WWE Survivor Series 2015. – Eredmények és videók

191_SUR_11222015mm_1262-547037095

A Survivor Series 2015. november 22-én Atlanta városából, Georgina államból jelentkezik, ahol legelőször Lilian Garcia jelenik meg a ringben, aki a show nyitásaként előadja az Egyesült Államok Himnuszát… Az adás kommentátorai köszöntenek minket, akik egy kicsit végigtekintenek a mérkőzéslistán. Olyan küzdelmeket tekinthetünk meg, mint “The Brothes Of Destruction vs Wyatt Family” vagy akár a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó Tournament elődöntője és döntője, ami után új címvédőt avathat a cég.

Roman Reigns vs Alberto Del Rio (Tournament Elődöntő)

A 2015-ös Survivor Series első összecsapásában Roman Reigns mérheti össze erejét Alberto Del Rio-val. A tét immáron hatalmas, hiszen a győztes továbbjut a döntőbe, ahol aztán a “Kevin Owens-Dean Ambrose” küzdelem győztesével harcolhat a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Alberto részéről egy győzelem hatalmas bravúr lenne, hiszen nem csak az egykori címvédő, Seth Rollins első számú kihívóját győzné le, hanem United States Bajnokként harcolhatna a díjért.
A küzdelem jóra sikeredett, amiben mindkét Szupersztár a tőle megszokott formáját hozta. Alberto sokáig képes volt tartani magát ellenfelével szemben, ami mellett többször át is vette az irányítást a küzdelem alatt. A hosszas összecsapásban végül egy félresikeredett ugrást követően Roman értékesítette a Spear-t, ami után a MexAmerikai Bajnok már nem volt képes kirúgni a kopogtatásból. Ezzel a sikerrel a Big Dog kvalifikálta magát a Finals-be, ahol könnyedén összekerülhet egykori Shield-es csapattársával és cimborájával, Dean Ambrose-al. Azonban a Lunatic Fringe-nek még helyt kell állnia Kevin Owens ellen, hogy megvalósulhasson ez az összecsapás…

A Backstage-ben JoJo készít egy interjút Roman Reigns-el, amiben legelőször gratulálni szeretne a Big Dog-nak, hogy képes volt megszerezni a United States címvédő ellen a győzelmet és bejutott a Tournament döntőjébe. A hölgy emlékezteti a Szupersztárt, hogy Dean Ambrose és Kevin Owens küzdelme dönti majd el, hogy kivel kell szembe néznie a Powerhouse-nak…Ekkor megjelent Dean Ambrose, aki gratulált barátjának és egymás között megbeszélték, hogy csak le kell nyomnia Dean-nek KO-t, ami után már csak kettejükről fog szólni az egész. Miután Ambrose távozott Reigns elmondta, hogy egy álomcsata lenne, ha barátjával kerülhetne össze: Csak ketten lennének a WWE tetején és harcolhatnának azért, hogy ki is marad a csúcson és szerzi meg a Bajnoki övet. Az interjút azonban nem tudta folytatni, mert megjelent Kevin Owens, aki emlékeztette, hogy már kétszer is nagyon közel volt Roman a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övhöz, azonban még egyszer sem tudta megszerezni. A WrestleMania-n, amikor Brock Lesnar ellen majdnem parádézott, megjelent Seth Rollins a Money In The Bank táskával és elvette Reigns elől a lehetőséget. Valamint, amikor szintén a Money In The Bank táska volt a középpontban, Roman-nek esélye lett volna megszerezni a szerződést, de Bray Wyatt keresztülhúzta a számításait…Kevin szerint ma este, miután legyőzte Dean-t, Ő lesz a harmadik rémálma a Big Dog-nak, hiszen a döntőben KO fog diadalmaskodni.

Dean Ambrose vs Kevin Owens (Tournament Elődöntő)

Kevin helyzete hasonló, mint Alberto Del Rio-é, hiszen nagyon nagy lehetőség lenne a számára egy Dean elleni győzelem, ugyanis Interkontinentális Bajnokként léphetne ringbe Roman Reigns ellen. Azonban a történések alakulásába volt beleszólása a Lunatic Frigne-nek is, aki rendesen állta a sarat. A küzdelem fordulatos volt, amiben KO és Dean is próbálkozott minél több kopogtatással, hogy letudják a küzdelmet és kvalifikálhassák magukat a döntőbe. Befejezésül KO nekilökte ellenfelét a kötélnek, hogy megpróbálja értékesíteni a Pop-Up PowerBomb-ot. Dean ekkor egy High Flyer mozdulattal tudott válaszolni, ami után bevitte a Dirty Deeds-et. Képes volt 3 másodpercig Pin-ben tartani az Interkontinentális Bajnokot, amivel Dean bejutott a döntője és jó barátja ellen léphet ringbe a Finals-ben a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért…Vajon megmarad a barátság a csata utánra is, vagy valamelyik Szupersztár Heel Turn-t vesz?

The Lucha Dragons, The Usos és Ryback vs The New Day, Sheamus és King Barrett (Elmination Tag Team Meccs)

Egy 10 Man Tag Team küzdelmet tekinthetünk meg, ami nem volt előre bejelentve a WWE hivatalos weboldalán a Survivor Series meccslistáján. Egy eléggé átlagos küzdelem volt az előző két összecsapáshoz képest, amiben legelőször King Barrett esett ki a küzdelemből. Majd a New Day csapata besokallt és távoztak a küzdelem színteréről, ami után Sheamus egyedül marad ellenfeleivel szemben. Végül a győzelmet a Face Szupersztárok csapata tudta megszerezni Ryback Shell Shocked-jét követően, ami után nem tudott a Kelta kirúgni a kopogtatásból.

Charlotte vs Paige (WWE Díva Bajnoki öv)

A Dívák összecsapásában Charlotte és Paige szerepelhettek egymás ellen, hiszen a korábban a RAW-n megrendeztek egy Díva Fatal 4 Way csatát, amiben részt vett Paige, Sasha Banks, Becky Lynch, valamint Brie Bella. A tét ebben a küzdelemben nem más volt, mint az első számú kihívói jog a cég Bajnoka, Charlotte ellen. Végül a Norwich-i lány tudta megszerezni a győzelmet, akinek már voltak korábban összetűzései Ric Flair lányával. Kettejük legutolsó találkozása egy szerződésaláírás volt, ahol Paige eléggé komoly és sértő szavakkal illette Charlotte elhunyt testvérét, valamint újra semminek nézte Ric Flair munkásságát…Ekkor már betelt a pohár a címvédőnél, aki megtámadta Paige-et és egy nagyon komoly adok-kapok alakult ki kettejük közt…Ezúttal egy fordulatos és a díva küzdelmek hosszúságához képest hosszú csatát láthattunk amiben végül a Bajnok képes volt értékesíteni a Figure 8-et, amiből Paige nem tudott kiszabadulni, így kénytelen volt feladni a harcot. Charlotte ezzel a sikerrel megvédte a Bajnoki övét és továbbra is címvédőként szerepelhet.

Láthatjuk, hogy az adáson korábban JoJo Dean Ambrose-al is készített egy interjút, amiben a Luantic Fringe elmondta ezzel csak ketten maradtak, Ő és Roman. 3 éve egymás mellett debütáltak a cégnél, most azonban egymás ellen kell harcolniuk. Tisztában van azzal, hogy jó barátok és hogy mindig segített neki Reigns eltörölni a rendezetlen számlákat, valamint fedezte a hátát, de itt a tét a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv…Ekkor megjelent Reigns, aki gratulált Dean-nek a győzelméhez, majd elcsattant még egy utolsó pacsi a csata előtt.

Tyler Breeze vs Dolph Ziggler

A küzdelem eléggé rövidre sikeredett, amiben Dolph lába eléggé komoly támadásoknak lett áldozata. A mérkőzés végén Dolph Shawn Michaels-t idéző topogást mutatott be a sarokban, amit követően nem tudta értékesíteni a Superkick-et. A győzelmet végül Tyler tudta megszerezni, aki a legelső PPV Eseményén győzelemmel végzett.

The Brothers of Destruction vs The Wyatt Family

A hetek óta tartó viszály még az előző PPV-n indult, ahol Undertaker Brock Lesnar ellen lépett ringbe egy Hell In a Cell csatában. Itt a Bestia képes volt megszerezni a győzelmet, ami után megjelent a Wyatt Family. A Család egy kisebb verésben részesítették a Phenom-ot a komoly csatáját követően, ami után egyszerűen megfogták Taker-t, akit magukkal vittek…Egy nappal később a RAW adásán Kane érkezett, aki elégtételt szeretett volna venni testvére támadása miatt, azonban hasonló sorra jutott mint Undertaker. A Brothers Of Destruction ismét összeállt ezzel a szegmenssel, aminek vagy egy állomása vagy a befejezése lehet a Survivor Series…Takernek 25 évvel ezelőtt debütált a Survivor Series-en, azonban ennyi idő után is képes volt a régi formáját hozni és jól szerepelt Kane-el karöltve. Végül a Dead Man értékesítette a Tombstone Piledriver-t, ami után kopogtatta ellenfelét és megszerezte a győzelmet a Brothers Of Destruction-nek.

Roman Reigns vs Dean Ambrose (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A főeseményen a két “Testvér” csatázhatott. Kettejük küzdelme a vártnál jóval rövidebbre sikeredett, azonban egy kemény és fordulatos csata alakult ki. Egyáltalán nem finomkodtak és keményen támadták egymás a barátok, végül Roman képes volt értékesíteni egy váratlan Spear-t, ami után kopogtatta Dean-t…Ezzel a sikerrel Roman Reigns megszerezte élete első WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övét. A küzdelmet követően Ambrose és Roman teljesen sportszerűen gratuláltak egymásnak, ami után egyedül maradt a Big Dog a szorítóban, hogy megünnepelhesse a címszerzést.

Triple H érkezett meg, aki magasba emelte a Tournament győztesének karját, majd kezet nyújtott neki, hogy gratulálhasson. Roman nem fogadta ezt el és elindul a másik irányba, azonban hirtelen visszafordult és kiosztott egy kemény Spear-t a COO-nak. Azonban ez csak Triple H jól kimunkált tervének első felvonása volt, hiszen ekkor lehetősége volt Sheamus-nek, hogy egy durva Brogue Kick-et adjon Roman-nek. A bíró felé fordult és a táska beváltását követelte…Miután elindult kettejük közt az övért folyó küzdelem, a Kelta egyből kopogtatni próbálta Roman-t, aki azonban bravúrosan kirúgott a Pin-ből. Később elszenvedett egy újabb Finisher-t, ami után már elvesztette a küzdelmet Sheamus-el szemben.

A COO minden bizonnyal megtalálta Seth Rollins helyettesét Sheamus személyében, aki beváltotta a Money In The Bank táskáját és a Vezetőség új embereként megszerezte a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Roman pár percig belekóstolhatott abba, hogy milyen a szervezet legfontosabb Bajnoki övét birtokolni, azonban HHH és Sheamus eléggé gyorsan megfosztották a díjtól a Big Dog-ot…Kíváncsian várhatjuk, hogy mi fog történni a következő RAW-n, ahol Roman-nek valószínűleg lesz válasza erre fordulatra.

Kick Off

WWE Survivor Series

29 című bejegyzés “WWE Survivor Series 2015. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Volt néhány jó meccs, de több tré.

  Roman heel turn lett volna az egyetlen jó megoldása a főöv körüli mizériának. Sheamus beváltással biztonságira játszottak. Tudták, hogy Romannek nem adhatják még oda az övet, mert elönti őket a népharag, de a gyerekeknek meg a csajoknak kedvezve győznie is kellett, hogy vegyenek még pólót. Vissazállt a status quo: Az Authoritynél van a bajnok, aki majd minden meccsen max csalással fog nyerni. TLC-n visszavágó, ahol az utolsó pillanatban majd a Big Show leüti Romant, egy székkel, vagy HHH meggyomrozza egy sledgehammerrel. A Rumble-re gondolom bejelentkezik Lesnar az övért, Sheamus valahogy megússza. Bryan megnyeri a Rumble-t, de Reigns valami fatalitás miatt fog kiesni, ezért kap egy újabb sanszot, a Fastlane-en triple threat Lesnar-Sheamus-Reigns, amin Sheamust épp kopogtatná Lesnar, de a jó öreg Hunter bejön és a kalapácsával tarkón vágja Lesnart, aki felé fordul. Mire Reigns ezt kihasználva kopogtatja az írt. Így két WM meccs meg is van, mert HHH mellől a Rock meg Rollins is kiesett. A nőknél nem tudom, mi lesz, de a Manián Page fog övvel hazasétálni, szerintem Nicki vagy Sasha lesz az ellenfele. Tag teamben tuti, hogy a WM-ig húzzák a Dudleyék 10. övszerzését, de az ott meg is fog történni. márciusig maradnak a zenebohócok az övekkel, esetleg elbukják egyszer az USO-ék javára, de visszaszerzik a Mania-ig. Taker összebalhézik majd Kane-nel, és lenyomják majd Texasban az utolsó meccsüket, és minimum a Taker búcsúzik. Cena feudol majd Del Rio-val, Wyatték meg a feljövő Finn Bálort veszik célba, aki mellé bejön Sting. Ambrose-t meg betolják az IC övhöz.

  És így kész is minden idők legunalmasabb Westlemaniaja. Szerintem tehát ez lesz:

  André the Giant rumble match
  Kevin Owens vs. Ryback vs. Dean Ambrose – IC Champion match
  John Cena vs. Alberto Del Rio – US Champion match
  Nicki Bella vs. Page vs. Sasha Banks – Divas Champion match
  Finn Bálor & Sting vs. Wyatt Family – 4 on 2 handicap match
  Dudley Boyz vs. New Day – Tag Team Champion match
  Undertaker vs. Kane – singles match
  Triple H vs. Brock Lesnar – singles match
  Roman Reigns vs. Daniel Bryan – WWE WHC match

  Ezerszer többet ki tudnának hozni belőle, ha a Roman heel turnt bejátszották volna. De a WWE képtelen már történeteket gyártani, csak értelmetlen feudokat, ami igazából senkit sem érdekel.

  Kedvelés

 2. Féltem tőle, hogy a tradícionális 5v5 töltelékemberekkel fog menni. Szerencsére a WWE mindig meg tud lepni, ezúttal nem kaptunk ilyen meccset… kettőt kaptunk. Édes jó istenem, legalább az egyik helyett lehetett volna egy TT címmeccs a Luchák és New Day között.

  A tournament: valaki elmagyarázhatná, hogy mi volt a logika abban, hogy Del Rio és Owens kapta az elődöntőt, amikor mindenki tudta, hogy két övük úgysem lesz. Persze, ha már bekerültek a tornára, akkor nyomni kellett őket, hogy hitelesek maradjanak, de már eleve elindítani őket hülyeség volt.

  Tournament döntő: ahogy előzetesen írtam, a létező legszarabb marketingfogás volt belengetni Ambrose esetleg győzelmét előzetesen, ha már nem nyerhetett. Ráadásul így még Sheamus “meglepetés” megjelenésének sem volt értelme heelként, mert Reigns győzelme után a stadion háromnegyede örült, hogy lerúgták. Remek sztorivezetés.

  BOD vs Wyatt: nem lett volna rossz a meccs, már feltéve, hogy ha azt, amit élőben leadtak, a meccs utólagos lassításaként nézzük már csak. A Wyatték egy fogást nem csinálhattak az öregeken, nehogy megsérüljenek, Rowan azért tért vissza a családba, hogy megint szopóágon legyen, Strowman meg annyira látványosan nem tud mit csinálni a ringben, hogy inkább meccsbe sem engedik. Undertaker és Kane meg fáziskésésben volt, Kane feltűnően lemaradt minden közös mozdulatnál, mivel próbálta követni Takert, csak már nem reagál úgy, mint régen.

  Ziggler meccset meg sem néztem, egyre jobban unom a ringben, a végeredményt meg lehetett tudni.

  Díváktól sem voltam elájulva, mi volt az Charelotte-tól a végén a korláton, egy spear? Ilyen szánalmasat még soha nem láttam. Még Reignsre mondják, hogy nem tudja eladni ezt a mozdulatot…

  Azt hiszem ezzel a PPV-vel végleg elsüllyedt a posványban a WWE, nem létező történetszálak, feudok, jobbernek használt tehetségek, és 1-2 pusholt, személyiség nélküli kirakatbaba, tisztelet a kivételnek.

  Ja még Goldust visszatérése… Nincs bajom az öreggel, de kellett ide, mint mókusnak az erdőtűz. Nem egy fiatal tehetség jön az NXT-ből, nem egy meglévő, mint Neville kap valami sztorit, lehetőséget, inkább kell egy újabb kiöregedett, mérsékelten izgalmas jobber. Értem én, hogy Cesaro megsérült és kellett valaki a helyére a sztoriline-ban (ami soha nem érdekelt senkit), de inkább hagyták volna a fenébe.

  A kilátások: Cesaro, Orton én Rollins sérült, jön Cena és nagy eséllyel Bryan, plusz a vérfagyasztó izgalmakat tartogató Swagger-Del Rio, Goldust-Stardust és Ziggler-Breeze feudok.

  Kedvelés

 3. Nem is tudom mit mondjak, ezért inkább semmit sem mondok, mert könyörületes leszek a káromkodást nem tűrőkkel.Csalódtam és kész.Nagyot.

  Kedvelés

 4. Szerencsétlen Ambrose…itt is csak statiszta volt..Nagyon komoly változások kellenének a wwe-ben,mert ez egyre síralmasabb…Ez vörhenyes a bajnok,a wwe arca…csodálatos..Heelnek még rosszabb,mint baby facenek..na mindegy.Szegény Cesaro is lesérült..bár legalább nem kell néznem ahogy a wwe egyik legtehetségesebb pankrátora lefekszik mindenkinek..S ha gyenge is volt,de jó volt újra látni BoD-ot:) Amúgy a divák lassan jobb meccseket tolnak..

  Kedvelés

 5. Hát én nem szeretem Reings-t, de nagyon megsajnáltam, ez azért hatalmas szemétség volt, bár Sheamusnak örülök, de az igazi bajnok AMBROSE az én szememben. Ez az SS kicsit se votl jobb, mint egy színvonalasabb RAW.

  Kedvelés

  1. Csak ezért engedélyeztem a hozzászólásodat, hogy megkérhesselek: A készülő weblapotokra ne másoljátok be valamennyi összefoglalónk lebutított változatát. Dolgozzatok tisztességesen: vagy magatoktól, vagy helyezzetek el egy rövid szövegrész alatt hivatkozást az eredetire. Egyébként kicsit fura, hogy innen viszed a tartalmat és itt reklámozod magad nem?

   Kedvelés

 6. Cosmic Wasteland

  Erről nem sok mindent lehet mondani..külön akció figurák is készültek róluk..nagyobb jobberek,mint a job berek királya,beretta…
  csillaglány (a viasat 6 os kabaréban a sötét anyag hercege L O L ) a vezér,és azt csinál a doom ivadékokkal amit csak akar.Akkor bas.. meg őket amikor csak akarja..a csicskái..egy csicska csicskái..az egyik legtehetségesebb tt csapat az utóbbi évekből..nxt ben bajnokok voltak,itt szolgák..meddig képes még süllyedni a wwe?
  Költői kérdés volt…

  Kedvelés

 7. Eltekintve a meccsektől csak annyit, hogy kicsit sajnálom Reigns-t hogy sose tud bajnok lenni,vagy annak maradni. De Sheamusnek örülök, a jobber szerepből most hírtelen kilépve, ez szép volt. De megvan az idei év és a jövő év vicce – rossz híre. Cena ismét bajnok lesz. Hurrá 😀 ettől és a világvégétől féltem csak..

  Kedvelés

 8. Taker bevonulója ezzel a kis visszaemlékezéssel nagyon szép volt tetszett….hát a meccs…kb mindenkinek a véleménye ugyan az…

  a másik meg amit inkább kiemelek az a díva meccs…egész jó volt remélem lesz folytatása vagy esetleg még ketten becsatlakoznak és mehetne majd kövi hónapban egy TLC meccs a díva övért
  Charlotte vs Sasha Banks vs Becky Lynch vs Paige..ha jól összehozzák nagyot ütne 😛

  Kedvelés

 9. Ez az adás remekül összefoglalja a jelenlegi WWE-t. Bajnokot csinálnak Roman nem működő face karakteréből aztán adnak a sz*rnak egy pofont és 5 perc múlva leváltják Símaszkkal aki mindössze annyi reakciót vált ki a nézőkből, hogy “you look stupid” és az elmúlt hónapokat végig jobberkedte. Ennél az is jobb lett volna, ha meghagyják Reignst tőle legalább elolvad a női nézőközönség 90%-a + a gyerekek meg a kevésbé fanatikus rajongók mivel jó fiú. De egyébként a hülye is láthatta, hogy, ha már ezt a párosítást vitték be a main eventre akkor Ambrosenak kellett volna nyerni. Az ő karaktere működik, szinte mindenhol szeretik ahogy ez egy facenél elvárható, ráadásul lehetőséget adott volna az ő győzelme Romannak, hogy bedurcizzon és heel turnt vegyen. Símaszkot meg elteszik későbbre vagy beváltja a táskát és veszít, elvégre nem előírás az, hogy mindenkinek bajnokká kell válnia aki megkapta a táskát. Szóval tökéletesen elb*szták ezt is és most gondolom legalább a következő PPV-ig nem lesz változás övek tekintetében, így a RAW-t meg a Smackdownt felesleges is nézni, mert úgyis az lesz, hogy 1 hónapig Símaszk menekül Reigns elől meg néha beleüvölt a mikrofonba, hogy nem néz ki hülyén.

  Kedvelés

 10. Az a terrorfenyegetés rendesen odacsapott volna, ha tényleg beváltják, akkor lett volna igazi SURVIVOR Series….

  Roman vs. Del Rio meccs jó volt
  Dean vs. Owens szintén
  Tudtam, hogy Roman lesz a WWE bajnok, de mikor Sheamus visszajött heel karakterként+Mr. MITB lett, érezni lehetett, hogy lesz vele valami
  Szegény Roman, előbb Rollins a WM-en, most meg Sheamus, sose kedveltem se HHH-t, se Vince-t, de ezzel feltették a koronát…

  és………..már teljesen kiakadtam attól, hogy a kedvenceim sérülnek le+4-6 hónapot kihagynak…
  előbb Randy, mondom oké, ott van még Cesaro, Dean, Roman
  Cesaro–>lesérül, oké akkor Dean és Roman,,,, de ha ők is lesérülnek a WM-ig nem is nézek WWE-t, mert fölösleges

  Kedvelés

 11. Szinte biztos, hogy Sheamus a wrestlemaniáig megőrzi az övet, és utána lesz csak Reigns a bajnok, van egy olyan érzésem.

  Kedvelés

 12. Hát…Az ember elgondolkozik néha, hogy van-e értelme véleményt írni egyáltalán…Nem túlzás ha azt mondom, hogy az utóbbi pár év messze a legszarabb, leggyengébb, legelfuseráltabb, legszánalmas PPV-ját tolták ide. Normális meccs nem volt, az elődöntők mintha értek volna valamit, de olyant látunk egy sima RAW-n is. A BoD kontra Wyatt family sem volt nagy eresztés, ellőtték minden töltényüket a felépítésben, úgyhogy semmi újat nem tudtak a meccsen mutatni, arról nem is beszélve, hogy semmilyen lezárást nem kapott a sztori. Tradicionális SS meccs nem volt, azt a bohóckodást az éppen munka nélkül tengődő jobberekkel inkább felejtsük el, hát hol van az a tavalyi SS meccshez képest? Nincs olyan szó amivel le lehetne írni, hogy mennyire kiábrándító volt az adás, pedig sok szart végigszenved az ember mostanában, ha WWE-t néz. Az pedig hogy Sheamus a bajnok… Kérdem én, nem lett vonla jobb az, ha Ambrose megszerzi az övet, majd Reigns agyonveri a ring mellett bosszúból, heel turn és végre kettejük viszona is túltesz a nyálas testvériségen…Hányinger az egész.

  Kedvelés

 13. Istenem….
  Az egész ss-t leszarom,nem érdekel,csak a legendák meccse.
  Nagyon vártam,és kur.. nagyot csalódtam benne…Istenem…így elrontani valamit..
  Mindenki tudja mennyire imádom Kanet és Undertakert,és már Wyattet is,és h mennyire vártam ezt a meccset…Ezt a két legendát nálam jobban senki sem imádja itt,sőt..sok helyen,de ez a meccs úgy volt szar ahogy volt.Gyenge erőltetett,egy nagy 0
  Kezdve azzal,hogy szó szerint vörike volt az áldozati bárány,aki miután kóstolót kapott,és kigurult a ringből,eltűnt egy fekete lyukban vagy egy párhuzamos dimenzióban..mert senki nem látta mi lett vele,hová lett.
  Wyattnek alapból szörny rt-t kellett volna választania,de ugye az megerőltetőbb lett volna a legendáknak.harperke sokat kapott,alig adott valamit,az a megfordulós bika mozdulat jó volt és ennyi.Wyatt..egy nagy 0 volt.Uccsó videón 1.05 nél megcsúszott a keze a kötélen,és kajakra fejre esett..nevettem,kacagtam,jól elbasz…a.Ezen kívül semmit nem tudott felmutatni.
  Kane látszik a kora,de viszonylag jó volt azért,még ha lomhább is.Undertaker már nem ringbe való..beismerem..ez a “séta a kötélen”sose tetszett tőle,de így öregen…szánalmas.Ő is jó volt a korához képest,de végig látszott,h kímélve vannak.
  Amit nem szeretek,ezek az erőltetett direkt egyszerre mozdulatok.A végén kiterült mindkettő,de Kane még gurul 2 métert,h pont jó helyen legyen,meg egymásra várnak a mozdulatoknál..régebben nem volt ennyire szembetűnő ez,bár igaz,régebben fiatalabbak voltak..Azért a fojtó dobás,a dupla fojtódobás és sírkő letétel jó volt,de ennyi..
  Szóval a démonok jók voltak,de ez tőlük édes kevés.Ez már már átcsapott önparódiába…A Wyatt family rendesen leszerepelt…0 ák voltak.Mind,az összes.Persze ez nekik csak jó,hisz legendáktól kaptak ki,de így leszerepelni..persze az összecsapott 0 sztori miatt,meg a darabjaira hulló wwe univerzum tehet róla,aminek a trónján a vén buz..ül.Wyatt family remélem tovább megy,mert nem akarok több ilyen meccset látni tőlük,és nem kell több BOD vs FW meccs se..ne legyen folytatás.Sőt,remélem most láttam utoljára a BOD..a két legendát együtt…Imádom őket,de..ennyi elég volt nekem belőlük.
  Se egy Sting,se egy Boogeyman vagy más meglepetés vendég..Sting él még amúgy?
  Hatalmas csalódás nekem ez a meccs.Üres,semmilyen,0…szar volt.
  Teljes kiábrándultság…Örülök,hogy újra összeálltak,és a családdal meccseltek..de ez lehetett volna akár az év meccse is..erre az év egyik legrosszabja volt…
  25 éve van itt a halott ember,tisztelem és becsülöm őt és Kane-t,de vonuljanak vissza…

  Kedvelés

  1. Szerintem Szörnyikét , azért nem válaszotta mert még nem elég felkészült. jó pár adással ezelőtt te magad írtad, hogy nem tud színészkedni és a mozdulatai se biztonságosak. Ahogy említetted kímélték az öregbútorokat. De még így is azt mondom pozítívum ez a meccs a többihez képest….(Dívák meg Dean-Owens jó volt.) De nem baj mert eljött a jobberek ideje.

   Kedvelés

 14. Meh….nagyjából ezzel össze is foglaltam az egész gálát. Érdektelen és értelmetlen tradíciómeccsek melyeknél csak a kihagyásuk tudta volna alább ásni a kezdőszínvonalat, PR támadások által befolyásolt díva szenvedés, a világ legelőre láthatóbb elődöntői és annak legtöketlenebb befejezése, megspékelve egy látványelemnek értékelhető, mérkőzésnek már kevésbé nevezhető BoD vs. Wyatts körrel. Nem is tudom mi zavar jobban, hogy ennyire cselekvésképtelenek a fősztoriban, ráadásul még nyuszik is behúzni egy heel turnt, vagy, hogy a nyertes a második leggyávább jobber karakter visszatérése óta, vagy, hogy a Dean-Owensen kívül nem volt tényleges pankráció szinte az egész gálán, esetleg, hogy mindez alig lep meg? Valójában nem tudom. De legalább már tudom kiről jön legközelebb életpálya összegző.

  Kedvelés

 15. Hoppá Sheamus a bajnok!!! 😀 nem rossz!!!

  Kick Off: Az jó hogy a Dudley Boys még itt van de hogy csak ilyet érdemeljenek az már inkább hagy némi kívánni valót maga után, minden rosszban van valami jó ha ezt lehet mondani de ugyan ez a The Aceshionra is vonatkozik!! szánalmas!!!

  Egyértelműen elbaszták a gálát az elődöntőket az SD re kellet volna hagyni nem volt sem IC és USA meccs sem sem TT meccs.
  Ambrose vs Owens: Ez kellet volna a döntőbe, tudtam hogy nyer Dean és reménykedtem hogy ő is nyer a végén de nem!! Owensnél maradni fog az öv még egy időre tutti de Deantől el köszönhetünk nem fog öv közelébe kerülni biztos marad megint a szopás köszi Vince Papa!!

  Elmination Tag Team Meccs: Ugyan az az egyik szemem sír a másik nevet!! úgy vagyok vele legalább volt a szándék a lényeg….

  Díva meccs: Nem kellet volna elsütnie Paigenek a beszédett Flair halott gyerekéről, Jó meccs volt Deannék és Taker meccsét után ami még értékelhető!! 😀

  The Brothers of Destruction vs The Wyatt Family: Oda baszott neki egyértelműen mentette a gálát ez kár pótolt a ki hagyott cím meccsek miatt 😀 kár hogy alig 20-22 perc volt néztem volna tovább is!! 😀 kérdés az ezek után mi lesz a Wyatt family sorsa??

  WWE cím meccs: Meg leptek minket senkinél sem volt Heel Turn 😀 reménykedtem hogy hátha Dean nyer de nem… Sheamus nyert de ez deja vu érzésem van 2013 ról mikor Bryanél is ezt csinálták fogadni mernék itt is ez lesz de ne legyen igazam!!!

  Kedvelés

 16. wááá, annyira éreztem hogy jön Sheamus a táskával! 😀 :((( végül is van benne pozitívum, nagyon nem tudott mit kezdeni ezzel a táskával, béna mr MITB volt. legalább ezt nem kell tovább nézni. azt pedig nem hiszem hogy sokáig maradna bajnok.

  az megvan hogy Cesaro vállát valószínűleg műteni kell? sanszosan tőle is elbúcsúzhatunk 4-6 hónapra. :((((
  http://www.cagesideseats.com/2015/11/22/9772166/cesaro-injury-shoulder-torn-rotator-cuff-surgery

  Kedvelés

 17. Natalya vs Sasha Banks:Natalya fanklént mondom hogy tetszett a mecs nagyon is!
  5v5 Survivor Series mecs nem érdekelt papírforma mecs várható face győzelemmel!
  Nem jól csinálták a Smackdownban kellett volna lenni az elődöntőnek tudtuk hogy kik lesznek a döntősök és a nyertes is! Emiatt nem volt IC és US öv mecs se! Pedig talán az Ambrose Owens volt jó!
  Tag team címmecset egy ilyen tradícionális baromságért beáldozni nem volt értelme!
  Tyler Breeze vs Ziggler:Unalmas és papírforma mecs, Ziggler unalmas a swet chin musical!
  Paige vs Charlotte:Paige gusztustalan beszéde után várható volt hogy nem nyeri el az övet!
  Brothers of Desctruction vs Wyatt family:Élvezhető jó mecs volt csak kár hogy 2v2
  Ambrose vs Reigns:Várható győzelem volt a táska beváltásnak is nagyon örülök! Reings se hiteles és Sheamus se bár utóbbi legalább nem a családja miatt a hírnevével nyert öveket a ringben is egész jó és mikrofonnal se rossz! Reignsek el kellene mennie az ROH vagy a Lucha undergroundba a két helyen legalább négy évig és ott fejlődni és átadni a lehetőséget pl Ambrose Cesaro Barrett Owens Zack Ryder Ziggler Rusev Swagger Alex Riley Ryback! Ja és legfontosabb! Big show Kane Mark Henry triót nem jobbernek kellene használni hanem adni nekik sorba főöveket hogy aztán méltón vonulhassanak vissza! Nevetséges és szánalmas egyben hogy akik 20-25éve itt vannak nem kapnak lehetőséget a karrierjük tisztességes lezárására!

  Kedvelés

 18. Hahahahahahaha elkap a rivas 😀 ez a szerencsetlen onmaga arnyeka kelta a bajnok……. hahaha ev vicce meg van. Szerintem erre senki nem gondolt ; hogy hipoka bajnok lesz hisz annyira jobber agon volt…. minek ugye facebol heelt csinalni minek. Hisz vannak jobber heel embereink.
  Am mi mar hogy ket overt nincs is meccs mert a birtokosaikat tolteleknek berakjak ?
  Takerek legalabb emeltek az adas minoseget es a divak is.

  Kedvelés

 19. Mégcsak most fogom nézni, de úgy tudom, hogy Goldust is visszatért és a csapatával legyőzte az öccse csapatát a kickoff-ban.Tehát 2 Survivor Seies match volt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek