WWE SummerSlam 2018. – Előzetes

Negyedszer is Brooklyn ad otthont a nyár legkiemelkedőbb WWE-s rendezvényének, a SummerSlamnek, amely idén is hű marad magához és csordultig telt kártyával jelentkezik a nagyérdemű számára.

Helyszín: Brooklyn, New York
Aréna: Barclays Center

Tavalyi eredmények:

 • The Miz, valamint a Miztourage legyőzték a Hardy Boyzt és Jason Jordant
 • Neville legyőzte Akira Tozawát a Cruiserweight övért
 • Az Uso-ikrek legyőzték a New Dayt a SmackDown Tag Team övekért
 • John Cena legyőzte Baron Corbint
 • Sasha Banks legyőzte Alexa Blisst a RAW Women’s övért
 • AJ Styles megvédte a United States övet Kevin Owensszel szemben
 • Big Cass legyőzte Big Showt
 • Natalya legyőzte Naomi-t a SmackDown Women’s övért
 • Seth Rollins és Dean Ambrose legyőzték Sheamust és Cesaro-t a RAW Tag Team övekért
 • Randy Orton legyőzte Rusevet
 • Finn Bálor legyőzte Bray Wyattet
 • Jinder Mahal megvédte a WWE övet Shinsuke Nakamurával szemben
 • Brock Lesnar megvédte a Universal övet Braun Strowman, Samoa Joe, valamint Roman Reigns ellen

Kickoff
Kezdés, vasárnap 23:00

Ahogy az a Major-gálák esetében lenni szokott; két órás felvezető műsor előzi meg a program érdemi részét. Szakértőink kommentárja mellé, cikkünk készültéig három mérkőzést jelentettek be az adás ezen részére.

Rusev & Lana vs. Andrade “Cien” Almas & Zelina Vega

Co-Main Eventből a Kickoffba. Rusev az Extreme Ruleson még AJ Stylesszal alkotott maradandót, a nyár legnagyobb rendezvényére azonban mindössze a felvezető műsorban számolnak vele. A Bulgarien Brute – a Mixed Match Challenge után – újfent csapatba áll asszonykájával, Lana-val, hogy megmérkőzzenek Andrade “Cien” Almassal és Zelina Vega-val. A sebtében kreált feud egyelőre abszolút a latin-duónak kedvez. Andrade legyőzte Rusevet, legutóbb pedig Aiden Englisht, akinek központiszerep jutott mindvégig a történetben. Vega kisasszony sem tétlenkedett ám, hisz ő Lana-t múlt felül két alkalommal is.


Drew Gulak vs. Cedric Alexander (C) – Cruiserweight Championship

Harcos bajnokhoz méltóan, Cedric ezúttal sem retten a kihívástól. Ellenfele az a Drew Gulak lesz, akinek útja három másik Szupersztáron át vezetett az április óta regnáló bajnokhoz.


Revival vs. B-Team (C) – RAW Tag Team Championship

Folytatódik a sikersztori? Curtis Axel és Bo Dallas az Extreme Ruleson értek révbe, s ezután sem lassítottak. Megőrizték címeiket a Deleters of Worlds ellen, majd a Revival belépésével sem veszítettek lendületükből. Hétfőn ellopták a győzelmet a Top-Srácok orra elől, így most a Kickoffban a Revivallal szemben kell helytállniuk.Main Card
Kezdés, hétfő 01:00

Becky Lynch vs. Charlotte Flair vs. Carmella (C) – SmackDown Women’s Championship

Carmella nem panaszkodhat, legalábbis ami a címvédő meccsei minőségbéli felhozatalát illeti. Charlotte, valamint Asuka után, ezúttal kettős fenyegetettséggel néz majd szembe, amikor is kockára teszi címét Becky és Charlotte ellen. Alapjáraton egy az egy elleninek indult a mérkőzés, de Charlotte lehetőséget kapott a bekerülésre. Ehhez csak le kellett győznie Carmellát, s mivel megtette; Triple Threatre módosult a találkozó. Nehéz dolga lesz, azonban ha higgadt tud maradni, kihasználhatja, hogy Beckyék között nincs minden a legnagyobb rendben. Igaz, ők is komoly győzelmi esélyekkel szállnak harcba. Beckyét persze rontották egy picit Charlotte érkezése, de cseppet sem volna meglepő ha az ő keze lendülne magasba a végső gongszó nyomán.


Braun Strowman vs. Kevin Owens – Ha Owens győz, övé a Money in the Bank táska

Nem sikerült elásniuk a csatabárdot, akárhogyan is próbálta Kevin. Az Extreme Ruleson ugyan ő nyert, de ezért súlyos árat fizetett. Több métert zuhant a ketrec tetejéről- egyenesen a kommentátorasztalra. Srowman elégedetten járult ezután a WWE Univerzum elé, ám Owens csakhamar egyértelműsítette, hogy revansra szomjazik. Így aztán terítékre kerül majd a Money in the Bank táska, s ha mindez nem volna elég – Strowmannek bármilyen jellegű vereség a vesztét okozhatja. Ha diszkvalifikálják vagy kizárják, akkor is Owenshez kerül a táska.


The New Day vs. The Bludgeon Brothers (C) – SmackDown Tag Team Championship

A WrestleMania óta rendíthetetlen Bludgeon-fivéreknek ezúttal a móka nagymestereivel szemben kell bizonyítani. A New Day egy tag team tournamentet nyert meg múlt keddel bezárólag, azért, hogy most kihívhassák a címvédőket. Instanst klasszikusuk a BAR ellen vajon óva inti a betonbizos bajnokokat? Kell-e komolyan számolnunk Woodsékkal? Hamarosan választ kapunk!


Seth Rollins w/ Dean Ambrose vs. Dolph Ziggler (C) w/Drew McIntyre – Intercontinental Championship

Harmadszor veselkedik neki Seth Rollins az elveszített bajnoki címe visszaszerzésének. Az Extreme Ruleson 5:4 arányban Ziggler nyerte az Ironman találkozójuk, bár abban vastagon benne volt McIntyre keze is. Seth azonban nem adta fel a hajszát, s mivel nyolc nappal később kopogtatni tudta Zigglert egy tag-meccsben – megkapta Kurttől az újabb, s egyben végső lehetőséget. A csattanót pedig a hétfői RAW szolgáltatta, hisz az erőviszonyok kiegyenlítése végett, Seth Rollins hadra fogta Dean Ambrose-t. A visszatérő Lunatic Fringe így tehát ott lesz az Architect mögött, és megpróbálja majd biztosítani a fair körülményeket ahhoz, hogy fivére másodszor is a vállára vethesse az Interkontinentális övet.


Daniel Bryan vs. The Miz

Bryan megkapta amit akart! Egy az egyben ütközet Mizzel, aki az utóbbi években rendre megkeserítette az életét. 8 éven át szövődött ez a sztori, amelynek eredményeképp most a brooklyni pokolban találják magukat. Bryan egyszer s mindenkorra le akar számolni Mizzel, aki viszont történetesen úgy érzi nincs mit bizonyítania ellenlábasának. Na de mi lesz a helyzet ha Bryan megint legyőzi őt? Onnantól már más volna a leányzó fekvése.


Finn Bálor vs. Constable Baron Corbin

Az Extreme Ruleson esedékes találkozójuk meglepően jó mérkőzést, emellett Bálor-győzelmet eredményezett. Nem maradt ennyiben a dolog, hisz Corbin továbbra is minden alkalmat kihasznált, hohy bosszantsa az egykori Universal bajnokot. Újabb ütésváltásokig fajultak az indulatok, így hát egyenes út vezetett a SummerSlamre. Corbin végül ki is írta a csatát, hétfőn pedig egy End of Days kíséretében vetítette előre Bálornak a rá váró viszontagságokat.


Jeff Hardy vs. Shinsuke Nakamura (C) – United States Championship

Nakamura magabiztossága apadhatott kissé, hisz kedd éjjel váratlanul pontos ellentámadást szenvedett el Hardytól. Charismatic Enigma a címet igyekszik visszaszerezni, de közben fél szemmel Randy Ortonra is sandítania kell, tekintve, hogy az Apex-Predator csak a tökéletesre pillanatra vár..


Ronda Rousey vs. Alexa Bliss (C) – RAW Women’s Championship

A Money In The Banken sikeresen beváltó Alexa Blissnek bizony szembe kell nézni az aznap éjjel történtek következményével. Így hát a SummerSlamen Ronda Rouseyval szemben kell kockára tennie ötödik bajnokságát, amely eddig többé-kevésbé zavartalan volt.


Samoa Joe vs. AJ Styles (C) – WWE Championship

Samoa Joe taktikát váltott, és eddigi stílusa helyett inkább a pszichikai hadviselést helyezte előtérbe, miközben az AJ Styles által birtokolt WWE övre tört. Joe-nak sikerült bemásznia AJ bőre alá, így a lényegi kérdés az, hogy Styles meg tudja-e őrizni higgadtságát? Ha nem, úgy Joe könnyedén fogja detronizálni őt, s ezzel együtt közel 300 napos uralmát.


Elias koncertet ad

A már-már kötelező Elias-szegmens, amelyet vélhetően félbe fog szakítani valaki. Talán Bobby Lashley, de az is lehet, hogy egy nagy visszatérő csillogtathatja meg magát..

Roman Reigns vs. Brock Lesnar (C) – Universal Championship

Így vagy úgy, de lezárulhat a több mint három éve húzódó viszály. Roman Reigns negyedszer is megkapja a lehetőséget, hogy leszámoljon Brock Lesnarral. Beastünk tavaly április óta csücsül a trónon. Egy éve ilyenkor egy Fatal Four Wayben kellett helytállnia, s végül Reignst kopogtatva érte el a címvédést. A WrestleMania 34-n meglepő siker született Lesnar jóvoltából, Jeddahban azonban vitatott kimenetelt szült a Spear, amellyel Roman átsegítette a ketrec falán Lesnart. Ezután csak nagyon nehezen akaródzott az illetékeseknek tisztázni, hogy Lesnarnak kockára kell tenni a királyságot Brooklynban. Roman Reigns kivívta a jogot az újbóli találkára, de vajon mennyiben lesz más ez az előbbiekhez képest? Érdemes lehet odafigyelni Paul Heymanre is, hisz kapcsolata mintha megromlott volna Lesnarral az utóbbi időben. Benne lehet a pakliban egy Heyman-turn? Volt már rá precedens, emlékezzünk csak a 2002-es Survivor Seriesre. A WWE Bajnok Lesnar, épp az árulás következtében veszített Big Show-val szemben. Hasonló forgatókönyv készül, vagy a tiszta befejezés mellett dönt a felsőbb kör? Hamarosan kiderül!Tippelde

Mixed Tag Team meccs:
Különösebb jelentősége nincsen annak, hogy melyik duó távozik győztesen, mindenesetre az ésszerűség azt diktálja, hogy a nagyobb push elé néző Andrade pinnelje majd a győzelemhez Rusevet. Amennyiben persze face győzelmet kíván bookolni a szerverzet, úgy mindenképp Vega kisasszonyt kell érnie a tusnak, vagy feladásnak – levédve ezzel Andrade-t. Almasra és Zelinára teszem a voksom!

Cruiserweight övmeccs:
Papírformának megfelelő győzelmet várok Cedrictől. Nem követem a 205 Live-t, de kétlem, hogy Gulaknak adnák tovább a stafétát ha egyszer olyanok is átvehetik, mint Itami, Lio Rush, vagy Buddy Murphy. Cedricre teszem a voksom!

RAW Tag Team övmeccs:
Tudjuk jól, hogy a Kickoffra száműzés nem lehetetleníti el a trónfosztás. Talán csak elfogultságból remélem és kívánom a Revival győzelmét, viszont az ésszerűség is azt diktálná, hogy a RAW elkezdje felvenni a versenyt tag team divízió tekintetében a SmackDownnal, amely az elmúlt két hétben két évmeccse várományos találkozót villantott. Ismerjük a Revival kvalitásait az NXT-ből, szóval ezzel nem volna gond – pláne társat is kapnak egy komolyan vett Authors of Pain, vagy épp Rollins & Ambrose duó személyében. Eleget húzta már az ág a sérülésekkel a Revivalt, s mivel a B-Team feltörése szemmel-láthatóan továbbra is vicckategóriába van szánva – gyorsan le kell őket váltani. A Revivalra teszem a voksom!

SmackDown Women’s övmeccs:
Carmellával alapjáraton szerintem semmi gond nincs, bőven várakozáson felül teljesít a bajnokságával. Viszont nehéz volna most már neki hangsúlyos sztorit találni, hisz a kékek fogytán vannak babyface kihívókból. Lana és Naomi érdektelen, Becky pedig túlságosan is jó ahhoz, hogy filler gálákon süssék el. Úgy gondolom, pillanatnyilag az volna a SmackDown számára a legprofitálóbb, ha Charlotte nyerne és ezt követően Becky heel turnt venne rajta. Charlotte-ra teszem a voksom!

MITB-táskameccs:
Bár örülnék Owens győzelmének, nem tudnám hová tenni ezzel egyedidejűleg azt, hogy akkor mégis mi a francért kapta meg Braun a táskát? Ez a kérdés mondjuk még mindig roppantmód érdekel, tekintve, hogy borzalmasan néz ki vele. Nincs rá szüksége. Braun Strowmanra teszem a voksom!

SmackDown Tag Team övmecccs:
Két ilyen instant klasszikus után a legkevesebb problémám sem volna azzal ha a New Day nyerne, sőt.. Kell is, hogy nyerjenek. A Bludgeon Brothers túlbookoltsága egyelőre képtelen volt értékelhető meccsben megnyilvánulni. Ideje elengedni ezt a fonalat, és megnyitni a kaput a szebb jövő felé, amely a New Day által a BAR és a Sanity párosához vezet. A New Dayre teszem a voksom!

Interkontinentális övmeccs:
Valószínűleg Lesnarnak annyi, így kapunk egy full time világbajnokot. Miért lényeges ez? Nos azért, mert ebben az esetben nincs szükség arra, hogy idejekorán ellőjék Ambrose heel turnjét, amely full time bajnok hiányában megoldaná, hogy high profile feud vigye a hátán a RAW-t. Meg lehet spórolni a WrestleMania környékére, szóval elpepcselhetnek egymással így négyesben valameddig. A Hell In A Cell PPV honlapja tag team meccset hirdet a négyesfogat között, vagyis különösebb izgalmak nem várnak ránk. Dolph Zigglerre teszem a voksom!

Bryan vs. Miz:
Engem ez egyelőre nem hoz lázba valamiért. Talán mert előre félek, hogy összességében úgyis Bryant fogják kihozni győztesen ahelyett, hogy Miz részéről WWE címnyerésbe vezetnék a fonalat. Töbmeccses viszályra számítok, első körben Bryan győzelemmel, hisz az ébreszthetné fel leginkább Miz hiúságát és mindeddig véka alá rejtett bizonyítási vágyát. Daniel Bryanra teszem a voksom!

Bálor vs. Corbin
Minden jó ha eljön a vége. Finn Bálorra teszem a voksom!

United States övmeccs:
Remélhetőleg ez a meccs lesz az, amely hasonló szerepet tölt majd be a kártyán, mint tavaly az Orton vs. Rusev villám-randi. Orton támadását várhatjuk mindenekfelett. Shinsuke Nakamurára teszem a voksom!

RAW Women’s övmeccs:
Nem tudom elképzelni, hogy meglépjék Rousey bajnokságát. Ennél fogva kíváncsian várom, hogy milyen finisht eszközölnek. Hétfőig szentül hittem, hogy Natalya fog turnolni Rouseyn, de édesapja elvesztése nyomán Nattie nem lesz jelen a gálán. Alexa Blissre teszem a voksom!

WWE övmeccs:
Joe nagyon megérdemelné ez vitán felül áll, de a körülmények megint ellene játszanak. Ettől persze örülnék a sikerének, csak hát nehezn tudom elképzelni. A sztorivezetés sem volt olyan. Tartalékoltak bőven – nyilván mert lesz folytatás a Hell In A Cellen. AJ Stylesra teszem a voksom!

Universal övmeccs:
Az általam legjobban várt összecsapás lesz ez. Roman Reignsnek elérkezhet a várva-várt pillanat – így már csak ahhoz tudok nagy reményt fűzni, hogy nem a rajongók körében prognosztizált befejezést látjuk majd, nevezetesen, hogy Strowman bevált Reignsszen. Roman Reignsre teszem a voksom!

9 című bejegyzés “WWE SummerSlam 2018. – Előzetes” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egyre inkább én is úgy érzem, hogy Ambrose turn még nem most lesz. Szerintem a négyessel nem tudnának egymás nélkül egyelőre mit kezdeni, plusz raw időkitöltőnek is jók lesznek (sajnos. több lenne bennük).

  Én egy olyan forgatókönyvet sem tartok kizártnak, hogy valahogy KO elviszi a táskát (kiszámolás, DQ, stb), megpróbálja beváltani a main eventen és Braun közbeszól bosszúból. Ha megint Reigns-en váltják a táskát, az már vicc kategória lesz.

  Engem ez a DB vs Miz feud valahogy nem hoz lázba, ahogy különösebben a női meccsek sem. A TT vonalról a Wyatt brothers vs palacsintavitézek meccset láttuk már százszor, a Raw vonalon meg a bajnokok deklaráltan vicc-csapat. Utóbbinál esetleg a Revival végre villanthat.

  A Hardy vonal érdektelen, RKO várható, némi pöcsmarkolászással a többre hivatott japántól.

  Szerintem ezt a meccset Corbin behúzza és megy tovább a feud, mivel Bálorral sem tudnak mit kezdeni. A feudzáró szerintem az lesz, amikor Finn démonként jön a hell in a cell-en, de meglátjuk.

  Kedvelés

 2. Győztesek szerintem:
  – Rusev & Lana, kellene nekik már a győzelem, csak sajnos valószínűleg nem ők nyernek.
  – Cedric Alexander
  – A Revivalnak kellene nyernie, elég lenne már a B-Team bohóckodásából,de ők nyernek.
  – Becky! Csak ő nyerhet, most eljött az ő ideje! Ha Charlotte nyer, akkor borítékolható a Becky heel turn, de reméljük ez nem következik be. Carmella már nagyon unalmas, az is érthetetlen hogy bajnok lett…
  – Strowman fog nyerni, elképzelni nem tudom, hogy Owens megszerzi a táskát.
  – Bludgeon brothers győzelem lesz. Abszolút megérdemlik, a New day már volt eleget bajnok.
  – Rollins szerintem visszaszerzi az övet. Az Ambrose heel turn még valószínűleg nem következik be.
  – Daniel Bryan
  – Finn Balor
  – Nakamura nyer, Orton szerintem beleavatkozik a meccsbe Jeff kárára.
  – Rousey szerintem megszerzi az övet. Alexa már eleget volt bajnok, ideje már hogy más is bajnok legyen.
  – Styles nyerni fog. Joenak még nincs itt az ideje hogy bajnok legyen. Ha Rusev nem nyert, akkor Joe se nyerjen még.
  – Reigns vagy Strowman. Itt bizonytalan vagyok, mindkettőnek örülnék, csak Lesnar ne nyerjen, már elég volt belőle. Elképzelhetőnek tartom hogy Strowman beváltja a táskát, de nagyon remélem hogy nem úgy hogy Reigns nyer és rajta vált be, hanem Lesnaron.

  Kedvelés

 3. Amikor most Roman Reigns nem kapja meg az UV övet,akkor gyakorlatilag eláshatják a karakterét.Nyerje meg az övet és várjanak egy kicsit amíg Owens vagy Strowman beváltja MITB(szerintem ezzel a bevaltassal várhatnak még)

  Kedvelés

 4. Ez most jó lesz.
  Nem is a kártya erőssége miatt, hanem mert a fontosabb meccseknek nem lehet 100%-ra megmondani az eredményét, persze lesznek papírforma meccsek, de ennyi még belefér.

  UNIVERSAL MECCS
  Tekintve, hogy ritka ünnepnapnak számít, hogy egyáltalán van ilyen meccs, muszáj ezzel kezdenem.
  Nyilván ez lesz az este legfontosabb meccse, már csak a végeredmény miatt is.
  Itt aztán tényleg bármi lehet, címváltástól, címvédéstől, egészen a táskáig.
  Egy valami biztos, ha brock ismét legyőzi romant, akkor neki befellegzett.
  TIPP – BROCK
  AKINEK KELLENE – ROMAN/MR.MITB

  WWE MECCS
  Nem mondok újdonságot azzal, hogy joenak már rég bajnoknak kellene lennie, azzal sem, hogy aj nagyon régóta bajnok, tehát indokolt lenne a címváltás.
  De mivel az sd-n inkább heel karakterek vannak, ezért joe hiába nyerné meg a címet, bryanen kívül nem lenne hiteles ellenfele, ha mégis megnyeri, valószínű, hogy face turnt vesz.
  TIPP – AJ
  AKINEK KELLENE – JOE

  SD NŐI MECS
  A tavalyi natty vs naomi meccshez képest mindenképp előrelépés, itt is logikus lenne a címváltás, már csak azért is mert becky kivételével carmella minden nagyobb nevet legyőzött az sd-n.
  Valamiért mégis úgy érzem, hogy címvédés lesz, leginkább becky érdemelné meg, de én őt kizárnám, mióta elvesztette az övet nem túlzok ha azt mondom, hogy el lett felejtve, szerintem csak azért vették ismét elő, hogy carmella még valakit lenyomjon, de nem érezték elég hitelesnek, ezért elővették charlotteot is.
  TIPP – CARMELLA
  AKINEK KELLENE – BECKY

  RAW NŐI MECCS
  Ez most elég nehéz, mert ronda meccsein mindig ő a favorit, de az mitb-n is megoldották, hogy végül ne ő távozzon bajnokként.
  Ha bliss címet is véd az csak valami beavatkozás miatt, esetleg natty heel turnja miatt lesz.
  TIPP – RONDA
  AKINEK KELLENE – BLISS (szerintem még túl korai lenne átadni rondának az övet)

  SD TT MECCS
  Szerintem sima címvédés lesz, hiába nem szerepeltetik őket, harper és rowan sokkal hitelesebbek, mint a palacsintás, trombitás, ugyri-bugri new day.
  Hiába képesek jó meccseket csinálni, ha odateszik magukat, nem lehet őket komolyan venni.
  TIPP – HARPER/ROWAN
  AKIKNEK KELLENE – HARPER/ROWAN

  RAW TT MECCS
  Nagyot fordult a világ tavaly óta, ki hitte volna, hogy idén a #1 show tt címei lesznek a kickoffban.
  Bár nem is csoda, hiába lehet megmosolyogni a b-teamet, rém súlytalan bajnokok, sehol nincsenek az sd-hez, illetve harperhez és rowanhez képest.
  A raw tt részlege rém súlytalan lett, ezért is vették ismét elő a revivalt, itt igazából címvédést várok, de könnyen meglehet, hogy a revival behúzza.
  TIPP – B TEAM
  AKIKNEK KELLENE – REVIVAL

  IC MECS
  Igazából itt nem is azon van a hangsúly, hogy címvédés lesz e vagy sem, sokkal inkább azon, hogy mit fog csinálni dean.
  Heel turn?
  Ha igen akkor megfosztja sethet a címtől, vagy győzelemhez segíti, és utána szúrja hátba?
  Vagy egy ideig jegelik és inkább kivárnak vele, hogy végül a wm en csapjanak össze?
  Rengeteg lehetőség, viszont szerintem sima címváltás lesz.
  TIPP – ZIGGER
  AKINEK KELLENE – ZIGGLER

  US MECCS
  Az ic meccshez hasonlóan itt sem a címvédés, vagy címváltáson van a hangsúly, hanem azon, hogy mit fog tenni randy?
  Mivel nincs meccse, szint 100%, hogy be fog kavarni valamit.
  Esetleg megfosztja jeffet a címtől?
  Megvárja míg megnyeri, és csak utána csap le?
  A lényegen nem változtat, randy le fog csapni.
  TIPP – NAKAMURA
  AKINEK KELLENE – NAKAMURA

  “CONSTABLE” CORBIN VS BALOR
  Olvastam valahol, hogy balor be fogja vetni a demont, azon inkább sírtam, mint nevettem.
  De kizárt, hogy egy ilyen meccsen használja.
  Ami a végeredményt illeti, ezt corbinnak kell megnyernie, finnek nem oszt-nem szoroz, hogy nyer, vagy veszít.
  Tegyük fel, hogy legyőzi corbint, hol lesz akkor?
  Ugyan itt, semmit nem profitálna belőle.
  Viszont corbinnak ez a győzelem aranyat érne.
  TIPP – CORBIN
  AKINEK KELLENE – CORBIN

  MIZ VS BRYAN
  Fájó pont, hogy egyrészt nem a wm en van, másrészt, hogy ez nem a wwe övért megy.
  Ha bryan hosszabbít, nem tartom kizártnak a folytatást,, de az is lehet, hogy mivel egyiknek sem néz ki más a közeljövőben, még egy hell in a cell meccset is bevállalnak.
  Nem tudom én ezt most valamiért miznek érzem, és szerintem ő az aki többet profitálna a győzelemből.
  TIPP – MIZ
  AKINEK KELLENE – MIZ

  OWENS VS STROWMAN
  Na igen, egy másik nagy kérdőjel.
  KO megkapja a táskát?
  Nem valószínű.
  Ha mégis csoda történik és megkapja, akkor sikerrel váltja?
  Mert ez sem 100%…
  TIPP – STROWMAN
  AKINEK KELLENE – OWENS (csak ha sikerrel váltaná be)

  RUSEV/LANA VS ALMAS/VEGA
  Az est talán egyetlen olyan meccse, ami teljesen hidegen hagy, mindkettő többet érdemelne ennél.
  Valószínű, hogy almast akarják bejáratni, és itt is inkább ő az, aki ezzel profitálhat valamit, de mivel a feudban inkább ő dominált nincs kizárva, hogy rusevék behúzzák.
  Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok, hogy english meg e jelenik.
  TIPP ALMAS/VEGA
  AKIKNEK KELLENE – ALMAS/VEGA

  CW meccs
  Megmondom őszintén nem nézek 205 livet, ezért itt nem tudok tippelni, de mondjuk, hogy címvédés lesz.

  Kedvelés

  1. Bálornak nem oszt-nem szoroz a vereség? Ez az év második legfontosabb PPV-je. Corbinnak mint Constable nincs szüksége Big Match győzelmekre, hisz a karaktere ugyanaz voltaképp mint Kane-nek korábban. Bálornak nagyon is nyernie kell, mert az IC övet tekintve ő a következő reális babyface kihívó.

   Kedvelés

   1. Személyes vélemény volt.
    Corbin jelenleg nem nyom túl sokat, ebből kifolyólag, ha most lenyomja nem lesz sokkal előrébb.
    Attól pedig, hogy corbin jelenleg “constable” szerepben van, nem értem miért ne lenne szüksége nagyobb győzelemre, ez a karakter csak azért kellett, mert ismét kezdeni akarnak vele valamit, bálor lehetne neki az ugródeszka.
    Sokkal többet nyerne ezzel a meccsel, mint finn.

    Kedvelés

    1. Azért nincs szüksége nagyobb győzelmekre, mert a Constable szerepkörnél nem a birkózáson van a hangsúly hanem azon hogy egy farok a pali és mindenbe beleüti az orrát. Ha visszakapja a karakterét, nem lesz mérvadó, hogy mennyit veszített Constableként.

     Kedvelés

     1. Én nem így látom, de lehet, hogy így van.
      Szerintem a köcsögösködés mellett ebben a szerepkörben is szüksége van a nagyobb győzelmekre, hogy a végén már elég erősnek érezzék, hogy megváljon tőle.
      De majd meglátjuk, mindenesetre én nagyon kíváncsi leszek.

      Kedvelés

     2. Egyébként mostanában nagyon jó meccseket is csinál, szóval – legalábbis számomra – relatívabb a kimenetel. Overré tud válni legalább, könnyebben.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!