A megváltás ideje (SummerSlam Összefoglaló)

A teltházas Barclays Center közönsége már izgatottan várja, hogy elstartoljon a nyár legnagyobb eseménye. A szokásos promóciós videót követően John Cena zenéje hangzik fel, ami nem jelenthet mást, mint hogy a tizenhatszoros világbajnok mérkőzése nyitja a SummerSlam-et.

John Cena Vs. Baron Corbin 
A felpörgött Cena-val szemben egy roppant morcos Corbint láthattunk. Az első percekben még John mókázása körül forgott minden, de aztán Corbin egyre inkább lendületbe jött, s kezdte aprítani ellenfelét. Igyekezett kamatostul visszafizetni Cenának a táska elvesztését, ez pedig többé-kevésbé sikerült is neki. Arzenálja nagyrészét bevetette, csak épp az adunak számító End Of Days-hez nem volt pozíciója. Cena végül megkontrázta az egyik akciót egy Clothesline-nal, amit követően kiosztotta a győzelmet érő Attitude Adjustment-et.

Natalya Vs. Naomi (C) – SmackDown Women’s Championship 
Az este első hölgy érdekeltségű összecsapása fölött erőteljesen ott lebegett egy esetleges beváltás ténye. A feleknek viszont átmenetileg félre kellett tenni ezt a kis problémát, hogy maximálisan a dolgukra koncentrálhassanak. Összességében Natalya tudta jobban akaratát a másikra juttatni, ami meg is nyilvánult a döntő pillanatokban. Első Sharpshooterjéből még menekült a bajnok, a másodiknál azonban már nem volt menekvés. Ms Glow kopogott, ami egyben azt jelentette, hogy Nattie hat év után ünnepelhetett újra bajnoki-sikert.

Big Cass Vs. Big Show – (Enzo Amore a cápaketrecben) 
Enzo szájára még a bezártság sem volt képes lakatot rakni, így végigdumálta a mérkőzés javát. Cass élete legnagyobb meccsét játszotta, s mikor már nagyon közel került a győzelemhez: Enzo úgy döntött, hogy akcióba lép. Levetkőzött a ketrecben, bekente magát síkosítóval, majd nemes egyszerűséggel kipréselte magát a rácsok között. Leugrott, de szinte azonnal egy Big Boot lett a jutalma. Casst innen semmi sem gátolhatta a győzelemben, értékesített két újabb Boot-ot, amit egy Empire Elbow-val spékelt meg.

Sasha Banks Vs. Alexa Bliss (C) – RAW Women’s Championship 
Ahogy arra számítani lehetett egyáltalán nem kímélték egymást a csajok, csakúgyszikrázott a levegő a kőkemény ütésektől, valamint rúgásoktól. Sasha-nak sokáig nem volt számottevő manővere, legalábbis olyan nem, amitől győzelmet várhatott. Little Miss Bliss viszont nem egy-nem kettő olyan megmozdulást produkált, ami a múltban már számtalan esetben eredményezett sikert a számára. Banks mindent túlélt, a fordulópont pedig egy rossz talajfogás után érkezett el. Sasha fájlalni kezdte a vállát, amire onnantól Bliss erőteljesen melózott. A kihívó nagy nehezen értékesített egy Bank Statement-et, de sem ez, sem a második nem hozott győzelmet. Alexa újabb nagy lehetőséget hagyott kihasználatlanul, a végén pedig harmadszor is bekerült ellenfele feladásos fogásába, amiben kénytelen volt kopogni.

Randy Orton Vs. Rusev 
Orton bevonulása nem volt teljes, köszönhetően a hátulról és idő előtt támadó Rusev-nek. A Bolgár harapós kedvében volt, pillanatok alatt elintézte a Viperát, aki csak keservesen tudta magát összekapni annyira, hogy elindulhasson a mérkőzés.. Megadta a jelet a sporinak miszerint rendben van, jött a gong, majd a rohamozó Rusev. Randy ellépett a sarokból, hogy aztán azzal a lendülettel villantson egy RKO-t – outta nowhere. Simán kopogtatta Rusev-et, akit totálisan eltemettek az elmúlt három hétben. Vajon mi lehet a zűr körülötte?

Bray Wyatt Vs. “The Demon” Finn Bálor
Wyatt érkezett elsőként.. Ezt követően felhangzottak a szívdobbanások, ami a Démon közeledtét jelezte. Kisvártatva kiemelkedett a füstből az alteregó, amit immár egy esztendeje nem láthattunk. A közönség ovációja közepette, félelmetes aurát sugározva kúszott a ringbe. Bray arcán látszott a döbbenet, s mintha nem erre számított volna. Mintha egy új stratégia kellett volna, ugyanis ez nem az a Bálor volt, akivel megannyit packázott az elmúlt hónapokban. A Démon hatásos fegyvernek bizonyult, hisz Bálor teljes mértékben kontrollálta a küzdelmet, amiben Wyatt-nek csak epizódszerep jutott. Elkerülhetetlen volt számára a Coupe de Grace, amit követően Finn kopogtatott.

Seth Rollins & Dean Ambrose Vs. Cesaro & Sheamus (C) – RAW Tag Team Championship
Az este egyik legjobban várt mérkőzése a WWE Univerzum körében.. Rollins és Ambrose nagyszerűen kezd, Sheamus és Cesaro védekezni, majd taktikát váltani kényszerül. Egy jól kivitelezett akciónál semlegesítik Ambroset, aki elszenved egy Brouge Kick-et a Keltától. Rollins a következő percekre magára marad, és voltaképp ádáz küzdelmet vív a túlerővel szemben. Néha segélykérően Dean felé pillant, de az továbbra is harcképtelen. Kis idő múlva megtörténik a váltás, Ambrose pedig beleveti magát a csatába. Bepótolja a kihagyott perceket, elintézi Cesarót, majd a zavarni próbáló Sheamust is. Rollins is besegít, aminek a vége egy Double Suicide Dive a bajnokokra. Alaposan meggyötrik őket, Sheamus-nek kiosztanak egy Powerbomb-ot, de reményeikhez képest nem vezet győzelemre a mozdulat. Cesaro nemsokkal később átveszi az irányítást, aminek Ambrose látja kárát. Pokolian nehéz pillanatok előtt a Lunatic Fringe, de túlél.. Rollins még időben érkezik menteni a meccset, de nemcsak menti: egyenesen mészárló üzemmódba kapcsol. Cesaro-val fekteti Sheamust, a svájcinak kioszt egy plusz Superkick-et, mint ahogy Sheamus-nek is. A Kelta még ráadásnak bekapja a térdest, amiből egyenesen Ambrose karjaiba szédeleg. Villan a Dirty Deeds, s egy ilyen kombinációból nincs menekvés. Új RAW Tag Team Bajnokokat avatunk!!!

Kevin Owens Vs. AJ Styles (C) – United States Championship, Shane McMahon bíráskodásával
Annyira a két Szupersztár esetleges hibájára volt kihegyezve a sztori, hogy teljesen egyértelmű volt miszerint az ellenkezője fog történni.. Shane McMahon azzal a szándékkal érkezett meg a mérkőzésre, hogy fair módon vezényelje le birkózói összecsapását. Nem egyszer likvidálták őt, s ezekben az alkalmakban Owens részéről nem egy szándékos megmozdulás volt annak érdekében, hogy Styles támadása inkább Shanet érje. O-Man mindkét sráccal összeakaszkodott, mindkettőt meglökte, amiből mindketten tushelyzetet teremtettek. A végjátékban Owens kiosztotta a Pop Up Powerbomb-ot, ám hiába számolta le Shane a hármat – időközben észlelte, hogy AJ lába a kötélen volt. Kevin persze nem akarta megemészteni a dolgot, ami végül ahhoz vezetett, hogy Styles valósággal földbe tiporta. A címvédő először értékesített egy Phenomenal Forearm-ot, majd mivel kétségek nélkül akarta elhagyni Brooklynt, megtetézte teljesítményét egy Styles Clash-sel, amit követően kopogtatta riválisát.

Shinsuke Nakamura Vs. Jinder Mahal (C) – WWE Championship
Nakamura annak rendje és módja szerint megkapta a különleges bevonulást, melyhez nem meglepő módon Lee England Jr. kísérte. A mérkőzésen aztán jobbára az történt, amit a japán szeretett volna. Egy kőkemény combossal indított, amit újabb és újabb rohamok követtek. Jinder ugyan vissza-vissza támadott, de komoly erő nem tükröződött vissza offenzíváiban. Sokan már a tenyerüket dörzsölték, hogy elbukik a Maharaja. Nakamura leszántotta Jinder tarkóját egy térdessel, majd jelezte a Kinshasa-t. A Singh testvérek ekkor beavatkoztak, de Shinsuke mindkettőt könnyedén intézte el. Mahal felpattant, ezt követően egy az egyben azt láthattuk, mint a Backlash-en Orton ellen. Kiosztotta a Khallas-t, és lekopogtatta ellenfelét.. Döbbent arcok a lelátón, Mahal nem pusztán címet védett, de egyben elvette Nakamura veretlenségét is.

Braun Strowman Vs. Samoa Joe Vs. Roman Reigns Vs. Brock Lesnar (C) – Universal Championship
Strowman Reigns-szel, míg Lesnar Joe-val kezdett foglalatoskodni. Roman a ringen kívül likvidálta átmenetileg Braunt, miközben Lesnar egy Suplex kíséretében tette ugyanezt Joe-val. Brock és Roman face-to-face került, Reigns támadott, de Lesnar ellépett előle, majd kiosztott neki egy German Suplex-szet. Érkezett Joe, de neki is ez lett a sorsa. Strowman visszatért, mégpedig, hogy nekiveselkedjen Lesnar-nak. Pillanatokon belül sikerült is.. Ez nem az a Strowman volt, aki meghátrált áprilisban. Megragadta a bajnokot, bevágta a sarokba, majd hatalmas lendülettel nekiszaladt. Brock a kötelekhez szédelgett, de mégcsak fel sem ocsúdhatott, már ki is vágta őt Braun egy Clothesline-nal. Reigns szintén ezzel próbálkozott Braun-nál, de az könnyedén hárított. Ellökte Romant, majd nekirontott, de helyette a póznával kötött közelebbi ismerettséget. Joe közben elkapta a kordonnál Lesnárt. Tartja a Clutch-ban, de rögvest elengedi amint megátja a feléjük expresszként száguldó Reignst, aki egy bődületes Spear-rel átszakítja a kordont Lesnárral.
Joe kihasználná Roman pillanatnyi gyengeségét, megragadja, és rávágja egy Side Slam-mel az asztalra. Srowman azzal a lendülettel beborítja a szamoait a kommentátor-asztal mögé, majd felkapja Lesnárt, és kioszt neki a túlsó végen lévő asztalra egy Running Powerslam-et.. Heyman élesztgetni próbálja ügyfelét, Strowman pedig bevágja a ringbe Joet. Roman érkezik drive-byejal, de másodperceken belül ismét padlón találja magát, köszönhetően a fizika törvényeit meghazudtoló Joe-nak, aki egy Suicide Dive-ot rántott elő a zsákból. Joe folytatná a támadást, de ekkor Braun jónak látja ha nekik hajít egy széket. Mindketten kifekszenek, így a Monster Among Men zavartalanul bonthatja a második asztalt. Mindezt azért, hogy aztán rávágja Lesnárt. Hihetetlen, hogy mit látunk ezen az estén… Ha ez nem volna elég, Strowman felemeli a harmadik asztalt és rádönti a világbajnokra. Megjelennek az orvosok, hordágyra teszik, majd kitolják Lesnárt a harctérről. Strowman elégedett, ennek szellemiségében kezdi gyötörni Joet és Reignst. Utóbbi erőt vesz magán, hogy visszatámadjon.
A megfelelő hatás kedvéért a lépcső darabját hívja segítségül, így Strowmannek nincs is más út, mint rövid úton távozni a kötelek között. Joe hátulról támad az óvatlan Romanre, aki tehetetlenül szenvedi el ellenfele támadás-sorozatát. Visszatámad amint alkalma nyílik rá, de a Samoan Drop-ot követő Superman Punch kísérlet már nem jön össze. Joe hasba rúgja, majd befogja Reignst a Clutch-ba. Strowman menti a menthetőt, méghozzá egy Double Chokeslam-mel.
Hiába kopogtat, mindketten meccsben maradnak. Ekkor ováció hangzik fel, ugyanis visszatér Lesnar. A Beast feldönti Strowmant, és megsorozza. Kiküldi a ringből egy Clothesline-nal, hogy aztán German Suplex-szet adjon Reignsnek és Joenak. Strowman nem hagyja annyiban, ellentámadást indít, de Brock megkontrázza, mégpedig a rég nem látott Kimurával. Strowman szerencséje ebben a szituációban, hogy Reigns egy Superman Punch segítségével megtörte a fogást. Kiosztott egyet Joenak is, majd felkészült a Spear-re.. Lesnar tehetetlenül, könnyű prédaként botorkált előtte.
Roman értékesítette finisherjét, Lesnar azonban kitört az utolsó pillanatban. Roman jelezte az újabb Speart, ettől viszont elválasztotta őt a mögüle támadó Joe, aki a Clutch-csal nyomult előre. Strowman egy Dropkick-kel nekirúgta őket a saroknak, majd felkapta Joet és kiosztotta neki a Running Powerslam-et. Kopogtatni próbált, de Lesnar mentette a meccset azáltal, hogy kihúzta a sporit a ringből. Roman szinte azonnal adta Lesnárnak a Superman Punch-ot, becsúszott a ringbe, s második szándékból megtette ugyanezt Strowmannel is, akit rögvest kopogtatott. Braun valósággal talpra állította riválisát miközben kitört a tusból.. Elképesztő. Reigns jobb híján spearelne, de Strowman kontráz, majd értékesíti a Powerslam-et. Már-már a győzelem kapujában, ám Lesnar rájuk veti magát. Braun kivégezné Brock-ot a Powerslam-mel, Roman terveiben viszont az szerepel, hogy spearelje őket. Meg is teszi, így látszólag Strowman teljesen elkészült az erejével. Reignsnek mostmár csak Lesnárral kell törődni, legalábbis ő úgy hiheti. Joe kivágja őt a ringből, majd a győzelem reményében elkapja a bajnokot a feladásos fogással. Lesnar minden erejét összeszedi, és végül kiosztja az F5-öt Joenak. Reigns menti a meccset, hogy aztán egyszer s mindenkorra megpróbálja befejezni. Kiosztja a Superman Punch-ot, majd felkészül a mindent eldöntő Spear-re. Lesnar azonban felkapja őt az utolsó pillanatban, és értékesíti a maga F5-jét. Kopogtat, megvédve a Universal Bajnoki övet!

Ezekkel a képsorokkal zárult a PPV.

Folytatás ma este, szintén Brooklynból a RAW-val. Érkezik a címet megvédő Lesnar, az immár négyszeres bajnok Sasha, számtalan válaszra váró kérdés, valamint a tizenhatszoros világbajnok: John Cena. Tartsatok holnap is velünk!

35 című bejegyzés “A megváltás ideje (SummerSlam Összefoglaló)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A maharaja tovább uralkodik, megérdemelten, továbbra is a smackdown élén a helye. A WWE öv a kemény munkát reprezentálja, a szupersztárok évekig dolgoznak érte, mint Jinder is, míg ez a Nakamura (tavaly még senki sem ismerte) csak feljön main roosterbe és 3 hónap múlva már title shotot kap, már ez önmagában szégyen a WWE övre nézve, de legalább nem nyerte meg. Nakamuranak ez után mi jön? hát remélem elbocsátják. #firenakamura
  Most, hogy Roman elvesztette a meccset, simán létrejöhetne egy rendes Shield reunion. A közönség már így is imádja Ambroseékat, de ha még Reings is csatlakozik hozzájuk, olyan meccseknek nézhetünk elébe… Mondjuk New Day vs Shield egész jól hangzik.

  Kedvelés

  1. xddddddddddddddddddddddddd
   Hát igen Mahal teljesen megérdemelte évekig komoly munkát tett le az asztalra, mindig is ott volt az élvonalba nem azért kapott övet mert a WWE beakar törni az Indiai piacra….
   Igaz hogy Nakamuranak korai lett volna de ezt a WWE cseszte el mert Corbin beválthatta volna a tatyót na de hogy Mahal megérdemelten bajnok 😀 :”D ne vicceljünk már
   Bár azért az évekig való jobberkedéshez is kell tehetség 😀
   Na jó azért azt bevallom hogy a mostani karaktere egész vagány csak a felépítése egyenlő a kész katasztrófával

   Kedvelés

   1. Emberek felejtsétek már el ezt a jobberbajnokosdit. Elhiszem, hogy a semmiből jött és nem volt felépítve, de basszus ettől függetlenül teljesen korrekt bajnok és kapja is a reakciókat. Orbitális baromság lett volna odaadni Nakamuranak, akinél a 12 évesek jobban tudnak angolul.. Tanuljon meg beszélni, feudoljon még párat aztán jöhet, addig meg Jinderrel semmi baj nincsen, mert hozza amit kell.

    Kedvelés

    1. Lehet hogy most már jó úton halad de eddig nem volt. És bocsi de nekem igenis fontos hogy a karakter legyen jól felépítve. Vagy téged nem zavarna ha pl: hogy az első aki belép az ajtón kifekteti Styles-t Cena-t Reignst vagy Lesnart ? A mikrofon is fontos és Nakamuranak tényleg korai az öv mert az NXT-ben jobban bookolták. Viszont ott se tudott többet mégis egy egy mozdulata beszélt helyette. Vagy tegyenek be valakit mellé ott van példának Lesnar csak áll és néz mint aki jól végezte “dolgát” és Heymannel mégis feudokat lehet építeni rá.

     Kedvelés

   2. Miért lenne katasztrófa? azért mert a WWE végre kiszámíthatatlan sztorit hozott?:D mert végre újat tudott mutatni? Nem számít hogy jobber volt, Mahal egy profi előadóművész. Előadta a vesztes bunyóst, pont úgy mint ahogy The Rock vagy Triple H stb. a sikereset. Ennyi.

    Kedvelés

    1. Mégis milyen meccseknek néznénk elébe? Konkrétan csapat nem maradt, akit ellenük küldhetnének. Az egyetlen valamire való aktív ellenfelük a Family volt. Csak ők most Jobbériában csapatják egytől egyig, a főnököt is beleértve. Magyarán semmi értelme egy teljes reunionnak, hacsak nem csinálnak ellenük badass csapatokat.

     Kedvelés

  2. Várjcsak várjcsak…
   Már megint itt tartunk?
   Akik néztek new japant azok NAGYON IS tudják, hogy ki is az a Shinsuke Nakamura, és akik már régóta követik a wwe-t azok azt is tudják, hogy ki is az a Jinder Mahal.
   Nakamura japánban legenda volt Jimder pedig konkrétan még Slaternél is nagyobb jobber volt.
   De igen igazad van, Jinder jelentőséget ad az övnek, Nakamura meg csak lehúzza igazad van.
   Nem is értem hogy egyáltalán minek vették fel…
   Sőt tudod mit?
   Szerintem Lesnart Slaterrel kéne elveretni, nagyon hiteles lenne.

   Kedvelés

   1. Úgy értem, hogy az emberek zöme nem ismerte, csak a hardcore wrestling fanok.
    Az utolsó mondatod kicsit túlzás. Oké h elverte Mahal Randyt, de nem egyedül…és Orton meg Lesnar erőviszonyok tekintetében ég és föld…rossz példa volt. Elfogult Nakamura rajongóként rossz érveket hozol.De megértem, nincs ezzel baj, nekem is vannak kedvenceim.

    Kedvelés

    1. öreg ez kb egy a világ ellen
     Aki tájékozott a wrestling világában, az tudja, hogy ki az a Nakamura és azt is, hogy ki az a Jinder Mahal.
     És én ezzel befejeztem.

     Kedvelés

    2. Mahal nem jobber volt. Még mindig az, akármennyi övet rakhatnak rá, a 0 tudása és a pincsik segítségével fenntartott “uralma” miatt tart ott főleg a Smackdown, ahol tart most. Egy fos bajnokocska. Ennyi, ez a rövid és tömör igazság.

     Kedvelés

  3. Mahal jó bajnok? Hagyjuk már évekig jobbolt szinte mindenki átgázolt rajta most meg hirtelen elnyeri az övet meg minden tényleg hiteles bajnok.
   Én nem ismerem Nakamarut nem néztem sose japán pro wrestlinget de ő sokkal jobban megérdemelné az övet de miután fejre ejtette Cenat ezért is tudtam hogy nem nyerhet mert Vince dühös rá.

   Kedvelés

    1. Es ez a jobber majom mit tett le elotte az asztalra? Ugyanannyit mint Nakamura. Semmit. Hacsak azt nem szamoljuk valaminek, hogy boldog boldogtalan atgazolt rajta. Szegyen.

     A Slater vs Lesnar pedig jo pelda volt. Ezeknek az osszehasonlithatasoknak az a lenyege, hogy felhivja a figyelmet valamilyen problemara, lehetoleg eltulozva, sarkitva, hogy MINDENKINEK leessen a lenyeg. Ha ezeknek aranyositottnak kellene lennie akkor nem lenne szukseg hasonlatokra…mert aza amit hasonlitani akarsz az szolgalna a legjobb peldakent. Azaz a farkaba harapo kigyo problemajanal vagyunk.

     Kedvelés

  4. Mahal megerdemelt bajnok? “Egy hettel” mielott megnyerte az ovet Rusev verte el. Az a Rusev akit talan most Ellsworth is lenyomna. Nem megerdemelt ez, hanem szegyen az egesz cegre nezve! Szegyen, hogy ilyet megengednek maguknak es millionyi amerikai (es egyeb nem indiai) rajongot, nezot, es ami legfontosabb vasarlot veszelyeztetnek Mahal “uralmaval”. Mert ez egy nagyon rizikos dolog. Lehet sokan vannak Indiaban, de az alapvetoen egy szegeny orszag. Nezted Te mar az arakat a WWE shop-ban? Nem fogjak tomegesen rendelni a cuccokat. Ezt csak a hulye nem latja. Es a WWE musorok alatt sem jelentekbmeg tomegesen az indiai cegek hirdetesei. Szoval nem latom az uzlet melyik szegmense miatt erdemes ezt fenntartani. Persze nem is az En dolgom, hogy ezt ertsem. En egyszeruen csak nem nezek azota Smackdownt.

   Kedvelés

   1. Mert Vince nem az eladásokat helyezte most előtérbe, hanem a heti műsorok nézhetőségét. Olyan ember uralkodik, aki még korábban nem jutott komolyabb szerephez, tehát olyat látunk ami még nem volt. Vagyis izgalmasbb, mint egy újabb Cena vagy Orton uralom. Emelett pedig ugye terjeszkedik a cég india felé.

    Kedvelés

    1. Nezettseg csak akkor hoz penzt ha eladasokkal laparosul!! Eladjak a shop cuccait, vagy a reklamidot. Ez a televiziozas lenyege! Magaban azert, hogy nezik nem jar sok penz. Mit gondolsz miert 9.99 a WWE network? Azert hogy sokan megvegyek. Es mi lesz ertekesebb ha sokan neznek valamit? Miert lehet dupla/tripla arat kerni? A musorok kozti reklamert. Nem a 9.99-en szedik meg magukat, hanem azon, hogy sokan fizetnek keveset, a hirdetok sokkal tobb embernek eljuttathatjak az uzeneteiket. Raadasul ha tobben nezik, akkor tobben in vasarolnak toled kozvetlenul termekeket.

     Nem latsz tomegevel indiai hirdeteseket a musor alatt. Ergo Mahal szart sem hozott. Nezettseget biztosan nem kulonben az oriasi indiai piacra szant reklamok mar megjelentek volna. De ezek nincsenek. Nincs is ertelme a jobber kiralyt a tronjan tartani.

     Kedvelés

     1. Ha már nézettség. Lehet én tévedek, de úgy emlékszem azóta van lejtmenetben az SD nézettsége, mióta Jobbéria fia a bajnok

      Kedvelés

   2. davangy te hatalmas álomvilágban élsz már nem először látom ezt a bejegyzéseiden. Mahal mint megérdemelt bajnok ez már rég rossz leírni ennyi erővel a Raw oldalon legyen R-Truth a bajnok hiszen ő is évek csak szenved már jól nézne ki vele egy bajnoki futás. Mindenki értetlenül áll azelőtt miért ő bajnok, India oké rendben, de még májusban dobták kútba az India Live eventet szeptemberre mindenki úgy számolt, hogy kb addig lehet még élete Jindernek mint bajnokként. Vagy indiai lehetsz vagy nem tom mit látsz Mahalban heelnek elmegy, de mint főbajnok ugyan már. Nakamurából nem sokat láthattál az NXT-ben ha szerinted ő nem érdemelné meg a bajnoki címet. Meg ez a Reigns csatlakozik Ambrosékhoz mire fel? 😀 Ők most tag-teamet alkotnak, zabálja őket a közönség felesleges a nyakukba venniük Reignst meg a New Dayyel sem tudom milyen feudot lehetne köztük felépíteni + másik brand is. 😀

    Kedvelés

    1. Már megint NXT meg TNA meg mittudomén….:D mindig ezekkel jöttök. A main roosterben mutasson valamit és akkor elismerem hogy igen, megérdemelten megy az övért. De Nakamuratól mit láttunk? Ja Cenát legyőzte egy jó meccsen. Tényleg jó volt, elismerem. Viszont ez rohadt kevés. Reings nélkül meg nincs igazi Shield reunion, hogy más brand az egyáltalán nem lenne akadály, ha akarják, megoldják és mivel két hatalmas nevű csapatról van szó, ezért lenne jó egy feud köztük. Shield legendákat vert el, a New Day meg a leghosszabban uralkodó tt bajnok.

     Kedvelés

     1. Csak miattad….
      Jinder Mahal 2002 óta aktív: 546 mérkőzés 107 győzelem, 5 döntetlen, 434 vereség. PWA tag team bajnok 1x, PWA heavy weight bajnok 2x, ASW tag team bajnok 1x, WWE bajnok 1x.

      Shinsuke Nakamura 2002 óta aktív: 1.444 mérkőzés 882 győzelem, 23 döntetlen, 537 vereség. IWGP Intercontinental Champion 5x, IWGP heavy weight champion 3x, IWGP Third Belt Champion 1x, IWGP Tag Team Champion 1x, IWGP U-30 Openweight Champion 1x, NWF Heavyweight Champion 1x, WWE NXT Champion 2x. Ráadásként két 5 csillagos meccs is van a neve mellett, ennek a tehetségtelen embernek (szarkazmus). De azért bizonyítsa be a hozzád hasonlóknak, hogy van itt keresnivalója. No comment. 🙂

      Kedvelik 2 ember

     2. Látom te egy borzasztóan tájékozott ember vagy a wrestling világában. Ülj le gyerek, egyes.

      Kedvelés

  5. Mégis milyen meccseknek néznénk elébe? Konkrétan csapat nem maradt, akit ellenük küldhetnének. Az egyetlen valamire való aktív ellenfelük a Family volt. Csak ők most Jobbériában csapatják egytől egyig, a főnököt is beleértve. Magyarán semmi értelme egy teljes reunionnak, hacsak nem csinálnak ellenük badass csapatokat.

   Kedvelés

 2. Hát ez egy róhat jó PPV volt!

  Kickoff
  Hardy boyz és Jason Jordan vs miz bandája
  Meg mondom őszintén engem ez a meccs egyáltalán nem izgatott, de nem rossz meccset hoztak össze a fiúk.

  Cruiserweight Champion
  Neville vs Tozawa
  Ez a meccs nekem nagyon tetszett jó pörgős volt, és a végére sincs panaszom.

  tag team championship
  The New Day vs The uso,s
  Mint mindig most is egy remek meccset hoztak össze, bár én egyáltalán nem szeretem az New dayt, de ez tényleg jó meccs volt. Azon viszont meglepődtem hogy usoék vissza szerezték az öveket. Mondjuk régen utáltam az usoékat, de mióta heel turnt vetek, és abba hagyták ezt az unga bunga faszságukat sokkal jobbak.

  Main Card
  John Cena vs Baron Corbin
  Nem értem hogy miért cenanak kelet nyernie, azok után hogy Corbin elvesztette a táskát megérdemelte volna a győzelmet. Amúgy maga a meccs nem volt rossz, csak hát egy Corbin győzelem értelmesebb lett volna, nem tudom hogy ezek után mit akarnak kezdeni vele

  SmackDown Women’s Championship
  Naomi vs Natalya
  Többet vártam ettől a meccstől, számomra unalmas volt. Mikor Nati fel emelte az övet a ringben vártam, hogy jöjjön Carmela és váltsa be a táskáját, de sajnos esem történt meg, ha Corbinak nem ment legalább ő váltsa be sikeresen majd 😀

  Big show vs Big cass
  Számítódtam cass győzelmére, bár nem tudom mi a nagy terv cassel, ha valamit kezdeni akarnak vele átkel tenni őt a smackDownra, mert itt a rawon semmit nem tudnak vele csinálni.

  RAW Women’s Championship
  Sasha Banks vs Alexa Bliss
  Mindkét nőt szeretem, de Sasha győzelmének még jobban őrülők. Jó kis meccs volt. Kíváncsi vagyok, hogy Sasha meddig lesz bajnok remélem jó sokáig mert meg érdemli az egyik legjobb előadó, és mint most is remek meccseket hoz össze.

  Bray Wyett vs Finn Bálor
  Nem szeretem bálornál ezt a démon dolgot, szerintem nevetséges legyen simán Finn Bálor, és kész.Ezt le számítva jó meccs volt nekem tetszett, bár egy Wyett győzelemnek jobban őrültem volna. Kíváncsi, vagyok hogyha ennek a feudnak vége mit kezdenek majd velük.

  RAW Tag Team Championship
  Professional Warriors vs Seth Rollins & Dean Ambrose
  Nagyon jó meccs volt, nekem nagyon tetszett, és nagyon őrülők a győzelmüknek, alig várom hogy a harmadik kéz is ott legyen.

  WWE Championship
  Shinsuke Nakamura vs Jinder Mahal
  Mit mondjak erre éljen a jobber bajnok, meg mondom őszintén egyáltalán nem szeretem nakamurát, de itt most nagyon drukkoltam neki. Nem tudom, hogy ezek után kit fognak ellene küldeni, de remélem elveszik már tőle azt az övet.

  Universal Championship
  Braun Strowman Vs. Samoa Joe Vs. Roman Reigns Vs. Brock Lesnar
  3 dologtól féltem mikor elkezdődőt a meccs:
  1 egy gyenge unalmas meccset hoznak össze
  2 megjelenik Undertaker
  3 Brock Lesnar címet véd

  Az első nem úgy volt ahogy gondoltam szerencsére egy nagyon jó mérkőzés volt egyértelműen Braun volt az aki a legjobb volt benne 2 asztalt is eltört Brockon, és amikor Joe, és Reignshez vágta a széket az hatalmas volt 😀

  A második dolognak pedig nagyon őrültem hogy nem történt meg értelmetlen dolog lett volna vissza hozni takert. Minek?? hogy Reigns megint megverje, na mindegy a lényeg hogy nem tért vissza.

  A harmadik dolog pedig, hát reménykedtem hogy Brock elveszti az övet, és elhúz UFC-be, de sajnos ez nem történt meg.
  A három ember közül bárki jó lett volna Samoa joe jó bajnok lett volna szerintem, Braun Strowman meg érdemelte volna ebbe a meccs be ő volt a legjobb, lehet hogy sokk ember nem ért velem egyet, de még Roman Reignsnél is jobb helyen lenne az öv ő legalább keményen dolgozik minden egyes nap.

  Na mindegy ez csak az én véleményem.

  A két fő övön kivül minden nagyon jó volt, szerintem nagyon király lett ez a SummerSlam.

  Kedvelés

 3. Ennek az adasnak a legfontosabb tanusaga, hogy tovabbra sem nezek, hallgatok vagy olvasok Smackdown-t, amig Jobber Mahal bajnok tud maradni, addig ennek nincs ertelme. Igazabol amikor a meccs elejen mutattak az indiai kommentatorokat, es azok aokaig is beszeltek, lehetett tudni, hogy a meccset eppen “eladjak” indiaba, es mar biztos is volt a gyoztes kilete. Tekertem is tovabb. Es nem csalodtam. Nem nagyon vagyol oda Nakamura stilusaert, se ezt mondjuk nem gondoltam volna, miutan tisztan verettek vele Cena-t.

  Ha mar Cena. Orulok a gyozelmenek, se sajnos ez nagyon, nagyon kiszamithato volt.

  Ex-shield tagok gyozelmenek is orulok. Remelem sokaig huzzak egyutt, nem lenne rossz, ha megdontenek a seggrazo ratyik rekordjat.

  Ugyancsak szep volt a fomeccs. Nagyon odatettek magukat. A vege is jo volt, es egyenesen kovetkezik belole egy Lesnar Strowman feud.

  Nagy meglepetes volt szamomra, hogy a taskat nem valtotta be Carmella. En arra szamitottam, hogy Natalia unnepli a gyozelmet, Carmella bejon, hatulrol leuti a taskaval, bevalt, kopogtatja, mikozben Ellaworth leszoritja a labat, hogy ne tudjon kirugni. En ezt vartam.

  Owens vs Styles kisse erdektelensegbe fulladt.

  Nem vagyok egy Rusev fan. Es nagyon ruhelltem amit Ortonnal eddig csinaltak. De ebbol sokkal tobbet kellett volna kihozni, egy Orton gyozelemmel a vegen.

  Show keze allapota miatt meg ennek a dolognak nincs vege Cass-szel. Szerintem.

  Kedvelés

 4. Kickoffból a tag-team meccset nem láttam egyedül, de meglepő, hogy megint nyertek Usoék, hátha ráakasztják a Fashion Policera az öveket. 😀 Első 3 meccs nem igazán tudott még bevonzani a PPV-be főleg, hogy Corbinnak ezzel szerintem is újra borzasztóan hosszú vezethet vissza a csúcsra, Naomi végre vesztett és Cass, hogy innen merre tovább valahogy nem is izgat…

  Innentől kezdve beindult viszont számomra a show Sasha győzelmének örülök meg nem is, most igazából Bliss vagy ő a bajnok mindkettejüket nagyon kedvelem. 😀 Wyatt ezért zseniális. Ahogy kijött az arcán a döbbenet, hogy erre még ő sem számított ez a feud ha SD-n főövért lenne engem már most megvettek volna vele. Tag-team meccsre sem lehet panasz főleg a végére, ahogy Rollins mentette a meccset és utána ledarálták Cesaroékat, Ambrose grand stand bajnok lett nem semmi! Owens végig csak arra figyelt, hogyan ugrassza össze AJ-t és Shanet amiből a végén az lett, hogy ő ugrott neki Shanenek, meglepődnék ha nem lenne köztük meccs valamikor az ősz folyamán. Mahal miért bajnok még mindig semmi extrát nem mutatott semmi olyat, hogy miért érdemes ő még mindig a LEGFONTOSABB BAJNOKI CÍMRE… Ha Nakamura nem lesz bajnok akkor sajnos nagyon sokáig lehet bajnok Mahal főleg ha Cena megy a Rawra. A main event meg eszméletlen volt. Strowmannek ebben az évben még muszáj bajnoknak lennie soha nem gondoltam volna, hogy amikor a Wyatt Familybe anno megérkezett, hogy lesz itt egyáltalán akármilyen momentuma ha a Family megszűnik. Székdobás a kreatívoknak is tetszhetett a last man standing meccsből. Reigns lett pinnelve és most vagy lesz egy feudja Joe ellen vagy nem tudom ki ellen mehetne, mert halelujah, de Taker nem jött vissza. Strowman-Lesnart hiba lenne nem elsütni ezek után. Ezt a meccset nagyon nehéz lesz felülmúlni még idén, de szerintem ez marad az év meccse. 😀 Raw most alapból izgalmas ki-merre indul a PPV után? 😀

  Kedvelés

 5. Na szuper…
  Marad a jobber bajnok, meg a part timer.
  Tudtam, hogy Brockról ne fogják levenni az övet, bár reméltem, de hogy Jinder is bajnok maradt….
  no comment
  Corbinnak pedig ezzel vége.
  Az egész meccset ő uralta, a végén pedig elég volt egy kis véghajrá és egyetlen AA, hogy kikapjon.
  Vége.
  Úgy indult a nyár, hogy ő a következő világbajnok és úgy ér véget, hogy lehúzzák a WC-n
  De mindezt leszámítva elégedett vagyok a gálával, Blisst sajnálom, de lesz ő még bajnok.
  Rusevet nem tudom miért kellett meg squasholni, de azok után, amit tavaly Randyvel csináltak bevallom jólesett.
  Deannek és Sethnek örülök.
  Usoékra nem számítottam, Nevillet sejtettem, hogy visszanyeri, bár ez csak egy megérzés volt, tudván, hogy a new era óta szeretnek váratlant húzni.
  Naty is rendben van, Naomi uralkodása nekem már fájt, az AJ-KO-feudnak is vége, mindkettőnek wwe cím közelbe kellene lennie, de ez nem fog megvalósulni a közeljövőben.
  A tavalyinál mérföldekkel jobbra sikeredett ez a summerslam, annyi kivetnivaló van benne, hogy a két főöv nem cserélt gazdát, és nem védték meg az IC övet.

  Kedvelés

 6. Hűha… egyáltalán nem mondanám hogy kiszámítható volt, kezdve a kick offal, ahol valamiért visszanyerték az öveket usoék???
  Corbin-cena: Én nem értem miért. Én nem utálom cenát, sosem utáltam, mert ha nincs ott az adásokon akkor hiányzik de corbin egy hete még táskatulaj volt, most meg mehet a levesbe ezzel a vereséggel.
  A női meccsekből a raw-s jobban tetszett várható övcsere mindkét brandnél, és végre naty megnyerte az övet
  Két meccs volt ami nem igazán tetszett, cass-big show: komolyan, minek erőltetik ezt, enzo show-t is visszatartja, semmi értelme hogy ott van, új story kéne neki
  A másik az orton-rusev, szerintem azt megértitek 😀
  A tag team meccs nem volt rossz, időnként kicsit lassúnak éreztem, de ambrosenak és rollinsnak örülök
  A styles-owens meccstől vártam valami fordulatot, de nem történt meg, styles győzött owens meg durcás
  A nakamura-mahal meccshez nincs hozzáfűzni valóm, egyszerűen nem bírom felfogni hogy mahal nyert kopogtatva nakamurát
  És a főmeccs, nálam az év meccse, elképesztő volt, amikor strowman eldobta a széket neki reignsnek és joenak majdnem összehugyoztam magam a nevetéstől, és remekül megoldották azt, hogy strowman kifektesse lesnart, de azt hiába viszik el, mert visszajön és nyer. Nem volt Taker, nem is kellett ide, a ppv meg nálam magasan #1 idén, a GBoF-t már megelőzve, csodálatos takeover után az utóbbi 10 év legjobb summerslamje nálam

  Kedvelés

 7. Nagyon király volt az este, minden tök jól sikeredett, kivéve mahal győzelmét amit én már nem tudok hova tenni ugyanaz a séma mint az orton elleni ppv-ken.
  Ezen kivűl az egész este halálosan jó volt talán a styles vs owens meccstől vártam volna egy kicsit többet .
  Számomra mind azok nyertek akiket akartam mahalt kivéve.

  Kedvelés

 8. Főmérkőzés hatalmas volt nagyon izgalmasra sikeredett Strowman nagyon pusztított imádtam és Reignst pinnelték le tisztán ráadásul Lesnar örülök neki hogy marad.
  Már nagyon várom amikor Strowman és Lesnar soloba meccsbe feszülnek egymásnak. Az különösen értékeltem hogy Undertaker nem tért vissza ennek így is kell maradnia.
  Azzal hogy Lesnar legyőzte Reignst gondolom már elkezdik építeni a viszályukat.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek