WWE SummerSlam 2018. – Összefoglaló

Elérkeztünk a hétvége leginkább várt műsorához, a SummerSlamhez, amely negyedik alkalommal jelentkezik a brooklyni Barclays Centerből.

A SummerSlam adása IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

KICKOFF

Szokásos kis csapatunk cserél eszmét a nyitány-nyitányán.

Aiden English próbálná ugyan helyrehozni a hibáit, de Rusev kihangsúlyozza, hogy maradjon a háttérben.

Zelina Vega & Andrade “Cien” Almas vs. Lana & Rusev 
Aiden rásegítése nélkül is jön a vereség. Rusev nem tudta likvidálni Almast, Zelina pedig kihasználta a második figyelemelterelést, amelynek nyomán megszerezte maguknak a győzelmet.

Brock Lesnar szeretné most már egyszer s mindenkorra levakarni magáról Roman Reignst, aki Paul Heyman jóslata szerint ma is vereséget fog szenvedni.

Drew Gulak vs. Cedric Alexander (C) – Cruiserweight Championship 
Cedric könnyedén védte meg címét.

Első számú kihívónk igen magabiztos.

The Revival vs. B-Team (C) – RAW Tag Team Championship 
Újabb bohózatba illő B-Team siker, amely címvédést vont maga után.

Ronda Rousey koncentráltan várja a kezdést.

Hohohoh!!

Main Card

Seth ‘Thanos’ Rollins vs. Dolph Ziggler (C) – Intercontinental Championship 
Lassan, de annál biztosabban pörögtek fel az események. Ambrose jópárszor rendre intette a kotnyeleskedő McIntyre-t, aki így nem is tudott érdemben beleszólni a dolgokba. Rollinsé volt az első komolyabb győzelmi-sansz, de a Superplexet követő Falcon Arrow, ám Ziggler kiutat talált belőle. McIntyre aztán csak nekivágta Ambrose-t a lépcsőnek, de Ziggler nem tudta győzelemre váltani a kiosztott Zig Zaget. Nem úgy, mint Rollins a Stompot.. Ambrose likvidálta Drewt egy Dirty Deedsszel, Rollins pedig a Superkicket követően belegylulta Ziggler fejét a szőnyegbe! KÉTSZERES IINTERKONTINENTÁLIS BAJNOKUNK VAN!

A Bella-ikrek bukkannak fel a backstage-ben, majd egy kis promótálást követően kijelentik, hogy ott lesznek az első sorban, amint Ronda Rousey a RAW Women’s övre tör.

The New Day vs. The Bludgeon Brothers (C) – SmackDown Tag Team Championship 
Az első pillanattól maximumon pörögtek az események, ez pedig kimondottan akciódús ütközetet biztosított. A New Day emberfelettit nyújtott és erőn felül küzdött. Érezték ezt a bajnokok is, nemhiába döntött úgy Rowan a mindent eldöntő pillanatban, hogy DQ-t eredményező támadást eszközöl.

Kevin Owens vs. Braun Strowman 
Owensnek ideje sem volt eszközölni bármiféle taktikát, hisz Strowman előre megfontolt könyörtelensége maximálisan kamatozott. Egy ringen kívüli Chokeslam nullázta, a Running Powerslam pedig szerte foszlatta KO reményeit. Braun Strowman ezzel továbbra is Mr Monster in the Bank.

Charlotte Flair vs. Becky Lynch vs. Carmella (C) – SmackDown Women’s Championship 
Intenzív összecsapást láthattunk, amelyben végig éleződött Becky és Charlotte ellentéte.. Carmella számtalanszor mentette magának a meccset, még a Disarmerben is, de Charlotte berobbant a semmiből egy Natural Selectionnel és megnyerte magának a mérkőzést. HÉTSZERES BAJNOK, amellyel beérte Trish Stratust!

A közönség totálisan ellene fordult, pontosabban ekkor álltak csak igazán Becky mellé. Pillanatokon belül elszabadult a pokol; Becky megtámadta, majd hatalmas verésben részesítette Charlotte-t. Heel Turn a javából!

Samoa Joe vs. AJ Styles (C) – WWE Championship 
Joe jól felépített stratégiájában volt néhány gyenge pont, köztük, hogy Styles nem akart megtörni. Ez pedig kialakított egy kíméletlen háborút, amely tényleg csak nüanszokon múlott. Styles értékesítette a Clasht, de nem tudta sikeresen kopogtatni Joe-t. Joe a Clutchcsal próbálkozott hiába. Egyszerűen nem volt képes lenntartani Stylest. Miután belevágta a lépcsőbe, felállt az asztalra, majd mikrofont fogott és újra odaszólt Wendynek, mondván majd ő hazamegy AJ-vel, mint az új családfő. Stylesnak erre elgurult a gyógyszere, átszakította Joe-val a kordont, majd egy acélszékkel esett neki.

Elias dalolna, de gitár megadja magát..

Miz fut össze egykori védenceivel, ők azonban a Moneymaker legnagyobb meglepetésére közlik, hogy Daniel Bryant támogatják.

The Miz vs. Daniel Bryan 
Az egymásra licitálás mesterfokát mutatták be a srácok, miközben minden tőlük telhetőt megtettek annak érdekében, hogy leszámoljanak a másikkal. Egyiküknek sem sikerült, így hát Miz segítségül hívta mindig odadó asszonykáját.. Maryse a kezébe nyomott valamit, Miz pedig jól homlokon vágta vele Bryant. Képszakad a YesMan-nél, Miz-győzelem Mizaninéknél.

Constable Baron Corbin vs. Demon Finn Bálor 
..várjunk csak..! Az aréna elsötétedik, s felhangzanak a szívdobbanások. Ez nem jelenthet mást, mint hogy a DEMON itt van! Corbin nem akar hinni a szemének. A Demon bevonul, Corbin pedig ledöbben. Hiába mondja a sporinak, hogy ő ebben nincs benne; esélytelen a menekvés. Bálor pillanatok alatt elintézi, és mire kettőt pislogunk már villan is a Coup de Grace.

Bryan tehetetlen dühében el sem akarja hinni ami történt.. Brie érkezik, hogy lelket öntsön belé, s hogy emlékeztesse arra, ami valóban számít.

Jeff Hardy vs. Shinsuke Nakamura (C) – United States Championship 
Hardy felvette ugyan azt a bizonyos kesztyűt, de egy elvétett Swanton a ring szélére minden reményét szerte foszlatta. Nakamurának innentől könnyű préda volt, így a bajnok címet védett a Kinshasa-val.

Orton megjelent, ám magához képest szokatlan módon mégsem támadott.

Ronda Rousey vs. Alexa Bliss (C) – RAW Women’s Championship 
Nincs ezen mit szépíteni; Ronda Rousey átgázolt Alexán – megszerezve ezzel a bajnoki címet.

Roman Reigns vs. Brock Lesnar (C) – Universal Championship 
Braun Strowman érkezett, s mindenekelőtt kijelentette, hogy nem lesz gyáva és szemtől-szembe intézi az ügyet. Itt fog állni, és bárki is keveredik ki győztesen – meg fogja ízlelni ezeket a karokat.. A meccs elindul, Roman pedig expressz módjára rohamoz. Három Superman Punch, három Spear – Lesnar azonban elkapja őt a Guillotine-nel. Másodszor is, így többé-kevésbé kiegyenlítődnek az erőviszonyok. German Suplexek, majd kisebb Brock-dominancia. Roman egy kis segítséggel Strowmant is letarolja, s miközben éledeznek – Lesnar F5-t ad Strowmannek. Lesnar nekiesik kisvártatva Strowmannek, a táskát pedig messzire hajítja. Lesnar beviszi a széket a ringbe, lecsapna vele Romanre, de ő egy hatalmas Spearrel fekteti ki. Kopogtat, méghozzá SIKERESEN! ROMAN REIGNS AZ ÚJ UNIVERSAL HEAVYWEIGHT BAJNOK!

Paul Heyman hitetlenül mered az új világbajnokra. Lesnar próbálja magát összekaparnia, csakúgy, mint Strowman, akinek esélye sem volt a beváltásra.

Ma éjjel igencsak érdekes RAW-ra van kilátás!! Tartsatok velünk akkor is!

28 című bejegyzés “WWE SummerSlam 2018. – Összefoglaló” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az IC meccs meg, a Miz-Bryan meg a Styles-Joe meccsek tetszettek
  Viszont az Universal övmeccs, pff.. Ezzel a 74. finisher move-ból is kiugrok szarsággal nálam csak annyit érnek el, hogy mindkettő pankrátort még jobban megutálom.. Komolyan mi értelme van ennek? Lassan az sem lesz már elég, ha valaki bemegy egy tankkal és 5 méterről pofánlövi a másikat..

  Kedvelés

 2. Negatívumok:
  – annyi squash meccs volt, mint máskor egy évben. KO, Bliss, Corbin mind többet érdemeltek volna ennél.
  – B team és Raw TT divízió egy vicc, szegény Revival menjen inkább vissza az NXT-be, ahol normális meccseket is tolhattak
  – Main event: Braun jelenléte érthető, de aki a promóját írta, egy barom. Bejelenti, hogy ő aztán nem egy gyáva féreg, aki akkor támad, amikor az ellenfele fekszik, ezért aztán hátralép, és megvárja, amíg kifektetik egymást. Logikus. Olyan mintha eredetileg triple threatet terveztek volna, arra írták a promót, csak közben Vince meggondolta magát.

  Pozitívumok:
  – Seth jó meccset tolt
  – AJ vs Joe is jó meccs volt
  – palacsintavitézek nem lettek (egyelőre) csilliószoros bajnokok
  – Becky turn
  – Corbint sajnálom, de Bálor démon bevonulása még mindig király
  – Lesnar reméljük eltűnik végre. Egyébként szépen beszálkásított az elmúlt hónapokban, kár, hogy ezt a munkát nem a WWE, hanem az UFC miatt rakta bele. Persze ott pofán verik, ha nem készül fel, itt meg még éltetik is a suplex city-s alibizésért.

  Kedvelés

 3. Rég írtam már ide, de azért olvasgatom a hozzászólásokat és röhejes, hogy egyesek mennyire kettős mércével mérik a dolgokat…
  Na, nézzük a meccseket:
  – Rusev/Lana vs Almas/Vega: Hát, különösebben egyik “csapatnak” sem “drukkoltam”, mivel a Rusev Day már az elején is unalmas volt, Almas NXT-s viccuralkodása után pedig sokat nem vártam tőle az SD-n sem. Habár Zelina Vega (aki a TNA-ben anno még Női csapatbajnok is volt Rosita néven, Saritával) mindenféleképp jó hatással van rá.
  – A 205 Live-ot nem nézem, így a Cruiserweighteket sem, mióta teljesen lekerültek a RAW-ról, így átpörgettem a meccset. Mondjuk Cedric Alexander akkor is az egyik legjobb volt, amikor még a RAW-on is voltak.
  – B-Team vs The Revival: Vicc kategória. Az Authors of Pain ott bohóckodik a Titus Worldwide-dal, míg ez a két szánalom meg Tag team bajnok. Ez igen. Simán, legalább olyan domináns RAW Tag bajnoknak kéne lennie az AOP-nek, mint a Bludgeon Brothers.
  – Ziggler vs Rollins IC övmeccs: Jó meccs volt, örültem Ambrose visszatérésének és reméltem, hogy nem vesz heel turnt még. Kíváncsi vagyok, mikor és hogyan fog.
  – The Bludgeon Brothers vs The New Day SD csapatbajnoki meccs: Örülök, hogy Harper és Rowan még mindig bajnokok. Megmondom őszintén, az Extreme Rules-on én a Team Hell No-t tippeltem meg végül bajnoknak, ám az azóta megismert tények tükrében, nyilvánvaló volt, hogy ez nem következhet be. Csak akkor meg nem értem, hogy minek kellett ebből reuniont csinálni.
  – Strowman vs Owens a táskáért: Tippelgettek is többen is még a gála előtt, hogy hogyan is lehetne Owensnek a lehető legjobban kijönni ebből. Most meg, mikor Owens megkapta, ami járt neki, egy szánalmassal meg undorítóval elintézik oszt kész. Inkább az volt a szánalmas, hogy az a senki Jinder Mahal zsinórban kétszer is megverte Strowmant, Owens közbeavatkozásával.
  – Carmella vs Charlotte Flair vs Becky Lynch SD női bajnoki meccs: Hát igen, Carmella most szerintem is jobban odatette magát ebben a meccsben. Ettől függetlenül már egy ideje baromi unalmas és szánalmas ez a “Mella is Money” meg “Capiche”, stb. vonal. Pont a meccs előtt mondogattam magamban, hogy szívesen megnéznék egy heel Beckyt. És lám. Nagyon kíváncsi vagyok, ezek után merre viszik tovább a sztorit.
  – AJ Styles vs Samoa Joe WWE övmeccs: Érdekes, hogy senkinek sem tűnt eddig fel, hogy a meccs elején a TNA-t skandálta a közönség. Jó volt azért ezt hallani. De nem véletlenül, ők a TNA-ben rengeteg brutálisan jó meccset letettek már az asztalra. És ez a meccs sem volt rossz egyáltalán. Kemény volt, hogy még AJ feleségét és kislányát is bevonták a sztoriba. A végével is meg voltam elégedve, Joe nem érdemelt tiszta vereséget és nagyon remélem, hogy idővel fog kapni most már valami övet, mert szégyen, hogy a main rosteren még nem nyert semmit egy ilyen kaliberű birkózó, mint ő…
  Az mondjuk szintén szégyen szerintem is, hogy a gála felénél volt kb. ez a meccs…
  – The Miz vs Daniel Bryan: Na, nekem meg pont, hogy Mizből van már baromira elegem és baromira unalmas már ez a csak csalással tudok nyerni dolog (Jinder Mahal is dettó ugyanez volt, csak ő még a mikrofonnál is szar volt). Mert azt még megértem, hogy eljátsszák néhányszor, bizonyos ideig, de hogy valakinek szinte az egész pályafutása ilyen legyen…szánalmas. Akármennyire is jó heel Miz, például Joe legalább olyan jó. Jól írta valaki a facebookon, Miz egy jó midcard birkózó, top mic skillel. Ezzel nem vitatkozom. De nem véletlen, hogy nincs a fő öv közelében.
  Bryannel kapcsolatban pedig szintén hasonló álláspontom van. Szerintem túl van ajnározva/hype-olva. Igaz, ő legalább szimpatikusabb, de ez az egész yes movement számomra már unalmas.
  – Demon Finn Bálor vs Constable Corbin: Töltelék meccs. Ennyi erővel Bobby Roode-ot is betehették volna egy hasonló meccsbe, hogy legalább ő is szerepeljen a PPV-n. Mert hihetetlen, hogy kimaradt, meg az is, amit az utóbbi időben művelnek vele. Sürgősen fel kéne hozni mellé James Stormot és létrehozni a Beer Money-t a WWE-ben is, ugyanezzel a névvel, sőt, még zenével is. Szerintem a WWE még ezt is meg tudná beszélni a TNA vezetőségével.
  – Nakamura vs Jeff Hardy US bajnoki övmeccs: Miután és ahogy elvesztette Hardy az övet, pont erre számítottam. Közben Orton is belekotnyeleskedett a dolgokba, igaz, a heel turn jót tett neki. Igen, sajnos látszik már Hardy-n, hogy nem a régi, de hát ilyen évekkel a háta mögött mégis mit várunk…ő aztán alig kímélte a testét az eddigi pályafutása alatt, és még most is bevállalt egy Swantont a ring szélére, ami valóban nem lehetett kellemes. Sajnos egyre inkább közeledik az idő, mikor a Hardy-k is a visszavonulás mellett döntenek.
  – Alexa Bliss vs Ronda Rousey RAW női bajnoki meccs: Teljes mértékben várható volt a végkifejlet és számomra a 4 perces időtartam sem meglepetés. Annyira látszik, hogy Rousey küzdősportokban is jártas, míg Bliss nem. Egyszerűen nem egy kategória a kettő. De ezt szinte mindenkiről el lehetne mondani a női részlegből. Úgyhogy kíváncsi leszek, hogy ezek után miként viszik tovább a szálakat. Örültem a Bella-ikreknek, azt gondoltam, hogy meg fogják támadni Rousey-t a végén, de nem így történt.
  – És a főmeccs: Brock Lesnar vs Roman Reigns az Universal címért: Reméltem, amikor megszólalt az elején Strowman zenéje és bejött, hogy nem fogja egyből beváltani a táskát. A meccs olyan volt, amilyen, Lesnar dominanciája szinte alig volt fellelhető végig. Ahogy haladt előre a meccs, egyre jobban lehetett érezni, hogy itt nem lesz már címvédés. Összesen 2-3 suplexet kapott Reigns, F5-ot pedig egyet sem. És hát igen, Lesnar Strowmant is megtámadta az F5-val, a táskával, majd pedig a székkel. Vagyis, elterelte a saját figyelmét Strowmannel, ami végül a vesztét okozta. És Strowman sem tudott így beváltani. Nagyon kíváncsi vagyok a ma esti RAW-ra, hogy mi lesz ennek a következménye. Mert ha most megcsinálják azt Strowmannel, hogy sikertelenül váltja be Reigns-en a táskát, akkor elásták és az ő helyében ezután még egy esetleges távozáson is elgondolkoznék (nyilván, a szerződés lejárta után). Mert az, hogy gyakorlatilag még semmit sem nyert, az egy vicc. Csakúgy, mint az 1 napos RAW csapatbajnoki uralma…

  Kedvelés

   1. Na, csak nem megszólítva érezted magad, hogy ideböfögtél? Vagy valamelyik kedvencedről olyan dolgot írtam, ami miatt neked meg bele kellett kötnöd a nevembe? Hát, végül is, ha már másba nem nagyon tudsz, ez is megteszi. Ja, egy böffentésnek.
    Na, mivel semmi érdemi reakció nem érkezett tőled, elárulok még két kedvenc bandámat, hogy azokat is leokádékozhasd: King Diamond/Mercyful Fate és Grave Digger.

    Kedvelés

     1. Ja, pózer. Végül is csak két (három) 30 évesnél is idősebb bandát mondtam. Először inkább nézd meg, hogy hány zenekarra volt hatással King Diamond…
      A Grave Diggernek meg legalább olyan híresnek kéne lennie nemzetközi szinten, mint a Helloween vagy a Gamma Ray.
      Vagy a Sabaton a pózer? És mégis miért? Mert a mai fiatalok közül rengetegen hallgatják és szeretik?
      A Black Sabbath számomra mindig is Dio-val volt az igazi, bár a Headless Cross lemez is állat.

      Kedvelés

 4. Szerintem az utóbbi évek legjobb SummerSlamje volt, sok meccsnek volt nagy hangsúlya és ezzel együtt tétje IC öv, két női öv bár Rondára szerintem túl korai rárakni az övet még pár sztorit mondjuk az Evolutionre is meg Natalya ellen is lehetett volna még húzni és aztán rárakni az övet. Aztán azt hittem Owensnek több lehetősége lesz igazából kár volt eddig húzni ezt a feudot így csak egy mészárlás lett belőle. Bálor démon ah még mindig az egyik legkirályabb dolog a rosteren 😀

  Aztán a Miz-Bryan kisvideó továbbra is zseniális és amit Miz elmond a legendás promoban, mikor Bryan gyávának nevezi és visszavág azzal, hogy ez a “gyávaság” mennyi hasznot is hozott neki eddig. WWE öv meccsen nem igazán szeretem mikor a DQ vége egy ilyen fontos meccsnek, de itt minden a helyén volt. Joe ahogy próbálta megtörni Stylest, de végül csak az állatot hozta ki Stylesból, nekem talán az estén ez tetszett a legjobban. Nem szabad elmenni Becky mellett VÉGRE kezdtek valamit vele, de ez még kevés, kéne nagyon egy győzelem Charlotte ellen. Végül pedig Reigns győzelme. Lesnar okosan leamortizálta Strowmant, de Reigns spearjei ellen most nem volt ellenszer, tiszta győzelem és végre Lesnar leléphet és amit Reigns is mondott az utolsó képkockákban, hogy no more part time. Oh igen!

  Kedvelés

 5. Na akkor most Lesnar megy az sd re hogy wwe bajnok legyen 1 evig majd utana johet az nxt szinten 1 evig majd megy ufc bajnok lessz vissza ter minden ovet meg nyer vissza vonul csa #kappa

  Kedvelés

 6. Több pozitívabb volt benne számomra mint negatív de talán ezt azért is mondom mert a Smackeseknél majdnem minden úgy alakult ahogy azt vártam és a kékek adását jobban csípem mint a pirosakét DE most eljött az idő (Hála Mr. Onlysuplex távozásának :’) ) , hogy mutassanak valamit.
  A főöv visszatérése miatt először várom a hétfőt is , hogy vajon merre mennek tovább na meg persze ott vannak az IC öv körül lévő négyes is ennél több pozitívabbat nem lehetne a számlájukra írni. TT részen eszméletlen mi van :”D A női részleg sem valami nagy eresztés kreatív részen pedig aztán emberük van rá. Többet nem is írnék róluk szóval jöjjön a kedd este *.*

  Almas Vega győzelme az első pozitívum számomra ez a Rusev Day kifulladóban van már legalább egy fél éve ha nem több ideje tolják és semmit nem tudtak vele kezdeni itt ott kapott egy egy esélyt de semmi több és kár Rusevért mert kiváló előadó de baszhatja a kreatívok miatt ha semmi értelmessel nem tudnak nekik előállni :/ Almas még friss itt fent Zelinaval együtt és az öregnek tetszett a Styles elleni meccse szóval remélem kezdenek vele valamit mert nagyon bánnám egy olyan NXT-s futással amit csináltak ők ketten itt nem csinálnák meg ugyan azt.

  A TT címvédés is rendben volt és remélem most a BAR és a SANITY-vel is törődnek egy kicsit akár a Club-ról nem is beszélve. Ha úgy van akkor akár tegyék őket AJ mellé majd a Joe feud után.

  Becky vs Charlotte vs Carmella

  Ez a meccs nálam ott van az idei SummerSlam TOP3 pillanatai közt. A meccs is elég jó volt és egyértelmű hogy Charlotte győzelmét vártam ő neki kellett itt nyernie ez nem vitás. Mindenki tudta , hogy ha ő nyer akkor Becky turnol és Beckynek turnolnia kellett! A face karakterbe már beleszürkült neki erre szüksége volt ahogy nekünk is. Charlottera meg lehet mondani , hogy már csomószor volt bajnok stb stb de ez most kellett és azért azt nem lehet mondani , hogy olyan rossz bajnok volna mert mindig hozza a jobbnál jobb meccseket valamint most remélem egy nagyon király feudot. Alig várom emiatt a keddet :$

  AJ vs Joe

  A másik TOP3-as pillanat. Szerintem a gála meccse volt és a finish is nagyon adta remélem a HIAC-ban fogják befejezni és egy Joe győzelemmel bár erre a 2K19 miatt kevés esélyt adok de ki tudja. Ha jövő hónapban nem is de utána be fogja húzni az övet 🙂

  Miz vs Bryan

  És az utolsó TOP3-as pillanat talán ezt a meccset vártam a legjobban és nem okozott csalódást a finishnek meg még jobban örülök Mizt imádom a legjobb heel karakter a main rosteren és azzal a múlttal amivel ők rendelkeznek igaza volt annak aki azt írta , hogy nekik a WM-en a WWE övért kell meccselniük és remélem ez be is fog következni. Valahogy össze kéne hozni majd egy Joe vs Bryan meccset ahol Bryan nyer és az EC-n meg majd Miz behúzza az övet Bryantől és mehetnek is a Mania-ra.

  Nakamura címvédése után meglehetne próbálkozni Rusevvel legalább az US övet had húzza már be egyszer a közeljövőben.

  És kb ennyi volt a PPV de azt még meg kell jegyeznem , hogy a Demon nagyot ütött 😀 Lehet valakinek tetszik , hogy pont Corbin ellen hozták vissza lehet valakinek nem tetszik de így meglehet oldani , hogy leszálljon róla :”D Alig várom , hogy hétfőn találkozzanak a backstageban. Amúgy nem mellesleg az a 3D-s effekt az égről nagyon badassül nézett ki :O

  Kedvelés

 7. Nem bírtam ki, megnéztem a live-ot, de nem bántam meg.
  A kickoff hozta a papírformát.

  IC MECCS
  Így kell elindítani egy estét, 2 dolgon meglepődtem, az első, hogy seth nyert, a másik, hogy dean nem vett heel turnt.

  SD TT MECCS
  Na igen 😀
  Harper és rowan akkorák, mint egy ház, big e meg csak úgy dobálja őket, hihetetlen a pali, kicsit sajnálom, hogy dq lett.

  OWENS VS STROWMAN
  Ez undorító volt.
  Ezért kár volt kiírni magát a meccset.

  SD WOMENS MECCS
  Nem vagyok oda carmelláért, de ezen a meccsen odatette magát, a végeredmény meglepett, de kicsit sem vagyok csalódott, így meg pláne, hogy becky heel turnt vett, miután ölelkeztek már tudtam, hogy meg kell történnie.

  WWE MECCS
  Szomorú, hogy a wwe legdicsőbb címe a gála közepén kerül megvédésre, de hát ez van.
  Nem mondanám rossznak, voltak szép pillanatok, pl a styles clash, vagy mikor joe átfordította a calf crushert a sleeperbe, de mindketten csináltak már jobbat.
  Itt ellenben nem bánom, hogy dq lett, aj mindenképp bajnok maradt volna, de a meccset legalább joe nyerte.

  MIZ VS BRYAN
  Na ez egy feud.
  Valahogy így kell kinézni egy jól felépített feudnak, a meccs is elfogadható volt, kicsit vicces volt, hogy miz még itt is bryan mozdulatait majmolja, és a lezárás is stimmelt.
  Miz ismét maryse segítségével húzta be, ez így volt kerek, nagyon örülök a győzelmének.

  CONSTABLE VS DEMON
  Ennek sem volt sok értelme, még mindig azt mondom, hogy a demontól sosem szégyen kikapni, dehogy egy ilyen meccsre használják fel..
  Szegény corbin az a nagy push még várat magára.

  US MECCS
  Hiába imádom és tisztelem hardyt ő már nagyon de nagyon nem a régi…
  De ettől függetlenül le a kalappal, hogy miket bevállal még így is, az a swanton a ring szélére biztos nem folt kellemes.
  Randy meg azért nem tette semmit, mert az emberek azt akarták, hogy támadjon így nem tette, hogy negatív visszhangot keltsen.

  RAW WOMENS MECCS
  Most bliss komolyan gondolta hogy ez megállná a helyét main eventként?
  Az egész “meccs” ha lehet annak nevezni, nem tartott tovább 4 percnél, de lehet még addig sem. (bár ez a universal meccsre is igaz)
  Annyi volt, hogy az egész, hogy futott ronda elől….

  UNIVERSAL MECCS
  Az igazat megvallva, kicsit megijedtem, hogy strowman a elején tripe threatrot csinál a meccsből és így valahogy brocknál marad az öv, de hála Istennek ez nem történt meg.
  Igazából itt senkit sem a meccs érdekelt, csak a végeredménye.
  De minden jó, ha a vége jó.
  Roman a bajnok, strowmannak ottmaradt a táska, brock meg most már mehet ahová akar.
  Bár nem tartom elképzelhetetlennek, hogy strowman holnap váltson…

  Kedvelés

  1. Bliss-nek azért kellett futnia Ronda elől, mert Ronda még alig tud “pankrációzni”. Tud ütni, tudja a fireman’s carry-s mozdulatot és az armbar-t és ennyi. Sajnos elsiették a debütálását és ez lett a végeredménye.

   Kedvelés

   1. Ez mind igaz, de Bliss sem jár sokkal előrébb. A különbség, hogy Ronda-ban van erő, és harművészeti tapasztalat, ezekkel sokáig eljuthat, Amíg Bliss a 45 kilójával inkább Díva mint női pankrátor. Nagyon jó a beszélőkéje, de pankrátorként legjobb esetben is csak midcard.

    Kedvelés

  2. végre valaki más is úgy látta,mint én. Rondáról még mindig csak azt tudjuk,hogy tud valami dzsúdó átdobást meg kart törni. Többet nem, a meccs totál vicc volt, WM-en ennél szerintem többet mutatott. Owensénknek meg minek volt ilyen felvezetés ehhez? Mert nem meccs volt ez.hanem két kör a ring körül és Braun totál unalmas két mozdulata. ( Na jó,most már van 3, fut körbe és nekimegy az ellenfélnek…vicc szerintem,amellett ,hogy nem rossz a karakter és kell ilyen ide. )

   Kedvelés

 8. Jó volt, de…
  2018 Summerslam: Reigns legyőzi Lesnart.
  2014 Wrestlemania: Lesnar megtöri a Streak-et

  vagyis Reigns erősebb mind Taker? Na neeee 😀

  Kedvelés

 9. Khm…

  Rusevek – Sajnos oket megint bealdoztak. Ezek utan mar picit kezd hiteltelen lenni.

  B-Team – Az elejen meg vicces volt.

  Cruserweight ov – olyan szinten hidegen hagy, hogy ha a heten 35 fok lesz, akkor eloveszem ezt a meccset, hogy lehutsem magam.

  Rollins vs Ziggler – Nem volt meglepetes a meccs. Mindketten kepesek jo produkciot lerakni az asztalra, igy is tettek. A meglepetes a vegen jott. Marmint az volt a meglepetes, hogy nem volt meglepetes. Ezt nem vartam.

  New Day vs BB – A palacsinta zabalok is oda tudjak tenni magukat, ha kell. Ezt mar tobbszor lattuk. Most is megtettek. Ahogy haladt elore a meccs ugy kezdett egyre jobban erdekelni, hogyan oldjak meg a cimvedest. Vegul ez is picit meglepetes volt nekem, egy ilyen dominans csapattol ezt nem vartam volna.

  Owens vs Strowman – Inkabb hagyjuk. Vicc mindket felre nezve.

  SD Noi bajnoki cim – Na itt nem volt meglepetes. Azt kaptuk, amit vartunk. Legalabbis En.

  Aj vs Samoai Joska – Meg is lepodtem volna ha tiszta a vege. Ez csak egy feud indito viszaly meccs volt. Aminek a vegen Joe fogja magkapni az ovet. Jo vagy rossz azt nem tudom, de mindenesetre eleg dominans karakter ahhoz, hogy jusson neki valami vegre. En egyaltalan nem kedvelem, de AJ uralma nem fog a vegtelensegig tartani.

  Miz vs Bryan – Itt sem volt meglepi. Nem igazan hallottam Bryan szerzodes hosszabjitasarol, azaz nem meglepo, hogy nem egy nagy gyozelemmel engedik el. Ez valamifele buntetes lehetett a szamara. Ha kozben ez a hosszabbitas megtortent, akkor ez megint csak egy feud indito utkozet volt. Annak viszont jo, habar attekertem mert csakbaz erdekelt hogyan csal majd a Miz megint.

  Hardy vs Nakamura – 1 percig sem birtam, erdketelen toltelek. Inkabb Ruseveknek hozhattak volna ossze egy jo meccset ide.

  Rousey vs Bliss – Itt is az volt a meglepi, hogy nem volt. A korabbi szivarogtatasok alapjab vartam volna egy Nikki beavatkozast vagy valmit. Illetve a Bliss fele spoiler utan talan az kovetkezik, hogy addig valahogyan visszanyeri majd a cimet szazadszorra is. De minek…

  Lesnar vs Reigns – 15 perc volt vissza az adasbol amikor elkezdodott Reigns bevinulasa, ami masfel percet vett igenybe. Ezek utan mire lehetett szamitani. Semmire. Azan megis lett belole valami. Nem a legtechnikasabb, nem a leghosszabb, de kivitelezeset tekintve szerintem a legmeglepobb ez a meccs volt. Mindenki erezte, hogy Reigns. Gondoltuk, hogy Strowman-t bevonjak. De nem igy. Nekem ez a resze tetszett.

  Kedvelés

 10. Sokat elmond a wwe-ről, mennyire is érti a közönségét, hogy azt várták majd a közönség Charlotte mögé fog állni.
  De jó újra szőke nő bajnok van…

  Kedvelés

 11. Bármennyire is nem szimpatizálok Roman munkásságával, de nagyon úgy néz ki, hogy egy 4 éves Lesnar rémuralmat tört meg. Végre egy olyan túlértékelt pankrátor a bajnok, aki rendszeresen fog címet védeni!

  Kedvelés

 12. Mikor Braun zeneje megszolalt Brock&Roman meccse elott, egybol arra gondoltam, hogy vegre valaki tokos volt az irok kozul, Braun kemeny gyerek, bevaltja a taskat es indulhat egy 3as csata… Sajnos nem igy lett.

  Kedvelés

 13. az írók látták a deadpool 2t és beleszerettek Dominoba
  ennek köszönhetően van egy olyan csapatbajnokunk akiknek minden képessége a szerencséjük
  nyertek már meccset szándékosan?

  Ronda úgy nézett ki mintha egy zs kategóriás scifiből szedték volna
  hihetetlen hogy több mint fél év alatt nem találtak senkit aki készített volna neki egy rendes ringcuccot
  mondjuk meccse sem igazán volt még de már bajnok szóval nem tudom mit várok

  KO és Corbin nem tudom megint kit dühíthettek fel a háttérben de egy Mojo is jobban van kezelve
  biztos jól keresnek ha nem mennek el

  a Becky heel turnnél mégis mit gondoltak? mindenki látta mi fog történni és mindenki őt akarta bajnoknak
  tényleg azt hitték hogy a közönség majd szegény Charlotte mellé áll?

  de néhány jó dolog is volt legalább

  Miz megmutatta hogy többet ér ha az ember ésszel küzd (vagyis csal)
  Almasékat nem verették meg Lanával
  Rowanék is tudják a szabályokat és alkalmazzák is őket
  az AJ vs Joe feud nem ért véget és csak komolyabb lesz
  Roman lett a bajnok és nem Braun vagy Brock

  összességében talán inkább volt pozitiv ez most végre de a TakeOver után még mindig nevetségesen gyenge

  Kedvelés

 14. Jobb volt mint amit vártam főleg a ziggler vs dolph meccs és hát nemtudom ki volt még így vele de rendesen vártam hogy dean támadjon seth övnyerése után de úgy néz ki ez még odébb van…..amit ko-val művelnek az egy vicc konkrétan…..beckyre nagyon ráfért már ez a turn és kb olyan reakciót kapott rá hogy felrobbant az aréna…..a többi meccs úgy elment a styles vs joe is jó volt szerintem csak remélem hogy a feud végén joe végre kap egy övet
  …..Sztem ronda övnyerésével se volt baj legalább nem bliss lesz állandóan hanem lehet mások is esélyt kapnak……a démon is visszatért csak nehogy megint eltűnjön miután rájön a wwe mennyire nem kezd semmit szegény balorral… az est nem a legjobb meccse de a legjobb pillanata pedig hogy végre brocki maradt alul és végre vége a rémálomnak egyenlőre legalábbis….(igaz strowmant és a karakterét földbe bookolták azután hogy ledarálta ko-t percek alatt ide megérkezik és lesnar simán megállítja…..) na mindegy sztem ez a nap legyen valami pankrációs ünnepnap hogy végre vége a rémuralomnak és bár nem szeretem romant de olyan bajnok lesz legalább aki minden adáson és ppv-n ott van

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!