WWE Royal Rumble 2016. – Eredmények

rr2016

2016. január 24-én Orlandóban rendezték az év első PPV adását, a Royal Rumble-t és ezzel elkezdődött az út a WrestleMania felé. A WWE előzetesen hat mérkőzést jelentett be, ami kevesebb a megszokottnál, hisz ott van a 30 emberes Royal Rumble mérkőzés.

Az estét ezúttal is a Kick Off nyitja, és a felvezető beszélgetések mellett egy kvalifikációs mérkőzéssel hangolhatunk a fő eseményre.

Fatal 4-Way Tag Team Kickoff mérkőzés: The Dudley Boyz vs. The Ascension vs. Darren Young és Damien Sandow vs. Mark Henry és Jack Swagger
A győztes páros jutalma, hogy a tagok indulhatnak a 30 emberes fő mérkőzésen. A nem túl hosszas küzdelemben végül Mark Henry és Jack Swagger tudta megszerezni a végső győzelmet, amivel kvalifikálták magukat a főeseményre.

A Kick-Off-ot követően nem más érkezett az arénába, mint Dean Ambrose és Kevin Owens, akik egy Last Man Standing csata keretein belül fognak összecsapni egymással az Interkontinentális Bajnoki övért.

Dean Ambrose vs Kevin Owens (Last Man Standing Meccs – Interkontinentális Bajnoki öv)

Már hosszú ideje tart közöttük az ellentét, aminek vagy a lezárását, vagy egy fordulópontját jelentheti a mostani PPV, hiszen ez egy rendkívül kemény és fordulatos csatatípus. Egyetlen egy módon lehet megszerezni a győzelmet, ha a két harcos közül valaki nem tud felkelni a földről, amíg a játékvezető 10-ig számol – Nincs diszkvalifikáció, kiszámolás, kopogtatás és feladatás…Ahogy arra számítani lehetett a küzdelem biztosította szabadságot azonnali hatállyal kihasználták a felek és keményen egymásnak estek. Hosszasan tartott az összecsapás, aminek a végére mindketten elhasználták minden csepp erőtartalékukat. Végül Kevin Owens nem volt képes felkelni a földről egy hatalmas esést követően, miután a ring sarkából irányulóan két asztalra esett rá egyszerre KO. Dean Ambrose ezzel a sikerrel nem csak a győzelmet szerezte meg egy nagyon brutális harcban, hanem az Interkontinentális Bajnoki övet is képes volt megvédeni.

The New Day vs The Usos (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A 2016-os esztendő első PPV-jének második összecsapásában az Uso Ikrek szerepelhettek Big E. és Kofi duójával szemben, hogy megpróbálkozzanak a Tag Team Bajnoki övek megszerzésével. Az összecsapás már nem sikeredett olyan hosszúra, mint az előző, azonban itt is láthattunk bőven fordulatokat. A győzelmet végül az “Unikornisok” csapata tudta megszerezni, hiszen, amikor Jey szerette volna értékesíteni a Diving Body Splash nevezetű Finisherjét, egyenesen Big E. vállán landolt, aki pedig tétovázás nélkül bevitte a Big Ending-et, majd sikeresen kopogtatta ellenfelét.

Alberto Del Rio vs Kalisto

Kettejük párharca már pár hete tart, amiben Kalisto már képes volt egyszer megszerezni Del Rio-tól a United States Bajnoki övet, azonban pár nappal később el is vesztette azt. Ezúttal ismét megadatott neki a lehetőség, hogy a díjéért szálljon ringbe, amit ki is használt. Kalisto a Finisherjét követően képes volt kopogtatni ellenfelét, amivel ismét megszerezte a US övet.

Charlotte vs Becky Lynch (WWE Díva Bajnoki öv)

A Dívák küzdelmében nem más volt a tét, mint a Díva Bajnoki öv, amit Charlotte képes volt sikeresen megvédeni egy olyan küzdelemben, ami hosszabbra sikeredett a hölgye küzdelmek átlagánál. A közönség hatalmas ovációt produkált, amikor a küzdelmet követően megszólalt Sasha Banks zenéje. A Boss érkezését követően mindenkinek kicsit lefagyott az arcáról a mosoly, hiszen Banks megtámadta Becky-t és lepacsizott a Díva Bajnokkal. Ahogy Ric és Charlotte távozni szeretett volna, Sasha Charlotte-ot is megtámadta és kiosztott neki egy kemény Bank Statement-et, ami után magasba emelte Charlotte Bajnoki övét.

30 Man Royal Rumble Meccs

A szabály egyszerű: 30 Szupersztár fog bevonulni egymás után meghatározott időközönként. Csakis az esik ki a küzdelemből, aki bármilyen módon kiesik a felső kötél fölött a szorítóból, ami miatt mindkét lábával érinti a talajt a szorítón kívül…Aki végül nem fog kiesni a küzdelemből, az megszerzi a győzelmet és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet.

1. Roman Reigns
2. Rusev
3. AJ Styles
4. Tyler Breeze
5. Curtis Axel
6. Chris Jericho
7. Demon Kane
8. Goldust
9. Ryback
10. Kofi Kingston
11. Titus O’Neil
12. R-Truth
13. Luke Harper
14. Stardust
15. Big Show
16. Neville
17. Braun Strowman
18. Kevin Owens
19. Dean Ambrose
20. Sami Zayn
21. Erick Rowan
22. Mark Henry
23. Brock Lesnar
24. Jack Swagger
25. The Miz
26. Alberto Del Rio
27. Bray Wyatt
28. Dolph Ziggler
29. Sheamus
30. Triple H

A küzdelmet végül nem más nyerte, mint a sérülését követően visszatérő COO, Triple H. Képes volt kihajítani a végjátékban Dolph Ziggler-t, Roman Reings-t, valamint Dean Ambrose-t. Azonban Triple H mellett meglepő lehetett még a rajongóknak AJ Styles visszatérése, aki a TNA-t követően ismét a WWE-ben szerepelhetett, valamint a hosszú ideig sérüléssel bajlódó Sami Zayn megjelenése…A küzdelmet követően The Game megszerezte a Nehézsúlyú Világbajnoki övet, apósa, VInce McMahon legnagyobb örömére. Kíváncsian várhatjuk, hogy erre mit fog reagálni a következő RAW-n Roman Reigns, valamint, hogy Brock Lesnar milyen válasszal fog előállni a Wyatt Family részére a szabálytalan kiejtés miatt.


Kick Off:

Royal Rumble 2016:

57 című bejegyzés “WWE Royal Rumble 2016. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Fiúk, lányok kifejtené nekem valaki hogy mi az a Balor Club?
  Ja, meg mesélhetne nekem valaki a Bullet Clubról is részletesebben, mert most akadtam velük össze a You Tube-on és így elsőre elég zúzós csapatnak tűnnek. Valahogy emlékeztetnek az nwo-ra. Állítólag ők is jönnek? Mert akkor remélem aprítás lesz. Valaki felrakott egy Anderson, Styles, Bálor, Gallows összeállítást, és ebben Bálor a démon is heel lenne? Ha ez megvalósul akkor remélem durva zúzós adások jöhetnek. Viszlát Wyatt Family?

  Kedvelés

  1. Nos, röviden és tömören: a Bullet Club még 2013-ban alakult a New Japan Pro Wrestling nevű cégen belül, Bálor (akkor még Prince Devitt néven) és Anderson az alapítók között voltak, előbbi volt az első vezérük és természetesen heel banda voltak, a New Japan két másik szintén heel csoportjával, a Chaos-szal (annak a tagja/vezére Shinsuke Nakamura egyébként, akit szintén pletykáltak a WWE-be és – SPOILER! lehet – már meg is erősítették, miszerint az áprilisi NXT:Takeover dallas-i gáláján fog debütálni Sami Zayn ellen) valamint a Suzuki-gunnal viszálykodtak főleg, egyébként Devitt/Bálor zseniálisan adta ott a rosszfiút, legalábbis szerintem 😀 Aztán a későbbiekben többen bekerültek a bandába, köztük Gallows és – amennyiben ismered őket – a Young Bucks is. Aztán ugyebár 2014 tavaszán a Prince eljött a cégtől, hogy még az évben elkezdje működését az NXT-n Bálor-ként… AJ pedig pont azon a gálán debütált a cégnél, rögtön csatlakozva a Club-hoz és kihívta az akkori IWGP Nehézsúlyú bajnokot és a Chaos tagját, Kazuchika Okada-t, akit a köv. PPV-n le is győzött az övért (sőt: volt egy időszak, mikor a BC MINDEN TAGJA vmilyen övet birtokolt, tehát uralták a japán céget) 😛 Aztán jöttek-mentek a feudok, míg végül Styles a hónap elején lejátszotta ott utolsó mérkőzését épp Nakamura ellen, aztán másnap egy tag meccs végén a partnere/egyúttal a Club egyik új tagja, Kenny Omega ellene fordult, aztán az összes tag megverte AJ-t, ezáltal – sztori szerint persze – kitéve a BC-ból. Egyébként a hírek szerint Gallows/Anderson február vagy max. március elején már itt lesznek és mivel a Bullet Club nevet még a New Japan birtokolja, így lesz minden bizonnyal Bálor Club a nevük és így Finn lesz a vezér újra és meglátjuk, még kik lesznek/lehetnek a tagjai a csoportnak + én külön kíváncsi leszek, Styles is benne lesz-e vagy egyénileg fogják tovább meneteltetni. Igazából lehetnek szerintem face karakterek is, legalábbis kezdetben pl. a Wyatt-ek ellen, de idővel gondolom mindenképp heel-ekké válnak és külön megnézném Bálor-t “démonként” köztük, ilyet ha jól emlékszem a japóknál is meghúztak egyszer-kétszer xD Remélem, tudtam segíteni!

   Kedvelés

 2. Szerintem nagyon jó ppv volt végre valahára. A végén azt vártam, hogy HHH és Ambrose lepacsiznak egymással és HHH kilép a kötelek felett a ringből.
  Várom már, hogy a holdkóros heel legyen végre és kilépjen Superman Reigns árnyékából,mert amíg itt testvéreskednek, addig Ambrose egy kalap kaki marad.

  Kedvelés

 3. Kickoff:Nem néztem végig a meccset, de amilyen popot kapott Sandow az hihetetlen. Swagger és Henry nyert bár nem értem, hogy miért összesen egy percet ha eltöltöttek ketten együtt a ringben, szóval sok vizet nem zavartak.
  KO vs Ambrose:Na ilyenek kellenének ide kemény harcok…Összességében mind a ketten kitettek magukért le a kalappal előttük igazi pankrációt láthattunk már csak a vér hiányzott de hát PG…
  Rio vs Kalisto:Nekem nagyon bejött a meccs pörögtek ezerrel Rio pedig elképesztő reversal-okat csinált és a befejezés is jól ki lett találva.
  Charlotte vs Becky:Nem volt rossz a meccs, de nekem a vége (meccs után) tetszett a legjobban amikor jött a BOSS és kicsit flegmán szavak nélkül közölte szándékát.
  Royal Rumble:Fikázzatok,de nekem Reigns volt eddig a favorit, de ez már tényleg sok belőle már minden csak róla szól úgy, hogy 5 éve pankrál és ami a legrosszabb. hogy nem is nagyon újít a mozdulatain igaz, hogy az elmúlt 1 évben egészen szépen fejlődött a ringben, de a WWE WHC cím sok neki.A meccsre viszatérve ugye 1. Reigns 2. Rusev…és most nézzük vissza Rusev tavalyi Rumble szereplését és a mostani szerepét és érezzük a különbséget.Konkrétan egy utolsó senkit csináltak belőle.Akkor Rusev kiesett na, de ki a harmadik??AJ STYLES!!!Ez komoly???Én élőben néztem az adást és szó szerint leblokkoltam, már akkor is csodálkoztam volna, ha berakják nem, hogy harmadiknak.Aztán Axel és Jericho.Emberek Aj Styles, Roman Reigns és Jericho volt a ringben, én meg ott csípkedtem magamat mert azt hittem, hogy álmodok.Utánnuk jobber hadsereg aztán Wyatték és Lesnar.
  Lesnar bejött és egyszemélyes hadseregként kitakarította a ringet a Wyatt Family-vel együtt.És jön a félelem új arca akinél a helyi diszkó kidobója is félelmetesebb…behívja a csicskáit és elintézik Lesnart úgy, hogy kb. harmadszorra jönnek vissza a ringbe. 29.Sheamus volt aki nem érddekelt.
  Ha hiszitek ha nem én kb. 3 hete HHH-t adtam meg RR győztesnek és így is lett és pedig örülök is neki mert inkább ő mint a Wyatt a mafiájával vagy Sheamus aki még egy szúrós tekintetű fantól is elemnekülne vagy Lesnar aki szökőévenként bejár a Rawokra feszíteni és végül mint Roman Reigns akit már kifejtettem.
  Nálam a Royal Rumble:6,5/10.

  Kedvelés

 4. Komolyan nem értem miért megy a sírás egyeseknél. Szerintem az egész adás kisebb szépséghibáktól eltekintve marha jó lett.
  Amit nagyon ki akarok emelni az az hogy Styles itt van!!! És nincs fölösleges szamárlétra, nincs fölösleges névváltás, fölösleges körök. Úgy ahogy van itt volt, van, és nagyon remélem komoly státuszban lesz is.
  Maga a kezdés is, az Ambrose vs Owens is kiváló meccs volt, tökéletesen megalapozta az egész eseményt, csak kár hogy Ambrose le van vizezve,
  A TT meccs is faja volt. Pörgős, változatos, egyáltalán nem volt unalmas. Egyébként feltűnt valakinek hogy a New Day már inkább face mint heel, az összes baromsága ellenére. És kedvelik.
  A US meccset, cicaharcot tekertem. Az előbbit azért mert a vidi már úgy indult hogy Kalistónál az öv, a csajmeccs meg papírforma volt.
  Évek óta nem láttam ilyen Rumble meccset. Jó volt, izgalmas volt, egy percig se untam. Tele volt izgalmas arcokkal, szerencsére viszonylag kevés volt a golyófogó. Érik az a Wyatt – Lesnar feud, csak azt sajnálom hogy Ryback nem akasztott bajszot a bestiával. Big Show kiesése szánalmas volt, monggyon le. Jericho üde színfoltot nyújtott, de a legjobban a sok ex-indy pankrátor egymásnak esései tetszettek. Amúgy az egész meccset jól megkoreografálták, Reigns is úgy esett ki, ahogy kellett. Igazság szerint egyedül Triple H-el kapcsolatban vannak kétségeim.
  Hogy fog ő elvinni egy teljes WM main eventet? Hogy fog nem unalomba fulladó egyéni csatát vívni az ő korában. Mert akárhogy is nézzük, Reigns már kétszer körbefutná, mire megmoccanna.
  Mindent együttvéve nekem tetszett az adás.

  Kedvelés

  1. Kár hogy áttekerted a díva meccset mert lemaradtál egy Ric-Becky “smaciról”…komolyan meddig akarják még lejjebb rombolni Charlotte-ot ? mert ez már iszonyúan égő…pedig aztán jó heel lenne de így…soha…kapjon ki Sashatól szépen és forduljon az apja ellen persze marad heelbe…mert ha mellette marad még egy darabig akkor valami nagyon okosat kell alkotniuk hogy megmentsék…ez így nem fog vezetni semmi jóra…:S

   Kedvelés

 5. Édes Istenem…ez de ratyi volt.
  Az ilyen ostobaságokon már nem lepődöm meg, hogy Owens nyílván abból a sarokból készül ugrani, amely mögé felpakolta az asztalokat, hátha az ellenfél rálökheti…vagy hogy kirángatják Romant, agyonverik és nem dobják vissza a ringbe, hogy “na, nesze, így már bárki könnyedén kidobhatja szabályosan”, hanem ott hagyják, hátha később visszatérhet.
  Na mindegy, a WWE az adásokat a 8-14 év közöttieknek készíti, akik nem akkadnak fel ilyen logikátlanságokon.
  Több szót nem nagyon érdemel az adás, nyílván a 2 új érkező pozitívum volt és ennyi.
  Triple H megnyerte az övet, de jó…folytatódhat a Roman vs Authority és WM-en Triple H vs Roman (talán triple threat Bryannal kiegészülve és akkor még szuperebb lesz).
  Látom, hogy a többségnek tetszett az adás. Én nem tudom, hogy most ennyire lent van a mérce, vagy esetleg mást néztünk.

  Kedvelés

 6. Csak én unom a azt hogy mindig a vezetőség embere kell a bajnok . Reigns volt de tetek rola. Hogy ne ő legyen. Pedig szerintem megérdemelte

  Kedvelés

 7. Wyatt Family es Lesnar, Kalisto nyerese (ami szerintem gyenge volt, mar direkt engedtek veszteni Del Riot mert nem tudnak vele mit kezdeni allandoan szopatjak a Csicska nemzetben)
  Roman Reings egy szarrago a sajat meccsen szinte ott sem volt, a vegen visszajon amikor mar kiestek a magok, akiket ha megszakadt volna sem ejtene ki, es azert sem sikerul neki 🙂
  HHH-t miert kellett ? Most komolyan, arra emlekeztet mikor visszahoztak Batistat erolkodni de ok mar nem a ringe valok.

  Ertekelve 3/10

  Kedvelés

  1. Interkontinentális Bajnok! Túl gyakori lenne már hogy 1 ember 2 övet birtokol és így is sokan vannak a rosterben és kevés a bajnoki öv 🙂

   Kedvelés

  2. Én nem is szeretnék látni olyat, hogy egy embernél több öv van… elég volt hogy elbaszták szegény WHC övet, hogy összevonták ilyen szarrá..

   Kedvelés

 8. Jól volt ez ahhoz képest amire számítottam. Roman-nek senki nem örült amikor visszatért 😀 Sami-nek remélem ez egy debütálás volt. Bár Owens, Nevill és Tyler sem vitte semmire. AJ-vel remélem kezdenek is valamit nem csak 1 piti kis jobber lesz. Lesnar hatalmas volt de a Wyatt Family mi a francot csinált? Gyokorlatilag 2x dobta ki őket Brock -.- ha Bray egyedül ejti ki sokkal jobban tetszett volna. Na meg itt van Strowman, nem vettem volna észre hogy Brock ne bírjon el vele mit ahogyan ezt sokan állították. Bár ez meg szervezett. De helyes is, hisz nem valami tehetséges a srác. Finn Bálort szívesen láttam volna, de ha terve van vele a WWE-nek akkor nyilván nem teszik az RR-re mindössze csak azért hogy valaki kiejtse. Tirple H-ra számítottam, de nem csak én hisz sokan írtátok hogy jönnie kell. Viszont nem gondoltam egyből hogy nyer. Mikor Roman visszatért a ringbe nem sok kellett hogy kikapcsoljam az egészet. Amikor kiesett hatalmas kő esett le a szívemről. WM-en tehát nagyon kinézőben van 1 TripleH VS Roman Reigns mérkőzés. Örülnék annak ha valahogy belevonnák Randy Ortont is hisz a WM-ig vissza kell térnie.Sasha-nak is örültem hisz nyilván el fogja venni az övet Charlotte-tól. A Last Man Standing meccs meg nagyon király volt. Kalisto-nak is örülök megérdemelte az övet és azt is megérdemelné hogy tartsa is ne vegyék már el tőle megint. Nem ez volt a legjobb RR amit láttam, sőt eléggé gyenge volt de sokkal rosszabra számítottam, kellemes csalódás.

  Kedvelés

  1. Bálorékat elméletileg ha igaz a pletyka akkor a Rumble utáni RAW-on akarják felhozni hogy “növeljék a RAW nézettségét” bár nem értem minek ennyi ember oda nekik + ha új embereket hoznak fel egy adáson akkor attól nem marad tartós az a nézettség növekedés..és nem is tudnak velük mit kezdeni mert ha tudnának akkor azt mondom oké legyen de 3 órába ennyi ember nem fér bele ezért lenne jobb szétszedni ismét a két adást…talán úgy könnyebb lenne…visszatérve Bálorékhoz viszont szerintem várni kéne velük mert sok csapat van + nem is tudnának mit kezdeni velük…legalább is véleményem szerint semmi értelmeset…talán a WM-en megjelenhetnének ott ütne is és addig az övét is elvesztheti és teljesen ide tud koncentrálni…

   Kedvelés

   1. Pontosan! Ezt fújom már mióta hogy szedjék szét a Rawot és a Smackdownt a WWE WHC bajnoki övvel együtt. Meg mindig is szerettem a Raw VS Smackdownt ami eléggé jó volt anno. Ha Bálorék jönnek az nem baj, csak érjenek is el valamit

    Kedvelés

    1. Hát ez az…Breeze is ahogy bejött egyből lerúgta AJ-t és Romant is mondom anyááád ez így pörög még egy darabig akkor azt örömmel nézem….aha…kb ez az öröm tartott 1 percig…amúgy igen az öveket szétszethetnék megint bár a dizájnja a WWE övnek maradhat mert elég jól néz ki

     Kedvelés

 9. Olyan érzésem volt az egész PPV nézése közben, mintha egy Raw-ot néznék,. semmi extra semmi löket. Általában a főesemények előtt 1-2-héttel már nyomatják a zenét, ennek azt se csinálták. Sok ember lett megalázva a RR mérkőzés keretein belül. Én sajnálom Ryback-et, hogy ennyit érdemel, nem ronthatott neki Lesnarnak, nem mutathatta meg amit a nem rég megrendezett Live Eventen, ahol Strowman-t úgy kapta a nyakába, mintha egy zacskó chips lenne:

  Na és a Rumblen mit kapott? Mint sok más többet érdemlő pankrátor (Titus, Jericho, KANE) f.szt a szájába… 😦

  Kedvelés

  1. Én is azt vártam, hogy Ryback kap egy nagyobb szerepet a meccsen, meg hogy Lesnarral végre összeakaszkodhatnak egy kicsit, persze azt tudtam hogy nyerni nem fog. Sajnos ő már itt nem fog nagyot alkotni, mivel nem hagyják kibontakozni. Most meg, hogy jön egy csomó új arc, szépen megy majd le a süllyesztőbe Henry és Show mellé. Talán egy tag team Cesaróval még jó ötlet lenne…

   Kedvelés

   1. Az mennyire jó lenne a két kopasz erőember egy sapatba, bár Tóni egy övet megérdemelne (ha nem az összeset) 😀

    Kedvelés

 10. Nem is volt ANNYIRA rossz az RR meccs, a tavalyinál mindenesetre biztos jobb volt. A végébe egy annyi hangyapiszoknyi csavart vittek, hogy Ambrose maradt a végén, dehát miután Reigns kiesett mindenki tudta, ki lesz a győztes…A Wyatt Family Bray-en kívül valami írtózatosan gyér. Tehát az oké, hogy jön a családfő és mint a White Walker a Game of Thrones-ban feltámasztja a ring mellett heverő családod, de hogy azok harmadszor is visszamásznak a ringbe Lesnar után…az már kicsit sok. Ki lehetett volna ejtetni Lesnart is normálisan, nem kellett volna hozzá 400 kiló ember…Apropó Lesnar. Ez az ember egy aranybánya a WWE-nek. Az egész Rumble egy nagy fos lett volna a végéig ha ez nem jön be és nem kezd el takarítani. És az a vicc, hogy előusztíthatatlanabb, mint Reigns de neki jól áll. Aztán, hogy most mi lesz vele…Feud a Wyattekkel de egyedül 4 ellen? Minek? S már látom előre a szokásos Wyatt feud felvezetést… Nem fog ez működni szerintem…Reigns-et persze a végén visszahozták de annyi pozitívumot mondjunk már el, hogy elgalább nem nyakmerevítőstül érkezett meg frissen a hordágyról, mint anno Bryan a Wrestlemanian… Ha keveset is de fejlődtünk…
  Ez az AJ Styles gyerek nagyon ügyesen mozog, de félek ,ha felkerül akkor az Owens Tyler Neville Dallas Axel satöbbi jobber sorsára jut…Pedig mennyivel tehetségesebb… De neeeem. Titus kell ide meg Stardust meg Miz..Uram Atyám belegondolni is nevetséges.
  Kalisto visszanyerte a US övet ami jó, reméljük, hogy a RAW-n nem veszti el újra.
  A három idióta parkinzonkóros barom még mindíg bajnok, ráadásul beszereztek egy új harsonát is, hogy ne unatkozzunk…És mindez azért mert a hamburgerzabálüknak bejön az, ahogy a kövér rázza a seggét..
  Owens ugrásaa dupla asztalra pedig dícséretet érdemel, nem tudom, hogy az ilyen pöcsöm öccse pankrátorok, akik sokszor érdemtelenül vannak a reflektorfényben mikor csinálnák azt meg.
  Hardy nem jött sajnos, de inkább ne is legyen itt, amíg nem tud legalább a főövért menni!!!
  Látványosan lecserélték Becky-t Sasha-ra. Ennél egyértelműbben átvezetni a sztorit nem is lehetett volna, csak az fáj, hogy Becky-t úgy áldozták fel a szőke picsának, mint a tojást a rántottába…
  Valaki elmagyarázza közben nekem, hogy mi is ez a Bálor klub vagy mi a bánat amit annyira vár mindenki ma estére, mert nem követtem a híreket mostanság. köszipuszi.

  Kedvelés

  1. Szia! Sajnos csak most vettem észre a kérdésed, de ha feljebb görgetsz, egy másik rajongótársunknak elmondtam dióhéjban… remélem, neked is segítek vele 🙂

   Kedvelés

 11. 1. Nemtudom ti hogy vagytok vele…de én már ezeknél a Rumble-eknél kezdem unni azt hogy valaki pl. most Reigns nem esik ki szabályosan a ringből csak alsó kötél alatt, vagy Miz is 15 perc mulva ment be…..én ezeket mmár kurvára unom, please hozzanak már olyan szabályt aki ringen kivül tartózkodik fél percnél tovább az essen ki. hát igy semmi értelme nincs az egész besorolásnak….betesznek 3iknak akkor már besemgyek csak amikor már 1 valaki van csak benn. Ez egy hülyeség ugy ahogy van.
  2. Örülök hogy nem Reigns nyert, de tökmind1 mert ezzel tudjuk hogy ugyis a Wrestlemania main eventen lesz ahol megveri HHH-t. Tudom hogy van még egy Fast lane..de az sokan nem fog változtatni. Lesz egy WM main event a nem éppen közkedvelt Roman Reigns és a 46 éves már 6 main eventtel rendelkező Triple H között. Igy aztán sok értelme van a sok tehetséges pankrátornak, lehet itt Owens, Ambrose, Sami, AJ styles, Neville, Ziggler, Wyatt….tökmind1 ők csak dísznek vannak. Tudjuk jól hogy CM Punk sem kapott soha WM main eventet…többek között ezért is ment el, ez számit a pankrátoroknak a karrier csúcsának, és mégis ugyanazokat nyomják évről évre. Pl. ha HHH és Triple H között nem cím meccs hanem monyguk rendes meccs akkor is érdekes lett volna, míg a WWE címért megnéznék egy Brock Lesnar v s Daniel Bryan meccset.

  Kedvelés

  1. Anno Santino az alsó kötél alatt kigurulva kiterült,majd bebújt a ring alá (a rumble közepén), már az 1 bent maradt a végén, ünnepel, ez meg előmászik, előveszi a kobráját és nyer. Szóval az se jobb.

   Kedvelés

 12. Élőben néztem, nem bántam meg hiszen a visszaszámolás mindig adrenalint ad, de erről majd később. 🙂
  Kickoff
  Többször említettem már, hogy Jack Swagger az egyik örök kedvencem marad, szóval hajnalban örömömben ugráltam, mikor megnyerték, de persze úgy is tudtam, hogy feleslegesen, ahogyan ez később be is igazolódott, de azt majd kiadom magamból a megfelelő résznél. Ami számomra teljesen érthetetlen az az, hogy Damien Sandow egy hatalmas tehetség mind in-ring mind mikrofon szempontjából és mint ahogyan az hallható volt a közönség iszonyat jól reagál rá (jóval lepipál egy “Lucha” chantet például) és még sem kezdenek vele semmit, bezzeg pár éve mikor senkit nem érdekelt, akkor meg kellett neki a feud Sheamus-el. Kellene neki egy erős gimmick és nagyon jó karakter, sőt main event-er is lehetne belőle. A másik meg..most akkor mi van a Prime Time Players-el? Eddig Darrent nyomatták jobban, mert bevallotta, hogy meleg, most meg Titust, mert Ő volt az “év apukája”? Komolyan mondom tiszta röhej, ami itt zajlik o.O Az meg hogy a másik két tag team.el mit lehetne kezdeni le se írom, mert mind tudjuk. DE Swagger nyert, úgyhogy nekem jól indult a PPV. 🙂
  Last Man Standing Match
  Ettől a két embertől nem vártam mást. F*sza volt, ezen nincs mit szépíteni 🙂 Persze jobban örültem volna, ha Kevin most visszanyeri az övet, de úgy voltam vele, hogy talán majd a Rumble-t nyeri meg (én kis naiv :D) Dean, pedig elkezdheti a feud-ot Jericho-val, ugye ezt láthattuk később is. Ami külön tetszett, hogy a meccsnek csináltak egy jó promót. Nem hiszitek el, de sokszor ez alapozza meg egy meccs jelentőségét, jóságát, izgalmasságát és komolyan vételét, legalábbis számomra mindenképpen, és idáig nem is értettem, hogy miért nem foglalkoztak ezzel, hiszen most is érezhetően nagyobb súlya lett így, mint amikor csak találomra egymásnak eresztik Őket.
  Tag team titles
  Ez volt az a meccs, aminek ma nem kellett volna megtörténnie. Teljesen felesleges időhúzás volt, hiszen már többször láttuk ezt az ütközetet. Én elhiszem, hogy nyomatni kell a New Day-t, és elismerem,hogy vannak olyan beszólásaik, szokásaik, amiken én is szoktam derülni, sőt mind hármójukat kedveltem a csapat létrejötte előtt is, de most teljesen azt éreztem,hogy ennek itt nem volt helye, mentek volna a League of Nations ellen, ha már BnB (vagy King, már fogalmam sincs mit akarnak vele,de mint tudjuk, hogy semmit, hiszen már meccse sincs egy darab se) folyton úgy is csak egy helyben áll vagy meg sem jelenik.
  Us Title
  Ezt komolyan vártam, mert véleményem szerint jónak ígérkezett. Igaz, itt is jobban fel lehetett volna építeni a feudot azon túl, hogy a LoN megtámadja Kalistot, és it is szívesen megnéztem volna egy jó promot, hiszen a mexikóiak harca mindig izgalmas tud lenni, pláne, ha az jól fel van építve. Jó kis mérkőzés volt, örülök Kalistonak, de a kérdés,hogy ezek után kit szánnak Neki ellenfélnek, mert jó meccs ide vagy oda több Del Rio ellenit már nemigazán szeretnék látni, bár ahogy az Ambrose-Owens viszály is mutatja nem igazán van más opció, pedig szívesen megnézném Tyler Breeze vagy Neville ellen.
  Divas Title
  Erőltetett volt, hiszen mind tudtuk mi lesz a végeredmény, és ezen sajnos a meccs előtti promo sem segített, mert az sem igazán jól megcsinálva. Kedvelem Charlotte-ot, főleg heel-ként, de az apja jelenlétét abszolút nem értem, mert mind tudjuk, hogy az NXT-ben nélküle is megállta a helyét, sőt még komolyan vehetőbb is volt. A végén vártam, hogy megjelenjen a BOSS és meg is érkezett. Soha nem kedveltem Sasha-t valamilyen oknál fogva, és azért mert a szerepét maximálisan jól alakítja, nem túlzok, ha azt mondom, hogy évek óta Ő az első heel, aki azt hozza ki belőlem, amit igazából kellene (pedig én heel kedvelő vagyok, de komolyan kikívánkozott belőlem a boo). Tetszik, hogy nem nyámnyila face-t akarnak csinálni belőle – ezt ugye láthattuk abból, ahogy Becky-t megtámadta- , hanem meghagyják Neki azt amihez a legjobban ért..ő a BOSS. 🙂
  Royal Rumble
  Sokáig a résztvevők között nem volt ott Rusev neve, úgyhogy örültem mikor megjelent, mert kedvelem és teljesen erőteljes kezdésre számítottam miatta, mert ugye tavaly is Ők voltak a végső kettő, ha jól emlékszem. Erre mi történt? Jött a bevett papírforma, sőt még csak tetőzte az idegeimet, hogy ilyen hamar ki is esett a bolgár bestia. Ennél a résznél majdnem kinyomtam, nincs semmi bajom szegény Roman Reigns-el, de azért ami sok az sok és csak úgy megemlíteném, hogy én is azok közé tartozom, akik egy évig felfüggesztették volna a WWE-t, ha Ő nyer. Úgy voltam vele, hogy azért megvárom a következő részt vevőt, de bennem volt az hogy most valaki olyan jöjjön, aki miatt érdemes lesz ezt tovább néznem. Érdekes módon itt a közvetítés megszakadt és már tényleg úgy voltam vele, hogy hagyom a fenébe, majd mikor visszajött teljesen lefagytam és nem tudtam eldönteni hogy már elaludtam és álmodom ezt vagy egy régebbi TNA adás jött be, de amikor megláttam közkedvelt bajnokunk arcát, akkor elhatároztam, hogy történjék bármi ezt ma végig kell, hogy nézzem, :)) Fenomenális volt AJ Styles, ahogy mindig is szokott, és végre érdekes párosításokkal láthattuk, még ha csak egy pillanatig is, de ilyen volt például Tyler Breeze (aki méltatlanul hamar kiesett), Neville (akit annyira nem kedvelek,de most egész jól szórakoztam rajta), Jericho (aki ég egész jól tartotta magát, bár ahogy itt már írták páran kicsit sokat feküdt a földön, ahhoz képest, hogy Ő a nagy Y2J) és persze Kevin Owens (aki ugye végül ki is ejtette, és remélem hogy ha feud nem is lesz köztük egykis folytatást csak adnak ennek a kis összetűzésnek). Aztán ugye itt volt Kane, aki bár sok maradandót nem alkotott, de jó volt látni, bár ugyan ez elmondható Big Showról is. A Wyatt tagjai mérsékelten érkeztek, igazából a pusztítást megkaptuk tőlük, szóval ezzel különösebb problémám nem volt. Amit sehogy nem értettem az a LoN támadása és Vince megjelenése, ezzel megint csak azt támasztották alá, hogy Roman Reigns nem képes előadni egy hosszú meccset anélkül, hogy ne feküdné végig legalább az 50%-át, de azt hozzá kell tennem a támadás egész jól sikerült. Megjött aztán Sami Zayn is, akinek piszkosul örültem és ha eddig nem lett volna elég ok egy Owensel való új feudnak, akkor most mindenképpen tettek róla, hogy legyen, hiszen a közönség is jelezte nem kis ovációval, hogy nekünk kell ez. aztán persze lassan megérkezett Brock Lesnar, akinek megjelenését sokan várták, bevallom én annyira nem voltam köztük, de azért jó volt látni a bestiát, addig a pillanatig, ameddig meg nem történt az amin öt percig ütöttem a falat hajnalban. Nem szeretném részletezni a történteket, nekem mint Jack Swagger fannak ezt idegrendszer sokkoló volt látni, pláne még az ezután következő mosolygós feszengését végignézni ringben. Iszonyat volt…de legalább Miz felvidított egy picit, hiszen ez az ember mindig megnevettet, ennél már csak Bray és Sheamus érkezése lett volna üdítőbb, ha Wyatt nem megint folyton másra hagyatkozna és ha nem érkezett volna meg kedvenc Superman-ünk. A tömegen nagyon érződött, hogy mindenki Daniel Bryan-t várta igazán (kicsit én is), de azért a jó öreg Hunter is megadta, amit kell. Külön tetszett a Bray-el való összetűzésük, kár hogy ennek nem igazán lesz folytatása. A végeredmény pedig, HHH megjelenése után teljesen érezhető volt.
  Összességében nem volt ez olyan rossz, egy-két ember miatt kimondottan élvezhető volt,de persze voltak olyan dolgok (pl ilyen volt Henry kiejtése is még vagy Roman Spearje Bray Wyattnek), amik miatt nem győztem húzni a számat :S Részemről 80 %-ra értékeltem volna, de a Swaggeres incidens miatt sajnos én nem tudtam annyira élvezni,így nálam ez csak 65-70 %-ra sikeredett. :3

  Kedvelés

 13. Funny volt, ahogy AJ Styles debütál, és valakinek eszébe jutott, hogy ez a tökéletes pillanat Romanen tartani a kamerát, eszem megáll 😀

  Kedvelés

 14. Na ez tetszik hogy Vince meg merte lépni, hogy ne ROman legyen a bajnok ahogy azt is hogy Triple H így vág vissza neki. Bár megjegyzem valami látványosabb csatára számítottam kettőjük közt,de jó rendben,ezt még megvárom majd,a következő adásokban. Gyerekek (12-14 alattiak) tudom, nagy érvágás, hogy nem Superbitch punch a győztes,de sajnos ez ilyen. Nyugodjatok meg,még úgy is látni fogjátok annak… 🙂
  De a lényeg, nem volt olyan rossz RR – AJ styles dobott rajta, Jericho szerintem k*rva felesleges volt.
  Ambrose vs Owens meccs,nagyon tetszett, mikor Owens 2x felállt,mondom talán még nyerhet. Sajnos nem,de attól még a meccs az jó volt. Többit pörgettem igazából.. ami nagy szégyen, hogy a beszédhibás vén fasz Flair,bedobhatja a meccs közepén (itt már tudtuk hogy a végén) a kabátját ,amit a bíró felesleges tátogassál kompenzálja.. most EZ KOMOLY?! Minden meccsüket kb így nyerte meg Charlotte,nem unalmas számukra ez már? Aztán ott táncol Flair is.. jó ég, szánalmas.. 😀 2 time hall of famer (?!) és 16x bajnok. Ez?!

  Kedvelés

 15. Ennél szánalmasabb RR nem volt még a világon…
  A címmecsek szót se érdemelnek.A trombitás hattyúk mióta is bajnokok?pffff a többi meg…szánalmas,na,de a RR!!!
  Sok mindent láttunk,de ilyen még nem.Anno a maszkos törpe akit imádok,megcsinálta.1.érkezőként megnyerte úgy h végig a ringen belül volt harcolt küzdött,mindenkit legyőzött,több mint 01 órán át megállás nélkül.Ezért ő a legkisebb óriás!!!
  Na,de kentaur…te jó isten…az egy dolog h nem nyerte meg,de amit leművelt…kritikán aluli.Már az 2.érkező rusev után a végkimerültség határán volt,sablon mozdulatok lopott faltörő superman ütés lol aztán ennyi..aztán feküdt ült,kúszott mászott,ringen belül,közbe jöttek sorba az emberek,a pankrátorok!!! és harcoltak,ez meg csak fetrengett majd a csicska nemzet kivégezte,persze még íg yis meccsben volt mert nem a felső kötél felett dobta ki magát…elvitték a rákba,majd a legvégén!!!! visszajött!! mintha valaki lenne…asztakurva…ezt meg merték csinálni…az egy dolog ismétlem h elbukta az övet,kel a feud felépítés hunterral a wm re de ez….szánalmas az egész wwe a csámpás uralkodó még hunter is..h ezt megmerték tenni,de a legszánalmasabb a kis mellénykében fetrengő kentaur…szánalmas idióta pffff

  Maga a viadal 1x nézős,semmi nagy meglepetés.2 új arc,semmi extra,semmit nem nyújtottak,sem mutattak.
  Jött Kane,de minek???istenem,ezért jött ismét vissza????Meg ilyen hamar?Hó,h nem 0-nak jött…eszemfaszomegáll…
  Jericho jó h itt volt,imádom,de ezért?Ő is ezért jött vissza?Ezért???Mit mutatott?1-2 mozdulata volt a többi lihegés erőlködés..
  hegyomlás..se mutatott semmit..a csicska jobberek,feláldozható heelek szót se érdemelnek.
  veszett kutya sose volt még ennyire unalmas,pedig már évek óta itt van és ugyan azt csinálja ugyan úgy pfff
  giga csokigolyó minek jött?ezérT??????????????vonuljon már vissza agec…be nem akarom többet látni a megalázását!!
  kofinak vicces volt a jelenete pár éve amikor kézenálva mászkált ugrált,nem esett ki de azóta vagy 2-3x megismétlik,egyre szánalmasabb,őt csak ezért tartják,h az rr en ezt csinálja,másra nem jó
  kannibál..minek?elvette mástól a helyet
  törzsgyökér..kár érte
  aranyember is minek volt itt?minek?
  csillaglány…hagyjuk
  titus többre érdemes,de semmi nem lesz belőle a wwe nél,húzzon el amig teheti.
  ko szánalmas volt mint egy durcás kis ovis akinek a táskájába szartak
  lunatic fa.. bajnok maradt békapofa,és jött h ne csináljon semmit,elkoptatta a sarkokat,persze csak kentaur után..minek volt itt?
  el patronka mint fing a szélben,annyi értelme volt..
  kelták szégyene egy nagy 0..rendes feud karakter meccsek kellenek és meglehet őt menteni,de így…
  Vártam visszatérú legendákat,nem jöttek el…vártam nagy dobásokat,új arcokat,2 volt,nálam ez irtó kevés,vártam a bélor clubot,nem voltak sehol…
  Vártam valami nagy fordulatot,meglepetést,de nem volt sehol.
  Az egyedüli értékelhető momentum az a Wyatt family uralkodása és pusztítása volt.harperke és vörike jól összedolgozik,de a fekete bárány…az ok kidobta Kane-t,hegyomlást,és nagymértékben giga csokigolyót,de ez a pali nem de való.Ez nem pankrátor.Menjen tépjen ki fákat az erdőben,vagy nyúzzon medvéket,bármit,csak ne legyen itt.Annyira esetlen,ügyetlen,béna,lomha,lassu,unalmas,semmilyen,h elképesztő.Látszik h visszafogja az erejét mert vissza is kell,de ennyire?Láttuk mire képes az edzőterembe..hegyomlást simán földhöz kelett volna vágnia nem 1 x nem 2 x.giga csokigolyót egymaga kidobta volt,erre 3 an tessékelték ki…
  Ő nem csapat játékos,most is bebizonyosodott.Azt értem,h ha 3 an mennek mindenkire,üres lett volna a ring,de h 3 an 3 felé és vergődnek..azért jók voltak.
  lesnar pffffffffffffffff az egyik legtúlértékeltebb pankrátor.Írtam pár évig volt anno itt a 2000 es évek elején mindent megkapott,mindent megnyert,kinyalták neki minden nap,majd elkotródott,majd 10 áv múlva visszajött azóta ő az atyaúristenm…soha nem lett volna legenda,soha!!!!de mivel megtörte a megtörhetetlen streaket..az lett..majd legyőzte a halott embert..előtte huntert…legenda,el kell fogadni,de h ennyire nyomatják…közbe meg lassú,lomha,és akkora bendőt eresztett h megszülheti saját magát 2 x…
  Nem nagyon van toppon,szétizzadta a fejét mire harperkét 2 x átdobta,mondjuk nem is ilyenekhez van szokva ugye..a cicababákhoz..Jött látott,győzött.Egymaga kivágta mindhárom monstrumot,úgy h szinte hozzá se értek,és megint itt jön képbe fekete bárány,a szörny rt..ő széttépné lesnart,bivaly erős,kur..a erős,és erre simogatja,meg aszisztál neki…lesnart legyőzte egymaga mind3at,majd Wyattet is aki alkudozni akart???? mi a fas..?majd bejöttek,ismét kidobálta őet..aztán csak elkapták.aazthittem a végén esnar visszamegy ellenük,de hát nem menő,bendő benő..szánalmas idióta,nem több.
  hunter nyert 15 x ös bajnok,lehet ezzel kezdeni valamit,csak már most unalmas ez az egész kentaurral,de nem vigasztal h nem ő nyert…szánalmas volt az egész rr…1 legenda nem tért vissza..
  A RR fénypontja a Wyatt family uralkodása,sister abigel lesnarnak és 1 majdnem hunternak,na meg h nekitámadt hunternak,lesz itt Wyatt face turn sajnos…majd a lesnar feud után…és mehetnek áldozatnak face ként a bálor club elllen,remek..

  Kedvelés

  1. mibe volt jó a Wyatt Family? mond már el. az hogy nekimennek 3-an mindenkinek? hú de jó. hihetetlen. ilyet még soha nem láttunk. aztaaaa. nem kurvára nem jó Bray aki ér valamit is belőlük, aki csinált is valamit… HHH és közte még kémiát is éreztem, elmehetett volna a végéig hogy ők ketten vannak… de a másik három elhízott szőrcsimbók a kutyát nem érdekli már… semmi. nullák. jó lenne ha ezt már te is belátnád mert geci unalmas az amit itt leművelsz

   Kedvelés

    1. ez nem hiszti, de mióta csinálják már hogy hol 3an hol 4en rámennek egyre “péppé” verik. ennyi telik tőlük? most komolyan? ember…

     Kedvelés

     1. A csicska..mit is csinált?aZTÁN JÖTT A wYATT FAMILY ÉS ELPUSZTÍTOTTA ŐKET MUAHAHAHAHAH
      Mutass rajtuk kívül hiteles heelt a rosterban

      Kedvelés

     2. Seth ha komolyabb választ szeretnél… de még Sheamus is jobb ha nem ez a szar gimmickje van

      Kedvelés

   1. Csak Wyatt ??? Ember te látod amit nézel ? Harper és Wyatt a legjobb a családban két legtehetségesebb ember. Eric tipik csapatjátékos soloban nem jó de TT vonalon rős lenne. Braumot meg Royal elmondta.

    Am minden heel úgy szokott nyomulni hogy segítőkkel hogy a facek hősök legyenek. Seth volt a legjobb heel ez tény de ő nincs. Most egyedüli legjobb heelek azok a Család tagjai és persze HHH. Migráns csapat jobb sorsra érdemes lenne de nulla sablon karakterük van.. Rusev régen jó heel volt most meg ? Biodíszlet. New Dayt hagyjuk….. Azzal egyet értek hogy a Családnak változnia kell mert ez nem megy sokáig ám , övekért kellene menni és ami fontos heeleket is támadjanak meg. Az egész roster legyen támadás alatt tőlük.

    Kedvelés

    1. legjobb heel? mert jól tud futkározni mindenki elől? hahahahhahaahaahhahha
     nézz meg egy régi Orton meccset és rájössz mi az a heel haha

     Kedvelés

 16. Nem tudom ti mit néztek HHH végig feküdte a mecset hát igy nyerni szerintem nem könnyű ütöte verte öt mindenk Szerintem egy nulla HHH
  még hogy Roman fekszik állandoan

  Kedvelés

 17. Végre azt mondhatom, hogy ez egy jó Rumble meccs volt…vééégre. Nemtudom ki ez az AJ Styles, most láttam először, de engem meggyőzött. Elég op dolgokat művelt, remélem sokszor látom még:D és ami a legeslegjobb: Román Lames NEM, ismétlem NEM a WWE Nehézsúlyú világbajnok.Nagyon kiakadt volna mindenki, ha ő nyer, igaz most nem feküdte végig a meccset, csak éppen ott sem volt a háromnegyedén…bajnokként megint 0 teljesítmény. Majdnem elsírtam magamat, mikor láttam hogy kiejtik. Tényleg, örömkönnyekkel küszködtem. Most is kifütyülték egyébként, PPV-ken mindig így van.. 😀 Ambrose ma kitett magáért, én komolyan nem tudom elképzelni, hogy még mit vártok tőle, semmi baj nincs a karakterével sem, az inringje meg messze az átlag fölött van. Azt egyébként nem gondoltam volna, hogy ő marad HHH-el a végén, de pont így volt a király.

  Brock-Wyatt feud remélem ezek után mostmár tényleg elkezdődik:D
  Jericho mintha heel szerepbe került volna kicsit, én bírtam, dehát ugye kiesett (what a suprise)
  Szegény Kane már nagyon lomha, nem tud már maradandót alkotni, de igaz ez Mark Henry-re is.

  A tavalyi wrestlemania óta ez volt a legjobb PPV. Pedig nagyon rosszra számítottam, kellemes meglepetés volt ez az adás.

  Kedvelés

  1. Nem csodálom, hogy nem tudod ki AJ Styles, ha a WWE-n kívül nem nézel más szervezeteket. Ő a világ egyik legjobb és legnépszerűbb pankrátora. Kicsit meglepett, hogy mennyire jól reagáltak rá az emberek (miután kiesett még skandálták a nevét), de ez csak megerősítette azt az észrevételem, hogy a PPV-ken több a felnőtt rajongó, mint a gyerek. Remélem nem csinálnak belőle bohócot, mert ez a srác annál többet ér.
   HHH Royal Rumble győzelme jó húzás volt a WWE részéről, mert így nem egy borítékolható végkifejletet kaptunk és erre lehet alapozni. Jöhet az RR-HHH feud.

   Kedvelés

   1. Nem gondoltam, hogy ő ekkora névnek számít a pankráció világában. 😀 kíváncsian várom a továbbiakat. Tényleg jó, hogy HHH győzött, csak attól félek, hogy nem fog szerepelni/meccselni a heti adásokban és akkor meg tisztára olyan bajnok lesz, mint Rock. Az meg úgy nagyon nem jó. Csak ennyi félelmem van az egésszel kapcsolatban.

    Kedvelés

 18. Egy ideje m ár nem követem a WWe-t most is csak a rumble érdekelt és nem hiába, a kedvenc pankrátorom nyert :)) egyébként maga a főesemény nem volt olyan nagyon jó, bár Sami Zayn és AJ Styles is jót tett, nagyon jók, de ezek a folyamatos közbeavatkozások, Roman újabb supermanesítése áhh ezek elvették az ízét. de The Game nyert, ezt a lényeg 😀

  Kedvelés

 19. Nohát akkor nézzük a nagy eseményt. (Kick Off egy vicc volt……)

  Dean-KO
  Annak örülök hogy Dean maradt a bajnok, régóta megérdemli , hogy legyen valamilyen címe. De szerencsétlen annyira megmaradt egy szinten , hozza a kötelezőt de nem tudja megugrani a lécet azt a bizonyos lécét amit Wyattal többször átugrott vagy Sethhel.Egyre jobban elsüllyed majd , jelek már ott vannak pl. Royal meccs unalomig ismételt vergődései és fekvései….. KO-nak jót fog tenni ha jön a Balor különítmény mert most egy hisztis heel, mikor Cena ellen ment milyen jó karaktere volt most meg…..Remélem feud kettőjük között vége szakad mert már nem tudják hova futtatni szerintem ennyi volt ebben és csá. Meccs maga korrekt volt de láttunk már jobbat is tőlük. Kell egy új kihívó Deanek.

  Csillámfaxláma brigád- Sziget harcosai
  Szerintem a közönség már beletörődött a homárokba , azért is táncolt velük a félnézőtér. Jaj lett új trombita csoda , hogy nem avatták fel az adás alatt…Sziget nagy harcosai meg már nem a régiek , régen jók voltak és hoztak egy szintet de most pfff látszik rajtuk hogy nincsenek a toppon alul teljesítenek nem pörögnek úgy mint egykor. Nem érdemelték volna meg a győzelmet. Am meccs kritikánalúli volt mintha ha csak egy hétfői vagy egy csütörtöki meccset néztem volna…. Csak oda kellett volna rakni magunkat csak egy nagy eseményen vagyunk. TT vonal meghalt , szerintem az írók se tudnak mit kezdeni azt jól van az öv a Csillaglámáknál. Szánalom.

  Rio-Kallisto
  Uram köszönöm köszönöm de megérdemelte az övet de nehogy az legyen , hogy elveszik tőle egyből. Közönség szereti és bajnoknak is jó lesz Kallisto. meccset ő húzta fel. Végre egy tehetség aki megkapja a lehetőséget. Rio meg…. de egy szar karaktere van , pont az esemény előtt néztem tőle egy facebook videót hát sokkal jobb volt pali ott természetesebb, görcsök nélküli volt. Itt meg áll ,bólogat, gonoszan nézz…..Migráns csapat is csak visszahúzza… Neki is annyi lesz…. Kár volt visszatérni

  Díva meccs.
  Hét végig pörgettem. De egy foss volt…. Charlotte annyira nem ide való…mint valami kertvárosi anyuka. De még rontja a helyzetét apuka jelenléte akit vissza kellene rakni a szanatóriumba mert rémidegesítő már. Szerintem szart sem rak hozzá a nézettséghez , hogy ott bohóckodik. Beckyt sajnáltam de hát e van ha az ellenfelednek egy legenda az apja. Díva részeg is nagy szarban van de majd a Család új üdvöskéje talán talán.

  Nagy esemény
  Én mgkockáztatom ez volt a legszarabb Royal Rumble amit láthattunk de javítsanak ki azok akik régebbi érákat is nézték. ( én 2000 években kezdtem elnézni az egészet). HHH megjelenése volt a legjobb és a család megmozdulásai de a többi…. Jesus a többiek, Jericho te ezért visszatérhetttél nagy nulla voltál, beetették a népet azt a nagy semmi volt vele. Wyatt érdemelte volna meg az övet , a család szépen oda tette magát. Braum ahogy neki ment Lesnarnak hahahaha ennyi vagy Lesnar ennyi. Nagy Bestiát legyőzte a Család hahahahahahaha. Kane minek jött ????? Csúrika nem ezt érdemelné de e van ……. Hegyomlás is égette magát ahogy Mark is …… és mennyi jobber volt….
  De legalább tudták , hogy Romannek nem tenne jót győzelem. Közönségnek nem tetszett mikor visszatért a meccsvégére de hála kiejtették. Dean végig feküdt… Migráns nemzet tagjai meg jesus de egy szánalmas sorsuk van, Rusev erre vissszatérhettél. Jobber király hova lett am ?

  Jött az egyik papírforma. HHH vs Roman feud. Igazság szerint annak örültem volna ha a Család nyer vagy esetleg Dean.
  Nem volt egy nagy Was ist Das az egész esemény…….

  Kedvelés

  1. Halod haver te mit néztél nem láttad Lesnar ki pakolta az egész családot?? Rowant ugy ki vágta mint a szart!! Harper sem járt jobban a nagy Braun Strowman meg 0 kap 2-3 at és fekszik ennyi!! Nem tudom mire sztároljátok ezeket nem rosszak és tetszett is ahogy Wyatt nem nyalta Királyok Királya seggét Ambrose vagy Wyatt ők érdemelték volna meg ha nyernek nem HHH látszik rajta is az mint Taker ön öreg és lassú!! Jó volt mint pankrátor régen de ez már a fiatalok sportja nem az öregeké!! Amúgy Strowmanra vissza érdekes Lesnar rá indult nem nagyon fojtogatta vagy valami Rowannel és Harperel semmi bajom sőt még Wyatt karaktere is el megy de Braun ott vannak bajok!!

   Kedvelés

  2. Az új kihívó Deannek Jericho lesz :)Nem hiába ejtette ki pont Dean Jerichot! Majd a wm-en megküzdenek az interkonti övért amit jericho megnyer és 10 szeres interkonti bajnok lesz ami rekord (ha jól tudom) 🙂 Aztán Jericho kicsit tartja az övet és miután elveszti vissza vonul.

   Kedvelés

   1. Köszi 🙂 az akkor jó lesz remélhetőleg Jericho jobban teljesít majd.

    Kipakolta őket de utána visszatértek. Megtörték Lesnart aki am túl van értékelve. Eric egy tipikus csapatjátékos , Wyatt és Harper a két legjobb tehetségesek. Braum hát neki kellene továbbképzés ezt elismerem.

    HHH a feud miattnyerte meg…… De írtam is hogy kiknek kellett volna.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!