy egy karakter vagy fekete vagy fehér. Ott kezdődik, hogy az Authority baromira elcsépelt. Kb. annyi súlya van, mint a Tini Nindzsákban volt Zúzónak: minden részben elkalapálták. Súlytalan, ágyútöltelékek az oldalukon álló pankrátorok (jelenleg, Ortont nem számítom ide), és ha nyernek, akkor is csalással. Nehogy már azt gondolja szegény kisgyerek, hogy bizony a csúnya gonoszok is képviselhetnek valós erőt.

  Bántó, hogy olyan egysíkú, plasztik akcióhős karakterek jelenleg a face-ek, mint a gagyi választási kampányba illő szövegeket skandálü Daniel Bryan, a cserkészfiú mélységű, és agyonhasznált Cena, vagy a teljesen karaktertelen, leginkább csak idegesítő Ziggler. Mik a jellemvonásaik? Kb. semmi. Max annyi: hogy “nem adom fel”, meg “kitartok”, meg “yes!”. Zéró motivációjuk van, zéró árnyalattal. Ők azok a jók, akik egyszerűen csak jók, mert azoknak kell lenniük. Meg azért megnézném azt az embert, akik komolyan lelkesedik az Usokért.

  Az meg, hogy elpocsékolják az igazán tehetségeseket az szerintem megbocsájthatatlan. Seth Rollins az egyik legjobb mozgású pankrátor jelenleg, aki még a színészkedéstől sem jön zavarba, erre írnak neki egy kis takonypóc szerepet, aki maximum csak csalással vagy hátszéllel tud nyerni. De Cesaro is tök jó in ringgel bír, atletikus, mozgékony, aztán kb. csak ágyútöltelék a Ziggler féléknek.

  Reignst is sokkal jobban kéne fölhasználni. Értem, hogy most az a fixaideája a kreatívoknak, hogy ő kell a népnek, de attól még nincsen fölépítve semennyire a karaktere. Szerintem sokmindent lehetne belőle kihozni, mert az utóbbi időben a ringben is meg a mikrofon mögött is sokat fejlődött, de még közelében nincs annak a szintnek, hogy WM főműsor legyen. Kétségtelen, hogy vb alapanyag a srác, mert a megjelenése, a kisugárzása miatt elég karizmatikus, amire lehet építeni. DE AKKOR ÉPÍTSENEK! Ne csak bedobják egy vb meccsre, mert azt mondják és pont. Az RR győzelme is tré volt. Ha már ennyire be akarták tolni a WM-re, akkor legalább egy durva domináns performansz lett volna a minimum. Ehelyett meg csak fetrengett a sarokban. Nekem nincs bajom Reignsszel mint jövőbeli világbajnokkal, de nem így. Mondjuk még mindig jobb, mintha Bryant meg Cena-t kellene néznem.

  Jelenleg Ambrose-zal meg Wyatt-tel vagyok elégedett.

  Kedvelés

  1. Majdnem teljes lefedettséggel, de leírtad az én véleményemet is, bár én Zigglert szeretem, mert nagyon kitartó és azért a vezetőség vs Cena csapat elleni meccsen sokat köszönhettek a tagok Zigglernek. Szerintem nyomathatnák jobban Rybacket is, mert ott van erő, látszik rajta, hogy az a test tud aprítani. De valóban elpazarolják a jó pankrátorokat, és olyan karaktereket adnak nekik, mintha valami másodosztályú senkik lennének. Cesaro aki felkapta Big Showt a tavalyi RR-en és kidobta a ringből mit csinál? Csicska meccseket kap, aho lrendszerint elverik, pedig ő több ennél. Na nem húzom fel rajta magam, remélem áttérnek végre a magasabb korosztályra is a sztori vonallal. Még annyit, hogy szerintem is minden meccsen, már az elején látszott ki fog nyerni, annyira szarul lett megrendezve.Reméljük a FastLane jobb lesz. 🙂

   Kedvelés

 2. Kimaradt, mert nem csak megölelte Rock Reigns-t hanem meg is puszilgatta, azért nem sok mindenki mondhatja el magáról, hogy puszit kapott The Rock-tól. 🙂 🙂 🙂 Szerintem Lesnar megérdemelte a győzelmet, az az erő Rollins felett áll nem kicsit, Cena vergődése meg már unalmas és a száj karatéja. Brock Lesnar vs Ryback azt megnézném. 🙂

  Kedvelés

 3. Vagy a közönség a hülye vagy én zakkantam meg, mert ahogy kifújolták Reignst meg a Rockot az kurvára nem értem. Eddig a favorit volt Roman, de most… nem is gondolok bele.
  A TT meccsel nem volt bajom csak annyi jobb lett volna hogy rollins a meccs után beváltja a kis táskáját hogy ő legyen a bajnok.
  A többi átlagos meccs szóra se méltó.
  A “main event” egy kibaszott katasztrófa volt. Ki a lófaszt akartok azzal etetni, hogy Wyatt hirtelen megtanult oroszul, konkrétan akkora faszság volt a Wyatt-Rusev duó, hogy kifordultam a székemből. 5 db szupersztárnál újongtak: Zack Ryder, DDP, Dean Ambrose, Mizdow és a Dolph Ziggler aki bejött-kiment karakter volt. Bryant sajnáltam, de Romannek örültem, meg annak is hogy bevérzett egy kicsit.
  A helyes megfogalmazás erre a PPVre a: “hát lehetett volna többet kihozni belőle”.
  U.I.: Orton és Shaemus hol a picsában van? A Bahamákon nyaralnak vagy mi a fasz?

  Kedvelés

 4. Most, hogy meg egyszer megneztem…
  Tovabbra sem ertem, hogy miert nem Cena nyerte az ovet. OK, igaz Lesnarral nem veszitetthetek el a meccset a “sajat” allamaban. De En sokat ki tudtam volna hozni a tortenetbol, ha Cena nyer. Rengeteg a lehetoseg, mert a kozonseg felnott resze mar kevesbe tamogatja. A WM-ig a vegletekig lehetett volna elezni a baby face vs. baby face dolgot, es remek lehetoseg lett volna, hogy Reigns vagy Cena atmenjen rosszfiuba. Tudom ezt Cenaval a sok gyerekeknek eladott cucc miatt nem tehettek volna meg. Ne feledjuk, ez elsosorban uzlet! Habar Lesnarnal nem nagyon van hitelesebb bajnok. Mondom ezt Cena rajongokent. (Nagyon nem tetszik, hogy a keret egyik fizikailag legerosebb tagja, mostanaban tobbet fekszik, mint talpon van…) Szoval Lesnar mar bizonyitott eleget es nem csak olyan ringben, ahol eljatszak a dgokat…ezert hiteles. Csalas nelkuli legyozetesebe tutira nem fog belemenni. Legfeljebb nagyon sok penzert. Roman meg nem fog csalni semmi penzert. Hacsak ezzel at nem akarjak szabni heel karakterre, ami lehet jot tenne neki. Most meg egy forgatomonyvet valoszinunek tartok. A WM-en brutal kimerito csataban Lesnar megveri Reignst, esetleg Rollins kozbeavatkozasaval. (Hozzateszem Roman nem az a pankrator, aki latvanyos meccsekre kepes. Eros, kitarto de a latvanyt a Shield-be is a masik ketto rakta bele.) Szoval Brock Aztan kifogy majd az erobol es kap majd legalabb ket Curb Stomp-top es Seth setal el az ovvel. Tole majd a Summer Slam-en nyeri el Reigns. Aztan megy a ping-pong egy darabig.

  Miert jott be Rock? Egyertelmu nepszerusiteni Romant. Gondolom a nagy vizen tul jobban erzik, hogy nem nagyon jon be a kozonsegnek ez a mozdulatok nelkuli Reigns es menteni kell a helyzetet mert valami nagy hatalmu kitalalta, hogy O lesz a bajnok. Csak visszanyalt a fagyi.

  Lesz meg azert itt csavar Sting foszereplesevel is, pl. siman megakadalyozhatja Rollins taska bevaltasait.

  Kinek kellett volna nyernie a Rumble-t? Bryan, Ambrose vagy Wyatt. Az elsonek amugy is szurkolok, es amilyen korulmenyek kozott elveszitette, egyszeruen jar neki meg egy dobas. Ambrose es Wyatt pedig igen erdekes karaktert kaptak. Mindkettonek kijarna a lehetoseg. Sot, Ambrose az egyik, ha nem a legbevallalosabb ebbol a keretbol, mar ami a mozdulatait, ugrasait jellemzi. Mindketto meccsei latvanyosak, legalabbis en szeretem nezni.

  Kedvelés

  1. Jön többször is a mentőöv (pl J&J sec., vagy Kane …) a bíró nem vesz észre semmit sem!. Tiszta meccs kellene. Erre vigyáz újabban Sting, most pedig Rock!!!! A becsületet, a tisztesség stb!

   Kedvelés

 5. Nagy csalódás számomra az hogy Orton nem tért vissza.. Neki kellett volna nyernie a Royal Rumble-t. Hatalmas csalódás volt az egész PPV..

  Kedvelés

  1. Az én kedvenceim:
   Randy Orton
   Shaumas
   Dien Ambrose
   Roman Reigns
   Damien Mizdow
   Dolph Ziggler
   Ryback
   Daniel Bryan!
   Szerintem ők a legjobbak az egész pankrációban. És alig várom hogy láthassam őket!!! Mert 2015.04.16-án megyek Budapestre a pankrációra!!! :);)

   Kedvelés

 6. ÜDv mindenkinek!

  Vártam ezt a PPV-t, de csalódtam egy kicsit. nem volt rossz, de jó sem volt. Először is megint és megint nyertek az USO indiánok, a szokásos “mondom uuuu mond sooo” nyögésükkel. Már 1 éve ezek mennek a tag team meccseken, komolyan meg se néztem azt a részt pff.. felesleeges lett volna. Másodszor Mark Henryt hiányoltam , meg Ortont is. A WWE forgató könyv írók elmehetnének a barátok köztbe is, mert kb ott van ilyen fordulatos színvonal.

  Kedvelés

 7. Ja de még1 meglátás.. Boogeyman-t komolyan kifestették 2 percre?! 😀 gyorsabban távozott,mint ahogy bejött 😀

  Kedvelés

 8. Ebben a royalban az volt a sz…hogy semmi fordulat nem volt benne! Tul kiszámitható volt amire tippeltem,semmi nem jött be,csak az hogy orton nem lessz itt! Rendes küzdelemben,lesnar legyözhetetlen,bárki számára a jelenlegi keretből,de valahogy megkell buktatni,mert unalmas,keveset szerepel,nem bajnokhoz méltó ahigy ő jelen van itt! Hozzáteszem,szeretem ennek ellenére! Roman nyert megérdemelte e vagy sem ez van! Jobban örűltem volna,németh urnak,rybeknek,vagy ambrosnak! Arra leszek kiváncsi,hogy lessz e undertaker mecs a wmn! Én bízok a visszavágóban! A rock hhh mecs nem izgat rockot is,és hhhet is más ellen látnám szívesen,mondjuk rockot,rusev ellen,hhhet orton ellen! Usok megint nyertek,jók a srácok,de nincsenek most jó csapatok! Stinget is vártam,ősem volt itt! Szar ez így!

  Kedvelés

 9. Hát gyerekek ez volt életem talán legrosszabb Royal Rumbleja.Egyedül két dolog tetszett:A WHC meccs meg amikor R-Truth Dudley-jel adtak egy közös finishert.A Közönség volt a legjobb az egész PPV-n.Reignst és Cenat rendesen kifütyülték:DD

  Kedvelés

 10. Ez az RR baszott szar volt. Én már hét elején vártam,mert nekem ez a kedvenc PPV -m. Nem hiszem el hogy Dolph bent volt kb 8 percet és már ment is..de hogy??? Rengeteget tett az utóbbi időben,gyakorlatilag ő verte meg a vezetőséget és ennyit nem érdemel??? A másik pedig ami baszottul idegesített ez a Big Show – Kane kislány harc…jajj akkor mi most együtt vagyunk jajj már nem…tiszta szégyen volt!Reingsről nem mondok semmit még kiváncsi vagyok mit fog csinálni.Viszont Randyt nagyon vártam! 😦 Az egyetlen értékelhető momentum amikor a három ex Wyatt familys egyedül maradt a ringben…

  Kedvelés

 11. Úgy látom arra számítotok, hogy Roman Reigns a WrestleManián Lesnar ellen megy. Szerintem nincs garancia arra, hogy két hónap múlva még Lesnar lesz a bajnok. Esély persze van rá, hisz a sok sérült miatt a mostani rosterből nem sok ember van, aki alkalmasabb lenne, de….
  Azért van még pár RAW és lesz egy új PPV is februárban még a WM előtt, csak nem követik el azt a hibát, hogy két hónapig nem védetnek meccset. Ha lesz címvédő mérkőzés, akkor is megjelenhet Sting, Orton, akárki, aki eléggé figyelemelterelő lehet és bezavar.
  Vagy túl naiv vagyok? 😀

  Kedvelés

  1. Szerintem naív vagy, hidd el ezek sajnos képesek arra, hogy ne legyen címmeccs a következő PPV-n. Gondolj csak bele a Night of Champion-s óta az volt a legelső meccs a WWE övért. Nevetségesnek tartom ezt az egészet…ezért vegyem meg a WWE Network-köt? Román győzelméhez meg csak annyit fűznék hozzá hogy nem feltétlenül az a baj, hogy ő nyert, hanem AHOGYAN. Ezt a rumble-t még Rock se tudta megmenteni, legalább 10 éve nem kapott ekkora kifütyülést. :DD De amin már csak nevetni tudtam az a “WE WANT RUSEV”

   Kedvelés

   1. Ez a we want Rusev… Bevallom, az összefoglaló írásakor vissza kellett keresnem, hogy hova tűnt. Akik azon az oldalon voltak, láthatták, hogy Rusev békésen pihen a ring mellett egy negyed órácskát, tehát tudták, hogy neki még vissza kell jönnie. Mindamellett valóban érdekes, mennyire nem akarták, hogy Roman nyerjen. Nagy karrierje lehetne, ha nem csinálnának idő előtt naaaaagy babyface karaktert belőle. De csinálnak. Lesnar? Én bízom benne, hogy március végén nem ő lesz a bajnok. 🙂

    Kedvelés

   2. Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nincs folyton meccs a vb övért. A bajnok legyen félelmet tiszteletet parancsoló. Szerintem éppen, hogy az a jó, ha ritkán van vb. meccs. Ha minden adásban az övet védegetnék, meg gazdát cserélne, akkor teljesen elértéktelenedne, elcsépeltté válna az öv.

    Kedvelés

  2. Lesnarnak ha jól tudom, márciusban lejár a szerződése, és elképzelhető, hogy visszatér az UFC-be, szóval nem garantált, hogy ott lesz a WM-en.

   Kedvelés

 12. Abszolút nem értem a közönséget, miért fújolták Romant, nagyon meglepődtem… Eddig éljenezték, most meg egyszerűen kifújolták. Számomra teljesen érthetetlen. Megérdemelte a győzelmet, nagyon örülök neki, hogy ő nyert, bár féltem hogy Bryan nyer. Én azt is el tudom képzelni, hogy Rollins beváltja a táskát Lesnar ellen, és a WM-en Reigns-Rollins lesz, és Reigns nyer. De abban is biztos vagyok, ha Lesnar-Reigns lesz a WM-en, akkor is Reigns fog nyerni.

  Kedvelés

  1. Mert fél éven át sérült volt és a semmiért nyert. Hiteles karakter kell a főövre, az övé pedig messze nem az.

   Kedvelés

  2. Pedig nagyon egyszerű a dolog. Roman egyszerűen nincs azon a szinten még, hogy main eventer legyen. Két hónapja bolondos dallamokból meg tündérmesékből idéz promókhoz, mozdulatai pedig eléggé korlátoltak. Persze kérdéses, hogy mit tudna a wwe láncai nélkül, de őszintén szólva mozdulatok terén sokkal többet biztosan nem, a promói talán egész tűrhetőek lennének, ha nem az idiótaságokat mondaná vissza, amiket kap.

   De, hogy még egyszerűbb legyek, keress rá Jon Moxleyra és Tyler Blackre, hamar rátalálsz a top 30-40 mozdulatra -főleg Tylernél [Seth indie neve], valamint az iszonyat beteg promók és brutális meccsek tömkelegére Moxleynál [igen, Ambrose]. Kettejüknél tisztán látszik, hogy igen, ők különlegesek, van bennük valami ami a mostani rosterben másokban nincs. Romanben mi van? Jól néz ki, és Vince ezért akarja őt a következő cég arcának. Ez sokaknak nem tetszik, nekem se, fel lehetne őt építeni egy badass keveset beszélő tekintélyt parancsoló pankrátornak, de ehhez mindenképp heel szerep és kevesebb szereplés szükségeltetne.

   Valahol itt a baj a wwe-ben, marketing bábukat akarnak és nem pankrátorokat. Arról a mocsok píszíségről meg a 12-es karikáról ne is beszéljünk,,,,

   Oh és, valószínűleg ilyen fújolást RAW és SD asásokban nem fogsz hallani. 🙂

   Kedvelés

 13. Egyszerűen tudtam, hogy Lesnart a szülőállamában nem fogják megveretni. De van egy olyan érzésem hogy az övet el fogja bukni holnap. Nem tudom hogy miért nem tetszik nektek Roman de én hatalmas fanja lettem az utóbbi időben és remélem, hogy megnyeri az övet a Wrestlemania 31 en. És tudom hogy ezzel amit ide irtam nem fogtok eggyet érteni. 🙂

  Kedvelés

 14. És az mi volt, hogy Bryan kilökte a ringből Wyatt-et és utána/rá ugrott (ringen kivülre, lábak érintették a földet mind a kettöjük-nél), és visszajöttek mind2en?!

  Kedvelés

 15. Szar volt az RR meccs. Mondjuk azért Bubba + R-truth finisher nem volt olyan rossz 🙂 Na de azért ez hogy Bray kidobált mindenkinek, nekem ez kicsit sok volt.. Na de megjött 10.-nek Mr. szakáll kapitány, aki (ahogy tudta mindenki) mindjárt elverte Bray-t. Kofi hozta a formáját, a nép hogy visszavittem 😀 a műsor után ki is pottyant ő is.. Ryback-et vártam, megjött és kicsit pusztított 😀
  Aztán jött a végén Cesaro, Ziggler akiktől mondjuk sokkal többet vártam, de végre volt megint Cesaro-Swing és a Double Zig-Zag is tetszett.
  Mondjuk azért Big E azért elég sokáig bírta 😀 De minek kellett Rose, Stardust, Boogeyman és Kane??? Kane ott maradt a végére, meg volt kis műsor is Reigns-sel, de akkor is tudjuk hogy egy töltelék volt, kb. annyi remény volt benne, mint az előző 3-ba… Inkább jött volna Mark Henry, Sting, Sheamus és Orton 😉
  Perszee Reigns megnyerte, de ezt már tavaly is tudtuk, hogy idén ő fog nyerni.. Dean a (hardcore) múltját tekintve jobban megérdemelte volna. Azért végén Rocky papa megjött segíteni az unokaöcsinen, bár hogy minek kellett az az akció azt nem tudom xD

  Kedvelés

 16. Én nem térek ki rá mi volt jó mi nem.. Megtette már sok kommentelő.
  Egy kérdés: Mit fog kezdeni Reigns Lesnarral? Ezen a meccsen is bemutatta a ‘nagyságát’ mind a kettő.
  Állitom nehezebb feladata volt Lesnar-Seth-Cena triónak mint a 30 emberből bármelyiknek 😀
  Csak csalással verhetik meg Lesnart. Egyik se elég erős karakter hozzá.

  Kedvelés

  1. Ezen én is sokat gondolkoztam, hogy WM 31-re ki lenne méltó Lesnar ellen. A helyzet az hogy Lesnar ellenfelének masszívnak és nagy darabnak kell lennie különben nem hihető az hogy jobbra-balra dobálják a ringben és nem hal bele. Ezzel kiesett a 30 embernek igencsak nagy része és a többiből Big Show-ra senki se lenne kiváncsi kb (elnézést ha valaki mégis) Big E-nek és Rybacknek nem elég jó a karaktere a meccsre és sok mindenkit nem érdekelne….marad Kane Rusev és Roman. Régi Kane-t zabálná mindenki egy Lesnar elleni meccsben de a mostani karaktere ritka gáz, Rusev még érdekes lenne de sajna azt nem fogják ellőni ha már Oroszország vs USA-t játszatnak vele állandóan és így még Lesnar tűnne a “jófiú”-nak hogy megveri a nagy csúnya “oroszt” és így maradt Roman akit sokan szeretnek pláne “jófiú” így pláne meglesz a jó vs rossz csata szokás szerint.
   Én személy szerint kiváncsi leszek mi fog kisülni belőle, szerintem nem lesz rossz meccs. Engem inkább az érdekel most hogy lesz-e Rock vs HHH 😀
   üdv. Á.

   Kedvelés

 17. Sziasztok!

  En nem orultem, hogy nem John Cena nyert! Mindegy hany eves vagyok. Cena-nak szurkoltam, az egyik kedvencem. Roman gyozelme szinten nem nagyon meglepo. Habar ennek sem orultem. Barki mas jobb lett volna, meg DDP is! Abban viszont tevedtek, hogy Roman fog elsetalni a WM-rol az ovvel! Mert az Rollins lesz!
  En ezt az ovet most Cena-nak adtam volna. Aztan rakukdtem volna Lesnart a holnapi Raw-ban, ami utan Rollins bevaltotta volna a taskajat. Tudom, hogy azt irtam Cena az egyik kedvencem, de akkor is. Amit o eddig csinalt es amennyi penzt kersett a szervezetnek a nevevel eladott cuccokkal, igenis megerdemli, hogy a vegsokig csucskozelben tartsak. Nem kell neki allandoan bajnoknak lennie, de legyen ott. A WrestleManian pedig Rollins mehetett volna Bryan vagy Reins esetleg mindketto ellen. Viszont ha a kozonseg nem csipi Reinst, akkor a kreativok remelem sokaig nem tartjak nala az ovet. A legjobb az uzletnek az, ha egy heel birtokolja, es a face-ek heroikus kuzdelem utan megszerzik egy idore. Vagy a masik lehetoseg, hogy egy MINDENKI altal elfogadott karakternel van. Most nincs ilyen. Illetve mar nem tagja a szervezetnek.

  Rusev? Remelem soha nem lesz bajnok. Ez a legyozhetetlen dolog nem nagyon jon be.

  Kedvelés

 18. Hat mit is mondjak, Randyt baszotul vartam hogy mikor jon, erre nem jon, helyette ilyen titusok meg fandangok, meg curtix axelek jottek, meg ez a boogeyman is, Reings nyert huh de meglepodtunk de legalabb nem szuperkecske, de konyorgom miert nem tudtak volna odaadni Deanek, vagy Wyattnek esetleg Rusevnek, es Orton mi a faszomert nem jott, hat grat WWE, igy mar biztos hogy a WM-en Reings lesz a bajnok, 100 gyerekek, ez olyan biztos mint hogy elunk, a toltelek meccsek 1 kolaval elmentek, usoektol soha nem fogjak elveni az ovet, pedig ok a legunalmasabb tag team akit a wwe soran lattam, konyorgom adjak mar oda az Ascensionek de qrva gyorsan, a WHC meccs ugy ahogy elment, Rollins miket csinalt, elkepeszto tehetseges az a ket ugrasa is hat csak neztem, szena megint csak fekudt, Lesnar is nagyreszt fekudt, dehat o a bestia, aki felkellt a halalbol, kiosztott 100 suplexet, adott egy F5ot rollinsnak azt kesz…. konyorgom WWE ne csinaljatok mar ezt velem, remelem hogy a RAW karpotolni fog ezert a semmitnmondo adasert, es remelem hogy vegre, komolyan vegre ORTON VISSZATER…… az adas pedig 10/6 mert jokedvemben vagyok…..

  Kedvelés

 19. Eredetileg Crowe tv-s debütálásánál terveztem ide első írásom, de ezt a Rumblet már nem tudom szó nélkül hagyni. Magamról madártávlapból annyit, hogy nem valami rég kezdtem rendszeresen pankrációt nézni, nagyjából kicsit több mint egy éve, az oldalt pedig úgy fél éve, tehát mondhatjuk, hogy a sportág esszenciája bennem nincs meg, de ilyen adások után valószínűleg nem is lesz.

  Öngólok sorozata, amit láthattunk. El sem akartam hinni miket hagytak ki, vagy léptek meg a kreatívok most,,,,talán a számomra három legszembetűnőbbet, hogy említsem:
  -itt lett volna a tökéletes pillanat Rollins karakterének megerősítésére, hogy igenis egyedül képes létezni, nem kell oda a J&J, nyugodtan kiléphet immár a kezdő heel szerepből, de nem. Kétszer…háromszor is behozták őket amiből kettő tényleg teljesen felesleges volt, a harmadik pedig pure facepalm, a közönség -róluk később- addigra már zabálta amit csinál amúgy is,,,,,,
  -szintén whc meccsen mikor Rollins, mint Rollins először -tudtommal, mint Tyler Black van róla mindössze egy felvétel, hogy- bevitte a Phoenix Splasht, viszont fél másodperc múltán kapja is a suplexet,,,,egy ilyen mozdulat után egy kis időt hagyhattak volna a népeknek feleszmélni, hogy shit was that, simán legurulhatott volna addig Cenaról, de nem, tökéletes módszer hogyan felejtsük el, hogy valaha is volt ilyen
  -a rumble…Top 7-8-ig még nem is volt nagy bajom vele -Bryan kiesése kimondottan üdítő volt-, viszont a Kane-Show duó azt…ehj. Nem azt mondom, hogy logikátlan, inkább felesleges volt. A végére, ha annyira Reignst akarják győztesnek egyszerűen top 2-nek bent hagyják őt és Ambroset, és tessék el is kezdődhet az a feud amit annyira akarnak 31 főmeccsére -mondjuk ahhoz Rollinsnak nyernie kellett volna, amit szintén behúzhattak volna-. Abban gondolom megegyezhetünk, hogy Romannek egyszerűen KELL az a heel turn, így szétmorzsolódik a karaktere és Cena lesz -most még azért a kiállása megvan, nem úgy, mint a citrom-babakék bohócnak-. De ha annyira kell nekik mégis a superoman, akkor is ott van Ambrose true heel turnje -fogalmam sincs hogy hívják ezt, ő végtére is maradt félheel- és esetleg kaphatunk egy kis Moxleyt, akkor meg úgy is ottvan Crowe és Swic….oh elkalandoztam.

  Szóval igen, nem lettem lenyűgözve. Viszont, amiért komolyan érdemes ezt a ppvt szerintem mindenkinek megnézni, az a közönség! Iszonyat jók voltak! Igaz nem is domináltak a cenation követői. Végre tényleg az lett kifütyülve, akinek ki kellett és azt éljenezték, akit kellett. Nem az ostoba gimmick alapján “bármit csinál a face éljen, bármit csinál a heel fújj!” kiabáltak. Ezért valahol megmosolyogtatott belül, ami Lesnar-Rollins-Cena alatt ment, na meg Ambrose kidobása utána egy perces “BULLSHIT” és az utána műsor végéig megmaradó fujjolás Rockon kívül. Akit tegyük hozzá kizárólag maga miatt éljeneztek és amint segített Romannek máris jött a lelátói áldás.

  Kedvelés

 20. Nagyon vártam Orton visszatérését, na meg Sheamusét is …….
  Szerintem minden idők legrosszabb royal rumble match-e volt!
  Brock megvédte a bajnoki ővet, ezután már tudni lehetett, hogy Reigns vagy Orton nyeri a royal rumble 30emberes meccset, de mivel Orton nem tért vissza, érezni lehetett Reigns győzelmét.
  The Rock visszatért, szerintem teljesen feleslegesen. (Pedig én csipázom Rock-ot)
  Reigns legyőzi Brock-ot a wrestlemanian szinte biztos, pedig nagyon vártam, hogy lesz egy Brock Lesnar- Randy Orton meccs , de ez se fog már megvalósulni….

  Kedvelés

 21. Én is arra lettem figyelmes, hogy a közönség fújólja Reigns-t. Am gondoltam, hogy a WWE vagy Bryan-nek vagy Reigns-nek adja a győzelmet és tessék Reigns-nek adta. Ez a Big Show és Kane Tag Team tetszett emlékeztetett mikor bajnokok voltak együtt 🙂
  Hát igen Cena mostanában tuti nem lesz bajnok… Orton és Sheamus-t is vártam volna visszatérőnek, de sajna nem…. The Boogeyman visszatérése nevetséges volt helyette Orton jöhetett volna vagy Sheamus.. Szóval Lesnar továbbra is bajnok és a Wrestlemania-ig egy meccse sem lesz. Köszi WWE a semmit megint…

  Kedvelés

  1. Százszor Lesnar mint Cena ezredjére. Százszor Lesnar mint Rollins a két k.csöggel. Ha Rollins meccseibe nem avatkoznának bele állandóan akkor simán lehetne bajnok, de így nem hiteles. A főövet olyan nyerje meg aki már elért valamit. Reigns mit ért el? Nyert egy olyan Rumble meccset amit nem neki kellett volna. Rollins mit ért el? Nyertek neki egy táskát és folyamatosan mások segítenek neki. Cena letett pár dolgot az asztalra de mivel mindig ő van a középpontban a kutya nem kíváncsi rá. Ugyanazok a mozdulatok, ugyanaz a szöveg.

   Kedvelés

    1. Szerintem is lehetne az új “CM Punk” és remélem hamarosan az is lesz, de ahhoz az is kellene hogy szembeforduljon a vezetőséggel.

     Kedvelés

 22. +
  -Nem nyert Cena
  -Dudley


  Hagyjuk…

  Amúgy a kép, amit a Backstage Pass videót mutat jó kis spoiler volt….de igazság szerint éreztem hogy ez lesz.

  Kedvelés

 23. HEY YO!
  Üdvözlök mindenkit.
  Évek óta hűséges WWE rajongó vagyok és követem figyelemmel az adásokat. Gyakran néztem a kommenteket és mindig úgy álltam hozzá, hogy akinek nem tetszik az picsogjon csak, nekem se tetszettek mindig az adások, de csöndbe maradtam és néztem. Most viszont kénytelen vagyok írni ugyanis ez a RR meccs annyira kiábrándító volt, hogy muszáj vagyok hangot adni véleményemnek.
  1. A sorrend és a szupersztárok
  Évek óta azt szajkózzák, hogy sok a régi visszatérő és nincs értelme, hogy visszajönnek 2-3 pofonért majd kiesnek. Ezért én örömmel vettem, hogy a WWE a main rosterből oldotta meg a résztvevőket ez kivételesen tetszett. De könyörgöm, amit Sin Carával, Titus O’neillel, Zack Ryderrel meg Adam Rose-sal tettek, hát könyörgöm mindegy lett volna, ha én megyek be ennyit tudtam volna énis csinálni, vagyis semmit… Ráadásul szegény Boogeyman visszajön megijeszti Wyattet majd kiesik ez mi?? Vártam volna valami kisebb de jó hharcot ehelyett kifolyt a szájából a túlhabzott pezsgőtabletta és már is eshetett ki. Nevetséges.
  A sorrendet illetően az, hogy gyakorlatilag D.Bryan érkezéséig az első 8-9 szupersztárt feláldozták Wyattnek és szinte harc nélkül estek ki ezt be tudom Bray promojának csak hát ezt nem itt kéne hanem rendezzenek egy Battle Royalt vagy valami és ne itt szórakozzanak már az év egyik legrangosabb eseményén.
  2. A harc
  Na ilyen nem volt. Tingli-tangliztak egy kicsit de jóformán semmi harcnak szerű mozgulatsorokat nem láthattunk, se egy kiélezett adok-kapok vagy valami csak néha-néha leverték egymást mint vak a poharat de ennél még az El Torito vs Hornswaggle meccs is jobb volt (nem megbántva őket).
  3. A végjáték
  A show legrosszabb része volt ez tagadhatatlan. Se egy WWE se másmilyen cég nem engedheti meg hogy legjobb szupersztárjait úgy hajítsák ki a ringből mint egy darab fekáliát, ráadásul elismételve 3-4szer is…Ez nemtudom kinek az ötlete volt, de ugyanúgy hajítanám ki.
  Azt a katasztrofális végkimenetlelt pedig hogy a “nagy vörös” bohóc meg az extra kiszerelésű asztali só gyakorlatilag egymást ejtik ki hát komolyan mondom kínomban kacagtam és kis híján könnyeket ejtettem. Ezen opciónál az is jobb lett volna ha be se nevezik őket. Roman Reigns pedig (nekem nincs vele bajom, bevallom kedvelem) hogy úgy nyerjen Rumblet hogy jóformán nem csinált semmit csak ült a sarokban ez még Shawn Michaels semmitmondásánál is gusztustalanabb. Rusev meg…30 percet csücsül a földön azért hogy végignézze az eseményeket aztán visszajöjjön egy Spear-ért és húzzon vissza borscst zabálni kár volt annyit ott ülnie addig inkább a mellszőrét kicsit kiszedegethette volna. The Rock. The Rock visszatérését tudtuk mégis jó volt ebbe nem is mennék bele.
  4. A meglepetés hiánya
  Nem volt meglepetés. Tudtuk hogy Reigns nyer, tudtuk a visszatérőket, kevesebben voltak mint vártuk őket de mindre számítottunk. És ezzel egy mondatban el is mondtam mindent az adásról. Viszont külön figyelemnek örvend a közönség jártassága ugyanis Romant már a bejövetelekor füttykoncertet kapott ugyanakkor egy Ambroset, Zigglert vagy egy Rybacket hatalmas ovációval fogadtak. Szerintem ezt benézte a Vezetőség. Jelen pillanatban olyan mintha Lesnar lenne a face és Roman a semleges, fél face-fél heel. Számomra az adás legnagyobb meglepetése a Kidd-Cesaro páros győzelme volt amit mellesleg egyáltalán nem bánok.
  Apropó vezetőség….több hónapos molesztálás ármánykodás és erőfitogtatás után annyit tudnak tenni hogy kimennek és mutogatnak meg csúnya szemmel néznek??!!! Az utóbbi hetek jó adásai után ez még jobban szíven ütött mintha a meccset Rose cica nyerte volna.
  Egyszóval összefoglalva KATASZTROFÁLIS royal rumble meccs volt és az adás is max egy lözepes raw lett volna ha nincs a WHC meccs ami véleményem szerint fantasztikus volt de erre most nem térnék ki. Ajánlom a tisztelt Authoritynek hogy már mára egy igazán impozáns rawt hozzanak össze és folytassák a megkezdet utat mert semmi kedvem azt végignézni a Wrestlemanián hogy Reigns nyer Rollins beváltja a táskát és elvan mint hal a szatyorban.
  Köszönöm annak aki végigolvasta irományomat és meghallgatott, megígérem többet nem fogok írni és visszatérek a csendes szemlélők közé de muszáj voltam ezt kiadni magamból.
  Royal Rumble: 10/5

  Kedvelés

  1. Szerintem simán írhatnál még mert nagyon jól csinálod 🙂 Nagyon tetszik a stílus amiben írsz és ami a legfontosabb hogy nem vagy elfogult 🙂

   Kedvelés

 24. A WWE-nek nem megy mostanában ez a Royal Rumble téma. Tavaly Bryan-t akarták győztesnek, talán meg is érdemelte volna. Hatalmasat csalódtam a közönségben, még hozzá kellemesen. Jól hallottam fújólták Reigns-t? Jól hallottam? Fújolták azt, akit annyira imádtak? Örültek volna Rusev-nek vagy Wyatt-nek? Ébresztő WWE! Hihetetlen hogy mennyire elveszett az érzékük a Rumble meccshez. Szívesen láttam volna győztesként Wyatt-et vagy, Rusev-et vagy, Ryback-et és talán még Ziggler-t is. Kellemes csalódás vol.2, nem örültek Cena-nak? Minden mozdulatánál fújoltak? Ébresztő WWE! Szerencsére és remélhetőleg jó messzire került a főövtől. Seth Rollins is jó volt, de az a két f.szpörgentyű ott lesz mellette örökre… Na meg Uso-ék. Ennyi elég is volt róluk, az öveket megvették örök időre.

  Kedvelés

 25. Orulok, hogy mindig tudok itt valami ujat tanulni..pl hogy-hogy legyen EZ A LEGSZARABB ROYAL RUMBLE (AMIT 2010) OTA LATTAM! Reigns nyer hu de meglepo.. Rock itt a WWE minek kel.. A szar mozdulatainal mar csak Reigns 2 supermozdulata a szarabb..

  Kedvelés

 26. Még jó hogy nem néztem élőben másképp vehetnék egy új monitort. 😀
  Nemtudom ti hogy vagytok vele de KURVÁRA HIÁNYZOTT RANDY ORTON!!! ennyi fújolást én még adáson nem hallottam mint most.Azt hiszem új karaktertípust talált ki a WWE: FEEL(nem az angol érzés szó,hanem a Face és a hEEL keveréke szóval FEEL ők azok akik facek mégis fújolák őket) és végre a wwe történetében először FEEL nyerte a RR-t és remélem mindenki hallota azt hogy
  -We want Rusev
  -CM Punk!
  jellegű skandálásokat remélem ez tényleg Wyatt éve lesz kellene neki öv, és hatalmas bűnt követtem el:elkezdem a kezeimmel pumpálni a levegőbe és mondani azt hogy YES! természetesen akkor amikor Bryan kiesett 😀 várom már a Miz vs Mizdow WM 31 meccset a goldust vs stardust meccset.Remélem jobb lesz a mai raw. ez az adás nekem 10/2 magam sem tudom miért.Kár ezért az adásért 😦

  Kedvelés

  1. A WWE szenved CM Punk nélkül, nincs és nem is lesz még egy olyan karakter mint ő. Ha nem szenvedne nem üzengetne neki az élő adásokban, vagy másokon keresztül.

   Kedvelés

 27. Még ijett! Fandangot Boogeymant meg öregapót meg Zack Rydert be tudják rakni a 30 emberbe, de már Sheamust, Randy Ortont már nem! Mindenki részt vett csak az nem akiknek kelett volna!
  :(( Annak örülök hogy roman nyrt, de annak nem hogy még mindidg brock a bajnok na hát meg ezek a tag team meccsek uristen semmi értelmük! Meg a két biztonságis paprikajancsi ezek meg végkép idegesitőek! Brock meg elbujhat mert alig csinált valamit a meccsen seth borult vele az azstalal oszt egyböl kifekszik uristen!! Utána meg már mikor JOhn Cena meg seth szétverték egymást beugrik a ringbe oszt learatja a babérokat! Na hát ez a pankráció 2015-ben!!
  Uristen! Még egy royal rumblét se tudnak szervezni normálisan!

  Kedvelés

  1. Hát azért ez nem így van ahogy te leírtad,de volt egy két igaz szavad. Igen,Sheamus, Randy Orton vagy RVD hirdetve is voltak a meccsre mit lehetséges visszatérők.
   Szerintem Lesnar megérdemli az övet gondolj csak a 2014-es évére:megtörte az undertaker szériáját,megtörte john cenát igaz hogy alig jelent meg,de megérdemli.
   És kérlek írd le hány éves vagy mert ha reigns-nek örültél és a helyesírásodból ítélve szerintem még nem kell szőrtelenítened övön alul :DDDDDDDDDDDD ja és tényleg szar adás volt.

   Kedvelés

   1. “És kérlek írd le hány éves vagy mert ha reigns-nek örültél és a helyesírásodból ítélve szerintem még nem kell szőrtelenítened övön alul”

    Hatalmas! 😀

    Kedvelés

  1. Chrome-ban a jobb felső sarokban, a címsorban egy kis pajzsot látsz, arra kell kattintani, majd a Load unsafe script felirattal engedélyezni. Firefoxban a bal sarokban van erre lehetőség, a http://www…. előtt.

   Kedvelés

  2. Nekem sem sikerül kinyitni a videókat. Rákkantitok a pajzsra, és beírtam a szöveget, kiadott egy oldalt, ennyi. Kapom rendszeresen a leveleket, híreket, ez jó, mert a TV 1-2 hónap késéssel adja le a mérkőzéseket, de nem látom. Sajnos nem vagyok számítógépzseni. Emailen megköszönném a segítséget:szjutka7@t-online.hu

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!